Multimedia Polska S.A.

Adres: Al. Waszyngtona 1, 30-204 Kalisz

NIP: 6771004602 KRS: 0000003445

Multimedia Polska S.A.
3 44 6 1

Opinie o Multimedia Polska S.A.

Niedoszła pracownica

Nie polecam. Okropne podejście do przyszłych potencjalnych pracowników, nacisk na szybkie załatwienie sobie wizyty u lekarza, który nie przyjmuje we wszystkie dni, a jak nie zdążysz nie z Twojej winy, to afera i niemiłe traktowanie. Co chwilę pojawiają się te same ogłoszenia o pracę w Kaliszu, wniosek? Odpowiedzcie sobie sami.

Czesław
@Niedoszła pracownica 05.12.2018 12:41

Brałaś udział w procesie rekrutacyjnym do pracy w firmie Multimedia Polska? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale - czy firma chciała, jak najszybciej przyjąć Cię do pracy umawiając lekarza w terminie, w którym nie mógł sprawdzić Twojej zdolności do pracy? To była właśnie przyczyna braku Twojego przyjęcia do pracy w tym miejscu? Sprecyzuj proszę, jak to wyglądało.

Olla
@Czesław 31.12.2018 09:38

ja się zastanawiam, ale po opinii powyżej, to już nie jestem pewna, czy chcę

Czesław
@Olla 12.01.2019 14:16

Masz jakieś konkretne stanowisko pracy, na które chciałabyś się dostać w przypadku firmy Multimedia Polska? Chciałbym poznać również, jakie aspekty są dla Ciebie najważniejsze w przypadku tego miejsca pracy? Wynagrodzenie, atmosfera, a może podejście przełożonych do pracownika? Wypowiedz się, proszę, jak to wygląda w Twoim przypadku.

Em

Witam, Proszę o informację jak wygląda praca w oddziale CC w Kutnie. Czy oferowana umowa o pracę jest na cały etat? Chciałabym podjąć z Państwem współpracę od maja, przeprowadzam się do Kutna, mam 5 letnie doświadczenie w telefonicznej obsłudze i sprzedaży.

Anna

Witam, chciałam zapytać jakie są zarobki w Multimediach na stanowisku Obsługa klienta (infolinia przychodząca)?

Meg
@Anna 14.01.2016 09:58

Zarobki to niestety masakra. Ciągle słyszymy , że staraj się to toja kasa. Bzdura , płaca minimalna i przy wykonaniu planu na poziomie 90-100% prowizja na poziomie 100 PLN. Doszło do tego , że zachęcają premią za brak absencji mieli nam wypłacać 200 PLN za miesiąc bez zwolnienia. Zdarzyło się tak raz, obecnie premia jest już kwartalna- czyli nie możesz skorzystać ze zwolnienia przez 3 m-ce i z potrąceniami czyli nie jest to już 200 PLN tylko 134 PLN. Jednym słowem na 5 osób aplikujących jak pozostanie jedna to sukces. Każdy normalny ucieka gdzie pieprz rośnie. Oczekiwania absolutnie nie adekwatne do oczekiwań. Zamiast uczciwej prowizji za sprzedaż idiotyczne konkursy z gadżetami jak dla 2 latka./ dla przykładu pistolecik z uchwytem w kształcie rewolweru/Zapraszam na salę tam to cudo stoi i czeka na szczęśliwca, który dużo sprzeda i to wygra!!!. Szefostwo nie dostrzega, że ludzie pracują tam na życie a nie przychodzą brać udział w żałosnych konkursach z balonikami. Efekt - na infolinii pracuje nawet nie jedna trzecia osób co dwa lata temu. Dlatego kolejki ogromne i brak profesjonalizmu. Dzwoniąc na obsługę techniczną nie masz szans na pomoc od ręki , połączenie spada do obsługi ogólnej jest rejestrowane i ma być oddzwonione ???? Nie polecam nikomu .

Lidia
@Meg 18.11.2018 16:20

Na podstawie jakiej umowy firma zatrudnia swoich pracowników? Na postawie Twoich doświadczeń związanych z tym miejscem pracy, jak ocenisz możliwości awansu na wyższe stanowisko? Firma potrafi docenić pracowników, którzy wyróżniają się na tle całej kadry pracowniczej, czy raczej nie spotkałeś się z tym, aby szeregowy pracownik został wyróżniony awansem i lepiej płatnym stanowiskiem? Chciałabym, abyś przedstawił, co wiesz na ten temat.

Długoletni pracownik

Myślę, że nikt tutaj nie pisze opini bo prawie już nikt bie pracuje z doświadczonych pracownikow na cc. Nowe osoby przychodza i odchodzą. Wynagrodzenie po 5latach to nadal najniższa krajowa tyle co nowa osoba. Wymagania coraz wieksze liczy sie tylko sprzedaż sprzedaż nic poza tym.

Lidia

@Kasia Napisałaś, że jest lepiej niż kilka miesięcy temu? Napisz jakie zmiany zaszły w firmie i jakie mają one wpływ na pracowników? Czy warunki pracy się poprawiły? Użytkownik @Thomas napisał, że firma na stanowiskach pracy w call center proponuje płacę na poziomie najniższej krajowej. Czy w tym zakresie coś się zmieniło?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasia

podobno jest lepiej niż kilka miesięcy temu, co do atmosfery to jest ok jak to w call center

Kasia
@Kasia 16.09.2018 14:30

pisałem o oddziale w Kutnie, nie w Kaliszu

Thomas

Daruj sobie chyba, że praca za najniższą krajową Ci pasuje :D startowałem w Kaliszu na dział Helpdesk, wymagają wiedzy, umiejętności i ogarnięcia w cholerę aplikacji a to co są w stanie zaproponować to najniższa krajowa, bez żadnego pakietu socjalnego i bez wizji podwyżki po okresie próbnym.

Wiktor

Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam pytanie. Czy prowadzą jakieś rekrutacje?

larry
@Wiktor 02.07.2018 12:40

podobno jest nowy kierownik w Kutnie który wprowadził twarde zasady ale miłą atmosferę i bardzo sprawiedliwe rozliczanie. Ktoś coś wie ?

Czarek

Czy macie jakiś powód, że nikt nie pisze?

Fon Baron

Napisalem po angielski i wytulmaczylem przez google translate. Przepraszam za blady. Naprawdę trudno dotrzeć do ich call center. Czasami czekałem około 20 minut i nadal nie mogłem połączyć sie z ich centrum telefonicznego. Multimedia to naprawdę bardzo chciwa firma. Kiedy podpisujesz umowę, subskrybują cię dodatkowe usługi, takie jak program antywirusowy, zapora sieciowa itp., Aby zarobić więcej pieniędzy. Jedyny sposób na pozbycie się tych dodatkowych usług, muszis isc do biura przez długie kolejki i rezygnowac z subskrypcji. Bardzo dziwne. Ta firma może wyłączyć internet w celu modernizacii bez ostrzeżenia i w dowolnym momencie. To zdarzyło mi się kilka razy i nie obchodzi ich, czy przeszkadzają ci w poważnej pracy. Kiedy miałem z nimi kontrakt na 2 lata i przeniosłem się do innego miasta (w momencie przeprowadzki miałem jeszcze około 1 roku kontraktu), w moim nowym miejscu zmusili mnie do podpisania nowego dwuletniego kontraktu. Firma jest taka sama, klient jest taki sam, usługa jest taka sama, tylko w celu przeniesienia musisz podpisać nową umowę na 2 lata zamiast dokonać aneks do istniejącej umowy. Musiałem więc podpisać nowy dwuletni kontrakt, ale jeszcze po roku musiałem się przenieść do tego samego miasta ale na inny adres, ale pod moim nowym adresem nie było uslug Multimedii i zaproponowali mi w biurze Multimedii rozwiązanie umowy. A ponieważ możesz wiedzieć, że przedwcześnie kończysz umowę, musisz zapłacić kare. Najpierw wpychali mnie w pułapkę, a potem zabrali pieniądze za nic. Naprawdę żałuję, że skontaktowałem się z nimi Pomysl dwa razy przed wyborem tego operatora.

Lidia

Dawno nie pisaliście nic na temat pracy w Multimedia Polska S.A. w Kaliszu - czym jest spowodowana ta cisza na forum? Jak pracuje się w tej firmie? Czy atmosfera jest fajna, a ludzie pomocni? Wasze opinie mogą być bardzo przydatne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu. Gdyby ktoś chciał aplikować, to zachęcam do zapoznania się ze szczegółami na stronie internetowej firmy: https://www.multimedia.pl/Strefa-korporacyjna/Kariera

Administrator

Możecie opisać świeżą sytuację Multimedia Polska S.A.? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

niedoszły windykator

dział windykacji - czyli wydzwaniasz po dłużnikach, 1000 zł brutto na 1/2 etatu bez żadnych premii, no może z czasem coś będzie (a może nie). Pani poświęca 5 minut na rozmowę z kandydatem, widać, że się spieszy i jest ogromnie nadęta, zero ludzkiego podejścia, wizytówka firmy - odechciewa się ale pani przedstawia atuty (!!!) firmy : szkolenie jest bezpłatne i badania lekarskie też bez kosztów dla pracownika. Hurra! Ale wypas! Czy tzw. HR w Multimedia zna Kodeks Pracy i przepisy? Czym się szczycicie? A stawka godzinowa jest niższa niż za sprzątanie sklepów w pobliskim centrum handlowym :)

Igor

Jak człowiek podchodzi do swoich obowiązków z pełnym zaangażowaniem to zawsze będzie zauważony przez szefostwo. Jedno jest pewne, trzeba lubić to co się robi!!!

Lidia

@Przedstawiciel Handlowy MM a jak wygląda pakiet szkoleń w MM? Jest możliwość awansu? W Łodzi poszukują Opiekuna Terenu - warto aplikować? Jak wygląda proces rekrutacyjny?

Andrzej

Posiadam usługę Multimedia i czasami uruchamiam usługę Multimedia GO.Jeden wielki syf.. Komp TOSHIBA proc. I5 (4 wątki) 16 GB RAM,internet 60MB ,zrywa połączenie ,nie można oglądać . Po co takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest oferowane i dla kogo??

oolI

nie widze nigdzie takiego ogłoszenia ale w sumie sa inne wlasnie na stanowisko górnika- kotwiarza np.

BabaJaga

Znalazłam ogłoszenie od nich na Doradce klienta + zakwaterowanie (Łódź). Jak wygląda ta praca; czy jest to zwykły telemarketing, no i jak wygląda to zakwaterowania dla osób z poza Łodzi? Korzystał ktoś?

anonim

(usunięte przez administratora)

mpm

masz jakieś ogłoszenia gdzie szukają PH ? bo ja nic nie mogę znaleźć..

alex

prosze o jak najszybsze usuniecie opini o pracownika dzisiaj napisanie na alexczyzwski@wp.pl odzial grudziadz

ciekawy

witam, Czy wie ktoś może jakie warunki oferuje firma na stanowisku Przedstawiciel Handlowy do Biznesu / Menadżer Klienta Biznesowego? jakie auto dostaje pracownik, jaki pakiet socjalny? pozdrawiam

el.si

Również dno we Wrocławiu za kierownika Marcina poz. Nie polecam tam pracy w d2d

tmkalisz

Masakra! Od kiedy mamy nowego kierownika działu CC Kalisz (dyletant snujacy sie po korytarzach w babcinej apaszce ktorego robota to spychanie gowna na supervisiorow i lizanie rowa swojemu koledze dyrektorowi) robota jest coraz trudniejsza do zniesienia, wczesniej jeszcze starano sie dbac o pracownika i ludzi mimo glupich ogornych decyzji teraz tylko ciagle zwiekszane cisnienie i kasa kasa kasa. Poprzednik byl furiatem (mial cisnienie z gory) ale gosc byl OK teraz juz nikt sie nie liczy z tymi na samym dole

Paweł

Praca w Multimedia Polska na stanowisku PH wygląda mniej więcej tak: Do wyboru są różne warunki zatrudnienia, wybrać można co się chce (umowa o pracę, o dzieło, zlecenie itd.). Czytam powyższe opinie i niestety wiele z nich jest krzywdzących. Np.: "wysokie targety, śmieszna płaca itd. ". Nie jest tak. To prawda, mamy targety (kto ich nie ma jako ph w różnych firmach???) Plus jest jeden i to wielki. Wcale nie trzeba "latać" całe dnie, żeby zarobić. Można zarobić, jeśli się chce. Nikt niestety w swoich opiniach nie wspomniał o drobnym szczególe, który powoduje "latanie cały dzień". Są to godziny spotkań ustalone z klientami. Zdarza się tak, że jakieś spotkanie ma się ustalone o 13, a następne dopiero o 17, 18, bo tak klientowi pasuje! Firma nie ma nic do tego. Jako pracownik PH nie jesteśmy rozliczani za godzinę pracy. Nikt nie oczekuje biegania cały dzień po 12h. Liczy się cyfra i target. Jak w większości firm. A żeby wyrobić target, nie trzeba wcale nie wiem ile pracować, nie jest wygórowany. Wszystko to, co zarobimy ponad target liczy nam się do wypłaty. Jak to wygląda: Za każdą umowę jest kolejna liczba jednostek. Jednostki się mnoży np. razy 2,3. Przykład. Przy procesie cyfryzacji jedna z opcji pozwala nam zarobić 10zł. jednostek (zrobienie tego zajmuje 10 minut!). Zatem jednostek mamy 10, ale do wypłaty mnożone jest to razy 3. Czyli do wypłaty mamy 30zł. (za 10 min. pracy!). Aha podany przykład jest jednym z najniższych. Co dalej. Ilość zdobytych jednostek przekłada nam się adekwatnie do wzrostu podstawy wynagrodzenia. Podsumowując: zgromadzone jednostki powodują wzrost wynagrodzenia (podstawa), sprzedane umowy powodują dodatkowy wzrost premii (oprócz podstawy). Wyrobiony target skutkuje dodatkową premią dodawaną procentowo do wypłaty (nie pamiętam jaki procent, ale nie mniejszy niż 10-20). Dziennie, bez spinania się, przez około 5 godz. pracy wyrobiłem z różnych umów 240 zł. jednostek. Dziennie!!! Resztę doliczcie sami. Minusy pracy: musi być samokontrola, od nas zależy ile czasu sobie pogadamy klientem i ile chcemy zarobić. Trzeba od siebie wymagać. A raporty wysyła sie do przełożonego każdego dnia. I tu mojego szefa rozumiem. Gdybym ja wysyłał ludzi w teren jako reprezentantów mojej firmy, to też bym chciał wiedzieć, co udało im się zrobić w ciągu dnia. Pamiętajcie. Są osoby, które jak wszędzie ściemniają, bo im się nie chce. Polecam pracę w MM.

Były wieloletni pracownik
@Paweł 01.04.2016 08:24

Kłamczuch

anonim

(usunięte przez administratora)

Paweł

Nie nazywaj proszę firmy MM firmą "krzak", bo chyba nie wiesz, co oznacza to słowo. Pomogę Ci: Firma krzak jest to taka firma, która istnieje na rynku po to tylko, żeby jak najszybciej dużo zarobić na naiwności ludzi i szybko się zamyka (znika), by za chwilę pojawić się w innym miejscu z inną nazwą. Takie firmy nie mają zazwyczaj swojego biura oraz nr telefonu kontaktowego. Pisząc to o firmie Multimedia po pierwsze: zaprzecza to temu, że firma istnieje już ponad 25 lat na polskim rynku, jest w większości dużych miast w Polsce, ma rozbudowany system biur, oraz 3 call center, oferuje klientom usługi, z których Ci korzytają od lat. Nazwa firmy jest rozpoznawalna. A jeśli chodzi o pracowników, to pensje wypłaca na czas. Nazywając ją "firmą krzakiem" pomyliłeś pojęcia...zdarza się.

Matisek

Mam do was pytanie jak wygląda praca na stanowisku Specjalista ds. Wsparcia Technicznego? W jakich godzinach się pracuje oraz jak wyglądają zarobki?

xxx

Ja ze swojej strony nie polecam w Łodzi PH na umowę o dzieło a zanim ją dostaniesz to hoho... Ale każdy zrobi jak zechce...

jędrek

O prosze, to poszukują przedstawicieli handlowych do multimedia Polska, może w takim razie i ja bym spróbował zaaplikować. Powiedzcie proszę jak tu z warunkami, mnie szczególnie interesuje baza klientów, czy trzeba mieć własną, tworzyć nową, czy dostaje się w miarę świeżą i aktualną? Chętnie też przeczytałbym o narzędziach pracy. Pozdrawiam.

kobieta

zenujaca obsługa ,wprowadzaja ludzi w blłąd .Wiele osob ma problem z tymi multimediami wiecej konkurencji i tyle.

Mieszkancy nr 2 przy ul.Babina w Kaliszu

Czy konsultant jest tylko do odczytywania informacji od "technika"w przypadku awarii...?I nastepna sprawa czy technik jest tylko od przesowania terminu wykonania naprawy...?Bo od piatku 02.01.2015 okolo poludnia nie ma sygnalu i nic w tym temcie sie nie dzieje i nikt tego nie naprawia...!!!? Zmienia sie tylko cyklicznie informacja o terminie usuniecia usterki....no ale w Polsce wszystko jest mozliwe,a moze to przez strajk lekarzy...?

anonim

(usunięte przez administratora)

olaola

Pracuje od ponad 3 lat, z pieniędzmi jest oki. Może 3 tys. nie ma, ale to Kalisz nie Wawa. na stanowisku Telemarketera podstawa to 900 brutto, ale tak jak pisali, dodatkowo są prowizje. Nie widziałam żeby ktoś z płaczem odchodził. Praca to 6 godzin, a co do motywacyjnych konkursów to są wycieczki, bony, nagrody rzeczowe itp. Umowa o prace! żadnych zleceń itp. Większość z kadry też pracowała na słuchawce, więc można awansować. Co prawda trzeba być przygotowanym na zmiany i szybko przyswajać nowy materiał, ale to nic nowego dla ludzi, którzy pracują w handlu. Jedna z niewielu firm, która zatrudnia osoby bez doświadczenia i uczy ich od podstaw.

Przedstawiciel Handlowy MM
@olaola 29.08.2014 19:12

Jedna z niewielu kulturalnych odpowiedzi i adekwatnych do sytuacji w tej firmie :) Prawda jest taka że zarobki w tej firmie tak jak praca jest fajna wtedy kiedy się do niej nadajemy. Jeśli ktoś nie posiada umiejętności i nie wie jak przekonać klienta do zakupów produktów to prowizja jak i podstawa są nie wielkie . Jeśli jednak ktoś wie jak sprzedać to pracuje niewiele i ma dużo pieniędzy. Nie wiem skąd komentarze pod tą firmą że wykorzystuje ludzi. że nie ma szkoleń to kłamstwo !!!! Ta praca jest dla ludzi z ambicjami jeśli ktoś wie jak podejść do tematu to się rozwija i osiąga efekty. Ja jestem tego przykładem że początki nie są łatwe ale po zdobyciu odpowiednich umiejętności praca przestaje być pracą .....

Zostaw opinię o Multimedia Polska S.A. - Kalisz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multimedia Polska S.A.