Mando Corporation Poland Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Mando Corporation Poland Sp. z o.o.
2 1780 4515 5 1

Opinie o Mando Corporation Poland Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Basia
 Opinia

W poniedziałek zwalniam się z Mando !!!

Pomocna?
TakNie
Jim
 Opinia

Proszę o zrobienie porządku na górnym parkingu, chodzi o to by nie zastawiac i nie parkować gdzie pobranie. Dziś miałem problem by wyjechać. Dodatkowo proszę o montaż dodatkowych kamer na górnym parkingu

Pomocna?
Tak13Nie
Fazi
 Opinia
@Jim 01.07.2019 16:45

Ja poproszę jeszcze do tego lornetę i 2 meduzy :D

Pomocna?
Tak5Nie
V
 Opinia
@Jim 01.07.2019 16:45

Chyba miałeś na mysli dolny parking...

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Jim 01.07.2019 16:45

Mozna jeszcze na dolnym parkingu zrobic znowu linie z wyznaczonymi miejscami do parkowania tak jak bylo przed powiększeniem parkingu???

Pomocna?
TakNie
Oskier
 Opinia
@Fazi 02.07.2019 15:23

Mało pewnie osób zrozumiało. Ale żarcik dobry.

Pomocna?
TakNie
Basia
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie1
Qwerty
Nazwa działu: HR
 Opinia

Miałem jechać na rozmowę do mando ale przegrałem w przedbiegach ze striptizerką

Pomocna?
Tak33Nie2
Nick
 Opinia

Warunki pracy są dobre, miałem w swoim zyciu kilku pracodawców i nie wspominam ich dobrze.

Pomocna?
Tak2Nie7
D
 Opinia

Pracuję tu od kilku lat i wiadomo jak to w pracy raz lepiej raz gorzej ale o zmianie nie myslalam. Moze to ludzie, moze przyzwyczajenie nie wiem

Pomocna?
Tak3Nie8
Szczery do bólu
 Opinia

Zakład w którym stanie i patrzenie się praktycznie przez całą zmianę jak ktoś pracuje nazywa się szkoleniem nowego pracownika przez innego pracownika i nawet jak osoba sobie radzi to szkolący dalej tak "szkoli "zamiast pomóc gdzieś gdzie jest potrzeba. I jeszcze narzeka ze mu nudno. Stac i patrzeć to sobie majster może

Pomocna?
Tak9Nie12
Edmund
 Opinia
@Szczery do bólu 22.06.2019 08:03

Jak nie rozumiesz tematu to się nie wypowiadaj.

Pomocna?
Tak6Nie4
Ormo
 Opinia
@Szczery do bólu 22.06.2019 08:03

Widzisz jak masz problem to może się zwolnij i nie narzekaj bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

Pomocna?
Tak8Nie4
Sdb
 Opinia
@Edmund 23.06.2019 13:11

No właśnie nie mogę tego zrozumieć. Więc może mi wyjaśnij jak powinno szkolenie wyglądać. Chyba ten nowy,który się uczy ma najpierw potpatrywać jak pracuje pracownik już obeznany a nie odwrotnie. A wypowiadać się nie będziesz mi zabraniał bo opinię wyrażam i tyle Że w mojej opinii jest to nieuczciwe stać i nie pomóc. A jak nie potrzeba to sie idzie na inne stanowisko. Bo na nadmiar operatorów raczej teraz nie narzekają a na coś takiego się przyzwala

Pomocna?
Tak3Nie5
Sdb
 Opinia
@Ormo 23.06.2019 15:02

Ale ja nie narzekam że praca za ciężka i nie daje rady. Więc czemu mam sie zwalniać. Wyrażam swoją opinię na zjawisko które zaobserwowałem jako osoba z zewnątrz. A nawet nie tylko zaobserwowałem a wręcz doświadczyłem czegoś takiego więc czemu mam to przemilczeć

Pomocna?
Tak3Nie5
Edmund
 Opinia
@Sdb 23.06.2019 22:45

Jak nie możesz tego zrozumieć to zajmij się swoją pracą a metody szkolenia zostaw ludziom do tego przygotowanych.

Pomocna?
Tak8Nie3
bezmyślość nie szczerość
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szczery do bólu 22.06.2019 08:03

Przecież nie można zostawić nowego pracownika samemu sobie. Akurat system szkoleń to coś do czego na pewno bym się nie doczepiał. Ciekawe czy ty od razu tak zasuwałeś chciałbyś zostać sam sobie.

Pomocna?
Tak2Nie1
Peter
 Opinia

Cześć,ktoś wie czy potrzebują operatorów wózków i suwnic?

Pomocna?
TakNie
Jdjfbfbfbdbd
 Opinia
@Peter 05.07.2019 00:06

Zwłaszcza w soboty na 2 i 3 zmianę i niedzielę bo już chlopaki nie dają rady robić po parę naście tygodni bez wolnego

Pomocna?
Tak1Nie
wolt
 Opinia
@Peter 05.07.2019 00:06

Przydadzą się każde ręce do pracy. Jak serio interesuje cie ta praca to wyślij cv i sie zobaczy. Okres próbny nie jest tylko dla pracodawcy, sam zobaczysz, czy chcesz zostać

Pomocna?
Tak2Nie
anonim
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Ja
Nazwa działu: HR
 Opinia

Będą kolejnym przelewem .pewnie jutro lub pojutrze.

Pomocna?
Tak2Nie
kcal
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

U mnie już wpadło. Wszystko się zgadza

Pomocna?
Tak2Nie
banjo
Nazwa działu: HR
 Opinia

Czemu HR nie wypłacił dzisiaj pieniędzy "pod gruszą" skoro pisze jak byk na tablicy, że będą przelewy 10.07 wraz z wypłatami za czerwiec?

Pomocna?
Tak1Nie5
Jola
 Opinia
@banjo 10.07.2019 18:45

Było napisane że zostaną wypłacone 10.07.19. I zapewne zostały, a księgowanie wpłat w banku może nastąpić dzisiaj. Wyluzujcie ludzie co z Wami nie tak???

Pomocna?
Tak6Nie
Szypki :-)
 Opinia

Chyba trzeba przyjachec do mando z ukraińskim paszportem. Ukrainiec który pracuje ledwo cztery miesiące przychodzi sobie na nadgodzin prowadzić linię. A Ty (usunięte przez administratora) po kilku latach roboty dalej za pie rdalaj ns lini jak beduin

Pomocna?
Tak37Nie6
Rom
 Opinia
@Szypki :-) 18.06.2019 20:56

Godzilllllla, Godzillllla:)

Pomocna?
Tak19Nie4
debilla
 Opinia
@Rom 18.06.2019 21:25

ktos tu ćpie cos mocnego...żenada

Pomocna?
Tak10Nie5
Ormo
 Opinia
@Szypki :-) 18.06.2019 20:56

Gdzie Ukrainiec prowadzi linię

Pomocna?
Tak1Nie5
Ormo
 Opinia
@Szypki :-) 18.06.2019 20:56

Witam ktoś wie kiedy awanse?

Pomocna?
TakNie3
Faja
 Opinia
@Szypki :-) 18.06.2019 20:56

A tak z innej beczki , czy już wiadomo kto odpalił alarm w ubiegłym tygodniu ? Dzięki któremu ludzie musieli zostać 25 minut za darmo w pracy ?

Pomocna?
Tak2Nie2
Szypki
 Opinia
@Ormo 24.06.2019 09:33

Na maszyningu. Jeden już od ponad pół roku ma zastępce ll a jakieś 4 miesiące temu przyjechal kolejny który zna polski i zaczął się szkolić z prowadzenia linii.

Pomocna?
Tak4Nie5
Szypki
 Opinia
@Faja 25.06.2019 15:06

Nie wiem ile w tym prawdy. Ale z tego co ludzie mówili to jakaś klientka z invenio w kiblu

Pomocna?
Tak6Nie1
Cycu
 Opinia
@Szypki 27.06.2019 10:57

A konsekwencje w obec niej żadne ale pracownicy Mando dostali po (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie1
bala bal
 Opinia
@Szypki :-) 18.06.2019 20:56

no ja takich rzeczy nie widziałem a nawet jeśli to jak sobie radzi to chyba nic dziwnego że dobremu pracownikowi powierza sie bardziej odpowiedzialne zajęcia. Czasem warto sie wykazać

Pomocna?
TakNie3
1a2a
 Opinia
@Ormo 24.06.2019 09:33

Na machiningu

Pomocna?
Tak1Nie1
:)
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Szypki :-) 18.06.2019 20:56

Prowadzenie linii nie dla" beduinów"

Pomocna?
Tak1Nie
Szypki :-)
 Opinia

Ej do kiedy mają być wczasy pod grusza?

Pomocna?
TakNie
Wójt
 Opinia

Drogi HR ja mam takie pytanie czy spółka Invenio jest wyłączona z PPK ,a jak nie to czy rząd będzie nam przelewał te bonusowe pieniądze na nasze konta PPK ?

Pomocna?
Tak2Nie
Starosta
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wójt 08.07.2019 12:13

Może jeszcze wypisz wniosek urlopowy i przez gowork wyślij do kadr :D

Pomocna?
Tak2Nie1
Pomocna
 Opinia

W związku z tym specjaliści bhp uznają, że w pomieszczeniach biurowych temperatura nie powinna przekraczać 30°C, przy ciężkiej pracy fizycznej w hali 28°C, a w warunkach szczególnych 26°C.Juz niedługo wrócą upały a takie są przepisy bhp.

Pomocna?
Tak1Nie1
Sylwka
 Opinia

W (usunięte przez administratora) wsadź sobie moje wycieraczki!!! Żal mi Ciebie, mam kolejne , jaką (usunięte przez administratora) jesteś aby komuś samochód rozkładać , nie stać Cię? Dołożyć Ci!!!

Pomocna?
Tak1Nie
ciekafski
 Opinia
@Sylwka 05.07.2019 02:23

ale oso chodzi?

Pomocna?
TakNie
E
 Opinia
@Sylwka 05.07.2019 02:23

Więcej kamer na parkingi

Pomocna?
Tak3Nie
Sylwka
 Opinia
@ciekafski 05.07.2019 10:49

Z dolnego parkingu, skradziono mi pióra wycieraczek w aucie

Pomocna?
TakNie
Parkingowy
 Opinia

Witam chciałabym poruszyć temat zakazu parkowania na popoludniowkach. Drogi dziale HR od każdego wtorku parking jest pełen już 5.50. więc auta stają nieprzepisowo już od 6- do 7.30. natomiast przed 14 czasem coś się zwalnia i wtedy szczęśliwcy parkują..

Pomocna?
Tak3Nie1
739105780
 Opinia

Byłem dzś na bhp pierwszy dzień pracy i potrzebowałem grafik pracy by dostarczyć do kuratora ponieważ odbywam karę w systemie dozoru elektronicznego to się czepili że nic nie mówiłem o tym no głupie pytanie bo nie chcieli nic o nie karalności i nigdzie to nie było zaznaczone .. to podsuneli mi wniosek o rozwiązanie umowy że to ja go składam hehe dobre.. ciekawe ile ludzi karanych tam pracuje i jest dobrze .. żebym jeszcze był po ZK itd. To rozumiem ale to jest kino jak dla mnie.

Pomocna?
Tak4Nie6
STAA1
 Opinia
@739105780 27.06.2019 00:59

Widzę że HR działa sprawnie.

Pomocna?
Tak10Nie2
Miodek CAFA1
 Opinia
@739105780 27.06.2019 00:59

Cześć Przesyłam Ci kilka przecinków bo widzę że klawiatura Twoja nie posiada takiej funkcji: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pomocna?
Tak4Nie4
spokojny
 Opinia
@739105780 27.06.2019 00:59

Osobiście chyba bym się obawiał kolegi na linii który nie wiem co zrobił i ma taką karę, czy okradł kolegę z linii czy pobił. Dla mnie to nie jest kino.

Pomocna?
Tak8Nie1
Igor
 Opinia
@Miodek CAFA1 28.06.2019 12:31

Tobie też by się przydały.

Pomocna?
Tak4Nie1
ciekafski
 Opinia
@739105780 27.06.2019 00:59

Wzruszyła mnie Twoja historia normalnie.

Pomocna?
TakNie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Ja
 Opinia

Co chwilę się zwalniasz.

Pomocna?
Tak4Nie1
do Iwony i HR
 Opinia

Witam. Jeśli HR i wszyscy inni na górze myślą, że będziemy przerywać urlopy (planowane ze sporym wyprzedzeniem) by przyjechać na egzamin UDT to życzę dalszego powodzenia w myśleniu, takiej samej organizacji pracy i poszukania winnych na górze a nie na dole. A jeśli z wypłaty zostanie potrącona jakakolwiek "kara" za ten egzamin to powiadomię odpowiednią instytucję. Pozdrawiam chaos na klimatyzowanej górze, oby tak dalej!

Pomocna?
Tak23Nie2
Biłczplis
 Opinia

Druga zmiana pragnie podziękować za dodatkową przerwę. Przecież 28,8 ° to wkoncu nie 30. :) Ważne, że norma się zgadza.

Pomocna?
Tak15Nie
Wonder Woman
 Opinia
@Biłczplis 26.06.2019 01:22

Po godzinie 17 było 29, 5 ° ale to faktycznie zbyt duża różnica do 30 żeby ludziom trochę ulżyć i pokazać się z dobrej strony ciekawe co będzie dzisiaj

Pomocna?
Tak7Nie1
Blabla
 Opinia
@Biłczplis 26.06.2019 01:22

Popadamy jak muchy i nikogo to nie będzie obchodziło. Ważne, że norma jest i klima w biurach. Dziękujemy za godne warunki pracy.

Pomocna?
Tak6Nie
Blabla
 Opinia
@Biłczplis 26.06.2019 01:22

Popadamy jak muchy i nikogo to nie będzie obchodziło. Ważne, że norma sie zgadza i jest klima w biurach. Dziękujemy za godne warunki pracy

Pomocna?
Tak3Nie
:-)
 Opinia
@Biłczplis 26.06.2019 01:22

Dlaczego 30? Obowiązek pracodawcy co do pracy w warunkach uciążliwych powstaje juz przy temp 28 stopni. Pracownik ma również prawo do powstrzymania się od wykonywania pracy jeżeli praca ta może mu w jakikolwiek sposób zagrażać.

Pomocna?
Tak8Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Vito
 Opinia

Non stop spamujesz. To już nawet nie jest śmieszne...

Pomocna?
Tak2Nie1
Druga zmiana
 Opinia

29,5 stopnia na hali , brak dodatkowej przerwy, o te 0,5 stopnia będziemy się spierać?

Pomocna?
Tak7Nie
Upał
 Opinia

Ja tylko tak chciałem przypomnieć , że już jest fala upałów a jutro będzie nie do wytrzymania , więc zacznijcie schładzać halę i zaopatrzcie się w napoje żeby was nie zaskoczyły upały jak drogowców śnieg.

Pomocna?
Tak3Nie
Magazyn
 Opinia

Podziękowania dla firmy Markoni za papier i dezynfekcje telefonów

Pomocna?
Tak4Nie7
Prod.
 Opinia
@Magazyn 05.06.2019 04:47

W ogóle od kiedi jest nowa firma sprzątająca , to jest duzo czyściej . Bardzo się starają. Tak trzymać

Pomocna?
Tak5Nie16
7
 Opinia
@Prod. 05.06.2019 12:54

Od kiedy jest nowa firma to jest w ogóle (usunięte przez administratora) zarówno w toaletach jak i w kafejce śmietniki pełne po czubki. Drugi fakt jest taki, że ludzie to brudasy, tam, gdzie spadnie i rozleje się to zostawią, papier toaletowy o ile jest to wala się po całej podłodze, podpaski na wierzchu bo trudno wieczko kubła zamknąć, a takie piękne panie są no i ilość butelek plastikowych w kubłach przeraża, czy naprawdę tak ciężko odkręcić korek i zagnieść butelkę z plastiku. Oczywiście ta opinia tyczy się tych co (usunięte przez administratora) zostawiają.

Pomocna?
Tak10Nie2
Pan
 Opinia
@Prod. 05.06.2019 12:54

Coś mi się wydaje że pisze to ktoś z firmy Marconi :) (usunięte przez administratora) w szatni, (usunięte przez administratora) na kantynie.. Ale no tak, bardzo się starają:D śmieci wystają ze smietnikow..

Pomocna?
Tak11Nie2
FEEEE
 Opinia
@Prod. 05.06.2019 12:54

Chyba nie pracujemy w tej samej firmie .Jak żyję nie widziałam firmy sprzątającej która nie sprząta . Ktoś z HR powinien zobaczyć i ocenić ; boczne wejście dla pracowników ,hol ,szatnie męską ,szatnie damską ,stołówkę o toaletach nie wspomnę z góry dziękuję

Pomocna?
Tak4Nie
Brud wszechobecny
 Opinia
@Magazyn 05.06.2019 04:47

Notoryczny brak papieru toaletowego w toaletach , brak mydła w dozownikach , nieopróżniane śmietniki przy liniach ,pety i kubki dosłownie wysypują się z popielniczek.brudne szatnie , podłogi niemyte i nie zamiatane od kilku dobrych tygodni .Żenujący stan kabin prysznicowych .TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak12Nie
Captain Jack
 Opinia

Jak chcecie awansów to do armii !!! ha,ha,ha,dobre....

Pomocna?
Tak9Nie2
Nico
 Opinia

Czy na czerwiec są przewidziane jakieś awanse lub nagrody dla pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie6
Ormo
 Opinia
@Nico 05.06.2019 16:06

Tak Będom awanse i nagrody, awanse dla DL i Liderów

Pomocna?
Tak7Nie
Ormo
 Opinia
@Ormo 06.06.2019 19:38

Miały być awanse A tu co ?hahaha

Pomocna?
Tak2Nie3
Ewewewew
 Opinia
@Ormo 18.06.2019 15:50

Może ktoś z Hr się wypowie?

Pomocna?
Tak2Nie
Hehe
 Opinia

Mando. Jedyny zakład w którym nie trzeba mieć dyplomu inżyniera by być senior inżynierem

Pomocna?
Tak23Nie2
Barbara
 Opinia
@Hehe 31.05.2019 22:27

I jedyny który wprowadza pracę zdalną i serwuje tak dobre jedzenie dla pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie4
Hamburger
 Opinia
@Barbara 01.06.2019 18:05

Drogi dziale HR czy wiecie ze w nowej maszynie która miała serwować potrawy dla pracowników z nocnej zmiany. Są same hamburgery z Tesco gdzie paczka dwóch szt kosztuje 6.99 zł a u nas w maszynie 9 zł za jedna szt ? Czy to normalne. Ok niech coś zarobią np 9 zł za dwie szt. Ale to co robią to jakaś kpina.

Pomocna?
Tak20Nie2
Jaaaa
 Opinia
@Hehe 31.05.2019 22:27

Taa, a liderzy na liniach którzy mają zarządzać grupą ludzi i powinni być odpowiedzialni za produkcję nie mają ŻADNEGO wykształcenia. Skończona podstawówka i nic więcej, nawet zawodówki nie byli w stanie skończyć. Żenada... Liderzy...

Pomocna?
Tak20Nie7
Jajo
 Opinia
@Jaaaa 02.06.2019 21:23

Ktoś ma ewidentny ból tylnej części ciała. Ze sam ma zastępy lub lidera :-)

Pomocna?
Tak4Nie6
1
Ormo
 Opinia
@Jaaaa 02.06.2019 21:23

Aj ta Polska zazdrość że ktoś pracuje ciężko i go doceniono i zostaje liderem czy DL A reszta tylko nażeka jak to źle zamiast wziąść się za pracę tak jak inni byście też zostali docenieni, a tak zostaje wam zazdrość i nażekanie . Pozdrawiam i współczuję zazdrośnikom,co nic nie daj im od siebie A ciągle narzekają

Pomocna?
Tak6Nie6
wariatkowo na uczniowskiej
 Opinia
@Ormo 03.06.2019 16:59

Każy z nas widzial "docenianie" podczas oceny semestalnej.Ilu z tych "uczciwie docenionych" jeszcze pracuje to możesz sam zobaczyć na własne oczy....

Pomocna?
Tak12Nie4
Wyksztalcony lider
 Opinia
@Jaaaa 02.06.2019 21:23

Raczej nie wszyscy liderzy. Pozdro trolu

Pomocna?
Tak5Nie
Pierdoły że głowa boli
 Opinia
@Ormo 03.06.2019 16:59

To za wazeline a nie uczciwą pracę dostaje się awanse w 90%! Za co był awans i pracownik roku!!!? Za (usunięte przez administratora) i latanie za chłopami. To jest do docenienia?

Pomocna?
Tak12Nie2
Ormo
 Opinia
@Jaaaa 02.06.2019 21:23

Aj ta zazdrość zamiast wziąść się za pracę

Pomocna?
Tak4Nie2
Grażka
 Opinia

Bardzo dziękuje za świetnie zorganizowany piknik rodzinny :)

Pomocna?
Tak6Nie3
Szypki
 Opinia

(usunięte przez administratora)Dlubiesz w nosie podszas sikania fajnie, tylko nie wcieraj tego w ścianę!!(usunięte przez administratora) Dobrze ze jeszcze na podłogę nie sracie... Ludzie pracujemy w jednym miejscu postarajmy się zadbać trochę o czystość po swoich potrzebach fizjologicznych. Ciekawe czy w domu jak jeden z drugim się wysra czy zostawia po sobie nie spuszczona wodę obesrany kibel w raz z deską. A na podłodze tona papier mu

Pomocna?
Tak8Nie
Ormo
 Opinia
@Szypki 16.06.2019 12:15

Piknik rodzinny super dzięki Iwona

Pomocna?
Tak10Nie5
Zadowolony
 Opinia

Iwona, dziekujemy za świetny piknik pełen atrakcji dla dorosłych i dla dzieci. Więcej takich imprez. Jednak prosimy aby na przyszły rok w dniu pikniku nie było produkcji, zabrakło tutaj naszych kolegów i koleżanek którzy zmęczeni po pracy nie przyszli.

Pomocna?
Tak5Nie1
Jajo
 Opinia
@Zadowolony 16.06.2019 10:36

Nie wiem, nie byłem. Ale mam nadzieję że za rok się uda

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o Mando Corporation Poland Sp. z o.o. - Wałbrzych

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny