ISOVER Polska

Gliwice, Okrężna 16

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 169 ocen.

ISOVER Polska
3 169 6 1

Opinie o ISOVER Polska

usdm

No to chwalcie się. Jakie premie firma wypłaciła? :)

Mps
@usdm 09.12.2018 11:10

Łącznie w grudniu 1500 zł nie zależnie od zajmowanego stanowiska i stażu pracy

radu
@Mps 09.12.2018 19:55

zacnie !!!!!

RADO

Juppi czas świętować. Od stycznia mamy nasz wyczekiwany grafik 12 h. 2 ,5 roku czekaliśmy. Cieszę się, że ktoś przejrzał na oczy i wrócimy do najlepszego grafiku. A odbyło się to bez rewolucji, agresji tylko rozmowami i argumentami to też o czymś świadczy. Teraz to można pracować i z uśmiechem znów do roboty przychodzić.

Mps
@RADO 05.11.2018 09:11

A teraz ci co się zwolnili ponad 2 lata temu bo nie pasował im grafik 5 brygad plują sobie w twarz. Ci którzy to akceptowali maja i będą mieli spoko

scubidooo
@RADO 05.11.2018 09:11

Zanim zaczniecie świetowac to nauczcie sie żegnać nogą, to może być cenna umiejętność jak dostaniecie grafiki na STYCZEŃ

@scubidooo 08.11.2018 22:47

Kolejny lamus co się zwolnił i teraz boli go d..pa!!!!!

Już ex pracownik
@Mps 06.11.2018 07:12

I będziesz dalej tyrał w weekendy i święta :-)

Już ex pracownik
@Qń 10.11.2018 12:15

Dusza ma się dobrze bo robi po 8 godzin i 5 dni w tygodniu HAHAHAHAHHA

Pracownik fizyczny
@RADO 05.11.2018 09:11

Nie ma jak weekendy wolne. Żyję w zgodzie z rodziną, a wcale mniej nie zarabiam. Mam święta i sylwestra wolne. Niech żyje wolność.

Mieczysław
@Już ex pracownik 19.11.2018 21:22

Po Twoim nicku wnoszę, że jesteś byłym pracownikiem firmy ISOVER Polska. Czy mógłbyś napisać coś więcej o funkcjonowaniu tego miejsca? Ciekawi mnie, jakie mógłbyś wymienić pozytywne i negatywne aspekty zatrudnienia w ISOVER Polska.

@Już ex pracownik 19.11.2018 21:24

My będziemy mieli 2 weekendy w miesiącu wolne . Jak w czwartek skończysz o 18 tak w pon na 18 do pracyglllluuuugi weeeeeked A ty się zwolniles i robisz szum na forum . A jesteś w innej firmie nowy i nie pisz bajek ile to ty nie zarabiasz na strefie Ngk i Kirchoof płacili najlepiej ale na ta chwilę ISOVER wciąga ich nosem pozdro dla pracujących Saint Gobain

Pracownik fizyczny
@RADO 05.11.2018 09:11

A Ty Qń święta bedziesz miał w pracy i sylwestra. A ja tak. Pięknie mi się zyje bez isovera. Wkoncu mam czas dla innych a nie tylko praca. Jak ci tak dobrze to sobie pracuj a nie wypowiadaj się za kogoś co myśli. Rob na francuza. Nie pracuje ani w ngk ani w kirchoffie a zarabiam wiecej jak w isoverze z weekendami wolnymi. Pozdro

buchu
@Pracownik fizyczny 01.12.2018 17:35

i vice versa, podoba mi się więc pracuje, tobie nie siadło to zmieniles prace, to po co sie wypowiadasz, pogudź że sie ze zmianami w zyciu, wypowiadaj sie na profilu swojej nowej firmy i dajze zyc innym... no bez jaj..

@Pracownik fizyczny 01.12.2018 17:35

Masz weekendy wolne ale za to jedziesz po 12 H w tyg . I nie opowiadaj bajek ile ty nie zarabiasz . Jeśli masz znajomego w isover to popytaj jakie premie firma wypłaciła i ile . Pewnie ty jako nowy pracownik w innej firmie zarabiasz więcej od bardziej doświadczonych ludzi . No tak kto w to uwierzy zwolniles się bo ci 5 brygad nie odpowiadało A teraz ów stycznia wracamy do tego systemu i boli Cię D.. a aha boli

@Pracownik fizyczny 01.12.2018 17:35

Masz weekendy wolne ale za to jedziesz po 12 H w tyg . I nie opowiadaj bajek ile ty nie zarabiasz . Jeśli masz znajomego w isover to popytaj jakie premie firma wypłaciła i ile . Pewnie ty jako nowy pracownik w innej firmie zarabiasz więcej od bardziej doświadczonych ludzi . No tak kto w to uwierzy zwolniles się bo ci 5 brygad nie odpowiadało A teraz ów stycznia wracamy do tego systemu i boli Cię D.. a aha boli

pozdrawiam

Czy w tej firmie pracuje system 4-brygadowy.Mam zamiar sie tu przeniesc z NGK.KTos moze napisac cos konretnego na temat tej firmy??

Mps
@pozdrawiam 29.10.2018 07:37

Kolego jest 5 brygad grafik dostajesz z góry na miesiąc. Pierwsze 2 tyg chodzisz na rano poznajesz firmę itd... potem różnie pracujesz wszystkiego dowiesz się na miejscu w kadrach zarobki większe niż w ngk ale to zależy od grafiku i czy jakieś nadgodziny zrobisz. Na początek o nadgodzinach zapomnij jesteś nowy i się uczysz mimo jakiegoś stażu w ngk praca lajtowa bez śpimy czy targetu

Nowy
@pozdrawiam 29.10.2018 07:37

teraz plan od nowego roku 2019 jest wrócić na 12 H - ale to dobry grafik tak wszyscy mówią. jeszcze nie pracowałem w nim ale wszyscy o nim cały czas mówili jako o najlepszym rozwiązaniu wiec zobaczymy

Szukasz pracy?

Pracownik fizyczny

Powiem tak. Isover którego lubię skończył się w 2015 roku i tu nawet 12h nie pomoże. A druga sprawa to święta w pracy. Tyle pozdro.

Mieczysław
@Pracownik fizyczny 16.11.2018 16:19

A dlaczego to właśnie wtedy "skończyła się" firma? Czy zaszły w niej wtedy jakieś istotne zmiany? Myślę, że warto wspomnieć o tym na forum. Pisząc o świętach w pracy masz na myśli to, że w firmie praca odbywa się na zmiany - jak one wyglądają? Fajnie byłoby, gdybyś opisał to nieco szerzej.

Już ex pracownik
@Mieczysław 17.11.2018 22:34

Zgadzam się z przedmówcą . Non stop brak ludzi (l4,UŻ ,urlopy) jak dwa pierwsze rozumie że to nagłe przypadki tak urlopy planowane są łatane na zasadzie jak L4 .Przychodzisz do pracy od jutra kolega idzie na urlop a oni karzą ci przyjść na drugi dzień wcześniej 4 godziny albo zostać dłużej.Najlepiej jak kolega miał nocki ;-) ten co miał drugą zmianę (14-22) siedzi do 2 w nocy (to jeszcze jest do wytrzymania) ale ten co miał na rano (6-14) musi przyjść na 2 w nocy i robić do 14. Gdzieś tak około jedenastej godziny jest się duchem a nie pracownikiem.Dziwie się że jeszcze nie było wypadku z tego powodu ale to dzięki temu że są koledzy którzy pilnują cię co byś głupoty nie zrobił(usunięte przez administratora)Kiedyś było ciężko się dostać (po znajomości)jakieś testy itp. teraz biorą jak leci.Niektórzy po dwóch dniach nie przychodzą do pracy (porzucają )a był też taki co w czasie pracy wyszedł i tyle go widzieli.Non stop przychodzą nowi już nawet HRy powiększyły kadry żeby można było przerobić tę masę nowo zatrudnianych.Nowi pracują max 3 miechy-okres próbny i na tym kończą ,a starzy pracownicy zwalniają się na potęgę. Jeśli lubisz zwiedzać (usunięte przez administratora) to masz szansę awansu bo pracownik wykwalifikowany nie idzie dalej bo ktoś musi umieć obsługiwać maszynę i uczyć nowych którzy za 3 miechy się zwolnią.Kiedyś było więcej profitów które powoli i systematycznie są wycofywane.Obecnie na dzień dobry dostaniesz 17 brutto tak jak ci co pracują już parę lat .Co do syfu to fajnie wygląda hala w słońcu - pięknie się skrzy .(usunięte przez administratora) pomiary hałasu i zapylenia organizuje jak przynajmniej jedna linia nie idzie.Wszystko okratowane zastawione zaporami.

Nowy
@Już ex pracownik 19.11.2018 21:20

Masz nieaktualne dane kolego - widać ze już nie pracujesz,

Czołg

Czy ktoś może napisać coś o premi świątecznych czy za brak l4 z góry dzięki

Już ex pracownik
@Czołg 28.10.2018 20:12

Już nie ma

Nowy
@Czołg 28.10.2018 20:12

Jest dodatek na święta z Funduszu socjalnego i premia na L$ ale czy będzie dalej nie wiem

marcin

nie szukają kogoś u was do pracy? pracowałem fizycznie na budowie więc nie jakiś doświadczenie zawodowe mam, nosić mogę może jakiś magazyn ale mogę się też poduczyć więc się nie upieram, że koniecznie magazyn

mięsny jeż
@marcin 26.11.2018 14:53

możesz aplikować na co chcesz. (usunięte przez administratora). mądrzy ludzie uciekają albo ich zmusili do opuszczenia tego chorego zakładu.

zdzisiu

gdzie jest Maryjan

Pietroski
@zdzisiu 25.11.2018 19:38

Na ws2 bo to jego linia. Maryjan wymień łożysko bo mi prysko.

paroletnipracownik

Praca jak praca. Na produkcji nie jest bardzo ciężka. Sam system pracy jest wymagający bo praca w ruchu ciągłym wymaga pracy 24/7 a teraz przy rotacji większej ze względu na rynek pracy są i nadgodziny. Płatne są i to dobrze więc na koniec miesiąca pensja jest niezła ale człowiek zmęczony bo ma wrażenie, że ciągle jest w pracy. Jednak ciężko się czyta, że jest tylko strasznie. Mam wrażenie że nie czytam o tej samej firmie w której pracuje. Tak jakby się wypowiadali sami frustraci. Rynek pracy proponuje możliwości więc zawsze można się przekonać jak jest gdzie indziej. Ja się nigdzie nie wybieram.

anonymous
@paroletnipracownik 11.05.2018 15:23

Ile można zarobić?

anonymous
@paroletnipracownik 11.05.2018 15:23

na początek jest teraz 18 PLN + 15% premii (3500 - 4000). nadgodziny płatne i jakieś projekty. po okresie próbnym może być 19 po roku 20 ale to zależy jak się osoba sprawdza.

Już ex pracownik
@anonymous 16.05.2018 13:04

Dane zarobki to na jakim stanowisku ??? 18 zł/h *168h(tyle jest średnio w miesiącu)=3024 BRUTTO a na rękę to około 2100 Bez nadgodzin a co do premii to 15% to max co rzadko bywa

inny anonymous
@Już ex pracownik 19.11.2018 22:23

@Już ex pracownik bzdury gadasz, wiecej sie zarabia, masz nadgodziny 100%platne i nie mow ze premia nie istnieje wiec pensje mozna przyzwoita wyrobic @Paroletnipracownik wszedzie ma się wrazenie ze ciagle praca, takie czasy ale zreszta sie z toba zgadzam

operator z Olimpu

firma do niczego wyzysk pracownika i tyle w tym temacie . operatorzy jak w kieracie . warunki strasznie szkodliwe może nie widać za bardzo ale z biegiem lat wyjdą choroby.(usunięte przez administratora)

Donkisz

kazda praca na swoj sposob frustruje, jeszcze sie chyba taka nie trafila, ktora kazdemu by pasowala wiec oprocz tego ze nie od 8-16 w biurze to wynagrodzenie jest niezle, godzinowa stawka calkiem przyzwoita, warunki pracy tez, socjal tez, benefity sa wiec najbardzij obiektywnie jak moge ocenic to moge polecic tutaj prace

grzesiek

kogoś boli że UR bardziej się angażuje i wyciąga lepszą kasę z projektów i robi niepotrzebne zamieszanie. jeżeli wam grafik nie odpowiada do jazda do innej firmy. ogólnie zakład jest ok.bogaty pakiet socjalny oraz wysokie zarobki jak na realia dzisiejsze. dodatkowa kasa za projekty oraz zaangażowanie. Chłopaki z produkcji ok - szefowie też. UR też ok ,są wyjątki ale to inna bajka. Zapraszamy. mogę zgłosić z polecenia.

Capi
@grzesiek 27.07.2018 09:31

Witam jak możemy się skontaktować abyś mnie polecił?

Już ex pracownik
@grzesiek 27.07.2018 09:31

Żeby dostać kasę za nowego HAHAHAHAHAHHA

Mech

Witam firma aktualnie zatrudnia Ale system pracy 5-cio brygadowy . Jak wychodzicie z wynagrodzeniem czy wekendy liczone są inaczej od normalnego dnia . Proszę o info z góry dzięki

Lucek
@Mech 16.08.2018 16:35

Jak parę razy zostaniesz dłużej to 3 tysiące na czysto wyciągniesz. Weekendy pracujesz jak wypadnie

zakk
@Mech 16.08.2018 16:35

weekendy i swieta jak normalne dni

Kandydat
@Mech 16.08.2018 16:35

To tam nie ma normalnych 3 zmian? W ofercie piszą tylko o pracy zmianowej. Jak to wygląda?

Już ex pracownik
@Lucek 16.08.2018 16:44

A zazwyczaj wypada

Jedru

Jedni sie tej pracy trzymaja i jakos nie narzekaja. Niektorzy tu wypisuja takie rzeczy ze glowa mala...taka mentalnosc chyba narzekac zeby narzekac a siedziec w miejscu. Tyle co ja juz jestem i moge powiedziec, ze ta praca spelnia moje oczekiwiania i juz. Wiadomo ze czasem bywaja tez rozne dni ale nie ma co gderac.

Gienek z mps a
@Jedru 05.10.2018 12:57

Praca spełnia oczekiwania, ale płaca i kadra już nie. A chyba po to się chodzi do pracy żeby zarobić. A nie święta nie święta w pracy a kasy brak. A tak fajnie tu było przed tym dyrektorem. Trzeba było popsuć atmosferę. Trzymta się. Ja mam weekend a Wy pracujcie jak Wam się podoba.

Już ex pracownik
@Gienek z mps a 05.10.2018 15:50

:-) ja też mam w końcu weekendy i święta z rodziną a nie pracą

norbin

Do pracy na trzy zmiany można się przyzwyczaić, płacą tyle na ile się umawialiśmy, nie mam spiny, że zaraz mnie wyleją czy coś takiego. Wypłata na czas, umowa, ubezpieczenie.. nie spodziewam się że szefy będą mi fanfary grać więc rozczarowany nie jestem

Już ex pracownik
@norbin 26.10.2018 11:04

Poczekaj jak przyjdzie ci pracować od 2 w nocy

Już ex pracownik

Non stop brak ludzi (l4,UŻ ,urlopy) jak dwa pierwsze rozumie że to nagłe przypadki tak urlopy planowane są łatane na zasadzie jak L4 .Przychodzisz do pracy od jutra kolega idzie na urlop a oni karzą ci przyjść na drugi dzień wcześniej 4 godziny albo zostać dłużej.Najlepiej jak kolega miał nocki ;-) ten co miał drugą zmianę (14-22) siedzi do 2 w nocy (to jeszcze jest do wytrzymania) ale ten co miał na rano (6-14) musi przyjść na 2 w nocy i robić do 14. Gdzieś tak około jedenastej godziny jest się duchem a nie pracownikiem.Dziwie się że jeszcze nie było wypadku z tego powodu ale to dzięki temu że są koledzy którzy pilnują cię co byś głupoty nie zrobił (usunięte przez administratora).Kiedyś było ciężko się dostać (po znajomości)jakieś testy itp. teraz biorą jak leci.Niektórzy po dwóch dniach nie przychodzą do pracy (porzucają )a był też taki co w czasie pracy wyszedł i tyle go widzieli.Non stop przychodzą nowi już nawet HRy powiększyły kadry żeby można było przerobić tę masę nowo zatrudnianych.Nowi pracują max 3 miechy-okres próbny i na tym kończą ,a starzy pracownicy zwalniają się na potęgę. Jeśli lubisz zwiedzać (usunięte przez administratora) to masz szansę awansu bo pracownik wykwalifikowany nie idzie dalej bo ktoś musi umieć obsługiwać maszynę i uczyć nowych którzy za 3 miechy się zwolnią.Kiedyś było więcej profitów które powoli i systematycznie są wycofywane.Obecnie na dzień dobry dostaniesz 17 brutto tak jak ci co pracują już parę lat .Co do syfu to fajnie wygląda hala w słońcu - pięknie się skrzy .(usunięte przez administratora) pomiary hałasu i zapylenia organizuje jak przynajmniej jedna linia nie idzie.Wszystko okratowane zastawione zaporami. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwolnić GÓRĘ

Logran

koszty alternatywne ponosi sie zawsze i zawsze jest zle. ciesze sie z 12., moze sie uda cos jeszcze ugrac z tymi swietami

przemo

nie polecam wszystkim pracę w tej firmie Isover.zarobki nawet ok ale jakim kosztem.

Fenek

Nie szukają u was kogoś?

daro

dobrze dobrze :D

bodzi

Dobrze jest panowie

papaj

widziałam na stronie ofertę na produkcję. Grafik brzmi słabo ale w sumie oferują premie, płatne nadgodziny, multisporty, szkolenia, pikniki, cąłkiem jasno przedstawione warunki.. cv wysłane, zobaczymy

joki

Polowa tych komentarzy nie ma nic wspolnego z tematem.niektorzy chyba nie czaja do czego sluzy to forum. Z firma jestem juz zwiazany calkiem dlugo i jakos wcale nie marudze.

Ciasny umysł

Jest super polecam pozdrawiam

loki

wiadomo ze sa lepsze i gorsze dni ale tak jak sobie mysle ogolnie to nie mam negatywnych odczuc co do tego miejsca.

były pracownik firmy zewnętrzn

nie polecam pracy na produkcji. nie polecam pracy na ur. nie polecam pracy na magazynie. polecam pracę w firmach zewnętrznych świadczących usługi na terenie zakładu. uwaga tylko na kapusi z ur.

anonim

(usunięte przez administratora)

Budowniczy bob

Znalazłeś lepiej płatną pracę na strefie bez zmian i weekendów? Kłamczuszek.

Pilecki
@Budowniczy bob 01.10.2018 16:43

Marco to bardzo ciekawa firma zapraszam.trzeba mieć jaja aby tam robić.i cnotą aby robić dla żabojada.

góral
@Pilecki 01.10.2018 16:53

zgadza się

Labo

Kolego pracownik produkcji na strefie nie zarobi więcej jak 2.5 tyś bez weekendów nawet jeśli to sa firmy NGK , kirchoff czy inne . Pamiętaj że wchodzi się do zakładu jako nowo przyjęty pracownik mimo że masz już jakiś staż Ale maszyny są inne , które trzeba poznać itd.... itd... A jeśli zwolniła się z Isover to daj że już spokój i w święta oglądaj Kevina i zjedz karpia

usdm

Tutaj jest całkiem spoko, kadra zarządzająca do wymiany i będzie cacy. Kobiety na wszystkie linie!

kler

nie polecam produkcja super biuro ok technolodzy absurd magazyn super it dramat sprzedaż fuc.k ur dramat do kwadraru

Bolson

Witam, taka prawda, ze najlepiej to jest tam gdzie nas nie ma. Sa jednak osoby, ktore juz troche siedza w tej pracy i jakos nie narzekaja. Tez mam wrazenie, ze niektorzy to nie wiedza co to konstruktywne opinie i gadaja, co im slina na jezyk przyniesie. Sam od siebie dodam tyle, ze gdyby bylo mi tak zle to bym stamtad uciekal, a raczej takich mysli nie mam.

wybik
@Bolson 26.09.2018 15:25

jak sie wchodzi na to forum to sie mozna czasem za glowe zlapac co ludzie wypisuja...zwykla paplanina i gadanie od rzeczy. Generalnie są lepsze i gorsze dni w pracy, ale nie ma tragedii.

Lech Wałęsa

hej łączy z Isover jest sobota normalni ludzie siedzą w domu a wy ciuliki arbait.

Lech Wałęsa
@Lech Wałęsa 29.09.2018 08:05

jest niedziela a wy łajzy z Isover arbait w tym smrodzie dla Francuza okupanta i zdrajcy robi ta wstyd.

przemo

całe szczęście że nie muszę robić w weekendy. jesteście frajerami na tych zmianach.

Zostaw opinię o ISOVER Polska - Gliwice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ISOVER Polska