ISOVER Polska

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 141 ocen.

ISOVER Polska
3 141 6 1

Opinie o ISOVER Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

witek

Pozytywne opinie pisane na zamówienie. Ludzie nie chcą pracować w tej firmie. Piszą kasa niezła no o ile 17zł/ h dla kogoś jest ok. Pracujesz w ruchu ciągłym na 3 zmiany, w niedziele, swięta. Jak jest to pierwsza praca, nie masz dzieci, bliskich i nie zależy ci specjalnie na wysokości wynagrodzenia to praca jest jak najbardziej OK. Napiszcie ile osób zwolniło się w ostatnim okresie, ile osób porzuciło pracę po przepracowaniu kilku dni. Napiszczie że pracujesz w pyle, chałasie i w oparach chemii no ale przecież warunki nie są szkodliwe

oper
@witek 17.09.2018 20:39

napisz jeszcze o przydupasach z Solidarności,wielkich obrońców pisu

mario
@witek 17.09.2018 20:39

brawo witek.ludzie omijajcie zakład szerokim łukiem.

ehhh
@oper 18.09.2018 09:15

niektorzy to chyba zapominaja do czego sluzy to forum.. zero merytoryki, same przeklenstwa i rzeczy nie na temat. ludzie...

Busio

Kasa normalna, premie są i calkiem przyzwoite benefity. Atmosfera znosna, wedlug mnie duzo zalezy od dnia. Mozna wyrobic nadgodziny i nie mialem jeszcze sytuacji zeby zalegali z kasa. Jednym sie spodoba, drugim nie. Wedlug mnie zwykla robota. pozdrawiam

micha
@Busio 14.09.2018 14:27

Zgodze sie i tego nie ma sie co czepiac.

operator

Na UR dostali wszyscy podwyżki! nawet 4 cyfrowe!!

pan piecowy
@operator 17.09.2018 20:51

UR to nieroby i kapusie. nic nie potrafią. większość awarii jesteśmy w stanie sami usunąć oraz im zapobiegać tylko po co za te marne grosze.

pracownik produkcji WM
@operator 17.09.2018 20:51

UR to skorumpowane sprzedawczyki systemu.za kilka groszy sprzedadzą każdego.sami nie wiele potrafią to firmy zewnętrzne robią czarną robotę.grubas jest najgorszy.leń i kapuś oraz idiota.

Tyson2

Praca na luzie nikt nie patrzy ci na rece, dobre zarobki i dodatki polecam tą prace.

Mixio
@Tyson2 05.09.2018 23:37

No ja tu juz siedze jakis czas i wedlug mnie nie ma co tak wieszac psow na tej firmie. Jesli chodzi o dodatki to zdecydowanie oferuje wiecej niz moich poprzednich pracach. Wyplata tez jest calkiem sensowna plus premie wiec to jakos wyglada. Wiadomo, ze kolorowo i cukierkowo nie jest, ale jak patrze na calosc to czuje sie tu zdecydowanie lepiej niz tam gdzie spedzilem ostatnie lata. To wszystko kwestia indywidualna, komus spasuje to zostaje, no i jak wszedzie sa ludzie co narzekaja. Co do ludzi to sa w roznym przedziale wiekowym, w sumie spora rozbieznosc jesli o to chodzi.

wacek
@Tyson2 05.09.2018 23:37

Pozytywne opinie pisane na zamówienie.

rutek

Duzo osob jest w firmie i w sumie w roznym wieku ale generalnie to z wiekszoscia sie idzie dogadac.

XX
@rutek 12.09.2018 15:19

noo przekroj wiekowy jest faktycznie spory. ja nie widze w tym nic zlego grunt to nie miec z nikim zgrzytow.

były palladyn

cześć Łajzy z isover jak tam się wam pracuje na tych porąbanych zmianach.trzeba być porypańcem aby pracować w weekendy i święta.ale wy do niczego innego się nie nadajecie.brak słów.nie polecam.

Wm
@były palladyn 08.09.2018 09:58

Twoja Stara to ŁAJZA!!!!. pajacu . Po co się tu udzielasz skoro nie pracujesz spójrz w lustro i odpowiedz sobie na pytanie już wiesz jakie

Luksy

No kasa jest calkiem sensowna i na to nie mozna narzekac to na pewno

wujo
@Luksy 28.08.2018 15:24

A jak sytuacja z benefitami?

RIKO
@wujo 29.08.2018 15:31

No na opiekę medyczną można liczyć, Multisport, grusza, slyszalem tez o mozliwosci pozyczek mieszkaniowych, takze calkiem sensownie.

zakkk
@Luksy 28.08.2018 15:24

wsystko jest a free dawac dawac jak macie bez rękich kolegów albo ułomnego wójka to tylko cv i biorą buuuuhhaaahhaa

Megi
@zakkk 30.08.2018 21:10

Idź na miesiąc popracuj na strefie i jak wrócisz do isover to dotrze do Twojego mózgu "jeśli go masz" ze tu jest spoko pracuje już kilka miesięcy i nie mam nic do zarzucenia ani do pracowników ani do przełożonych . Odpowiada mi rowniez 5 brygad bo zatrudniając się tu wiedziałem na co się pisze. Jeśli źle się czujesz pracując w isover to odejdź

Megi
@zakkk 30.08.2018 21:10

Idź na miesiąc popracuj na strefie i jak wrócisz do isover to dotrze do Twojego mózgu "jeśli go masz" ze tu jest spoko pracuje już kilka miesięcy i nie mam nic do zarzucenia ani do pracowników ani do przełożonych . Odpowiada mi rowniez 5 brygad bo zatrudniając się tu wiedziałem na co się pisze. Jeśli źle się czujesz pracując w isover to odejdź

Berd
@zakkk 30.08.2018 21:10

w temacie byla mowa o benefitach a faktycznie są

Tyson2
@zakkk 30.08.2018 21:10

Komentarz 15-sto latka

wacek
@Luksy 28.08.2018 15:24

Napisz ile masz na godzinę to zobaczymy czy ta kasa jest całkiem niezła.

harli

pod wzgledem dodatkow to jest zdecydowanie lepiej niz w innych miejscach pracy, w ktorych do tej pory bylem. Hejty zawsze beda bo nie ma miejsc idealnych, ale generalnie to ja nie wieszalbym psow na tej firmie.

Mech

Witam firma aktualnie zatrudnia Ale system pracy 5-cio brygadowy . Jak wychodzicie z wynagrodzeniem czy wekendy liczone są inaczej od normalnego dnia . Proszę o info z góry dzięki

Lucek
@Mech 16.08.2018 16:35

Jak parę razy zostaniesz dłużej to 3 tysiące na czysto wyciągniesz. Weekendy pracujesz jak wypadnie

zakk
@Mech 16.08.2018 16:35

weekendy i swieta jak normalne dni

Kandydat
@Mech 16.08.2018 16:35

To tam nie ma normalnych 3 zmian? W ofercie piszą tylko o pracy zmianowej. Jak to wygląda?

kaczor

Solidarność wyższa wam mózgi kmioty z UR

Bartek

Bardzo dobra firma ma swoje wymagania. Niestety nie wszyscy potrafią sprostać tym oczekiwaniom!!

zakkk
@Bartek 22.08.2018 13:05

i Amen

juden
@Bartek 22.08.2018 13:05

chyba cię porypało

anonim

(usunięte przez administratora)

Lelo

Oh wy pracownicy produkcyjni macie ból D....y ze ktoś jest wyżej nad wami i kręci się nadzoruje pracę . Piszecie głupoty każdy zakład na forum jest obsmarowany negatywnymi kometarzami praktycznie całą strefa A jednak ludzie pracują i na żywo rozmawiajac z nimi to każdy mówi że są plusy i minusy . Ale sory trzeba było się uczyć i siedzieć w biurze

zakkk
@Lelo 08.08.2018 10:41

yyy czego Ty sie uczyłeś analfabeto korporacyjny? Jesteś wyżej bo takich (usunięte przez administratora) trzeba na tą chwilę ... a jak się domyślam kim jesteś to twoja wiedza kończy się na exelu i wójku googlee

Lelo
@zakkk 18.08.2018 22:36

Ja w tym zakładzie nie pracuje czytam opinie o firmach . Isover ngk nexteer i wiele wiele innych . Każdy zakład jest obsmarowany przez pracowników produkcyjnych . Macie ból du...y ze sa ludzie wyżej mniej robią itd .... pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

zakkk

co Ty palisz ???

gumiś

nie polecam pracy na produkcji.

wasz przyszły Szef

amazon po sąsiedzku zapraszamy

iwan grożny

nie polecam pracy : -godziny pracy -kierownicy -bhp -wcm -zapylenie -mutogenne żywice -atmosfera Plus w miarę ok zarobki nic po za tym

Marcin

nie polecam pracy na produkcji. zła atmosfera już złożyłem papiery w Tenecco.

Tygrys
@Marcin 02.08.2018 08:53

Tam tez nie jest super brat pracowal. Z deszczu pod rynne...

robo
@Marcin 02.08.2018 08:53

pracowałem lata w tenneco...isover to wakacje w porównaniu z tym...pochwal sie potem jak ci poszło.pozdrawiam.

były wiezien

Seoyon Electronics były więzień już tu jestem lepiej jak na Isover.

były wiezien

nie polecam .na strefie lepiej płacą i po 8 h od poniedziałku do piątku .święta w domu.

Kozio
@były wiezien 27.07.2018 11:50

To bierz ta robote i spadaj ;)

Rybak

Polecam prace - a tym co sie mecza polecam inna prace. Co tu robicie tylko atmosferę psujecie. Iddzcie i dajcie pracowac tym co sie chce i jest im dobrze. Praca jak praca. Warunki ok placa ok.

Marc
@Rybak 31.07.2018 09:54

Kolego jak wygląda premia miesięczna . Pracodawca podaje ze do 400 zl brutto

pompa
@Marc 31.07.2018 12:55

jak zrobisz loda kierownikowi działu

Marc
@pompa 31.07.2018 13:08

Pompa Ty widzę 800 brutto nie schodzisz i jeszcze anal łoł ale ty masz rozmach

Paco
@Marc 31.07.2018 12:55

Tak kolo tego wychodzi

Produkcja

Dobra firma . Kilku zbuntowanych pracowników co widać poniżej. Ogolnie warunki pracy nie za ciężkie za przyzwoite pieniądze. Są okazje do dorobienie za projekty. Czasem nagrody brak absencji, no i nadgodziny płatne 100. Nie każdy szef jest idealem ale to w kazdej robobie zalezy na kogo trafisz. Jest troche fsjnych ludzi. Atmosfere tworza ludzie wiec tez zalezy gdzie tfarisz. Mi jest dobrze nie narzekam. Lubie tu pracowac.

slużący

nie polecam

nick

polecam pracę

maciek

czy warto aplikować na stanowisko elktryka. jak wygląda praca i płaca oraz godziny. wiele słyszałem ale proszę o szczerość. Dziękuję

rysiek

Powiem Tak. Mimo iż tu pracuję to szukam pracy bo to co się teraz tu dzieje to tragedia jeszcze parę lat temu podjąć pracę w Isover Sain-gobain to był wyczyn aby się tu dostać. Teraz biorą każdego bo zmienili na 8 h 5-cio brygadowy. Zdecydowanie nie polecam bo zarobki też nie należą do wygórowanych, płacą jak wszędzie..... (usunięte przez administratora)aby tylko przeżyć.

tomek

ISOVER Marka ISOVER wchodzi w skład oferty produktów budowlanych firmy Saint-Gobain Construction Products Polska Sp. z o.o. Jesteśmy renomowaną marką najwyższej jakości materiałów izolacyjnych - liderem wśród producentów wełny mineralnej. W Polsce jesteśmy laureatem wielu prestiżowych nagród oraz wyróżnień, jak Budowlana Marka Roku, Konsumencki Lider Jakości, Premium Brand, Herkules, Top Builder, a od 2006 roku nieprzerwanie szczycimy się godłem Teraz Polska. Dołącz do nas! OPIS STANOWISKA Co będzie należało do Twoich zadań? Zapewnienie prawidłowej i bezawaryjnej pracy urządzeń procesu produkcyjnego oraz obiektów i terenów zewnętrznych Zapobieganie oraz usuwanie awarii urządzeń i instalacji na zmianie produkcyjnej Wykonywanie prac przeglądowych i remontowych urządzeń JAKICH KANDYDATÓW SZUKAMY: Jakich kandydatów szukamy? Z wykształceniem technicznym (preferowanie średnie) o profilu mechanicznym – budowa maszyn Mających praktyczną wiedzę i umiejętności czytania rysunków technicznego - mechaniki/ ślusarstwa/ pneumatyki/ spawalnictwa/ hydrauliki Mających uprawnienia SEP do 1 kV, mile widziane inne uprawnienia Posiadających doświadczenie na podobnym stanowisku w dziale utrzymania ruchu CO OFERUJEMY? Co oferujemy? Zatrudnienie w firmie, będącej jednym z liderów rynku materiałów budowlanych w Polsce i na świecie Atrakcyjne wynagrodzenie wraz z motywującym systemem premiowym Bogaty pakiet szkoleń i stały rozwój w wymagającym środowisku Opieka medyczna Medicover dla całej rodziny, ubezpieczenie grupowe Pracę w profesjonalnym i przyjaznym zespole ludzi pełnych pasji i zaangażowania, ciekawe wyzwania i świetną atmosferę Dalszy rozwój zawodowy w ramach firmy i w Grupie Saint-Gobai

tomek

Grupa Saint-Gobain tworzy, produkuje oraz dystrybuuje innowacyjne materiały i rozwiązania znajdujące zastosowanie w różnych gałęziach przemysłu, m.in. materiały budowlane oraz szyby do samochodów i pojazdów transportowych. Możemy śmiało powiedzieć, że nasze produkty i rozwiązania poprawiają jakość życia ludzi na całym świecie. Jesteśmy obecni w 67 krajach i zatrudniamy 170 000 osób. W Polsce posiadamy 25 zakładów i ponad 60 punktów dystrybucyjnych. Posiadamy 17 różnych marek i zatrudniamy blisko 7 000 osób. Specjalista ds. WCM Saint-Gobain Sekurit Lokalizacja: Sosnowiec Co oferujemy? Zatrudnienie w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie Samodzielna praca umożliwiająca realizację własnych pomysłów i rozwiązań Szerokie możliwości rozwoju zawodowego w oparciu o system szkoleń (szkolenia oraz kursy językowe) i awansów wewnętrznych w ramach grupy Saint-Gobain Bogaty pakiet socjalny (min. premie – wakacyjna i świąteczna, ubezpieczenie zdrowotne, opieka medyczna Medicover, preferencyjne możliwości zakupu akcji grupy Saint-Gobain, itd..) Co będzie należało do Twoich zadań? Współpraca z Liderami Filarów w zakresie realizacji programu WCM Koordynowanie prac zespołów w projektach WCM Rozwój narzędzi WCM (metodologia rozwiązywania problemów) Wsparcie i konsultacje w zakresie używania narzędzi i metodologii WCM Audytowanie projektów i filarów WCM Jakich kandydatów szukamy? Wykształcenie wyższe (mile widziane techniczne) Znajomość technik i narzędzi WCM/Lean Doświadczenie w realizacji projektów Standard Kaizen i Major Kaizen Wiedza z zakresu procesów produkcji/logistyki/jakości Dobra znajomość MS Office (w szczególności Power Point oraz Excel) Komunikatywna znajomość języka angielskiego Samodzielność, komunikatywność oraz wysoka orientacja na klienta

tomek

liderem w produkcji ramek międzyszybowych, spółką Grupy Saint-Gobain stworzyliśmy zgrany i zaangażowany zespół mieścimy się w Gliwicach przy ul. Bojkowskiej -blisko trasy średnicowej i autostrady (dojazd to ok. 20 min. samochodem z Chorzowa, Bytomia, Rudy Śl.) W związku z uruchomieniem nowych linii produkcyjnych zatrudnimy: rzetelnych pracowników, otwartych na rozwój nowych umiejętności osoby gotowe do podjęcia pracy w systemie 3 zmianowym Czym się będziesz zajmował/a? obsługą nowoczesnych maszyn produkcyjnych kompletacją i kontrolą jakości wyrobów gotowych Oferujemy Ci: stabilną pracę, umożliwiającą zdobycie doświadczenia w branży produkcyjnej, przyjazną, życzliwą atmosferę, sprzyjającą rozwojowi nowych umiejętności ciekawe szkolenia, atrakcyjne wynagrodzenie, system premiowy oraz benefity pozapłacowe Zadzwoń: 666 066 968 i dołącz do nas.

karin stanek

Praca generalnie polega na tym : 2 h siedzi sie i patrzy na telewizor 4 h przed kompem ogląda you tuba , 1 h na fajeczce i 0,5h na drzemecce. Resztę czasu poświęca sie na obowiązki. Oczywiście na niektórych stanowiskach są inne proporcje i inaczej to wyglada w zależności od pory dnia. Za 19,5 złotego całkiem nieźle. Mi to pasuje. Trójka z przodu jest i wystarczy a czasem i 4. na utrzymaniu więcej śpią ,więcej czasu chyba że są awarie i dorobić mogą więcej.

admin

Na produkcji są 3 zmiany 5 brygad. Grafik nie jest zły, układany z wyprzedeniem, da się dogadać jak chcesz, zamienic jak masz z kim. Teraz jak każdy idzie na urlop to gorzej, no i minus że ruch ciagły... ale teraz coraz więcej firm ma taki syste, da sie przyzwyczaić no i plus ze w tygodniu jest dzien wolny a czasem to nawet i kilka dni pod rząd jest wolnych. Jak wszedzie są plusy i minusy. Dla mnie plus że nadgodziny płacą 100% Prawda jest taka że jak chcesz zarobić to musisz pracować, jak wszedzie, a tu praca lekka i warunki dla mnie ok, polecam. Na utrzymaniu pracują po 12h plus że mają więcej wolnego.

Zostaw opinię o ISOVER Polska - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISOVER Polska