NSK
3 92 6 1

Opinie o NSK

pracownik

Witam, Pan menadżer mógłby stanąć za ludźmi czasami. Lepiej podnosić normy planów które i tak są bardzo wysokie lub uciąć osobę na linii.

Ktośka

W tej firmie to same ćpuny robia. Łącznie z ex P.A. na hm byście się za to wzięli i trochę bardziej ich poobserwowali. Ćpaja w szatniach ile wlezie.

1,2,3...
@Ktośka 02.12.2018 17:48

Taaak... Gospodarze czyli Japończycy, dawno temu odpuścili. Już za niesławnych rządów pana Z. Sporo dobrych pracowników odeszło. Lub musiało. A jego samego - "zamietli" pod tatami. Obecnie również, nikogo nie obchodzą powody odejść dobrych i lepszych pracowników. "Stary" pracownik jest nieopłacalny. Drogi w utrzymaniu, mądruje się... A "pomysłowy" manager - jeszcze chce oszczędności!!!! Oby mu bokiem wyszła... Kończę bo mam za długi jęzor - skarżypyty. PS. A pijaństwo, narkomaństwo aż bije po oczach. To szczera prawda. A prawda bywa przeźroczysta, ba - niewidoczna.

paweł
@1,2,3... 06.12.2018 14:42

Starzy pracownicy drodzy w utrzymaniu przeciez w nsk zarabaice marne grosze , piajanstwo i narkomantswo to nic dziwnego nikt normalny nie chce pracowac w takim zakladzie jak nsk

pracownik

Witam, jeżeli od kwietnia nie dostanę podwyżki przynajmniej ze 200 zł to podziękuję. Praca ciężka, zarobki niskie.

Stary pracownik

Witam wszystkich co do firmy ok ale muszę powiedzieć zarządzanie kiepskie najlepsi ludzie odchodzą był fajny ex który można było pogadać wyżalić sie był wymagający i cenie go za to jak trzeba było to pogadał i pogonił chyba jedyny który dbał o swoją linie co mu sie powiedziało to zaraz starał sie naprawić szkoda ze odszedł i takich ludzi sie pozbywa lepiej trzymać nie ogarniętych ex !!!!!!! Wróć manius

~anonim

W Styczniu obywatele Ukrainy dostaną pozwolenie na pracę w Niemczech więc trochę opuści szeregi NSK. Jeżeli w Kwietniu nie dadzą konkretnych podwyżek to kolejna grupa pożegna się z zakładem, na liniach pracować będę wszyscy łącznie z G.liderami itp. Będą jaja!!!

syf a nie jedzenie

Moje sugestie dla NSK: jedzenie na stołowce to tragedia-tego sie nie da jesc. szczytem była zupa z parówek :)

Tobiasz
@syf a nie jedzenie 17.10.2018 13:43

Zero rozmowy na tym forum a to świadczy że nam dobrze. Ja sie cieszę. NSK jest. Im więcej ciszy tym lepiej bo jak się ktoś odzywa to tylko o pierdoly. A nikt nie powie że nie jest źle. Ze płacą na czas i też w miar. Jedyne co to experci. Święte krowy chronione przez słabych Głów. I tyle.Pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

Efekt

Hmmm... Super. Mi się jeszcze nie udało. Gdzie podbijac...

Zygi

I jak tam było co?

Anonim
@Efekt 30.06.2018 02:01

Dawaj dam ci numer telefonu.

lider

Najgorsza firma w jakiej pracowałem jest tam paru takich co maja Ciebie z a nic (usunięte przez administratora) to są tacy co cie zrobia na szaro a firma sie cieszy bo biora kase do portfeli a reszta (usunięte przez administratora) inspekcja pracy powinna tam wejść

zaciekawiony

Witam Tyle różnych opinii ale nic o zarobkach ,ile można zarobić w NSKA?

Grzesiek

A to ciekawe informacje piszecie. Dobra firma ale jak można poczytać niektórzy chcieliby żeby miała problemy!

Pracownik
@Grzesiek 24.08.2018 21:00

Bardzo ciężka praca, ludzie zwalniani za chorobowe które w tym zakładzie jest czymś strasznym, tutaj ludzie nie mogą chorować. Zarobki oczywiście niskie chyba , że robisz 10 lat lub jesteś skoczkiem który nic nie potrafi. Kolesiostwo. ludzie na wysokich stanowiskach często przypadkowi bez przygotowania. Oczywiście już tam nie pracuję, nie polecam!!!

Mobi

Moja żona tam pracowała i można powiedzieć że już nie mam żony przez ten zakład.

Mobi
@Mobi 14.03.2018 05:23

To jest normalnie chore co zakład potrafi zrobić tam z kobietą i do czego są zdolne nasze żony masakra dopiero przez ten zakład poznałem kim jest moja żona tragedia :(

Max

Uciekać i omjac póki mozna, nawet Ukraińcy już uciekają zakład na skraju upadłości a o zarobkach nie wspomne...

chybaty

W jakiej firmie NSK ma ubezpieczenie grupowe ???

anonymous
@chybaty 29.07.2018 20:03

Pramerica

Tomasz

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Na jaką umowę można liczyć na początek?

Iza

@Nie w nsk musisz pamiętać, że na forum obowiązuje regulamin, który jasno wskazuje, że wpisy obrażające inne osoby są na forum niedozwolone. Wszystkie opinie są ważne, jednak ważne, aby konstruować myśli w poszanowaniu innych. Czy możesz napisać, jak długo w takim razie pracujesz w firmie? Czy warunki zatrudnienia zmieniają się wraz ze stażem pracy?

Zdesperowana kura domowa

O której dokładnie kończy się popołudniowa zmiana? Bo będę musiała chłopu obiad wstawić, a nie wiem nigdy o której, a oboje nie mamy na koncie, żeby do siebie zadzwonić XD.

Olek

Podpowiedzieć jak się pracuje? Czy można w miarę dobrze zarobić?

Efekt

Co sie stalo z machiningiem? Połowy ludzi już tam nie ma...

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Katarina

Ej! Chłopak ma Wielkie Serce!! ;)

Zainteresowany

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Warto aplikować?

praca
@Zainteresowany 16.05.2018 20:54

słyszałem sporo złego o firmie

Aga

Jak ktoś zaczyna pracę to zawsze musi przejść trudniejszy czas!

Stella

Zastanawiam się czy dobra praca jest powodem ciszy na forum?

napewno_nie
@Stella 05.06.2018 11:11

Na pewno nie jest dobra układy sa ciezkie i jako nowy dostaniesz słabe stanowisko na start masz jako operator masz duzo wiecej rzeczy do skrecenia zmontowania niz w innych fabrykach a pracowałem w kilku do tego na hali zakaz wnoszenia wody o wyjscie do toalety musisz pytac lidera wtedy mozesz wyjsc . DO tego prace zaczyansz 10 min wczesniej i koncyzsz 10 min pozniej czyli 5;50 14;10 zeby odpracowac dodatkowa przerwe . Dodatkowo japonska firma bardzo duza samodyscyplina pracowników co wrecz denerwuje jak wczesniej pracowlaes w innej firmie na strfefie gdzie nie było takiego rygoru ogolnie nie polecam

radek90

Witam niedziele sa platne 100% czy 200% ? i czy czesto one wypadaja pracujace jak ktos by chcial przyjsc

NowyPracownik

Cześć, niedługo zaczynam pracę w NSK ponieważ są dobre zarobki a potrzebuje pieniędzy. Możecie mi poradzić na początek jak dać sobie radę w tej firmie? nie boje się ciężkiej pracy i nie jestem nierobem ale po waszych komentarzach trochę się obawiam z pracą w tej firmie.

ddddd
@NowyPracownik 05.04.2017 17:27

NowyPracowniku, idz do pracy przed podfirmę D Systems. Randstat mimo, że daje umowe o prace to oferuje stanowiska na montażu, czyli na najgorszej robocie.

Pracownik
@NowyPracownik 05.04.2017 17:27

To kondolęcjie skłasam .Tam rączke myje koleżeństwo nie szanuje sie pracowmika

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o NSK jako pracodawcy.

Kamil

Jak się pracuje w firmie? Słyszałem dużo dobrego i mam zamiar aplikować.

anonim

(usunięte przez administratora)

biczys

Zarobki są OK jesli chodzi prace na strefie.Praca jak kazda inna,trzeba sie przyzwyczaici miec odpowiednie nastawienie.Debile,maminsynki i nerdy niech idą pracować do Mc'donalda...ale i tak moze byc za ciezko xD

Jola

dzieki za konkret

anonymous

Co tam się dzieje w tym nsk na przerwach długich po szatniach i toaletach.

gość

Witam mam pytanie co to jest za test po którym albo przyjmą do pracy lub nie no i który trwa 45 minut

celnik
@gość 22.06.2016 11:19

Test jest lajtowy. szczerze to przyjmą każdego kto tylko chce pracowac. Mamy taka absencje iż kazde rece do pracy beda dobre. Ale co sie dziwic. Może i kasa nie jest najgorsza ale nasi gl to juz inna bajka lekko mówiąc baranki które za stołek dadza sobie jaja ogolic a ludzie to widza i dla tego po czesci jest taka duza absencja mimo podwyżek.

Nik
@celnik 29.06.2016 23:30

Co do Gl.tez nieodpowiedni ludzie na stanowiskach bo wszyscy normalni juz odeszli z tego zakładu-DLACZEGO ??? a teraz cóż....M.N pijany spi na stole w czasie integracji i wszystkim UWZ rozdaje.Brawo kadrze rządzącej.

berbeć
@Nik 28.09.2016 12:18

To fakt --M.No. poszlalal. Jak na GL zasnąc pijanym przy stole to przegiecie ale cóż zdarza się najlepszym. A oczywiście kadra menagerów nie zareaguje bo i po co??hehe szkoda opowiadac co tam sie jeszcze działo.

Re re
@Nik 28.09.2016 12:18

Śpiący na stole ORGANIZATOR IMPREZY -hmm

lelek
@berbeć 28.09.2016 13:33

Jak tam Osa???ROBILEM U NIEGO I NIE ZA DOBRE MAM WSPOMNIENKA

....
@lelek 30.01.2017 21:32

Wiecznie nafaszerowany psychotropami. Nikomu UWZ nie daje bo ma kredyty do splacania-tłumaczenie Gl.na pozimie!!! Bez matur,po zawodowkachna stanowiskach i nie ma co sie dziwić ze na psy ten zakład spada....wyuczeni po studiach na lini produkcyjnej. Zaklad przewrocony do góry nogami-NIESTETY BO SZKODA

Ja
@lelek 30.01.2017 21:32

Osa???.....Każda grupę rozwali gdzie się pojawi!!!

babol
@Ja 29.03.2017 01:16

Co tam się dzieje w NSK??...

Pracownik
@Ja 29.03.2017 01:16

To prawda ale menadżer to koleś, nigdy go nie ruszy, prędzej jak operator zachoruje w sezonie grypowym, w NSK to jest niedopuszczalne.

anonim

(usunięte przez administratora)

Życiowy

Taki stary a taki głupi... Skoro taka łatwa to po co z nią poszedłes do łóżka.... Znaczy się bzykasz co popadnie... byle dziura była... Jak byś był mądry to byś przynajmniej prezerwatywy użył....

Fifi

Dziekuje za info szok ze sie tak nie szanuje caly zaklad gad o niej

Zygi

Czy ktoś jest na tym forum czasami?

Zostaw opinię o NSK - Wałbrzych

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK