TIME SECURITY Sp. z o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 26 ocen.

TIME SECURITY Sp. z o.o.
4 26 6 1

Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

kotek

siwy nie masz racji tobi i ty tez nie ja pracuje maks po 168 godzin wiec nie ma po 200 nie macie zadnej racji nie oddzywajcie sie dodatki sa wyplacane do reki wiec tu tez sie mylicie jak wam sie nie podoba praca w tej firmie to ari wederci

Siwy
@kotek 26.09.2018 04:15

KOTEK widac ze siedzisz ciagle na tej stronie jak bys pilnowal opini firmy, jezeli sie juz udzieliles ze swojego stanowiska to daj tez innym nie pajacuj w internecie i nie bron firmy bo pewnie siedzisz w kadrach i pracujesz po 168h m-sc. Warunki masz wiele lepsze i wchodzisz w D, a opinie widac kto tutaj pisze najczesciej i z nikim soe nie zgadzasz, i daj oceniac innym z koleji a nie ciagle wciskasz kit ze ty masz lepiej i to co pisza jest nie prawdą. Zastanow sie kto w to uwierzy? Chyba nigdy nie pracowałeś tylko wynajeli cie do pisania tych bzdur tutaj i ratowania firmy. Kto ma wiedziec ten wie jak jest lub sie przekona. Pozdrawiam

Marta

Pojawiają się tu komentarze o bardzo długich godzinach pracy i braku wynagrodzenia za nie. Ciężko zweryfikować, czy te informacje są prawdziwe, ale jeśli tak, czy takie sytuacje zostały przez Was zgłaszane? Jeśli ponad normę pracują osoby niepełnosprawne, zdecydowanie należy temu przeciwdziałać, ponieważ może dość do wypadku. @Siwy, czy inne osoby także mają podobne zdanie jak Ty i chciałyby otrzymywać jakieś dodatki? Może warto grupowo udać się do kadr i przedstawić swoje zdanie?

TOBI

Uważajcie na tą firmę przekręt goni przekręt. Nie polecam !!!!!!, szukajcie pracy w innych, lepszych firmach w regionie.

kotek
@TOBI 07.06.2018 10:29

tobi to klamstwo co ty piszesz zastanow sie zanim kogos wprowadzisz w blad bo nie masz racji

K...C
@kotek 22.07.2018 09:19

Kotek... A jak można nazwać dostawanie wypłaty z dwóch różnych firm ?! Czysty przekręt i nic więcej... Uważajcie bo ktoś uwierzy że pracownik u was zarabia 60 zł na miesiąc hahaha... Kierownictwo tak samo bynajmniej w Katowicach, problem ? Radz sobie sam człowieku bo kierownik nie raczy odebrać telefonu. Byle jeszcze jeden dzień i omijam tą firmę szerokim łukiem !!! (usunięte przez administratora) i tyle

Maniek
@kotek 22.07.2018 09:19

Ciekawe jak długo pracujesz w tej firmie

Marta

@Kotek, w swoim komentarzu mówisz o zmianach zachodzących w firmie, co dokładnie masz na myśli? Jakie różnice zauważasz? @KOTEK, każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania na forum, należy jednak przestrzegać regulaminu. Proszę Cię o zapoznanie się z nim. Nie wolno w taki sposób traktować innych użytkowników! @Siwy, co masz na myśli pisząc o tym, że "godziny przekraczają normę"? Pracodawca wymaga dłuższych godzin pracy? Czy są one dodatkowo płatne?

Siwy
@Marta 21.09.2018 22:31

Witam, godziny pracy sa przekraczane jezeli pracuje sie na na grupie inwalidzkiej, i sa jakies przepisy.. pracujac dziennie 16h lub nawet 24 to nie wydaje sie ze to jest zgodnie kodeksem pracy?. Jezeli na jmowe o prace jest te 166 okolo godzin pracy to czemu pracujemy po ponad 200 i za to nie mamy żadnych dodatkow premi itd godziny sa liczone jak kazda pierwsza. Jezeli juz mam po tyle pracowac to chcialbym zobaczyc jakis dodatek do wyplaty lub jakies bony. Pozdrawiam

Siwy

Lepiej omijać szerokim łukiem, zeby pracowac musisz miec grupę nie masz to dowidzenia warunki okropne zero przepisow bhp, godziny przekraczaja norme, z umowami to robia jak sie tylko im podoba. Wypłaty na czas zero premii. Nie popracujesz długo lepiej szukac u konkurencji. Chcesz to ryzykuj ale szkoda twojego czasu

Kotek

Pracownik k...u nie masz żadnej racji jesteś jak ptak sramach w swoje gniazdo nie podoba się to wypad w forum i z firmy nie niszczy na gnoju opini

KOTEK

chcial bym sie zwrucic z prosba do osoby prowadzacej to forum aby to forum zostalo usuniete poniewaz psuje nie tylko opinie firmie ale i naszym pracownikom jesli to czyta osoba prowadzaca bardzo prosze o usuniecie tego forum

KOTEK

anonymous widze ze jestes ciemny jakie pieniadze za jaka umowe skoro masz nie rowno pod sufitem wypad z tego forum tacy jak ty to osly nikt cie tu nie zapraszal wiec jak cos ci nie pasuje to wypad i nie psuj opini bo jestes zwyklym pionkiem (usunięte przez administratora)

kotek

bardzo dobra firma time jesli komus nie pasuje to wypad z forum

anonymous

Kiedy ta firma odda nielegalnie ściągane pieniądze wzamian za otrzymanie umowy na etat

Kotek

Firma time bardzo dobra firma dbają o ludzi grafik elastyczny może mało porozumienia między pracownikiem a szefostwo ale to się zmienia wszystko jest na dobrej drodze

Marta

@GRUBASEK, nie każda firma takie ubezpieczenie oferuje, często jest ono dla chętnych. Może warto porozmawiać o tym z pracodawcą. Mimo to dobrze wiedzieć, że to dla Ciebie jedyny mankament zatrudnienia w Time Security. @Nicol, dziękuję za informację. Mam nadzieję, że wkrótce relacje w firmie się poprawią. Rozumiem, że szkolenia odbywają się w czasie pracy?

Marta

@kotek, a jakiego typu są to szkolenia? Czy często się odbywają? Czy są one obowiązkowe, czy dla chętnych pracowników? @Nicol, dziękuję za opisanie Twojego punktu widzenia, ten komentarz pojawił się już jakiś czas temu, czy w firmie zaszły jakieś zmiany, które uznajesz za pozytyw?

Nicol
@Marta 17.08.2018 00:59

Niestety nie zaszły żadne zmiany w sprawie dogadywania się na relacji pracownik-pracodawca. Mam nadzieję że jednak się to zmieni. Bardzo ciężko pracuje się z takiego powodu.

Nicol
@Nicol 23.08.2018 14:56

Mogę na szkolenia odpowiedzieć raczej są one obowiązkowe. Nie słyszałam raczej żeby ktoś mógł sobie opuścić takie szkolenia ale nie jestem pewna.

KOTEK

kierownictwo ochrony time mieszczacej sie w katowicach przy pukowca bardzo dba sa kontrole grafik jest elastyczny wyplaty w terminie wiec przestancie sie czepiac jak komus nie pasuje praca w naszej firmie to wyjazd

ence
@KOTEK 03.08.2018 12:51

Firma Ci płaci za włażenie w D..pę?

Nicol
@ence 10.08.2018 23:07

Ence hahaha ???? trafiłeś xd

volvog

NIE POLECAM TEJ FIRMY

GRUBASEK

Firma solidna,sorty mundurowe wydają,płace w terminie zaetat.Nadgodziny dopiero po25 dniu następnego miesiąc.Jedyny mankament to brak UBESPIECZENIA GRUPOWEGO.Niech ktoś zfirmy to wyjaśni na forum.Pozdrawiam Grubasek

Nicol

Fajna myślę firma ale kierownik mało kiedy interesuje się pracownikami w sposób taki że nie dzwoni co słychać na danym obiekcie.Powinny być jakieś spotkania grupowe itp. z całą ekipą na danym obiekcie. Zazwyczaj jest nie jasność w porozumiewaniu się. Bynajmniej mam takie odczucie. Nie ma się do kogo zwrócić z problemem. Nie ma integracji. Co do płac zawsze na czas tego nie można zarzucić. Wysyłają również na szkolenia oraz kursy. Problem tylko z załatwianiem czegokolwiek w stosunkach przyjaznych doczepić właśnie się można że nie ma tej nici porozumiewania. Kierownik z pracownikami powinnien mieć lepszy kontakt. Więcej się interesował. Ze względu na to że jak co do czego przychodzi to nikt nic nie wie, ludzie się kłócą,nie da się załatwiać wolnego . Może komentarz mój da motywację kierowniką aby bardziej dbali o stosunki kierowniczo przyjacielskie z pracownikami . Raz na 3 -6 miesiący chociaż robić zgromadzenia.

wąż

łamanie przepisów jest na pewno bo np z 2 grupą nie mozna byc samemu na obiektach na obiektach tylko od 16 do 22 tak mówi przepis umowa o prace jest tu nie mozna powiedziec zlego slowa ubranie robocze daja elastyczny grafik tez jest ale niektore przepisy lamia i tu trzeba reagowac

Marta

@kotek, dziękuję za odpowiedź, elastyczność grafiku bywa kluczowym elementem przy zatrudnieniu. Czy możliwa jest też praca na przykład na pół etatu? Zapoznaj się też z regulaminem, na forum nie wolno nikogo obrażać, każdy z użytkowników ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Możesz jeszcze powiedzieć, czy pracodawca zapewnia odzież roboczą i inne niezbędne elementy pracy?

kotek
@Marta 25.07.2018 12:28

pani Marto pracodawca zapewnia ubranie robocze szkolenia elastyczny grafik platne szkolenia moim zdaniem powinna pani dojsc do naszej firmy bylo by bardzo milo miec nowych pracownikow w naszej firmie ktorzy nas wspieraja zapraszamy do wspolpracy z nasza firma a jesli juz pani u nas pracuje niech nas pani wspiera

pracownik k..u

Ludzie nie polecam firmy absolutnie najgorszy badziew gdzie pracowałem nie liczy sie człowiek i umiejetnosci tylko grupa pracowałem w jednym miejscu szesc lat poleciałem ze względu na brak grupy ludzie którzy przyszli niewiem do czego sie nadają ale na pewno nie do pracy w ochronie ciagły szantaż pracujesz pod stresem nie wiesz kiedy wylecisz szefochrony pan a.s. jeżdzi jak na sranie i ciągle grozi ciągle się coś dzieje nie polecam absolutnie tej firmy nikimu mijać szerokim łukiem.Pan dyrektor regionalny Kraków ma grupe z s szef ochrony równieź co prezentuje ta firma widać po zatrudnionych ludziach także o czym my tu mówimy

kotek
@pracownik k..u 06.05.2018 16:43

pracownik k...u nie wprowadzaj w błąd i nie oszukuj innych bo nie masz racji jak ci coś nie pasuje wypad do innej firmy a nie (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo widać ze jestes chamski ale nie musisz innych oklamywac

KOTEK
@pracownik k..u 06.05.2018 16:43

PRACOWNIK KU JESTES KAWAL (usunięte przez administratora) PISZESZ NIE PRAWDE NIE KLAM BO WCALE TAK NIE JEST JAK PISZESZ A JAK ZAZDROSCISZ TO WYPIER....DALAJ Z OCHRONY CALKOWICIE

nowa

nie polecam pracy ......

K... U
@nowa 12.03.2018 14:16

Nie polecam pracy a ci którzy się pochlebne wyrażają zapewne maja stopień umiarkowany z s choć i tak nwm bo szefostwo o byle co lubi zwalniać także lepiej posłuchać ludzi normalnych bez grupy którzy mówią co się tam dzieje nie polecam

kotek
@K... U 08.05.2018 18:29

K....U nie klam bo nie masz na to potwierdzenia ja w tej firmie pracuje 6 lat i jestem zadowolony jak ci cos nie pasuje trudno to odejdz z pracy ale nie oszukuj i nie wprowadzaj innych w bląd

kotek

ochrona time jest bardzo dobra wyplaty na czas elastyczny grafik szefostwo bardzo mile zawsze idzie sie dogadac umowa o prace pracuje w tej firmie juz 6 lat firma miesci sie przy pukowca w katowicach czasem z kadrami ciezko sie dogadac ale to taki minus na marginesie no i czasem trzeba czekac na umowy choc rzadko sie to zdarza ja jestem bardzo zadowolony nie mialem z nimi zadnego problemu wiec to co tu pisza niektorzy jest zwyklym klamstwem po prostu zazdroszcza innym

KOTEK

ja pracuje w ochronie time juz ponad 6 lat firma miesci sie na Pukowca w katowicach grafik jest elastyczny wyplaty dostaje zawsze na czas kierownictwo jest bardzo dobre pan Bartek to super kierownik bardzo o nas dbaja ja nie powiem zlego slowa mimo ze czasem prosimy sie o cos ale zawsze idzie sie dogadac nie ma z tym problemu obiektów maja bardzo duzo

kotek
@KOTEK 19.07.2018 17:33

mam umowe o prace grafik jest elastyczny kierownictwo bardzo mile ja nie powiem zlego slowa jedynie z kadrami czasem ciezko sie dogadac poza tym wszystko jest dobrze

Marta

@Kotek, bardzo chwalisz pracę w firmie, lecz nie podajesz zbyt wielu argumentów. Rozwiń proszę swój komentarz w ten sposób, by inne osoby mogły uzyskać większą liczbę informacji. Wspominasz, że wypłaty są terminowe, jakie jeszcze zalety możesz wymienić? Czy zatrudnione osoby mają elastyczny grafik? Istnieje możliwość zdobycia premii? Zachęcam Was do komentowania!

Kotek

Bardzo dobra firma wypłaty zawsze na czas więc tu nie kłamie ze tak nie jest bo to oszustwo ja w tej firmie pracuje do dzisiaj pan Bartek to najlepszy szef ci którzy piszą ze to najgorsza firma piszą to bo zazdroszczą innym

Maniek Ka

Pracowałem w wielu firmach ochraniarskich , ale firma Time Security jest najgorsza w jakiej pracowałem.

Kotek
@Maniek Ka 30.05.2018 07:06

Maniek K nie kłamie to najlepsza firma takie głupoty możesz pisać o sobie samym

Kotek
@Kotek 13.07.2018 03:57

MA niektórych Ka nie kłamie bo takie głupoty możesz pisać o sobie nie umiesz pracować to do przedszkola Time security to najlepsza firma

Kotek

Najlepsza firma w jakiej pracowałem i pracuje do dzisiaj

kotek

ludzie wy ktorzy piszecie zle o ochronie Time Security ja pracuje u nich juz 6 lat nigdy nie bylo problemow wyplaty zawsze na czas bardzo dobra firma z Katowic jedna z najleprzych w jakich pracowalem

Marta

@quard @Maniek Ka @TOBI Możecie rozwinąć swoje wypowiedzi. Myślę, że jest wiele osób, które chętnie dowiedziałyby się szczegółów dlaczego nie polecacie pracy w TIME SECURITY. @Grzegorz A czy Ty mógłbyś się z nami podzielić pozytywnymi stronami pracy w TIME SECURITY?

Grzegorz

Czasami trzeba spojrzeć czy dobrze pracujemy?

Zostaw opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o. - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.