NSK

Wałbrzych, Mariana Jachimowicza 17

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 89 ocen.

NSK
3 89 6 1

Opinie o NSK

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zygi

Jak chcesz sobie po....ć to ta firma jest dla Ciebie:)

Efekt
@Zygi 26.05.2018 13:11

P...ć? Co masz na mysli? Bzykanie?

Zygi
@Efekt 10.06.2018 11:49

:):)

Efekt
@Zygi 10.06.2018 18:23

Hmmm... Super. Mi się jeszcze nie udało. Gdzie podbijac...

Zygi
@Efekt 30.06.2018 02:01

Sam zobaczysz gdzie niech tylko nowe się przyjmą:)

Zygi
@Zygi 01.07.2018 10:22

I jak tam było co?

Anonim
@Efekt 30.06.2018 02:01

Dawaj dam ci numer telefonu.

Zygi

Chciałbym tylko wiedzieć kto ru...ł moją żonę z chęcią napił bym się z nim wódki i podziękował.

lider

Najgorsza firma w jakiej pracowałem jest tam paru takich co maja Ciebie z a nic wymienie moze tylko imiona tomek, paweł , krzysztof to są tacy co cie zrobia na szaro a firma sie cieszy bo biora kase do portfeli a reszta ochłapy , inspekcja pracy powinna tam wejść

marek

Firma (usunięte przez administratora) kadrowa to cwaniara już na etapie zatrudnienia w grupie na szkoleniu mówi że ciężko przetrwać w tej firmie ludzi zatrudniają na najgorsze etapy produkcji z 20 przyjetych 4 czerca 18 uciekło po dwuch dniach , mistrzowie sie śmieją sa to (usunięte przez administratora) nieroby , eksperci to ich wafle i robią wszytsko zeby zeszmacić pracownika , japończyków mają za nic jest to patologia i (usunięte przez administratora) omijac ta firme z daleka faurecia to raj w porównianiu z nsk

zaciekawiony

Witam Tyle różnych opinii ale nic o zarobkach ,ile można zarobić w NSKA?

Grzesiek

A to ciekawe informacje piszecie. Dobra firma ale jak można poczytać niektórzy chcieliby żeby miała problemy!

Pracownik
@Grzesiek 24.08.2018 21:00

Bardzo ciężka praca, ludzie zwalniani za chorobowe które w tym zakładzie jest czymś strasznym, tutaj ludzie nie mogą chorować. Zarobki oczywiście niskie chyba , że robisz 10 lat lub jesteś skoczkiem który nic nie potrafi. Kolesiostwo. ludzie na wysokich stanowiskach często przypadkowi bez przygotowania. Oczywiście już tam nie pracuję, nie polecam!!!

Mobi

Moja żona tam pracowała i można powiedzieć że już nie mam żony przez ten zakład.

Mobi
@Mobi 14.03.2018 05:23

To jest normalnie chore co zakład potrafi zrobić tam z kobietą i do czego są zdolne nasze żony masakra dopiero przez ten zakład poznałem kim jest moja żona tragedia :(

Max

Uciekać i omjac póki mozna, nawet Ukraińcy już uciekają zakład na skraju upadłości a o zarobkach nie wspomne...

chybaty

W jakiej firmie NSK ma ubezpieczenie grupowe ???

anonymous
@chybaty 29.07.2018 20:03

Pramerica

Tomasz

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Na jaką umowę można liczyć na początek?

Iza

@Nie w nsk musisz pamiętać, że na forum obowiązuje regulamin, który jasno wskazuje, że wpisy obrażające inne osoby są na forum niedozwolone. Wszystkie opinie są ważne, jednak ważne, aby konstruować myśli w poszanowaniu innych. Czy możesz napisać, jak długo w takim razie pracujesz w firmie? Czy warunki zatrudnienia zmieniają się wraz ze stażem pracy?

Zdesperowana kura domowa

O której dokładnie kończy się popołudniowa zmiana? Bo będę musiała chłopu obiad wstawić, a nie wiem nigdy o której, a oboje nie mamy na koncie, żeby do siebie zadzwonić XD.

Nie w nsk

Pracuję nieee długi okres w tej firmie w skrócie jest nacisk eksperci z weldingu taki gruby co mu z ryja wali jak z kibla okrutny tuman i nam ma wiedzę przedszkolaka a mniemanie o sobie wielkie . Podsumowując jest (usunięte przez administratora) płacą od 2,450 zł ale nie warto stracisz zdrowie 80% załogi to debile ,sorry ale to prawda

Olek

Podpowiedzieć jak się pracuje? Czy można w miarę dobrze zarobić?

Efekt

Co sie stalo z machiningiem? Połowy ludzi już tam nie ma...

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Shan
@Efekt 10.06.2018 11:52

Roboty ich zastąpiły :)

Efekt
@Shan 23.06.2018 19:25

Pracował tam taki DUŻY Michał. Ktoś wie co z nim?

Efekt
@Efekt 30.06.2018 02:04

Na marginesie doby z niego był Kubuś...

Katarina
@Efekt 30.06.2018 02:05

Ej! Chłopak ma Wielkie Serce!! ;)

Zainteresowany

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Warto aplikować?

praca
@Zainteresowany 16.05.2018 20:54

słyszałem sporo złego o firmie

Aga

Jak ktoś zaczyna pracę to zawsze musi przejść trudniejszy czas!

Stella

Zastanawiam się czy dobra praca jest powodem ciszy na forum?

napewno_nie
@Stella 05.06.2018 11:11

Na pewno nie jest dobra układy sa ciezkie i jako nowy dostaniesz słabe stanowisko na start masz jako operator masz duzo wiecej rzeczy do skrecenia zmontowania niz w innych fabrykach a pracowałem w kilku do tego na hali zakaz wnoszenia wody o wyjscie do toalety musisz pytac lidera wtedy mozesz wyjsc . DO tego prace zaczyansz 10 min wczesniej i koncyzsz 10 min pozniej czyli 5;50 14;10 zeby odpracowac dodatkowa przerwe . Dodatkowo japonska firma bardzo duza samodyscyplina pracowników co wrecz denerwuje jak wczesniej pracowlaes w innej firmie na strfefie gdzie nie było takiego rygoru ogolnie nie polecam

radek90

Witam niedziele sa platne 100% czy 200% ? i czy czesto one wypadaja pracujace jak ktos by chcial przyjsc

NowyPracownik

Cześć, niedługo zaczynam pracę w NSK ponieważ są dobre zarobki a potrzebuje pieniędzy. Możecie mi poradzić na początek jak dać sobie radę w tej firmie? nie boje się ciężkiej pracy i nie jestem nierobem ale po waszych komentarzach trochę się obawiam z pracą w tej firmie.

ddddd
@NowyPracownik 05.04.2017 17:27

NowyPracowniku, idz do pracy przed podfirmę D Systems. Randstat mimo, że daje umowe o prace to oferuje stanowiska na montażu, czyli na najgorszej robocie.

Pracownik
@NowyPracownik 05.04.2017 17:27

To kondolęcjie skłasam .Tam rączke myje koleżeństwo nie szanuje sie pracowmika

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o NSK jako pracodawcy.

Kamil

Jak się pracuje w firmie? Słyszałem dużo dobrego i mam zamiar aplikować.

nori_nediam

nie pracowalem, ale bylem na rozmowie kwalifikacyjnej. w skrocie: - zarobki - 1300 na reke - umowa zlecenie na rok - umowe o prace dostaja nieliczni - praca w warunkach chemicznych - smary i oleje - w lato na hali 60st C - ogolnie praca ciezka tak to okreslily panie koordynatorki, z ktorymi rozmawialem, jak to wyglada ode wewnatrz - nie wiem

biczys
@nori_nediam 10.12.2014 02:41

Zarobki są OK jesli chodzi prace na strefie.Praca jak kazda inna,trzeba sie przyzwyczaici miec odpowiednie nastawienie.Debile,maminsynki i nerdy niech idą pracować do Mc'donalda...ale i tak moze byc za ciezko xD

Jola
@nori_nediam 10.12.2014 02:41

dzieki za konkret

anonymous

Co tam się dzieje w tym nsk na przerwach długich po szatniach i toaletach.

gość

Witam mam pytanie co to jest za test po którym albo przyjmą do pracy lub nie no i który trwa 45 minut

celnik
@gość 22.06.2016 11:19

Test jest lajtowy. szczerze to przyjmą każdego kto tylko chce pracowac. Mamy taka absencje iż kazde rece do pracy beda dobre. Ale co sie dziwic. Może i kasa nie jest najgorsza ale nasi gl to juz inna bajka lekko mówiąc baranki które za stołek dadza sobie jaja ogolic a ludzie to widza i dla tego po czesci jest taka duza absencja mimo podwyżek.

Nik
@celnik 29.06.2016 23:30

Co do Gl.tez nieodpowiedni ludzie na stanowiskach bo wszyscy normalni juz odeszli z tego zakładu-DLACZEGO ??? a teraz cóż....M.N pijany spi na stole w czasie integracji i wszystkim UWZ rozdaje.Brawo kadrze rządzącej.

berbeć
@Nik 28.09.2016 12:18

To fakt --M.No. poszlalal. Jak na GL zasnąc pijanym przy stole to przegiecie ale cóż zdarza się najlepszym. A oczywiście kadra menagerów nie zareaguje bo i po co??hehe szkoda opowiadac co tam sie jeszcze działo.

Re re
@Nik 28.09.2016 12:18

Śpiący na stole ORGANIZATOR IMPREZY -hmm

lelek
@berbeć 28.09.2016 13:33

Jak tam Osa???ROBILEM U NIEGO I NIE ZA DOBRE MAM WSPOMNIENKA

....
@lelek 30.01.2017 21:32

Wiecznie nafaszerowany psychotropami. Nikomu UWZ nie daje bo ma kredyty do splacania-tłumaczenie Gl.na pozimie!!! Bez matur,po zawodowkachna stanowiskach i nie ma co sie dziwić ze na psy ten zakład spada....wyuczeni po studiach na lini produkcyjnej. Zaklad przewrocony do góry nogami-NIESTETY BO SZKODA

Ja
@lelek 30.01.2017 21:32

Osa???.....Każda grupę rozwali gdzie się pojawi!!!

babol
@Ja 29.03.2017 01:16

Co tam się dzieje w NSK??...

Pracownik
@Ja 29.03.2017 01:16

To prawda ale menadżer to koleś, nigdy go nie ruszy, prędzej jak operator zachoruje w sezonie grypowym, w NSK to jest niedopuszczalne.

anonim

(usunięte przez administratora)

Życiowy

Taki stary a taki głupi... Skoro taka łatwa to po co z nią poszedłes do łóżka.... Znaczy się bzykasz co popadnie... byle dziura była... Jak byś był mądry to byś przynajmniej prezerwatywy użył....

Fifi

Dziekuje za info szok ze sie tak nie szanuje caly zaklad gad o niej

Zygi

Czy ktoś jest na tym forum czasami?

Rpk@.akwarium

Czesc! Pracuje juz pare dobych lat w ej firmie.Wiele widzalem slyszalem i przezylem.romanse,klutnie,wyzwiska,kradzieze,bojki itd.Ale to,co sie dzieje od kad odeszli odpoeiedzialni i skuteczni w tym co robili,ludzie jest godne likwidacji zakladu! Debil debila debilem pogania.ex dra mory na operatorow bo nie ma planu,sa reklamacje.Maszyny rozpi....one,alarmy, zasada 3z a osiol na palarni sobie jara. Trzeba zwolnic kilku cwaniaczkow to jeszcze bedziemy robili plany z usmiechem na tarzy.:-) Pozd.dla ludzi.

Masakra
@Rpk@.akwarium 18.02.2017 17:39

Dokładnie ex na palarni a alarmy operatorzy usuwają bo im bardziej zalezy na planie ale coz później.....reklamacje.Drugi problem ze jak wolasz ex do problemy to jeszcze (usunięte przez administratora) dostaniesz.Pracuje w tej firmie 10lat i jakich tu zasadach obecnie piszecie4Z?! Przecierz sa kamery i menadżer może rozliczyc kazdego ex.z czasu na lini.A ci z najdluzszym starzem sa najgorsi.Na mojej lini moj ex znika na pol godz.co godzinę albo stoi przy lasecce i kokietuje.

Anonim
@Rpk@.akwarium 18.02.2017 17:39

Witam pracuję tam od października 2017roku. Taka Iwona z Głuszycy znacie ją?

Anonim
@Rpk@.akwarium 18.02.2017 17:39

Widzę kolego że trochę tam pracujesz,znasz Iwonę z Głuszycy na wormach teraz chyba pracuję pozdrawiam.

Pracownik

Rekrutacja to w dzisiejszych czasach normalna rzecz. Ludzie zmieniają pracę z różnych powodów.

anonim

(usunięte przez administratora)

jaka

ogarnij się człowieku

xD

ha ha ha xD

xD

pracuje ...

xD

chyba często zmienia partnerów, wyrazy współczucia z powodu trypla xD

Zostaw opinię o NSK - Wałbrzych

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK