NGK Ceramics

Gliwice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 514 ocen.

NGK Ceramics
4 514

Opinie o NGK Ceramics

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NGK Ceramics

Poli

Ja tam jestem szczęśliwy że nie robię w ngk, wyzysk totalny wyzysk za marna kasę teraz jestem na kopalni i jestem w stanie zarobić 5600 plus do tego 400 zł kartki oczywiście z Weekendamia, mam socjal, związki zawodowe które chronią przed zwolnieniem o takiej kasie*za fizola możecie pomarzyć :) firma kiedyś może upaść i nikt się za wami nie wstawi tak jak było z oplem. Uciekajcie....

   
Ryl
@Poli 19.06.2018 17:43

Na jakiej kopalni robisz ? Tak z ciekawosci pytam :)

   
Iść czy nie

Opłaca się zatrudnić w tej firmie? Jak praca wygląda i czy jest ciężka dużo dziwigasz i pracuje się w ponad 30*C? Realne zarobi od pon do pt +2 soboty jakie mogą być? Bo zastanawiam się czy wysłać Sv do agencji manpower. Pomóżcie :) dzięki.

   
Iść czy nie
@Iść czy nie 19.06.2018 15:51

CV * zarobic*

   
Nemix

Czemu nie zatrudniają kobiet na stanowiska operatora linii produkcyjnej skoro tyle tych ofert na te stanowiska??

   
Nemix
@Domi 18.06.2018 15:47

Ja też dzwonię do manpower i słyszę to samo jeśli chodzi o worka to Pani powiedziała że nie przewidują w ogóle przyjęć kobiet a jak rozmawiałam z ochroniarzem na zakładzie kiedy czekałam na znajomego to ochroniarz powiedział że dziwi się że pośrednicy nas nie zatrudniają bo non stop jakieś osoby przychodzą ale cv na bramie zostawić nie można bo oni mają zakaz przyjmowania tylko przez pośrednika w Gliwicach mozna

   
Krt

Pracuje tam kilku moich znajomych i bardzo sobie chwali. Zarobki są chyba jedne z lepszych na produkcji na strefie. Próbowałem się dostać ale niestety nie przeszedłem drugiego etapu - zależy na kogo się z trafi z HRu. Ja nie miałem szczęścia, na sam okres wypowiedzenia babeczka skwitowała: "To co Pan tutaj robi?". Pójdziecie na rozmowę to mówcie, że szukacie stałej pracy i chcecie tyrać na produkcji do końca życia to robota jest wasza, that's simple. Ale w sumie nie żałuje, że się tam nie dostałem, jak sobie teraz przypomnę wycieczkę to same ponuraki tam pracują - choćby za karę. Pracowałem w innej firmie na produkcji żeby nie było i tam ludzie uśmiechali się jakoś częściej. Jeżeli zależy Wam na kasie to czemu nie, takie ponoć te NGK złe nie jest aczkolwiek niesmak po rekrutacji pozostał, kobieta z HRu na niewłaściwym stanowisku, bardzo pyszałkowata, rozmowa na odwal, trochę tak z góry. Firma daje pare zł więcej to wybrzydza ale czasami chyba w niewłaściwym kierunku, pozdrawiam i życzę owocnych rozmów :) P.

   
Elfik
@Zorro 17.06.2018 22:03

Daruj sobie żarty na utrzymanie 4 os. rodziny...

   
Lolo

Cześć chłopy czy to możliwe że pod ngk zarobie na start 4000 netto?

   
łukasz
@Alek90 15.06.2018 06:59

dodatek 240 brutto

   
Lolo

Jakie zarobki pod ngk cramiks☺️

   
Morty
@Lolo 13.06.2018 17:07

Na reke, setki nadgodziny płatne 100%. Czasem bez nadgodzin się podobnie wyjdzie zależy od Z1 ile jest w miesiacu.

   
Łonitok

Czy wiadomo już co z nową halą czy przechodzą już tam kobiety i inni? Co z przeniesieniami na Dabrowe?

   
Lili

Jakie zarobki pod ngk cer.?

   
ili
@Lili 08.06.2018 22:57

4000 z sob i niedz a nawet więcej

   
maja

Czy ktoś orientuje się czy będzie w przyszłości dojazd pracowniczy do Gliwic z Bytomia, na godziny 7 i 19 ?

   
Joke
@Zaburzanin 07.06.2018 23:04

:D;D:D

   
????

Witam czy ktos orientuje się może czy są przyjęcia ? I z jakim wykształceniem przeważnie przyjmują?

   
Bobek
@???? 09.05.2018 11:41

Jak masz świadectwo chrztu to znalazłeś pracę.

   
Nome

Czy jest ktoś tutaj kto czeka na drugi etap rekrutacji do ngk Dąbrowa Górnicza?;)

   
anonymous

Czy może ktoś mi powiedzieć dlaczego jest mniejsza premia 2 % + 7,36% co daje 9,36 a nie 10%

   
anonymous
@anonymous 06.06.2018 07:23

Wskaźnik produkcyjny.

   
Wolek

3300 brutto na dzień dobry to dużo czy nie ?

   
Leżę
@Zorro 03.06.2018 11:52

Nie ma znaczenia.Przytoczyłem walute europejska tylko dlatego że MY polacy ponosimy juz take same koszty życia właśnie co Europejczyk.BA nawet często gęsto ten sam produkt u nas kosztuje więcej co z Odrą :D A polacy dosłownie potrafią się (po)zabijać za prace wartą mniej niz europejski zasiłek sic!A pracodawcy w luksusach maja zabawę. Dobra wystarczy tej dywagacji. Pozdrawiam i życzę szczęścia....za Odrą.

   
Oli

Witam możecie mi powiedzieć czy lepiej się opłaca chodzić na trzy zmiany po 8h czy na dwie po 12h ? Praca po 12h to tylko na piece są przyjęcia ?

   
Aligator

Wie ktoś kiedy będą przyjęcia bo jak na razie mają ciszę na tucznawie

   
Add

Czy jak mam dyscyplinarke z poprzedniej pracy to jest szansa zeby mnie przyjeli? Czy lepiej nie dawac takiego swiadectwa pracy( pracowalem 7 lat).

   
Mariage
@Add 14.05.2018 17:05

Napisz ze pracowales ale na czarno. I tyle. Albo umowe zleceie. Wtedy nie m swiadectwa pracy. Nie dowalaja sie do papierow. Ino wizualnie przejrza w 5sekund

   
Drun

Czy wiecie ile się czeka na drugi etap i czy zawsze zadzwonią po pierwszym? Pierwszy etap był z trzy tyg temu i do tej pory nic.

   
on
@anonymous 25.05.2018 14:53

3 tyg to troszke dlugo ;p chodz teraz pelno nowych wiec moze maja zamieszanie 6 lat temu czekalem chwilke z tego co pamietam :)

   
Hfv

Witam dostałem ofertę na nową halę w Gliwicach na produkcję plugging czy ktoś mógłby napisać co to za praca czy jest ciężko itp

   
Alek90
@Hfv 22.05.2018 19:07

Witaj. Jeśli chodzi Ci o nowy zakład tzw LSH w Gliwicach to praca nie należy do ciężkich.

   
Lazy

Jak tam wygląda praca dla kobiet? Jakie są zmiany i stawka?

   
Alek90
@Lazy 23.05.2018 10:35

Kobiety to na nowy zakład Noxy, 12 godz zmiana ale niedługo otwarcie dopiero. Praca nie jest ciężka, ale w pierwszej kolejności kobiety pracujące już, ewentualnie potem rekrutacja zewn3trzna

   
anonymous

Jak tam podwyzki o 1000 brutto hahaha?

   
anonymous
@anonymous 01.05.2018 13:25

Chyba lipa

   
Jestem w kropce

Składając CV otrzymałem informację że rekrutacja ruszy dopiero w czerwcu.Noi jestem w kropce co robić.Czy poczekać i liczyć na to że się uda czy iść do innej firmy.

   
Nick

Czy są na horyzoncie przyjęcia kobiet?

   
anonymous
@Nick 18.05.2018 06:56

To wysłanie Cv nie wystarczy?

   
Tymon

Witam! Orientuje się ktoś jak i ile wypłacane jest za wczasy pod gruszą?

   
Alek90
@Tymon 11.05.2018 16:41

Wczasy są wypłacane po urlopie czyli w tym roku we wrzesniu bo wolne zakład ma konec lipca - początek sierpnia. A ile to zależy w jakim przediale dochodoqym się znajdziesz.

   
Zerg

są momenty kiedy myślę że lepiej było iść do lidla

   
Tucznwiak
@grześ 09.04.2018 14:49

Tez pomyslalem ze chodzi o wypowiedzenie ze strony pracodawcy. Nie jest łatwo się cenić, jeśli dla pracodawcy niskie zarobki pracowników są rzeczą najważniejszą.

   
edu

Dojeżdża ktoś z Zabrza Biskupice ?

   
DoRii

Praca fajna. W przeciwienstwie do mojej poprzedniej nic sie nie mecze. Zero wysiłku fizycznego. Zarabiam o 800 zl wiecej mimo ze w poprzedniej pracowalem 6 lat. Jesli robisz co do Ciebie nalezy i chodzisz do roboty nie masz sie o co martwic ze Ci nie przedluza umowy.

   
nowy pracownik/////

praca na serio fajna, czysto i kulturalnie, zarobki 7 tys netto na start w dziale it

   
Janusz
@nowy pracownik///// 28.04.2018 11:07

Za tydzień czy dwa?

   
Andrzej z lini

Kiedy otwarcie stołówki na LSH?

   
olo

witam, Czy można się jakoś dostać do działu jakości?

   
Lol
@Nowy 18.04.2018 23:41

Mam doświadczenie w automotive , tylko trochę mnie przyspawalo do firmy w której pracuje od 9 lat a do DG "rzut beretem" warto ? czy firma ma perspektywy w dobie hybryd i elektrycznych? Do emerytury jeszcze dwadzieścia kilka lat:)

   
Zerax

Mam pytanie ,ile zarabia się po 5 latach (pełnych) pracy bez nadgodzin ? :) pozdrawiam

   
Stefek
@anonymous 12.04.2018 20:14

Kurde po 28miesiącach zarobiłem za Marzec 4630zl brutto(co prawda 203godz.)i myślałem ze mam złe to już nie wiem co myśleć.

   

Zostaw opinię o NGK Ceramics - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NGK Ceramics