Multimedia Polska

• Suchy Dwór
  • Sopot
  • Kosakowo
Bełchatów - F.H.U. MULTIMEDIA
Brzesko - Multimedia Polska - Brzesko S.A.
Bydgoszcz - Multimedia Centrum Polska Sp. z o.o.
Bytom - Multimedia Polska S.A.
Dębica - Multimedia Polska - Dębica S.A.
Kraków - Multimedia Sp. z o.o.
Kutno - Multimedia Polska - Centrum S.A.
Lublin - Multimedia Polska S.A.
Mielec - Multimedia Polska S.A.

3. Opinie o pracodawcach Gdynia
  5. Opinie o Multimedia Polska S.A.

Opinie o Multimedia Polska Gdynia Tadeusza Wendy 7/9

Nie przegap nowości o Multimedia Polska S.A.!

gdynia

16.07.2014 23:58

ale wy gadacie wszyscy glupoty. pracuje w tej firmie i jezeli chodzi o zarobki to watpie ze w polsce mozna gdziekolwiek tyle zarobic... praca po 3,4h dziennie, daje sie ulotki ulotkarzom ktorzy biora od jedenj ulotki 4 gr. wiec jak ktos ma teren 4000 tys. klientow to 200zl m-cznie aby co m-c byla ulotka. jezeli kotos zrobic dziennie 4 przedluzenia srednio po 50 pkt za usluge to za 20 dni pracy wychodzi 4000 pkt, kazdy pkt to srednio 1zl plus jak zrobisz powyzyej 3000 pkt to masz 3000 brutto podstawy wiec, w sumie liczac 7000 brutto mozna zarobic bez duzego nakladu pracy... praca fajna, fajni ludzie, nie jest to korporacja jak Play, czy inne. polecam. jak chcesz prace piszcze [email protected] ludzi nie zwalniaja chyba ze ktos np. podrobi podpis, kazdy sobie pomaga, kazdy sie wspiera. polecam przekonajcie sie sami a nie czytajcie drunych opisow w internecie...

01.07.2014 19:18

Skandal Witam, co miesiąc regularnie wpłacałem należną kwotę za rachunki i raz pomyliłem się o 4 zł !!! ,,Multimedia" zamiast mi to przenieść na następny miesiąc to wysłała list z KRAJOWEGO REJESTRU DŁUGU skandal i chore.
    ona

17.06.2014 19:12

Multimedia to kolejna firma naciągająca starszych ludzi!!!!Jedni oszukują na "wnuczka" a Oni na dekodery i inne pierdoły!!!!ale nie dziwi nic po przeczytaniu kilku wątków tego forum.Kasa,kasa i jeszcze raz kasa a co tam niech się "stary" martwi,przecież się zgodził podpisać umowę a ONI załatwili go na cacy i mają PREMIĘ!!!!!ŻENADA!!!!!!
    stranger

07.06.2014 15:49

Pracowałem kilka miesięcy i postanowiłem zostawić komentarz żeby inni nie stracili czasu tak jak ja. Praca "przedstawiciela handlowego" polega na chodzeniu od domu do domu i szukaniu klienta. Ma więc wiele wspólnego z akwizycją a nie przedstawicielem handlowym. Często praca opiera się na presji na kliencie aby tylko zdobyć kolejną umowę bo za to jest płacone-nie ma żadnej podstawy. Co do przełożonych czyli RKS napiszę tak. Rozumiem zachowanie sprzedawców którzy walczą o każdą umowę i trochę wszystko ubarwiają klientom, ale kierownictwo które okłamuję swoich pracowników to już DUŻA PRZESADA. W skrócie podsumowałbym tak: robisz się coraz większym sciemniaczem pracując tam bo na tym to polega. Oszukujące pracowników kierownictwo to jednak coś innego i chyba nikt nie chce z takimi ludzmi pracować a oni nie powinni być na takich stanowiskach.
    asurmen

07.05.2014 19:35

Nie polceam. Nikt tam się nie kwapi do pomocy jakoś.
    on

11.04.2014 14:40

Ja ostatnio byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i jak zapytałem się o podstawę to dostałem informację, że jest ona uzależniona od podpisania umów z nowymi klientami np. telewizja + internet= 100pkt + 150zł premii i podstawa zależy od zebranych w danym miesiącu pkt: 2000pkt-3000pkt = 1300zł podstawy + premia 3001pkt-5000pkt = 1500zł podstawy + premia to są przykładowe pkt i przykładowa wysokość premii wynika z tego, że jak się nie zbierze tej minimalnej ilości pkt to w ogóle nie ma podstawy! nowy przedstawiciel handlowy dostaje samochód służbowy?? na rozmowie nikt się mnie nie pytał czy mam samochód! jak długo trwa szkolenie??

09.04.2014 20:56

olla

14.08.2014 10:10

Żart, pracuje w MMP, ale w CC i podstawa za 6 godzin to 900 zł + prowizje. Z mojego doświadczenia MMP dobrze traktuje pracowników. Nie mam pojęcia jak wychodzi to z przedstawicielami handlowymi. Pracuje już parę lat i ludzie przygodzący do firmy dzielną się na tych który zostają na lata i na tych, którzy odchodzą po tygodniu, miesiącu. Co do technicznych paramentów to nie mam z czym bronić MMP bo nie tym się zajmuje. Jeżeli chodzi o umowy to mogę jako handlowiec ale i klient na inne usługi telekomunikacyjne poradzić czytanie wszystkie co podpisujecie. Bez tego niestety, ale umowy z kimkolwiek mogą się źle kończyć. Regulaminy są na stronie www. lub konsultanci mogą je ma maila wysłać. Forma regulaminów jest przystępna jak na takie pismo - porównajcie sobie regulaminy np. Netii.
    MMP

26.03.2014 08:10

No to trochę ktoś Cię wprowadził w błąd z tym mobilnetem .

26.02.2014 10:01

sami hejterzy - szkoda gadać

25.09.2013 13:41

myszka

02.12.2013 22:38

Powiem tyle byłam pracownikiem w multimedii i nie polecam. Wyzysk i jeszcze raz wyzysk a pieniądze...szkoda gadać. To czy dostaniesz podstawę zależy od tego czy kierownik wywalczy ją dla Ciebie. A jak nie to wiadomo.... 000000
    tusia

24.09.2013 20:41

a jesli chodzi o kasę to znam takich co mieli problem, żeby dostać podstawę (300zł) i takich co regularnie zarabiają po 3 tysie
    tusia

24.09.2013 20:36

na początku podstawa mała, ale i mały plan wiec jeśli masz dużą determinację do pracy i zależy Ci to zdobędziesz premię, dla młodych pracowników(do 3 m-cy) są nizsze podstawy, żeby mieli czas się wdrożyć, znam ludzi co pracują tam już długie lata, ja pracowałam kilka miesiecy i zrezygnowałam, bo zmieniłam miejsce zamieszkania, miałam bardzo fajną kierowniczkę, gorzej z dyrektorem, ale tez go rozumiem, że musi na nas naciskać, żebyśmy wykonywali plany, a wiadomo jak jest, sa miesiące lepsze i gorsze, podstawę wypłacają Ci jesli wykonasz plan w poprzednim miesiącu, jeśli nie robisz założeń systematycznie to rozmowa na dywaniku, ale jesli czasem Ci się zdarzy to nikt nie robi problemów (przynajmniej tak było jak ja pracowałam). to jest praca w której tylko i wyłącznie od Ciebie zależy ile zarobisz, postarasz się masz wiecej nie postarasz się masz mniej, jak olewasz robotę to sorry ale to nie czasy komuny, że placą Ci za samą obecność w pracy, umowa smieciowa, ale i tak się opłaca, bo stać mnie było na prywatnego lekarza, zresztą oferuja pakiet socjalny. bardzo fajne konkursy motywacyjne jak sie już wdrożysz i na przykłąd jesteś najlepszy spośród sprzedawców w danym regionie w jakims okresie to masz dodatkową kase, albo jesli w okreslonym czasie sprzedasz jakies konkretne usługi np w długi majowy weekend, wpadnie dodatkowa kaska, takie konkursy motywacyjne to fajna rzecz bo jak zalezy Ci na kasie to mozesz sobie dodatkowo poprawic stan konta o paręset zł, z tym tylko ze takie konkursy rozliczane sa nawet z kilkumiesiecznym opóźnieniem niestety, oczywiście trzeba pilnować swojego interesu, zdarza się ze nie zaksięgują Ci jakiejs usługi, trzeba reklamowac, wtedy to bardzo stresujące, bo np te pare punktów może zaważyć o tym czy dostaniesz podstawę, albo premię, dlatego najlepiej zawsze miec trochę wiecej pkt. praca ogólnie fajna jesli ktoś czerpie satysfakcje z samodzielności w działaniu i kontaktów z ludzmi, jest dobrze zmotywowany, systematyczny, ambitny i odporny na stres, zdecydowanie praca nie dla ludzi, którzy chcieli by sobie posiedziec na ciepłym foteliku i poprzeglądać plotkarskie gazety w godzinach pracy i na pewno nie jest to praca dla ludzi, którym trzeba palcem pokazywać co mają robić, pamiętać też trzeba ze przedstawiciel handlowy mmp= roznoszenie ulotek, chodzenie po mieszkaniach, dzwonienie po klientach, ciągly ruch, czasami bieganina, konieczność poświęcen, był okres ze pracowałam po 16h na dobę, ale też ładnie zarobiłam, ogólnie pracę polecam i mile wspominam
    Taba

12.09.2013 16:10

Co do pracy jako handlowiec----NIE MA PODSTAWY! Chociaż powszechnie tak to nazywają, zarówno w ogłoszeniach, jak i na rozmowie kwalifikacyjnej. Jest prowizja od sprzedaży + PREMIA w zależności od prowizji. A podpowiem że te kwoty są śmieszne. Praca polega głównie na akwizycji i naciąganiu ludzi. ZERO szacunku do stałego klienta- cel podnieść mu rachunek, nic więcej.
    PM

03.09.2013 20:53

Do kolegi Jacka!Pytanie mam takie...Zastanawiam się nad pracą jako technik...I gdzie można sobie CV wysłac?Znaczy konkretnie do jakiego działu?Jakieś namiary jak możesz podac.Bedę wdzięczny bardzo!

20.08.2013 03:55

ja pracuje w mmp ale nie w Tarnowie od ponad 3 lat praca 5-6 godz dziennie w soboty jesli chce moge ale nie musze przyjsc, srednia zarobkow to ok 4tys na reke, niedawno zmienilem stanowisko na inne i zarobki jeszcze wzrosly o ok 35-45% (zalezy od miesiaca) ale tak jak ktos nizej napisal tyle zarabiaja Ci co chca pracowac i sie sprawdza a nie sciemniacze, oszusci i kretacze, trzeba miec checi wiedze umiejetnosci i dobra gadke, pozdrawiam
    ja

07.08.2013 21:16

większość niezadwolonych klientów wynika z tego,że faktycznie zostali oszukani ale nie przez firmę tylko przez przedstaiwcieli handlowych, którzy gonieni chęcią zysku wciskają dziadkom i innym ścieme, że będzie to albo tamto. Tacy handlowcy pracują miesiąc a później (usunięte przez administratora) ich na zbity ryj. Bajki o smartfonach, zestawach klocków Lego (o takich tez słyszałem) są znane.. Firma ma 700tysięcy Klientów. Ja pracuję trochę dalej od klientów, zajmuję się utrzymaniem sieci i szczerze mówiąc krzywda mi się nie dzieje :) Prośba była o ocenę pracodawcy a nie jakości świadczonych usług zatem marudy (usunięte przez administratora)

02.08.2013 21:56

nie nic takiego niema jesli chodzi o kolonie,a do urlopu to dostałem 340zł,niby mało ale zawsze na te lody dla dzieci jest..;)

01.08.2013 17:07

ja mam dzieci to dostaje paczki ale takie konkretne na święta,a inni tak po 100-150zł i jest wigilia robiona,mamy raz w miesiącu mecze z kolegami konkurencyjnych firm puzniej jakis griil piwko..itp..a na jajeczko w tym roku dostalismy po mazurku dobrą kawe i 50zł.

31.07.2013 20:10

jak zrobisz ostatniego klienta wracasz do domu.Następnego dnia jedziesz do firmy rozliczasz się z zleceń,i dostajesz nowe.Czyli to już od Ciebie zależy ile zajmie Ci to ,czym szybciej tym szybciej do domu,Ja zawsze na koniec dzwonie i mówie że wszystko ogarnołęm -do jutra.No chyba ze jest jakie bardzo pilne zlecenie ale to juz wtedy szef daje cos extra od siebie.

31.07.2013 17:11

nie tragedii naprawde nie ma tylko musisz fakturę pokazac że auto za te 50 zł zatankowałes,co do wolnego to jak chcesz to tak ze dwa wczesniej trzeba powiedziec,choc powiem ci że ja jeszcze wolnego nie brałem bo szkoda mi takiej dniówki za to mogę już np jak chcę byc w domu o 13 jak wszystko szybko ogarnę.Także nie jest żle.,a i z urlopem nie ma problemu teraz ja jestem ale jak wróce idzie chłopak który pracuje u nas miesięc.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Multimedia Polska?

Kontakt - Multimedia Polska S.A.

Tadeusza Wendy 7/9 81-341 Gdynia

Vectra S.A.
    Branża główna: Telekomunikacja

31.07.2013 13:39

mam samochód firmowy.A jak jest na warsztacie to dostaje 50zł dziennie abym moim jeżdził ale to sporadycznie jest.

30.07.2013 19:41

ja pracuje od 9 do max 16,no chyba ze jest więcej zlecen to tak do 18.Koledzy raczej tak samo.Teraz do 10-go sierpnia mam urlop.Jacek mozesz smiało składac papiery i będę trzymac kciuki aby Cię przyjeli...bo naprawdę robota jest ok,powiem Ci że pracowałem jako monter dwa lata w cyfra +,zarobki takie że po opłaceniu komornego i swiatła na chleb nie miałem..takze bez porównania jest ty lepiej

30.07.2013 17:00

wiesz co ja naprawdę miałem szczęście z tą pracą...szef jest naprawde normalny człowiek sam powiedział ze poprostu zna życie.Kierownik to samo ,naprawde idzie się dogadac tak poprostu po ludzku,co nie oznacza że czasem dostane za przeproszeniem porządne zjeby...ale wiadomo jak jest...jak masz jakies pytania to chętnie odpowiem

30.07.2013 16:46

jacek,nie,nie mam umowe na pół etatu ale pracuje normalnie czyli cały etat .Ale to ja prosiłem szefa o to,poprostu komornik na karku więc rozumiesz....

30.07.2013 15:47

jacek zapomniałem dodać że ja mam umowe na pół etaty (tak jest w papierach,bo sam o to prosiłem) ale moi zmiennicy jest ich jeszcze 4 mają normalne umowy o prace ,po trzech miesiącach próbnych.

30.07.2013 15:43

jacek-tam nie ma stawki godzinowej (bynajmniej ja nie mam),jest tak ja jako technik mam płacone za np montaż telewizji 45zł,podłączenie netu 32 zł,wszystkie reklamacje są płatne czyli dniówka wychodzi mi tak średnio około 140zł,a bywa że lepiej.Nie wiem czemu inni piszą ze to bajki itp...ja całe życie charowałem za 1400zł,teraz naprawde wiem za co pracuje.A i jeszcze dają oczywiscie cały sprzęt potrzebny,co jest bardzo istotne bo gdy zaczynałem prace u nich to nie było mnie stac na np miernik za 800zł,czy wiertarke dobrej firmy.Tak to wygląda u mnie...natomias nie mam pojęcie ile zarabiają akwizytorzy u nas .Pozdrawiam serdecznie.
    ffefe

30.07.2013 14:17

Sami bogacze w tym Multimedia, jeden 3 tys, drugi 5 tys miesiecznie zarabia...hahaha tylko szkoda że przy pierwszej lepszej próbie zakupu czegoś na raty odprawią was z kwitkiem bo na umowie zlec macie 450 zł ;) Przez takich jak wy ten kraj schodzi na psy bo godzicie sie na wszystko...ja bylem na rozmowie jeden z waszych [usunięte przez moderatora]zaproonowal mi umowe zlec, 450 zł podstawy obiecujec wyskokie prowizje wyśmialem go wyszedlem poszukalem jeszcze miesiąc i znalazlem prace na umowe o prace za 3 koła....Powodzenia NIEWOLNICY

30.07.2013 09:14

trudno stwierdzic jaka jest podstawa,ja pracuje po 6-7 godzin dziennie i najmiejsza wypłata jaką dostałem to 2300zł,a jak jest dobry miesiąc to tak koło 3 tys,ale wtedy wiadomo więcej pracy,Soboty i niedziele wolne ,Auto i telefon służbowe .Zaznacze że jestem od strony technicznej,nie akwizytorem.Pozdrawiam
    JUrasek

28.06.2013 22:02

robson - 2013-06-24 14:10:50 a premii od 5 lat kasuje co miesiąc po min 2000 tysiaki pracując 4 godz dziennie bez sobót i niedziel - wszystko w temacie Fajnie, pewnie, [usunięte przez moderatora],sam zostałem 3 razy wykiwany, przez Multimedia Polska. Ale już na szczęscie została tylko jedna umowa i KONIEC. Nigdy więcej tej firmy.
    Jurasek

28.06.2013 21:58

Dokładnie zgadzam się z tym[usunięte przez moderatora]! NIe polecam nikomu, dopisują dodatkowe kanały, które oferują najpierw za darmo, mi nawet nie powiedzieli o tym, że je mam, bo nawet nie oglądałem ich...!!! W tym mieszkaniu gdzie mam nieszczęście mieć dekoder z Multimedia Polska mam kanały pakiety HD extra płatne, dla dzieci itp. A dzieci nie ma... ale panienka na infolini powiedziała, że musiał Pan zamawiać!!! Więc teraz przez rok będę sam oglądać Mini mini itp....Brak TV HD, ale płacić muszę!!! Dodatkowo 50 zł miesięcznie przez rok.[usunięte przez moderatora] Omijać ich z daleka!!!

24.06.2013 14:29

robson - 2013-06-24 14:17:41 Jako życiowy desperat od 5 lat zarabiam średnią krajową pracując po max 6 godz dziennie i każdy weekend wolny. To ile się zarabia zależy od tego ile się sprzedaje a firma dobrze płaci za klientów. I tak na marginesie nie mamy sprzedaży usług przez PH po za Tarnowem i dąbrową tarnowską (wioski) chyba że tuchów (również jako miasto) więc nie [usunięte przez moderatora] że ktoś Ci każe na piechotę latać. pisałem do kukuy - 2013-06-10 16:43:21 odpowiedz | cytuj haha auto służbowe, dobre :) zostawiaja cie na jakies wiosce i [usunięte przez moderatora].. po domach Sorry ale osoby ktore tu pracuja to desperaci zyciowi....

24.06.2013 14:28

robson - 2013-06-24 14:08:34 skończyła Ci się promocja którą zawarłeś na 24 miesiące i nie wypowiedziałeś umowy na 3 miesiące przed zakończeniem promocji tylko na koniec to teraz nie gadaj że firma sobie zmienia ceny kiedy chce bo 60 zł zawsze kosztował analog z cyfrówką z cennika po okresie promocyjnym pisałem do nikt ważny - 2013-04-23 19:44:25 odpowiedz | cytuj [usunięte przez moderatora]ostatnio zaproponowali mi pod koniec umowy promocyjnej wyższe stawki za tv kablową i internet -więc się zdenerwowałem i chciałem wypowiedzieć w trybie trzy miesięcznym umowę---i nagle pani z multimedia się zaświecił muzg i wyszukała ofertę internetu 2 razy szybszego i za tą samą kwotę co była wcześniej,,ja się zgodziłem ale wypowiedziałem umowę na telewizję kablową bo i tak nic ciekawego nie ma-kupiłem zwykłą antenę i będę śmigał po 20 kanałach i starczy---za to w odwecie jakaś nowa świątlobliwa z multimedia zadzwoniła i oznajmiła że te 3 miesiące wypowiedzenia kablówki będzie kosztować podwójnie czykli nie 30 zł tylko 60 bo skończyła się umowa promocyjna,,,zemsta za rezygnację ustalają sobie stawki jak chcą---przypomnę że wcześniej sam internet proponowali mi 6 mb/s za kwotę 38 zł a jak chciałem zrezygnować też z internetu to po zaświeceniu się w mózgu pani z multimedia wynalazła ofertę 12 mb/s za kwotę 30 zł ...bez jaj ta firma to chyba odłam ambergold...złoto przeprali na multimedia i teeraz legalnie będą żądzić ofertami za swoją stawkę---odradzam każdemu multimedi--proponuję antenę naziemną -a internet od innych dostawców...pozdrawiam,,,

24.06.2013 14:27

robson - 2013-06-24 14:10:50 a premii od 5 lat kasuje co miesiąc po min 2000 tysiaki pracując 4 godz dziennie bez sobót i niedziel - wszystko w temacie pisałem do : dadad - 2013-05-31 15:35:40 odpowiedz | cytuj 450 zł podstawy....wszystko w temace

24.06.2013 14:17

24.06.2013 14:10

24.06.2013 14:08

Asia

11.06.2013 21:06

Ogólnie praca zależy od tego na jakiego przełożonego trafisz. Ja byłam rekrutowana przez Monikę (świetna babka) i dobrze mi się z nią współpracowało choć bardzo krótko (redukcja etatów i ją zwolnili). Potem przeszłam "pod skrzydła" J[usunięte przez moderatora]. Współpraca przebiegała w miarę dobrze chociaż nie tak jak z Moniką. Jedna osoba dobrze napisała, że chociaż pracujesz na umowę o dzieło (czyli sam sobie organizujesz czas pracy) to jesteś kontrolowana i rozliczana z każdego dnia. Koszmar dla osób, którzy pracują na umowę o pracę w innym miejscu. No więc w międzyczasie przez zwolnienie Moniki BAŁAGAN. Zaginęły moje dane!!!!!!!!!!!!!!! Kwestionariusz ze wszystkimi poufnymi danymi, protokół przekazania mi sprzętu. Tragedia! Niedawno zrezygnowałam, nie potrafiłam pogodzić obu prac. Nie dostałam umowy za maj (ponoć u Pani J[usunięte przez moderatora] podpisuje się umowy miesiąc później - jej słowa). Dostałam za mało pieniędzy - może zwykłą pomyłka, ale jak zadzwoniłam do Pani J[usunięte przez moderatora] to z taką agresją mnie potraktowała (Z jakiej racji ja do niej dzwonie w tej sprawie?) No cóż, zagroziłam więc sądem pracy, obiecała, że jutro sprawdzi, więc czekam. Reasumując wszystko zależy od tego na kogo trafisz, jak w każdej pracy, ale przełożony powinien umieć rozmawiać z pracownikiem nawet o takich trudnych sprawach. A że ocenia się ludzi nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą, stąd taka ocena.
    kukuy

10.06.2013 16:43

haha auto służbowe, dobre :) zostawiaja cie na jakies wiosce i [usunięte przez moderatora]... po domach Sorry ale osoby ktore tu pracuja to desperaci zyciowi....
    PH MMP

05.06.2013 11:45

Anty Klienta - 2013-06-04 11:56:58 UWAGA! Multimedia Polska SA (dostawca TV i internetu) stosuje nieuczciwe taktyki i robi skok na kase klienta!!! Bez uzgodnienia z zamawiającym dopisują w umowie, która podsuwają do podpisu, dodatkowe "promocyjne" pakiety TV, za darmo przez kilka miesięcy. Potem z automatu wchodzą one do abonamentu, który wzrasta o kolejne 50 zł. Jeżeli klient nie zrezygnuje z dodatkowych pakietów do konkretnej daty, musi za nie płacić, a rezygnacja będzie go kosztować karę w wysokości 120 zł. Od momentu odkrycia dodatkowych naliczeń do rezygnacji z niechcianych pakietów, Multimedia zdziera z klienka ponad 200 zł.... ZA NIC!!!! jestem przedstawicielem handlowym Multimediów. potwierdzam, ze nie ma takiej mozlwiości, abyśmy sami coś dopisywali do umowy. faktycznie dajemy duzo gratisów, jak komuś to nie pasuje to moze zrezygnować od razu przy mnie, albo w wyznaczonym terminie. najczęściej u nas nie rezygnują, bo jak klient pozna wartość dodatkowego pakietu, to juz nie chce z niego rezygnować. nie podoba mi się to, że ktoś insynuuje, że moge kogos oszukać, to niegrzeczne, ale pewnie niczego dobrego na forum spodziewać sie nie powinienem.
    oioip

25.03.2014 15:43

Nie mozna zrezygnowac z gratisow macie takie gowniane rozwiazania ze glowa boli podpisujac internet 60mb musialem wziasc odrazu jakis gratis 120min tv albo 1gb internet mobilny, przez 6miesiecy za darmo potem 9,99 ja mowie ze nie chce bo nie potrzebuje, ale trzeba bo taka promocja i (usunięte przez administratora)
    zetka

05.06.2013 11:20

sorki, teraz dopiero sie natknełam na twoje pytanie, pracuję w warszawie, nadal

Zostaw merytoryczną opinię o Multimedia Polska S.A.