C+N Polska

Mielec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 95 ocen.

C+N Polska
3 95 6 1

Opinie o C+N Polska

Miki

Firma jak każda inna zarobki jak wszędzie ale kadra zarządzająca to jedna wielka porażka szczególnie blond brygadzistka której się wydaje że nie wiadomo kim tu jest wszyscy mają być na jej kiwniecie palcem i każdego traktuje jakby był jej podanym nawet ludzi wyżej postawionych od niej

Ona
@Miki 16.10.2018 11:09

Przerost treści na formę, jest wizytówką dużej części ameb mózgowych, udzielających się na tym portalu. Po pierwsze, kazdy osoba wypowiadajaca sie negatywnie o danej osobie powinna mjec dowody na potwierdzenie swoich teorii, a po drugie odwaga cywilna nakazuje brac 100% odpowiedzialność za kazde oszczerstwo padajace z ust. Zrozumiały jest fakt, ze aktywność forumowiczów na tym portalu przypada na miesiące, związane ze zmianami pór roku. Najprawdopodobniej wplywa na to tzw. przesilenie -czy to wiosenne czy jesienne. Ograniczone ilosci slonca jak również osłabiona ich moc wpływają negatywnie na nasze samopoczucie i kondycje fizczna. Nie dajmy sie zwariować. Jestem pewna ze wspólnymi siłami wytrwamy ten trudny okres co ukształtuje pozytywnie nasza charakter :)

Norbi

Często osoby będące już poza firmą nie mogą się pogodzić z utratą dobrej pracy więc tak wypisują!!

Nako
@Norbi 01.10.2018 20:51

Szczególnie wtedy jak leczy kręgosłup wyrąbany w oto pracy ????

hggg

k. tworzywa z maszyny mają same lecieć a wrogie miny zachowaj dla męża i teściowej.

Iza

@yjyh, wygląd zewnętrzny i cechy charakteru nie są przedmiotem forum, na którym pozostawiłeś swój wpis. Chcę Ci przypomnieć, że opinie powinny dotyczyć wyłącznie warunków zatrudnienia i pracy w C+N Polska a nie osób zatrudnionych w tej firmie. Czy w związku z tym mógłbyś uargumentować pierwszy fragment swojego postu? Dlaczego tak oceniasz to miejsce pracy?

vcbbv

nie dawać się mobbingowi odpowiadać i zwolnić się i zgłosić do Dyrekcji.

vcbbv

osoby co pracowały wszystkie mówią że nie nawidzą pracy w C N.

Brunetka 775

Spotkałam ostatnio dwie nowe dziewczyny ,które pracowały w C+N i też to potwierdzają ,że były Mobingowane przez swoją przełożona.

UCIEKAJ Z MIELCA
@Brunetka 775 21.05.2018 21:03

To zmień sobie pracę https://www.infopraca.pl/praca/monter-4-500zl-brutto-bezplatny-dojazd-do-niepolomic-2-zmiany/mielec/14304034

o
@Brunetka 775 21.05.2018 21:03

dużo osób się zwalnia z C N jest wyczerpująca praca i nie praca marzeń i małe zarobki mobbing powinien być opisany w korso w C N

Iza

@Ggggggg, jak rozumiesz określenie mobbing? W Kodeksie Pracy widnieje to pojęcie i oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy właśnie takie działanie miało miejsce w Twoim przypadku w C+N Polska?

ytg

za niskie zarobki i zwalniają się z C N praca żmudna wyczerpująca i nie ciekawa i nie praca marzeń . Pracowała dawniej nie wiem czy nadal pracuje brygadzistka która mobbingowała osoby spokojne taka brzydka w ciemnych włosach podstarzała

Ggggggg
@ytg 04.05.2018 19:03

Niestety w sprawie mobbingu nic nie nie zmieniło pracownicy są mieszani z błotem przez tą panią, a co gorsze nie widać na horyzoncie żadnych zmian i nie wiadomo czy kierownictwo tego nie widzi? Czy widzi i zezwala na takie traktowanie?

JEST TYLE PIĘKNYCH MIAST W PL
@ytg 04.05.2018 19:03

Witam Po prostu z mielca ludzie uciekają, sprzedają mieszkania i jadą tam gdzie są pieniądze i tyle!!! -To miasto nie ma perspektyw, -blokowisko PRL -zatrute powietrze, -kumoterstwo wszędzie, -tylko ekonomiczna strefa gdzie zarobki zatrzymały się 15 lat temu -brak szans i rozwoju -miasto całą kasę z podatków wrzuca w socjal i opiekę społeczną oraz drużynę sportową a inwestycje leżą -hałas, zakładają do motocykli tłumiki nie tłumiące i drą się w całym mieście -na przedmieściach psy ujadają całą noc i też nie odpoczniesz Jest tyle pięknych miejsc w PL itd...... szkoda życia

Brunetka 775

Praca w C+N jest super gówniane zarobki i Mobing , dziewczyny nie baccie takie głupie jak ja kilka lat temu i nie przychodzi tutaj do pracy.

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w C+N Polska?

Gg
@Administrator 13.03.2018 08:16

Cześć kadry dowodzącej w biurach przez ostatnie 5 lat się zmieniła i jezeli wymienimy resztę powinno być już OK, chodź i na hali paru panów należy zdegradować.

Ja
@Gg 20.03.2018 00:21

Oczywiście. Atmosfera odgrywa wielka role w miejscu pracy. Przecież nikt nie chce pracować w miejscu w ktorym jest wyśmiewany, wykorzystywany czy nieróno traktowany.

Iwona
@Ja 24.03.2018 18:10

Każdemu pracownikowi należy się szacunek bez względu na to czy jest gruby czy chudy czy ładny czy brzydki, każdy ma takie same prawa. A jeśli tej Pani nie odpowiada praca to niech się zwolni a wtedy napewno wszyscy na tym skorzystają bo atmosfera się zmieni i napewno nikt nie będzie przychodził do pracy zestresowany i z pytaniem jak mnie dziś zwyzywają.

tak
@Gg 20.03.2018 00:21

Po co po trzy osoby na zmianę z UR? brakuje ludzi na produkcji!!! Jak kogoś o coś poprosisz to z wielką łaską Ci zrobią albo drą mordę i e-maile piszą!!! żeby chociaż pisali prawdę!!!

...
@Administrator 13.03.2018 08:16

A może te wszystkie problemy rozwiążą zebrania z panami dyrektorami.|Przynajmniej raz na kwartał pogadanka ze zwykłymi pracownikami, a nie zamiatanie pod dywan. Oczyścić atmosferę w pracy. Każdy jest dorosły i w wielu sprawach można się dogadać.Nie chodzi o donoszenie, tylko zwykła rozmowa. Tak jak robi to Gesslerowa w swoich programach. Najpierw oczyszcza atmosferę miedzy pracownikami, a potem dopiero działa...

ggaadadda
@... 30.03.2018 12:18

Zgadzam się powinno być spotkanie raz na miesiąc z każdą brygadą z możliwością porozmawiania z kierownikiem lub dyrektorem w cztery oczy o sprawach które dotykają poszczególnych pracowników.

Hhhhhh

I co według ciebie praca za granicą ma być rozwiązaniem na stosowany mobbing wobec pracowników???????? Jak masz tak odpowiadać to najlepiej się nie odzywać!!!!

xxx

śmieszy mnie że mobber chodzi na nowennę żeby ona nie okazała się obciążeniem swoim smrodem.

anajsksld
@xxx 28.03.2018 08:19

Ciekawe który to mobber???

Ggddaaagg

W firmie jest stosowany mobbing a zwłaszcza w jednej brygadzie brygadzistka vel kierownik zmiany wyzywa pracowników stosuje wobec pracowników słowa niecenzuralne, nierówne traktowanie dzielenie na tych lepszych i gorszych (lepsi to ci którzy odpowiednio się podlizuja natomiast gorsi to głównie osoby zatrudnione przez Agencje pracy) wyśmienite się z pracowników głównie z ich wyglądu, faworyzowanie tzw pupilkow....

Ja
@Ggddaaagg 22.03.2018 07:38

Ale tak jest w każdym zakładzie pracy. Kogoś się lubi bardziej innych mniej. Oczywiście niektóre kierowniczki zmianowe powinny sie zastanowić czy równo traktuje swoją załoge oraz czy słowa użyte w kierunku do podwładnego są stosowne. Niektóre potrafią pokazać klase swoimi wyzwiskami i sposobem rozmowy ale mozna przecież to olać, wytrzymać 8h i do domu. Nie ma czym się przejmować. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma tak naprawde.

Aaassssdddfffggg
@Ja 24.03.2018 18:08

Nie jest w każdym zakładzie... takie zachowanie można b łatwo wyeliminować idąc do kierownika wyżej- a słyszałam że macie człowieka który ma uczulenie na mobbing i chamstwo- czego się bać?

ja
@Aaassssdddfffggg 25.03.2018 21:00

Ciekawe który to człowiek bo do jednego juz pewna sprawa była składana to nic nie zostało zrobione w tej sprawie. Ta osoba dalej pracuje i dalej jest taka jaka była.

???????
@Ggddaaagg 22.03.2018 07:38

Panie Kierowniku jeśli jest jakaś szansa na poprawienie warunków w pracy i atmosfery to bardzo prosimy o interwencję

;;;;

pozbywają się krwawo osób spokojnych radze się samemu zwolnić.

Ja
@;;;; 29.01.2018 13:10

Kogo takiego?

Iza

@mmm - w swoim wpisie wspominasz, że w firmie stosowany jest mobbing. Zgodnie z Kodeksem pracy, za mobbing uważa się działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy według Ciebie takie sytuacje występują w C+N Polska?

Praca jest po to żeby zapier..
@Iza 28.09.2017 11:20

Mobing .... srobing..... pierniczenie Niech zapłacą ludziom średnią krajową + ferie dla dzieci w lutym i będą ludzie pracować :) Ponarzekają ale pracę będą szanować i się zaczną naprawdę starać ..... a tak to mają w (usunięte przez administratora) a brygadzistki mają to wyrównać by pracownik za minimum egzystencji pracował jak za 5 na rękę :)

Jedno Rozwiązanie
@Praca jest po to żeby zapier.. 16.11.2017 09:29

Dla firmy - pracownik pracuje 280 h /mies (by się opłacało) Dla pracownika (2018) - 16zł / netto na rękę ( 280 x 16 = ok. 4400zł/mies netto) I mamy rozwiązanie - ludziom zależy ale muszą pracować na dobrobyt jak w Japonii Nie ma innej drogi :)

ALTERNATYWA DLA NISKIEJ PENSJI
@Praca jest po to żeby zapier.. 16.11.2017 09:29

Zmniejszyć podatki, zlikwidować przywileje, koszty pracy spadną jak i dla pracodawcy tak i dla pracownika !!! 3149 zł - minimalna pensja dyplomowanego nauczyciela 17 godz. (45min) tyg = 12,75 godz. (60min) tyg = ok. 2,5 godz. pracy dziennie do tego 3 lata płatnego urlopu na podleczenie zdrowia na żądanie (po rok) 13 stka (pensja), 14 stka (wyrównanie), "nadgodziny", premie od dyrektora, ferie wakacje i wyjazdy na wycieczki, wolne wakacje i ferie oraz wszystkie święta, jedna zmiana, stała umowa, karta nauczyciela i prawie niemożliwość zwolnienia, itd................................................... MUSICIE NA TO UROBIĆ!!!

Aga
@Iza 28.09.2017 11:20

To samo tyczy R&G Plast czego sama do wiadczyłam

dsfffffs
@Aga 30.11.2017 20:42

RG plast się fajnie pracuje i dobrze traktują.

Tylko ja

Zmiany zaczynamy od darmowych karnetow na siłownię bądź basen :D :D texen dba o pracowników i ich kondycję żeby mogli więcej i sprawniej charować :D chociaz jakby nie patrzeć to nawet nie taki głupi pomysł :D

Oryginalna ja
@Tylko ja 18.01.2018 18:02

Albo żeby móc któremus dobrze przyfasolic bo się dawno ze ścianą chyba nie zderzyli.

Tylko ja
@Oryginalna ja 27.01.2018 07:31

Dużo racji jest w tym co powiadasz.. A tak nawiasem mówiąc przydałoby się niejednemu /niejednej tak porządnie odbić od ściany.

Izydor

Słyszeliście o zmianach jakie mają być?

anonymous
@Izydor 06.01.2018 19:32

Cos wiecej? O jakich zmianach mowisz?

Nick
@anonymous 11.01.2018 00:20

O tym że zaczną was szanować :)

Ja
@Nick 12.01.2018 00:17

Nie zaczną

Jacek
@Nick 12.01.2018 00:17

O jace

Nick

Pracowałem tam kilka lat i co nieco mile wspominam chodź dalej uważam że to miejsce na (usunięte przez administratora) Stoi. Od 3 lat pracuję u 3 pracodawcy ale dalej uważam że tak porabanego miejsca nie ma. Powinno być prawnie zakazane pracownie z członkami rodziny. Spotkanie się z kimś poza pracą graniczy z potężnym skandalem a nie daj Bóg wygadanie się o tym przy ludziach na jadalni na przerwie odbierane jest jako zdrada. Nazywane jest to chronieniem prywatności. Ludzie co wy jesteście gwiazdy Hollywood? Paparazzi będzie wam foty robić? To chore jeżeli małżeństwa po rozstaniu pracują razem. I jedno kopie pod drugiego dołki. Przy czym pracodawca udaje że o tym nie wie. Wielkie przyjaźnie pomiędzy ludźmi z produkcji a ludźmi z biura które owocuja mieszaniu między ludzkimi relacjami bo przecież to samo zło jeżeli się do kogoś czuje sympatię. Bo jak facet gada z kobietą to od razu romans. Potem pisanie anonimowych donosow. Zdrady raz czasem. Podział premi pomiędzy koleżankami a pracownikami. Jeżeli chodzi o traktowanie pracownika to jak reszta dużych firm na strefie. Chociaż tyle że kasa się polepszyla. Szkoda że tak nie było wcześniej.

ja?
@Nick 12.01.2018 00:30

Godzinowa? Hahahaha

Jolka

Jakavstawka godzinowa?

Qwerty

W końcu odszedł największy smród firmy. 11.12.2017- pamiętna data :-)

Starter
@Qwerty 16.12.2017 14:42

Dobrze ze masz to forum ,bo masz szanse zaistnieć jako "Nikt"z forum.

go
@Qwerty 16.12.2017 14:42

Odeszła osoba normalna,która dobrze wykonywała Swoją pracę ,fakt, może czasem zbyt dobrze,ale każdy z Nas ma w Sobie coś , co go odróżnia od innych,Ciebie ,widać wyróżnia tępota , lenistwo i brak samodyscypliny skoro tak piszesz pzdr.:)

Qwerty
@Starter 16.12.2017 23:02

Hahahahaha

ABC
@Qwerty 19.12.2017 06:59

Widzę że koleżanki adwokatki się odezwały.

NiCK

Nienormalne paniusie co myślą że im wszystko wolno.. wogole nie szanują młodszych pracowników i myślą że moGa takimi pomiatac. Stare zarozumiałe tepe pruchno nic więcej.. niektóre zachowania faktycznie można podpiąć pod mobbing..

Irena Kwiatkowska

Tak do roboty. Ja żadnej pracy się nie boję. Nie lękajcie się i wy!

Mgr inż
@Irena Kwiatkowska 07.04.2016 20:05

Ja też żadnej pracy na strefie się nie boję za 5x średnia krajowa

Kokolino

Jaka stawka?

Mgr inż
@Kokolino 06.04.2017 16:29

Mielecka strefa to dramat!!! Strefa w głogowie Młp, czy inne miasta płacą x2 na start na każdym stanowisku!!!

ANA
@Kokolino 06.04.2017 16:29

Z Mielca ucieka kto mądrzejszy, kto może Młodzi idą na studia do Rzeszowa, Krakowa, Wrocławia i już nie chcą wracać na tą strefę dla niewolników

mmm

brygadzistka lubiała mobbingować sieroty i dziękować za prace ale jej za mobbing też można podziękować i lepiej samemu się zwolnić.

dfggggggggggggg

ja w C N byłam mobbingowana .

ciekawy
@dfggggggggggggg 27.04.2017 15:14

Może opisz jak oni to robili ?

mibi

niech brygadzistka sobie odpowie na pytanie poco zwalać z maszyny zakrętki jak same lecą .

sexy beybe
@mibi 12.02.2017 08:56

Boma być czysto a jak nie będzie to będą zwolnienia a na wsze miejsce jest 300 bezrobotnych w pup.urlopu tez nie będzie bo jak nie będę mieć obstawy na maszynach to mnie zwolnia i dostane och szanowny od pana dyrektora a to jest mój autorytet i co on mi każe to ja zrobie

asssssss

w C N jest mobbing

bnnn
@asssssss 22.01.2017 08:58

w C N mobbingują osoby spokojne.

kjl;

oglądałam film o Mojżeszu jak traktowali Egipcjanie niewolników w C N jest tak samo

gh

życzę brygadzistką żeby się wzieli za ich dupska bo to nie ich firma .

anonim

nienawidzę pracy w C N atmosfera koszmarna przez brygadzistki wielkie halo o nic co w ogóle nie ma nic do pracy i nikt o zdrowych zmysłach nie zwróciłby na to uwagi , w ogóle nie patrzą że ktoś jest nowy to wrogie nastawienie .

Zostaw opinię o C+N Polska - Mielec

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C+N Polska