Exact Forestall

• Sobuczyna
  • Korwinów
  • Łojki
Bielsko-Biała - Lenko S.A. Exact Systems SGP
Częstochowa - ExactSystems Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Częstochowa
  5. Opinie o Exact Forestall S.A.

Opinie o Exact Forestall Częstochowa

Nie przegap nowości o Exact Forestall S.A.!

Luzik

24.01.2022 17:46

Najgorsza firma jaka znam jestem na l4 a mam cięcie 200zl ze nie było mnie w pracy.

26.01.2023 00:23

L4 na umowie zlecenie ? Chyba nie znasz prawa Polskiego . Do (usunięte przez administratora)z takimi problemami ;)

14.02.2023 12:59

Widocznie mało znasz prawo polskie bo zdziwisz się ale jest możliwość płatnego L4 na umowie zlecenie poszukaj i doczytać
    Xxx

06.02.2023 12:24

Nie polecam pracy w Exact Systems.Dział rekrutacji mnie pozytywnie zaskoczył ale to co działo sie tam na miejscu daje wiele do życzenia. Porozwalane meble i drzwi szafki brudne jakby nie byly myte z rok pod łóżkami takie koty ze mozna bylo sobie ulepic z tego dwa owczarki szkockie.Telewiory miały tak rozwalone matrycje jakby ktoś rzucał w nie piłkami. Pani A.od pilnowania porządku obudziła się dopiero jak przyjęli kolejna melinie i musieliśmy po nich sprzątać ale to nie wszystko bo nie przepracowali ani jednego dnia a rozwalili kilka rzeczy to my zwalniając sie dostaliśmy pismo do Polski że nakładają na nas karę pieniężna za to że "nie zgłosiliśmy 24h wcześniej że nie będzie nas w pracy" ale wiadomo coś trzeba wymyślić by kasa się zgadzała i Pani nie musiała płacić za to z własnej kieszeni ;) U Koordynatora nie oczekiwałabym pomocy ani empatii do pracownika ponieważ ma już swoją grupę "pupilkow" z którymi pije w weekendy i oddaje im swoje obowiązki takie jak przekazanie kluczy do mieszkania i ustytulowanie w jednym z nich gdzie mamy mieszkac. Jedna wielka (usunięte przez administratora) nie polecam.
    Tomek

06.02.2023 17:38

Gdzie konkretnie byłaś?
    bez komentarza

31.01.2023 12:24

Witam, prośba o przesłanie PIT za przepracownay 1 m-c /marzec 2022/ Pikutkowo k. Włocławka. Tytuł przelewu wynagrodzenia LPU/2022/03/8/KZ [email protected] Z góry dziekuję. Bogusław Sadanowicz
    Wyrobnik

29.01.2023 19:13

W nawiązaniu do ogłoszeń o pracę w Exact Systems, firma oferuje: - "Stawkę godzinową wzbogaconą o dodatki oraz premie" - bzdura, żadnych dodatków ani premii. - "Szkolenie stanowiskowe" - nie wyobrażam sobie pracy bez przeszkolenia na stanowisku... - "Współpracę na podstawie umowy zlecenie z pełnymi składkami ZUS (możliwość płatnego chorobowego)" - najgorsza umowa, ale łaskawie pozwalają wykupić prywatne ubezpieczenie LOL - "Opiekę oraz pomoc dedykowanego Koordynatora" - koordynatorzy w Exact to najgorsze świnie, pracowałem z kilkoma, opinie tutaj też to potwierdzają. Na pomoc ani szacunek nie licz. - "Płatny system poleceń do pracy – polecaj i zarabiaj" - nic o tym nie słyszałem, a pracy nikomu bym nie polecił. - "Wgląd do przepracowanych godzin oraz stawek w aplikacji" - czyli masz prawo wiedzieć, ile godzin przepracowałeś. Rewolucja na rynku pracy... - "Możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku" - z pewnością twój przyszły pracodawca to doceni LOL - "Zaplecze socjalne" - tu już gorzej być nie może, bo to byłoby nielegalne. Najgorsze możliwe warunki pracy, szatni brak albo szafka w korytarzu, mężczyźni z kobietami, toaleta jedna na 100 osób, jednym słowem tragedia. - "Parking przy zakładzie" - oni naprawdę to napisali... Oraz pakiet benefitów: - "Prywatna opieka medyczna" - prywatna, tzn. jeśli sobie wykupisz ubezpieczenie. Ale możesz to zrobić nawet nie pracując w firmie ;) - "Ubezpieczenie na życie" - jeśli wykupisz. Poza tym to umowa zlecenie ze zwykłymi składkami, czyli zdrowotne tak, ale chorobowe już nie. - "Program emerytalny" - znów, umowa zlecenie ze zwykłymi składkami. Także emerytalną. Firma nic tu nie daje. - "Parking dla pracowników" - tak istotny benefit, że wymieniony 2 razy. - "Program rekomendacji pracowników" - nie znam nikogo, kto by skorzystał. Ale pewnie jeśli kogoś nie lubisz i przyjdzie tu pracować pół roku, to dostaniesz ze 100zł.

30.01.2023 18:09

Pracuje trochę z tej firmie, z miesiąca na miesiąc robi się coraz większy (usunięte przez administratora) a co do koordynatora to (usunięte przez administratora) Są ogólnie trzeba (usunięte przez administratora)..... Z tej agencji. Większość tu ludzi siedzą tylko tu bo kilometry płacą i zjadzy na uplop święta
    Skull

20.06.2022 16:35

Gdzie jest wypłata?!
    Jacek.

27.06.2022 09:37

U prezesa na koncie, ty co najwyżej dostaniesz ochłapy a nie wypłatę.

26.01.2023 00:20

Umowę dostajesz przed pracą . Nikt Ci nie dołoży za to że pracujesz po 8 godzin . Fejk a nie komentarz
    Ninka

09.12.2022 01:16

Nie polecam pracy w tej firmie. Jedno wielkie nieporozumienie. Koordynator powinien dostać odznakę za zasługi, kto jego rekrutował???¿. Prosty chłopiec z prowincji, nteligencja daje wiele do życzenia.

26.01.2023 00:12

(usunięte przez administratora). Warunki spoko . Zgłosisz problem to go rozwiązują (usunięte przez administratora)
    gość

13.01.2023 13:31

Ktoś z Was pracował w Magna w Soest? Jak to wygląda?

13.07.2021 10:26

Jak w Exact Systems Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

16.01.2022 14:47

Awans to ucieczka z tej firmy:) i tyle w temacie
    bart

13.01.2023 13:27

Gdzie konkretnie miałaś pracować?
    Beznickowa

06.10.2022 16:36

Witam, pracował ktoś przez Exact Systems w Belgii na magazynie Volvo Gent?

12.01.2023 12:58

Nie polecam, zero zainteresowania ze strony kadry, gdy tylko przyjedziesz na projekt jestes pozostawiona sama sobie0
    Patryk

05.01.2023 17:04

(usunięte przez administratora)jestem pierwszy miesiąc i 2 dni wypłata za 2 dni nie przeszła z pierwszego miesiąca ustalone że będzie razem z następnym miesiącem i (usunięte przez administratora) nie ma przyjdzie pewnie po długim weekendzie a zaznaczone było że napewno będzie przed osoby nie kompetentne
    Praca Holandia

19.07.2022 17:40

Witam pracował ktoś przez ta firmę w holandi ?

02.01.2023 15:45

Jak już będziesz jechała to uważaj na Panią Katarzynę G, lubi robić pracownika pod górkę, obojętnie którego koordynatora nie spytasz każdy ci powie idź w ch.. Z nią

02.01.2023 18:36

Uważaj na Katarzynę G, lubi robić pod górkę
    Ja ja

09.12.2022 01:00

Kadra zarządzająca czyli pseudo koordynator to porażka. Nie ma z kim rozmawiać, z jednym ustalasz a drugi ma niskie poczucie własnej wartości i we wszystkim ma problem. Nie polecam że względu na brak komunikacji. Nie dziwię się, że są problemy kadrowe bo będą. Ludzie na pewnych stanowiskach powinni sobą coś reprezentować a jeżeli nic to jakieś nieporozumienie. Jedna wielka tragedia. Bez komentarza, szkoda słów.
    CadilacCaserta

09.08.2022 08:04

Nie polecam tej pożal się boże agencji pracy, której nie jest w stanie zaoferować oferty pracy mimo odezwy z mojej strony na ogłoszenie. Zainteresowałem się nijako z musu przymusu tym szitem umownie zwanym ofertą. Nie odbieranie telefonów to standard, co najwyżej niepoważne biznesowo sms pt. oddzwonie i na tym się kończy. Fakt, iż szkoda marnować czas na ten szit zleceniowy, który miałem okazję widzieć na własne oczy pracując na hali. Co prawda było to Tychach. Liderka rekrutacji do tego bajzlu jest wyjątkowo zdemoralizowana intelektualnie, niepoważna biznesowo, nonszalancko podchodzi do tematu i ma wyje...ane na potencjalnych pracowników. Konkludując potwierdzam opinie przedmówców. Byle dalej od tego szrotu.
    Ex

25.08.2022 05:40

To znaczy jakich wymagań...? Bo nawet w ogłoszeniach o pracę żadnych nie ma. Tu się ludzi zwalnia, bo komuś nie pasują. A nie odzywają się bo nie ma roboty, ale chcą mieć ludzi w zapasie. Od razu widać, że pani z firmy ;)

25.11.2022 19:15

Ta, bez kitu XDD Przecież tam żadnych wymagań nie ma, pamiętam do ezis
    Analny terorysta

10.11.2022 14:54

liderka zmiany napluła na mnie kiedy spytalem sie jej czy moge wyjść do toalety - ogolnie praca spoko
    Bartosz Góździk

10.11.2022 14:42

fajna praca - jak ktoś chce dostać depresji

04.11.2022 22:57

Pracowałem w Czechowicach w eksact system na kontroli ledwie 2 tygodnie po tym czasie zrezygnowałem gdyż po pewnej sytuacji tj.tu mają taki system że jednej osobie się odpisuje faktycznie przerobione godziny dla kogoś kto podobno się nie wyrabia tylko nawet nie wiadomo dla kogo to niby spoko ale potem to nikogo nie interesuje że ja mam do zapłaty powiedzmy 300 zł a powinienem mieć 450 bo według liderki kiedy zgłosiłem jej czemu mi odpisała z przepracowanych 4.5godz 30 minut to tak się tu robi żeby komuś dać kto się nie wyrabia a mi tam kiedyś oddadzą.Tylko ja według umowy nie miałem do wyrobienia określonej ilości godzin . Ile zrobiłem mieli mi zapłacić a tu mi ujmują i potem mam sobie dochodzić czemu mam np 5 a nie 8godz.Jak przepracowałem 20 lat nie widziałem takiego systemu żeby komuś odpisywać jednemu a dawać komuś kto się nie wyrabia.No niby można zgłaszać na aplikacji swoje zastrzeżenia co do godzin ale chyba nie o to chodzi żeby co wypłate dochodzić swoich zarobionych pieniędzy i jeszcze coś komuś udowadniać czy tak było czy nie
    Były kolezanka

31.10.2022 17:39

Polecam każdemu pracę w Tychach, na nexteerze. Szczególnie na zmianie niebieskiej. Byłam na wielu zakładach ale tamta zmiana była i mam nadzieję jest najbardziej kompetentną z całego exactu. Pozdrawiam liderów, którzy naprawdę wiedzą na czym polega ich praca i potrafią zadbać o swoich ludzi. Pozdrawiam
    Skull

20.06.2022 13:49

Wrocław - naj*orszy koordynator jaki mógł nam się trafić. Tyle w temacie. Chyba ludzie z Wro i okolic wiedzą o KIM mówię????
    Lick

22.10.2022 12:25

O kim ?
    kj98

16.10.2022 18:47

Ktoś może coś powiedzieć o pracy w Erfurcie na wózku?
    Joanna

12.10.2022 11:08

Najgorsza firma w które pracowałam. Zostałam zwolniona podczas przybywania na l4 (złamałam noge)od 3 msc firma nie przesłała do zusu druku z 3 beż którego n8e moge dostać zasiłku chorobowego

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Exact Forestall?

Kontakt - Exact Forestall S.A.

Aleja Najświętszej Maryi Panny 49 lok. 12 42-217 Częstochowa

Branża główna: Badania rynku i analizy

Frank

19.08.2022 11:10

Witam. Czy ktoś pracował przez tą firmę w Niemczech na produkcji uszczelek bo wybieram się tam i chciałbym wiedzieć jaka praca, płaca i jakie warunki mieszkaniowe i czy prawda że 15 euro brutto?
    Wolf

29.08.2022 17:09

Praca słaba od koordynatora co powoduje wypadek z nowymi pracownikami po brak wpisywania godzin (usunięte przez administratora) jakich mało a stawka 13 euro brutto
    Były

24.09.2022 21:29

Różnie bywa. Ja zrezygnowałem.
    pytanie

18.08.2022 23:48

czy od karzdego wyciagajom dane osobowe i nmr konta a puzniej kontakt sie urywa
    opinia

18.08.2022 23:43

czy ktos pracowal w niemczeh za 15e z tej firmy
    Basia

16.07.2022 16:31

A jak sie pracuje w Czestochowie ?
    ExitSystems

14.07.2022 11:09

Jezeli chcesz zarobic i masz jakiekolwiek ambicje to bardzo dobrze, prawdopodobnie przyciagnal cie ten profesjonalizm, te wypelnianie testow, kwalifikacje z jezyka angielskiego i tak dalej ale juz na wstepie moge ci powiedziec ze z tymi ambicjami to ty zostaniesz a w tej firmie nie wykorzystasz ich. Bylem w tej samej sytuacji co ty, wiec jako bardziej doswiadczony kolega moge ci odrazu powiedziec zebys znajdowal sobie cos innego. Pani ktora rekrutuje jest bardzo mila i cierpliwa ale nie wspomni o tym ze firma do ktorej jechalismy bedzie miala przymusowa przerwe 3 tygodniowa, czyli po prostu siedzisz na hotelu i z gory jestes nastawiony na to ze 3 tygodnie doslownie nic nie zarobisz :- ) koordynatorzy odbieraja wtedy kiedy maja ochote czyli no raczej im nie chce sie zbytnio tego robic. Jesli chodzi o hotel jest to loteria, mozesz dostac pokoj ktory jest czysty i zadbany i naprawde w dobrych warunkach, albo taki w ktorym ciezko sie poruszac bo but sie klei do podlogi, a oddychac ciezko bo czuc fajki a garnki cale uwalone wiec smacznego, na cale szczescie nie bylo problemu z wymiana pokoju. Dojazd ktory mial byc zapewniony jak najbardziej byl, jak sobie zatankujesz, czyli dojezdzajac do pracy ok 70km w jedna strone. I tak sie ciesz ze masz mozliowsc zatankowania tego samochodu i pojechania do pracy bo w tej firmie to rzadkość. Pytalem czy godziny sa gwarantowane i czy bedzie praca odpowiedz byla pozytywna, niestety bylem tylko raz w pracy na grafiku juz mnie nie bylo ani przyjaciela, nie tylko my mielismy ten problem. Pomine fakt traktowania cie jak niewolnika firmy, gdy idziesz na 13 wysla ci grafik czy idziesz do pracy czy nie o godzinie 11:30 tak zebys nie mogl sobie niz nic zaplanowac, na szczescie juz z gory wiedzialem ze nie pojde do pracy bo mnie nie wpisza. Juz w 1 dniu w ktorym mielismy isc do pracy moj przyjaciel mial zostac w hotelu a ja mialem jechac do pracy, a przeciez przyjechalismy tu razem, po chwili zmienili to i napisali ze jednak jest miejsce dla nas obydwu. Jesli chodzi o sama prace uwazam ze nie bylo tragedii, byly przerwy, rozni ludzie ale to jak w kazdej pracy, nie potraktowali mnie zle, daloby sie wytrzymac, jezeli juz sie wybieracie to radze wam wziasc wiecej pieniedzy, napewno nie bedzcie w sytuacji ze macie tylko na bilet w jedna strone, uwazajcie na siebie i nie dajcie soba pomiatac.
    Pierwszapraca

29.06.2022 09:16

Serio aż tak źle macie? Ja pracowałam na obszarze Gliwice/Zabrze i nie mogę narzekać. Fakt pracuje się na najniższej krajowej, ale 50% rynku pracy jak nie więcej zaczyna się od najniższej. Polecam jako pierwszą pracę lub dorywczą, bo grafik jest bardzo elastyczny. Ja z tym nie miałam problemu, zgłaszałam kiedy mogę/chcę przyjść a kiedy nie i było OK. Z teamliderami zawsze można było się dogadać tak samo jak z Panią koordynator Edytą.

07.04.2022 17:44

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Exact Systems Sp. z o.o.?
    Boo

20.06.2022 15:20

A jak myślisz?
    Zośka

08.06.2022 23:15

Pracowałam jako kontroler jakości w firmie koło Szczecina (wiatraki). Co prawdo było to ładnych kilka lat temu, ale do dzisiaj mam niesmak po tej współpracy. Po pierwsze przygotowanie do pracy- jedyne co dostałam to buty robocze. Ubrania musiałam mieć własne i po tej pracy do niczego się już nie nadawały. Potem pani koordynator pokazała na czym ma polegać praca, przy czym pokazała to na przykładzie najprostszego elementu w momencie, kiedy nikt przy nim nie pracował. W rzeczywistości musiałam sprawdzać i mierzyć elementy kiedy były jeszcze szlifowane, przy czym byłam jedyną osobą bez żadnych środków ochronnych (wszyscy mieli maski, okulary, rękawice). Kolejna sprawa to brak jakiegokolwiek krzesła. Część pracy polegała na uzupełnianiu dokumentacji, ale wszystko robiło się na stojąco (praca 12h). Przy czasowym braku elementów to weryfikacji nie można było stać, cały czas trzeba było coś robić, choćby latać ze szmatką (praca była monitorowana kamerą). Przerwa wyliczona była co do sekundy (dosłownie) tylko dla ludzi z ES, pracownicy firmy nie byli tak pilnowani. Dziewczyna, która miała mnie szkolić najpierw źle mi tłumaczyła, a potem wypierała się zganiala wszystko na mnie donosząc do koordynatorki. Ogólnie było tragicznie, nie mogę powiedzieć nic pozytywnego o pracy dla tej firmy. Na szczęście szybko zrezygnowałam i dziś mogę tylko wspominać ten (usunięte przez administratora)
    szukam pracy

15.02.2022 13:05

Jak wygląda praca za granicą? klimat pracy, ludzie, szefostwo...?

06.03.2022 20:08

stanowczo odradzam! zarządzanie mierne, kierownictwo ma wszystko w (usunięte przez administratora) kompetencje kierowników przypominają okres przed 1989r.!, wiedza z zarządzania zerowa! co tu wiele pisać: to firma z polskimi korzeniami!, więc trzeba mieć nie po kolei w główce, by w tej firmie pracować! szukajcie pracy u konkurencji! lepsze zarobki i atmosfera w pracy, zapoznajcie się również z pozostałymi opiniami o tej firmie

09.04.2022 19:46

popieram, znajdź sobie coś innego
    Papasmerf

02.03.2022 09:55

Halo ! Kontrola jakości Skawina może się ktoś wypowiedzieć ? Jak atmosfera między ludzka w pracy? Kierownictwo spoko?

06.03.2022 20:11

ogólnie to nie polecam! ale jeżeli chcesz to spróbuj! umowę podpisz na 1 miesiąc max! tyle wystarczy by wyrobić sobie opinię o tej firmie!

09.04.2022 19:45

:) dokładnie, umowę na 1 max
    Sc

02.03.2022 00:20

Czy wie ktoś jak pracuje sie w Sosnowcu w bitronie na ul. Watta przez tą firmę? Czy bardzo ciężko, jaka atmosfera?

06.03.2022 20:11

09.04.2022 19:44

a jak myślisz? nie polecam
    Marika

22.01.2022 11:25

Czy ktoś pracował / pracuje we Wrocławiu jako kontroler w BSH zatrudniony poprzez tą agencję ? Jakie warunki pracy i płacy ?
    Ola

07.03.2022 13:21

Podbijam pytanie , mają ciągle ogłoszenie do BSH . Czy ktoś może coś jeszcze napisać na temat warunków pracy tam jako Kontroler ?

09.04.2022 19:44

daruj sobie tę firmę!
    olexi

24.01.2022 11:25

Nie polecam pracy w całej firmie EXS, a szczególnie w Breidenbach-BUDERUS-GUSS. Nie traktują poważnie swoich pracowników, z firmy wydobywają się metale, które osiadają na samochód, a firma nie bierze odpowiedzialności i tłumaczy się tym, że akurat im się to nie stało, gdzie po 1 dniu ,WARSZAWY NIE ZBUDOWANO,. Koordynator z tej firmy wysyła dane(mam na myśli pesel itd) do innych pracowników. Potrącanie około 20%( osobie która nie skoczyła 26r.ż.) nie mówiąc początkowo o tym. Jestem w ciężkim szoku co mnie spotkało przez tak krótki okres pracy w firmie.
    prawnik

26.01.2022 14:26

URZĄD OCHRONY DANYCH OSOBOWYCH ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa skieruj skargę do prezesa UODO! Jeżeli posiadasz dowody potwierdzające okoliczności wskazane w skardze (np. korespondencję z administratorem, umowy, zaświadczenia), dołącz je do skargi. Usługa jest bezpłatna. Powalcz także o zadośćuczynienie: "...pierwszy wyrok w Polsce, w którym zastosowano przepisy RODO pozwalające wprost żądać odszkodowania za naruszenie ochrony danych osobowych." Artykuł 82 RODO!

20.03.2022 20:41

dzięki
    kontroler (były pracownik)

10.01.2022 10:48

Nie zdziwcie się, że za niedługo będziecie (usunięte przez administratora) segregować (segregacja to 99% tego czym firma się zajmuje)... o kurcze, pomysł na biznes im sprzedałem; siedzą w tym po uszy a sami by na to nie wpadli :). Masz IQ powyżej 2, ukończyłeś przynajmniej szkołę podstawową, myślisz i działasz kreatywnie... to się nie nadajesz! Poza tym: - rozczarowanie kierownictwem - totalny brak zainteresowania pracą i ludźmi koordynatorów, teamliderów..., - na "dzień dobry" wulgaryzmy, po kilku dniach staje się to zabawne :), - podsuwanie aneksów do umowy, z datą dwa i trzy miesiące wstecz!, nic nie podpisujcie, kierujcie sprawę do PIPu!, - oczekiwanie na Europejską Kartę Ubezpieczenia Zdrowotnego trwa ponad 3 miesiące, i w końcu gdy ją otrzymacie zauważycie błędy (np błędne dane osobowe), uważajcie na to, gdyż taka karta EKUZ jest nieważna!, tym samym wy nie jesteście ubezpieczeni! - dział administracyjny, czy może mi ktoś powiedzieć czym się zajmuje, bo chyba niczym! - jeżeli mimo wszystko chcesz pracować w EXS to bądź najgorszy w grupie!, w końcu tylko tacy zostają, naciągając tym samym klienta na dodatkową kasę (extra godziny i/lub weekendy w pracy!)
    ada

25.02.2022 20:30

dzięki

20.03.2022 20:40

dokładnie, nie warto dla nich pracować
    Jesteśnikim

19.03.2022 13:47

Wałki na pieniądze nie polecam potem zero kontaktu żeby sie dodzwonic w celu wyjaśnienia sprawy ciagle numer zajety ogolnie to pośmiewisko na całego

20.03.2022 20:37

popieram — gówniana firma (sorry (usunięte przez administratora)), gówniana administracja, chorzy ludzie — wynieśli to co najcenniejsze za czasów (usunięte przez administratora) masz choć trochę oleju w głowie to uciekaj! NIE POLECAM
    T.Rex

04.02.2022 21:17

ta firma to Zakład Pracy Chronionej, kompetencje kadry kierowniczej zerowe, administracja do wyrzucenia na wbity pysk, po prostu nie polecam!
    Robcio

09.02.2022 19:52

1. zgadzam się, firmą bym tej firmy nie nazwał, po prostu to kolejna piaskownica, do której każdy sika jak chce! 2. administracja woła o pomstę do nieba, skąd ich wzięli? ZUS?, przynajmniej jakieś zmiany w ZUSie nastąpiły, na lepsze :) 3. każdy kto ma trochę oliwy w głowie, to już w tym przytułku nie pracuje! praca, woj. śląskie!
    Paulina Szabat

13.09.2021 14:11

Najgorsza firma z jaką miałam styczność. Lider bardzo niekompetentny. Dopuścili do pracy w pracy ze szlifierkami bez wiedzy jak wyłączyć szlifierkę przy zmianie tarczy na 8 osób żadna nie wiedziała jak wyłączyć szlifierkę. Przy zmianie tarczy szlifierka nam się włączyła sama i dobrze, że mieliśmy refleks i nic nam się nie stało. Lider i ludzie, z którymi rozmawiałam bardzo zuchwali i pyskaci zamiast normalni. Na bieżąco straszenie karami za ich własne błędy. Przychodząc do pracy pytam się o przepustkę identyfikator cokolowiek co pomoże mi się dostać do zakładu pracy. Lider odpowiada mi , że po miesiącu dostanę przepustkę, mam podchodzić do ochrony i się meldować ochronie, codziennie przez 7 dni pracy laska z ochrony na tyle tempa, że nie potrafiła zapamiętać jak się pracownik nazywa, jak w końcu jej przełożonym odpowiedziałam, że nie pasuje mi takie zachowanie , że non stop jestem pytana o dowód,bo wolę jak ktoś mnie po prostu zapamięta i o nic nie pyta tylko kojarzy, to laska wątpliwej jakości liderka odszczeknęła do mnie, że to ja mam jakiś problem i tylko ja robię z tym problem i to ja jestem jakaś dziwna, zamiast po prostu dostosować się do osobistych preferencji kogoś kto robi normę i ma dobra jakość. Myślenie u tych ludzi surowo zabronione. Jakakolwiek inteligencja zabroniona u nich.
    nowy

24.01.2022 10:16

nie czekać na jakiś przykry w skutkach wypadek, jeżeli przełożeni wiedzieli o niesprawnej maszynie i ciągle kazali wam przy niej pracować, to sprawa bezdyskusyjnie kwalifikuje się do zgłoszenia Państwowej Inspekcji Pracy! Jeżeli maszyna jest własnością klienta i lider nie poinformował o usterce maszyny, to tylko lider bierze odpowiedzialność, z kolei jeżeli klient wiedział o niesprawnej maszynie, to jest to już naprawdę grubsza sprawa! Sami odpowiedzcie sobie na pytanie, czy warto w takiej firmie pracować jeżeli gdzieś mają BHP!

25.01.2022 18:08

Zgadzam się w 100%, Zdrowie i życie ludzkie najważniejsze
    Byk

21.07.2021 20:14

Ta firma to porażka. Pracowalem w Chrzowie na Alstom. Koordynator Wojciech M. Jest do (usunięte przez administratora)
    ali

17.01.2022 21:33

zarobki...jak wszędzie indziej...stawka godzinowa, ile przepracujesz godzin tyle zarobisz, co więcej wnikać w szczegóły
    nowy

24.01.2022 10:20

żerują na ludziach naiwnych! pracujesz za najniższą krajową, chociaż dobrze, że obecna władza coś w tym temacie robi :)
    kamil

05.01.2022 23:35

pracował ktoś może w Belgii na wózku widłowym przez tą firmę? Mam propozycje pracy i się chciałem dowiedzieć jak na miejscu tam to wygląda. Pozdrawiam
    b. pracownik

12.01.2022 14:13

żelazne nerwy, twarda pupa, durny sarkazm teamleaderów, słabe mieszkania.....

16.01.2022 14:46

bez przesady, to wszystko zależy od gustu, ale ogólnie firmy nie polecam

13.01.2022 22:54

14.01.2022 10:27

coś więcej?
    niezadowolony

15.01.2022 11:02

coś więcej?

Zostaw merytoryczną opinię o Exact Forestall S.A.