Opinie o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Praca jako kontroler jakości. Liderzy zmiany na prawdę przyjemni i bez problemu można o wszystkim pogadać czy liczyć na pomoc w razie problemu. Umowa zlecenie za najniższą krajową niestety, plusem są dodatkowo płatne soboty niedziele. Na minus wysokie temperatury w halach w okresie letnim przez które praca staje się cięższa.
Work as a quality controller. Shift leaders are really nice and you can easily talk about everything or count on help in case of a problem. (usunięte przez administratora)
Robie na kontroli, praca ok, liderki i kordynatorka super, pomagaja bardzo. No i najwazniejsze ze kasa na czas pozdrowionka z jelonki
Czy na rekrutera firma oferuje tylko umowę zlecenie? Widzę ogłoszenie tylko uz
Pracowałem tam kilka lat temu, nie wspominam tego dobrze, na początku miła rozmowa kwalifikacyjna, niestety później już było gorzej. Dostałem do podpisania umowę, gdzie miejsce dotyczące stawki godzinowej było puste, same warunki umowy były co najmniej dziwne a kierownik cały czas pospieszał aby podpisać jak najszybciej.
Rekrutacja mało stresująca mimo dodatkowego testu. Miłe trzy panie w biurze odpowiedzą na każde pytanie i pomogą w razie potrzeby. Każda rekrutacja mogłaby tak wyglądać. Minus to spora kolejka, na którą trafiłam.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Polecacie pracę w strukturach firmy ? Chodzi o stanowiska rekruterskie :)
Kolejny pracodawca, który w profitach wpisuje „atrakcyjne wynagrodzenie”, a na rozmowie kwalifikacyjnej dowiadujesz się, że chodzi o najniższą krajową i okolice. Nie polecam takiego podejścia, mam nadzieję że to się zmieni.
Ktoś się wypowie o pracy w dziale kadr i płac? Trochę daje do myślenia kolejna oferta w przeciągu kilku miesięcy czy wszystko jest z tą firmą w porządku. Na jakie zarobki można liczyć?
Ja pracowałam 3 lata temu w dziale kadr, bardzo polecam tą pracę. Atmosfera była bardzo fajna.
Już bez przesady w innych firmach rotacja jest jeszcze większa. Ludzie się zatrudniają i odchodzą to normalne.
Nie zawsze warunki pracy są powodem odejście.
W takim razie co jak nie warunki pracy? Z tego co obserwuje ogłoszenia pojawia się notorycznie co kilka miesięcy:)
Pracowałem w tej agencji przez 6 miesięcy zanim dostałem sie pod firmę docelowa, rozmowę kwalifikacyjną miałem w centrom handlowym, galeria Plaza w Rybniku na ławeczce. Pani policzyła ze będę zarabiał 2900 netto za miesiąc, ale zapomniała powiedzieć że to zarobek za pełny miesiąc z weekendami a w dodatku same nocki. Zarabiałem od 1900 do 2500 z nadgodzinami,(2 soboty) bo więcej robić nie było wolno. I na umowie zlecenie, nawet dnia wolnego nie dostałem. A zwolnić się nie było wolno wcześniej bo groziło to nie otrzymaniem wynagrodzenia plus kara finansowa za zwolnienie i przejście pod firmę. Nie przyjmujcie się do tej agencji. Na Facebook-wszystkie moje komentarze są usowane a dziś mnie zablokowali całkiem
Wysoko wykwalifikowana kadra, sprawna i skuteczna komunikacja oraz przyjazna atmosfera. Polecam.
Obecnie jestem na stanowisku biurowym, wypłaty są zawsze w terminie i póki co jestem zadowolona. Myślę, że o awans zawsze można się postarać ;)
Pracuję tutaj od kilku miesięcy. Pracodawca godny polecenia. Pensja w terminie, profesjonalne podejście do zarządzania, świetna atmosfera i wiele benefitów! Bez wahania polecam każdemu!!!!
Praca w oddziale w Chrzanowie jest jedna wielka porażka , koordynator nie ma bladego pojęcia o zarządzaniu , kombinuje na godzinach , pracownicy chodzą jak chcą ,podejście koordynatora jak można go tak nazwać ze tragiczne zero szacunku dla pracowników ,zarobki są tragiczne a on jeszcze łaskę robi , dla mnie jedno wielkie zero a kto się chce zatrudnić to pilnujcie godzin bo mogą przypadkowo zniknąć
Praca w tej firmie jest korzystna ale jedynie na jakiś czas i najlepiej gdy jest się studentem.(usunięte przez administratora). Czy ta praca jest trudna? zależy od Działow, w większości jednak są to proste pracę pomocnicze, które pomagają wspomagać zakłady produkcyjne. Ludzie jak wszędzie różni.
Czyli zatrudniając się u was na umowie zlecenie pracownik nie wie kiedy dostanie wypłatę? Nieźle
Zawsze jest to określone w umowie. Wynagrodzenie jest wypłacane do ostatniego dnia każdego miesiąca.
Ale dlaczego kłamiecie ? U was wynagrodzenia na umówię zleceniu nigdy niw były wypalające ostatniego dnia. Są albo do 15-ego albo 20-ego następnego miesiąca !!!!
Bo kadry firmy pracują bardzo sprawnie i obliczają wynagrodzenia wcześniej, czy to nie powinno być plusem że jesteśmy firmą terminowo wypłacająca wynagrodzenia?
Wynagrodzenia wypłacane są w naszej firmie terminowo, jeśli zdarzyła się taka sytuacja proszę o wyjaśnienie jej z koordynatorem który jest opiekunem w danym zakładzie
A PRACODAWCA WG PRAWA PRACY NIE POWINIEN WYPŁACAC NAJPÓŻNIEJ DO 10 DNIA NASTEPNEGO MIESIĄCA, A JEZELI PRZYPADA TO NA DZIEŃ WOLNY TO WCZEŚNIEJ TAK PYTAM CZY PRAWO ŁAMIECIE
Czy w SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o. występują paczki/bony świąteczne?
Czy wypłata będzie wypłacona w 10 czy może wcześniej ?
Pracuje w przez tą agencje pracy już rok agencja pracy godna polecenia jedna z najlepszych agencji w Polsce jestem bardzo zadowolona z pracy która jest mi przydzielona.
Polecam współpracę z firmą, wszystko zgodnie z założeniami, a do tego robią wiele ciekawych rzeczy.
Firma godna polecenia. Przyjazna atmosfera, profesjonalne podejście. Polecam !
Co do wynagrodzenia, rozliczenie zasadnicze na niekorzyść pracownika za przepracowane godziny. Powinni obliczyć z angażu dzieląc przez dni robocze i razy przepracowane dni.
Witam, jest możliwość ubiegania się o zaliczkę?
Jak się pracuje w SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 48.
Jakie są opinie pracowników o pracy w SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 36, z czego 16 to opinie pozytywne, 11 to opinie negatywne, a 9 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.