fabryka śrub Bispol

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 78 ocen.

Opinie o fabryka śrub Bispol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fabryka śrub Bispol

Wozkorz z ket pozdro mordy haha

Były kierownik Piotrek naj konketniejszy gość z biura reszta sami szmaciarze co do kierownika wolnego to konkret gość ale szmaci sie przez felka.. Robię 4 lata tam na wózku widlowym i jestem zadowolony po tej pracy...

Jan

pijemy?

xxx
@Jan 17.01.2017 18:22
pijemy?

a w Bispolu jeszcze sie pije??? bo słyszałem ze pełna abstynencja nastała!!! a jak tam Lodzia moja kochana?? pracuje jeszcze?

poltek

może jeszcze nie wysłał, zastanawia się nie wiem na co, na cud czeka... ja wiem jaką jesteście prestiżową firmą jeśli chodzi o produkcję śrub i wkrętów więc już za moment jak najszybciej wysyałam cv i czekam na zwrotkę

xxx

ja tak sie zastanawiam ile jeszcze ludzi odbierze sobie zycie po traumie zwiazanej z praca w Bispolu???? i czy nikt, nikt!!!! nikt nie jest w stanie tej pier...bandy z warszawiakiem na czele ruszyc??? moze w koncu trzba prokuratury, sądów, donosów.... Panie F.. spier...pan tam skad przyszedłeś!!!!!!

zaxon

RYCHU ODDAJ 50 EURO CO UKRADŁEŚ

taka prawda
@zaxon 29.01.2016 10:04
RYCHU ODDAJ 50 EURO CO UKRADŁEŚ

Witam jest to zakład gdzie kadra kradnie bierą łapówki za drut a dziadostwo jakie przychodzi od pana Pawlaka dają na produkcje a póżniej zwalają na ludzi że niszczą drut tak własnie działa jednoręki bandyta hahahahah biedny człowiek tak jak ten z działu technologicznego 50 euro od sajnagi zabrał miche cieszy jeszcze ludzi bedzie umoralniał

olaf_86

Jeśli tak miernie oceniacie zarobki i warunki pracy w Bispolu, a posiadacie doświadczenie na stanowisku operatora i ustawiacza maszyn do formowania gwintów na zimno, i nie przekroczyliście 45 lat,to piszcie na adres arrow3fast@hotmail.com. Legalna praca w Kanadzie czeka na Was!!!

Robotek
@olaf_86 05.01.2016 18:32
Jeśli tak miernie oceniacie zarobki i warunki pracy w Bispolu, a posiadacie doświadczenie na stanowisku operatora i ustawiacza...

Kiedyś parę lat w tym kierunku i specjalności pracowałem, umiejętności wiedza doświadczenie zostały. Sprawdzał ktoś bo jestem zainteresowany ile ludzi potrzebują do tej pracy i czy to ogłoszenie jest wiarygodne. Piszcie

arrow2fast
@Robotek 14.01.2016 19:22
Kiedyś parę lat w tym kierunku i specjalności pracowałem, umiejętności wiedza doświadczenie zostały. Sprawdzał ktoś bo jestem...

jesli jest Pan zainteresowany oferta pracy to czemu nie widzielismy zgloszenia? Standard Fasteners Ltd Canada

xxx

Monka- pracowałem tam lata, robiło sie coś z niczego, bo pilne! narzedzia do du..py były, materiał kupiony na złomie ale sie zrobiło i co ... i nawet dziekuje nikt nie powiedział, a tak jak pisze ktoś wyżej im wiecej robiłeś tym mniej zarabiałeś!! Pracownik jest wizytówka firmy?? owszem-ale nie takiej która go okrada a przełożeni nie maja do ludzi za grosz szacunku!! i niestety teraz to sie tam akurat dobrali pan F i pan W. Jeden i drugi traktuja ludzi jak szmaty za nic maja to ze to ich pensyjki nie biora sie z siedzenia za biurkiem tylko z tego co szary robotnik zrobi!!

ty niebieska ibiza

Ibiza to ty co ci kury fete wydzubaly nie oddzywaj sie tak Robert ogarnial temat Ale to bispol dzis jesteś jutro cie niema.. Zjedz fety to wystopujesz koles. Firma ta niszczy ludzi z ambicjami tzn. Chcesz sie poświęcić pracy dać z siebie wszystko i przychodzi dzien wypłaty i co gowno a ni wyplata jak oczywiście cie ni obcoazyli.wiecej robisz mniej zarabiasz.i nie filiks bo gosc dla alkoholików niby huj ale ogarnia i wymaga ale w..o..l..n.. Nasz wykańcza bo sie z księżyca urwal i myśli ze zamiast bispol był dzie wolnypol hehehe pracownicy tylko z żywca co liżą. Mu obsrana dupe

kulka

Co tu wiele gadać. Trzeba powklejać zdjęcia.

xxx

jakie zarządzanie??? w tym zakładzie dopóki bedzie pan F. z panem W to nie bedzie zadnego zarzadzania!!! lizanie tyłka panu S przez obydwu panów, mydlenie oczu ze jest super, a kosztem czego??? pracowników!!!! pracowałem tam lata i widziałem z roku na rok jak ta firma sie stacza !!! a co do kryzysu -u pana F w głowie to do smierci bedzie siedział kryzys!!! dla tego chłopa słowo kryzys to była woda na młym!! pretekst do tego by wszystko ludziom bezczelnie ukraść!!!!! pozdrowienia Rysiu!! ani wstydu ani honoru!!!!

ibizb01

Pracowałem w różnych firmach(ponad 40-letnie doświadczenie zawodowe).W bispolu parę lat.Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam,że bispol jest zdecydowanie NAJGORSZĄ z tych,w których byłem zatrudniony.Wymagania duże,płace b.niskie.Jak długo można zwalać wszystko na kryzys?.Na początku mojej pracy w tej firmie były wczasy"pod gruszą",comiesięczne paczki żywnościowe,duża paczka na wielkanoc,premia"pod choinkę".Teraz nie ma nic!!!.Ale nikt nie chce się przyznać do FATALNEGO zarządzania.Trzymajcie się z daleka od BISPOLU !!!.

twoj przydupas

i co rutek poleciales bo z zywca sie wyprowadziles hahah i dobrze wiekszego cwaniaka i wybujasa nie widzialem... bujalem sie po hali jak bys bąki odganial z ta pedalka grzywka pedero... oby ci bylo jeszcze hujowiej w zyciu jak mi zjebales cwelu !!!

aaa

Kto niby poszedł i dlaczego????

krzywa

Warszawiaka krzywa porwała ????

xxl :)

do mirek- ty a do czego to napisałeś??????? jesteś technologiem czy Pan z w-awy ci kazał?? bo historie bispolu nie trudno soobie wygooglowac,a jak chcesz to i fotki na beskidi znajdziesz:P

xxx

chyba pomyliłeś zakłady:) jaki Mateusz jest tam kierownikiem zmiany???? jest szef produkcji i majstrowie, ale zadnego kierownika zmiany tam nie znam

zocha

no ten ,,kierowniczek,,zmiany

xxx

jaki mateuszek??

xxx

a ujjjj z całym bispolem, jest tyle normalnych zakładów, firm, a takim łajnem sie przejmujecie. Warszawiak zap...il socjal i i pewnie wode zaj...ebie, is racze pozamyka. bo u niego w tej pustej głowie nadal jest "kryzys", i trzeba koszty ciac

m29153

Podobno do ubikacji to na zapytanie ? Napiszcie czy tam sie dzieje tak żle ? czy to oczywiście ploty???

m29153

To prawda że w Bispolu teraz wody nie można pić

łał:)

polecam strone bispolu. galeria foto-pierwsze zdiecie-pokemon!! hahahaha

ohohohoho

czterobrygadówka jest w planach, ale za psie pieniądze!!! młody na start najniższa krajowa najmniej przez pół roku a potem obiecanki,cacanki i tyle z tego....robiłem to wiem ...

ohohohoho

czterobrygadówka w bispolu???? owszem,ale dobry zarobek to raz, i nie przy tych dwoch idiotach.!! jedna pala ktora pojecia nie ma gada drugiemu debilowi, a ten dopiero pojecia nie ma!zenada!

leb

robie tam i mam na wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciemnia tam ile moge dwa i pol klocka wezme kto jest za tym zeby wolnemu obciac wyplate?

boski

nie ma to jak bispol, przychodzi wyplata w styczniu i waleczek siadl wiekszosci :) tu zapomnial tam zapomnial ale bedzie na przyszly miesiac, super oby tak dalej to pracownicy z torbami pojda :p( dobrze ze ze swoja wyplata sie nie pomylil) bispol jest the best najlepszy zaklad na podbeskidziu nic tylko robic (usunięte przez administratora)

xxx

ale podobno wigilija była:) ha ha ha (usunięte przez administratora) zorganizowała ta uroczysta wieczerze

wacus

a na swieta to nic wstyd poprostu wstyd nigdy tak nie bylo choc byly gorsze czasy ale zawsze bylo ale warszawa i pan ryszard lubi sie bawic za nasze pieniadze wstyd ibrak slow

mjr69

czy ktoś mi może napisać co w bispolu robią spawacze?

ibizb01

Oczywiście że tak.Trzeba tylko za niego zapłacić.GPS również(kompas).Niekoniecznie bezpłatnie.

ibizb01

Jedna z najgorszych firm.Bardzo niskie zarobki.Nepotyzm.Pracocholicy:[usunięte przez administratora].Z tym drugim nie można się dogadać(bardzo ordynarny).Pracuję w systemie 4 brygadowym i zarabiam ok.1600 zł.

no ciekawe kto? moze ja moze ty ?!

bispol - zaklad żenada... praca tu jest dla ludzi zdesperowanych lub nie majacych aspiracji na lepsza.. tu cie nie zwolnia ale cie wydymaja jak stara poduszke.. a dyrektor to dno, typowy warszawski luj i szmciaz..zero szacunku dla ludzi za ktorych zyje zmarszczony krawaciarz

pieniazki

pieniazki?? bardzo dobre!! składaj CV!!! buhahahahaha

xxx

warszawiak zamordował bispol. i dalej [usunięte przez administratora].sie za zeby trzyma!!!! mam wrazenie ze ten gośc nie ma zielonego pojecia o kierowaniu firma, o jakiejkolwiek robocie, nie mówiąc o jego braku inteligencji!! poprostu [usunięte przez administratora]!!

józek mlycorz

Teraz tylko patrzeć jak Bispol pada bo to już jest bliski koniec tej pięknej firmy z tradycjami. Aha również zarobiłem 1200 tak jak ty adam tak ze nie jesteś sam bo połowa załogi tak miała na wypłacie>

arrow2fast
@józek mlycorz 15.06.2013 19:30
Teraz tylko patrzeć jak Bispol pada bo to już jest bliski koniec tej pięknej firmy z tradycjami. Aha również zarobiłem 1200 tak...

Panie Jozefie na jakich maszynach pan pracowal (pracuje) w Bispolu?

cisza

co taka cisza sie zrobiła??? tak sie poprawiło w bispolu???

xxx

[usunięte przez moderatora],ocknj sie!!!! strony nie da sie zablokowac!!! chyba ze ja kupisz!!! i zmień te [usunięte przez moderatora] okulary bo Ci głowa w monitor wpada na naradach!!!!! aha, i nie rób z siebie posmiewiska, łażac rano na obchodach!!! i tak na niczym sie nie znasz to czemu to służy???? byłeś choc raz na hali by z ludzmi gadac/??? NIE!!!!!! bo nie wiesz [usunięte przez moderatora] co powiedzieć!!!!!! cała polska budowała stolice po wojnie po to by takie [usunięte przez moderatora] jak ty nie miały za grosz szacunku do ludzi!!!!!!!!!!!!

xx

anonimowy alkoholik - 2013-04-07 07:59:38 Nie rozumiem o co wam chodzi, przecież BISPOL to wspaniała firma! Tylko dzięki niej nauczyłem się że ŚWIAT NA TRZEŹWO JEST NIE DO PRZYJĘCIA!!! Pozdrawiam całą ekipe, tęsknie za wami chłopy!my też [usunięte przez moderatora]

anonimowy alkoholik

Nie rozumiem o co wam chodzi, przecież BISPOL to wspaniała firma! Tylko dzięki niej nauczyłem się że ŚWIAT NA TRZEŹWO JEST NIE DO PRZYJĘCIA!!! Pozdrawiam całą ekipe, tęsknie za wami chłopy!

xxx

[usunięte przez moderatora] zwolnili i to forum umiera, tak jak bispol.!!! ale nędza :(

awe

to [usunięte przez moderatora] , trzeba miec w głowie [usunięte przez moderatora] zeby ludziom za 3 zmiany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dawac 1200 zł to nawet na zycie nie starczy dobrze ze nie mam tak zle bo masakra by byla.

xxx

awe - 2013-03-21 12:01:38 Jakie sa zarobki na poczatek na stanowisko Obsługa maszyn do obróbki plastycznej na zimno1200:)

awe

Jakie sa zarobki na poczatek na stanowisko Obsługa maszyn do obróbki plastycznej na zimno

ja

jacy ludzie taki zaklad proste! czepiacie sie kazdego ,kazdego wysmiewacie a sami tam robicie zal! podobno [usunięte przez moderatora] zwolnili :)

damy prace

ahahaha - 2013-03-18 18:55:51 aahahahah bardzo fajna oferta rpacy kolegio , a teraz ktos z was nadal tam pracuje ? sa przyjecia? jaka minimalna placa jakie stanowiska?raczej zwolnienia, a płaca jak wyżej. a stanowiska wyłącznie tłoczarz-sponsor:)

ahahaha

aahahahah bardzo fajna oferta rpacy kolegio , a teraz ktos z was nadal tam pracuje ? sa przyjecia? jaka minimalna placa jakie stanowiska?

damy prace!!

Fabryka Srub Bispol zatrudni osobyw każdym wieku na stanowiska TŁOCZARZ - SPONSOR!!! Wymagania-brak Oferujemy-prace w miłej atmosferze, terminowe przelewy z pensji na konto firmy,opiekę medyczną(psycholog,psychiatra). Gwarantujemy-niezbyt duże zarobki pozwalające na wegetacje od wypłaty do wypłaty, atrakcyjny pakiet kar i nagan,dla najefektywniejszych zwolnienia dyscyplinarne.Chcesz sie urobić a nie zarobić, nie zależy Ci na pieniądzach a na interesie firmy slij CV na meila -- [usunięte przez moderatora].ZAPRASZAMY!!!! Nasze motto ---WSZYSCY PRACUJECIE NA NASZA FIRME!!!!!!!!!

nowy wódź

przyjaciel kulki - 2013-03-10 01:29:49 Rozumiem [usunięte przez moderatora] że to na tych porannych naradach obdarzacie się czułymi pieszczotliwymi określeniami z panem Rysiem. Mam nadzieję że te pieszczoty kończą się jedynie na słowach. Czy może zaczęliście się już dotykać?Niczego wam nie [usunięte przez moderatora]. Poprostu ktoś tą firmę musi utrzymywać i po burzliwej naradzie u [usunięte przez moderatora] , cechującej się wzajemnym zrozumieniem padło niestety na pracowników fizycznych!! Tak chciał los!!:)

Fizol

Prawdziwy Damian - 2013-02-22 15:02:26 I jeszcze jedno!! Jestem Mistrzem pierwszej kategorii!!!! Wiem gdzie sie wkłada drut i wiem gdzie wylatuja srubki!!! Mało tego wiem również gdzie leca skrawy!!! Ponadto byłem szkolony w celach wywiadowczo-szpiegowskich!! Jestem ceniony przez przełożonych:). [usunięte przez moderatora] mówi na mnie pieszczotliwie "MOJE ALLEGRO" bo wie że mu sprzedam wszystko!! he he. choć na hali mówia na mnie IPN - i nie chodzi tu podobno o IZBE PAMIECI NARODOWEJ a rzekomo to skrót od [usunięte przez moderatora]. Choć z tym sie nie zgadzam bo ja nie donosze a wyłacznie informuje!!! I to tyle z mojej strony!!!Naprawdę wiele wiesz o drucie. wiesz gdzie się go wkłada, gdzie wylatują śrubki i skrawy. Ale tego że ten drut musi wogóle być żeby taki jak ja mógł wyrobić normę to [usunięte przez moderatora] nie wiesz. Kulka napisz coś [usunięte przez moderatora] bo mi słów brakuje. Proszę. Kuleczka odezwij się.

przyjaciel kulki

Mam nadzieję że[usunięte przez moderatora] jest bardzo zadowolona z tych spotkań.

Zostaw opinię o fabryka śrub Bispol - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fabryka śrub Bispol