TIME SECURITY Sp. z o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 20 ocen.

Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.

Beta

firma time security startuje do przetargu na srk "boze dary".podobno maja duze znajomosci w centrali srk w bytomiu wiec napewno szykuje sie walek. Ale CBA czuwa.

kista

emeryci do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imek46
@kista 27.06.2017 07:01

A co masz kuźwa do emerytów

Ochrona
@imek46 08.11.2017 14:49

A chociażby to ze odbieracie ludziom prace!Sami macie po 4-5 tys.emerytury i ciagle wam mało!!!Siedziec w domu i wnuki bawic!Banda pazernych emerytow!

Iwona

Ja pracuję 3-ci miesiąc i nie narzekam!Solidna,uczciwa firma b.dobrze ttraktująca pracowników,ale także wymagająca przestrzegania obowiązków swoich!!!Póki co jestem zadowolona mimo iż jestem wymagająca jeśli chodzi o warunki pracy,a tu jest bez wyjątku każdy tak samo traktowany!JESTEM ZADOWOLONA!!!

Nicola

Time security z Katowic ul.Pukowca 15 to najlepsza firma ochroniarska w Polsce .Uczciwość ,profesjonalizm oraz godne warunki pracy .Mam tylko jedno małe zastrzeżenie więcej przyjmujcie niepełnosprawnych (to wam się opłaca gdyż macie dofinansowanie i niepełnosprawni są lepszymi pracownikami) a mniej zatrudniajcie dobrze sytuowanych emerytów !!!

Laki
@Nicola 29.05.2017 16:41

Tak, tylko mogli by Im coś więcej płacić, skoro i tak "doją" za nich kasę z PFRON.

PIECZYSTY WALDEK

DOBRA FIRMA I WYPŁATY NA CZAS NIGDY NIE BRAKUJE GODZIN KONKRETNI ŻEBY WSZYSTKIE FIRMY OCHRONIARSKIE BYŁY W POLSCE TAKIE TO BYŁOBY SUPER - NICOLA MASZ RACJE JAK NAJMNIEJ EMERYTÓW Z DOBRYMI EMERYTURAMI W OCHRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stan
@PIECZYSTY WALDEK 02.06.2017 07:08

zmuszają do nadgodzin ,urągające warunki pracy baz prądu i bieżącej wody zmuszanie do pracy w niedziele i święta po 24 godziny średniowiecze kłania się budowa -bielszowice

Ferdek Kiepski

Tych co tacy zadowoleni mam specjalne zajecie polegające na trzepaniu gruchy bo dodaje otuchy i wzmacnia paluchy i awansik szybki co najmniej kierownik. Ja akurat lizałem i się udało przyjemne z pożytecznym. Udało się ????

pedros
@Ferdek Kiepski 17.07.2017 00:21

coś dużo wiesz o masturbacje z pewnością masz duże doświadczenie w tej tematyce zmieniaj często rączkę

Gość

Witam! Pracowałem w tej firmie i powiem tak nie polecam . Wypłaty nie w terminie biorą ciężkie pieniądze z Pefronu a ludzi mają głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Naprawdę nie polecam.

kotek

ochrona Time security dobra firma ale jesli o cos przyjdzie sie prosic to jest masakra trzeba sie prosic tysiace razy bardzo chwale bo godziny pracy stabilne i stabilna firma

Embik

Przyjąłem się do tej firmy rok temu i nie żałuję jest naprawdę uczciwa nareszcie jakaś normalność i stabilizacja !!! polecam !!

Parzonka

Super firma warto się przyjąć jak dla mnie ideał szacunek poważanie przełożonych polecam wszystkim !

Marek

Twoja opinia została zgłoszona do Administratora gowork o udostępnienie i.p komputera jak zapłacisz zadośćuczynienie na chore dzieci 3000 zł to ci się odechce obrażać nikt nie jest anonimowy w internecie .

Wojciech
@Marek 08.05.2017 06:33

Brawo Marek koniec z chamstwem w internecie popieram a firma jest super i warto pracować dla time security !

Kendis

Najlepsza firma ochroniarska szacunek dla pracowników ubrania nowe bardzo przestrzeganie prawa pracy brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brodu
@Kendis 26.04.2017 22:06

Tak na pewno przestrzegają prawa pracy ostatnio widziałem umowę z pracownikami z firmy GPW Katowice ktorzy mają napisane że za picie alkoholu w pracy mają zapłacić 100 zł kary smiech na sali i to jest przestrzeganie prawa pracy!!!!! To ja bym przychodził cały czas na fali

Monika
@Brodu 24.08.2017 02:21

Ciekawe że tak pisze w umowie że za picie w pracy jest kara 100 zł nie wierzę w to za picie w pracy jest dyscyplinarka i jak pracuję w ochronie ponad 20 lat nie słyszałem o takich wpisach do umów ! Jaj napisałeś cytuje "To ja bym przychodził cały czas na fali " to gratuluję takiego podejścia do pracy na pewno daleko zajdziesz z takim podejściem..... Co to firmy Time security to polecam wszystkim pracę w tej firmie są tylko 2 minusy tej firmy pierwszy to nagminne przyjmowanie emerytów z wysokimi emerytami na umowy zlecenia a drugi to kadry które pracują w tej firmie na tak zwanym systemie strajkowym włoskim już chyba wolniej się nie da pracować cokolwiek chcesz z kadr to musisz czekać miesiącami jak dzwonisz na time to po ładnym powitaniu mówi aby połączyć się z kadrami wciśnij 1 wciskasz 1 a tam w słuchawce tak słucham połaczę Panią z działem kadr a nastepnie muzyczka jakieś 15 -20 minut i w koścu dodzwaniasz się do kadr które tylko zowią się kadrami tragedia

koks

Super firma dostajesz nowe ubrania a nie jak w innych firmach łachy ze śmietników .Dyrekcja kompetentna i super praca !

Były pracownik

Dla emerytów chcących sobie dorobić to praca u nich to marzenie ale jak ktoś młody chce się u nich zatrudnić to nie polecam zarobki dla licencjonowanych pracowników ochrony rzędu 7-7,50 zł za godzine żeby jeszcze było śmieszniej ludzie bez licencji dostają u nich tyle samo a wymagania takie jak by się pilnowało Belwederu

Zostaw opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.