TIME SECURITY Sp. z o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.

Gość

Witajcie serdecznie. Mam pytanie jak to jest z ubezpieczeniem i chorobowym u nich? Jeszcze mam pytanie odnośnie szkolenia i przedmiotów do pracy np.ubrań czy są one rzeczywiście bezpłatne?

Marta

@nowa, czy możesz napisać coś na poparcie swojej wypowiedzi? W tym momencie niewiele mówi ona osobom chcącym dowiedzieć się czegoś więcej o pracy w TIME SECURITY Sp. z o.o. Upominam Cię także, że używanie słów typu "oszust" ani zdradzanie danych osobowych osób trzecich jest niedozwolone na naszym forum (https://www.gowork.pl/regulamin ). @Ochroniarz, Ciebie również prosiłabym o nieużywanie imion i nazwisk czy pseudonimów wskazujących na konkretne osoby trzecie. Mógłbyś napisać jeszcze, na podstawie jakiej umowy pracuje się w TIME SECURITY Sp. z o.o.?

nowa

ludzie nie polecam pracy.........

Ochroniarz

Firma rzetelna , pieniądze zawsze się zgadzają. Podstawa pensji zawsze na czas , z nadgodzinami bywa ,że są opóźnienia w zapłacie. Kierownictwo w porządku - najlepszy Bartek W. Jedyna zmora tej firmy to kobieta z kadr ( wysoka brunetka) - bardzo chamska w stosunku do pracowników , wielu ludzi już to doświadczyło. Zazwyczaj nerwowa jak ktoś przyjdzie do niej ze sprawą , nigdy nie ma czasu lub "Proszę poczekać idę teraz z kolegą na papierosa"

nowa

nie polecam pracy ......

nowa

zarobki ile....

Olga

Czy praca dla przedstawiciela handlowego jest jeszcze aktualna? Możecie coś podpowiedzieć?

kiki
@Olga 13.02.2018 13:02

nie dalej szukają..

kista

emeryci do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bmwk100
@kista 27.06.2017 07:01

He he żal (usunięte przez administratora) ściska?! :) roboty jest wszędzie w brud , tylko wymagania b.b. wysokie tj.g...o robić a duuużo zarobić tak tak tak właśnie to wygląda :) popracuj 40 lub 50 latek to zobaczysz co to za uciecha 4-5 tys.?! co tak mało?? 7-8 mają :) popracować troszkę a potem gadać o kasie. Zdrowia Wszystkim życzę reszta to małe piwo :)

PIECZYSTY WALDEK

DOBRA FIRMA I WYPŁATY NA CZAS NIGDY NIE BRAKUJE GODZIN KONKRETNI ŻEBY WSZYSTKIE FIRMY OCHRONIARSKIE BYŁY W POLSCE TAKIE TO BYŁOBY SUPER - NICOLA MASZ RACJE JAK NAJMNIEJ EMERYTÓW Z DOBRYMI EMERYTURAMI W OCHRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika
@stan 20.11.2017 10:12

sami ludzie chcą po 24 godz.bo im sie nie opłaca po 8 lub 12 i to jest błąd że pracodawcy na to przystają

Iwona

Ja pracuję 3-ci miesiąc i nie narzekam!Solidna,uczciwa firma b.dobrze ttraktująca pracowników,ale także wymagająca przestrzegania obowiązków swoich!!!Póki co jestem zadowolona mimo iż jestem wymagająca jeśli chodzi o warunki pracy,a tu jest bez wyjątku każdy tak samo traktowany!JESTEM ZADOWOLONA!!!

Tomasz
@Iwona 09.12.2017 02:21

A możesz napisać więcej o obiekcie? Jaką umowę dostają pracownicy i czy pożądani są tylko niepełnosprawni i emeryci, czy "zdrowy" człowiek z doświadczeniem ma szansę zatrudnienia?

Beta

firma time security startuje do przetargu na srk "boze dary".podobno maja duze znajomosci w centrali srk w bytomiu wiec napewno szykuje sie walek. Ale CBA czuwa.

Nicola

Time security z Katowic ul.Pukowca 15 to najlepsza firma ochroniarska w Polsce .Uczciwość ,profesjonalizm oraz godne warunki pracy .Mam tylko jedno małe zastrzeżenie więcej przyjmujcie niepełnosprawnych (to wam się opłaca gdyż macie dofinansowanie i niepełnosprawni są lepszymi pracownikami) a mniej zatrudniajcie dobrze sytuowanych emerytów !!!

Laki
@Nicola 29.05.2017 16:41

Tak, tylko mogli by Im coś więcej płacić, skoro i tak "doją" za nich kasę z PFRON.

Ferdek Kiepski

Tych co tacy zadowoleni mam specjalne zajecie polegające na trzepaniu gruchy bo dodaje otuchy i wzmacnia paluchy i awansik szybki co najmniej kierownik. Ja akurat lizałem i się udało przyjemne z pożytecznym. Udało się ????

pedros
@Ferdek Kiepski 17.07.2017 00:21

coś dużo wiesz o masturbacje z pewnością masz duże doświadczenie w tej tematyce zmieniaj często rączkę

Gość

Witam! Pracowałem w tej firmie i powiem tak nie polecam . Wypłaty nie w terminie biorą ciężkie pieniądze z Pefronu a ludzi mają głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Naprawdę nie polecam.

kotek

ochrona Time security dobra firma ale jesli o cos przyjdzie sie prosic to jest masakra trzeba sie prosic tysiace razy bardzo chwale bo godziny pracy stabilne i stabilna firma

Embik

Przyjąłem się do tej firmy rok temu i nie żałuję jest naprawdę uczciwa nareszcie jakaś normalność i stabilizacja !!! polecam !!

anonymous
@Embik 24.05.2017 20:16

Jak długo po pracujesz to morze zmienisz zdanie ja pracowałem 4 lata

Parzonka

Super firma warto się przyjąć jak dla mnie ideał szacunek poważanie przełożonych polecam wszystkim !

Wojciech
@Marek 08.05.2017 06:33

Brawo Marek koniec z chamstwem w internecie popieram a firma jest super i warto pracować dla time security !

Kendis

Najlepsza firma ochroniarska szacunek dla pracowników ubrania nowe bardzo przestrzeganie prawa pracy brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika
@Brodu 24.08.2017 02:21

Ciekawe że tak pisze w umowie że za picie w pracy jest kara 100 zł nie wierzę w to za picie w pracy jest dyscyplinarka i jak pracuję w ochronie ponad 20 lat nie słyszałem o takich wpisach do umów ! Jaj napisałeś cytuje "To ja bym przychodził cały czas na fali " to gratuluję takiego podejścia do pracy na pewno daleko zajdziesz z takim podejściem..... Co to firmy Time security to polecam wszystkim pracę w tej firmie są tylko 2 minusy tej firmy pierwszy to nagminne przyjmowanie emerytów z wysokimi emerytami na umowy zlecenia a drugi to kadry które pracują w tej firmie na tak zwanym systemie strajkowym włoskim już chyba wolniej się nie da pracować cokolwiek chcesz z kadr to musisz czekać miesiącami jak dzwonisz na time to po ładnym powitaniu mówi aby połączyć się z kadrami wciśnij 1 wciskasz 1 a tam w słuchawce tak słucham połaczę Panią z działem kadr a nastepnie muzyczka jakieś 15 -20 minut i w koścu dodzwaniasz się do kadr które tylko zowią się kadrami tragedia

koks

Super firma dostajesz nowe ubrania a nie jak w innych firmach łachy ze śmietników .Dyrekcja kompetentna i super praca !

Były pracownik

Dla emerytów chcących sobie dorobić to praca u nich to marzenie ale jak ktoś młody chce się u nich zatrudnić to nie polecam zarobki dla licencjonowanych pracowników ochrony rzędu 7-7,50 zł za godzine żeby jeszcze było śmieszniej ludzie bez licencji dostają u nich tyle samo a wymagania takie jak by się pilnowało Belwederu

Zostaw opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.