Exact Forestall

• Sobuczyna
  • Korwinów
  • Łojki
Bielsko-Biała - Lenko S.A. Exact Systems SGP
Częstochowa - ExactSystems Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Częstochowa
  5. Opinie o Exact Forestall S.A.

Opinie o Exact Forestall Częstochowa

Nie przegap nowości o Exact Forestall S.A.!

from Holland

26.05.2020 21:37

Kilka lat temu przechodziłem rekrutację do pracy w Niemczech (pseudo kontrola jakości) przez tą firmę. Warunki tragiczne a wymagania absurdalne. Teraz wpadło mi w ręce ogłoszenie: "Pracownik produkcji Miejsce pracy: Wolfsburg" Stawka: 11.75 euro brutto/h mnie osłabiła a na końcu to: polska umowa zlecenie (!!!) (usunięte przez administratora)

26.05.2020 10:39

Pracował bądź pracuje ktoś w Sosnowcu jako kontroler jakości? Jak się pracuje? Jak atmosfera,jak podchodzą do początkujących itd?

26.05.2020 10:41

Chodzi mi o zakład na ul Jedności
    Onaiona

26.01.2020 22:31

Panie J. zniszczyły na dobre najważniejszy czas w firmie, dział rekrutacji... Pogratulować!
    Onaiona

15.03.2020 19:34

Najważniejszy DZIAŁ*

02.02.2020 09:16

Czy w Exact Systems Sp. z o.o. są paczki/bony świąteczne?
    Aaaaaa

02.02.2020 16:50

Nie, masz umowę zlecenie. Nic tak to za to nie masz.

15.03.2020 19:33

Zależy czy pracujesz bezpośrednio w Exact Systems czy outsourcingowo - jeśli bezpośrednio możesz liczyć na kilka groszy do pensji, jeśli jednak pośrednio to raczej nic nie dostaniesz
    Gall Anonim

09.02.2020 15:04

Praca idealna dla studentów, grafik ustalany pod siebie, zarobki nawet ok, zależy od zakładu, w którym się pracuje. Koordynatorzy z zakładów są przeważnie okej. Ale wróćmy do Exactu w Łodzi. (usunięte przez administratora) który ustala grafik i jest koordynatorem, to chyba żyje we własnym świecie. Nie ogarnia ile osób, potrzebuje dany zakład, przydziela albo za dużo, albo za mało osób, potwierdza lub nie potwierdza dyspozycyjności na ostatnią chwilę lub zapomina jej potwierdzić. Wydzwania po 10 razy godzinę przed pracą, żebyś przyszedł wcześniej lub został dłużej, oferując śmieszną premię.

15.03.2020 19:31

Też byłam na to zła, dopóki nie zaczęłam pracować z klientem, czyli bezpośrednimi firmami, gdzie trzeba pracować za pośrednictwem ExS. Prawda jest taka, że obrywa się ExS, albo konkretnemu pracownikowi, który nie jest winny sytuacji, bo to Klient na ostatnią chwilę zmienia zdanie, albo korzysta z usług różnych firm zewnętrznych i z 10 potrzebnych osób robi się jedna, a daje znać o tym w ostatniej chwili. Takie uroki.. Chłopcy robią, co mogą.

10.03.2020 09:51

Exact w Gnieźnie. Koordynator nie potrafi wykonywać swoich zadań, zapomina o przelewach, siedzi przed komputerem w słuchawkach, przyjeżdża sobie na godzinę 10/12, nieraz telefonem trzeba było obudzić, podczas pracy jeździ na paznokcie. Krzyczy na pracowników gdy coś jest nie po jej myśli, obrażona gdy ktoś nie może zostać na nadgodzinach. Stawka najniższa z możliwych 14,70. Praca łatwa, z klientem dobra współpraca.idealna do studentów. Bywało dużo godzin,jak i mało. Oprócz zachowania koordynatora praca dla studentów jak ulał.
    ANONIM

30.01.2020 10:52

Nie polecam tak nikomu pracy (usunięte przez administratora) i jeszcze raz (usunięte przez administratora) koordynatorka jak dzwonisz na którą zmianę masz wyzywa ciebie od (usunięte przez administratora) Liderzy są (usunięte przez administratora) i nie potrafią zarządzać pracą całego zespołu Przerzucają cały czas pracowników gdzie się da ogólnie praca na telefon Zarobki marne lepiej szukać pracy na produkcji za lepsze pieniądze i na umowę o pracę ponieważ w Exact Systems nie masz co liczyć na umowę o pracę tylko same umowy zlecenie Radzę wam ten komentarz przeczytajcie z kilka razy i to porządnie zanim zadzwonicie tam i podejmiecie się tam pracy
    like

20.01.2020 12:32

obcinaja godziny pracy
    Grażyna

17.01.2020 19:48

Jeżeli chodzi o sprawę poruszoną na forum EXACT SYSTEMS ( Popówek ) koło Kalisza nie popieram wpisów wcześniejszych ponieważ większość rzeczy mija się z prawdą . Pracowałam tam dosyć krotki okres czasu około trzech miesięcy, niestety moja rezygnacja wiązała się z sprawami rodzinnymi , czego bardzo żałuje. Ludzie którzy tam pracują są bardzo pomocni , uczciwi wobec innych i wyrozumiali ale niestety nie miałam innego wyboru . Do pracy w Exact Systems w tym oddziale niemam zarzutów ponieważ wspominam ten czas bardzo dobrze i mam nadzieje ze jak tylko poprawi mi się sytuacja to powrócę tam z miła chęcią
    gosc

04.01.2020 19:41

Witam. czy pracowal ktoś przez ta firme przy kontroli jakosci w Niemczech? prosze o opinie.
    Arkadio2019

03.01.2020 00:32

Kolego mam prosbe, podaj nazwe tej niemieckiej firmy (podaj nazwe) w ktorej pracujesz I ją dobrze reklamujesz... Prosba, bądz człowiekiem. Szukam dobrej pracy za granica ( pelne godz - full time work ), na dobre warunki mieszkanie * (zamisszkania też), najlepiej bezpłatne mieszkanie... Mam, dlugi I dlugo już pozostaje bezrobotnym... Z góry dziękuje za odp. Napisz najlepiej na maila: [email protected] Pozdrawiam

17.12.2019 22:19

Praca w exact systems w miejscowości Popówek pod Kaliszem to jedna wielka tragedia. Nie polecam nikomu aby związał się z ta firma. To co się tam dzieje to wielka patologia. Koordynatorka, która jest tylko za tymi których lubi a resztę ma w (usunięte przez administratora) tak naprawdę. Wszystko im przeszkadza, rozmawiać nie można, do toalety niedługo tez nie będzie można było iść bo problemy. Jeden pracownik podkłada innym osoba świnie ładując niedobre elementy do kosza innych osób bo uważa się za niewiadomo kogo i to nie jest pierwsza taka sytuacja. Nikt na to nie reaguje. Coraz więcej wymagają i to najlepiej żeby wszyscy za darmo robili. Prędzej by człowiekowi zabrali zamiast coś dać. Zero szacunku dla pracowników którzy się starali dobrze wykonywać swoją prace, obgadują za plecami i najlepiej żeby człowiek wgl nie mówił co myśli bo inaczej cię zniszczą. (usunięte przez administratora) !
    Błażej

17.12.2019 22:04

Praca w tej firmie to pomyłka. Nie polecam nikomu. Koordynatorka chyba ma jakiś problem ze sobą i w dodatku zero szacunku do stałych pracowników. W tej firmie co ja pracowałem istniał podział na tych co ona lubi i się z nimi trzyma i tych których niezbyt lubi. Człowiek który mówi to co myśli jest traktowany gorzej a inni robią sobie co chcą, to co maja do zrobienia to robią w bardzo szybkim tępie co prowadzi do bardzo dużej ilości reklamacji a później łażą i co chwile jakieś przerwy i koordynatorka nie zwraca im uwagi a wręcz przeciwnie sama chodzi z nimi na papierosy a człowiek wyjdzie na chwile do toalety to wielki problem. Pracownicy podkładają sobie świnie ładując coś do koszy innych osób i nikt z tym nic nie robi. Jedna wielka patologia.
    ABC

06.12.2019 15:36

Witam, jakieś opinie o tej firmie w Stanowicach?
    A

28.11.2019 22:57

Pracowników jest więcej niż pracy. Częściej dostaje się wolne niż pracuje. Gdzie byłem zapewniany, że jest ciągłość i nie na przestoju. Jeśli już coś do robienia się znajdzie najczęściej nie ma to nic wspólnego z kontrolą jakości... Nie rozumiem, wiec po co te całe testy rekrutacyjne. Śmiech na sali. Marna płaca, marna praca. Nie polecam nikomu, nie marnujcie czasu, chyba że chcecie sobie dorobić dzień/ dwa dni w tygodniu.
    Werson

30.09.2019 19:01

Na początku poczatki były bardzo trudne i nie do wytrzymania. Wszystko drżało obok mnie i wszędzie. Ludzie zaczęli gadać jakieś kocopoły o wogole braku jakiego kolwiek porozumienia. Aż wtedy przyszedł moment kiedy obok mnie przeszli ludzie ktorze pchali wózek... na końcu tylko spojrzeli na moją głowę i odrazu chodziło o te 25minut...
    palec bozy

18.09.2019 16:02

w inalfie i tak jest najepsza (usunięte przez administratora) i(usunięte przez administratora) kazda na kazda donosi i kabluje a (usunięte przez administratora) patrzy jak p.ipa
    Była pracownica

16.05.2019 08:54

Okropna firma. Zero profesjonalizmu, podejście do pracownika jak do (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) Fałszywość przełożonych nie do opisania. Pracowałam krótko, ale żałuję czasu spędzonego z tą firmą. Nie wiem jak jest w innych miastach i zakładach ale na szyberdachach we Wrzesni jest tragedia. Nie polecam
    MONETA

26.05.2019 09:34

Niestety to jest prawda śmieszne jest to że jeszcze nikt nie zrobił z,, Panią(usunięte przez administratora), porządku????????????. No ale jak to się mówi kto mieczem wojuje od miecza ginie jeśli nie w pracy to w życiu prywatnym.! Jeśli ona umie mieszać się do kogo życia prywatnego to ktoś namieszać może u niej ????????Niby lubi zajętych chłopców..
    Tak

09.09.2019 18:59

Święta racja, nawet po porodzie od razu wróciła do pracy... dlaczego ? Bo doskonale zdaje sobie sprawę, że każdy kto przyszedłby na jej miejsce mógłby dotrzeć do jej przekrętów i niekompetencji
    Bmnienxhrna

20.08.2019 15:22

Totalny brak szacunku koordynatora, totalna zlewka. Śmiech na sali

13.08.2019 12:36

Niestety, brak szacunku do człowieka. Atmosfera - chora, liczą się znajomości/przyjaźnie, a nie umiejętności, a fałszywość na wysokim poziomie :) Pensja - fajnie, można się pośmiać, gorzej, gdy trzeba za to żyć. Ogólnie: na start - ok, na dłużej - absolutnie nie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Exact Forestall?

Kontakt - Exact Forestall S.A.

Aleja Najświętszej Maryi Panny 49 lok. 12 42-217 Częstochowa

Branża główna: Badania rynku i analizy

Waldek kiepski

04.03.2019 16:24

Totalne dno zero szacunku staralem się o prace w bielsku bialej ogloszenia obiecywaly cuda rozmowa telefoniczna z p (usunięte przez administratora) również bylo pięknie do czasu rozmowy kwaliwikacyjnej z i nna Panią pirania która poprostu ze mnie zakpila muwiac mi ze praca tylko dla kobiet ( i to mlodych) pewnie sobie pomyslicie ze chodzi o agecje towarzyska o tuż nie zwykly zaklad produkcyjny obiecała mi spotkanie z kierownikiem na koniec tygodnia czekam czekam tu nic dzwonie pani muwi mi ze ok wzystko jest pod kontrolą ze zadzwoni w poniedzialek dalej cisza wiec to ja dzwonie noi pomijajac ze pani odebrała za 10 razem pewnie wiedziala kto dzwoni to jesze mnie wysmiala ze pracy nie ma co ja sobie myslalem mimo iz ogloszenie dalej jest na to otrzymalem kilka ironicznych słów i sie rozloaczyla widocznie ta ich "mega atrakcyjna oferta miala tyle chetnych ze mogli sobie wyprzydzac "rece poprostu opadają przestrzegam wszystkich przed ta agencja nie zawracajcie sobie nią glowy ps pozdrawiam Cię (usunięte przez administratora) r z oddzialu w bielsku bialej zycze ci zeby ciebie ktos tak potraktował jak ty potraktowałas mnie nadajesz sie tylko zeby czyścić toi toie w biesczadach pozdrawiam
    Karinka

22.07.2019 14:33

Ja miałam tak samo... Ta firma to porażka i koordynatora w Bielsku Białej..... Masakra.... Ona nic nie ogarnia odradzam ta firme
    Alfons

23.07.2019 15:01

To jest porażka a ludzi do pracy nie ma a koordynatora takie coś odwala ja też miałam podobnie ta babka to nie porozumienie....
    Karinka

22.07.2019 14:38

Koordynator z Bielska to jakaś porażka kobieta nic nie ogarnia..... Masakra jakaś... Co za (usunięte przez administratora) Pseudo foremka umowa smieciowa......
    Ksenia

22.07.2019 14:28

Człowiek jedzie na rozmowę do nich mówię że dostał ta prace a tu nagle cisza od tygodnia i okazuje się że pracy nie ma zero szacunku... A ludzi co raz mniej koordynator nie ogarnia ile ludzi do pracy potrzeba to jakiś (usunięte przez administratora) szkoda czasu... Nie polecam
    Tgoadfadf

29.11.2018 19:24

Ile zarabia operator w Łodzi
    Gość

04.12.2018 09:06

Zależy od oferty, najlepiej przyjść do biura rekrutacyjnego i spytać
    wasza

30.06.2019 02:00

1200-1500 /mało godzin,permanentny brak zleceń/
    Karolina

10.06.2019 14:38

Administratora najwidoczniej bardzo boli jak wytyka się błędy przełożonych nazywając ich po imieniu. Może zamiast usuwania niewygodnych komentarzy wzięlibyście się za ludzi którzy u Was kierują innymi ludźmi. Wasza firma ma opinie jednej z najgorszych firm które zatrudniają we Wrześni. Podziękujcie koleżance (usunięte przez administratora), za czasów CRS jak kierownikiem był Pan (usunięte przez administratora)ludzi pracowało o wiele więcej i każdy prace sobie chwalił, teraz zadowolone są tylko psiapsiółki pani kierownik które nie muszą trzymać się żadnych zasad i mogą robić co im się tylko podoba
    Er

24.05.2019 02:19

To te (usunięte przez administratora) dalej istnieje? Ludzie szanujcie się....
    Taki

24.05.2019 20:13

Ta firma narobiła mi tyle problemów że przez nich straciłam zbyt wiele. Nie podpisujcie umowy przed podjęciem pracy !!!!
    On

15.05.2019 06:44

Nie polecam!!!! Nie polecam pracy w Tychach !!!!!!!!!! Nie szanują ludzi. Brak szacunku, porozumienia. To prawda z ukraincami się nie dogadają więc ich omijaja - a Ciebie zniszczą jak robala!
    Karma

03.03.2019 12:03

POWIEM TAK jak wyjdziecie na GoWork opinie CRS o jest to wszystko to samo tylko że zmienili nazwę teraz na ten exact Systems tam macie wszystko ładnie opisane co się dzieje we Wrześni.
    aga

05.03.2019 03:00

Żadne zmienili nazwe tylko Exact Systems to osobna firma która przejęła CRS i inne firmy
    Karma

05.03.2019 19:21

Tylko zmienili nazwę! Warunki te same praca ta sama i ludzie ci sami!!
    Zoobowiązana

01.03.2019 00:15

Witam. Jeśli chodzi o prace na terenie tychow , z całego serca nie polecam. Ból kręgosłupa ,nerwica będzie Twoja codziennością . Koordynatorzy totalnie lekceważą zdanie pracownika . Jeśli spróbujesz wyrazić swoje zdanie zostaniesz zlinczowany . Możliwość rozwoju? Chyba choroby kręgosłupa . Prócz premi na która musisz sobie sam zarobić nie dostaniesz nic więcej . Wypłaty nie są za wysokie no chyba ze , poświecisz dwa weekendy w pracy do dostaniesz 2300 .(usunięte przez administratora)
    Ziuta

01.03.2019 00:09

Nie polecam firmy, jeśli chodzi o Tychy. Praca ciężka za marne pieniądzę, czasami trzeba przejść 12km w ciągu 8h.poza tym jeśli jest na miejscu koordynatorka(usunięte przez administratora) na strefie nie ma czasu na przerwę, człowiek umarłby z głodu, ale trzeba wyrabiać ponad normę,nie liczą się z ludźmi. Brak możliwości rozwoju, a piszą w ofercie takie głupoty.

Exact Forestall S.A.

29.01.2019 15:40

Świętujemy 15-lecie działalności Exact Systems!
    News image
    Dziecinny uszny bełkot

26.02.2019 02:33

(usunięte przez administratora)mnie to obchodzi
    Czort

28.02.2019 19:58

Wejdź na forum Exact Niemcy, tam masz wszystko pięknie opisane
    Dosia

28.02.2019 11:11

Witam, jak najbardziej polecam firmę!!!!!!!!!! Wszystko gra i buczy! 10/10
    Kurbojleros120

27.02.2019 12:52

Jeżeli chodzi o tą firmę może jest fajne ale niestety , jest mało pracy więc pójdziesz do pracy jednego dnia i 4 dni wolnego nie polecam tą firmę . I Niestety odczymasz marną wypłatę około 900 złoty

22.02.2019 14:01

Dlaczego nie można zapytać na tym forum o konkrety i nie pojawiają się moje komentarze?
    maxx

25.02.2019 08:50

Taka firma to nic innego tylko posrednik który żeruje na tobie i na twojej pensji siedzi jak wesz,jesteś dla nich białym (usunięte przez administratora)na zlecenie umowę ,bez praw do czegokolwiek ,a oni czerpią bezkarnie prowity z twojej ciężkiej pracy.takie firmy to zalegalizowana lichwa na rynku pracy

22.02.2019 11:57

Dlaczego nie ma moich pytań, co do stanu faktycznego w exact. Pytam więc jeszcze raz jakie są warunki pracy w Niemczech i ile idzie zarobić na czysto?
    Magdalena35

04.02.2019 11:10

Witam czy pracowal ktos w Belgii przy kontroli jakosci? Dostalam taka ofertę tylko czemu jest umowa zlecenie????a nie normalna umowa o prace to mnie martwi.
    Dajmmercsprint

08.02.2019 07:02

Ludzieeee nie dajcie się wykorzystywać tej firmie jeden wielki ByRdellll!!!śmieciowe umowy ,wypłaty źle naliczanie, a teraz na nowych warunkach zarobisz 870eurasow hehehe kpina!!! Wstydu exact i cały zarząd nie macie!!! NIE POZDRAWIAM

22.02.2019 11:19

Jak 870 euro? To chyba za trzy tygodnie pracy. Możesz, coś więcej?

22.02.2019 11:13

Ktoś z was był w Belgii albo Niemczech?

22.02.2019 11:11

Jakie warunki pracy w Niemczech i ile miesięcznie można zarobić na rękę?
    Rekin

26.11.2018 17:48

opóźnienia w wypłacaniu 'wynagrodzeń' - bardzo często zdarza się dostać nie prawidłową kwotę
    Exact Forestall S.A.

29.01.2019 15:18

@REKIN przykro nam, że Twoje doświadczenia nie były pozytywne. Bardzo prosimy o przesłanie do nas informacji na temat nieprawidłowości na adres: [email protected] Ustalimy szczegóły i znajdziemy rozwiązanie tej sytuacji.
    Lukasz

20.02.2019 19:42

Moja kobieta prosi się już trzy miesiące o zwrot pieniędzy pobranych za mieszkanie,ponieważ nie korzysta z mieszkania służbowego, i co.... Nic nawet nie odpisują a wysyła wiadomość do każdej możliwej osoby z firmy, koordynator na miejscu też ma wszystko w (usunięte przez administratora) Dla mnie... Szkoda ludzi którzy trafili do tej firmy, bo mają gdzieś swoich pracowników...
    Holz

21.12.2018 08:43

Pracowałem przez Exacta przez 3 miesiące w pewnej firmie, pieniądze nie były złe, ale koordynator, pan P.K z Częstochowy, to porażka. Facet jest tak zamotany, że sam nie wie co ma powiedzieć pracownikowi. Mówi jedno, robi drugie a wychodzi trzecie. Podsumowując, praca i warunki finansowe nie były złe, ale wcześniej wspomniany pan to nieporozumienie.

Zostaw merytoryczną opinię o Exact Forestall S.A.