Human & Hunter

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 60 ocen.

Human & Hunter
3 60 6 1

Opinie o Human & Hunter

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Edyta

@Stonka, proszę opanuj negatywne emocje. Nie są one potrzebne nikomu z nas i nie wpływają pozytywnie na merytoryczność dyskusji. Czy możesz dokładnie opisać sytuację która miała miejsce? Czy jesteś pewien, że jako pracownik firmy Human & Hunter dotrzymałeś wszystkich obietnic i wywiązałeś się z zapisów umowy? Zarzut oszustwa jest poważnym zarzutem i należy mieć na niego odpowiednie uzasadnienie.

Stonka

UWAGA OSZUSCI!!!!! WYKOSLRZYSUJA LUDZI NA UMOWACH ZLECENIE OKRADAJA PRACOWNIKOW DOPIEPRZAJA KARAMI A COŚ ZAŁATWIĆ Z NIMI CIEZKO JAKIES ZAŚWIADCZENIE CZY COS DODZWONIC I DOPROSIC SIE NIE IDZIE MAJA PRACOWNIKÓW W (usunięte przez administratora) NIE POLECAM!!!! AGENCJA NIE GODNA ZAUFANIA!!!!!!!!!!!

Edyta

@Ewa, czy możesz sprecyzować swoje pytania? To forum odwiedza wielu pracowników jak i kandydatów do firmy Human & Hunter. Jeżeli sprecyzujesz swoje pytanie, to łatwiej uzyskasz na nie odpowiedzieć. Czy możesz powiedzieć na jakie stanowisko zamierzasz aplikować? Czy posiadasz już jakieś doświadczenie?

Stella

Human & Hunter ma dobrą opinię jako pracodawca i myślę, że warto próbować!

Ewa

Witam, czy ktoś może powiedzieć coś o Human & Hunter - Poznań, praca umowa zlecenie, studentka ?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. A jak to wygląda w Human & Hunter? Czy tak samo jest w Human & Hunter?

Bartosz

No cóż koszty utrzymania w Niemczech są niestety wyższe niż w kraju. Każdy wybiera co uważa!!

paweł

Praca jako koordynator. Czy ktos się orientuję jakie pieniądze oferują ? Jakie auto służbowe i ogólne warunki pracy

anonymous
@paweł 18.04.2018 18:41

Max 4kola. Fatalna atmosfera i nadgodziny bezplatne

lindau

Witam wyjechałem z h&h do lindau drukarnia lakiernia praca lekka ale za grosze 140 miesięcznie za stawkę 9.23 wiec prosty rachunek. 1100 netto miesiąc ( zależy od klasy podatkowej może mniej zostac) od tego 1100 odejmi mieszkanie 225 e dojazd we własnym zakresie a koordynator dysponuje prywatnymi samochodami pracowników to skandal i trzeba kierowcy płacić za swoje około 40 e plus wyżywienie wiec nie warto. Opinia zgodna z prawdą w 100% pozdrawiam

młody
@lindau 13.10.2017 17:28

facet co ty pierd...sz 140 h razy 9,23 daje 1292,2 eu czyli zabrali ci tylko podatek niemiecki a gdzie ZUS w niemczech zabierają 40 % + mieszkanie a 40% z 1292,2 to daje 516,88 eu

Ula

Generalnie firma ma opinię dobrego pracodawcy. Ale niestety nawet najlepszym zdarzają się kłopotliwe sytuacje.

Niepolecam

Nie polecam!!! Przez cztery dni pracowałam bez umowy, sama musiałam wydzwaniac do osoby zajmującej się przyjmowaniem pracowników. Słowa rzucane na wiatr, umawianie się i nie dotrzymywanie ustalonej godziny spotkania. Jak dzwoniłam słyszałam przepraszam, ale zapomniałem. To powtarzalo się nagminnie. Nie znajomość pracy do jakiej zatrudnia się pracowników. Zostałam poinformowana o pracy dwu zmianowej po spotkaniu okazało się, że jest to praca trzy zmianowa. Nie znajomość adresu firmy do której przyjmują. Zlewcze zachowanie. Podejście fatalne! Odrazu zerwałam umowę po podpisaniu jej. Nie polecam!

Edyta

@Ares czasem może już tak być, że agencje nie posiadają satysfakcjonujących nas ofert pracy. Może to być taki okres, ale czy jest to powód, by agencję oceniać jako słabą? Tobie się te oferty nie spodobał, komuś innemu za to mogły.

xxx

(usunięte przez administratora) firma kolega pracuje w wurzburgu na cynkowni w grudniu dali im po 150 eu. premii świątecznej a w styczniu w wypłacie za grudzień im premie potrącili

AAAA

Firma (usunięte przez administratora) Sprawa Trafia do Sądu Pani Karolino jak i moja opinia O waszej firmie pracować rok czasu dostawać wypłaty po 1400 zł chłopak stojąc obok ta sama umowa ta sama stawka 1750 do wypłaty wiec za ten rok pracy i mnie okradanie z moich ciężko zarobionych pieniążków Sprawa Trafia Do sądu Pracy Nie dajcie się oszukać tej firmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikita

A czy ktoś ma jakąś opinię o Human Hunter z Wrocławia ? Bardzo byłabym wdzięczna :)

Ares
@nikita 28.09.2017 13:09

Bardzo słaba agencja... Nie dawno byłem na rozmowie. Zaproponowano mi dwa stanowiska pracy: produkcyjne i dostawcze. Niestety nie porwały mnie zarobki. Zapytałem też czy mają jakieś inne oferty, niestety nie mieli. Poszedłem do innej agencji, gdzie czekało na mnie kilka stanowisk.

Edyta

Piszemy tutaj o firmie Human & Hunter, a nie innych, więc proszę opisywać wyjazdy z tej agencji. @Aleksandra czyli zdecydowałaś się na wizytę Pani z biura w domu? To chyba dobra opcja dla niezmotoryzowanych osób. I widzę, że TY słyszałaś inaczej =, jeżeli chodzi o opłaty za mieszkanie. Dobrze byłoby, gdyby była jedna wersja ustalona.

Grandier

Fajna agencja a że czasami trafia na nieszczęśliwych ludzi to mają później masę hejtu. Jeśli nawet coś nie poszło zgodnie z naszymi oczekiwaniami to jeszcze nie jest powód do oczerniania firmy, tak się zdarza!

Aleksandra
@seiko 05.01.2018 20:27

Wejdź nawet na strone zobacz ile maja oddziałów ...

Aleksandra

Hej, tak was wszystkich czytam i nie wiem czy się śmiać czy płakać :) Od jakiegoś czasu poszukuję pracy na terenie Niemiec ... Patrzę oferty i po fb i olx itp.w większości są podane od razu stawki w ogłoszeniach i wahają się od 8.85 brutto euro a 9.23 brutto euro Human proponuje 11 brutto euro ... więc na logikę jak można uważać że słabe pieniądze ? Zna ktoś z was w ogóle realia pracy w Niemczech ? Bo z tego co ja się orientowałam to najniższa krajowa wzrasta od 2018 do 8.50 brutto euro ...

Operator
@Aleksandra 05.01.2018 19:31

Realia są takie że w szeroko pojętym CNC płaci się od 12 do 20€ brutto często z dietą i darmowym zakwaterowaniem. Język jest tu mniej istotny ponieważ większość sterowań jest po angielsku lub można zmienić język na inny. Natomiast rysunek techniczny jest uniwersalny w krajach ze systemem metrycznym. Wiec 11€ brutto bez diety pomniejszone o koszty kwatery nie jest jakąś specjalnie atrakcyjną ofertą. Co nie zmienia faktu że lepsze to niż magazyn z zeitkontem za 9,01€.

:)

Zdecydowanie odradzam. Praca za połowe podanej stawki godzinowej. Praca miała być na 5 dni co się potem okazało była na 1. Omijać szerokim łukiem. Nazwa firmy adekwatna do tego co się tam wyprawia. Nie pozdrawiam

Aleksandra
@:) 15.11.2017 19:16

Hej na jakim zakładzie taka sytuacja miała miejsce ?

Niezadowolona!

Zdecydowanie odradzam!!! Omijać szerokim łukiem. Oszukują przede wszystkim na wypłacie. Jeżeli chcesz pracować za pół darmo-polecam.

Aleksandra
@Niezadowolona! 15.11.2017 19:11

hej gdzie pracowałaś/pracowałeś ? Bo zastanawiam się nad wyjazdem w lutym przez te firmę

Edyta

@Brodacz na temat odtrąceń poniżej pisał już @młody. Ale myślę, że jeżeli zastanawiasz się nad wyjazdem to najrozsądniejszym wyjściem będzie skontaktowanie się z firmą Human & Hunter i upewnienie się jak dokładnie ta sytuacja wygląda, czy jest to uwzględnione na umowie.

Aleksandra
@Edyta 29.12.2017 09:13

cześć, zastanawiałam się nad wyjazdem z chłopakiem tylko czekam na oferty od lutego ponieważ wczesniej nie uda nam się opuścić Kraju . Pani rekruterka powiedziała ze oplaty za mieszkania NIE są odciągane tylko pod koniec miesiąca dostaniemy fakturę ze stanem rzeczywistym dni w których przebywamy na mieszkaniu z podanym kontem bankowym

poznaniak

Kto zna jakieś szczegóły pracy w Wuppertal jako pomocnik produkcji obsługa maszyn cnc? Niby 11€ brutto, ile wychodzi netto i przy której klasie podatkowej? Jakie kwatery za 225€, czy czysto? Czy można robić nadgodziny i czy jest dodatek zmianowy? Czy duża rotacja pracowników? Ilu Polaków tam pracuje?

Aleksandra
@poznaniak 20.12.2017 17:15

Jesli chodzi o oferte to najlepiej znaleźć ich oddział i udać się do biura po więcej szczegółów ewentualnie wstępnie zadzwonić . Klasy podatkowe ? można w internecie tez sprawdzić

ja

witam jedzie ktoś z Gdańska 04.11 do wuppertal

Brodacz
@ja 30.10.2017 12:39

ja jade z okolic Kwidzyna . Także Pomorskie

Edyta

@:) to z agencją Human & Hunter umawiałeś się na pracę 5 dni w tygodniu. Czy to było zapisane na umowie podpisanej przez Ciebie? @Never ever. czy opisujesz pracownika biurowego?

nazir

agencja okrada na wszystkim , nie stosuje się a wręcz olewa kodeks pracy jednym słowem mówiąc porażka

Lolek

Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego agencja Human & Hunter ma aktualnie dość długą listę ofert pracy? Czyżby braki fachowców na rynku pracy zaczynały doskwierać nawet takim agencjom jak ta? Może będą lepiej płacić?

mikio
@Lolek 16.10.2017 22:53

ma taką listę bo wszyscy od nich uciekają bo płacą grosze nie mówią prawdy pracowałem w tej agencji nie polecam naprawdę.

Edyta

@Grandier widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą Human & Hunter. Czy mógłbyś podać cechy szczególne, które cenisz u tego pracodawcy? Pracowałeś w tej agencji czy tylko współpracowałeś z nią? Masz odmienne zdanie, więc warto, żebyś je szerzej uargumentował.

Edyta

@Gast to jest forum odnośnie pracy w firmie Human & Hunter. Nie piszemy tu o ofertach pracy w innych miejscach tylko o tej jednej firmie. Także, jeżeli masz informacje o pracy w Human & Hunter to proszę o merytoryczną wypowiedź.

Gast
@Edyta 28.09.2017 10:03

Przepraszam chodziło oczywiście o H&H, obecnie jest prowadzona rekrutacja na dwa miejsca w DE.

Gast

Mamy dwie oferty pracy obecnie w Niemczech. Zapraszam do kontaktu w sprawie szczegółów.

Edyta

@Bogusz może najlepiej byłoby, gdybyś się skontaktował z firmą z zapytaniem czy mają oferty pracy zagraniczne. Wtedy dostaniesz jak najszybciej odpowiedź. Jakbyś się dowiedział to proszę podziel się z nami również tymi informacjami.

Zostaw opinię o Human & Hunter - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human & Hunter