Bury Technologies

Mielec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 90 ocen.

Opinie o Bury Technologies

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies

Enia

Szukacie pracy ? To szukajcie z daleka od Burego .. Noo chyba ze macie zelazne nerwy i chcecie przezyc szkole przetrwania .-- to dobry adres.

MiałemDobreChęci

Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Stanowisko konstruktor elektronik. Doświadczenie prawie 5 lat jako konstruktor elektronik (inżynier R&D). Rozmowa standardowa, pytania o doświadczenie, wykształcenie, zarobki, itd. Wygląda w porządku. Po trzech dniach odpowiedź - Jesteśmy zadowoleni z rozmowy i chcemy mieć Pana w naszym zespole - możemy dać Panu 2400 na rękę. Na tym zakończyła się nasza współpraca. Zacząłem szukać pracy poza województwem podkarpackim. Po 2 miesiącach trafił się Wrocław - również firma elektronika automotive - zarobki na start 7500 na rękę. Od tamtej pory nie ma mnie na Podkarpaciu, chyba że turystycznie;)

Agito
@MiałemDobreChęci 16.11.2017 14:35
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Stanowisko konstruktor elektronik. Doświadczenie prawie 5 lat jako konstruktor elektronik (i...

No prosze ! Tak jest ceniony fachowiec. A co dopiero ma powiedziec pracownik liniowy...... Wyzysk wyzysk do potęgi! Wlasciciel p. Bury zapomina ze pracownik to nie przedmiot ale PODMIOT . Dynamiczny rozwoj firmy daje korzysci tylko malej grupce lizusow , na ktorych pracują fizyczni. Moze i ci ostatni wreszcie walną pięscią w stół i obudzą sie z tego letargu .

Betka

Zarobki glodowe ponizanie pracownikow zaostrzanie wciaz glupkowatych i idiotycznych zasad tzw BHP i innych . Niedouczeni i prostaccy przelozeni . .szkola nie dala im wyksztalcenia ani z domu nie wyniesli kultury ani dobrego wychowania. Firma dno

Women

Pacuje w tej firmie dosc dlugo i zauwazam ze miesiac za miesiacem robi sie coraz wieksze (usunięte przez administratora). Brygadzistom wydaje sie ze wszystkie rozumy pozjadali ze pracownika mozna gnoic do woli bez mrugniecia okiem. Przeciez i tak sie nie obroni. Ale powoli , poczekajcie .to wszystko sie zmieni i nawet SPĘD ROBOLI w Rado nie pomoze bo ktos sie wkurzy iobije morde jednemu czy drugiemu w ciemnym zaułku. Cierpliwosc ludzka ma swoje granice i pozwala soba pomiatac tylko do pewnego czasu....

Mela
@Women 30.10.2017 20:19
Pacuje w tej firmie dosc dlugo i zauwazam ze miesiac za miesiacem robi sie coraz wieksze (usunięte przez administratora). Bryg...

Ocenzurowane !!! Tam nie bylo przeklenstwa ani slowa obrazliwego . przeciez bagno to czesc naszego srodowiska strefowego ADMINISTRATORZE

Adam konopka

Jaka stawka godzinowa dla nowych?

koleś

Ale dzisiaj Jaja były!!!! Dyrekcja kompromitacja z Panią B i Panem R. cyrk na kołach

Jaro
@koleś 18.10.2017 21:29
Ale dzisiaj Jaja były!!!! Dyrekcja kompromitacja z Panią B i Panem R. cyrk na kołach

co się działo?

ja

Dziadostwo i wyzysk. Nie płacą w terminie. Nie polecam

Pracow nikt

Ludzie odchodza gdy tylko obczaja w co sie tu gra. Wazelniarstwo (bo wtedy premia lepsza) . nie licza sie honor solidarnosc ani staz i doswiadczenie Zwykly brygadzista gowniaz poniza pracownikow bo tego uczono go na szkoleniach w Atenie JEST CORAZ GORZEJ !

Gosc
@Pracow nikt 15.10.2017 00:55
Ludzie odchodza gdy tylko obczaja w co sie tu gra. Wazelniarstwo (bo wtedy premia lepsza) . nie licza sie honor solidarnosc a...

dokladnie

Nikt
@Pracow nikt 15.10.2017 00:55
Ludzie odchodza gdy tylko obczaja w co sie tu gra. Wazelniarstwo (bo wtedy premia lepsza) . nie licza sie honor solidarnosc a...

Niestety tak to juz bywa,masz plecy ? Lizusem jestes ? Podpiepszasz do kierownictwa To i stawka i posada wszystko jest Braknie rąk by wymienic falszywe m....y

BylyPracownik

Niestety firma mogąca być potęgą w Polsce i Europie nią nie jest. Przerzucanie odpowiedzialności, brak szkoleń, wypłata słaba jak na firmę wysoce technologiczną. Firma jest źle zarządzana. Przykład idzie z góry.

pony

wszystkim których zwolnili bury przegrał sprawy i płacił olbrzymie odszkodowania. Uciekjcie z tamtąd jak szybko możecie, teraz zwolniło ie 17 osób(ostatni piątek)

Agata

@mg dlaczego masz takie zdanie o firmie Bury Technologies? Co jest tego powodem? @adminnnerek pamiętaj, że na forum nie możesz nikogo obrażać. Radze przeczytać regulamin forum http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem jakiegokolwiek komentarza.

mg

Jedno wielkie dno ta firma.

adminnnerek

Ja pracowałem w tej firmie dawno temu zacząłem od serwisu a skończyłem w administracji. powiem tylko tyle kolesiostwo kolesiostwem jak w każdej firmie ale jak ktoś chciał wiedzy zaczerpnąć i się czegoś nauczyć to się nauczył ta firma to dobry poligon doświadczalny. co do nierobów i tyłkowłazów wszędzie tacy ludzie są i będą w każdej firmie. wszystkich Jacków wacków i henryków pozdrawiam :D:D:D

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaca

W zakupach jest chyba trzeci kierownik na przestrzeni 1,5 roku i to o czymś świadczy... Zresztą co tu dużo mówić każdy w firmie wie, ze do zakupów się papierów nie składa... Polecam prace w konstrukcji :)

Pracownik Bury

Jak w każdej firmie sa plusy i minusy. Moim zdaniem dużo zależy od działu do jakiego się trafi. W zakupach rzeczywiście nie jest za ciekawie, nie ma za bardzo pomocy/szkoleń dla nowych osób i ciężko się odnaleźć nowej osobie z zewnątrz żeby dać sobie rady i duża rotacja - takie jest przynajmniej moje zdanie. Jednak są też działy, w których jest naprawdę w porządku, np. działy rozwoju, konstrukcji mechaniki czy elektroniki gdzie nowa osoba jest wspomagana i ma opieką osób z doświadczeniem. Zarobki w tych działach sa też całkiem ok dla osób z doświadczeniem oraz miła atmosfera pracy

Duzy Wasyl

Fakt moze I pieniadze nieduze ale przynajmniej wesolo bylo a najlepszy dzial....Wtryskarki!

Yory

jedna wielka patolog.. ! Nie szanują pracowników których tak na prawdę sobie sami wychowali . A po niedługim czasie Firma z nich rezygnuje bo wydaje się im że pracownik chce za dużo kasy :) A tym nieroby siedzą i biorą potęzne pieniadze .

Obsługa
@Yory 06.05.2017 00:13
jedna wielka patolog.. ! Nie szanują pracowników których tak na prawdę sobie sami wychowali . A po niedługim czasie Firma z n...

To jest fakt BRAK

gość

Pracowałam w biurach w tym zakładzie i mogę powiedzieć jedno. szukajcie nowej pracy bo ten zaklad długo już nie pociągnie.

ciekawki

Praca na stanowisku "technik ds. testów" co sądzicie, jakie zarobki, warto spróbować? Dzięki za informacje :)

sdsd

Czy wszyscy tam pracują na 3 zmiany ????

ciekawa

Poważnie tak źle to wygląda w dziale zakupów?

letitia

Nie wiem co tam się wyprawia ale znajoma miała epizod w zakupach to wiała w podskokach :) Ponoć takiego syfu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie widziała, a do tego gnojenie pracowników. Jeśli chodzi o strajk to rzucili jakieś grosze na odczep i zwolnili "prowodyrów"

Galicja
@letitia 25.03.2017 01:57
Nie wiem co tam się wyprawia ale znajoma miała epizod w zakupach to wiała w podskokach :) Ponoć takiego syfu i [usunięte przez...

W zakupach to już chyba z połowa działu się zwolniła. Rotacja taka, ze jak dzwonisz o nie wiesz z kim rozmawiasz :D

burek

Kolesiostwo. Stawki godzinowe przyznane wg wlasnego uznania i nastroju . premie oglada sie jak za przeproszeniem wlazisz brygadziscie do tyłka i robisz z siebie idiote . Atmosfera kiepska - szczególnie po tym pseudo strajku.bo zarobki zroznicowane.

zenonx

Bury mial dobra opinie na tle innych firm na strefie ale niestety jak sie pojdzie tam do pracy to czar pryska, szalu nie ma, firma jak kazda inna...

gość

Z tego co wiem to nie do końca zgodnie z kodeksem pracy, skoro bury musi wypłacić zwolnionym odszkodowania .

hm...

A czy trudno się tam dostać? Na jakie stanowisko może liczyć osoba bez doświadczenia, da radę na zwykłego operatora?

dziwny jest ten świat

były:D zwolnione osoby, które się cokolwiek odezwały:D

znawca
@dziwny jest ten świat 17.01.2017 22:47
były:D zwolnione osoby, które się cokolwiek odezwały:D

Jeden taki podobno "rzucał papierami" bo chciał podwyżkę. Już nie pracuje. Zwolniony szybko i bez dyskusji, znienacka. Wypowiedzenie do ręki i "więcej proszę się nie pozakazywać w firmie" - oczywiście zgodnie z Kodeksem Pracy tzn. zachowany okres wypowiedzenia -w tym czasie kasa ale bez świadczenia pracy.

linka193

A jak obecnie wygląda tam praca, podobno były jakieś strajki ? Ktoś coś wie na ten temat ?

kamil

nie widziałem ofert pracy dla operatora @Citri, szukasz pracy w BT??

Citri

Dzięki za odpowiedź. Właśnie jak z kasą jest u zwykłego operatora ile jest w stanie wyciągnąć???

asdsad

branża automotiv, róznego boksy, tablety, telefony, zestawy glosnomowiace, glosniki, mikrofony, do aut, od elemntow prostych po skomplikowane. zalezy o jaki dział pytasz w konstrukcji jest naprawdę wporzadku

Citri

Cześć , co właściwie robią u Burego ??? Jak wygląda tam praca ????? jestem bardzo ciekawa :)

wiedzmin

Hej, interesuje mnie funkcjonowanie firmy. Z kim mam sie skontaktować odnośnie zaopatrzenia i BHP? Pomocny ktoś, coś?

sssssss

pracuje u burego jako operator smt wynagrodzenie 14.20 h brutto premia 200 zł atmosfera spoko a nadgodziny dobrze płatne

biurowy

Pracuje w firmie Bury i uważam że wynagrodzenie jest bardzo dobre chociaż wiem ze moi współpracownicy mają mniej. Kwestia negocjacji na rozmowie i doświadczenia z jakim się przychodzi. Atmosfera w porządku.

rychu

3500 to bardzo duża kwota moim zadnie, ale nie wiem czy wystarczająca na stanowisko technologa, bo dla wykształconej osoby w tym kierunku to stawka chyba powinna być większa. Bury technologies mieści się w Mielcu, a że to nie jest zbyt duża miejscowość to może dlatego takie stawki mają. Dla ciekawskich to jednym z ich wiodących produktów są zestawy głośnomówiące do samochodów

bury

Jak w większości firm, nie po umiejętmości tylko po znajomości :(

uaua

Jeszcze do 2014r firma w porzadku, co prawda najnizsza krajowa cala firma. Konstruktor 2500brutto technolog tysiąc więcej. Kierownictwo i kadry - wszyscy że wsi gdzie kiedyś mieszkal bury - jawornik. I oni premia roczna 30000 miesięcznie natomiast 10tys. Nie znasz burego nawet nie marz na to stanowisko ( kier.produkcji po zawodowce ) Kierownik Waclaw nie zna najprostszych technologi. Technolog nawet nie wie jak obslugiwac maszyny (nie każdy to fakt) nadgodziny narzucaja w tygodniu, chociaż 150% platne, weekendy co drugi obowiazkowo niezaleznie co mówią, chyba że siedziec na linii. Moim zdaniem najlepsza praca tam bo zjeść po kryjomu i pogadać też można.tylko najnizsza krajowa

PZ4r

Już tam nie pracuję ale super ludzie i fajna ztmosfera

gość

Podobno som pszyjęcia, można składać papiery

gość

teninny polecam, już tam nie pracuję ale fajni ludzie, w poprzedniej pracy to była tragedia, dziewczyny głupie i brzydkie, jedna wyglądała jak rumunka z wytrzeszczonymi oczami a druga pryszczata z uszami jak u słonia, na dodatek pracował chyba jakiś homo-niewiadomo bo zaczął mnie podglądać przez internet :) musiałem wybombić kasę żeby mi to usunęli. W burym jest naprawdę ok polecam

nininini

szczerze? zamierzam przestać tam pracować. to nie jest praca moich marzeń, więc kończę współpracę z Bury Technologies.

gość

Dzień dobry!!! oczywiście minus składki emerytalne i rentowe, czyli brutto pomniejszone o netto razy godziny nadliczbowe w granicach szkolenia kadr

gość

Dzień dobry zależy jakie stanowisko, kąstruktor ok 2.5 netto + brutto

gość

Dzień dobry!!!powiedzcie cos wiecej na temat zarobkow w firmie?Ile na miesiac srednio netto mozna zarobic?

dział

Osobiście polecam, sam tam pracuję :)

technolog

witam mam pytanie a mianowicie na jakie zarobki można liczyć jako technolog przetwórstwa tworzyw sztucznych ponieważ jest oferta pracy i się zastanawiam nad wysłaniem CV i jaka jest atmosfera pracy?

Masarzysta

W firmie tej brak obiegu informacji. Osoby odpowiedzialne za podejmowanie decyzji przekazują swoje obowiązki swoim podwładnym aby w razie niepowodzenia mieć czyste konto. Przykre że firma tak rozwinięta funkcjonuje na zasadzie znajomości oraz donosicielstwu. Kadra kierownicza -oczywiście nie cała-niedokształcona,bez manier i wiedzy o zarządzaniu kadrami.

Zostaw opinię o Bury Technologies - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bury Technologies