C+N Polska

Mielec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 92 ocen.

C+N Polska
3 92 6 1

Opinie o C+N Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Iza

@yjyh, wygląd zewnętrzny i cechy charakteru nie są przedmiotem forum, na którym pozostawiłeś swój wpis. Chcę Ci przypomnieć, że opinie powinny dotyczyć wyłącznie warunków zatrudnienia i pracy w C+N Polska a nie osób zatrudnionych w tej firmie. Czy w związku z tym mógłbyś uargumentować pierwszy fragment swojego postu? Dlaczego tak oceniasz to miejsce pracy?

vcbbv

nie dawać się mobbingowi odpowiadać i zwolnić się i zgłosić do Dyrekcji.

vcbbv

osoby co pracowały wszystkie mówią że nie nawidzą pracy w C N.

Brunetka 775

Spotkałam ostatnio dwie nowe dziewczyny ,które pracowały w C+N i też to potwierdzają ,że były Mobingowane przez swoją przełożona.

o
@Brunetka 775 21.05.2018 21:03

dużo osób się zwalnia z C N jest wyczerpująca praca i nie praca marzeń i małe zarobki mobbing powinien być opisany w korso w C N

Iza

@Ggggggg, jak rozumiesz określenie mobbing? W Kodeksie Pracy widnieje to pojęcie i oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy właśnie takie działanie miało miejsce w Twoim przypadku w C+N Polska?

ytg

za niskie zarobki i zwalniają się z C N praca żmudna wyczerpująca i nie ciekawa i nie praca marzeń . Pracowała dawniej nie wiem czy nadal pracuje brygadzistka która mobbingowała osoby spokojne taka brzydka w ciemnych włosach podstarzała

JEST TYLE PIĘKNYCH MIAST W PL
@ytg 04.05.2018 19:03

Witam Po prostu z mielca ludzie uciekają, sprzedają mieszkania i jadą tam gdzie są pieniądze i tyle!!! -To miasto nie ma perspektyw, -blokowisko PRL -zatrute powietrze, -kumoterstwo wszędzie, -tylko ekonomiczna strefa gdzie zarobki zatrzymały się 15 lat temu -brak szans i rozwoju -miasto całą kasę z podatków wrzuca w socjal i opiekę społeczną oraz drużynę sportową a inwestycje leżą -hałas, zakładają do motocykli tłumiki nie tłumiące i drą się w całym mieście -na przedmieściach psy ujadają całą noc i też nie odpoczniesz Jest tyle pięknych miejsc w PL itd...... szkoda życia

Brunetka 775

Praca w C+N jest super gówniane zarobki i Mobing , dziewczyny nie baccie takie głupie jak ja kilka lat temu i nie przychodzi tutaj do pracy.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w C+N Polska?

Hhhhhh

I co według ciebie praca za granicą ma być rozwiązaniem na stosowany mobbing wobec pracowników???????? Jak masz tak odpowiadać to najlepiej się nie odzywać!!!!

xxx

śmieszy mnie że mobber chodzi na nowennę żeby ona nie okazała się obciążeniem swoim smrodem.

anajsksld
@xxx 28.03.2018 08:19

Ciekawe który to mobber???

Ggddaaagg

W firmie jest stosowany mobbing a zwłaszcza w jednej brygadzie brygadzistka vel kierownik zmiany wyzywa pracowników stosuje wobec pracowników słowa niecenzuralne, nierówne traktowanie dzielenie na tych lepszych i gorszych (lepsi to ci którzy odpowiednio się podlizuja natomiast gorsi to głównie osoby zatrudnione przez Agencje pracy) wyśmienite się z pracowników głównie z ich wyglądu, faworyzowanie tzw pupilkow....

???????
@Ggddaaagg 22.03.2018 07:38

Panie Kierowniku jeśli jest jakaś szansa na poprawienie warunków w pracy i atmosfery to bardzo prosimy o interwencję

;;;;

pozbywają się krwawo osób spokojnych radze się samemu zwolnić.

Ja
@;;;; 29.01.2018 13:10

Kogo takiego?

Iza

@mmm - w swoim wpisie wspominasz, że w firmie stosowany jest mobbing. Zgodnie z Kodeksem pracy, za mobbing uważa się działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy według Ciebie takie sytuacje występują w C+N Polska?

dsfffffs
@Aga 30.11.2017 20:42

RG plast się fajnie pracuje i dobrze traktują.

Tylko ja

Zmiany zaczynamy od darmowych karnetow na siłownię bądź basen :D :D texen dba o pracowników i ich kondycję żeby mogli więcej i sprawniej charować :D chociaz jakby nie patrzeć to nawet nie taki głupi pomysł :D

Tylko ja
@Oryginalna ja 27.01.2018 07:31

Dużo racji jest w tym co powiadasz.. A tak nawiasem mówiąc przydałoby się niejednemu /niejednej tak porządnie odbić od ściany.

Izydor

Słyszeliście o zmianach jakie mają być?

Jacek
@Nick 12.01.2018 00:17

O jace

Nick

Pracowałem tam kilka lat i co nieco mile wspominam chodź dalej uważam że to miejsce na (usunięte przez administratora) Stoi. Od 3 lat pracuję u 3 pracodawcy ale dalej uważam że tak porabanego miejsca nie ma. Powinno być prawnie zakazane pracownie z członkami rodziny. Spotkanie się z kimś poza pracą graniczy z potężnym skandalem a nie daj Bóg wygadanie się o tym przy ludziach na jadalni na przerwie odbierane jest jako zdrada. Nazywane jest to chronieniem prywatności. Ludzie co wy jesteście gwiazdy Hollywood? Paparazzi będzie wam foty robić? To chore jeżeli małżeństwa po rozstaniu pracują razem. I jedno kopie pod drugiego dołki. Przy czym pracodawca udaje że o tym nie wie. Wielkie przyjaźnie pomiędzy ludźmi z produkcji a ludźmi z biura które owocuja mieszaniu między ludzkimi relacjami bo przecież to samo zło jeżeli się do kogoś czuje sympatię. Bo jak facet gada z kobietą to od razu romans. Potem pisanie anonimowych donosow. Zdrady raz czasem. Podział premi pomiędzy koleżankami a pracownikami. Jeżeli chodzi o traktowanie pracownika to jak reszta dużych firm na strefie. Chociaż tyle że kasa się polepszyla. Szkoda że tak nie było wcześniej.

ja?
@Nick 12.01.2018 00:30

Godzinowa? Hahahaha

Jolka

Jakavstawka godzinowa?

Qwerty

W końcu odszedł największy smród firmy. 11.12.2017- pamiętna data :-)

ABC
@Qwerty 19.12.2017 06:59

Widzę że koleżanki adwokatki się odezwały.

NiCK

Nienormalne paniusie co myślą że im wszystko wolno.. wogole nie szanują młodszych pracowników i myślą że moGa takimi pomiatac. Stare zarozumiałe tepe pruchno nic więcej.. niektóre zachowania faktycznie można podpiąć pod mobbing..

Irena Kwiatkowska

Tak do roboty. Ja żadnej pracy się nie boję. Nie lękajcie się i wy!

Mgr inż
@Irena Kwiatkowska 07.04.2016 20:05

Ja też żadnej pracy na strefie się nie boję za 5x średnia krajowa

Kokolino

Jaka stawka?

ANA
@Kokolino 06.04.2017 16:29

Z Mielca ucieka kto mądrzejszy, kto może Młodzi idą na studia do Rzeszowa, Krakowa, Wrocławia i już nie chcą wracać na tą strefę dla niewolników

mmm

brygadzistka lubiała mobbingować sieroty i dziękować za prace ale jej za mobbing też można podziękować i lepiej samemu się zwolnić.

dfggggggggggggg

ja w C N byłam mobbingowana .

ciekawy
@dfggggggggggggg 27.04.2017 15:14

Może opisz jak oni to robili ?

mibi

niech brygadzistka sobie odpowie na pytanie poco zwalać z maszyny zakrętki jak same lecą .

sexy beybe
@mibi 12.02.2017 08:56

Boma być czysto a jak nie będzie to będą zwolnienia a na wsze miejsce jest 300 bezrobotnych w pup.urlopu tez nie będzie bo jak nie będę mieć obstawy na maszynach to mnie zwolnia i dostane och szanowny od pana dyrektora a to jest mój autorytet i co on mi każe to ja zrobie

asssssss

w C N jest mobbing

bnnn
@asssssss 22.01.2017 08:58

w C N mobbingują osoby spokojne.

kjl;

oglądałam film o Mojżeszu jak traktowali Egipcjanie niewolników w C N jest tak samo

gh

życzę brygadzistką żeby się wzieli za ich dupska bo to nie ich firma .

anonim

nienawidzę pracy w C N atmosfera koszmarna przez brygadzistki wielkie halo o nic co w ogóle nie ma nic do pracy i nikt o zdrowych zmysłach nie zwróciłby na to uwagi , w ogóle nie patrzą że ktoś jest nowy to wrogie nastawienie .

sejo2

edf owszem na pewno da się wyjaśnić, bo przecież to światowy poziom, międzynardowa korporacja mające swoje amerykańskie korzenie, więc na pewno coś da się zrobić

qwerty

witam. bardzo interesuje mnie opinia o tej firmie. slyszalem ze sa przjecia. firma reklamuje sie jako profesjonalna, wspolpracujaca z wieloma markami, mila atmosfera i fantastyczni ludzie. bardzo interesuje mnie wspolpraca w firmie w ktorej wykorzystywane sa nowoczesne technologie a tam sie owa firma reklamuje. czy to prawda ze firma jest jedna z najbardziej profesjonalnych na strefie??? prosze o rzetelna wypowiedz...

gość

Teraz tam prawie jak w Big Brother wszędzie gdzie okiem sięgnąć kamery

Zostaw opinię o C+N Polska - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C+N Polska