ISOVER Polska

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 127 ocen.

ISOVER Polska
3 127

Opinie o ISOVER Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISOVER Polska

Weronika

@Anonim, a jaki typ umowy firma ISOVER Polska oferuje pracownikom? Czy jako pracownik, posiadasz informacje odnośnie nowych ofert pracy? Jeśli tak, to na jakie stanowiska firma potrzebuje pracowników? Odpowiedź na te pytania, może być cenną wskazówką dla osób poszukujących pracy w Gliwicach i okolicach.

   
Weronika

Jak aktualnie wygląda sytuacja w ISOVER Polska? Czy atmosfera uległa zmianie? Jak wygląda ona między pracownikami? Czy sprzyja pracy zespołowej? Jak oceniacie firmę jako pracodawcę? Zachęcam zatrudnionych w ISOVER Polska do aktywności na forum.

   
kaczor

śmieszna firma odchodzą najlepsi pracownicy a lachociagi dostają medale

   
adam

jak wygląda system pracy na produkcji grafik a jak na utrzymaniu ruchu .gdzie lepiej.

   
Anonim
@adam 08.06.2018 18:00

Na produkcji są 3 zmiany 5 brygad. Grafik nie jest zły, układany z wyprzedeniem, da się dogadać jak chcesz, zamienic jak masz z kim. Teraz jak każdy idzie na urlop to gorzej, no i minus że ruch ciagły... ale teraz coraz więcej firm ma taki syste, da sie przyzwyczaić no i plus ze w tygodniu jest dzien wolny a czasem to nawet i kilka dni pod rząd jest wolnych. Jak wszedzie są plusy i minusy. Dla mnie plus że nadgodziny płacą 100% Prawda jest taka że jak chcesz zarobić to musisz pracować, jak wszedzie, a tu praca lekka i warunki dla mnie ok, polecam. Na utrzymaniu pracują po 12h plus że mają więcej wolnego.

   
A ndy

kiedyś tam było fajnie nawet super teraz to zoo nie zakład pracy.cioty w rękach i różowych koszulkach.grafik masakra.

   
rysiek

wojtek Irena albercik i sfora piesków liczących jajka nie polecam. nie pchać się na produkcji (usunięte przez administratora) grafik masakra .ur ściółki matolki pijaki geje i narkmany.tylko na wózkach jest ok lub firmy zewnętrzne.nara.

   
Weronika

Czy firma ISOVER Polska w Gliwicach ma w swojej ofercie programy staży lub praktyk? Jak wygląda ich program? W jaki sposób przebiega rekrutacja na nie? Zachęcam do odpowiedzi na te pytania. Myślę, że będą bardzo pomocne dla osób na początku drogi zawodowej.

   
troll
@Weronika 06.06.2018 14:13

większej ci powie jak to się robi

   
Weronika

@z magazynu, a możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w ISOVER? Czy oprócz premii pracownicy mogą liczyć jeszcze na jakieś profity? Jaka atmosfera panuje w pracy? Zachęcam Cię do wyczerpującej wypowiedzi w tym temacie. Będzie to pomoc dla osób zastanawiających się nad aplikacją do tej firmy.

   
z magazynu
@Weronika 31.05.2018 02:57

jest opieka medyczka, multisport, kasa zapomogowo - pożyczkowa, na akcjach można tez zarobić, ubezpieczenie na życie. Atmosfera na magazynie OK, nie ma jakiś konfliktów ludzie w porządku. Nawet jak ktoś przychodzi w dużej firmy to zadowolony

   
Weronika

ISOVER Polska prowadzi rekrutacje na stanowisko operatora wózka widłowego w Gliwicach? Czy ktoś pracuje na tej posadzie? Jakie są warunki zatrudnienia? Czy można liczyć na umowę o pracę na starcie? Każda wypowiedź w tym temacie będzie cenną wskazówką dla osób zainteresowanych wzięciem udziału w tej rekrutacji.

   
z magazynu
@Weronika 25.05.2018 20:02

Umowa o pracę 18 PLN +15% premii. Polecam dobry szef.

   
rysiek

beznadzieja z Moto serce grubasem na czele

   
onix

Witam, pracuje od niedawna w isoverze i szczerze mogę polecić tą firmę! wiadomo, że w związku z WCM jest dużo pracy, ale jak się uczestniczy w różny przedsięwzięciach z tym związnym, to dodatkowa kasa wpadnie.

   
Prawy
@onix 18.05.2018 02:07

To niech mi Głowacki odda za WCM. Jak dostaniesz 335zl brutto za pół roku uczestnictwa w tym po piep rzon ym projekcie to inaczej będziesz mówił. A ordery i bankiety nie dla hołoty. Pzdr Albercika. Żeby ci żyłka pękła.

   
Crack

Witam, mam pytanie czy ISOVER w Gliwicach zatrudnia grafików komputerowych?

   
Weronika

@onix, co oznacza skrót WCM, zawarty w Twojej wcześniejszej opinii? Mógłbyś ją wyjaśnić innym użytkownikom? Napisałeś, że polecasz pracę w ISOVER Polska. Proszę, Cię o przedstawienie argumentów, które Twoim zdaniem wpływają na atrakcyjność tego pracodawcy.

   
paroletnipracownik

Praca jak praca. Na produkcji nie jest bardzo ciężka. Sam system pracy jest wymagający bo praca w ruchu ciągłym wymaga pracy 24/7 a teraz przy rotacji większej ze względu na rynek pracy są i nadgodziny. Płatne są i to dobrze więc na koniec miesiąca pensja jest niezła ale człowiek zmęczony bo ma wrażenie, że ciągle jest w pracy. Jednak ciężko się czyta, że jest tylko strasznie. Mam wrażenie że nie czytam o tej samej firmie w której pracuje. Tak jakby się wypowiadali sami frustraci. Rynek pracy proponuje możliwości więc zawsze można się przekonać jak jest gdzie indziej. Ja się nigdzie nie wybieram.

   
Hmm
@anonymous 16.05.2018 13:04

Premii tam nikt nie widział . Maszyny się rozlatują przez co są przestoje a to odbija się na Twojej premii

   
Na szczęście były pracownik

Napisanie "nie polecam" to mało powiedziane. Jeśli jesteś normalnym człowiekiem i szukasz pracy, nie szukaj jej w Isover... bo albo wykończą cię psychicznie i twoi bliscy nie będą w stanie z tobą wytrzymać bo całe nerwy (które na pewno będziesz wynosić z pracy) będziesz wyładowywać na nich, albo staniesz się takim samym zakłamanym lizusem jak wszyscy w tym zakładzie. Natomiast jeśli lubisz włazić w (usunięte przez administratora) "tym wyższym"donosząc na innych, żeby samemu mieć lepiej to jest to wymarzony zakład dla ciebie. Tylko tacy ludzie są doceniani, nagradzani podwyżkami, awansami i "tytułami". Cała kadra kierownicza nie szanuje swoich pracowników i niestety nie myśli. Są to ludzie niby wykształceni, ale brakuje im wyobraźni i empatii. Pracownicy są tak bardzo schorowani, że wiecznie robisz nadgodziny, bo ktoś pilnie potrzebuje L4, żeby odpocząć sobie w domu. Nie warto nic nikomu mówić, bo nie zdążysz puścić bąka na początku hali, a na końcu już będą mówić, że się zesrałeś. Z pozdrowieniami dla normalnych wytrwałych. P.S. Uciekajcie stamtąd!

   
wojtek
@Na szczęście były pracownik 08.05.2018 18:45

ni polecam również ciocia Irena i jakąś ciotka w rękach i różowej koszuli decyzje z nibylandi

   
Weronika

@maj marzec, proszę Cię, aby Twoje wpisy na tym forum nikogo nie obrażały, ponieważ tym samym łamią zasady jego regulaminu. W tym wątku, powinny znaleźć się tylko merytoryczne i prawdziwe opinie o ISOVER Polska jako pracodawcy.

   
kwiecień
@Weronika 25.04.2018 15:37

Przecież ta opinia jest prawdziwa ... Pewnie jesteś z biurowca i dbasz o swój stołek :)

   
anonymous

Rynek pracy sprzyja narzekaniu, ale to solidny pracodawca. Nadgodzin jest sporo ale są płatne zawsze z dodatkiem 100%. Jest robota wkoło ale na prawdę polecam rozejrzeć się - wydaje się nam że wszędzie jest lepiej ale wcale tak nie jest. Isover płaci Ok są benefity a firma jest na rynku od lat i daje stabilna pracę i dobre warunki. Szkoda, że niektórzy w ogóle sobie tego nie cenią. Wiem, co mówię bo mam na świeżo pracę w różnych miejscach.

   
On i tylko on

Nie polecam, brak ludzi ciagle nadgodziny a jak nie to nagany, banda kretynow nie umiacych sie przyznac do błędu ze system 8 godzin tylko niszczy isover

   
Weronika

Współpraca z ISOVER Polska może rozpocząć się również od odbycia programu stażowego skierowanego do studentów z różnych kierunków. Ze strony internetowej ISOVER Polska dowiedziałam się, że po w niektórych przypadkach, staż umożliwia podjęcie stałej współpracy z firmą. Możecie napisać kilka zdań o tym jak jest on zorganizowany i jaki w Waszej ocenie jest jego poziom merytoryczny?

   
Nick

Boksiarz tam wędruje jeszcze

   
Weronika

@Kazio, napisałeś, że są plusy i minusy pracy w ISOVER Polska. Dużo zostało wymienionych minusów w opiniach poprzednich użytkowników. Może mógłbyś opisać plusy wynikające ze współpracy z ISOVER Polska? Co przemawia jako argument za rozpoczęciem współpracy z tą firmą?

   
Janek T.

Hej Panowie czy warto starać się o przyjęcie na Isover.slyszalem że W CM tam działa czy TPM.JAK JEST NAPRAWDĘ I KTO TO JEST CIOCIA I GRUBY Z UR.

   
Kazio
@Janek T. 17.01.2018 08:59

Praca jak Praca. Jest WCM - mocno wymagający. Za projekty można ekstra dorobić. Zawsze znajdą się niezadowoleni taka natura ludzka. Są plusy i minusy jak wszędzie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

   
Krzysiek Opel

Ja z kolei chciałbym aplikować na automatyka elektryka mam takie samo pytanie jak Marek.

   
Marek

Jestem pracownikiem Opla dział DUR mechanik warto czy dac sobie spokój z aplikowaniem na Isover.Jak wygląda tam praca jakie są warunki. Czy jest wprowadzony TPM.

   
Wojtek

Chcę się przyjąć na utrzymanie ruchu .Pytanie warto jak to tam wygląda.

   
Goj

Nie polecam złą atmosferą i wojny produkcja ur

   
Dick

Ludzie się tu cofaja w rozwoju

   
Kamil

Masakra Bhp I wcm trzęsą firma

   
IRA

Nie polecam brak poszanowania godności człowieka.

   
matylda

uwaga na grubego z tatuażami ,na brygadzistów oraz na WCM. Grafik nie do zaakceptowania. Lepiej zapiepszać w higiena system

   

Zostaw opinię o ISOVER Polska - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISOVER Polska