HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

19.03.2025 20:30

19.03.2025 20:02

19.03.2025 20:00

19.03.2025 19:57

Ej śmieszna sprawa co chwilę uparcie usuwają komentarz ale spokojnie drogie Panie z góry jestem tak samo uparty jak HR wmawiający co roku historyjke o kryzysie :) Jeżeli chodzi o pracę tutaj to z plusów: dofinansowanie do obiadów, elastyczny czas rozpoczęcia pracy 6:00-9:00,dopłata do Medicover co prawda najniższa na strefie ale coś tam jest, siłownia, atmosfera która tworzą pracownicy i to by było na tyle. Ewentualnie zdobycie doświadczenia kosztem niskich zarobków. Minusy to niskie zarobki względem strefy, brak podwyżek i awansow przez najbliższe dwa lata, wrzucenie premii miesięcznej operatorów do podstawy aby nie musieć dokładać do wzrostu minimalnej krajowej, zabranie biurowym kwartalnej premii, wigilia zakładowa na stołówce (też nigdy się z tym nie spotkałem), brak festynu dla rodzin (z tego co słyszałem kiedyś był ale kryzys). Ale jeżeli kandydujesz na menagera to zakład dla Ciebie. Jeżeli miałbym wrócić to na takie stanowisko. Menager auto służbowe, chyba karta paliwowa -mimo kryzysu o jakim słyszą pracownicy od kiedy pracowalem. Jedyny taki zakład w którym widziałem tylu menagerow. Przykład w jednym dziale 8 osób w tym 3 menagerow,którzy zarządzają 5 pracownikami, drugi przykład dział 4 osób w tym 2 menagerow i 2 pracowników. A tak to standard jak na korporacje. Jedni pracują, drudzy ślizgacze jak wszędzie. Ale nie można zarzucić że przychodzi się na stresie do pracy. Na luzie każdy wykonuje swoją robotę. Ja niestety nie pracuje w danym miejscu tylko dla fajnej atmosfery. Pracuje dla pieniędzy którymi opłacam kredyty i życie dlatego zmieniłem pracę. A perspektywa dwóch lat bez premii, podwyżek to jakiś absurd. A słowa menagera który zarabia więcej niż ja zeby przetrwać tylko te dwa lata do mnie nie przemawia. Ps warto żyć w zgodzie z 1 pietrem dzięki takim ukladzikom można stawać na górnym parkingu bo jak nie to zostaje dolny parking. Bo na górnym nie ma wiecznie miejsca.

19.03.2025 19:22

19.03.2025 19:15

19.03.2025 19:15

19.03.2025 19:09

19.03.2025 17:03

Jeżeli chodzi o pracę tutaj to z plusów: dofinansowanie do obiadów, elastyczny czas rozpoczęcia pracy 6:00-9:00,dopłata do Medicover co prawda najniższa na strefie ale coś tam jest, siłownia, atmosfera która tworzą pracownicy i to by było na tyle. Ewentualnie zdobycie doświadczenia kosztem niskich zarobków. Minusy to niskie zarobki względem strefy, brak podwyżek i awansow przez najbliższe dwa lata, wrzucenie premii miesięcznej operatorów do podstawy aby nie musieć dokładać do wzrostu minimalnej krajowej, zabranie biurowym kwartalnej premii, wigilia zakładowa na stołówce (też nigdy się z tym nie spotkałem), brak festynu dla rodzin (z tego co słyszałem kiedyś był ale kryzys). Ale jeżeli kandydujesz na menagera to zakład dla Ciebie. Jeżeli miałbym wrócić to na takie stanowisko. Menager auto służbowe, chyba karta paliwowa -mimo kryzysu o jakim słyszą pracownicy od kiedy pracowalem. Jedyny taki zakład w którym widziałem tylu menagerow. Przykład w jednym dziale 8 osób w tym 3 menagerow,którzy zarządzają 5 pracownikami, drugi przykład dział 5 osób w tym 2 menagerow i 2 pracowników. A tak to standard jak na korporacje. Jedni pracują, drudzy ślizgacze jak wszędzie. Ale nie można zarzucić że przychodzi się na stresie do pracy. Na luzie każdy wykonuje swoją robotę. Ja niestety nie pracuje w danym miejscu tylko dla fajnej atmosfery. Pracuje dla pieniędzy którymi opłacam kredyty i życie dlatego zmieniłem pracę. A perspektywa dwóch lat bez premii, podwyżek to jakiś absurd. A słowa menagera który zarabia więcej niż ja zeby przetrwać tylko te dwa lata do mnie nie przemawia. Ps warto żyć w zgodzie z 1 pietrem dzięki takim ukladzikom można stawać na górnym parkingu bo jak nie to zostaje dolny parking. Bo na górnym nie ma wiecznie miejsca.

16.03.2025 13:41

Machining schodzi ostatni równo z dzwonkiem na koniec zmiany. Tymczasem montaż odbija się już na wyjście ! Proszę się tym zająć to jest nie sprawiedliwe . Wszyscy mamy schodzić równo z dzwonkiem. Pozdrawiam serdecznie
    ...

17.03.2025 09:43

Ludzie, zacznijcie myśleć zanim coś napiszecie,serio ci się chce takie śmieci pisać ? Montaż schodzi równo z dzwonkiem z linii, tyle że szatnie mamy bliżej, to co mamy na was poczekać zanim dojdziecie czy jak
    Mariusz

27.02.2025 12:14

Witam, pracuję w tej firmie 12 lat. I z roku na rok jest coraz gorzej. Nie polecam pracy w tym zakladzie. Toksyczne miejsce pracy. Od działu HR po wszystkich innych pracowników. Każdy każdego ocenia. Nikt nikomu nie pomaga. Brak wsparcia ze strony przełożonych. Na każdym dziale jest tak samo. Kolesiostwo, awanse po znajomości. Co tworzy toksyczną atmosferę. Ludzie bez kompetencji zarządzają innymi. 12 lat temu ta firma była najlepsza w naszym regionie jeżeli chodzi o atmosferę. Obecnie szukam lepszej pracy. Żałuję że straciłem 12 lat życia tutaj.
    Nygus y

05.03.2025 15:36

To akurat prawda, linka lince nie równa, niech z łatwiejszych idą na trudniejsze projekty nietykalni. I jak tu ma być dobrze? J Jak można stać na jednym projekcie non stop a inni biegają. Skoro ludzi mieszają bo twierdzą, że muszą umieć na różnych projektach pracować to i liderów monolinkowych szkolić.
    Obserwator

16.03.2025 17:36

Zawsze może zrezygnować z funkcji. Powinni być rotowani.

07.03.2025 15:46

O nas się nie martw

10.03.2025 09:12

Spokojnie już jest zaplanowanie zastępstwo za Ciebie także możesz spać spokojnie jak tak się o nas martwisz. Powodzenia i pamiętaj że bez przyczyny kopa nie dostałeś
    Pokrzywdzony

12.03.2025 15:38

A jeszcze gorsze jest to że przez takich nierobów jak były VIP osoby które regularnie chodzą do pracy musiały pracować za dwie osoby. W mistrzówce szampan się należy za te decyzje. Precz z nierobami. Teraz u wariata będzie chociaż błysk na chacie.

05.02.2025 19:11

Skoro operatorzy mają schodzić z linii punktualnie z dzwonkiem to dlaczego liderzy sobie idą wcześniej? Weźcie sie za nich też, a nie tylko operatorzy. Lidera nie zbawi 30sekund, a mijamy sie na schodach już dawno przebrany
    Najlepszy z Vipów

07.03.2025 15:48

Siemanko wariaty, dajecie tam sobie radę z (usunięte przez administratora) na caliperach? Mistrzu, od tego ciągłego patrzenia się w ekran komputera i śledzenia każdego ruchu poszczególnych pracowników na kamerach wzrok sobie popsuje i okulary będzie musiał nosić ;) Mistrz z shiftową grają sobie raz w miesiącu w ruletkę Kto poleci następny albo jak shiftowa dzisiaj byla akurat nie w sosie to wymyśli bajeczkę żeby odstrzelić kogoś kogo nie lubi bo jej nie nadaje na innych. A potem jest płacz że nie ma komu robić. Kto pod kimś dołki kopie ten sam w nie wpada. Wytrwałości życzę na tym tonącym okręcie. Kłaniam się nisko, buziaki
    Blablabla

07.03.2025 19:49

Przyjdź pod zegar równo o godzinie o której kończysz, zmianę to zobaczysz, jaki problem? To jedne i te same osoby. Jak jesteś taki oburzony to patrz na kamery jak masz okazję to jak to określiłeś zweryfikują.
    Supsensio mando2

03.03.2025 22:52

Atmosfera w pracy jest okropna. Nie da się pracować. W żadnym zakładzie nie bałem się pujsc do przełożonego i powiedzieć co kolwiek. Tutaj nie mozna mieć własnego zdania. Mistrz i szifty to jedna wielka porazka . Nie umia normalnie porozmawiać. Zobaczycie co się dzieje. Mieszanie liderów między liniami, więcej reklamacji. Brak możliwości szkolenie nowych pracowników bo ciągle brakuje ludzi. Zastępcy się degradują bo mają dość zarobków takich jak operator a wykonują te same obowiązki co lider. Jak mamy czuć się dobrze skoro kierownicy losuja kto na jaką linie trafi w kolejnym tygodniu. Ciągle tylko pretensje że za malo robimy, że reklamacje a mam wrażenie że ten zakład robi wszystko zeby się sam pogrążyć. Zadnej motywacji do pracy nie ma, pensja mizerna i podwyżek też nie będzie. Ludzie są zmęczeni, źli i nie ma motywacji do pracy.

03.03.2025 19:30

Mam pytanie czy karta do automatu ,która nie jest już aktywna będzie zabrana przez kogoś?

22.02.2025 16:08

Parostatek

24.02.2025 04:02

Przecież wyraził tylko swoje zdanie w nikogo bezpośrednio nie celując tylko ogólnikowo. Nie strasz nikogo policją bo nie pasuje Ci czyjaś wypowiedź. Po to jest to forum aby wyrazić swoje żale. Nikt bez powodu tutaj nie pisze o tym co się dzieje w tej korporacji.

25.02.2025 12:12

Forum nie jest od obrażania. Kto, kiedy i co zabrał temu pracownikowi? Kim on jest aby zadać od obcokrajowców aby opuścili nasz kraj? Czy sam nie jeździ poza granice naszego kraju, też mu każą stamtąd wy... lać? Wypowiedź, jest żenująca, jak komuś praca nie odpowiada, to nich ja zmieni. Następnym razem uderzy kogoś, bo jest sfrustrowany tą pracą?
    Konflikt interesów

23.02.2025 19:48

Czy na miejscu jest awansować osobę na wyższe stanowisko gdzie żona zostaje podwładną? Chyba coś jest nie tak? Nie trzeba już ukrywać że zakład zatraca każda normę przyzwoitości. Jak nie ukrywanie pijanych to awanse dla swoich...
    OP

10.02.2025 22:59

Tak tu się wszyscy ładnie ślizgamy po wszystkich... To może teraz jakieś pomysły...JAK POPRAWIĆ ATMOSFERĘ W NASZYCH DZIAŁACH??? W końcu do pracy nie chodzimy za karę!!! ????:D
    Wykrzyknik

21.02.2025 18:26

Jak chodzisz do pracy za kare to czas się zwolnić. A jak masz złą atmosferę na dziale to idź do HR z tą informacją. Do pracy przyjeżdża się pracować a nie na kawkę..papieroska i cukierka żeby plotkować. Pracuje się w 95% w pojedynkę więc robisz swoje i do domu i nie ma tutaj mowy o złej atmosferze chyba że źle żyjesz sam ze sobą :D
    Ona

23.02.2025 15:48

Jak chcesz poprawić atmosferę? Jak lider obrobi Ci (usunięte przez administratora) bo przełożony prosi aby przyszedł w niedzielę , więc aby się wybielic powie,że nie potrzebujesz lidera. Pięknie ładnie się do ciebie uśmiechają a nie odwróci się i Ci (usunięte przez administratora) obrobi. Stękanie i to podstawa u co niektórych osób. Czas na (usunięte przez administratora)głupota ale jak masz problem i wołasz to mima nie zadowolona albo udaje że nie słyszy.
    Twój stary

21.02.2025 13:21

Mnóstwo ukraincow, chodzą panoszą się. Mówią że muszą robić nadgodziny bo nie mają za co żyć, zabierając tym samym możliwość zarobku nam Polakom. (usunięte przez administratora)
    Historia nie kłamie

23.02.2025 03:57

(usunięte przez administratora) Ino czekają aż Ci się noga powinie albo myślą jak Ci zaszkodzić.Zgadzam się z Tobą i myślę że bardzo duża część pracowników polskich myślą że mają większe przywileje. Na przerwach nie można normalnie posiedzieć bo wszędzie słychać ten ukraiński bełkot. Jakbyśmy byli w obcym kraju
    Super operator

13.02.2025 14:55

A mi się podoba praca w firmie,bo jest czysto i schludnie,super atmosfera,wszyscy są pomocni,mistrzowie,liderzy,zarobki są super a jak nadgodziny się zrobi to jeszcze jest więcej pieniążków do zarobienia,praca lekka i przyjemna,jedzenie też jest dobre.
    Dziadek Mróz

18.02.2025 14:52

Jak nikt Cię nie lubi to Ci nie pomaga :D

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Mando1

10.02.2025 22:53

Tak tu się ładnie wszyscy po wszystkich ślizgają... To może teraz jakieś pomysły ... JAK POPRAWIĆ ATMOSFERĘ W NASZYM ZAKŁADZIE ŻEBY PRACOWAŁO NAM SIĘ LEPIEJ?? ???? :D
    Prośba biurwy

07.02.2025 06:16

@Pracodawca Dałoby radę nie myć podłóg o godzinie 6:30/7:30 w biurze? Nie ma to za wiele sensu wszyscy przychodzą do pracy i chodzą po mokrej i ŚLISKIEJ podłodze... Więc podłoga nie jest czyściejsza po tym myciuU.... A ludzie już jest w pracy muszą ją przerywać żeby umożliwić mycie podłóg paniom sprzątaczkom. Wyjeżdżanie wszystkimi szafkami i krzesłami... hałas, (usunięte przez administratora) Dodatkowo okrzyki typu HALINKA DRUGIEGO RZĘDU NIE PRZELECIALAS. Także każdy każdemu przeszkadza w pracy
    Pani od mopa

07.02.2025 16:44

Czyli że co panie mają przyjeżdżać myć hrabiemu podłogi o godzinie 5 rano?
    Czil

09.02.2025 09:39

Na hali podobnie wystarczy na 2 zmianie kiedy jest mniej ludzi w firmie
    Nadgodziny

01.02.2025 20:38

Jeszcze brakuje kontroli podczas jednej ze zmian pracujących w nadgodzinach o której kończą pracę. Jedni rzetelnie kończą pracę przed końcem a większość już po prysznicu stoją przed czytnikiem gotowi na wyjście albo schodzą po auto na dolny parking. Korzystajmy z kamer. Czas na czystki
    Sory

06.02.2025 12:32

Ludzie piszą bo mają rację. Skoro na jednej ze zmian nie kontroluje się co ludzie robią na nadgodzinach a na innej zmianie biega się jak szpieg to chyba coś nie tak. Fakt, że większość liderów z caliperów jest przebranych jak reszta ludzi idzie do czytnika i co? A no to, że jak to zgłosisz przełożonemu to i tak to ma gdzieś bo to jego kolesie. Więc można schodzić wcześniej na oczach innych ludzi, ale tylko na jednej zmianie. Nie pisz głupot, że ktoś tu wylewa gorzkie żale bo jak nikt nie słucha to najlepsze miejsce żeby HR wiedział co się dzieje na dole! Nikomu nie powiesz prosto w oczy bo ci ludzie są chronieni przez kolegę i tyle.
    Zago

08.02.2025 11:42

Weś się za pracę operatorze zamiast oczerniać kogoś
    @Neutralny

06.02.2025 19:11

@Sory... co ty za głupoty piszesz co żal ci ściska (usunięte przez administratora) że jeden z drugim się dogadują a ty nie to może otwórz tą swoją szanowna buźkę nie tylko w internecie jak 60%ludzi i może tez z kimś się dogadasz a może nawet zakolegujesz a nie pijesz jadem na prawo i lewo. Dziękuję Pozdrawiam
    Kos idzie wiosna

01.02.2025 18:52

Dobrze że zaczyna się coś dziać. Może innym to da myślenia i zmieni podejście do pracy a przede wszystkim doceni osoby które pracują sumiennie i z zaangażowaniem.
    Może...

02.02.2025 11:07

Nie liczyłbym na to. Bardziej takie osoby, które zwracają uwagę, że jednak coś jest nie tak i chcą normalności bo jednak pamiętają czasy produkcji na jedynce, są traktowane jako te, którym nic nie pasuje. Nie tędy droga.
    Wc

30.01.2025 14:53

A ja mam pytanie czy nie da się w toaletach zamontowac jakiś półeczek na papier toaletowy tylko o wiecznie się wala pod kiblami na podłodze? Na prawdę później wyciarac tym tyłki mamy ?
    Aneks

25.01.2025 20:10

Ludzie weźcie się zastanówcie czego wy chcecie bo albo się martwicie że stracicie pracę bo jest redukcja etatów, albo że sobie ktoś tam wybiera linie na której chce pracować, a teraz lament bo na aneksie do umowy są 2 zakłady… jeszcze raz Mando 1 i Mando 2 to nie są dwa różne inne zakłady to jest jeden zakład pracy albo robisz na jedynce albo na dwójce i nie ma gadania tak jest w każdym zakładzie pracy czy sklepie sieciowym… chyba lepiej jest iść na drugi zakład jak nie będzie pracy np. na 1 i zachować pracę niż mieli by Cię (usunięte przez administratora)

26.01.2025 14:30

(usunięte przez administratora) Jak w pierwotnej umowie nie było takiego zapisu to nie można zmusić pracownika do pracy w innym miejscu. Twoim tokiem myślenia jak był by oddział na Suwałkach to by też tam musiał jeździć pracownik. Takk Sprawa dla PiP-u. Aż nikt nie chce pracować za najniższą to już problem zaklau.

26.01.2025 21:36

Podaj paragraf przepisu kodeksu pracy na który się powolujesz. Twoim zadaniem, jak jest napisane w pierwszej umowie, to tak ma być do końca? Żadnych podwyżek, awansów, czy szkolen. Ma być tak jak bylo 10 lat temu. Co ty bierzesz....
    Plotkarz

17.01.2025 06:11

Siema. Czy to prawda że na caliperach można sobie wybierać linię na której chce się pracować w dany dzień?
    Obserwator

23.01.2025 21:00

Jest pod ochroną ewidentnie szkoda że nikt tego nie widzi..dalej telefon ..klikanie..kamery działają tam gdzie nie trzeba. Na papierosku można się dowiedzieć ciekawych rzeczy..bo zajmuje się tylko plotkami krzykami i aferami i obrażaniem wszystkich zamiast pracować.
    Chłop

26.01.2025 09:27

Za te wyśmiewanie ktoś zainteresowany usłyszy albo wreszcie ktoś to zgłosi i będzie spokój bo ma mnóstwo wolnego czasu przemądrzały.
    Aneks

23.01.2025 15:32

Dlaczego mamy podpisać aneks umowy o pracę z dwoma adresami? Co z osobami które nie wyrażają zgody na pracę na mcp 1 lub mcp2?
    Arek

25.01.2025 21:49

Mogą się zwolnić jak czują się nieszanowani. Szukacie na siłę problemów.
    Pytanie do Iwony

23.01.2025 14:43

Co będzie jak nie podpisze nowego aneksu o pracę ,który zawiera dwa miejsca pracy ? Co wtedy będzie ?
    Kuma ty

24.01.2025 07:56

Czyli że co mamy robić za zapchaj dziurę lub skoczków. Każdy chce być szanowany a nie traktowny jak popychadło dziś tu Jutro tam. W niektórych zakładach było takie stanowisko jak skoczek mający tzw. Multiskill i potrafiący robić wszystko. Jednak z tym wiązał się dodatek. Tutaj mamy pracować dwa lata bez podwyżek i najlepiej cieszyć się ze mamy pracę hurra.

25.01.2025 21:47

Więc się zwolnisz jak będą chcieli Ciebie przenieść na inny dział celem uniknięcia problemów personalnych. Pokaż firmie, że masz klasę, styl i szanujesz siebie.
    Z kamerą Wśród Palarni

22.01.2025 15:30

Zakład zainwestował kupe pieniędzy w kamery. Może by zacząć monitorować palarnię przez kierownika bo ciągle kiedy się nie pójdzie jest przepełniona.
    Palarnia

23.01.2025 09:04

Szczególnie na spawalni
    Śniadanie u Tiffany'ego

22.01.2025 20:03

Odnośnie stołówki...obsługa super. Natomiast po co robić obiady na 10:10 kiedy zaczynają się przerwy :D powinno się jeść śniadania o tej porze więc może jakieś przemyślunki
    Rambo

20.01.2025 10:50

Ja czytam te wszystkie wypowiedzi i się nie zgadzam z niczym co piszecie.Ja pracuje już 11 lat i jestem mega zadowolony.Szacunek w pracy jest,miła atmosfera prawie rodzinna można przyznać,socjal jest i to bardzo wysoki,wypłata co miesiąc jest(ze wszystkimi dodatkami to wychodzi najlepiej na całej strefie),przerwy są nie ma co narzekać ja nie narzekam tylko pracuje bo jest super.
    Rambo

21.01.2025 14:10

Ale co ma być dla żartu pisze prawdę 11 lat pracuje i znicz niemal problemu jak coś potrzebuje załatwić to od ręki mogę to załatwic chociażby z mistrzem czy w hr.przerwy są spoko zdążę spokojnie zrobić wszystko jedzenie jest dobre,wypłata też jest dobra mogło być troszkę więcej bo tylko na wakacje stać mne żeby pojechać 2 razy w roku na Karaiby a tak to bym poleciał z 3 razy w roku,no i samochód przydałoby się zmienić bo ten kupiłem dwa lata temu w salonie a jest już stary i przydałoby się kupić nowszy,nie ma co narzekać tylko trzeba sobie powiedzieć do pracy rodacy
    Szczęśliwy Pracownik

22.01.2025 15:25

Mnie też tu dobrze. Atmosferę psują Ci co nic nie robią.

21.01.2025 20:42

No way

22.01.2025 08:38

Czepki to pikuś.... Wydawanie jedzenia bez rękawiczek, jak juz łaskawie się pojawią to robi sie w nich wszystko , od wystawiania towaru, wydawanie reszty , opierania sie o lady itp .. po sprzątanie gdy np, cos sie wyleje Niefajnie .... Co do funkcjonowania samej stołówki nie ma żadnych zastrzeżeń, to wydaje mi się ze kazdego dnia ciągle te same dania robią się juz nudne , przydalo by sie troche lekkich dań, jajecznica tylko w czwartki , dlaczego nie w co 2gi dzień? Trochę urozmaiceń a npewno bedzie lepiej
    Stołówka

21.01.2025 20:43

Często się zdarza że włosy są w jedzeniu na stołówce na 2
    Nowy Rok nowe L4

07.01.2025 12:02

Ronal który jest pod nami wprowadził premię frekwencyjną w kwocie 600 zł. Każdy kto bierze choć 1 dzień L4 lub urlop na żądanie bądź siłę wyższą zostaje z niej ograbiony. Może czas najwyższy zacząć w jakimś stopniu nagradzać osoby które nie chorują latami czy choćby miesiącami a zacząć karać nierobów i pi...ków którzy siedzą na L4 w domu i śmieją się ze wszystkich którzy regularnie chodzą do pracy.
    Miętowe Orzeźwienie

16.01.2025 02:39

Zgłoś to do HR :D bilet do kina dostaniesz :D czuje parowanie w głowie kiedy się grzebało po necie:D
    Joł joł

20.01.2025 10:19

To ja nie wiem jak to jest he he niby nie ma ale chyba u was, ale na zaciskach jak idziesz na L4 i tak pieniądze zabierają jednak bat jest , byłem raz na L4 i pieniędzy sporo mniej , guptasy nie chodźcie na L4 bez potrzeby bo naprawdę chorzy są oczerniani a i tak pieniądze tracicie pozdrawiam buziaczki ????
    Dziki78

09.01.2025 17:57

Cześć Czy ktoś z agencji Manpower dostał dzisiaj wypłatę ?
    Ten

09.09.2024 18:12

Czy zakład przewiduje coś dla pracowników z długim stażem powyżej 10 lat pracy? nagrody co kolwiek
    Pole Słoneczników

25.09.2024 16:08

Niestety na nic nie możesz liczyć. Mało tego ..struktura tego zakładu jest taka żeby wyssać z Ciebie jak najwięcej a potem kiedy powinie Ci się noga pozbędą się Ciebie bez mrugnięcia okiem. Już niejedna osoba tak skończyła.
    Pracownik z dlugim stazem

04.01.2025 20:33

Nie licz na nagrody i wdzięcznosc. Nie ma szacunku dla osob ktore dlugo pracują, skoro caly czas jestes to znaczy ze sie godzisz na to co sie tu dzieje.Pierwsi pracownicy ktorym minęło 10 lat dostali bilet do kina. Żenujace podziekowanie za lata pracy. Lepiej by wyszło jakby nic nie dali. A tak tylko niesmak pozostal.

03.01.2025 20:40

Kiedy Mando1 wraca do pracy? XD
    Strażnik Z HL

04.01.2025 06:10

Wróciło..aby produkcja ruszyła pełną parą :) więc zamiast zadawać (usunięte przez administratora) pytania skup się na grafiku pracy (usunięte przez administratora) :D
    Szczęśliwy Pracownik

19.12.2024 15:39

8 lat pracy, wypracowana przez te lata fajna stawka. Do tego obiadki lub zakupy na stołówce co kto jak woli. Fajeczka kiedy się chce jak i WC. Paczki dla dzieci, świąteczny socjal. Nadgodziny. Na hali jest w miare ciepło. Nikt nikogo nie rozlicza z pracy. Chorobowe którego nikt nie kontroluje w nieograniczony sposób brane przez ciągle i te same osoby. Nic nie jest w tym temacie egzekwowane. Nigdzie nie będziecie mieli tak dobrze jak tutaj. Także zamiast wylewać żale podziękujcie Bogu w te święta że pracujecie tutaj bo nigdzie nie będziecie mieli lepiej. Pozdrawiam HR i cierpliwość którą mają czytając te (usunięte przez administratora) tutaj.

23.12.2024 08:39

Co to znaczy lewe L4 ? Lekarz tak o... Nie wypisuje L4 musi mieć powód. Nikt chory do pracy nie będzie chodził z zwłaszcza z operatorów.

23.12.2024 19:31

Ty tak na serio o tym L4?

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.