AGMAR S.A.

Mielec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

AGMAR S.A.
2 84 6 1

Opinie o AGMAR S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Norbert

Czy firma potrzebuje pracowników? Trochę niepokojące info czytałem.

Kartofel
@Norbert 13.09.2018 17:45

Przychodz bedziesz miol jak wniebie

Xx
@Norbert 13.09.2018 17:45

Nawet lepiej niż w niebie ...

Kartofel
@Xx 13.09.2018 20:12

Bo kamere bedziesz miol nad lebem i szybciej zapierniczac bedziesz mugl......

Typniepokorny

Kiedy będzie wypłata? Czy ta firma jest normalna poborów nie płacą a co chwila ogłoszenia o zapotrzebowanie na pracowników idiotyzm.

Lyu
@Typniepokorny 12.09.2018 09:18

Tak, ta firma nie jest normalna

Xx
@Typniepokorny 12.09.2018 09:18

Jak firma wyjdzie z długów będą podwyżki !!

Typniepokorny
@Xx 12.09.2018 16:21

Już za parę dni za dni parę...

Cyc
@Xx 12.09.2018 16:21

Jakie podwyzki chyba normy beda mogli scigac was zeby szybciejzapieprzac bo malo robicie

X

Ta firma to dno. Ludzie zapieprzaja jak glupi za małe pieniądze. Jedyna firma gdzie spawalnia, malarnia, slusarnia ma takie niskie stawki za robienie w takim (usunięte przez administratora) Dobrze, ze chociaz ludzie na tych placówkach są sympatyczni. Garbaty tylko chodzi i sprawdza każdego, ma swoich pupilów-dupolizów i słucha tylko ich zdania, a innych ma gdzieś. Ludzie na jego zmianie z montażu to większość fałszywców, którzy podpieprzą czlowieka, a jak sie trafią normalni to zostają albo wyrzuceni, albo sami sie zwalniają po jakimś czasie. Jedna laska innym grozi, ze ktos czegos pożałuje, podpieprza ludzi, a nawet nie widzi, że większość się z niej po prostu naśmiewa i za nią nie przepada bo zalazła za pazury swoim zachowaniem. Wiadomo o kogo chodzi. Nie pozdrawiam! :)

rolox
@X 10.05.2018 23:08

Zgadzam się w 1000%

uczciwy
@X 10.05.2018 23:08

"X" kompletnie bez pojęcia jakie stawki sa na strefie skoro pisze ze mało zarabiają spawacze w agmar, szkoda ze się wypowiada a jak tak zle to czemu ciagle tam pracujesz, zenada typowy polak nic tylko narzekac, pojdzie do innej firmy tez będzie narzekal....

X
@uczciwy 14.05.2018 16:38

Nie pracuję juz (; i mam pojecie. Widać, ze to napisal człowieczek pokroju garbaty, albo inny (usunięte przez administratora) ktoremu spodobalo sie gnicie w tej firmie

Nika
@X 10.05.2018 23:08

Tak wiadomo ona robi karierę przez dawanie (usunięte przez administratora) Z resztą jak w każdej pracy nie przeszkadza jej że facet ma rodzinę interesują ja tylko jej korzyści ale panie Pawle jak braknie ci kasy to Ciebie też zostawi to kwestia czasu Małgorzato nie jesteś taka fajna a o wyglodze już nie wspomnę ????wes się za robotę bo nie przychodzisz na kawę do pracy nikt za ciebie nie będzie robił

Bolo
@X 10.05.2018 23:08

Tak Małgorzata uważa się za kogoś kto nie musi nic robić bo wywala faceta który jest liderem i myśli że wszyscy za nią będą zapieprzac ale to się skończy! Współczuję twoim curom bo jaki one mają przykład masakra

Obywatel
@Bolo 07.06.2018 22:26

Widze, ze zaczela sie prywatna wojna tutaj. Chce wszystkim przypomnieć ze ta strona ma na celu wypowiadanie sie na temat firmy a nie osob konkretnych. Wypisywanie takich postow świadczy tylko o autorach, ktorzy nie potrafia powiedzieć komuś coś w oczy tylko wypisuja chamskie komentarze.

rolox
@Obywatel 10.06.2018 20:18

Obywatel nie zapomniaj jednak, że to ludzie tworzą firmę :) Też nie przepadam za takim wylewaniem brudów, ale ... no niestety trzeba przyznać rację przedmówcom. Małgorzata obija się i taka jet prawa. Jakby zliczyć jej chodzenie na papierosa, to codziennie nie pracuje ok. godziny. Do tego przerwa 25 minut, do tego chodzenie na/po kawę. Pogaduszki, pisanie na telefonie itd. Wychodzi, że babeczka pracuje jakieś 5 godzin - pod warunkiem, że można to nazwać pracą. Troszkę to jednak niesprawiedliwe

Obywatel
@rolox 11.06.2018 12:25

Po kolei zeby sie nie zgubić: 1. Na tej stronie opisujemy firme pod katem zarobkow, benefitow, warunkow pracy czytaj cieplo, zimno ciezka fizyczna praca, platnych nadgodzin, systemu pracy, urlopów. To sa potrzebne informacje. Ja jako ewentualny przyszly pracownik z Twojej informacji wiem tylko ze pracuje tam niejaka Malgorzata i wiem ze pije kawe i pali papierosy. Czyli jako osoba nie palajaca i nie pijaca kawy nie mam z nią zadnych kontaktow. Tyle daje mi Twoja wypowiedź - naprawde sporo wiadomości, musze porobic notatki. Sorry jeszcze wynika z Twojej wypowiedzi przynajmniej dla mnie ze jest to jedyna osoba w firmie Agmar ktora pali papierosy pije kawe i rozmawia z innymi ale jakos majac rozne doświadczenia nie wierze w to. 2. Radzę paru przedmowcom założyć specjalna strone poswiecona Malgorzacie, mozecie sie tam wymieniac spostrzeżeniami. Bo osobiscie uwazam ze ta strona temu nie sluzy i jak ktos ma do kogos jakies zale to powinien to powiedziec w gronie pracownikow a nie formum ogólnodostępnym a jeszcze najlepiej prywatnie z tą osoba ale do tego trzeba miec odwage. 3. Od oceniania pracowników sa ich przełożeni, owszem dobrze ze masz swoje zdanie, ale podejdź do swojego przelozonego i poproś go o jego zakres obowiązków, jesli Ci pokaze to tam na poczatku jest podpunkt o ocenie podwładnych i dyscyplinowaniu ich. I wierz mi lub nie kazdy kierownik jest z tego rozliczany. I jesli uwazasz ze Twoja kolezanka z pracy pracuje po 5 h i zadna osoba z kierownictwa tego nie zauwazyla , to ja to odczytuje tak ze wszyscy jej przełożeni do samego glownego kierownika sa niekompetetni.

rolox
@Obywatel 11.06.2018 17:36

Co za elokwentna odpowiedź. Od razu widać, że jesteś znajomym pani M. Drogi Obywatelu uświadomię Cię. Jak były skargi, jak były rozmowy, jak były pytania odnośnie Pani M. To te osoby zostały usunięte na inną zmianę. Były niewygodne, a sama Pani M. osaczona . Nie dało Ci drogi obywatelu raczej do myślenia, że tu chodzi o układy i układziki ? Nie wiem co robi kierownictwo, ale wiem, że niejedna osoba w AGMAR zadaje sobie to pytanie.

Obywatel
@rolox 11.06.2018 20:42

Zadam tylko dwa pytania: jesli w firmie 100 osobowej działają jak to mowisz uklady i ukladziki to co sie dzieje w firmie gdzie pracuje 3 tys ludzi ? (usunięte przez administratora) czy cos innego. Jeśli ludzie którzy nie pasowali Malgorzacie zostali zwolnieni to jakim cudem jeszcze tam pracujesz ? Chyba nie lubicie sie za bardzo i jesli jest tak jak Ty mowisz dawno powinnas zostać zwolniona. Oczywiście są to pytania retoryczne i nie chce na nie odpowiedzi.

X
@X 10.05.2018 23:08

Drodzy ludzie, komentarz nie dotyczył Gośki akurat. Tylko innej paniusi, kierowniczki. Ale widac, ze tez macie uprzedzenia c;

Szukasz pracy?

Waryjot

I co fra*erzy myślicie że niby teraz bedzie lepiej?kierownikiem produkcji jest gość co przez całe dnie się chował po kątach albo prowadzil "konwersacje"na magazynie a jak był w kontroli jakości to nie potrafił podając decyzji bo bał się odpowidzialności, albo też zależało jaki miał humor. Niby teraz ma być dobrze bo zwolniliscie kilka osob co podobno sprowadzilo firme na dno, ale nadal takich trzymacie, np Pan od noszenia trumien, odkąd zostal przyjetyn nie ma konkretnego stanowiska bo po jakims czasie mu sie nudzi i woli nie robić nic.... myslicie ze garbaty jak pomacha rekami i obieca ze bedzie zrobione to z dlugów wyjdziecie?zastanówcie sie lepiej czy dostanicie kolejną wyplate.Za niedlugo sami będziecie muieli sZukać pracy i wtedy sie okaze czy jestescie tacy wspaniali i idealni jak wam każą zapier..... chociaż jest jedna osoba co bez problemu mogła by znalezsc prace jako pomoc domowa u ksiedza ????

Realista

Agmar nie jest złą firmą może ma chwilowo problemy ale to przez osoby już w chwili obecnej są zwolnione , ktore nie wiedzą że należy normalnie pracować a nie tylko brać wypłatę. Widać to po wpisach ile w nich goryczy i jadu że źródełko darmowych pieniążków się skończyło. W innej firmie trzeba bedzie wziąć się do roboty.

anonymous
@Alex 02.08.2018 19:08

To możliwe, byly kierownik wraz ze swą klika robil wszystko aby zniszczyc firmę ten to miał tyłek drogi w utrzymaniu i potrafił o niego zadbać zakupił eksluzywnego papieru za 4000. Zł

Zus
@anonymous 02.08.2018 20:30

Ooo widzę że Pan D zaczyna się bronić hahah

Nicola

Tzw.dyrektor zna się na modnych ciuchach poza tym nie rozróżnia blachy od deski, aktualny kierownik produkcji Tadeusz ksywa śpioch robi co może ale że przespał w firmie 20 lat nie wiele się nauczył więc nic nie może , za to zwalnia ludzi bo go nie lubią.Są i wazeliny dorotka, elunia. Ogólnie żenada .......

Rozsądny
@Nicola 02.08.2018 13:55

Informacja ! Art 212 K K. Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r Kodeks karny .

Bleee

A jak tam nowy prezes bo to chyba jego działania. Czy Pan D.. wszystkim zarządza?

anonymous

Masakra -tyle.

Paulina

@Ttt, piszesz, że nie ma pakietu socjalnego. Jeśli chodzi o szkolenia to czy pracodawca je zapewnia? Można liczyć na stabilne zatrudnienie i umowy długoterminowe? We wcześniejszych wypowiedziach powtarzał się wątek niezbyt dobrych relacji z przełożonym. Czy coś się obecnie zmieniło i stosunki z pracodawcą się poprawiły? Zachęcam Cię do dodania opinii.

Waryjot
@Ggggg 01.08.2018 09:15

Tadek się na niczym nie zna, jeszcze pare miesięcy temu to po scianach chodzil zeby go kieronik nie zobaczył ze nic nie robi, a teraz fifarfe zgrywa Tatar pierd*lony, zegarmistrz światła, najwieksza (usunięte przez administratora) w agmarze, dobrze ze ma jeszcze taką Dorote co mi podpierd*la jak ktoś jej za skóre zajdzie

DonD
@Waryjot 01.08.2018 16:17

Z ich wiedzą powinni pługiem albo garbem jednego gościa to zaorać i posiać kukurydzę.

Paulina

Jaka jest aktualna sytuacja w firmie Agmar? Czy coś się zmieniło? @Szybki, czy mógłbyś dodać więcej szczegółów na temat zatrudnienia? Czy sytuacja z wypłatą wynagrodzeń się unormowała? Można liczyć na dodatki w postaci szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe, premii lub pakietu socjalnego? Czy relacje z przełożonym są poprawne i jesteś z nich zadowolony? Każde dodatkowe szczegóły pomagają osobom poszukującym pracy.

Ahg
@Borys 23.07.2018 23:20

Proszę napisać co wchodzi w skład tego socjalu, oraz kiedy była ostatnia premia

Ttt
@Borys 23.07.2018 23:20

Jaki socjal?

Szybki

Dariusz dyrektor z pierwszej łapanki załatwił firmę na amen, wielki znawca układania chyba spisków wraz ze swoją sąsiadką Panią E. Z

doświadczony pracowity
@Szybki 17.07.2018 14:48

a ja współczuje dyr. Dariuszowi, trafić do takiego zakładu jak Agmar i próbować zrobić coś z niczego-podziwiam. W zakładzie gdzie liderzy nie pilnują podległych pracowników, no może za wyjątkiem 2-3 jest dobrych. Pracownicy maja przyzwolenie na ściemnianie a zwłaszcza na drugiej i trzeciej zmianie. Magazynierzy a zwłaszcza kier plaża i spanie, dawniej tak nie było każdy wiedział co do niego należy i robił, a lider był rozliczony jak się nie sprawdzał to Jacen.. długo nie czekał i wywalał.dyr to musimy chyba mieć niezła stawke bo już dawno by zrezygnował, zresztą i tak pewnie już niedługo zrezygnuje.

Szybki
@doświadczony pracowity 17.07.2018 19:51

To teraz dowaliłeś. Wspolcxujesz mu? Widocznie jesteś od niego, pewnie chodzisz za nim po hali i wchodzisz mu w .... :-):-) Ogarnij się O Darek nie zna się na niczym oprócz dzwonienia i znikania. Nie ma żadnej wiedzy na tematy produkcyjne, umiejętności i doświadczenie na poziomie 0. A ludzie robią sobie z niego jaja, bo z braku wiedzy zadaje pytania powodujące śmiech. Tak jak raz mu powiedziano żeby spawać na zimno i szukał w google:-) tyle w temacie :-)

Waryjot
@Szybki 19.07.2018 19:33

Zapytajcie tego niby "dyrektora Dariusza" co chodzi jakby zaraz mial miał sie zesrać gdzie jest 60 arkuszy blachy co kilka miesiecy temu je upłynnik i ludziom kazał inwentaryzacje zrobić....

Szybki
@Waryjot 20.07.2018 16:54

Tak Hehe i kazał robic usługi po innych firmach, a maszyny w Agmarze stały ;-) Ludzie się drapali po głowach a on dawaj na usługi... Tak właśnie było:-)

Bee

Witam, co tak naprawdę dzieje się w tej firmie? Czytam te wpisy i nie wiem co myśleć a zastanawiałem się nad pracą w tej firmie... Ale teraz widzę że nie ma po co sobie głowy zawracać skoro jest tak źle.

Waryjot

Łysy chodzi i spina poślady bo teraz to nawet na papier toaletowy nie będzie miał

oddanyagmar
@Waryjot 16.07.2018 17:13

chyba nie mowa o dyr. lysym tylko lider, bo dyr. z takimi jak ty waryjot zrobi porzadek

Waryjot
@oddanyagmar 16.07.2018 23:48

Co z tego ze jest dyrektorem.... gosciu sam swoich mysli nie ogarnia i tego co mówi

Pracownik

Była wypłata

Onyx
@Pracownik 17.07.2018 09:59

Jeśli była to tylko 7 dni spóźnienia-paranoja. Mam nadzieję, że czytają to osoby zastanawiające się nad pracą w agmar.

Paulina

@Pedro, mógłbyś dodać kilka informacji na temat firmy i pracodawcy. Jak wygląda sprawa z wypłatą wynagrodzeń? Czy nadal są opóźnienia jak piszą Twoi poprzednicy? Zaleganie z wynagrodzeniem to bardzo uciążliwa kwestia dla pracownika. Być może firma ma chwilowe trudności i problem z płynnością finansową?

Pedro

Czy jest tak dobrze, że przestaliście pisać na tym wątku?

rolox
@Pedro 13.07.2018 17:19

Jest chyba bardzo źle. Szkoda już pisać

Xyz
@rolox 14.07.2018 20:15

Brak wypłat wynagrodzeń można zgłaszać do Państwowej Inspekcji Pracy przez internet https://www.pip.gov.pl

part

tel o płatności 518 764 013

Paulina

Czy może ktoś napisać na jakie stanowiska firma aktualnie poszukuje pracowników? Jakie warunki zatrudnienia oferuje i jakie warunki trzeba spełnić, by dostać pracę? Wasza wypowiedz jest niezwykle istotna dla potencjalnych kandydatów, którzy rozważają rozpoczęcie współpracy z AGMAR. @XXX, jestem moderatorem tego forum i dbam o aktywność na wątku oraz zachęcam pracowników do wypowiedzi, tak żeby osoby które odwiedzają ten wątek i chcą dowiedzieć się czegoś o firmie AGMAR miały możliwość poznać konkretne, merytoryczne opinie, dlatego trudno mi będzie udzielić Ci konkretniejszych informacji na temat tego pracodawcy. Jesteś zainteresowany podjęciem pracy? Na stronie firmy jest więcej niż jeden numer telefonu, próbowałeś dzwonić wielokrotnie? Może w danym dniu była akurat uszkodzona linia.

Paulina

@rolox, napisałeś, że umowa nie jest przez agencję, ale nie jest to wyznacznikiem stabilizacji, co przez to mamy rozumieć? @Obywatel, @rolox, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie AGMAR.

XXX
@Paulina 20.06.2018 23:45

A gdzie ta firma dokładnie ma swoją siedzibę? Numer telefonu podany na stronie internetowej nie odpowiada.

Paulina

@rolox, dziękuję za odpowiedź, obecnie firma poszukuje pracownika utrzymania ruchu, czy możesz coś powiedzieć o pracy na tym stanowisku? Według ogłoszenia firma oferuje umowę o pracę, Ty napisałeś, że umowę podpisuje się z agencją, na jakich warunkach, długość umowy? Czy jest tak, że są pracownicy częściowo zatrudnieni przez agencję a częściowo bezpośrednio przez firmę AGMAR? Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?

rolox
@Paulina 07.06.2018 21:10

napisałem, że umowa nie jest przez agencję :) , ale nie jest to wyznacznikiem stabilizacji

rolox
@Paulina 07.06.2018 21:10

Stanowisko 1- zmiana, ale tak jak napisałem, firma jako jedna chyba z nielicznych, nie zatrudnia przez agencję. Prawdą jest, że daje umowę o pracę. Stanowisko typowe dla utrzymania ruchu: naprawy bieżące, konserwacja itp. itd. Ręce na pewno nie będą czyste. Nie wiem jakie zarobki ma utrzymanie ruchu, ale będzie pracował /a z fajnymi ludźmi.

Paulina

@uczciwy, możesz napisać nam coś więcej o pracy w firmie AGMAR? Czy firma oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę? Wynagrodzenia są adekwatne do wykonywanej pracy, płatne w terminie? Czy firma ma system dodatkowych benefitów dla pracowników? Jak wyglądają nadgodziny, socjal? Piszesz bardzo ogólnie i taki komentarz nie mówi zbyt wiele osobom szukających tutaj opinii o pracodawcy.

Garbaty
@Paulina 22.05.2018 10:06

Gość z montażu podobno chodzi i (usunięte przez administratora) Jedynie wylewarka truje sie za smieszne pieniadze, chlopak (usunięte przez administratora) za darmo. Chcemy więcej pieniędzy. Lajcik jest dwulicowy. Lysy jest falszywy.

kolega
@Paulina 22.05.2018 10:06

uczciwy - to pseudo uczciwy, mam kumla co jest spawaczem 4000brutto to mysle ze nie jest zle jak na strefie, pracował wcześniej u prywaciaza w mniejszym zakładzie i tu mówi ze nikt go nie goni, kto chce pracować wszędzie będzie pracował, komu się nie chce wszędzie będzie narzekal.

Wacek
@kolega 29.05.2018 22:06

Jak myslisz ze kokosy na spawalni to zapraszam poznasz sile spawania

rolox
@Paulina 22.05.2018 10:06

Firma nie zapewnia stabilnego zatrudnienia. Umowa o pracę , nie przez agencję, ale jedno przemyślenie rych u góry i lecisz. WYnagrodzenia nie są złe jak na Mielec i strefę. Firma nie ma żadnych dodatkowych benefitów. Nadgodziny płatne. Socjal jest jak yeti, ktoś o nim słyszał, ale nie widział. Atmosfera ogólnie bardzo dobra, ale trzymać się jak najdalej od montażu. Grupa przepełniona jadem, nienawiścią, zawiścią, żywiąca się plotkami i donoszeniem. Każda zmiana montażu ma swoje królowe piękności. Cały AGMAR ma beke z montażu i z tego, jak się baby tam żrą i za jakie piękne się uważają.

Bagienka

Ludzie mówią że były prezes za bardzo słuchał się byłego informatyka w sprawach o których oboje nie mieli bladego pojęcia. Pracowników może trzeba było posłuchać :) Ohhh wait... przecież o ich zdanie nikt nigdy nie zapytał nawet :P Teraz sytuacja wygląda nieco lepiej/inaczej. Prezesa zastąpił jego brat (chyba w miarę spoko gość) i miejmy nadzieję - wyciągnie firmę z kłopotów. Tak w ogóle to: - kasa na czas (choć były incydenty że nie) - nikt nikogo nie ściga (a jeśli to ignoruj ch*ja) - na hali cholernie gorąco - stawki coś tam podnieśli - jak się komuś chce i jest w miarę ogarnięty to się tam będzie dobrze czuł Osobiście uważam że praca jest dość ciężka (no może na montażu jest w miarę lekko), ale wszystko jest do przerobienia. Odrobinę zluzujcie byli i aktualni pracownicy i nie walcie tu prywatą na innych bo akurat Wam nie spasowali. Po sobie widzę że da się tam znaleźć fajnych ludzi i kumpli... Z Bogiem i w zdrówku!

Paulina

Na stronie internetowej AGMAR S.A. w zakładce kariera na pewno zauważycie kilka rekrutacji w tej firmie o aktualnym statusie. Pracodawca zatrudni m.in. malarza-lakiernika. Co sądzicie o takim rodzaju stanowiska w tej firmie? Użytkownicy tego forum chętnie dowiedzą się więcej na jego temat od osób będących pracownikami tej firmy. A może ktoś już z Was został zaproszony do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym? Jeżeli tak, to proszę o podzielenie się wrażeniami z jego przebiegu.

pracownik6
@doswiadczony 27.03.2018 23:25

Co za bzdury.. Zapomnieliscie dodać że "nowy kierownik" był już kierownikiem jakiś czas temu ale sie nie sprawdzil wiec niewiarygodne to jest ze dostal druga szanse. a podoba sie wam, bo wcale nie widac go na produkcji wiec możecie nic nie robić. a poprzedni kierownik was pilnował wiec teraz narzekanie. Przyszłości nie wróże

Ano3
@pracownik1 27.03.2018 13:36

Naprawdę? A garbaty tylko chodzi cały czas po całej hali, patrzy i podpieprza ludzi.

Mielczanin

czy to prawda, że AGMAR SA upada?

SĄ INNE MIASTA GDZIE WARTO
@Mielczanin 18.04.2018 10:32

Witam Po prostu z mielca ludzie uciekają, sprzedają mieszkania i jadą tam gdzie są pieniądze i tyle!!! -To miasto nie ma perspektyw, -blokowisko PRL -zatrute powietrze, -kumoterstwo wszędzie, -tylko ekonomiczna strefa gdzie zarobki zatrzymały się 15 lat temu -brak szans i rozwoju -miasto całą kasę z podatków wrzuca w socjal i opiekę społeczną oraz drużynę sportową a inwestycje leżą -hałas, zakładają do motocykli tłumiki nie tłumiące i drą się w całym mieście -na przedmieściach psy ujadają całą noc i też nie odpoczniesz Jest tyle pięknych miejsc w PL itd...... szkoda życia

Paulina

@Mielczanin, czy informacja, dotycząca sytuacji AGMAR jest już potwierdzona, czy w dalszym ciągu jest pogłoską? Chcę przypomnieć zarówno Tobie jak i innym użytkownikom tego forum, że powinny się na nim znajdować tylko merytoryczne i aktualne informacje o AGMAR jako pracodawcy. Dlatego jeżeli ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się w kwestii kondycji tej firmy, to zachęcam do zrobienia tego.

Paulina

@pracownik1, wspomniałeś, że AGMAR swoim pracownikom w kwietniu miał wypłacić premie. W jaki jeszcze sposób pracodawca ten docenia swój zespół za wykonywane obowiązki? Informacje jakie pozostawisz na forum będą ważne z perspektywy osób interesujących się współpracą z tą firmą.

EWNS

Orientuje się ktoś kiedy jest pożegnanie w Warce byłego informatyka tej firmy i jego podwładnych. Chętnie się pojawimy na spotkaniu .

prac
@EWNS 24.03.2018 13:34

Pojawimy się z orkiestrą... dętą...

pracownik_xx
@:-))) 26.03.2018 10:46

a która ta pani technolog? z tego co sie orientuje to są dwie..

Agmar

Zwolniony podobno

Tommm

Jak tam prezes kacper

Były

No mają nową firmę ????????

nicek
@Były 06.02.2018 21:53

jaka nową firmę? a co z agmar?

Zostaw opinię o AGMAR S.A. - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGMAR S.A.