Bury Technologies

Mielec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 107 ocen.

Opinie o Bury Technologies

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies

Marzena Mordzil

Proszę bardzo nt. BURactwa ; http://lokalnie24.com/blog/2016/09/20/efekty-strajkow-w-mieleckiej-strefie-zwolniono-z-pracy-prowodyrow/

Zbyszek

Jaka jest tu praca w kontroli jakości? Jakie zarobki i atmosfera?

Wirus

Czy impreza na pożegnanie lata była z osobą i towarzyszącą, partnerem?

Xenia
@do Wiruski 27.03.2018 13:33

Na imprezach firmowych z reguły sie nie pracuje ...

Magiczna

To wkońcu była bez par czy z parami?

Hhhhhh
@Magiczna 27.03.2018 16:51

Bez par sami pracownicy

NIEpolecam

Witam. Bardzo ciekawe kto tak wysoko ocenia ta firmę bo na pewno nie osoba w niej pracujaca. Firma w której pracownicy ze stażem 20lat+ zarabiają 15zl brutto i to tylko wybrani, reszta normalnych pracowników zarabia najniższa krajowa czyli 13zl brutto. Premie są odbierane na każdym kroku, wystarczy ze sciagniesz buta na sekundę pod stolikiem lub podwiniesz rękaw i po premii. Jeśli chcesz więcej zarabiac lub awansować oczywiście trzeba donosić komuś wyzej. Genialna góra wymyśliła ze premie mogą byc przyznawane tylko 45% brygady także mozesz nie wiem jak sie starać niestety to nic nie da. Jestes (usunięte przez administratora) pracownikiem, w ogóle nie chorujesz, zawsze masz 100% normy, pracujesz kilka lat i jedyna podwyżka jaka Cie czeka to podwyżka najniższej krajowej :) W tej firmie brygadzista moze byc każdy w każdym wieku nie majac żadnego doswiadczenia. Masz jakas prywatną sprawę do brygadzisty/mistrza? odczekaj 15minut zaraz wszyscy sie o tym dowiedzą, jest tu bardzo szybki przekaz informacji :) Atmosfera, ludzie i ich traktowanie to porazka. Wiadomo jak w każdej firmie obrabianie (usunięte przez administratora) na porzadku dziennym. NIE POLECAM!

niestety
@Co Ty wiesz 13.03.2018 21:57

w działach rozwoju wcale nie jest lepiej.... niestety

Kandydat

Mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko programista CNC - technolog narzędziowy. Jak wygląda praca, zarobki, możliwości rozwoju? Ktoś wie cokolwiek na ten temat?

Agata

@NIEpolecam, a jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w Bury Technologies, aby firma była bardziej atrakcyjna dla pracowników? Czy gdyby coś się zmieniło, rozważałbyś powrót do tej pracy? Jak oceniasz tego pracodawcę jeśli chodzi o warunki inne niż finansowe - czy są przestrzegane godziny pracy, jak wygląda sprawa z urlopem i tym podobne? @~Cam, i jak, byłaś już na rozmowie kwalifikacyjnej? Jeśli tak, to napisz proszę, jak przebiegała, czy miałaś do wykonania jakieś zadania rekrutacyjne? Wiesz już, czy udało Ci się dostać pracę?

Amor

Pozdrawiam nową brygadzistke na OPMK24. M.M. dasz rade.

Dobra rada amor

Dziewczyno 5S marnujesz się w tym co robisz. Urzerasz sie tylko z ludzmi. Stać cie na coś wiecej. Pomalu wszyscy odchodzą z tego. Moja dobra rada.

~Cam
@Dobra rada amor 16.01.2018 20:12

Możesz powiedzieć coś więcej? Dlaczego osoby odchodzą? Wybieram sie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko specjalista ds. Optymalizacji produkcji czy warto?

Forlan

Ile mozna zarobić na produkcji??

takJEST
@anonymous 07.03.2018 16:08

tak dokladnie 13zl brutto :) od stycznia 2018, wczesniej bylo 11,70 lub 12 zł brutto i musieli doplacac, wyrownywac do najniższej krajowej :)

suzal

Część, chciałbym się zapytać albo lepiej czy móglby mi scharakteryzować pracę serwisanta elektronika w firmie Bury?? Dziękuję za poważne odpowiedzi

suzal
@anonymous 02.03.2018 07:57

Dzięki, a ile zmian na tym stanowisku??

Kreacja

Posiada ktoś informacje na temat pracy na Automatach ? Tzn. czy jest ciężko i jak z kasą?

anonymous
@Kreacja 22.02.2018 23:13

Raz lzej raz ciezej zalezy od projektu.ale trud akceptowalny. godziwe warunki pracy.zarobki nie mniejsze jak w innych firmach.po roku jak bedzie dobrze Ci szło z zarobków bedziesz w pelni zadowolony. Czysta hala i odpowiednie temperatury to zaleta.wydaje mi sie ze warto zaryzykowac i sprobowac.malo kto sie zwalnia z operatora .chyba ze dostaje awans to pnie sie wyzej .swiadczy to samo za siebie

uaua

Jeszcze do 2014r firma w porzadku, co prawda najnizsza krajowa cala firma. Konstruktor 2500brutto technolog tysiąc więcej. Kierownictwo i kadry - wszyscy że wsi gdzie kiedyś mieszkal bury - jawornik. I oni premia roczna 30000 miesięcznie natomiast 10tys. Nie znasz burego nawet nie marz na to stanowisko ( kier.produkcji po zawodowce ) Kierownik Waclaw nie zna najprostszych technologi. Technolog nawet nie wie jak obslugiwac maszyny (nie każdy to fakt) nadgodziny narzucaja w tygodniu, chociaż 150% platne, weekendy co drugi obowiazkowo niezaleznie co mówią, chyba że siedziec na linii. Moim zdaniem najlepsza praca tam bo zjeść po kryjomu i pogadać też można.tylko najnizsza krajowa

anonymous
@uaua 25.01.2015 23:42

Wg mnie przemawia przez Ciebie chciwosc .zbyt duze mniemanie o sobie i brak wiedzy .Osoba wymieniona przez Ciebie ma wielokrotnie wieksza wiedze niz Ty. Zlosc zachowaj dla siebie .osoba zakladajaca posta oczekiwala odpowiedzi konkretnej a nie wyżalania sie jakiegos pracownika z tak zwanym bolem dupy...skoro znasz osoby takie jak Pan W to pewnie nadal pracujesz w firmie. Jak robota niepasuje to ją zmien...inaczej zaprzeczasz sam Swojej opinii.

Lena

Czy to prawda ze na montazu koncowym mają byc 3 zmiany??

Hela

Czy ktoś ma jakieś informacje ba temat premii rocznych?

Pawcio
@Hela 19.02.2018 13:12

Mam pewną informację premii nie będzie bo audyt BMW kiepsko poszedl

Sebix

Witam, chciałbym się spytać o pracę w dziale zakupów gdyż widnieje ogłoszenie na stanowisko w tym dziale, ktoś wie mniej więcej jak tam jest? Bo to ogłoszenie widzę dość... Warto aplikować??

Ja
@Sebix 14.02.2018 17:29

Nadgodziny są prawie cały cZas.Nie zawsze wypłacane często do odbioru.Kasa w miarę ale co by się nie stało wina zakupowca.System pokazuje elementy są na magazynie a tu za chwilę telefon że nie jednak nie ma ich. Brak sztywnych planów produkcyjnych kilka razy w ciągu tygodnia zmieniają

anonymous

Zarobki marne, bez możliwości podwyżki (ewentualnie jak dasz wypowiedzenie to dołożą złotówkę) Jednak jak komuś nie zależy szczególnie na pieniądzach, to dla kobiet praca na produkcji nie najgorsza względem sąsiednich firm (na siedząco, czysto, 2 zm.). Zależy jak się trafi, zazdrośni i podpierniczający są jak wszędzie. Firma się rozwija, idzie do przodu ludzie awansują, przewraca im się w głowach... :)

anonymous

Jak twierdzisz że nauczyciele maja tak dobrze to zmień kwalifikacje i został nauczycielem!!!!!!! Tylko nie WF,

Pracownik.

Nie rozumiem tych wszystkich zali, pracuje tu juz kilkanascie lat i uwazam ze teraz jest super w porownaniu jak bylo kiedys. Nie masz ambicji pracujesz na produkcji ludzi ktorzy cos chca wiecej i to pokazuja zaraz wyciagaja z produkcji sa spore sznase awansu. Ale po co sie starac lepiej marudzic jak to jest zle.

zaciekawiony
@Pracownik 06.02.2018 00:28

Pierwsze primo, trenerzy mianowani przez brygadzistów. Drugie primo, brygadzista wybierany po cichu, bo albo ubarwiał i przekazywał niestworzone historie albo dobre znajomości. Skoro tak Pan twierdzi, to w czym ma Pan problem przedstawić swoją ścieżkę w tej firmie. Ciekawi mnie Pana przypadek skoro owiany jest taką tajemnicą.

Anonimus

Wszystko fajnie na rozmowie... no własnie na rozmowie i na tym się kończy. Przy podpisaniu umowy najniższa krajowa brutto i marna premia 150 zł Żałuje tylko czasu który zmarnowałem i tylko tego najbardziej mi szkoda bo już go nie odzyskam niestety.

Bury
@Anonimus 16.01.2018 07:21

Kazde doswiadczenie jest nauka, nie zakladaj e to zmarnowany czas..

Zainteresowany

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy potrzeba pracowników i jakich?

ja
@Zainteresowany 14.01.2018 18:17

Cytat:"Słyszałem sporo dobrego o firmie."...to źle słyszałeś...rzeczywistość inna, na rozmowie wszystko pięknie a potem......szkoda gadać

Ada

Bury dobry dla Burkow . Dla paru groszy podwyzki z usmiechem na twarzy pogrzebią kolegów pracujących obok. Rozwój zawodowy konczy sie w momencie zrozumienia własnej bezsilnosci w obliczu wszedobylskiej intrygi . .Pozdrawiam wszystkich poszukujących pracy .

Adam

Szczerze ile człowiek może zarobić u was na elektronice tak szczerze?? Może by się przeniósł

Agvt
@Adam 13.12.2017 21:32

To zależy na jaki dział trafisz rozpiętość stawek na produkcji jest duża od najniższej krajowej do 15zl brutto.

anonymous

Zarobki marne, najniższa krajowa, bardzo ubogie premie i brak jakichkolwiek premii świątecznych czy też bonów. :(

Aaaas
@anonymous 01.12.2017 11:03

Premie były świąteczne całe 300zl normalnie szok nie wiem co z tymi pieniędzmi zrobię.

Pozytywny człowiek

Dyrektor Kowalczyk jak najbardziej pozytywny czlowiek. Tak jak i zresztą pozostali kierownicy produkcyjni. Najlepiej narzekac na najniższą krajową a ofert pracy jest mhltum nikt nikogo nie trzyma tam na siłę. Nie podoba sie to sie zwalniam proste.

Tedi

Co sądzis o nowej kierownik zakupów

Bono
@Tedi 28.11.2017 21:21

Jak bedzie w takim tempie zwalniac ludzi to niedługo nie bedzie kim zarzadzac...

ciekawa

Poważnie tak źle to wygląda w dziale zakupów?

SzaryJaś
@ciekawa 05.04.2017 11:05

Idź i się przekonaj. Oni chyba maja abonament na ogłoszenia do zakupów :)

Adam konopka

Jaka stawka godzinowa dla nowych?

rtk
@Adam konopka 23.10.2017 10:06

Dla nowych i dla starych ta sama- najniższa, w porywach do najniższa + 10 gr brutto

https://allegro.pl/kategoria/e

2 100

https://allegro.pl/kategoria/e

Nowy

Enia

Szukacie pracy ? To szukajcie z daleka od Burego .. Noo chyba ze macie zelazne nerwy i chcecie przezyc szkole przetrwania .-- to dobry adres.

Michaś
@Enia 18.11.2017 22:44

To co takiego tam sie dzieje ze trzeba mieć żelazne nerwy??

Zostaw opinię o Bury Technologies - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies