HR Investment Sp. z o. o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o HR Investment Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.

Magnolia

HR Investment jest typową firmą konsultingową, wymagania stawiane przez klientów są dla nich najważniejsze i myślę, że robią swoja robotę dobrze. Przy dużej ilości osób zgłaszających się zawsze mogą być jakieś błędy. Generalnie potrafią wykonywać swoja robotę.

piotr

agencja ciagle zatrudnia pracowników, dostajesz umowę niby na pol roku a po miesiacu i tak cię zwolnią, bo maja nastepnych, gogra nie warta swieczki dla kogoś kto szuka czegoś na dłużej

piotr

agencja ciagle zatrudnia pracowników, dostajesz umowę niby na pol roku a po miesiacu i tak cię zwolnią, bo maja nastepnych, gogra nie warta swieczki dla kogoś kto szuka czegoś na dłużej

Otis

Agencja ma jak widzę sporą listę ofert pracy!. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś więcej na temat roboty montera turbin w Finlandii z czerwca? Czy to jest jeszcze w ogóle aktualne? Może dowiem sie coś więcej w tym temacie ? Będę wdzięczny za każdą informację

Mariner

Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś o etacie dla specjalisty ds. rekrutacji? Jak się obecnie pracuje w firmie? Czy do pensji są jakieś dodatki typu socjal?

jaktamjest?

Witam. Czy jest ktoś może z agencji HR na magazynie spożywczym 20 km na południe od Berlina? Mam ofertę pracy tam i chciałbym dowiedzieć się jakie są warunki mieszkaniowe (podobno po 2-3 osoby w pokoju za 120 euro/mies.), jak z dojazdami do i z pracy (podobno udostępniony jest samochód dla pracowników) oraz jakie są warunki pracy na samym magazynie (czy 220 coli/h to realna ilość do zrobienia-wychodzi 1 cola na 17 sekund?). Z góry dziękuję za ewentualne odpowiedzi.

Hans
@jaktamjest? 24.07.2017 09:41
Witam. Czy jest ktoś może z agencji HR na magazynie spożywczym 20 km na południe od Berlina? Mam ofertę pracy tam i chciałbym d...

Normę trzeba zwiększać bo patrzą ale nikt nie startuje z 220, warunki tak jak mówisz ale samochod nic mi nie wiadomo, nie jest zle

Hans
@jaktamjest? 24.07.2017 09:41
Witam. Czy jest ktoś może z agencji HR na magazynie spożywczym 20 km na południe od Berlina? Mam ofertę pracy tam i chciałbym d...

Normę trzeba zwiększać bo patrzą ale nikt nie startuje z 220, warunki tak jak mówisz ale samochod nic mi nie wiadomo, nie jest zle

Olek

Czy jesteście pewni, że o agencji nie można napisać coś dobrego? Oni wysyłają masę osób za granicę do pracy a na forum jest zaledwie kilka. Czasami zdarza się, że coś nie wyszło!

Jan

Czy jesteś pewny, że chcesz wyjechać po tym co tu piszą ludzie. Nie radzę.

xx

Witam, czy jedzie ktoś może w środę 28,06,2017 r lub od lipca jako komisjoner koło Berlina?

Bystrzak

Widziałem w najnowszej ofercie firmy pracę dla specjalisty ds. rekrutacji. Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami na temat firmy i pracy? Zależy mi na pracy i lubię wiedzieć coś wcześniej przed rozmową. Poczytałem wpisy i trochę jestem zniesmaczony.

Paulina

@Mania, a o jakie stanowisko się ubiegałaś? Czy możesz napisać kilka słów więcej na temat przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Może masz jakieś rady dla przyszłych zainteresowanych pracą w tym miejscu? Jak uważasz, jak najlepiej przygotować się do takiej rozmowy?

Mania

Nie polecam firmy. Byłam na rozmowie rekrutacyjnej naczekalam się na Pana Prezesa dobre 30 minut!!! Za nic ma czas pracownika.... Widzę dużo ofert do ich biura we Wrocławiu praktycznie na każdym portalu... Chyba mają problem z pracownikami, słaby początek.

Bystrzak

Mam pytanie czy ta oferta dla kierowcy we Freiburgu jest jeszcze aktualna? Jestem bardzo zainteresowany!

Romek
@Bystrzak 30.05.2017 10:46
Mam pytanie czy ta oferta dla kierowcy we Freiburgu jest jeszcze aktualna? Jestem bardzo zainteresowany!...

dzwonilem wczoraj i bylo aktualne. dzwon do biura

MICHAŁ

NIE DŁUGO USUNA OPINIĘ BO JEST PRAWDZIWA.

ERYK

NIE POLECAM PO PIERWSZEJ WYPŁACIE LUDZIE ODCHODZĄ NA ZAJTKONTO ODRAZU 30 H ZABIERAJĄ MIESZKANIA PRZEPEŁNIONE, BRAK MELDUNKU ZA WYSTAWIENIE ZAŚWIADCZENIA PRACOWNIKOWI OPŁATA JEST OD 12E W WZWYŻ,PRZEZ 5 MIESIĘCY PRACY NIE DOSTAŁEM WIĘCEJ JAK 800 E PRZY 160H. SZEF JAK PISZĄ WYŻEJ OSZUKUJE A KSIĘGOWA ŻARTY SOBIE ROBI A TŁUMACZENIE TO OJ KSIĘGOWA SIĘ POMYLIŁA I TAK CO MIESIĄC. DOJAZDY WE WŁSNYM ZAKRESIE I BRAK DOPŁATY NA PALIWO. A SPRÓBUJ ZACHOROWAĆ TO SIĘ OBRAŻAJĄ I DO ZWOLNIENIA.

Mad
@ERYK 26.05.2017 22:00
NIE POLECAM PO PIERWSZEJ WYPŁACIE LUDZIE ODCHODZĄ NA ZAJTKONTO ODRAZU 30 H ZABIERAJĄ MIESZKANIA PRZEPEŁNIONE, BRAK MELDUNKU ZA...

Prawda. Zgłosilam ich do inspekcji pracy. Oszuści

Paulina

@Bodzio, oferty pracy HR Investment Sp. z o. o. za granicą, znajdziesz na stronie internetowej firmy: http://www.hrigroup.pl/index.php/site/oferty Praca, na jakim stanowisku konkretnie Cię interesuje?

Bodzio

Czy HR Investment ma aktualnie oferty pracy za granicą? Nie mogłem nic znaleźć a chciałbym skorzystać z tej możliwości wyjazdu. Słyszałem dobre opinie o firmie więc pomyślałem o skorzystaniu. Jakich pracowników ogólnie potrzebują? Gdzie szukać ofert?

k@rol

może ktoś coś powiedzieć o pracy na magazynie w berlinie bez języka ? warto jechać ile płacą na łape za miesiąc pracy ile biorą za mieszkanie ? wiem tylko że praca ze skanerem, pozdrawiam

k@rol
@k@rol 26.04.2017 20:58
może ktoś coś powiedzieć o pracy na magazynie w berlinie bez języka ? warto jechać ile płacą na łape za miesiąc pracy ile biorą...

Może jednak ktoś coś? Na jutro jest termin wyjazdu pracuje ktoś w berlinie na magazynach bez języka przez he investment ??

Paulina

@Obiektywny dziękuję za opinię. Obecnie firma zamieściła kilka ogłoszeń. Znajdziecie je na portalach ogłoszeniowych ;)

niezadowolony

Widze ze mój komentarz wczesniejszy został usuniety haha smieszne mam teraz dowód na to ze zostawiaja komentarze tylko takie jakie im odpowiadaja a przeciez nic złego nie napisałem. Nie wymysliłem sobie tej historyjki którą napisałem pare tygodni wczesniej(która została juz usunieta) tylko napisałem prawde bo pracowałem dla tej firmy i pisałem to jak oni potraktowali mnie i moich kolegów . Widocznie mozna tu zostawiac TYLKO pozytywne opinie

Obiektywny
@niezadowolony 04.03.2017 20:45
Widze ze mój komentarz wczesniejszy został usuniety haha smieszne mam teraz dowód na to ze zostawiaja komentarze tylko takie ja...

Kolego chyba nie czytasz ze zrozumieniem . Gdybyś czytał uważnie widziałbyś, że opinie są różne i NIE TYLKO pozytywne. Ja wyjeżdżam z tą firmą od kilku miesięcy i jestem zadowolony. Wszystko zgodnie z ustaleniami, kasa ok i na czas, umowy wporzo a idealnie to nie ma nigdzie i zawsze znajdzie się jakiś "niezadowolony" . A jak ktoś chce się przekonać to niech sam pracuje dla HR Investment i sam zobaczy jak jest

Paulina

Czy ktoś z Was pracował już w HR Investment Sp. z o. o.? Jakie macie opinie na temat firmy? ;)

Bartek

Chcę wyjechać do pracy w Niemczech jako elektryk, potrzebuje kliku informacji i pomyślałem o tym forum. Słyszałem, że agencja jest spoko i maja dużo mozliwości. Jakie są mieszkania dla pracowników, co z dojazdem?

zorientowany

ubezpieczenie? multisport? w HR Investment? haha! dobre mi. lewe umowy, a nie ubezpiecznie.

serenada

wiki na stanowisko pracy Specjalista ds. obsługi klienta z językiem czeskim dostac się jednak tak łatwo chyba nie jest, chociaz każdy by chciał umowę o prace jak mniemam,Multisport, ubezpieczenie Luxmed, ale jednak czeski i angielski tutaj trzeba super znać

anonim

(usunięte przez administratora)

okular

To co ci się wydaje to Twoja subiektywna ocena. Nic nie wynegocjujesz i taka jest prawda. Będą kręcić ze kontrak mają słabo opłacalny..... I takie tam

Bystrzak
@okular 23.08.2016 21:13
To co ci się wydaje to Twoja subiektywna ocena. Nic nie wynegocjujesz i taka jest prawda. Będą kręcić ze kontrak mają słabo opł...

Po to są rozmowy kwalifikacyjne, że jak masz argumenty potwierdzające Twoje zalety to jesteś wygrany.

alex1009

Z firmą HR Investment z Wroclawia jestem związany od prawie 2 lat. Pracuję jako opiekun wiele lat,ok.13-14 lat w Polsce i 4 lata na terenie Niemiec.Na początku obawiałem się współpracy ( różne rzeczy czyta się, jak firmy oszukują pracowników) lecz zaryzykowałem i nie żałuję. Firma ta oferuje indywidualne podejście do każdego pracownika, szybkie zlecenia, dobre i sprawdzone miejsca. A przede wszystkim regularne wpływy za wykonaną pracę na konto. Kadra firmy jest kompetentna i wykwalifikowana, zarówno w Polsce jak i w Niemczech, oferuje pomoc w każdej sytuacji. Podchodzi indywidualnie do pracownika i człowiek czuje, że jest priorytetem dla firmy.Jest to bardzo ważne, gdyż praca ta nie należy do łatwych i wymaga wiele poświęcenia. Dlatego też jestem bardzo zadowolony ze współpracy i polecam wszystkim z czystym sumieniem. Solidność firmy pozwala na spokojną pracę i realizację swoich marzeń dzięki dobrym zarobkom.Pozdrawiam Jurek D.

niby nikt

Ja jutro jade na komisjonowanie do niemiec kolo BErlina czy ktos jutro tez jedzie ?

Cash berlin
@niby nikt 15.03.2016 15:50
Ja jutro jade na komisjonowanie do niemiec kolo BErlina czy ktos jutro tez jedzie ?

Możesz coś więcej napisać o pracy i mieszkaniu ?

anonim

(usunięte przez administratora)

jan

oczywiscie, tez uważam,że podpinanie negatywnych komentarzy nikomu nie służy. nie dogodzisz każdemu, a wpadki się zdarzają.

Paweł

Pracuje przez HR investment w Niemczech jako magazynier i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jak mam problem dzwonie i zawsze mi ktoś pomoże. Nie jesteś zostawiony sam sobie. a to najwazniejsze. Ludzie nie bójcie sie dzwonic i pytac to wszystko

Karo

Pracuje w hr prawie dwa lata i nikt mnie nigdy nie oszukal na wyplacie. Kasa sie zgadza, jak czegos nie rozumiem to dzwonie i wyjasniaja.

LOT

To prawda. Oszukują na wypłacie i nie jest taka jak na umowie.Zawsze mniej. Trzeba zawsze wołać o brakującą kasę. Oddają ale nie zawsze tyle co brakuje,ile nerwów stracisz i kasy na telefony. Zawsze liczone jest na twoją niekorzyść,tłumaczenia pokrętne.

Juri

witam ;dostałem ofertę pracy w Hamburgu jako elektryk.Wymagają ode mnie nr.dow. os.i pesel.( usunięte przez administratora ) czy ktoś kojarzy tą osobę?

alex1009

Pracouję z tą firmą,umowę mam na czas okreslony,kasa na czas,w euro,sztele dobre,sprawdzone,dostałem telefon do zmiennika,wszystko sie zgadzało.Mogę polecić firmę,zwłaszcza rekruterkę panią Deborę z Wroclawia,sympatyczna i pomocna osóbka.

nowy

Widzialem oferte do naprawy palet w okolicy Magdeburga. Czy ktos sie tam wybiera? Prosze o info na temat tej pracy moze juz ktos tam jest.

Ja

Umowa o pracę a umowa o pracę tymczasowa to nie to samo.

marcin

byłem z tą firmą i polecam, nie było raczej problemów. wyplaty na czas. warunki zamieszkania ok. nas było 2 w pokoju . przed wyjazdem podpisujesz kartę informacyjną i jak chcesz to pokazują zdjęcia mieszkań . umowy o tymczasowke polska stosuja miesieczne no i nie na niemieckich warunkach

Ryszard
@marcin 22.07.2015 12:59
byłem z tą firmą i polecam, nie było raczej problemów. wyplaty na czas. warunki zamieszkania ok. nas było 2 w pokoju . przed wy...

Gdzie i jako kto pracowales? Jak wtedy z wypłatami było skoro polska umowa tymczasowa? w euro czy złotowkach? normalnie na konto polskie?

Ryszard

To wiem bo już kilka razy byłem na takim wyjezdzie ale przez to biuro jeszcze nie,wiec wole sie upewnic. Po prostu chcialbym wiedziec czy HR Inverstment jest sprawdzona i to co przedstawiaja we Wrocławiu sprawdza się na miejscu.

nowy
@Ryszard 19.07.2015 11:09
To wiem bo już kilka razy byłem na takim wyjezdzie ale przez to biuro jeszcze nie,wiec wole sie upewnic. Po prostu chcialbym wi...

Ja pracowałem z nimi około pol roku. Jeśli chodzi o stronę formalna dokumenty i wypłaty to wszystko było ok. Minusem w moim przypadku były umowy przedłużane co miesiąc i to ze z dnia na dzień a właściwie to z godziny na godzinę kazano nam jechać do domu. Co do warunków to zależy jak trafisz (do wszystkiego sie idzie przyzwyczaić). Jeśli chodzi o sama prace to nas było czterech polaków reszta to Niemcy wiec nie moglem narzekać.

Ryszard
@nowy 19.07.2015 12:21
Ja pracowałem z nimi około pol roku. Jeśli chodzi o stronę formalna dokumenty i wypłaty to wszystko było ok. Minusem w moim prz...

Dzieki za odpowiedz bo wlasnie mam jechać do Niemiec ale no wiadomo,lepiej sie podpytac jak to wyglada.. Co miesiac umowe dostawaliscie? W Prawie Polskim i Niemieckim jest chyba obowiazek umowy na miesiac,pozniej 3msc i 6msc a nie co chwile przedłuanie ;) no to faktycznie minus,że tak nagle kazali wam jechac do domu..

nowy

Słuchaj nastaw sie ze warunki mieszkaniowe na pewno nie będą takie jak w domu, dwóch w pokoju to komfort. Co do pracy to możesz trafić rożnie. Jak masz możliwość poszukaj pracy przez niemiecka agencje lub bezpośrednio u Niemca o ile masz takie możliwości bo praca przez polska agencje nierzadko to wyzysk i niepewność bo nikt sentymentów mieć nie będzie robota się skończy i z dnia na dzień jedziesz do domu.

Fred
@nowy 18.07.2015 18:11
Słuchaj nastaw sie ze warunki mieszkaniowe na pewno nie będą takie jak w domu, dwóch w pokoju to komfort. Co do pracy to możesz...

Tutaj się z Tobą kolego nie zgodzę. Miałem okazję pracować przez agencję pracy oraz bezpośrednio w "niemieckiej" firmie. Otóż, nie od dziś wiadomo, że agencja również musi zarobić. Ale... agencje mają bardziej przejrzyste warunki. Natomiast szukając bezpośrednio, trzeba się liczyć, że praktycznie z dnia na dzień musisz sobie znaleźć zakwaterowanie, zapłacić najczęściej czynsz za 3 m-ce z góry (na wejściu). A ten kto przyjeżdża, raczej pieniędzmi nie szasta. Dla przykładu: Dostałem ofertę pracy z dieta itp itd, natomiast na dzień dobry miałem opłacić sobie kwaterunek 750 euro. Niby warunki lux ale znajdź na początek taką kwotę. Agencje, choć nie wszystkie, oferują Ci bezpłatne zamieszkanie. Tyle co mogę napisać. Nikogo nie zachęcam i nie zniechęcam ale czasami lepiej pójść w mniejsze ryzyko. Pozdrawiam

Ryszard

witam jak wyglada praca w Niemczech poprzez agencje? Warunki mieszkalne? Wyplaty? Warto wyjechać czy to co wiekszosc pisze,że szkoda czasu i p.Agnieszka dużo obiecuje a pozniej dramat na miejscu gdy sie widzi warunki?

asd

Nie polecam firmy robią z ludźmi co chcą.

sluchacz

W jakim miescie byles. Mi proponują Oldenburg Czy jakos tak. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

kortal

HRInvestment oszukuje na wypłacie. Nie polecam dlatego już dawno zrezygnowałem ze współpracy z tasuper firmą. Zawsze brakowało na koncie pieniędzy, które obiecali.

mariusz

Witam czy jest osoba ktora by mogla cos napisac na temat wyjazdu do fabryki ( produkcja rowerow) w miescie ERFURT (450km od wroclawia ) przez podfirme HR Investman .......POZDRAWIAM

Biker
@mariusz 09.04.2015 15:35
Witam czy jest osoba ktora by mogla cos napisac na temat wyjazdu do fabryki ( produkcja rowerow) w miescie ERFURT (450km od wro...

Witaj Mariusz Dostałes ta prace przy rowerach?Mozesz dac jakies info? Pozdrowka

rafik_rav

Witam,na jakich magazynach dział firma?w jakich rejonach Niemiec?pozdrawiam

praca niemcy

Jedno wielkie dziadostwo. Przez telefon obiecują złote góry, na rozmowie w Wrocławiu jeszcze większe. Po przyjeździe na miejsce masz "miłe" zaskoczenie, ponieważ nie zgadzają się: "obiecane" warunki zakwaterowania, "obiecane" premie, "obiecany" czas pracy, "obiecane" nadgodziny. Wszystkie te cuda na kiju serwuje Pani Agnieszka z biura w Wrocławiu. Słuchajcie jej uważnie od pierwszej rozmowy to sami zauważycie jaka jest zakłamana i nieodpowiedzialna. PS. wiem, że czytacie wpisy z tego forum. Pozdrawiam

AGNIESZKA HRI

W odniesieniu do zamieszczonego komentarza informuję, iż bierzemy odpowiedzialność za zaistniałą sytuację. Jest nam bardzo przykro ,niestety zdarza się, iż niekiedy nie ma możliwości przewidzieć z góry rozwoju wypadków. Klient, do którego został wysłany Pracownik w planowanym dniu rozpoczęcia pracy, poinformował nas ,iż w związku z niesprzyjającymi warunkami atmosferycznymi żadne prace nie zostaną podjęte . Połowę kosztów poniesionych w związku z przejazdem oraz niezbędnymi badaniami lekarskimi pokryliśmy, natomiast pozostałą część oczywiście uregulujemy niezwłocznie po otrzymaniu stosownych rachunków. Mamy nadzieje, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. Zależy nam na owocnej współpracy i zadowoleniu naszych Pracowników.

lysy22
@MaRas 08.03.2016 14:56
a ja tam nic nie powiem na te firme. kasa jest o czasie, a do tego nie taka zła.Nie zawsze mozna złapac koordynatora, ale jak c...

pracuję 30 lat w niemczech trzeba być chorym żeby jechać bez umowy

abcd

rowniez nie polecam tej firmy,nie mozna sie doczekac wyplaty,bo albo szef na urlopie albo ksiegowa,robia sobie żarty z pracowników i tyle .

jarex

jak jest z zarobkami w tej firmie warunki itp ??

kruchy

może nie ma co się tak śpieszyć od razu z tym egzekweowaniem tylko się przypomnieć ewentualnie jakoś postrszyć. Z tego co wiem to może małymi opóźnieniami ale firma wypłaca kasę pracownikom. A co do ofert. To jak jest tyle ofert to wydaje mi się że na tą chwilę nie ma mowy na czekanie na prace. Pozdrawiam

Ewa

Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam

Anna
@Ewa 22.10.2014 10:23
Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam

NIE JEDŹ Z TĄ FIRMĄ CHYBA ŻE MASZ DUŻO KASY I MOŻESZ POZWOLIĆ SOBIE NA CZEKANIE NA NIĄ W NIESKOŃCZONOŚĆ

ewelina123
@Ewa 22.10.2014 10:23
Czy ktos wyjezdzał jako opiekunka z tej firmy?prosze o opinie.Pozdrawiam

witam bylam raz z tej firmy niby do opieki ale to bardziej bylo do sprzatania rezydencjii mialo byc ze za miesiac mialam dostac tys.euro a brakowalo mi dwa dni do pelnego miesiaca i zap.....mi 100euro odradzam .....polecam firme activmed24 jeszdze z nia juz prawie rok i jest ok kasa tyle ile mi proponuja i zawsze na czas

Patryk

Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą podstawy i czy trzeba mieć doświadczenie wcześniejsze jako komisjoner. Do tej pory pracuję na produkcji części samochodowych a chciałbym rozpocząć pracę w Niemczech na stanowisku komisjonera.

asdfor
@Patryk 01.09.2014 18:11
Powiedzcie mi czy aby dostać się do pracy przez tą agencje jako komisjoner trzeba umieć dobrze język niemiecki czy wystarczą po...

Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za duze normy wymagaja i ukladaja auftragi. Przez kogo jestes na tej produkcji czesci sam.?

komisjoner
@asdfor 11.09.2014 11:37
Patryk na twoim miejscu siedzial bym na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie szukal komisjonowania na spozywce za...

Mógłbyś mu chociaż wyjaśnić co to ustawianie auftragów.W

Zostaw opinię o HR Investment Sp. z o. o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Investment Sp. z o. o.