Human & Hunter

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 56 ocen.

Opinie o Human & Hunter

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human & Hunter

xxx

(usunięte przez administratora) firma kolega pracuje w wurzburgu na cynkowni w grudniu dali im po 150 eu. premii świątecznej a w styczniu w wypłacie za grudzień im premie potrącili

AAAA

Firma (usunięte przez administratora) Sprawa Trafia do Sądu Pani Karolino jak i moja opinia O waszej firmie pracować rok czasu dostawać wypłaty po 1400 zł chłopak stojąc obok ta sama umowa ta sama stawka 1750 do wypłaty wiec za ten rok pracy i mnie okradanie z moich ciężko zarobionych pieniążków Sprawa Trafia Do sądu Pracy Nie dajcie się oszukać tej firmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikita

A czy ktoś ma jakąś opinię o Human Hunter z Wrocławia ? Bardzo byłabym wdzięczna :)

Majka
@Były 05.01.2018 18:25

Dako z Gliwic czy Katowic płacą więcej i mieszkanie jest darmowe, w każdym razie tak było w tamtym roku

Ares
@nikita 28.09.2017 13:09

Bardzo słaba agencja... Nie dawno byłem na rozmowie. Zaproponowano mi dwa stanowiska pracy: produkcyjne i dostawcze. Niestety nie porwały mnie zarobki. Zapytałem też czy mają jakieś inne oferty, niestety nie mieli. Poszedłem do innej agencji, gdzie czekało na mnie kilka stanowisk.

Edyta

Piszemy tutaj o firmie Human & Hunter, a nie innych, więc proszę opisywać wyjazdy z tej agencji. @Aleksandra czyli zdecydowałaś się na wizytę Pani z biura w domu? To chyba dobra opcja dla niezmotoryzowanych osób. I widzę, że TY słyszałaś inaczej =, jeżeli chodzi o opłaty za mieszkanie. Dobrze byłoby, gdyby była jedna wersja ustalona.

Grandier

Fajna agencja a że czasami trafia na nieszczęśliwych ludzi to mają później masę hejtu. Jeśli nawet coś nie poszło zgodnie z naszymi oczekiwaniami to jeszcze nie jest powód do oczerniania firmy, tak się zdarza!

seiko
@Aleksandra 05.01.2018 19:20

Jakiego biura poszukała? To mała agencja z Katowic? Gdzie mają przyjechać, na Pomorze, do Suwałk? Nigdy nie słyszałem o agencji pracy tymczasowej co do ludzi przyjeżdża.

Aleksandra
@seiko 05.01.2018 20:27

Wejdź nawet na strone zobacz ile maja oddziałów ...

Aleksandra

Hej, tak was wszystkich czytam i nie wiem czy się śmiać czy płakać :) Od jakiegoś czasu poszukuję pracy na terenie Niemiec ... Patrzę oferty i po fb i olx itp.w większości są podane od razu stawki w ogłoszeniach i wahają się od 8.85 brutto euro a 9.23 brutto euro Human proponuje 11 brutto euro ... więc na logikę jak można uważać że słabe pieniądze ? Zna ktoś z was w ogóle realia pracy w Niemczech ? Bo z tego co ja się orientowałam to najniższa krajowa wzrasta od 2018 do 8.50 brutto euro ...

Operator
@Aleksandra 05.01.2018 19:31

Realia są takie że w szeroko pojętym CNC płaci się od 12 do 20€ brutto często z dietą i darmowym zakwaterowaniem. Język jest tu mniej istotny ponieważ większość sterowań jest po angielsku lub można zmienić język na inny. Natomiast rysunek techniczny jest uniwersalny w krajach ze systemem metrycznym. Wiec 11€ brutto bez diety pomniejszone o koszty kwatery nie jest jakąś specjalnie atrakcyjną ofertą. Co nie zmienia faktu że lepsze to niż magazyn z zeitkontem za 9,01€.

:)

Zdecydowanie odradzam. Praca za połowe podanej stawki godzinowej. Praca miała być na 5 dni co się potem okazało była na 1. Omijać szerokim łukiem. Nazwa firmy adekwatna do tego co się tam wyprawia. Nie pozdrawiam

Aleksandra
@:) 15.11.2017 19:16

Hej na jakim zakładzie taka sytuacja miała miejsce ?

Niezadowolona!

Zdecydowanie odradzam!!! Omijać szerokim łukiem. Oszukują przede wszystkim na wypłacie. Jeżeli chcesz pracować za pół darmo-polecam.

Aleksandra
@Niezadowolona! 15.11.2017 19:11

hej gdzie pracowałaś/pracowałeś ? Bo zastanawiam się nad wyjazdem w lutym przez te firmę

Edyta

@Brodacz na temat odtrąceń poniżej pisał już @młody. Ale myślę, że jeżeli zastanawiasz się nad wyjazdem to najrozsądniejszym wyjściem będzie skontaktowanie się z firmą Human & Hunter i upewnienie się jak dokładnie ta sytuacja wygląda, czy jest to uwzględnione na umowie.

Aleksandra
@Edyta 29.12.2017 09:13

cześć, zastanawiałam się nad wyjazdem z chłopakiem tylko czekam na oferty od lutego ponieważ wczesniej nie uda nam się opuścić Kraju . Pani rekruterka powiedziała ze oplaty za mieszkania NIE są odciągane tylko pod koniec miesiąca dostaniemy fakturę ze stanem rzeczywistym dni w których przebywamy na mieszkaniu z podanym kontem bankowym

poznaniak

Kto zna jakieś szczegóły pracy w Wuppertal jako pomocnik produkcji obsługa maszyn cnc? Niby 11€ brutto, ile wychodzi netto i przy której klasie podatkowej? Jakie kwatery za 225€, czy czysto? Czy można robić nadgodziny i czy jest dodatek zmianowy? Czy duża rotacja pracowników? Ilu Polaków tam pracuje?

poznaniak
@młody 28.12.2017 17:11

Jeżeli twoje wyliczenie ma sens to nawet nie zarobię 5000zł po odliczeniu wszystkiego. A co dopiero utrzymanie się, wyjazd na weekend do Polski co 2-3 tygodnie. Pieniądze bardzo marne, takie stawki są ok przy darmowej kwaterze lub gdy jest dieta. A te kwatery za 225€ to jak wyglądają?

Aleksandra
@poznaniak 20.12.2017 17:15

Jesli chodzi o oferte to najlepiej znaleźć ich oddział i udać się do biura po więcej szczegółów ewentualnie wstępnie zadzwonić . Klasy podatkowe ? można w internecie tez sprawdzić

ja

witam jedzie ktoś z Gdańska 04.11 do wuppertal

poznaniak
@ja 30.10.2017 12:39

Kto zna jakieś szczegóły pracy w Wuppertal jako pomocnik produkcji obsługa maszyn cnc? Niby 11€ brutto, ile wychodzi netto i przy której klasie podatkowej? Jakie kwatery za 225€, czysto? Czy można robić nadgodziny i czy jest dodatek zmianowy? Czy duża rotacja pracowników?

Brodacz
@ja 30.10.2017 12:39

ja jade z okolic Kwidzyna . Także Pomorskie

lindau

Witam wyjechałem z h&h do lindau drukarnia lakiernia praca lekka ale za grosze 140 miesięcznie za stawkę 9.23 wiec prosty rachunek. 1100 netto miesiąc ( zależy od klasy podatkowej może mniej zostac) od tego 1100 odejmi mieszkanie 225 e dojazd we własnym zakresie a koordynator dysponuje prywatnymi samochodami pracowników to skandal i trzeba kierowcy płacić za swoje około 40 e plus wyżywienie wiec nie warto. Opinia zgodna z prawdą w 100% pozdrawiam

sansei
@lindau 13.10.2017 17:28

Czyli za 140 godzin dostałeś netto wypłatę 1100€, przy stawce 9.23€? A pod jaką klasę podatkową cię podpięli? Mi oferują 11€ brutto i około 160-170 godzin.

Edyta

@:) to z agencją Human & Hunter umawiałeś się na pracę 5 dni w tygodniu. Czy to było zapisane na umowie podpisanej przez Ciebie? @Never ever. czy opisujesz pracownika biurowego?

nazir

agencja okrada na wszystkim , nie stosuje się a wręcz olewa kodeks pracy jednym słowem mówiąc porażka

Lolek

Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego agencja Human & Hunter ma aktualnie dość długą listę ofert pracy? Czyżby braki fachowców na rynku pracy zaczynały doskwierać nawet takim agencjom jak ta? Może będą lepiej płacić?

mikio
@Lolek 16.10.2017 22:53

ma taką listę bo wszyscy od nich uciekają bo płacą grosze nie mówią prawdy pracowałem w tej agencji nie polecam naprawdę.

Edyta

@Grandier widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą Human & Hunter. Czy mógłbyś podać cechy szczególne, które cenisz u tego pracodawcy? Pracowałeś w tej agencji czy tylko współpracowałeś z nią? Masz odmienne zdanie, więc warto, żebyś je szerzej uargumentował.

Edyta

@Gast to jest forum odnośnie pracy w firmie Human & Hunter. Nie piszemy tu o ofertach pracy w innych miejscach tylko o tej jednej firmie. Także, jeżeli masz informacje o pracy w Human & Hunter to proszę o merytoryczną wypowiedź.

Gast
@Edyta 28.09.2017 10:03

Przepraszam chodziło oczywiście o H&H, obecnie jest prowadzona rekrutacja na dwa miejsca w DE.

Gast

Mamy dwie oferty pracy obecnie w Niemczech. Zapraszam do kontaktu w sprawie szczegółów.

Edyta

@Bogusz może najlepiej byłoby, gdybyś się skontaktował z firmą z zapytaniem czy mają oferty pracy zagraniczne. Wtedy dostaniesz jak najszybciej odpowiedź. Jakbyś się dowiedział to proszę podziel się z nami również tymi informacjami.

Bogusz

Szukam ofert pracy za granicą ale niestety nic nie mogę znaleźć, są jedynie ofert w kraju. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi gdzie mają roboty? Może co jest najlepsze w ich ofercie? To byłby pierwszy raz.

Mario Puta

Human&Hunter to ( usunięte przez administratora ) nie agencja. Sami piszą sobie pozytywne komentarze. W tych prawdziwych byłoby za dużo przekleństw. Niepochlebne poza tym kasują. Unikać - dno i 2 metry mułu.

Edyta

@Grzesiek czyli polecasz firmę Human & Hunter? Czy sam pracowałeś z nimi za granicą? Opowiesz na jakim stanowisku byłeś? Każda informacja o współpracy z agencją i jej zalety przydadzą się osobom zastanawiającym się czy szukać razem z nimi pracę. Szczególnie, że agencja posiada dużo ofert http://www.gowork.pl/praca/human-hunter;pr.

Grzesiek

Human & Hunter to spoko agencja, zawsze maja dużo różnych ofert dostosowanych do potrzeb ludzi. Nie wszyscy mogą i chcą wyjeżdżać za granicę, u nas też można zarobić.

Bratek

O jakiej pracy w Niemczech jest mowa? Nie ma żadnych szczegółów a jestem zainteresowany bo firma jest ok.

SKUN

W piatek mam wyjazd do Niemiec i nadal sie zastanawiam czy im zaufac.. Wszystko jest za bardzo kolorowe jak na moje, prosilbym o prawdziwe komentarze :)

Grandier

@AW Dlaczego tak twierdzisz? Dla mnie to zupełnie nie trzyma się prawdy, przecież to Ty podpisujesz umowę i powinno się dobrze ją przeczytać. Wtedy jesteśmy zabezpieczeni, bo nie ma to jak umowa na piśmie

Anna

Jedna WIELKA żenada i brak profesjonalizmu rekruterek we Wrocławiu. Kompletny brak profesjonalizmu i podejścia do pracowników. Odnosi się wrażenie, że Panie z rekrutacją niewiele wspólnego miały i są z tak zwanej "łapanki" na tych stanowiskach. Stawki i warunki pracy które proponują są poniżej krytyki.

Gregor

Praca za granicą to nie jest miejsce dla dzieci a jedynie dla osób odważnych. Dziwi mnie takie narzekanie bo jeździłem, pracowałem i wszystko było ok. Wystarczy trochę inwencji własnej a można sobie wiele spraw załatwić, ulepszyć żeby milej się pracowało.

Hanter

Nikt nikogo nie zmusza do podpisania umowy i pracy. Każdy jest dorosły i chyba wie co podpisuje a później są pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.

AW
@Hanter 20.04.2017 12:34

Pomiędzy tym, co jest podpisywane, a tym, co jest pozniej jest spora roznica, takze ewentualne pretensje sa raczej uzasadnione, pani(e) Hanter. Użyte słowo "chyba" było kluczowe w wypowiedzi.

AW
@Hanter 20.04.2017 12:34

Pomiędzy tym, co jest podpisywane, a tym, co jest pozniej jest spora roznica, takze ewentualne pretensje sa raczej uzasadnione, pani(e) Hanter. Użyte słowo "chyba" było kluczowe w wypowiedzi.

Natalia

Mam pytanie w jakim kraju jest ta praca dla fizjoterapeuty? Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby przejść rekrutację? Mam wieloletnie doświadczenie .Zależy mi na tej pracy a agencja jest spoko więc można jechać do.

fizjo
@Natalia 12.04.2017 22:58

W sprawie tej rekrutacji, prosimy o kontakt: pod adres mailowy przesyłanie aplikacji i CV: katowice@human-hunter.pl , lub kontakt telefoniczny : +48 32 203 10 82 Oferta jest ciekawa, zatrudnienie nie przez agencję, a bezpośrednio przez właściciela kliniki, oferujemy pomoc w znalezieniu mieszkania blisko kliniki, pomoc przy zdobyciu potrzebnych dokumentów, a także (jeśli trzeba) pomocy przy sprowadzeniu najbliższej rodziny.

Jola Ptasior

Firma to porażka, powinna się nią zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy oraz Skarbówka.

Karol

Czy dowiem się coś więcej na temat pracy kontroler jakości - Myślenice? Jak przebiega rekrutacja? Jak się pracuje w firmie? Czy mają pakiet socjalny?

Edyta

Qki, a w ogóle ilu etapowy jest proces?

Edyta

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Kontrolera jakości?

Matthew
@Krystyna. 04.04.2017 11:56

Dokładnie.. coś mi wypadlo i musiałem wrócić do Polski , olali mnie i trzeba było sobie jakoś radzić. 12zł na rękę za 8h pracy w sobotę! Wynosi 96zł a wypłacają 40zł hahaha. Kpina totalna. Nie polecam.

Matthew
@Krystyna. 04.04.2017 11:56

Dokładnie.. coś mi wypadlo i musiałem wrócić do Polski , olali mnie i trzeba było sobie jakoś radzić. 12zł na rękę za 8h pracy w sobotę! Wynosi 96zł a wypłacają 40zł hahaha. Kpina totalna. Nie polecam.

anna

pracuje ktoś w Drnovicach za pośrednictwem tej firmy? Jakie są warunki zakwaterowania,wyżywienia,samej pracy itp? Proszę o info,dzięki.

Krystyna
@anna 28.02.2017 09:52

Praca może ok, ale jeśli rozchodzi się o zakwaterowanie to lepiej byś się miała w namiocie niż tam.. A jeśli chodzi o wyżywienie to lepiej się zabezpiecz bo zaliczki nie dostaniesz i zabezpiecz się gotowkowo w razie ja byś chciała wrócić do domu...

Edyta

macko czy mógłbyś powiedzieć dokładniej co takiego nie spodobało Ci się w pracy?

dj macko

pracowałem w Częstochowie nie polecam ludzi biorą byle skąd z ulicy nie polecam

macko

pracowałem w Częstochowie nie polecam ludzi biorą byle skąd z ulicy nie polecam

Janek

To jest dobra agencja a wiem to z własnego doświadczenia. Korzystałem z ich pośrednictwa i wszystko było w najlepszym porządku, kasa na czas i mieszkanie ok.

Aga89

Jak ktoś jest na tyle naiwny, by uwierzyć w pochlebne komentarze pisane przez pracowników H&H to niech się później nie dziwi, kiedy nie będą miały one za wiele wspólnego z rzeczywistością. Wynagrodzenie minimalne, pracownicy traktowani jak bydło. Nazwa firmy dobrze oddaje jej charakter - "łowca ludzi" - choć bardziej pasowało by Deer Hunter - "Łowca Jeleni", bo trzeba być jeleniem by tam pracować.

zzzz

Co tu dużo pisać... Jeżeli oferują na start 2400 brutto w dzisiejszych czasach to są śmieszni.Powodzenia w szukaniu januszów.....

Imigrant

Byłem z agencją na robocie w Niemczech i mam bardzo dobre wspomnienia. Warunki lokalowe ok. wszystko dobrze zorganizowane, nieźle zarobiłem. Polecam!!

Ona ona

Wybiera się ktoś do niemiec na produkcję uszczelek z tej firmy? Albo może jest ktoś kto tam pracuje?

GRZES
@Ona ona 01.02.2017 19:17

CZESC JA SIE WYBIERAM NA UISZCZELKI

Nina
@GRZES 11.02.2017 10:53

Hey. Pracuje juz ktos przy tych uszczelkach, albo wie jak tam jest?

Bonus

Agencja jest super to już wiem. Może ktoś ma wiedzę o przyjęciach?

hwdp

a gdzie pracujesz mozesz cos mi powiedziec na temat oczynkowni ?

Ndm
@hwdp 11.01.2017 12:54

Pracowałem. W Wurzburgu. Ogólnie ok ale w human to bałagan totalny. Jeszcze teraz z nimi wojny toczenie. ....

Grandier

Firma spoko a że czasem coś nie ułoży się , tak bywa. Mieliście pecha i tyle, ale nie trzeba się ustawiać wrogo bo może jeszcze kiedyś uda się wyjazd.

NATi

Banda naciągaczy...nie warto nawiązywać współpracy z ta agencja

Praca potrzebna
@NATi 19.12.2016 14:17

Może coś konkretniej???

Kordek

SmutnaPrawda 2016-10-30 14:32:55 Pani koordynator ? Rotacja ? Kuleje ? - widzę, że słabo doinformowana "konkurencja" nie śpi :) Jedna opinia/słowotok (Nikola 2016-10-27 12:18:45) dziewczyny, która boi się puścić trzymanego kurczowo za rękę chłopaka to nie tragedia. Każda agencja miewa takich klientów. Wystarczy poprawić weryfikację...

Niepolecamtejagencjinigdynikomy
@Kordek 09.11.2016 14:23

Kordek , kurczowo trzymam się chłopaka ? No nie faktycznie wyjedziemy razem z obietnicą pracy razem a bedziemy sie mijać w pokoju :) i nie bd możliwości gdzieś wyjść bo miasta sie nie zna. Zdecydowalismy sie na wyjazd razem a nie osobno. Zreszta moje trzymanie sie kurczowo chłopaka nie toleruje i nie akceptuje wrednego Pana z Niemiec ktory nie ma szacunku dla ludzi na ktorych zarabia. Takze bardzo nie polecam tej agencji i spokojnie wraz z moim chlopakiem kurczowo dopilnujemy by ponieśli Państwo konsekwencje za to co nas tam spotkało jak i bedziemy domagać sie kary od Pana ktory w tak dziwny sposob wita swoich podopiecznych. Powyża wiadomość zostanie usunięta ze względu na naruszenie prywatności, lecz proszę wiedziedzieć, że sprawa nie ucichła a my kurczowo walczymy o swoje. Nie pozdrawiam

SmutnaPrawda

Firma kuleje z wyjazdami zagranicznymi. Zero doświadczenia w załatwianiu formalności, pani koordynator obiecuje dużo, ale mało robi - może nie umie. Miałem okazję rozmawiać z kilkoma pracownikami firmy - kilkoma, bo ciągle zmienia się ekipa pracowników w tej firmie (rotacja z wiadomych przyczyn?) i co dzwonisz to: "tej pani juz nie ma". Są firmy o wiele większe, pewniejsze, które dopinają wyjazdy na ostatni guzik , a co najważniejsze wysylają ludzi na takich warunkach, o jakich była rozmowa. A tu obiecanki, tysiac wymagan, a pracy po prostu nie ma.

Adik

Odradzam wyjazdów gdziekolwiek z tej agencyjki !!

Zostaw opinię o Human & Hunter - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human & Hunter