BULTEN POLSKA S.A.
3 79 6 1

Opinie o BULTEN POLSKA S.A.

Zordon

Witam! Czy są już jakieś wiarygodne informacje odnośnie tego kiedy Zakład będzie przenoszony do Wieprza k. Żywca? Będzie prowadzona rekrutacja pracowników? Dzwoniłem jakiś czas temu do firmy i nic konkretnego się nie dowiedziałem na ten temat, jakby była to tajemnica. pozdrawiam!

Ja
@Zordon 11.12.2018 00:18

Zakład nie będzie przenoszony do Wieprza! W Wieprzu ma powstać kolejny zakład ,zapowiadali ze w 2019 ruszy pierwsza produkcja, poki co na wiosnę chyba ruszy produkcja kukurydzy na tym polu... Chyba są problemy z cynkownia która ma powstać i nikt nie mówi o żadnych konkretnych informacjach, także coś w tej tajemnicy jest.

error

Witam jak wygląda sprawa pracy w soboty?

Ja
@error 02.12.2018 21:38

Aktualnie brak nadgodzin od wakacji,ale nigdy nikt do nadgodzin nie zmuszał , były dobrowolne

Ja 2
@Ja 04.12.2018 22:53

Wogóle już nie robicie sobót?

Ja
@Ja 2 08.12.2018 23:27

Tak w ogóle nie robimy sobót brak potrzeby, czy brak roboty sam nie wiem...

Ona

Chcąc iść na stanowisko biurowe musisz mieć"plecy" z polecenia...

Olo

Witam jak wysłac cv do bultena jesli w tej chwili nie ma ogloszeń

Agnieszka
@Olo 26.11.2018 20:07

Warto poszukać danych kontaktowych do firmy i w ten sposób się z nią skontaktować - znajdziesz je między innymi na stronie internetowej BULTEN POLSKA: https://www.bulten.com/Contact/Units/Bielsko-Biala Jakie stanowisko interesowałoby Cię w tym miejscu?

Ja
@Agnieszka 27.11.2018 10:48

Wystarczy się przejechać do zakładu i zostawić cv na portierni jak to się jeszcze robiło kilka lat temu....nic trudnego

Smerfi

Czy firma prowadzi obecnie jakieś rekrutacje na stanowiska biurowe w dziale logistyki? Czy jest szansa, że ktoś z ulicy dostanie się na takie stanowisko czy raczej jedynie osoby z polecenia? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Agnieszka
@Smerfi 16.11.2018 22:27

Widzę, że chciałbyś podjąć pracę w BULTEN POLSKA. Co skłania Cię do zastanawiania się nad aplikowaniem do pracy w tym miejscu? Mam nadzieję, że dostaniesz jeszcze satysfakcjonujące odpowiedzi na forum pochodzące od pracowników firmy. Daj znać później, czy zdecydujesz się wysłać swoje CV do BULTEN POLSKA?

pracownik

Firma nie jest dobrze zarządzana na szczeblu organizacyjnym produkcji i nie tylko. Brakuje ustawiaczy i takiej pozytywnej energii za dużo układów z których młodzi pracownicy są na przegranej pozycji już na samym starcie.

Stefan

Nie polecam. Brak wsparcia od kogo kolwiek,operator zostawiany na pastwę losu,byli inni umyli ręce i nie wzięli odpowiedzialności ,marne zarobki,do tego firma od roku nie wyrabia się z zamówieniami podobno a nadgodziny poszły w zapomnienie

Pati
@Stefan 06.10.2018 06:18

A ja słyszałam że bardzo fajna praca,więc nie warto słuchać waszych bzdur.

Stefan
@Pati 09.10.2018 17:09

Słyszała Pani a ja jestem pracownikiem i wszystko jest ok do czasu aż nie pojawia się problem i nikt nie pomoże z góry .... wiec proszę nie mówić o tym co się słyszało ....Bulten to już nie to samo co pare lat temu ...

Kar
@Stefan 06.10.2018 06:18

Zgadzam się z przedmówcą do póki nie ma problemu produkcyjnego to wszystko super fajnie, jak się jakiś pojawi to mało kto pomocy udzieli. Kasa mała względem odpowiedzialności jaka ponosimy, co z tego że na 2 i 3 zmianach prócz lidera nie ma nikogo pilnującego pracowników wolał bym więcej zarobić i pracując ciągle niż siedzieć i bąki zbijac na nockach..

Strzalka

Kieruje jeszcze dwa pytania, mianowicie jak długo trzeba pracować przez pośrednika? Jaką stawkę na początek oferują?

Olek
@Strzalka 05.07.2018 06:23

Nie ma pośredników. Ukraińcy nie są przyjmowani praca zbyt trudna i precyzyjna szkolenie trwa minimum 6 miesięcy. Zarobki 2850 brutto po zdanym egzaminie 100 lub 200 w górę. Proszę nie sugerować się obietnicami grup w kadrach itp naobiecuja cuda na kiju a ja od 4 lat grupy od kierownika nie dostałem... Zarabiam tyle co nowy po egzaminie..

Timon
@Olek 05.07.2018 13:20

Niestety muszę się z Olkiem zgodzić.Żeby tego było mało to coraz częściej awanse(przejście na inną lepszą maszynę) obejmują młodych pracowników a staży ani widu ani słychu, albo tłumaczenie że nie On nie pójdzie bo na jego maszynie jest za dużo trudnych wyrobów dla mnie to jest UWŁACZAJĄCE !!!. Swoją drogą że dział kadr obiecuje gruszki na wierzbie a potem (usunięte przez administratora) Jak kiedyś bym tego zakładu bronił tak teraz biura i cała reszta "białych fartuszków" zrobili niezły bajzel a najgorsze że jest coraz gorzej i tak będzie... I niestety muszę potwierdzić poprzednią opinie Olka że kierownicy mają g... do gadania Pani K.M rządzi i robi co chce a ciągle mała produkcja. Kombinują jak mogą żeby pracownika "uwalić" kontrolowane setupy, nakaz zmniejszenia czasu wymiany narzędzi itp.!! Ogólnie nie polecam tego zakładu dla młodych bo się rozczarują i to BARDZO !!!!!

KM
@Timon 28.08.2018 08:46

Przyjdź to porozmawiamy o tym rzadzeniu

BN
@KM 22.09.2018 13:54

I jeszcze dobrze rozmowy nie skończymy a już będę miał dyscyplinarke

NowaŻ

Czy zakład prowadzi już rekrutację do nowego zakładu w Wieprzu? Ktoś coś wie?

Zuza

Firma z dobrą opinią jako pracodawca to musi być dobra robota. Może wiecie coś o rekrutacji?

Popracuje!

bulten wilkowice czy obecnie szukacie kogos? np. kontrola jakości

Młody_operator
@Popracuje! 01.03.2018 11:33

Nie polecam Wilkowic ze względu na stołówkę, kamerki, oraz kierownictwo zero swobody nawet kiedy się chce wyjść do toalety trzeba się odbić RCP! ... Jeśli praca w bultenie tylko w BB

666
@Młody_operator 01.03.2018 21:03

Młody tobie się chyba zakłady popier... Gdzie w Wilkowicach widziałeś kamery???? A idąc do wc czym się i o co odbijasz? :-D?

Hah
@666 03.03.2018 20:39

On się chyba odbija swoim ptaszkiem :D

Xxx
@Młody_operator 01.03.2018 21:03

Pierd**isz głupoty. Szkoda tych bzdur czytać. Niewiem gdzie pracujesz skoro masz kamery koło siebie.

Bartosz

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Strzalka

Witam, mam pytanie czy pracują u was Ukraińcy?

Igor

Jaką macie atmosferę w pracy? Dla mnie to bardzo ważny element!!

Olek
@Igor 23.06.2018 21:09

Atmosfera raczej wśród pracowników dobra starają się wszyscy trzymać razem. Wiadome że w każdej firmie są czarne owce. Kierownicy na dziale obróbki plastycznej, walcarzy spoko. Biura już mają swoje opinie dziwi fakt że zakładem rządzi ktoś z kadr technologi czy planowania a kierownicy maja za przeproszeniem g*w o do gadania pierwszy zakład gdzie się z takim czymś spotkałem...

Bartek

Czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

Ja
@Bartek 11.06.2018 12:21

Niebawem zacznie po tegorocznych podwyżkach

Ja2
@Ja 12.06.2018 22:05

Ile było tym razem w maju?

Olek
@Ja2 19.06.2018 09:39

149zl brutto przy najniższej stawce więc pracownicy pracujący około 2 czy 4 lat te 40zl więcej mogli uzyskać...

Agnieszka

@Ja, może warto spróbować negocjować stawki z przełożonym, zanim podejmie się jakieś radykalne decyzje? @HooD, zauważyłam na stronie www BULETYN POLSKA opis, że każdy może złożyć CV. Może jednak warto wysłać CV na mail rekrutacji z opisem na jakie stanowisko chciałbyś się dostać.

Ja
@Agnieszka 25.05.2018 00:41

Stawek zbytnio nie da się negocjować ani z kierownikiem ani z działem kadr bo każdy Ci powie że ma związane ręce i co najwyżej mogą zaproponować 100zł brutto podwyżki w maju albo dopiero w grudniu. Więc jak ktoś pójdzie do kierownika w np w połowie maja i powie że dostał lepszą propozycję z innej firmy i albo mu dadzą lepszą stawkę albo się zwalnia bo w tamtej firmie zarobi więcej to będzie musiał poczekać do grudnia (prawie 7 miesięcy) by dostać zawrotne 100zł brutto do wypłaty. Zamiast dać "staremu" pracownikowi podwyżkę by go zatrzymać to wolą zatrudnić "młodego" i niedoświadczonego, inwestować w niego i jego szkolenie przez minimum 6 miesięcy a potem jak ma dojść do egzaminu to się zwolni. Średnio ponad połowa nowych pracowników zwalnia się do ok 6 miesięcy od rozpoczęcia pracy w Bultenie. Np razem ze mną w krótkim czasie zatrudnio 11 nowych pracowników. Zostało nas 4 więc coś o tym świadczy ;) Praca bardzo odpowiedzialna, czasami ciężka i trudna, masa obowiązków, ciągle Cię popędzają, a kasa jakaś szałowa nie jest.

Agnieszka

@Lortan, rozumiem, że jesteś zainteresowany pracą w BULTEN POLSKA. Aplikowałeś już? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? @Ja, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w BULTEN POLSKA. Jak oceniasz tego pracodawcę? @Ja2, bardzo Cię proszę, wypowiadając się na forum nie pisz w wulgarnym tonie. To kategorycznie zabronione. @HooD, pytałeś o pracę w BULTEN POLSKA. Wysłałeś swoje CV?

Ja
@Agnieszka 13.05.2018 21:31

@Agnieszka szczerze mówiąc to jesteśmy jako operatorzy, ustawiacze, kontrola jakości itp w jednym i zarabiamy za mało patrząc na pracę jaką wykonujemy. Bulten może parę lat temu miał bardzo dobre płace i benefity w stosunku do innych zakładów w okolicy. Ale czasy się zmieniają, obowiązków nam dochodzi a stawki niestety tak szybko nie rosną. Jak tak dalej pójdzie to lepiej będzie się zwolnić i iść do pracy do lidla albo biedronki. Na początku może pensja jest fajna ale rozmawiając z kolegami którzy pracują tutaj już 8-10 lat to nasze stawki niewiele się różnią a pracuję tutaj dopiero dwa lata.

HooD
@Agnieszka 13.05.2018 21:31

Nie , nie wysłałem Cv ponieważ nie ma ogłoszenia na operatorów . Po za tym nadal nwm czy operatorzy pracują w systemie 4 brygadowym bo na takim mi zależy

Ja3
@HooD 15.05.2018 13:03

Czekaj na ogłoszenie operator linii obróbki cieplnej tylko tam jest system 4 brygadowy

HooD
@Ja3 15.05.2018 18:44

O i to jest przydatna odpowiedź , polać mu . Dziękuję za info :)

Lortan

Dzień dobry chciałem się zapytać czy w bultenie na pracownikach produkcji ciąży odpowiedzialność materialna? I czy za pomyłkę która może zdążyć się kazdemu możemy zostać pociągnięci do kary w wysokości kilku tysięcy ?

Ja
@Lortan 07.05.2018 19:43

Mogą Ci zabrać premię na jakiś czas (ok 450zł albo i więcej). Jeżeli przyjdzie jakiś zwrot będziesz musiał przebierać śróbki prawdopodobnie po godzinach i oczywiście za darmo. Jeżeli "pomyłka" była by celowa to tak jak w każdym innym zakładzie pracodawca może rządać zadośćuczynienia od Ciebie na drodze sądowej za uszkodzone mienie.

Lortan
@Ja 08.05.2018 06:37

Wiadomo ze nikt celowo by tego nie zrobił aczkolwiek słyszałem ze zdarzają się partie po kilka milionów śrubek co wtedy ? Dzięki za odp.

Ja
@Lortan 08.05.2018 22:56

Jeśli da się "uratować" to przebierasz. Jeżeli nie to zabierają Ci premie. Ja podczas swojej paroletniej kadencji przebierałem śróbki 3 razy. W sumie ok miliona sztuk na 3 operatorów. Ale zdażają się maszyny i operatorzy co średnio raz w miesiącu coś przebierają. Dopóki dany wyrób nie opuści zakładu i da się go uratować to wszystko jest ok. Najgorzej jest jak tą "złą" śróbkę wychwycą gdzieś na lini montażowej i uszkodzą np blok silnika albo coś innego. Wtedy to już prze**bane :-)

Ja2
@Ja 08.05.2018 23:44

SRUBKI....u! Matole!

Ja

Nie będę się zniżał do Twojego poziomu inteligencji ale popracuj jeszcze troche nad poprawnym formułowaniem zdań, ich znaczeniem, a także nad używaniem znaków interpunkcyjnych oraz diakrytycznych. Bo z tego co widzę dłuższe formy wypowiedzi sprawiają Ci ogromną trudność.

Lortan
@Ja 08.05.2018 23:44

Jaka grożą konsekwencje gdy coś takiego się stanie ?

HooD

Słyszałem że 4 brygadówka jest , nie wie ktoś czy rekrutują ? I czy któ by opisał jak wygląda praca na 4b w poszczególnych działach ? Gdzie warto a gdzie nie ?

Ja
@HooD 28.04.2018 22:41

4 brygadówka jest tylko na "piecach". Wiem tylko że nieźle tam grzeje :-D

Lis

Cześć, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca w tym zakładzie jakie jest wynagrodzenie na start i jak płatne są weekendy czy można pracować z sobotę i niedzielę czy nie i jakie są obowiązki pracownika produkcji?

Ja
@Lis 24.04.2018 16:16

Posta niżej opisywałem pracę w zakładzie, poczytaj sobie. Na początek dostaniesz ok 2400zł na rękę. Przynajmniej 6 miesięcy będziesz uczniem. Będziesz obserwował pracę swojego nauczyciela i z czasem będziesz przejmował jego obowiązki. Gdy będziesz się czuł na siłach podchodzisz do egzaminu z ustawiania maszyny, pomiarów wyrobu w DKJ i z wiedzy ogólnej. Po zdanym egzaminie dostaniesz od 100 do 200zł podwyżki w zależności od oceny jaką dostaniesz na egzaminie. Praca wcale nie jest taka prosta jak się wydaje. Jest wymagająca, stresująca i czasami trzeba się nieźle uj**ać podczas przestawiania maszyny. Daje się to szczegulnie we znaki podczas upałów. Grubo ponad 30 stopni na hali i mgła olejowa. Aktualnie jest bardzo duża rotacja wśród nowych pracowników. Co do weekendów to przeważnie są soboty robocze (100%) ale nie na wszystkich maszynach, zależy gdzie trafisz. Niedziele zdażają się naprawdę bardzo bardzo rzadko. W ciągu 3 lat były może 4 niedziele robocze (200% jak robiłeś dzień wcześniej w sobotę, jak nie to 100%). Ale przez pierwszy rok wogóle zapomnij o pracy w soboty (o ile będą). Nie możesz pracować sam i w weekendy do puki nie zdasz egzaminu. A potem zależy czy dostaniesz "swoją" maszynę czy będziesz skoczkiem (praca na aktualnie wolnej maszynie).

Agnieszka

@Ja, rozumiem, że pracujesz w BULTEN POLSKA w Bielsko-Białej. Czy możesz powiedzieć coś jeszcze o tym pracodawcy? @Młody_operator, czy możesz napisać coś więcej na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę? Czy pracownikom przysługują jeszcze jakieś dodatkowe benefity socjalne? @Sierra14, zapewniam Cię i wszystkie pozostałe osoby wypowiadające się w tym wątku, że ani nie pracuję w dziale kadr firmy BULTEN POLSKA, ani w żaden inny sposób nie jestem związana z tym pracodawcą. Jestem moderatorem forum GoWork.pl, a moim zadaniem jest zachęcanie do wypowiadania swoich opinii o pracodawcach - dzięki temu osoby zainteresowane pracą w danym miejscu mogą łatwiej podjąć decyzję, czy chcą aplikować, czy nie. Czy jest w tym coś złego?

Ja
@Agnieszka 20.04.2018 21:03

Tak, pracuję. Praca nie jest zła, zależy tylko na jaką maszynę się trafi. Na jednych maszynach zdarzają się set upy nawet codziennie i niestety trzeba przestawiać a na innych są duże zlecenia i przestawia się maszynę raz w tygodniu albo nawet raz na parę dni. Co do zaróbków to nie są złe o ile są soboty robocze dla chętnych (100%) ale i tak są niskie w porównaniu do tego co robimy. Jesteśmy tam od wszystkiego (przestawianie maszyny, pomiary, labolatorium chemiczne, wpisywanie danych i wymiarów do komputera, remonty, dbanie o porządek wokoło maszyn, kontrola procesu produkcyjnego). Czas na przestawienie maszyny co jakiś czas skracają. Aktualnie jest na to 4.5godz i trzeba być niezłym magikiem żeby się wyrobić w tym czasie. Za któryś raz z kolei nie wyrobienie się w czasie zabierają od 10% do 50% premi. Zależy też wszystko od typu maszyny i śróby jaką mamy ustawić. Niby człowiek ustawia co jakiś czas to samo ale za każdym razem jest inaczej. W "biurowcu" nadal myślą że to takie proste. W jednej strony wchodzi drut a z drugiej wychodzą śróby. Patrząc na inne oddziały BULTEN na świecie to w Polsce jesteśmy traktowani jak "murzyny" (bardzo dużo pracy, a marne zarobki w porównaniu do innych oddziałów). 20-lecie Bultena w Polsce, chwalą się tym plakatami na każdym kroku, statystykami ile już dzięki nam zarobili a ludzią dali kawałek tortu. Tak samo jest za pobicie jakiegoś "rekordu finansowego". Chwala się że dzięki nam zarobili w danym miesiącu ładnych parę milion więcej i to był najlepszy miesiąc od początku Bultena w Polsce a ludzią znowu kawałek torta. Co do różnych pakietów socjalnych typu karty multisport, pieniądze na stołówkę, wczasy pod gruszą czy jakiś dodatkowy pakiet medyczny to może było się czym chwalić 10 lat temtu. Teraz staje się to powoli normą w większych zakładach pracy i coraz więcej firm oferuje takie pakiety. Ludzi do pracy coraz mniej więc trzeba ich jakoś zachęcić. Atmosfera w firmie jest bardzo fajna, kierownicy też. Wiadomo, są równi i równiejsi ale ja nigdy nie narzekałem. Jak chciałem urlop to dostałem, potrzebowałem się wcześniej zwolnić, nigdy nie było problemu.

Ja
@Ja 22.04.2018 10:09

Wszystko to prawda co piszesz, można by tylko dodać że jako ustawiacz zarabiamy marnie nie tylko względem całego bultenu lecz w innych zakładach również. Jako operator zarobki są ok, ale ustawiacz słabo, gdzie indziej ustawiacze zaczynają conajmniej od 3500 zł.

Janusz

Byłem na rozmowie, naobiecywali cudów na kiju, narobili nadziei. Spacer po hali, dość duży hałas i spora siwucha z oparów oleju, ale ogólnie nie widać żeby ludzi strasznie zabiegani byli. Oferta na dzien dobry około 2100-2150. Babeczka powiedziała jutro zadzwonimy z odpowiedzią czy jesteśmy zainteresowani, czy też nie a tu ani be ani me. Także no...

Ja
@Janusz 17.04.2017 11:56

Na dzień dobry jest ponad 2400 na ręke

Strachu
@Ja 04.01.2018 11:37

Chyba śnisz

Młody_operator
@Strachu 08.01.2018 16:02

Stachu no nie śnie bo jest 2700 brutto netto 2300 plus dodatek nocny czy szkodliwe ponad 100 zł razem daje ponad 2400 plus kasa na stołówkę obowiązkowo około 150 zl

szarak
@Janusz 17.04.2017 11:56

Dokładnie. Narobią nadziei, po rozmowie każa zadzwonic do nich, a jak juz zadzwonisz, to Ci powiedza, ze jednak nie sa zainteresowani wspolpraca. Robienie ludzi w konika. Niepowazna firma.

cudanakijujakieś
@Młody_operator 20.01.2018 16:12

toż to jakiś księgowy magik co to z 2700 brutto robi 2300 netto

Ja
@cudanakijujakieś 12.04.2018 20:14

Bo masz ponad 2700zł brutto na umowie. Dodatkowo dochodzi premia ponad 400zł, dodatek za godziny nocne, dodatek 5% albo 7% za pracę w warunkach uciążliwych i z tego wszystkiego robi się ponad 2400 na ręke.

Zainteresowana

Kiedy zacznie się rekrutacja do bulten w Radziechowach-Wieprzu? Rozumie,że zanim tam wybudują zakład nowi pracownicy będą szkoleni w Bielsku I Wilkowicach?

Ja
@Zainteresowana 16.01.2018 09:54

Nie będzie bultenu w Radziechowach.

Zainteresowany

Witam. Czy w Bielsku nadal przyjmuje ten sam lekarz zakładowy co 3-4 lata temu? Słyszałem że są z nim problemy przy badaniach.

Ja
@Zainteresowany 14.03.2018 12:04

Tak, ten sam. Ja nie miałem z nim żadnego problemu.

Sierra14

Nie nabierzcie się na wpis Agnieszki to jest kadrową w BB

Sierra14

Dlaczego pracownica działu kadr podaje się z pracownika

Agnieszka

@Zainteresowany, czy jesteś zainteresowany pracą w BULTEN POLSKA S.A., skoro pytasz o lekarza zakładowego? Na jakim stanowisku chciałbyś pracować? @Magda, i jak, dowiedziałaś się czegoś? A może już pracujesz w tym miejscu i możesz napisać coś na jego temat?

Magda

Czy sa moze przyjecia kobiet w Bultenie na produkcji??

Jaman

Miałem wiele prac w życiu, w bultenie fizycznie raczej się nie na pracuje, mimo czasem wielogodzinnego przestawiania maszyny. Natomiast psychicznie można się wykończyć, jesteśmy operatorami ustawiaczami, chemikami, kontrolą jakości, planowaniem i utrzymaniem ruchu. Odpowiedzialność pracownika do zarobków i obowiązków pozostawia wiele do życzenia...

Tłoczarz
@Jaman 11.01.2018 09:41

To prawda co piszesz, chyba najlepszy opis pracy w tej firmie.

Bebok
@Jaman 11.01.2018 09:41

Nie wielogodzinne ,bo masz tylko 4,5h na przestawianie.

Zainteresowany

Słyszałem, że operatorzy maszyn do tłoczenia śrub, zarabiają ponad pięć tysięcy brutto. Czy mogę liczyć na takie zarobki? Ile się trzeba uczyć, zeby tyle zarobić?

Ja
@Zainteresowany 14.02.2018 19:54

5 tyś brutto? Chyba że stażem 20 lat, lub przy 3 sobotach w miesiącu, raczej liczył bym na początku około 3 600 brutto

Ja
@Ja 15.02.2018 01:41

Za 2017 rok miałem prawie 55000zł brutto razem z wszystkimi premiami. Pracuję tutaj 1.5 roku.

Ja
@Ja 21.02.2018 15:53

Tak to możliwe ale nie bez nadgodzin

Zostaw opinię o BULTEN POLSKA S.A. - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BULTEN POLSKA S.A.