Bury Technologies

Mielec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 121 ocen.

Bury Technologies
3 121 6 1

Opinie o Bury Technologies

Gosc jak na razie anonimowy

Jaka atmosfera panuje aktualnie w firmie na produkcji i w biurze. Czy jest firma BURY godna polecenia. Jakich zmian oczekują pracownicy? Co powinno być natychmiast zmienione? Jak podchodzi karda kierownicza do pracownika na produkcji i w biurze?

Agata
@Gosc jak na razie anonimowy 17.10.2018 22:46

Podłączam się do pytania @goscjaknarazieanonimowy, ciekawe jakie aktualnie Bury Technologies robi wrażenie bo na stronie oferują też finansowanie studiów z kierunków elektroniki czy inżynierii zarządzania, ktoś brał kiedyś w tym udział?

Ktoś

Pozdrawiam M.M Opmk29 .

niewiadoma22

są na produkcji jeszcze gdzies pierwsze zmiany? czy wszędzie są tylko drugie?

sun912

Ktoś może napisać jak jest ze zmianami na stanowisku monter urządzeń elektronicznych? Czy to czterobrygadówka, trzy zmiany czy jeszcze inaczej?

Kuśka
@sun912 02.10.2018 13:53

Na tym stanowisku są 2 zmiany

anonymous
@Kuśka 02.10.2018 20:24

Dzięki za informację!

Nick

Witam. Czy stanowisko Monter Urządzeń Elektronicznych jest również dla kobiet? Jak są tam one traktowane?

Anna
@Nick 29.06.2018 00:45

Tu pracuja glownie kobiety .mezczyzni sa w mniejszosci

justi9
@Anna 13.07.2018 23:21

(usunięte przez administratora) możesz powiedzieć jak jest ze zmianami na tym stanowisku? Trzy zmiany, czterobrygadówka...?

Kuśka
@justi9 22.09.2018 14:18

Na tym stanowisku są 2 zmiany

Milygosc

Firma płaci średnio jak na standardy ogólnopolskie. W dziale konstrukcji, podwyżki rok rocznie są więcej niż średnie ! Gdzie w innym mieście w Polsce ktoś tak placi konstruktorowi ?? Nic dziwnego że ludzie stąd uciekają. Bo komu by się chciało robić w takiej firmie. Jak czegoś nie zrobicie to ludzie wam uciekną szybciej niż myślicie ! Dajcie chociaż jakieś pewnie na święta, a nie ochłapy. W innych firmach potrafią dać, wczasy, dofinansowania do Multisporta za symboliczne 5 zł a tu ? Prawie 80 zł za pakiet open.

Yory

jedna wielka patolog.. ! Nie szanują pracowników których tak na prawdę sobie sami wychowali . A po niedługim czasie Firma z nich rezygnuje bo wydaje się im że pracownik chce za dużo kasy :) A tym nieroby siedzą i biorą potęzne pieniadze .

Obsługa
@Yory 06.05.2017 00:13

To jest fakt BRAK

Ada
@Yory 06.05.2017 00:13

Przyjmują i nie przedłużają umowy to jest chory system biorą kasę za ludzi jak to się firma rozwija i przyjmuje a później robią swoje,i faktycznie pracują swoi niekoniecznie dobrzy pracownicy

Women

Pacuje w tej firmie dosc dlugo i zauwazam ze miesiac za miesiacem robi sie coraz wieksze (usunięte przez administratora). Brygadzistom wydaje sie ze wszystkie rozumy pozjadali ze pracownika mozna gnoic do woli bez mrugniecia okiem. Przeciez i tak sie nie obroni. Ale powoli , poczekajcie .to wszystko sie zmieni i nawet SPĘD ROBOLI w Rado nie pomoze bo ktos sie wkurzy iobije morde jednemu czy drugiemu w ciemnym zaułku. Cierpliwosc ludzka ma swoje granice i pozwala soba pomiatac tylko do pewnego czasu....

Mela
@Women 30.10.2017 20:19

Ocenzurowane !!! Tam nie bylo przeklenstwa ani slowa obrazliwego . przeciez bagno to czesc naszego srodowiska strefowego ADMINISTRATORZE

Kris
@Women 30.10.2017 20:19

Ludzi to tam gnoja trenerki szczególnie takie osoby które mają coś sobą do zaprezentowania

Pracownik.

Nie rozumiem tych wszystkich zali, pracuje tu juz kilkanascie lat i uwazam ze teraz jest super w porownaniu jak bylo kiedys. Nie masz ambicji pracujesz na produkcji ludzi ktorzy cos chca wiecej i to pokazuja zaraz wyciagaja z produkcji sa spore sznase awansu. Ale po co sie starac lepiej marudzic jak to jest zle.

zaciekawiony
@Pracownik. 03.02.2018 09:56

Pracuje Pan już kilkanaście lat, tak? Proszę przedstawić swoją ścieżkę kariery w tej firmie, tak po krótce. Proszę, niech oprze Pan swoje słowa na faktach.

Pracownik
@zaciekawiony 05.02.2018 22:16

Nie będę się rozpisywał o sobie, chce Pan przykładów, potrzebują brygadzistow, trenerów nie ma kogo wybrać każdy się boi woli siedzieć na linii, potrzebują osoby w kontroli jakości ale po co bo odpowiedzialność bo coś więcej trzeba zrobić. Nie żal mi takich ludzi siedzicie i marudzcie bo chyba tylko tyle potraficie. Pozdrawiam

zaciekawiony
@Pracownik 06.02.2018 00:28

Pierwsze primo, trenerzy mianowani przez brygadzistów. Drugie primo, brygadzista wybierany po cichu, bo albo ubarwiał i przekazywał niestworzone historie albo dobre znajomości. Skoro tak Pan twierdzi, to w czym ma Pan problem przedstawić swoją ścieżkę w tej firmie. Ciekawi mnie Pana przypadek skoro owiany jest taką tajemnicą.

Michał
@zaciekawiony 06.02.2018 22:30

Szczera prawda w 100% w szczególności jeśli chodzi o wybieranych brygadzistów

Agata

@bolo, ale to nie wyjaśnia czemu taka sytuacja ma miejsce. Skoro wcześniej było w Bury Technologies dobrze i były lepsze warunki zarówno pracownicze, jak i usługowe, to czemu teraz to wygląda inaczej, możesz to jakoś wytłumaczyć?

bolo
@Agata 03.08.2018 16:14

zobacz kto zarządza firmą jakie nieuki gdyby nie ludzie z rozwoju to by nic nie było.

Agata

@ Bolo co dokładnie wpływa na Twoją negatywną ocenę firmy? Czym zawinili Ci dyrektorzy? Przypominam, że na forum publicznym nie można nikogo obrażać. @UCIEKAJ Z MIELCA jeśli chodzi o oferty pracy Adecco Mielec zapraszam do wątku: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1030704

bolo
@Agata 28.05.2018 23:07

Ci ludzie nie wiedzą co mówią i piszą

bolo
@Agata 28.05.2018 23:07

zastanówcie się kto zarządza to firmą ludzie bez przygotowania zawodowego i te szalone pomysły burego że produkuje tylko zniszczoną płytę G-K. Kiedyś to była firma nawigacje porządne zestawy głośnomówiące a teraz co same haby to przecież dla dzieci w przedszkolu wyrób a o kosztach już nie wspomnę dzie dyrektorce niby finasistka a liczyć nie umie

bolo
@Agata 28.05.2018 23:07

policzcie sobie koszty nie związane z produkcją a można to dać ludziom

Pracownik
@bolo 23.07.2018 13:10

Oj Bolo Bolo nie wiesz co piszesz nawigacja ci w glowie, wszystko idzie do przodu nikt nie chce kupowac nawigacji, jesli chodzi o stopien skomplikowania zobacz boxa do mercedesa zobacz ecalla, ccr-a, nowego tsra, sluchwke do mercedesa, naprawde nie wiesz o czym mowisz

czynie

To smutne, że na ogólnopolskim forum trzeba wywlekać takie rzeczy jak BHP pracownika. To co poprzednie osoby pisały to fakt- wykladziny to tragedia: gdy tyle osób przechodzi przez dział, w obuwiu w którym przychodzi się z zewnątrz- to wszystko zostaje na wykładzinach a później w naszych płucach. Droga wyższa władzo- interweniuj ;) To nic nie kosztuje, osoby od tego pracują w firmie, wystarczy tylko kupić odkrzacz z funkcją prania. Inna kwestia to parking...o zgrozo, ile osób już było po wyjeździe z parkingu na wizycie u mechanika. Zróbcie coś z tym kartofliskiem, na której innej firmie na strefie jest taki parking? Dziury jak kratery, wody po kostki jak zacznie padać. Chociaż wysypcie jakimś kamykiem jak pod Karczmą Polską. Pozdr. Pracownik Buryyyy

zykfryd

właśnie! Odkurzajcie specjalnym odkurzaczem z funkcją prania te wykładziny bo to jest tragedia !! jaki to smród !!

nicpoń

Warunki pracownicze są tragiczne. Ciągle roboty budowlane, w końcu to firma budowlana,nie?:) Ciągłe stukanie młotkami, wiercenie wiertarkami, wszędzie płyty KG, czy nawet cement na wejściu. Non stop coś doklejane, dzielone, burzone. Gdy wchodzi się do działu rozowoju pierwsze co spotykasz na swojej drodze, to smród z tych wykładzin. Dodatkowo Kurz, brak odpowiedniej klimatyzacji, ani ogrzewania, wielki kurnik, w którym trzymają ludzi. W biurach u technologów nawet nie ma porządnych krzeseł , wypada samemu inwestować. Dział narzędziowni, leży i kwiczy, nie inwestują nawet w monitory.

Agata

@Bellissimo co w takim razie uległo w Bury Technologies zmianie, że tak w Twojej opinii sytuacja z nowymi pracownikami wygląda obecnie tak słabo? Czy chodzi o zmiany w organizacji firmy, a może warunki zatrudnienia? Na pewno są elementy, które można wymienić. Czy mógłbyś podzielić się własną opinią w tym temacie?

Jacek

Czy jest tak dobrze i nikomu nie chce się pisać na forum?

anonymous
@Jacek 08.07.2018 19:11

„Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę”

Bellissimo
@Jacek 08.07.2018 19:11

Daj spokoj! Jeszcze kilka lat temu dostac sie tam to granizczylo ż cudem . teraz na Hej Mielec wciaz zachecaja . i nie ma chetnych ! Tu nawet Sławomir nie pomoze ! Niech kierownictwo i reszta ferajny zreflaktuje sie bo przyjdzie czas ze nie bedzie ludzi do obsadzenia linii

Ta ktora byla zobaczyla i.....

Ludzie myslą ze Bury to eldorado ....! Zastanowcie sie mocno przed zatrudnieniem tam . wdepnac w g...o jest latwo . pozniej zostaje tylko gorycz ze to byl stracony czas. Wiem co mowie a kto nie wierzy niech sam popróbuje .....

Przem

Ile srednio zarobi operator Cnc ?

Zbynio

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Niedoszły mielec

Potwierdzam, Pani od rekrutacji dzwoni i po trzech minutach pyta się ile potencjalny kandydat chce zarabiać, jak słyszy jakąś kwotę powyżej 3 tys to mówi że musi porozmawiać z Panią prezes. Generalnie Pani od rekrutacji stanęła w czasach gierka, zamiast realizować projekty szuka najtańszych ludzi. Świat się zmienia jest internet , wykształceni ludzie nie przyjdą za marne pieniądze. Jeżeli robimy inwestycje i projekty za miliony to zarabiajmy godnie za naszą pracę.

UCIEKAJ Z MIELCA
@Niedoszły mielec 09.05.2018 18:08

To jest Mielec, dokładnie https://www.infopraca.pl/praca/monter-4-500zl-brutto-bezplatny-dojazd-do-niepolomic-2-zmiany/mielec/14304034

Zbyszek

Jaka jest tu praca w kontroli jakości? Jakie zarobki i atmosfera?

hr
@Zbyszek 06.04.2018 21:18

Jeżeli jesteś inż to uciekaj z tego miasta pod głogów młp obok kolbuszowej, tam jest nowa strefa która płaci x 3 to co mielec, firmy powstają jak grzyby po deszczu jak trawa na wiosnę, hala za halą i następna, chcą zatrudniać i "biją" się o ludzi z odrobiną oleju w głowie

Ktos
@hr 25.04.2018 08:31

Ta strafa to jasionka?

UCIEKAJ Z MIELCA
@Ktos 18.05.2018 08:33

Jak już wymiękasz w tym zadu....u to; https://www.infopraca.pl/praca/monter-4-500zl-brutto-bezplatny-dojazd-do-niepolomic-2-zmiany/mielec/14304034

Bolo

Firmę oceniam negatywnie a szególnie dyrektorkę która robiąc numery buremy dochrapała się stołka i ten drektorzyna po zawodówce. Co po takich można się spodziewać i te słupki i wacki

Mike
@Bolo 15.05.2018 18:16

Bolo twój żal leży dużo głębiej, podziel się tym z nami...

Bolo
@Mike 16.05.2018 23:38

Podaj swój prywatny mail to Ci napiszę

ciekawy

Moi drodzy jakie wrażenia po imprezie ?

buri
@ciekawy 19.05.2018 23:41

a co ksiazke piszesz ? :)

Anka

Impreza jest z osobą towżyszącą jutro?

Prezes
@Anka 17.05.2018 18:44

Nie, tylko dla pracowników firmy. Życzymy miłej zabawy.

Agata

@Niedoszły mielec, ale to chyba dobrze, że takie pytanie pada już podczas rozmowy rekrutacyjnej? W razie rozmijania się wymagań i oczekiwań, może to zaoszczędzić czas obydwóm stronom. Jakim stanowiskiem byłeś zainteresowany w Bury Technologies? @Zbyszek, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w tym miejscu. Zdecydowałeś się aplikować? @d, ale czy pracownicy sami zwalniają się z pracy?

NIEpolecam

Witam. Bardzo ciekawe kto tak wysoko ocenia ta firmę bo na pewno nie osoba w niej pracujaca. Firma w której pracownicy ze stażem 20lat+ zarabiają 15zl brutto i to tylko wybrani, reszta normalnych pracowników zarabia najniższa krajowa czyli 13zl brutto. Premie są odbierane na każdym kroku, wystarczy ze sciagniesz buta na sekundę pod stolikiem lub podwiniesz rękaw i po premii. Jeśli chcesz więcej zarabiac lub awansować oczywiście trzeba donosić komuś wyzej. Genialna góra wymyśliła ze premie mogą byc przyznawane tylko 45% brygady także mozesz nie wiem jak sie starać niestety to nic nie da. Jestes (usunięte przez administratora) pracownikiem, w ogóle nie chorujesz, zawsze masz 100% normy, pracujesz kilka lat i jedyna podwyżka jaka Cie czeka to podwyżka najniższej krajowej :) W tej firmie brygadzista moze byc każdy w każdym wieku nie majac żadnego doswiadczenia. Masz jakas prywatną sprawę do brygadzisty/mistrza? odczekaj 15minut zaraz wszyscy sie o tym dowiedzą, jest tu bardzo szybki przekaz informacji :) Atmosfera, ludzie i ich traktowanie to porazka. Wiadomo jak w każdej firmie obrabianie (usunięte przez administratora) na porzadku dziennym. NIE POLECAM!

Co Ty wiesz
@NIEpolecam 06.03.2018 19:25

Chyba w innej firmie pracowales haha ;) Tyle to na probnej mozna dostac jako 24 letni mlodziak :)

smutna prawda
@Co Ty wiesz 08.03.2018 20:49

Hahaha wszyscy chcielibyśmy zeby to byl żart ale niestety to prawda:) Tez pracuje na linii produkcyjnej i potwierdzam takie wlasnie mamy zarobki w tej oto tak szybko rozwijającej sie firmie:)Szkoda

Co Ty wiesz
@smutna prawda 09.03.2018 21:02

No ale wlasie.. praca na linii produkcyjnej. Czego oczekujecie na tym stanowisku? Tutaj sie dostaje najnizsza kase poniewaz na tym stanowisku nawet nie trzeba miec wyksztalcenia..

haha
@Co Ty wiesz 12.03.2018 00:57

a na jakim stanowisku trzeba mieć wyksztalcenie w tej firmie? hahahaha brygadzisci nawet są po podstawowce:))

Co Ty wiesz
@haha 13.03.2018 16:44

W działach rozwoju..

anonymous
@Co Ty wiesz 13.03.2018 21:57

Wg tej hipotezy.. oprócz działu rozwoju nikt nie zasługuje na płacęnwiększą niż minimalna :D

niestety
@Co Ty wiesz 13.03.2018 21:57

w działach rozwoju wcale nie jest lepiej.... niestety

sprzedałem wszystko i się prze
@niestety 23.03.2018 21:23

Jeżeli jesteś inż to uciekaj z tego miasta pod głogów młp obok kolbuszowej, tam jest nowa strefa która płaci x 3 to co mielec, firmy powstają jak grzyby po deszczu jak trawa na wiosnę, hala za halą i następna, chcą zatrudniać i "biją" się o ludzi z odrobiną oleju w głowie

dd
@niestety 23.03.2018 21:23

mielec gnije, zatrzymał się w rozwoju kilka lat temu i z 65tys zostało już 59tys kto studiuje to nie wraca a do tego kto może to ucieka miasto całą swoją kasę wydaje w socjal i opiekę społeczną oraz w drużynę sportową natomiast inwestycje są minimalne - ZA MAŁO JEST INWESTYCJI

Feliks

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę? Warto starać się o pracę?

d
@Feliks 22.04.2018 20:24

rotacja, dużo ludzi opuszcza mielec

Dobra rada amor

Dziewczyno 5S marnujesz się w tym co robisz. Urzerasz sie tylko z ludzmi. Stać cie na coś wiecej. Pomalu wszyscy odchodzą z tego. Moja dobra rada.

~Cam
@Dobra rada amor 16.01.2018 20:12

Możesz powiedzieć coś więcej? Dlaczego osoby odchodzą? Wybieram sie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko specjalista ds. Optymalizacji produkcji czy warto?

2f2f
@~Cam 13.03.2018 22:34

Rotacja bo Mielec słabo płaci ale chyba nie tylko o to chodzi Większość ludzi z "głową" przeniosła się na strefę do głogowa młp, tam jest lepiej Kumoterstwo wszędzie, zatrute powietrze, prl i nic w tym niby mieście nie ma Na sterefie Mielec wszędzie to samo

suzal

Część, chciałbym się zapytać albo lepiej czy móglby mi scharakteryzować pracę serwisanta elektronika w firmie Bury?? Dziękuję za poważne odpowiedzi

anonymous
@suzal 28.02.2018 18:46

Jesli umiesz poslugiwac sie miernikami i w miare lutowac i masz chęci do pracy.to podczas 3 miesiecy doszkolą Cie i sobie poradzisz.a jak z zarobkami to nie wiem .ale raczej dobre.jak lubisz elektronike to proboj chociazby z wzgledu takiego ze zyskasz doswiadczenie ...albo zostaniesz na dluzej.pozdrawiam

suzal
@anonymous 02.03.2018 07:57

Dzięki, a ile zmian na tym stanowisku??

cccccc
@suzal 28.02.2018 18:46

każdy ucieka z tego niby miasta jak tylko ma okazje

Forlan

Ile mozna zarobić na produkcji??

Surma
@Forlan 27.12.2017 13:18

Tak za 2200-2300 można byłoby się przenieść ....

Kiniol
@Surma 27.12.2017 17:14

Za 2200 to mlody po szkole moze robić. 2800 minimum

burek
@Forlan 27.12.2017 13:18

na produkcji 13zl brutto ew 13,50 jak masz lepszego brygadziste lub kierownik lubi Twoja brygadzistke

anonymous
@burek 06.03.2018 19:35

Co 13zl ??? W 2018 r. po takiej wypłacie to na drugi dzień z łóżka nie chciałoby mi sie wstać. :D

takJEST
@anonymous 07.03.2018 16:08

tak dokladnie 13zl brutto :) od stycznia 2018, wczesniej bylo 11,70 lub 12 zł brutto i musieli doplacac, wyrownywac do najniższej krajowej :)

efvgerwvgevg
@Forlan 27.12.2017 13:18

Daj spokój, uciekaj z Mielca jak tylko masz okazje!!!!

Zostaw opinię o Bury Technologies - Mielec

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies