Bury Technologies

Mielec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 115 ocen.

Bury Technologies
3 115

Opinie o Bury Technologies

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies

Jacek

Czy jest tak dobrze i nikomu nie chce się pisać na forum?

Bellissimo
@Jacek 08.07.2018 19:11

Daj spokoj! Jeszcze kilka lat temu dostac sie tam to granizczylo ż cudem . teraz na Hej Mielec wciaz zachecaja . i nie ma chetnych ! Tu nawet Sławomir nie pomoze ! Niech kierownictwo i reszta ferajny zreflaktuje sie bo przyjdzie czas ze nie bedzie ludzi do obsadzenia linii

Ta ktora byla zobaczyla i.....

Ludzie myslą ze Bury to eldorado ....! Zastanowcie sie mocno przed zatrudnieniem tam . wdepnac w g...o jest latwo . pozniej zostaje tylko gorycz ze to byl stracony czas. Wiem co mowie a kto nie wierzy niech sam popróbuje .....

Nick

Witam. Czy stanowisko Monter Urządzeń Elektronicznych jest również dla kobiet? Jak są tam one traktowane?

Anna
@Nick 29.06.2018 00:45

Tu pracuja glownie kobiety .mezczyzni sa w mniejszosci

Przem

Ile srednio zarobi operator Cnc ?

Zbynio

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Agata

@ Bolo co dokładnie wpływa na Twoją negatywną ocenę firmy? Czym zawinili Ci dyrektorzy? Przypominam, że na forum publicznym nie można nikogo obrażać. @UCIEKAJ Z MIELCA jeśli chodzi o oferty pracy Adecco Mielec zapraszam do wątku: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1030704

bolo
@Agata 28.05.2018 23:07

Ci ludzie nie wiedzą co mówią i piszą

Niedoszły mielec

Potwierdzam, Pani od rekrutacji dzwoni i po trzech minutach pyta się ile potencjalny kandydat chce zarabiać, jak słyszy jakąś kwotę powyżej 3 tys to mówi że musi porozmawiać z Panią prezes. Generalnie Pani od rekrutacji stanęła w czasach gierka, zamiast realizować projekty szuka najtańszych ludzi. Świat się zmienia jest internet , wykształceni ludzie nie przyjdą za marne pieniądze. Jeżeli robimy inwestycje i projekty za miliony to zarabiajmy godnie za naszą pracę.

UCIEKAJ Z MIELCA
@Niedoszły mielec 09.05.2018 18:08

To jest Mielec, dokładnie https://www.infopraca.pl/praca/monter-4-500zl-brutto-bezplatny-dojazd-do-niepolomic-2-zmiany/mielec/14304034

Zbyszek

Jaka jest tu praca w kontroli jakości? Jakie zarobki i atmosfera?

UCIEKAJ Z MIELCA
@Ktos 18.05.2018 08:33

Jak już wymiękasz w tym zadu....u to; https://www.infopraca.pl/praca/monter-4-500zl-brutto-bezplatny-dojazd-do-niepolomic-2-zmiany/mielec/14304034

Bolo

Firmę oceniam negatywnie a szególnie dyrektorkę która robiąc numery buremy dochrapała się stołka i ten drektorzyna po zawodówce. Co po takich można się spodziewać i te słupki i wacki

Bolo
@Mike 16.05.2018 23:38

Podaj swój prywatny mail to Ci napiszę

ciekawy

Moi drodzy jakie wrażenia po imprezie ?

buri
@ciekawy 19.05.2018 23:41

a co ksiazke piszesz ? :)

Anka

Impreza jest z osobą towżyszącą jutro?

Prezes
@Anka 17.05.2018 18:44

Nie, tylko dla pracowników firmy. Życzymy miłej zabawy.

Agata

@Niedoszły mielec, ale to chyba dobrze, że takie pytanie pada już podczas rozmowy rekrutacyjnej? W razie rozmijania się wymagań i oczekiwań, może to zaoszczędzić czas obydwóm stronom. Jakim stanowiskiem byłeś zainteresowany w Bury Technologies? @Zbyszek, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w tym miejscu. Zdecydowałeś się aplikować? @d, ale czy pracownicy sami zwalniają się z pracy?

NIEpolecam

Witam. Bardzo ciekawe kto tak wysoko ocenia ta firmę bo na pewno nie osoba w niej pracujaca. Firma w której pracownicy ze stażem 20lat+ zarabiają 15zl brutto i to tylko wybrani, reszta normalnych pracowników zarabia najniższa krajowa czyli 13zl brutto. Premie są odbierane na każdym kroku, wystarczy ze sciagniesz buta na sekundę pod stolikiem lub podwiniesz rękaw i po premii. Jeśli chcesz więcej zarabiac lub awansować oczywiście trzeba donosić komuś wyzej. Genialna góra wymyśliła ze premie mogą byc przyznawane tylko 45% brygady także mozesz nie wiem jak sie starać niestety to nic nie da. Jestes (usunięte przez administratora) pracownikiem, w ogóle nie chorujesz, zawsze masz 100% normy, pracujesz kilka lat i jedyna podwyżka jaka Cie czeka to podwyżka najniższej krajowej :) W tej firmie brygadzista moze byc każdy w każdym wieku nie majac żadnego doswiadczenia. Masz jakas prywatną sprawę do brygadzisty/mistrza? odczekaj 15minut zaraz wszyscy sie o tym dowiedzą, jest tu bardzo szybki przekaz informacji :) Atmosfera, ludzie i ich traktowanie to porazka. Wiadomo jak w każdej firmie obrabianie (usunięte przez administratora) na porzadku dziennym. NIE POLECAM!

dd
@niestety 23.03.2018 21:23

mielec gnije, zatrzymał się w rozwoju kilka lat temu i z 65tys zostało już 59tys kto studiuje to nie wraca a do tego kto może to ucieka miasto całą swoją kasę wydaje w socjal i opiekę społeczną oraz w drużynę sportową natomiast inwestycje są minimalne - ZA MAŁO JEST INWESTYCJI

Feliks

Podpowiedzcie jaką macie atmosferę? Warto starać się o pracę?

d
@Feliks 22.04.2018 20:24

rotacja, dużo ludzi opuszcza mielec

Dobra rada amor

Dziewczyno 5S marnujesz się w tym co robisz. Urzerasz sie tylko z ludzmi. Stać cie na coś wiecej. Pomalu wszyscy odchodzą z tego. Moja dobra rada.

2f2f
@~Cam 13.03.2018 22:34

Rotacja bo Mielec słabo płaci ale chyba nie tylko o to chodzi Większość ludzi z "głową" przeniosła się na strefę do głogowa młp, tam jest lepiej Kumoterstwo wszędzie, zatrute powietrze, prl i nic w tym niby mieście nie ma Na sterefie Mielec wszędzie to samo

suzal

Część, chciałbym się zapytać albo lepiej czy móglby mi scharakteryzować pracę serwisanta elektronika w firmie Bury?? Dziękuję za poważne odpowiedzi

cccccc
@suzal 28.02.2018 18:46

każdy ucieka z tego niby miasta jak tylko ma okazje

Forlan

Ile mozna zarobić na produkcji??

efvgerwvgevg
@Forlan 27.12.2017 13:18

Daj spokój, uciekaj z Mielca jak tylko masz okazje!!!!

Dawid

Czy ktoś wie, czy impreza będzie z drugą połóską?

Marzena Mordzil

Proszę bardzo nt. BURactwa ; http://lokalnie24.com/blog/2016/09/20/efekty-strajkow-w-mieleckiej-strefie-zwolniono-z-pracy-prowodyrow/

Wirus

Czy impreza na pożegnanie lata była z osobą i towarzyszącą, partnerem?

Xenia
@do Wiruski 27.03.2018 13:33

Na imprezach firmowych z reguły sie nie pracuje ...

Magiczna

To wkońcu była bez par czy z parami?

Hhhhhh
@Magiczna 27.03.2018 16:51

Bez par sami pracownicy

Kandydat

Mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko programista CNC - technolog narzędziowy. Jak wygląda praca, zarobki, możliwości rozwoju? Ktoś wie cokolwiek na ten temat?

Agata

@NIEpolecam, a jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w Bury Technologies, aby firma była bardziej atrakcyjna dla pracowników? Czy gdyby coś się zmieniło, rozważałbyś powrót do tej pracy? Jak oceniasz tego pracodawcę jeśli chodzi o warunki inne niż finansowe - czy są przestrzegane godziny pracy, jak wygląda sprawa z urlopem i tym podobne? @~Cam, i jak, byłaś już na rozmowie kwalifikacyjnej? Jeśli tak, to napisz proszę, jak przebiegała, czy miałaś do wykonania jakieś zadania rekrutacyjne? Wiesz już, czy udało Ci się dostać pracę?

Amor

Pozdrawiam nową brygadzistke na OPMK24. M.M. dasz rade.

Kreacja

Posiada ktoś informacje na temat pracy na Automatach ? Tzn. czy jest ciężko i jak z kasą?

anonymous
@Kreacja 22.02.2018 23:13

Raz lzej raz ciezej zalezy od projektu.ale trud akceptowalny. godziwe warunki pracy.zarobki nie mniejsze jak w innych firmach.po roku jak bedzie dobrze Ci szło z zarobków bedziesz w pelni zadowolony. Czysta hala i odpowiednie temperatury to zaleta.wydaje mi sie ze warto zaryzykowac i sprobowac.malo kto sie zwalnia z operatora .chyba ze dostaje awans to pnie sie wyzej .swiadczy to samo za siebie

uaua

Jeszcze do 2014r firma w porzadku, co prawda najnizsza krajowa cala firma. Konstruktor 2500brutto technolog tysiąc więcej. Kierownictwo i kadry - wszyscy że wsi gdzie kiedyś mieszkal bury - jawornik. I oni premia roczna 30000 miesięcznie natomiast 10tys. Nie znasz burego nawet nie marz na to stanowisko ( kier.produkcji po zawodowce ) Kierownik Waclaw nie zna najprostszych technologi. Technolog nawet nie wie jak obslugiwac maszyny (nie każdy to fakt) nadgodziny narzucaja w tygodniu, chociaż 150% platne, weekendy co drugi obowiazkowo niezaleznie co mówią, chyba że siedziec na linii. Moim zdaniem najlepsza praca tam bo zjeść po kryjomu i pogadać też można.tylko najnizsza krajowa

anonymous
@uaua 25.01.2015 23:42

Wg mnie przemawia przez Ciebie chciwosc .zbyt duze mniemanie o sobie i brak wiedzy .Osoba wymieniona przez Ciebie ma wielokrotnie wieksza wiedze niz Ty. Zlosc zachowaj dla siebie .osoba zakladajaca posta oczekiwala odpowiedzi konkretnej a nie wyżalania sie jakiegos pracownika z tak zwanym bolem dupy...skoro znasz osoby takie jak Pan W to pewnie nadal pracujesz w firmie. Jak robota niepasuje to ją zmien...inaczej zaprzeczasz sam Swojej opinii.

Lena

Czy to prawda ze na montazu koncowym mają byc 3 zmiany??

Lena
@Ania 20.02.2018 00:06

Tak o produkcje

Hela

Czy ktoś ma jakieś informacje ba temat premii rocznych?

Pawcio
@Hela 19.02.2018 13:12

Mam pewną informację premii nie będzie bo audyt BMW kiepsko poszedl

Sebix

Witam, chciałbym się spytać o pracę w dziale zakupów gdyż widnieje ogłoszenie na stanowisko w tym dziale, ktoś wie mniej więcej jak tam jest? Bo to ogłoszenie widzę dość... Warto aplikować??

Ja
@Sebix 14.02.2018 17:29

Nadgodziny są prawie cały cZas.Nie zawsze wypłacane często do odbioru.Kasa w miarę ale co by się nie stało wina zakupowca.System pokazuje elementy są na magazynie a tu za chwilę telefon że nie jednak nie ma ich. Brak sztywnych planów produkcyjnych kilka razy w ciągu tygodnia zmieniają

anonymous

Zarobki marne, bez możliwości podwyżki (ewentualnie jak dasz wypowiedzenie to dołożą złotówkę) Jednak jak komuś nie zależy szczególnie na pieniądzach, to dla kobiet praca na produkcji nie najgorsza względem sąsiednich firm (na siedząco, czysto, 2 zm.). Zależy jak się trafi, zazdrośni i podpierniczający są jak wszędzie. Firma się rozwija, idzie do przodu ludzie awansują, przewraca im się w głowach... :)

anonymous

Jak twierdzisz że nauczyciele maja tak dobrze to zmień kwalifikacje i został nauczycielem!!!!!!! Tylko nie WF,

Zostaw opinię o Bury Technologies - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies