NSK

Wałbrzych

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 88 ocen.

NSK
3 88

Opinie o NSK

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK

Aga

Jak ktoś zaczyna pracę to zawsze musi przejść trudniejszy czas!

   
Zygi

Jak chcesz sobie po....ć to ta firma jest dla Ciebie:)

   
Zygi
@Efekt 10.06.2018 11:49

:):)

   
Efekt

Co sie stalo z machiningiem? Połowy ludzi już tam nie ma...

   
Stella

Zastanawiam się czy dobra praca jest powodem ciszy na forum?

   
napewno_nie
@Stella 05.06.2018 11:11

Na pewno nie jest dobra układy sa ciezkie i jako nowy dostaniesz słabe stanowisko na start masz jako operator masz duzo wiecej rzeczy do skrecenia zmontowania niz w innych fabrykach a pracowałem w kilku do tego na hali zakaz wnoszenia wody o wyjscie do toalety musisz pytac lidera wtedy mozesz wyjsc . DO tego prace zaczyansz 10 min wczesniej i koncyzsz 10 min pozniej czyli 5;50 14;10 zeby odpracowac dodatkowa przerwe . Dodatkowo japonska firma bardzo duza samodyscyplina pracowników co wrecz denerwuje jak wczesniej pracowlaes w innej firmie na strfefie gdzie nie było takiego rygoru ogolnie nie polecam

   
radek90

Witam niedziele sa platne 100% czy 200% ? i czy czesto one wypadaja pracujace jak ktos by chcial przyjsc

   
Zainteresowany

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Warto aplikować?

   
NowyPracownik

Cześć, niedługo zaczynam pracę w NSK ponieważ są dobre zarobki a potrzebuje pieniędzy. Możecie mi poradzić na początek jak dać sobie radę w tej firmie? nie boje się ciężkiej pracy i nie jestem nierobem ale po waszych komentarzach trochę się obawiam z pracą w tej firmie.

   
Pracownik
@NowyPracownik 05.04.2017 17:27

To kondolęcjie skłasam .Tam rączke myje koleżeństwo nie szanuje sie pracowmika

   
Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o NSK jako pracodawcy.

   
Kamil

Jak się pracuje w firmie? Słyszałem dużo dobrego i mam zamiar aplikować.

   
nori_nediam

nie pracowalem, ale bylem na rozmowie kwalifikacyjnej. w skrocie: - zarobki - 1300 na reke - umowa zlecenie na rok - umowe o prace dostaja nieliczni - praca w warunkach chemicznych - smary i oleje - w lato na hali 60st C - ogolnie praca ciezka tak to okreslily panie koordynatorki, z ktorymi rozmawialem, jak to wyglada ode wewnatrz - nie wiem

   
Jola
@nori_nediam 10.12.2014 02:41

dzieki za konkret

   
Mobi

Moja żona tam pracowała i można powiedzieć że już nie mam żony przez ten zakład.

   
anonymous

Co tam się dzieje w tym nsk na przerwach długich po szatniach i toaletach.

   
gość

Witam mam pytanie co to jest za test po którym albo przyjmą do pracy lub nie no i który trwa 45 minut

   
Pracownik
@Ja 29.03.2017 01:16

To prawda ale menadżer to koleś, nigdy go nie ruszy, prędzej jak operator zachoruje w sezonie grypowym, w NSK to jest niedopuszczalne.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Fifi

Dziekuje za info szok ze sie tak nie szanuje caly zaklad gad o niej

   
Zygi

Czy ktoś jest na tym forum czasami?

   
[email protected]

Czesc! Pracuje juz pare dobych lat w ej firmie.Wiele widzalem slyszalem i przezylem.romanse,klutnie,wyzwiska,kradzieze,bojki itd.Ale to,co sie dzieje od kad odeszli odpoeiedzialni i skuteczni w tym co robili,ludzie jest godne likwidacji zakladu! Debil debila debilem pogania.ex dra mory na operatorow bo nie ma planu,sa reklamacje.Maszyny rozpi....one,alarmy, zasada 3z a osiol na palarni sobie jara. Trzeba zwolnic kilku cwaniaczkow to jeszcze bedziemy robili plany z usmiechem na tarzy.:-) Pozd.dla ludzi.

   
Anonim
@[email protected] 18.02.2017 17:39

Widzę kolego że trochę tam pracujesz,znasz Iwonę z Głuszycy na wormach teraz chyba pracuję pozdrawiam.

   
Pracownik

Rekrutacja to w dzisiejszych czasach normalna rzecz. Ludzie zmieniają pracę z różnych powodów.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
xD

chyba często zmienia partnerów, wyrazy współczucia z powodu trypla xD

   
Iza

@jamci to, rzeczywiście w NSK jest teraz otwarta rekrutacja ale oferty pracy nie ma za wiele. Poszukiwanie pracowników wcale nie świadczy też na niekorzyść firmy, może zwyczajnie rozwijają oni swoją działalność i poszukują nowych specjalistów? Ktoś z aktualnych pracowników jest w stanie to potwierdzić?

   
quarter of inch
@Iza 14.08.2017 10:55

Firma z kilkoma liniami montażowymi przy ciągłych usprawnieniach procesów czyli zwiększeniu efektywności produkcji i wdrażaniu robotów, gdy szuka pracowników to znaczy, że jest po prostu źle.

   
My wy oni

Z wielkim żalem pozegnalismy ex (usunięte przez administratora) ???? nareszcie jest normalnie że do pracy chce się chodzić, nikt nikomu nie ubliża i nikogo nie poniża. Dziekujemy menadżerowi. ????

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Zatroskana

Bardzo dobrze wspominam NSK.Troche tam przepracowalam lat.I jak czytam te wpisy to przykro jest ze tak dobra firma bo NSK jest dobra firm ma takie problemy z kadra zarzadzajaca a mianowicie z ex i gl.Kiedys jak robil tam Daniel Robert Arek Radek Piotrek Michal Łukasz i bym dalej wymieniala to naprawde bylo inne zarzadzanie.Chlopaki jak kazdy mieli rozne opinnie ale w mo mniemaniu bylo lepiej.Przede wszystkim pod wzgledem organizacyjnym.Byly problemy jak i dzis ale chlopaki radzili sobie.A teraz no powiedzmy szczerze.Tragedia bo kolesiostwo miedzy gl a ax a op.Ex robia co chca i zero szacunku dla op.Wszystko pod okiem kamer ktore widza tylko to co wygodne dla szefostwa.NSKA WROCCIE NA DOBRE TORY.

   
Olga

Po 6 latach pracy mogę stwierdzić Kiedyś było zle teraz jest tragicznie zakłamanie , kolesiostwo i mobbing rotacja pracowników ogromna .

   
Hej

Czas na roszady i zmiany w grupach.Za dużo sie dzieje na liniach.......

   
Pytanie

Kto wybrał tego nar......mana na experta?!!

   
On

Zgadzam się z Pracownikiem. Jak nie masz układów z eks to nie masz nic. Jesteś traktowany jak osobnik drugiej kategorii. Niektórzy mają takie wtyki, że nawaleni przychodzą do pracy i nic im nie robią, a inni wylatują od razu z pracy. Nie ma tu sprawiedliwości w traktowaniu ludzi. Jeden ekspert z wykształceniem podstawowym uważa się za króla NSK. Poniża ludzi, a swoją przydupaskę "nosi na rękach". Ślini się do każdej nowej pracownicy, która trafi na jego dział. Fuj..... Tłusty ryj.....

   
Dla ON
@On 01.09.2017 18:34

Potwierdzam " On"o ile to mowa o Andrzeju i Agnieszcze.

   
Operator

MOBBING

   
Iza

@cookies, @on, pełnię na forum rolę moderatora dlatego dopytuję o takie rzeczy. Skoro wcześniej pisaliście o takich praktykach odbywających się w NSK to staram się poznać ich szczegóły. Skoro są one prawdziwe, to przecież nietrudno przedstawić na ten temat argumenty.

   
Amber Goold

Jak się chce kogoś ustrzelic to nic nie poradzisz "nie poradzisz nic bracie mój .. gdy na tronie siedzi król "

   
On

Super Iza-detektyw a czy Ty tam pracujesz? Jeśli nie to milcz i nie komentuj. A może załatw mi podsłuch to zdobędę Ci dowody.

   
Cookies

Dobrze wiedzieć że ktoś jak pani Iza nad tym czuwa , oby jak najmniej takich przykrych sytuacji zazwyczaj ludziom chodzi o obustronny szacunek .

   

Zostaw opinię o NSK - Wałbrzych

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NSK