SGP - Sorting Group Poland

• Sobuczyna
  • Korwinów
  • Huta Stara A
Bielsko-Biała - SGP - SORTING GROUP POLAND
Bydgoszcz - SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Dzierżoniów - SGP - Sorting Group Poland
Gliwice - SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Jelcz-Laskowice - SGP – Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Oława - SGP-Sortig Group Poland Sp. z o.o.
Opole - SGP - Sorting Group Poland Sp.z o.o.
Słupsk - SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Sosnowiec - Firma SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Wrocław - SGP

3. Opinie o pracodawcach Częstochowa
  5. Opinie o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.

Opinie o SGP - Sorting Group Poland Częstochowa

Nie przegap nowości o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.!

Nie lubię jej

25.03.2020 09:31

Daria to jest jak zaraza (usunięte przez administratora) straszna trzymała w zakładzie swojego kuzynka który narobił reklamacji za, reklamacjami wywala i wywala będzie w dalszym ciągu ludzi bo to zła kobieta jest
    Koronawirus

25.03.2020 12:32

załóżcie może sobie kółko wzajemnej adoracji wszyscy hejterzy Darii i tam sobie piszcie swoje żale i bóle (usunięte przez administratora) bo to chyba nie jest odpowiednie miejsce na pisanie tych bzdur.
    Pokorna Daria SGP LUBLIN

07.11.2019 22:10

a w Lublinie z SGP masowo odchodzą ludzie mają dosyć niskich zarobkow itd a i tak nasza piekna i pokorna ksiezniczka Daria za wasze pieniadze jezdzi sobie do Dubaju !!!
    Obiektywny

24.11.2019 10:57

idz jak chcesz praca dla studentów ok ale juz dla ludzi powyzej 25 roku zycia to tak slabo..praca moze być jedynie kierownictwo i liderzy niekompetetni z przerosnietym ego tak samo jak Kordynatorka i jej szefowa.
    Ccc

08.03.2020 16:31

Ona to tragedia dziwne że kierownictwo i ludzie to tolerują ale widocznie wszystkim to ma rękę.
    Holz

06.03.2020 19:00

Chciałem się dowiedzieć jak wyglada praca na oddziale SGP w Cooper Standard w Częstochowie? Pracował ktoś?
    Maly

28.02.2020 09:11

Wszystko zalezy od korydynatorów, podczas pracy w sgp mialem 3 i jest coraz gorzej idziesz do pracy na 18 do 6 rano a potem zaczynasz od14 a czasami 12.

12.02.2020 13:17

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    Xxx

26.02.2020 17:17

Brawo ! Za usuwanie komentarzy średnia 2.0 świadczy coś o was czyżby macie coś do ukrycia drogi administratorze? Nie polecam tej firmy omijajcie szerokim łukiem !!!!!
    Sicko

04.02.2020 12:14

Ja również nie polecam
    Ruda...

12.07.2019 13:32

Kiedyś pracowałam mam doświadczenie. Chciałam wrócić po przerwie nie z mojej winy. Obiecali tak ok szkolenie itd. Potem cisza bez odzewu brak profesjonalizmu. Nie polecam. Koordynatorzy nie mają pojęcia o zatrudnianiu. A szkoda.
    Zwolniona

15.01.2020 21:53

Zgadza się koordynatorzy to totalne (usunięte przez administratora)
    Nierzetelny płatnik

11.11.2019 23:07

(usunięte przez administratora) Ludzie uciekają z tej firmy, a jak dzwonisz i pytasz o kasę to nikt nic nie wiem. Niecelny 2 tys które był mi winien to płacił 6 miesięcy. Jeżeli ktoś planuje z gościem współpracę to niech lepiej bierze przedpłatę bo w innym przypadku na kasę będzie czekał miesiącami
    niepewny pracodawca

28.10.2019 13:13

Uważajcie, z tej firmy masowo odchodzą pracownicy !!! A więc musi być tam źle. NIE POLECAM...
    Karla sgp Lublin

02.11.2019 10:28

to prawda bo nawet ci którzy byli jej pupilkami lub pupilami siedzieli jej na przysłowiowym (usunięte przez administratora) odeszli więc coś jest nie halo
    opinia

28.10.2019 13:18

Pracuję w SOSNOWCU przez SGP i każdego miesiąca jestem (usunięte przez administratora) Kończę w tym miesiącu i chce się udać do PIPu. Jest o co walczyć?
    Mateusz

19.08.2019 21:56

Jestem bardzo zadowolony w pracy w SGP stawki są zależne od stanowiska i ile płaci zakład za pracownika.
    Zielony marker

17.08.2019 11:00

Praca jest bardzo fajna jako praca sezonowa, jako student byłem bardzo zadowolony. Łatwo można się dogadać w kwesti godzin pracy, a jak dla studenta wypłata całkiem zadowalająca. No i ciekawe doświadczenie to dla mnie było jako pierwsza praca. :)
    Sgp

19.08.2019 17:59

No właśnie.. Ta praca jest w sam raz dla studentów ludzi do 25 roku życia.. Dla starszych jest to zwyczajny wyzysk. Kasę płacą dopiero koło 20 dnia następnego miesiąca.. Stawka najniższa co najmniej rok później jak mają dobry humor to dadzą łaskawie 1 zł brutto więcej..
    Andrzej

31.07.2019 14:12

Oddzwoniono do mnie z ofertą pracy, zgodziłem się na warunki, zostałem poinformowany, że zadzwonią do mnie ponownie w celu ustalenia terminu spotkania z koordynatorem na podpisanie umowy. 4 dni robocze - cisza. Nie polecam, oferują pracę wszędzie na portalach, po czym zwodzą człowieka.

Oferty pracy - SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.

Kontroler Jakości (K/M)

Kostrzyn nad Odrą

36 - 36 PLN / m

Wsparcie produkcji - dział szlifierni (k/m)

Zawiercie

Bytom

45 - 45 PLN / h

Sgp Lublin

09.07.2019 15:55

Z sgp w Lublinie masowo odchodzą ludzie.. Nikt nie ma zamiaru pracować za najniższa i na zleceniu. Niedługo to będa więźniów i ludzi z łapanki z ulicy zatrudniać.
    x798

21.07.2019 22:56

Taka prawda ; ( Nadal czekam na wypłatę za czerwiec ... Bardzo nie polecam pracy w tej firmie (mam swoje osobiste przemyślenia do których każdy z czasem dojdzie nowo przyjety pracownik ) na szczęście już tam nie pracuje Przykro mi zasługuje na lepszą pracę. ..

25.07.2019 19:02

Zgodnie z umową pieniążki wypłacane są do 30tego dnia kolejnego miesiąca. Nigdy nie było opóźnienia.
    Po pracy

27.06.2019 10:17

Nie polecam , dwie umowy, kombinacja na ZUS, opóźnienia w płatnościach, niedoświadczony koordynatorzy, jak potrzebujesz zaświadczenie to robią ci problem, jeszcze raz nie polecam
    Bo tak

08.05.2019 11:24

(usunięte przez administratora) praca za 14.70 a nawalasz na jednej linii cały dzień .. 16 brutto dostaniesz po roku czasu lub wcale wyzysk.. Jeden wielki i jescze jakieś pryszczate gowniarstwo rządzi tobą bo poczuło że Pana Boga za nos złapali..

01.06.2019 23:26

A liderzy zmian w Lublinie siedzą ma cycku (usunięte przez administratora)bo boją się jej strasznie jak jakieś królewny(usunięte przez administratora)
    dggj

26.06.2019 14:31

umowa zlecenie, o umowę o prace bardzo ciężko
    SGP man

11.06.2019 21:07

Daria tak się zachowuje dziwnie bo dawno nic nie miała pomiędzy nogami
    Z budowlanej

13.06.2019 04:51

Ale tak jest naprawdę,tak się zachowuje kobieta która ma owulację a nie wie co z tym zrobić
    NieZapomnialemOTymCoMiWisicie

20.06.2019 23:04

Makabra....Sylwia zabiurkiem w Czestochowie sieje falszywa reklame SGP. PUTO kazal to pisza. Fakt jest taki ze nie ma firma zlecenia gdzie czegos nie spierdzila i pozniej musza darowac czesc faktury. Maja to za co placa. Nie plaa na poziomie takim aby przacownik sie wykazywal
    zzzz

02.12.2018 17:26

Nie polecam pracy w SGP Lublin przez delikatnie mówiąc nieprofesjonalne zachowanie koordynatorki pani D. Jest to osoba, która zachowuje się jak przedszkolak w myśl zasady; kogo lubię kto z nią pije nawet jak średnio pracuje jest ok, niektóre osoby traktuje bez szacunku z lekceważeniem. nie odpisuje na smsy nie odbiera telefonów.. na facebooku umieszcza opryskliwe zarozumiałe posty..totalny brak profesjonalizmu..nikt jej nie zwraca uwagi jak się zachowuje bo po co ..Mamy 21 wiek, a ona jej podejście zatrzymało się na epoce kamienia łupanego. Mimo, że są na nią skargi, jej przełożona pani. M nic z tym nie robi dodatkowo sama robi wrażenie ze też jest zarozumiała..gratulować tylko super jej zadowolenia
    K.W.

30.01.2019 20:57

Toś ty BMW chyba nie widział
    MM

22.02.2019 08:44

Jak może być rozwój, gdy na czele niedorozwój ?
    Palecinn9

15.02.2019 07:31

A ten reptyl z adeco to jeszcze żyje? Podobno straszny alkoholik z niego. Szkoda chłopa...
    ktoś

19.02.2019 17:35

Ten reptyl adhd to raczej był z SGP
    Adeco how

12.02.2019 09:29

Noji co Dariusia to jeszcze pracuje? Pracuje? Co no słucham Pracuje jeszcze? Jeszcze?
    Bernd

14.02.2019 06:59

Dajcie już spokój z pisaniem o tej głupiej dziuni..

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SGP - Sorting Group Poland?

K

03.02.2019 09:36

Panie prezesiku, Panie dyrektorku, gratulujemy głupoty i życzymy dalszych sukcesów !!
    Gucio

06.02.2019 19:35

Wiecej detali?
    xxx

06.02.2019 14:11

Fajna praca, fajna atmosfera. Polecam ;)
    K.W.

30.01.2019 20:54

A ja polecam pracę w SGP. No chyba, że ktoś jest leniem jak 50% młodzieży w dzisiejszych czasach to pewnie mu nie będzie pasować. Praca może nie jest moga ambitna, a kasa to nie kokosy. Ale jako dodatek do stypendium super :). Pozdrawiam wszystkich którym się chce z PCFS, a szczególnie ziomki z mojej zmiany.
    Marta

29.01.2019 18:25

odgórna zgoda na propagowanie molestowania w pracy.
    Gucio

30.01.2019 13:45

Jak Tam wszystko w Czestochowie? Puto was wszystkie wytresowal Jak psy w cyrku. Kazda z was wali ten sam tekst ktory nie jest opaety na prawie tylko na tym ze chcecie zastraszac ludzi.
    Bo tak

24.12.2018 16:53

Nie polecam pracy w sgp Lublin panuje tam bardzo nierówne traktowanie ludzi przez koordynatorke jedne osoby szybciej dostają podwyzki mimo że mają reklamację drugie nie po za tym koordynatorka ma swoje ulubione osoby które później jej donoszą na inne osoby ona nie szanuje ludzi i jest wredna przenosi na inne zmiany bez ich zgody na zadane pytanie czemu tak robi księżniczka mówi że się z nią nie porozmawialo.. Podczas gdy inne osoby z jej znajomych robią masę reklamacji i nic z tym nie robi.. Jest chamska złośliwa ma mleko pod nosem uważa się za nie wiadomo kogo
    Obiektywnie

30.12.2018 00:47

Liderzy zmian tam też są gowniarze którzy też mają wielkie mniemanie o sobie też się nie pytają o czyjąś zgodę na przejście na inną zmianę czy inne ich zagrania..
    Rem

30.12.2018 18:53

Dokładnie najpierw w sposób przebiegły dają kogoś na inną zmianę a jak rzekomo reklamacja nie wytlumacza i mają pretensje że się nie przyszło do jasniepanstwa nie porozmawialo podczas gdy(usunięte przez administratora) czy jeden z lider robią to samo
    alvaro

20.12.2018 15:45

nie polecam omijajcie szerokim łukiem :) to jest jawna kpina Lubię atmosferę w SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o. za: ludzie sa wporzadku :) mimo ze dajemy sie robic w konia jak male dzieci
    Wścibski

23.12.2018 19:36

Dajecie sie robić jak dzieci..a to dlatego że nikt nie ma jaj by zareagować

Kontakt - SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.

Legionów 92 42-202 Częstochowa

NIP:9492069403

Branża główna: Badania rynku i analizy

Marcin Kalsowski

31.08.2016 10:11

Tak, to prawdziwa kontrola jakości, bez żadnych ukrytych gwiazdek. Można liczyć na umowę o pracę, ale najpierw trzeba pokazać, że się zna na kontroli jakości. Firma jest nastawiona na rekrutację specjalistów.
    Zgonrad

18.12.2018 11:24

Jakich specjalistów? Chyba od anala ty koński wisielcu
    Obiektywnie

18.12.2018 22:20

Taka to firma specjalistów że ludzi z lapanki bez szkolenia bhp biorą do pracy szkoli tylko osoba która odrobinę lub więcej pracuje

12.12.2018 19:58

Rem

17.12.2018 11:08

Ona uczy uczyła te osoby niby pokory które dwa razy więcej od niej w życiu pracowały więc z czym do ludzi

09.12.2018 22:24

Wojciech Fagary

10.12.2018 23:53

Kolega pewnie z Ukrainy, bo po naszemu nie pisze, ale myślę, że możemy mu to wybaczyć. Wszak mowa polska prostą nie jest. Na szczęście mowę kolegi trochę znam, więc, z tego, co się domyślam, praca mu odpowiadała. Też w Mrągowie robił, może nie za moich czasów, bo ja robiłem parę lat temu i u nas w grupie nie było wtedy żadnego Ukraińca.
    maniek

11.12.2018 00:03

Taaak! Wybaczamy koledze! Z tego, co widać po opiniach, to Mrągowo jakieś wyjątkowe było. Może jeszcze Gdańsk. Byłem tam kilka razy na Bufabie (taki duży magazyn w przemysłowej dzielnicy niedaleko wjazdu od Elbląga) i też tam była przyjemna atmosfera.
    boskidarujący prawdziwosz

14.11.2018 21:57

Ludzie umowa podpisywana co miesiąc jest do (usunięte przez administratora) bo ma swoje działalności a mianowicie już mówie Mniejszym szefostwem dowądzącym w tej branży firmy są liderzy i ich kompani dowodzący. Kompani są zwyż nawet od nich bo gdyby nie firma zewnętrzna do której szefostwo królujące ma panią Koordynator(Darie)Daria jest osobą mylną w swojej osobie i potrafi zmanipulować w swojej pracy co po niektóre działania odnośnie do pracowników nie dla niej.(PLOTKARZ DARIA) A już mówie Potrafi nie tylko co zmylić i postawić na swoje działania ale i też zmanipulować aby wszystko poszło dobrze.(JEJ MYŚLI) CHORE KIEDY TWOJE CZĘŚCI KOMPONENTÓW ZABIERA I WYRZUCA DO KOSZA TWOJEGO KIEDY NIE PRZESZŁY SELEKCJI PO JEJ MYŚLI_ a to prawda. Jedyną zaporą działającą w swojej kwesti nie tylko mówie broniącej a i też sprawidliwej są kamery co Daria wyczynia w danej porze i godzinie dla pracownika przeciwczego dla niej. kamery broni szef ochroniarz Woker dlatego nic nie mówcie sami myślcie w dalszych planach} NALEŻY PAMIĘTAĆ W RAZIE (W) I TO SĄ FAKTY. Też kiedy na integracji planowanej przez rzekomo pani koordynator potrafi wiele powiedzieć za dużo i naodwalać poprzez swoją osobe.ALKOCHOL +amfetamina. NIE TYLKO CHODZI O OSOBY A I TEŻ O STANOWISKA OBCHODZĄCE PRZEZ ZWYKŁEGO ROBOCIARZA. Nie chodzi głównie o to też ale Szefostwo ma swoje procedury co odnośnie zatrunionych osób mimo to mówiąc prościej wszystko jest od Dari -oddział Lublin DLA FIRMY ZEWNĘTRZEJ SGP a plastic bez niej to i tak PLASTIC OMNIUM Osoby liderzy co prawda są podtuzami w tym wszystkim bo osoby o większym stanowisku co dARIA są w firmie wewnętrzenej I liderzy (podtuzi) Bez niej też obyła by się REKRUTACJA NA koordynatora tylko wiadomo panisko wymyśla a nie zna praw swoich ale innych też NIE zna :/_ może znać ale wyższość nie uzasadniająca na miejscu.(DARIA JEST PLOTKARĄ JEŚLI JEJ NIE PODEJDZIESZ)-PROSTE. Głównie chodzi o szefostwo podtuzi i kordynator mają swoje procedury działające w dalszych ich pracach potrafią wysłać co po niektóre osoby do domy kiedy przyszły do pracy bo im tak pasuje bo nie ma selekcji zleconych przez okres osoby wysyłają które pracują mniej niż osoby dłużej pracujące Mimo wszystko NIE POLECAM pani D w głowie ma że selekcja poprzez osoby zwolnione po czasie (przekonacie co po nie którzy) przebyła nie pomyślnie co jednak była pomyślnie
    Wścibski

01.12.2018 18:27

ona jest energiczna chyba jak sobie zapali papieroska i wypije kawusie w altance w Plastiku to moze tak:D
    Hello

03.12.2018 08:31

Jak juz ludziom lepiej na kasie w stokrotce niż z(usunięte przez administratora) na zakładzie to nie ma co sie dziwić ze kasy okupują ;)
    Były pracownik.

27.11.2018 19:33

Byłem pracownikiem agencji SGP a pracowałem w Żorskim MCS i powiem szczerze że nie jestem z tej firmy zadowolony ponieważ: Jak były postoje na linii to obiecali mi że będę wykonywał zastępczą pracę a takowej się nie doczekałem. Owszem pracowałem na niepełny etat tak jak się umawiałem na pierwszym spotkaniu z rekruterką ale nie wyobrażałem sobie że w jednym miesiącu przepracuje mniej niż 20 godzin. Mydlili mi oczy, że będę miał zastępczą pracę różnymi wymówkami. Mało tego kierownik MCS i tak samo Pani z agencji na ostatnią chwilę przekazują mi informacje telefonicznie że będzie robota na dzisiaj albo że jej nie ma. Ponadto w nie jednym tygodniu była spora rotacja godzin, w jednym dniu pracowałem na 6 rano a w innym dniu na 10 lub 14. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Np. nie podawać fałszywych informacji że umowa agencji SGP z inną firmą w sprawie roboty zastępczej jest jeszcze nie zrobiona lub czeka na rozpatrzenie a przede wszystkim nie mydlić oczu ludziom.
    Mydliny

28.11.2018 23:27

To oczy masz czyste i tetaz wszystko dobtze widzisz. Mydlic i obiecueac to od Prezesa w dol sie wszyscy nauczyl.
    Wojciech Fagary

26.11.2018 10:33

Witam. Ja słynę z tego, że mam cięty język i o pracodawcach, u których pracowałem wyrażam się dobitnie, jeśli coś było nie tak. Naturalnie w internecie, nie w realu, bo się cykam;-] Żarty żartami, ale z doświadczenia pracy w tej firmie w Mrągowie mogę powiedzieć, że bajka. Nigdzie mi się nie pracowało tak dobrze, jak tutaj. Atmosfera bardzo dobra, pracownicy i przełożeni się wzajemnie szanują. Aż mi się chciało do pracy przychodzić. Nawet jak coś nie tak zrobiłem, potrafiono mi zwrócić uwagę w taki sposób, że przyjąłem ze zrozumieniem.
    EJNIEMUSZEJMENJM

01.11.2018 13:03

ZROBILI MI BANA NA SERWERZE MAPY SGP ALE PO SLAWEXIE SIE SPOKO LATA I EXBI. BENC RYJE.POZDDRO
    Tomek

20.10.2018 14:21

Porażka robisz normy za 12h płaca ci jak za 8 inne warunku mówią ci na rozmowie inne masz na wypłacie atmosfera spoko ale jeśli was zadowala 2tys to możecie tu pracować mi na rozmowie przedstawiła z 2 sobotami 3 tys to nie wiedziałem ze za sobotę jest 500 zł w tej firmie Moje sugestie dla SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.: Porażka nie polecam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować ludzi

21.10.2018 18:48

Poszanuj to ty sam ale mtka może to nie ty nie

16.10.2018 17:13

21.10.2018 18:47

A dostane koszule do stroju klasycznego??
    gaegeag

11.10.2018 11:30

dramat.... robie w zakladzie gdzie pracownicy robiacy przez inne agencje maja setki placone :) ja dostaje 1.70 zl ^^ :) nie zatrudniajcie sie w tym gownie umowa szit/ placa szit :)
    Flaszka

16.10.2018 16:58

Napewno Audi a nie Maserati Prezesa Puto.

21.10.2018 18:45

nie
    milkini-e_milki

30.09.2018 02:56

a do cholery z taką robote wszystko nagle tak na łeb ,a tu godzina pracy nie wiadomo kiedy i sie streszczaj bo każą a człowiek musi już wolny o 16 wyjść. a tu dzieci priorytetowo Zaniedbując swoje obowiązki jak tu nagle ożyć?? ja już nie mam siły mimo gadałam z dyrektorem naszego odziału ale on nie toleruje moich wymagań. To nie jest kwestia precyzyjności tylko grania szopki i starej szkoły jakie zaszły we wcześniejszych komentarzach odnośnie tego że w lutym został zabazowany hangar na modelunki pompunku ADMxv36 Mimo wcześniejszych ustaleń nie zlokalizował usterek wchodzących na wadliwe kompenty wzoru kółek czy kwadratu bądz koperty. Zakodowanie zlokalizować od skanu od tamtej pory naklejką matrix i zatwierdzić 1 kreską nad widocznym polem piktogramu. Pole progu przekroczenia pomiaru max:321' jeśli do 322 -UWAGA próg maxymalny wpisujemy kod zatwierdzenia logowania Pcrscer2duty. JEŚLI LOGISTYCY PIeSer_069 Odnośnie dalszych i końcowych części nie moge dotrzeć do was więc moi drodzy przedstawiam wam tutaj , dlatego się umawialiśmy o tej porze a dalej nic nie docierało.. szczegółnie wózkowych ;) INFORMACJA DLA OBSŁUGISTÓW MASZYN OBRÓBKI : Aby dostać się na oddział logów przypominałam i ponownie przypominam. WPIERW: dostać się na oddział ochroniarza po nadanie przez niego informacji o waszej osobie i wtedy następnie CZEKAMY NA ZATWIERDZENIE .POTWIERDZENIE Dziękuje za Uwage przez was że tutaj.Mam nadzieję że kolejny raz nie nastąpi .Pozdrawiam ;p
    Damian

06.08.2018 11:04

Sgp Sosnowiec. Polecam firmę, luzna atmosfera i normalne pieniądze oraz koordynatorka pani Iza która sprawia że praca jest przyjazna i rozumie że każdy jest człowiekiem. Przepracowalem tutaj prawie 2 lata i będę miło wspominał pracę

17.09.2018 10:00

Pani Iza ? To chyba sama o sobie pisze, to brak jakiej kolejkolwiek wiedzy, a odpowiedz to zawsze nie wiem... żal
    oho

08.09.2018 21:19

Jednym z najwiekszych problemow w tej firmie jest Daria. Po prostu z nia sie nie da pracowac, jest na etapie wiecznej histerii. Wyzywa ludzi, rzuca pudełkami - jak male rozwydrzone dziecko :D Szkoda, ze szefostwo nie zdaje sobie sprawy jak naprawde wyglada jej praca. Wymaga od ludzi wrecz perfekconizmu po czym przychodzi na kacu do pracy :D
    xxx

11.09.2018 11:51

Ona by sie nawet nie nadała do kierowania przedszkolakami,a co dopiero dorosłymi ludźmi z czym do ludzi.
    Zbyszek

23.08.2018 18:41

Czy po podpisaniu umowy dostaje się też jej kopię w Lublinie?

Zostaw merytoryczną opinię o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.