Time Personale Sp. z o.o.
3 89 6 1

Opinie o Time Personale Sp. z o.o.

mmmichal

Witam! Mógłby ktoś dokładnie przybliżyć jak wygląda praca jako pomocnika elektryka przy układaniu kabli? (Jak ciężko, dokładne czynności itd.) . Ile wychodzi na rękę? (przy zarobkach rzekomo 27000NOK przy systemie 5/2), jak z transportem do Norwegii i pracy? (czy oferują darmowy przyjazd do Norwegii, ile ewentualnie potrącają, lub ile kosztuje itd.) Jak wygląda z zakwaterowaniem? (Czy jest wszystko zapewnione, łóżko, prysznic, dostęp do kuchni i talerzy,sztućce, lodówki, pralki, jakiś dostęp do WiFi). Z góry dzięki za odpowiedzi i najchętniej od osób które już pracowały lub pracują nadal. Pozdrawiam.

Były pracownik.
@mmmichal 29.10.2018 13:56

O pracy nie pisze bo praca jak praca.Ja swój pobyt w tej ,,firmie" rozpocząłem od posprzątania przydzielonej kwatery bo inaczej się nie dało tam zamieszkać.Warunki mieszkaniowe na które ja trafiłem to TRAGEDIA wiem że część osób ma szczęście i jest lepiej.Ja przeżyłem Stodołę i dziękuję ale więcej z nimi nie chcę mieć do czynienia.

mmmichal
@Były pracownik. 29.10.2018 21:13

A kiedy tam pracowałeś jeśli można spytać?

mmmichal
@mmmichal 30.10.2018 08:51

Proszę, również o postaranie się i odpowiedzenie na moje pytania. Dzięki.

Marcin
@Były pracownik. 29.10.2018 21:13

Rozumiem, że rozczarowała Cie współpraca z firmą, ale nikt nie gwarantował Ci, że warunki mieszkaniowe są w standardzie hotelowym. Często zdarza się, że nie są one najlepsze, ale wyjeżdżając do pracy istotniejsze jest chyba zatrudnienie i wysokość wynagrodzenia niż warunki mieszkaniowe. Czy mógłbyś napisać kilka słów o samej pracy i o tym czy miałeś dobry kontakt z koordynatorem kontaktu? To ważne informacje dla osób chcących wyjechać z tą agencją pracy.

Maja

@Zainteresowany, chcesz wyjechać do pracy na dłuższy kontrakt? Agencja szuka spawaczy, elektryków, monterów wentylacji i inżynierów. Miejsce pracy Norwegia. Wyjazdy na kontrakt odbywają się w systemie rotacyjnym. Pięć lub sześć tygodni pracy i dwa tygodnie czasu wolnego. Średni tygodniowy czas pracy to pięćdziesiąt cztery godziny od poniedziałku do soboty. Każda wyjeżdżająca osoba może liczyć na wsparcie koordynatora. Na temat warunków zakwaterowania nic nie wiem. Może pomogą Ci osoby, które już wyjeżdżały z tą agencją? Jeśli zdecydujesz się na wyjazd napisz o swoich doświadczeniach na forum.

grześ
@Maja 08.08.2018 12:31

jaka to agencja

Mikołaj

Proszę o odpowiedź czy tej firmie można ufać? Czy naprawde mozna zarobić 12 tysięcy złote za 5 tygodni pracy. Prosze o pilną odpowiedź.

Spawacz
@Mikołaj 09.08.2018 10:25

Nie w Time Personale takie pieniądze. Za dużo potracaja za mieszkanie i transport. Małe stawki na godzinę

Gosc
@Mikołaj 09.08.2018 10:25

Oczywiście, że można. Tylko trzeba umieć liczyc. I słuchać tych których warto słuchać i nie tracić czasu na dyskusje z wiecznie niezadowolonymi ludzmi:)

Zainteresowany.
@Mikołaj 09.08.2018 10:25

W norwegi to normalna kasa za tyle tygodni wiec dlaczego nie.Ja mam 5600zl za system 2 tygodnie na 2 w domu.

Antoni
@Gosc 10.08.2018 18:11

Podpisujesz kontrakt na 7 tygodni. 5 tygodni pracujesz w Norwegii a 2 tygodnie w domu za free. Czyli to zarobek za 7 tygodni a nie za 5 tygodni.Godziny masz liczone od 1 do ostatniego dnia miesiąca a nie od razu za cały miesiąc. Wyjedziesz połowie miesiąca to zapłata pierwsza będzie za dwa tygodnie a reszta następnym miesiącu. Właśnie dobrze licz

Bili
@Mikołaj 09.08.2018 10:25

Firma zatrudnia ludzi bez kwalifikacji. Niektórzy nawet nie byli nigdy na statku. Nie mają pojęcia o wentylacji. Sztuka to sztuka. Ludzie z doświadczeniem zjeżdżają bo nie ma pracy a ludzie bez wiedzy zostają.Prowadzacy chyba niewidomi skoro tak jest. Ja już zmieniłem pracodawcę.

Szukam Pracy
@Bili 26.08.2018 19:39

Tak jesli miżna wiedziec to gdzie pracujesz?

Roman
@Gosc 10.08.2018 18:11

Można @GoscRudy trzymać palec w d....ie. i nie zarobisz 12 tys za 5 tygodni. A Rudy Ciebie opali wypije na Twój koszt nie poniesie żadnych kosztów i 12 tys przytuli z nadgodzinami i 5 niedzielami.

Marcin

@Pracownik, mógłbyś napisać na jakim stanowisku pracujesz? Czemu masz taką opinię? Czy agencja zapewniła Ci kontakt z koordynatorem w razie jakiś niedogodności? Napisz coś o warunkach zakwaterowania. Aktualnie na stronie firmy https://work.timepersonale.com/pl/ jest sporo ogłoszeń o pracę w Norwegii.

pracownik

Jak będziesz jechał do pracy to przywieś sobie oprócz jedzenia - rękawice robocze .

Robert

Mam pytanie do tych kolegów ktorzybyli w sovik do układania kabli. Różnie piszą o warunkach mieszkalnych . Co trzeba wziasc że sobą - jakieś małe gatki , sztućce,jest na czym gotować i przechowywać żywność ? W jakim hotelu czy domu przebywaliscie ? Potrzebuję podstawowych informacji co z sobą zabrać . Czy Internet chodzi ma miejscu pobytu .

Adam
@Robert 28.09.2018 13:43

Podpinam się do Pana pytań. Mam jeszcze jedno pytanie do osób które tam są lub były... czy praca jest stabilna czy bardziej liczyć na przestój po powrocie z pracy ? pozdrawiam

NieRob
@Adam 03.10.2018 13:46

Bardzo stabilna pod warunkiem ,że trafisz z odpowiednimi fantami do odpowiednich foremanów, po zaliczeniu ich niezliczonych zastępów d...po lizów, którzy nie mają pojęcia o pracy, tylko sterczących ciągle na kei z papierosem w ręce.

pracownik

Dzień dobry i znów przyjechali nowi pracownicy zepsutym autobusem . Zepsucie polega na tym ze nie można korzystać z toalety - kibla który jest w autokarze . I gdzie tu lać ?

P.O. Błażej
@pracownik 06.10.2018 17:50

Autobusy są od lat zepsute i w nich raczej niczego nie załatwisz. Polecam pampersy wziąśc na drogę , ewentualnie nic nie pić w trakcje jazdy (Zalecane przez firmę)

TakieŻycie
@pracownik 06.10.2018 17:50

Przecież zatrzymują się co 2-3-4 godziny wtedy można , to nie problem przecież, a że zamknięte toalety mają, cóż !? Może jakąś kontrabandę wiozą !? Takie Życie.

Ciekawy

Witam.Jestem zainteresowany wyjazdem jako pomocnik eleketryka natomiast chcialbym wiedziec czego moge spodziewac sie na miejscu odnosnie pracy czy zakwaterowania.Bardzo prosze osoby ktore juz tam sa lub byly o Kontakt kliczko116@onet.pl

Pracownik

Ja tylko napiszę że jestem tu, zobaczyłem i naprawdę NIE POLECAM!!!!!@

anonim

(usunięte przez administratora)

Pietro

W każdej firmie trzeba pracować resortowy gigusiu, coś mi szepcze do ucha, że akurat TY nie musisz. Powody dla których "nie masz" pracowników, tylko lumpów i piekarzy są opisane poniżej. Wystarczyło poczytać ze zrozumieniem, jednak nawet tego ci się nie chcę. P.S. Dla wszystkich zainteresowanych: To jest firma "ostateczność", jak macie wybór wyjeżdżajcie z innych, do tego ......... (tu powinno być przekleństwo) zawsze możecie wyjechać ALE tylko wtedy kiedy firma chcę i to za pieniądze w granicy 9 000 za miesiąc, przy 216 godzinach pracy. Dla porównania napiszę, że zbieracz ogórków w szklarni w Holandii (bez kwalifikacji) zarabia na czysto 1200-1400 euro, przy czym pracodawca mu zapewnia zakwaterowanie i to na o wiele wyższym standardzie niż "krzak" TimePierdzinale". (to ja już bym wolał zbierać ogórki czy pomidory itd ;)

G....s

Do wszystkich zainteresowanych. Time to żaden pracodawca, to jest pośrednik. Stawka dla pomocnika elektryka to 160 nok/h minus 120 za transport dziennie. i 184 dla elektryka przy tych samych potrąceniach.Wypłata zawsze na czas. Warunki mieszkaniowe różnie, od kiepskich po dobre, nigdy nie komfortowe. Transport do Polski najczęściej autobusem chociaż coraz częściej samolotem. Jeśli jesteś pracowity to jest szansa że Cię zauważą i będziesz jeździł częściej niż zapchaj dziury. Atmosfera w pracy też różnie, jak w Polsce zależy na kogo trafisz, są ludzie, ludziska i .....y. Podwyżka stawki? Owszem, ale jeśli jesteś naprawdę dobry, ale niestety ci naprawdę dobrzy mają Time głęboko gdzieś.

Nie wierzę

Dzisiaj przy stoczni w Gdyni znalazłem ulotki z ofertą pracy w Norwegii,patrzę a to Time się ogłasza.Czyżby kłopoty kadrowe tak dają się we znaki że muszą szukać ludzi w ten sposób ? Czytając poniższe opinie chyba to nie dziwi. Podobnie jak A_matorzy D_robnych R_obót O_krętowych z Rumi.

Pietro
@Nie wierzę 12.06.2018 18:29

A uwierz, uwierz, ulotki to stary zwyczaj jeszcze, tak łapią naiwnych. Jeszcze jak na statek przyjadą stoczniowcy to jest bajka, gorzej jak uzupełnią braki swoimi kolesiami na emeryturach "resortowych" :) których EGO sięga księżyca przy całkowitym braku umiejętności i chęci do pracy :) Dopiero się zaczyna zabawa, wiele o tym wiem, sam kiedyś na rejonie miałem takich dwóch asów, aaaaauuuuu ze śmiechu, choć wtedy mi nie było do śmiechu. Jednak minęło kilka lat to i pośmiać się mogę sam do siebie na samo wspomnienie.

majki008
@Pietro 14.06.2018 22:16

Witam Pietro otrzymalem propozycje pracy na stoczni w sowic jako pomoc elektryka czy moglbys mi powiedziec czemu jestes tak rozczarowany? pozdrawiam

Waldek
@majki008 20.08.2018 16:14

Pracuje w firmie prawie od początku, za 5 tyg można zarobić ok 12 tys zl, oczywiście znajdą się osoby co narzekają ale tacy byli też w Polsce jak pracowałem, przywieźli swoje przyzwyczajenia co to by chcieli prawie nic nie robić a dużo zarobić. Pracując w polskiej stoczni codziennie słyszałem narzekania ludzi - tacy już są. Ci co najwiecej narzekaja maja najwięcej pieniędzy na koncie.

Mikołaj

Witam podobną w norwegi zarabiaw się 12 tysięcy zł za 5 tygodni pracy. Czy to prawda?

Monter
@Mikołaj 09.08.2018 10:21

To prosty rachunek. Zrobię to na podstawie propozycji Time wyjazdu na stocznie w Norwegii w kwietniu tego roku w charakterze montera wentylacji. Jeśli faktycznie zapewniają pracę na 5 tygodni i po 54h/tydzień, to masz 220h w tym okresie. Wychodzi 41 800 koron brutto (podana stawka godzinowa 170 koron brutto, co uwazam za absurdalna). Odlicz od tego podatek 35%, czyli ok 14 630 koron, to wychodzi Ci: 27 170 koron na rękę. I teraz zaczynają się schody, bo firma droga e-mailowa nie mówi tego wprost. Jest coś takiego jak "odliczenia z tytułu zakwaterowania i transportu - 219 koron dziennie". Zakladaiac 35 dni x 219 koron = 7665 koron To wychodzi Ci niespełna 20 000 koron na rękę za 5 tygodni, więc ok 9000 zł. To są informacje bezpośrednio z firmy. Jak to dokładnie wygląda w praniu - trudno powiedzieć.

Monter
@Mikołaj 09.08.2018 10:21

Wkradla się pomyłka, więc ponownie: 5 tygodni - 270h. 45 900 koron brutto x 35% podatek = 29 835 koron. 29 835 netto - 7665 koron = 22 170 koron (niecale 10 000 zł). Tylko nie mam informacji, co z dojazdem i powrotem z kontraktu do Polski (kto płaci za bilety lotnicze, itd)

Zainteresowany

Panowie ,jest ktoś po rozmowie kwalifikacyjnej na wyjazd do stoczni na północ norwegii?Jakie warunki ,szczególnie mieszkaniowe oferują?

Maja

@Pietruszka????, jesteś zainteresowany aplikowaniem? Jakie warunki zaproponowała Ci firma pośrednictwa? Jakie kwalifikacje musiałeś posiadać, żeby aplikować na to stanowisko? Czy będziesz miał kontakt z koordynatorem, który będzie Cię wspierał na miejscu? Może ktoś z obecnych pracowników mógłby odpowiedzieć na pytania @Pietruszki na temat zatrudnienia i zakwaterowania i warunków pracy na miejscu?

Pietruszka????

Dzień dobry.Mam pytanie ale szczere i bez emocji.Mam oferte pracy do Sovik Stocznia przez Time Personale.pytam szczerze i normalnie co koledzy proponuja.Ale bez kur...i wyzywania.Szczerze mozna jechać na 5 tyg i zobaczyć co i jak czy odpuścic sobie.Pozdrawiam Kolega z Wroclawia.

Maja

@Pietro, dziękuję Ci za Twoją opinię, jednak jak już wcześniej pisałam prosiłabym, żebyś na publicznym forum Gowork.pl wypowiadał się w kulturalnej firmie. Czy odwiedzają ten wątek inni pracownicy firmy, którzy mogliby wypowiedzieć się na temat warunków pracy u tego pracodawcy? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii, pomożecie w ten sposób innym użytkownikom w podjęciu decyzji, czy chcą aplikować do tej firmy.

Maja

@Pietro, nie jestem pracownicą firmy. Jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Wszystkie opinie są mile widziane jeśli są napisane zgodnie z zasadami kulturalnej wypowiedzi. Należy również pamiętać że zawsze nadrzędne do regulaminu forum będzie polskie prawo, które jasno określa czym jest zniesławienie na forum publicznym - również jako moderator forum muszę przestrzegać przed łamaniem tego prawa. Każdy ma prawo wypowiedzieć się negatywnie na temat firmy, jednak wypowiedź powinna mieścić się w ramach kulturalnej i merytorycznej krytyki.

Pietro
@Maja 25.06.2018 16:19

@Maju dziękuje za wyjaśnienie. Jednak nie zgodziłbym się z tobą jeśli chodzi o formę kultury i sztuki :) w stosunku do tego resortowo - mafijnego gówna, jakim jest ta firma. Oni nie mają żadnej kultury :), za to są mistrzami w SZTUCE rolowania pracowników. W takiej sytuacji, proszę o zrozumienie. P.S. Bardzo bym chciał, aby podali mnie do sądu i to najlepiej w Norwegii, za zniesławienie (hahaha), jednak tego nigdy nie zrobią, ponieważ wtedy wypłynęłoby tyle gówna, ze musieliby zamykać "przekręt". Ja za to przez wiele lat zdążyłem się zaopatrzyć w 'dowody" ewidentnego łamania przez nich wszelkich standardów, jak i wielu innych pracowników. Dziękuje, to na tyle.

Monter

Witam moze ktos powiedziec na temat warunkow mieszkaniowych , stawkach i o co chodzi i ile jest odciagane za mieszkanie i dojazdy na stocznie i jak wyglada umowa .

Maja

@Pietro, rozumiem Twoje rozczarowanie współpracą z firmą, ale przypominam Ci, że znajdujesz się na publicznym forum Gowork.pl, na którym wymieniamy się poglądami na temat pracodawców i aktualnie prowadzonych rekrutacji. Nie można na nim nikogo obrażać i trzeba swoje opinie wyrażać w kulturalnej formie. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Posty niezgodne z jego postanowieniami mogą zostać usunięte. Wszystkie opinie są mile widziane, o ile napisane są w sposób zgodny z zasadami kulturalnej wypowiedzi.

Pietro
@Maja 19.06.2018 08:01

@Maju, droga szaro pracownico, nic "jeszcze" nie wiedząca o postępowaniu firmy. A wskaż mi proszę wpis, którym kogokolwiek obraziłem. P.S. Ja nawet się nie rozpisałem, aby nie złamać regulaminu. Moim moralnym obowiązkiem jest wyrażenie "opinii" nt. tej firmy, w tym wypadku przestrzegam przed nią, tyle. Mam nadzieję, że wiele pomogłem. I jeszcze coś: Ja wcale nie jestem "rozczarowany" tą firmą, kiedyś coś reprezentowała i to mi pozostało w pamięci, jednak od kilku lat to firma "samo DNO" więc przestrzegam ewentualnych pracowników. Nt. swojej obecnej firmy wystawiłem komentarz pozytywny, bardzo pozytywny. Jednak jak zejdzie do poziomu Time, to wystawie podobny ;)

Maja

@Pietro, dziękuje za Twoją szczerą opinię. Rozumiem, że możesz być rozczarowany warunkami zamieszkania na miejscu, ale czy zgłaszałeś to pracodawcy? Wszystkie niedogodności w pracy zawsze można wyjaśnić i dzięki temu zmienić coś na lepsze. To samo dotyczy warunków pracy i wynagrodzenia. One też podlegają negocjacji. @Nie wierzę, na jakie stanowisko firma poszukuje pracowników? Piszesz, że znalazłeś ulotki. Podziel się z użytkownikami tą informacją tak, aby wiedzieli jaka oferta pracy jest obecnie aktualna.

Pietro
@Maja 13.06.2018 06:43

Droga @Maju :), ależ oczywiście, że wszystko było zgłaszane ;) Odp. Standardowa: "Jak się nie podoba to wypi..........j" i podobne :) I niestety dla "grupy trzymającej władzę" wielu starych i sprawdzonych pracowników posłuchało. Więc należałoby kierownictwu podziękować: "Dziękuje" :) Jedyne co można poprawić na lepsze, to "nie odbierać" telefonów od Time i nie wyjeżdżać. @Maju droga "szaro" pracownico. W tej firmie się niczego nie wynegocjuje. Z tej firmy się spier............a.

Pietro

Nieźle się ubawiłem jak poczytałem opinie. Spróbuje możliwie najszybciej. Byłem niemalże od samego początku z ta firmą, choć nie wyjechałem od prawie 2 lat do tej firmy "krzak" to wiem wszystko i jestem na bieżąco -> koledzy ciągle tam "czasowo pracują. Jak napisał "@podpierdalacz" na 2 stronie, to wszystko prawda, plus może Ja coś dodam od siebie. Ta firma przypomina "rodzinę mafijną" którą można nazwać "grupą trzymającą władzę, czyli w skrócie "oni" zarabiają i są na normalnych norweskich warunkach a reszta to frajerzy którzy dali się złapać na haczyk i przyjechali :) Jako że jestem wieloletnim stoczniowcem, wiem co piszę. Warunki mieszkaniowe zawsze były złe, zawsze, zdarzały się jedynie domki dla "swojaków" którzy mieli wygody. Reszta gotowała wodę w garnkach przez miesiąc bo Dyrkowi wisiało że 2 czajniki bezprzewodowe za 100 koron się spaliły, a wydatek 200 koron to dla niego horror. Bywało, że chłopaki dostawali w zimę pokój bez !!!!! szyby, hehe, nt. temat mogę pisać godzinami. Firma ciągle do mnie dzwoni, mimo że kategorycznie zakazałem do siebie dzwonić i zastrzegłem, że już nigdy od nich nie wyjadę, choć przepracowałem tam wiele lat. Od momentu rozstania, poprawił mi się stan finansowy, jak i znalazłem wiele mniej wyczerpujących prac za te same pieniądze, jednak z reguły większe. Wg mnie to jedna z najgorszych firm w Norwegii, którą można podsumować "omijać szerokim łukiem". Nieźle się rozbawiłem jak przeczytałem niejaka @anitę że firma ma dobrą opinię, aaauuuu ze śmiechu. Ze starej sprawdzonej "gwardii" zostali tylko ci co nie znają angielskiego i sama śmietana na normalnych umowach o pracę oraz chłopaki którym się nie chcę szukać innej pracy (nie mnie ich osądzać). Wielu starszych i sprawdzonych w boju fachowców na dźwięk słowa "Time Personale" reaguje śmiechem. Ostatnio w zupełnie innej pracy w innym kraju, miałem możliwość poznania kolegi który się kiedyś przewinął przez Time, gdzieś jego twarz mi się przewinęła w i od słowa do słowa doszliśmy do tego, że widzieliśmy się w Time oraz że ów kolega, nie chcę pod żadnym pozorem tam pracować :). Nie będę się tu już rozpisywał, że foremanami są tam goście których np. widziałem pierwszy raz w 2012 lub 2013 roku, którzy nigdy wcześniej nie mieli doświadczenia stoczniowego. Firma masowo zatrudnia "piekarzy" i "cukierników" bez papierów i kwalifikacji ale po znajomościach. UUUfff jaka ulga, ze już tam nie pracuje. Jeszcze jedna sprawa: To tak beznadziejna firma, że do nich się nie aplikuje, tylko składa minimalne papiery, a oni się cieszą , że złapali "idiotę" :) Teraz przestroga dla wszystkich którzy tam chcą pracować: Jak zajedziesz na miejsce, to jesteś już ich, umowę podpisujesz na miejscu :) więc nie wiesz jaka będzie stawka (zawsze mniejsza), jesteś ubezwłasnowolniony przez cwaniaków, nie ma aut itd. Jak sie rozmyslisz będą cie straszyć, jak sie nie ugniesz i będziesz chciał zjechać to może zawiozą cię na lotnisko, jak nie, czeka cię autobus na lotnisko :) Mógłbym się rozpisywać godzinami jak @podpierdalacz, ale wówczas gowork będzie musiał zmienić serwer na większy, bo nie pomieści opisów jakie mam w pamięci. P.S. Kiedyś to była firma, teraz to zwykłe DNO. Mam nadzieję, że pomogłem. Pietro

Maja

@Yankee, jeśli zdecydujesz się aplikować do tej firmy, proszę żebyś opisał w tym wątku swoje doświadczenia. O co pytają i jakie warunki zatrudnienia proponują? Informacje o tym zainteresują osoby, które tak jak ty będą chciały aplikować do tej firmy.

Yankee

Może ktoś napisać czy coś się w firmie zmieniło czy dalej bieda z dojazdem itd ? Mam ofertę jako spawacz mógłby ktoś napisać ile można wyjść na czysto ?

Maja

Witam, nowe oferty pracy a agencji Time Personale. Firma poszukuje elektryków, spawaczy, monterów wentylacji, inżynierów. Link do strony z ogłoszeniami: https://work.timepersonale.com/pl/.@Anita, może mogłabyś napisać coś więcej na temat Time Personale, miałaś z nią jakieś doświadczenia? Proszę o informacje. Pozdrawiam.

Anita

Agencja ma opinię dobrego pracodawcy!

Maja

@prawnik Czy możesz wyjaśnić, jaki wpływ mają przedstawione przez Ciebie zmiany na funkcjonowanie firmy Time Personale? Czy dają one szanse na zmiany? Firma na swojej stronie internetowej poszukuje obecnie pracowników na stanowiska Elektryka, a także Spawacza. Dla Elektryków oferują możliwość zrobienia internetowo kursu na uprawnienia FSE. Co na ten temat mogą powiedzieć pracownicy?

piotr
@Maja 10.05.2018 21:42

kurs możesz sam zrobić nie musi być przez firmę koszt od 800 nok wzwyż.

prawnik

W niedzielę 8 kwietnia Państwowy Mediator (riksmekleren) ogłosił, że negocjacje między Norweskimi Związkami Zawodowymi (LO) i Konfederacją Związków Zawodowych (YS) a Konfederacją Norweskich Przedsiębiorców (NHO) zostały zakończone. Prawie 15 godzin po czasie strony ustaliły warunki nowego porozumienia w sprawie wysokości wynagrodzeń i warunków pracy – zakładają one m.in. wzrost minimalnych wynagrodzeń i zapewnienie pracownikom pokrycia kosztów transportu, zakwaterowania i wyżywienia podczas zleceń wyjazdowych.

Andzej,andzej

Praca jak i płaca dobra dla spawaczy z PGR (wymagane certyfikaty ktorych nik nie podbije)Warunki mieszkaniowe tragedia kuchnia na 5 osob z nie dzialajaca kuchenka brak lodowek jedna pralka z 1programem na 1 h .Koszty straszne za to wszystko i jeszcze za dojazd do pracy trzeba placic Wyjazdy jak i powroty autobusami ze Szczecina nikt was nie zawiezie np do Trojmiasta Czekasz na dworcu okolo 6 h na pierwszy pociag .A teraz pozytywy jezeli lubisz prace 54h w tyg to na reke dostaniesz okolo 9 tys za 4 tyg Placa na czas i ubranie robocze kompletne tez dostaniesz .Ogolnie po obliczeniu wyzywienia zabranego jak i kupionego zostanie jakies 6-7 tys W stoczni na kantynie tylko woda dobrze ze chociaz goraca Sama praca jaki i majster prowadzacy na plus

anonymous

w time byłem od początku.początek super tylko nie na każdej stoczni POLACY ORAZ WŁAZDA ja trafiłem dobrze i było super przez jakiś czas pózniej kilka lat równia pochyła jedyny plus to że nie miałem problemów z kasom,a time nie dbało o starych sprawdzonych pracowników WŁAZDA CZYLI WŁADZA pajaców dorwańców do rządzenia spaprała TIME stare TIME nie wiem jak obecnie jest kto tam jest szefostwem ale chętnie bym się dowiedział gazowiec

Zostaw opinię o Time Personale Sp. z o.o. - Gdańsk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Time Personale Sp. z o.o.