SGP - Sorting Group Poland

• Słowik
  • Kolonia Mirów
  • Huta Stara B
Bielsko-Biała - SGP - SORTING GROUP POLAND
Bydgoszcz - SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Dzierżoniów - SGP - Sorting Group Poland
Gliwice - SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Jelcz-Laskowice - SGP – Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Oława - SGP-Sortig Group Poland Sp. z o.o.
Opole - SGP - Sorting Group Poland Sp.z o.o.
Słupsk - SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Sosnowiec - Firma SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.
Wrocław - SGP

3. Opinie o pracodawcach Częstochowa
  5. Opinie o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.

Opinie o SGP - Sorting Group Poland Częstochowa

Nie przegap nowości o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.!

o SGP...

19.12.2021 21:29

Praca w tej firmie jest najbardziej korzystna dla studentów, osób do 26 roku życia, dla starszych mających lepsze ambicje już nie bardzo praca na 3 zmiany - większość pracuje na zleceniu. Duża rotacja np. w Lublinie zostało może 20 proc ludzi którzy zostali na dłużej w wiekszości liderzy
Bo tak

12.07.2022 21:44

praca typowa przejściowa mało kto zostaje na dłużej
Ktoś

17.06.2022 19:29

Znalazłam ofertę pracy w Częstochowie, na stanowisko - montaż przewodów samochodowych. Na czym polega ta praca i czy jest to praca dla kobiet (bez dźwigania) ? I zaczynając pracę na umowę zlecenie w tym miesiącu to kiedy jest wyplata ? Dziękuję.

17.06.2022 22:16

Dzień dobry, w sprawie oferty proszę dzwonić w poniedziałek na nr 577677644 lub napisac SMS oddzwonimy. Zaczynając w tym miesiącu otrzymuje się wynagrodzenie w lipcu (wynagrodzenia wypłacane są zazwyczaj między 15 a 30 dniem miesiąca) Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu
Ola

15.02.2022 11:59

Jeśli ktoś szuka pracy w Częstochowie to polecam SGP. W ciągu 3 dni znalazłam pracę
Ktoś

17.06.2022 19:36

I czym się tam zajmujesz ?
Ewa

12.05.2022 17:20

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak przyjazną agencją pracy jak agencja SGP Group polecam współpracę z tą firmą jestem szczęśliwa i zadowolona z tej agencji pracy
Ola

13.05.2022 07:44

Dziękujemy Pani Ewo za miłe słowa. Pozdrawiamy oddział Łódzki.
kuba

06.05.2022 22:06

Kiedy sa wyplaty ze zleceń????

07.05.2022 09:05

Tak jak jest zawarte w umowie, wynagrodzenia są wypłacane do końca nastepnego miesiąca, jednak najczęściej wypłacane są między 15 a 25 dniem miesiąca.
Aga

24.02.2022 09:22

Jakiś czas temu rozpoczęłam pracę w Luboniu, zatrudniona przez agencję pracy SGP, rekrutacja trwała 3 dni, na 4 dzień byłam już w pracy. Warunki przedstawione na rozmowie są spełnione, praca wygląda tak jak było to mówione na rozmowie. Stawka nie jest zbyt wysoka, ale jestem dopiero na okresie próbnym i za miesiąc mam otrzymać podwyżkę. Ogólnie jestem zadowolona :)
P

20.02.2022 21:39

Pracę dostałam od ręki, Pani z rekrutacji przedstawiła ofertę dokładnie, odpowiedziała na każde moje pytanie, 2 dni od rozmowy podjęłam pracę w zakładzie w Tychach. Dziękuję jestem bardzo zadowolona. Polecam
Tomek

11.02.2022 08:50

Witam. Do którego dnia miesiąca są wypłacane wypłaty?

11.02.2022 09:39

Dzień dobry, Wynagrodzenia z umowy o pracę tymczasową są wypłacane do 10 dnia każdego miesiąca, z umowy zlecenia jest wypłacane do ostatniego dnia każdego miesiąca. Pozdrawiam
Piotr

04.02.2022 10:52

Nie polecam nie rzetelna firma
Głogów

05.02.2022 10:13

To wy jestescie nieporozumieniem kantujecie ludzi i mam nadzieje ze wami zajmie sie Krajowa Administracja Skarbowa

06.02.2022 02:17

Niestety dopóki nie znamy sytuacji nie możemy jej wyjaśnić. Staramy się wyjaśniać sprawy pracowników od razu, wystarczy zgłosić się do koordynatora. Proszę rozważyć taka możliwość.

18.01.2022 09:34

OK
Mirek

18.01.2022 09:32

Praca oferowana przez ta agencję jest jak najbardziej okej. Nie mogę narzekać
Sylwia Biala

12.01.2022 09:49

Pracowalam przez SGP na zakladzie Sapa, mozna normalnie zarobic, koordynatorzy pomagaja, polecam!
Andrzej

14.12.2021 14:27

Pracuje przez tą agencje w Sosnowcu SAPA. Bardzo polecam. Fajne wynagrodzenie, kierownik i koordynator bardzo pomocni ????

Oferty pracy - SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.

Kontroler jakości (k/m)

Młochów

5665 - 7000 PLN / m

Pracownik wsparcia produkcji (k/m)

Tarnów

4806 - 4806 PLN / m

(PB) Monter siedzeń samochodowych

Chocicza Mała

4500 - 5400 PLN / m

Operator maszyn CNC (m/k)

Pilzno

70 - 70 PLN / h

Контроль якості / сортування

Sulechów

32 - 33 PLN / h

Pracownik produkcji - operator maszyn (m/k)

Tychy

5455 - 6000 PLN / m

Elwira

14.12.2021 14:24

Super podejście do kandydatka, jak najbardziej polecam pracę przez tą agencją. Pani Ania jak najbardziej na plus, dobrze przestawiona oferta pracy.
Bogusław

11.12.2021 18:50

Wpis dotyczy pracy w Jasionce na Podkarpaciu. Agencja zatrudnia na zlecenie ale obiecuje umowę o prace po trzech miesiącach po tym czasie dowiedziałem się że niema takiej możliwości i proponują dalsze zlecenie. Strata czasu gdybym wiedział wcześniej nie podjął bym tej pracy.
Sylwia

10.12.2021 14:49

Polecam! Wypłata terminowo. Przełożeni w porządku. Praca na magazynie - system 2-zmianowy - idealna praca jak dla studenta zaocznego.
Blablacar

22.11.2021 10:09

Szczegóły w czwartek, praca miała być w piątek, przełożona na poniedziałek a wtedy dowiaduję się o braku zatrudnień. Człowiek odmawia w międzyczasie innym agencja pracy, decydując się na sgp a ci mają go w poważaniu. Nie polecam, nie warto.
Agnieszka

03.05.2021 17:39

W starszych opiniach na temat pracodawcy przeczytałam między innymi, że nie wywiązuje się on z tych obietnic, które zostały złożone na rozmowie. Chciałabym się dowiedzieć, czy coś się zmieniło na lepsze w tej kwestii w SGP. Powiedzcie, jak to widzicie jako pracownicy i czy polecilibyście tę firmę. Co sądzicie?
A.

29.05.2021 17:58

Gdyby ta firma była godna polecenia na pewno by miała pozytywne komentarze od pracowników obecnych i byłych.
Johny

28.10.2021 12:09

....w tej firmie wszystko kończy się na obietnicach....

30.05.2021 10:29

Czy SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?

08.06.2021 20:41

Nie

13.09.2020 10:35

Żałosna firma... Chaos informacyjny, obietnice bez pokrycia, rotacja kadry wyższego szczebla... Ludzie z którymi kiedyś dało siee coś załatwić odeszli lub zostali zwolnieni... A teraz się z tego ciesza, że nie muszą patrzeć jak kryzys i złe decyzje Zarządu doprowadzają firmę do upadku.. Nie polecam wspolpracy jako Klient.
EwkaMarchewka

16.11.2020 19:24

Pewnie cała Czestochowa się z nich śmieje ...i nie tylko he he he
Alicia

26.04.2021 15:04

Pracowałam w różnych firmach ale szczerość w tej firmie to negatyw pomiatanie ludźmi gdy przyjdzie reklamacja zwalniają oczywiście nie lizusow najgorsza firma nikomu nie polecam jest fajnie do czasu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SGP - Sorting Group Poland?

O Darii

09.11.2020 09:26

Daria to królowa na ziarnku grochu bluzę dawno powinni ja wywalić ale ma swoich lizusów i pomagierów co jej na (usunięte przez administratora)wisza
Cd.

17.03.2021 18:38

I pani lider też trzeba pokory nauczyć !
aaa

22.04.2021 09:47

To jest kretynka juz ten jej sposób bycia jest denerwujacy zachowuje sie jak księzniczka ...ma swoich i miała pomagierów i lizusów jej poziom napewno nie był koordynatorki ..o czym świadczy ze zatrudniała znajomych w tym np jej ,,mądrego" kuzynka który puszczał bąka za bąkiem na linii ale coż taki lajf:)

17.04.2021 18:38

Jak wygląda praca w biurze? Jaka atmosfera?

26.01.2021 09:17

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.?
Karolq

30.03.2021 15:45

Zlecenie przedłużają z miesiąca na miesiąc następny. Trzy lata tam pracowałam i nie miałam co liczyć na umowe o pracę. Wieczne postoje nie informowanie pracowników kiedy mozna przyjsc do pracy ..
Wojtek

22.12.2020 13:15

Hej, macie na początku szkolenie bhp tak?
Joanna

15.03.2021 02:02

Mają firmy które przyjmują z nie pełnym podstawowym. Szkolenie BHP to już ogromny przypływ wiedzy. Formalność 2min.w zakładzie. Zakłady na terenie Częstochowy posiadają swoich pracowników bez żadnych umiejętności i szkół do zawodu. Firmy używają języka z rodu rynsztoka. Pracownicy z np.sili sp.zo.o nie znają języka polskiego tylko samą łacinę podwórkową. Zamknęli im palarnie to palą w szatni . Jest tam siwo. Tak że zakład sam inwestuje ale pracownicy akurat robią na odwrót. Baby nic ta nie robią a cały czas twierdzą że mają tam z*****l. na zmianę 30szt. na nic się doczekać nie można.
Joanna

15.03.2021 02:23

Kwestia przedłużenia umowy to brzmi dla normalnych ludzi jak : Czy chcesz zostać w marginesie i zrobić z siebie to samo!!! Szok. Nie nie przedużam męczą dalej. To jest chore. Mówię o firmie wcześniej wymienionej.
Seba_1632

04.02.2021 08:56

Bzdury wypisujecie! Pracuję w SGP od kilku miesięcy na kontroli jakości i jestem zadowolony. Zarobki są ok i co najważniejsze kasa na czas. Koordynator zawsze pomocny i kompetentny. Potrzebowałem zaświadczenia o zarobkach to dostałem go zaraz na drugi dzień.
Zośka

08.02.2021 12:45

Ktokolwiek zajmuje się teraz PR, od kiedy dział marketingu poszedł na zieloną trawkę, robi to mało subtelnie.
Paula

04.03.2021 17:51

PR zajmuje się teraz żona prezesa wiec co się dziwicie opiniom pochlebnym

07.09.2020 11:44

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.?
Ada

26.12.2020 21:26

Tak, SGP
Ada

27.12.2020 22:59

Oprócz SGP :)

Kontakt - SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.

Legionów 92 42-202 Częstochowa

NIP:9492069403

Branża główna: Badania rynku i analizy

JohnDoe

18.12.2020 21:27

ta firma stosuje tylko jedna zasade wobec klientow.... Masz frajera, to go duś, jak się zesra, to go puść!

09.12.2020 19:15

Nie zapłacili mi za przepracowane dni, nie polecam nikomu tam pracy obiecują co innego a co innego wychodzi. (usunięte przez administratora) !
Franek

24.11.2020 08:55

Widzę ze firma pozbyla sie nareszcie Zorro i Zaslony????.Szkoda że zdażyli pozbyc sie najlepszych klientow i zniszczyli kilu mądrzejszych od siebie menagerow i handlowcow! Lepiej późno niż wcale.
NieZapomnialemOTymCoMiWisicie

28.11.2020 20:54

Kim sa Zorro i....
Chciałem pracować

27.11.2020 22:43

Chciałem się zatrudnić, w przyszłym tyg mam mieć rozmowę ale chyba juz mi się odechciało pracować w tej firmie jak sobie poczytałem. Zresztą rekruterka z Częstochowy średnio wiedziała jak zapytałem o stanowisko i obowiązki w pracy na ul. Ekonomicznej . I to jest duża firma, która się w radio reklamuje... Dobrze, że tu zajrzałem
Michał

18.11.2020 17:55

Kiedyś zostałem zatrudniony w tej (usunięte przez administratora) firmie i tam jest jeden taki koordynator u którego pracowałem w tst. Powiem tak jedna wielka porażka, nie dba o pracowników, wyśmiewa się z nich, jak coś od niego potrzebujesz to ma Cię w (usunięte przez administratora) poprostu. Jak to czytasz to powiem jedno (usunięte przez administratora)
Jack

17.11.2020 19:37

Pycha kroczy przed upadkiem ...
anonymous

19.09.2018 09:15

Witam Znalazłem ogłoszenie tej firmy odnośnie pracy na stanowisku kontrola jakości w Niemczech. Jak wygląda taka praca i czy jest ok?
Abc

13.08.2020 20:25

W Niemcach, nie w Niemczech :)

17.08.2020 21:59

Nie jest ok Przeczytaj komentarze to się dowiesz
Janek

16.07.2020 12:21

Unikajcie tej firmy - zwykli oszuści
Marcin

04.08.2020 07:41

Zgodzę się z tobą w 100 % nierzetelna firma
Marcin

04.08.2020 07:37

Wszystkie komentarze na temat tej firmy sprawdzają się w 100% a mianowicie odnośnie zatrudnienia i ogólnie Ja miałem taką sytuację że byłem umówiony na rozmowę kolejnego dnia na godzinę 15 i do niej nie doszło ponieważ coś tej osobie ważnego wypadło a nawet nie poinformować że spotkania nie będzie to się nie chciało To potem przyjechał do biura z rana i było wszystko ok Potem zrobiłem badania a później kontaktu nie było od nikogo Kiedy do pracy Powiem jedno nie męczcie się kierować się w stronę tej firmy lepiej szukajcie pracy gdzieś indziej
Jola

02.08.2020 16:47

Proszę o opinie pracy w Dzbowie na Ekonomicznej kontrola jakosci na czym polega praca? Jak z wyplatami? I jaka admosfera? Z gory dziekuje ????
Bebeszka

02.08.2020 13:41

Kiedy jest wypłata orzy umowie zlecenie?
Hela

26.06.2020 17:04

No niestety nie polecam firmy. Pani personalna powinna zweryfikować swoją wiedzę z zakresu kodeksu pracy bo ma duże braki . Kompletna indolencja ludzi ! Jakość usług marna
Anka

28.06.2020 23:29

100% racji. Wg mnie ta pani nie ma zadnego wyksztacenia z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi

18.05.2020 22:02

Pracowałem w tenneco Rybnik i miałem umowę od 15 marca do 30 marca i przepracowałem 4 dni w pracy i potem wstrzymali produkcję przez koronawirus czy mogę ubiegać się o pieniądze z zapomogi i umowa nie została przedłużona.do dzisiaj siedzę w domu ani pieniędzy.wyplate otrzymalem 18 kwietnia.Pani z SGP group powiedziała że jak tenneco się otworzy to mnie przyjmą.
Hunterek

14.05.2020 15:22

(usunięte przez administratora) jak mogą. Sami sobie tworzą umowy bez podpisu osoby zainteresowanej. Ucinają premie i pensje bez zgody... (usunięte przez administratora) na kółkach... Firma nierzetelna
NieZapomnialemOTymCoMiWisicie

14.05.2020 16:37

Tak operuje pan prezes (usunięte przez administratora) Obiecanki cacanki a jak przuchodzi czas zapłacić to kasy nie widać. I jemu się marzy otwarcie firmy w Ameryce Północnej i Wschodniej. Jak tak zrobi za wodą to się nie wypłaci po wyrokach finansowych w sądach. Najlepsze jest to że kierownicy regionalni robią go w konia wiedząc o tym że bedzie ucinał premie. Oni darują co miesiąc faktur za 30-50 tys...temte firmy odpalają im 10% tego co urwali i wszystko gra. A jak firma płaci w Euro to jeszcze lepiej. Najlepszy w tym jest kierownik regionu z KGHM.

Zostaw merytoryczną opinię o SGP - Sorting Group Poland Sp. z o.o.