TIME SECURITY Sp. z o.o.

4.2 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

XW Nowy wpis

Co oznacza pełna dyspozycyjność? Taki zapis znalazłem w ogłoszeniu na Kwalifikowanego Pracownika Ochrony. Ile w takim razie Państwo płacą za taką dyspozycyjność? Chodzi mi zwłaszcza o pensję zasadniczą, bo nie wiem, czy są u Was premie i od czego zależy ich przyznawanie?

chętny do pracy

Czy ta firma przyjmuje też może do pracy w ochronie , ludzi z symbolami 01-U lub 02-P , na orzeczeniu o stopniu niepełnosprawności ??...

@chętny do pracy

Przyjmujemy do pracy osoby niepełnosprawne z różnymi stopniami niepełnosprawności, oczywiście pod warunkiem, że lekarz medycyny pracy nie wyrazi zastrzeżeń oraz że samo stanowisko pracy na to pozwala.

Tom Nowy wpis
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

@Pracodawca Witam gdzie mogę aplikwać w sprawie pracy do 40 km od miesiąca zamieszkania a mieszkam w gminie Miejska Górka

chętny

zastanawiam się czy aplikować. Szukacie kandydata do pracy w Opolu. Posiadam orzeczenie o niepełnosprawności. Ciekawi mnie jak wygląda rekrutacja i jaka jest atmosfera w pracy. Ta akurat jest dla mnie bardzo ważna. Nie chciałbym jednak pracować na obiektach handlowych tylko przemysłowych lub obiektach użyteczności publicznej

@chętny

Proszę zacząć od telefonu do DZIAŁU REKRUTACJI, w dniach pon-pią 9:00-14:00, pod numerem tel. 535 505 149 - tam uzyska Pan najbardziej konkretne i aktualne informacje. Co do atmosfery - tę tworzą w miejscu pracy ludzie, więc wszystko zależy od zespołu, jaki pracuje na danym obiekcie. Zaś co do typu chronionych obiektów - nie ochraniamy placówek handlowych.

Vito Nowy wpis
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

Chciałbym się dowiedzieć ile osób mniej więcej jest w jednym czasie w pracy? Czy pojedynczo się pracuje?

@Vito

To zależy od danego obiektu i konkretnego stanowiska/posterunku. Są takie, gdzie jest się samemu, takie, gdzie jest się we dwoje i takie, gdzie więcej - nie ma tu reguły.

kicc

witam tutaj bez problemu z orzeczeniem mozna znalezc prace prawda?

@kicc

bo akutalnie szukam pracy a nie kazdy z orzeczeniem chce przyjmowac jak sie okazalo

@kicc

Tak, przyjmujemy również osoby z orzeczeniem (choć nie wyłącznie).

@TIME SECURITY Sp. z o.o.

Czy w Łódź osoba bez grupy ma jakieś szanse? Czy jest sens w ogóle dzwonić na ogłoszenie? Wymagane orzeczenie jest ogłoszeniu, nawet na umowę zlecenie nie da rady bez grupy?

@Michał

Jeżeli w ogłoszeniu orzeczenie jest wyraźnie określone jako wymagane, należy tak przyjąć. W związku z tym, że firma posiada status zakładu pracy chronionej, pierwszeństwo przy rekrutacji mają osoby z orzeczeniem.

@TIME SECURITY Sp. z o.o.

A macie państwo w Łodzi jakies buiro że można wejść na rozmowę o pracę, bo w necie nic nie ma o żadnym adresie łódzkim?

@Michał

Nie, w Łodzi nie posiadamy biura. Główna siedziba firmy znajduje się w Mysłowicach, a filie są zlokalizowane we Wrocławiu, Krakowie i Warszawie. Pozostałe lokalizacje są obsługiwane przez regionalnych szefów ochrony. Może Pan oczywiście zadzwonić do Działu Rekrutacji (tel. 535 505 149), gdzie uzyska Pan wszystkie niezbędne informacje.

@TIME SECURITY Sp. z o.o.

Dziękuję za odpowiedź, a czy na przykład osoba bez orzeczenia ma szansę na pracę na umowę zlecenie na przykład?

caaim
@Michał

przecież wyżej jest napisane że raczej wymagają orzeczenia

Gumbal
@caaim

No tak, ale napisali też, że nie wyłącznie ;)

Carim
@Michał

właśnie, jak to tutaj wygląda z umowami i czy ktoś wie kiedy na jaką zatrudniaja? :) Są jakieś dodatki?

fantomas
@kicc

ale tylko najlepiej żeby był stopień znaczny żeby TIME miał z tego wielki profit....

Trevor
@Michał

Gościu, daj sobie spokój. Ta firma to typowy zakładad pracy chronionej, jeśli chodzi o Łódź. I niech tu nie pisza o jakiejś rekrutacji, bo jak masz grupę to biorą każdego jak leci. Typowa firma co wygrywa przetargi na szpitale poniżej stawki minimalnej, a później z orzeczeniem zatrudnimy. Zaniżają ceny w przetargach, biorą starsze kobity, dziadków byle była grupa. Tak wygląda w polsce rynek ochrony.A wbrew pozorom to na szpitalu jest różnie. Sam dawno temu miałem do czynienia z narkomanami, alkusami i agresywnymi. Jak w takiej sytuacji da sobie radę dziadek z grupą? Ucieknie w podskokach. Taka to wielka firma ochroniarska.(usunięte przez administratora).

Trevor
@Michał

Pracodawco, pisz prawdę! Co przyjąć, jak bez grupy nie ma szans na pracę u was. Poziom usług waszych też bardzo wątpliwy. Wygrywacie ceną za którą nie można zatrudnic normalnego pracownika. Firma ochrony :)

@Trevor

Zatrudniamy również osoby bez grup, jednak posiadamy status Zakładu Pracy Chronionej, więc pierwszeństwo przy rekrutacji mają osoby niepełnosprawne. Po to właśnie zostały stworzone ZPChRy.

Olek
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

To jakie są pozostałe kryteria przy przyjmowaniu kogoś do pracy w ochronie? Nie wiem, dobra kondycja fizyczna, znajomość technik obezwładniania? I czy uczycie tego, a także, jak postępować z agresywnymi osobami?

@Olek

Ostateczną decyzję o przyjęciu do pracy podejmuje kierownik odpowiedzialny za dany obiekt - to on jest najlepiej zorientowany w charakterze konkretnego miejsca pracy i związanych z tym oczekiwaniach wobec pracownika. Szczegóły, o których Pan wspomina, dotyczą raczej działań SUFO, a nie zwykłych pracowników ochrony.

Pracownik Ochrony
Przebieg rekrutacji

Pomyślnie

Pytania

Gdzie pracowałem

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Tom

@Pracodawca witam serdecznie oferta pracy w Miliczu jest jeszcze aktualna

@Tom

@ gdzie musiał bym złożyć CV

@Tom

Tak, oferta pracy w Miliczu jest wciąż aktualna. CV proszę przesłać na adres email: rekrutacja@time-group.com.pl

kronos
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

są gdzieś warunki i wymagania pracy wypisane zanim przystąpi się do rekrutacji?

@kronos

Jeśli brak jakichś szczegółów w ogłoszeniu, proszę dzwonić bezpośrednio do firmowego DZIAŁU REKRUTACJI, od poniedziałku do piątku, w godz. 9:00-14:00, pod nr 535 505 149.

Jack

Czy ktoś może wyjaśnić jaka jest minimalna stawka za godz. na rękę przy umowie zlecenie ?

@Jack

Na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć konkretnie spytaj na samej górze u pracodawcy

Zibi

Na Wieczorku płaca17 za godzina na reka ale to jest chyba mało

Nocna zmiana
@Zibi

Za tą pracę co wykonujesz to wyraźnie za dużo.

Bangot
@Jack

Stawka minimalna na umowę zlecenie wynosi 18,50 netto ,a 23,50 brutto.

Nik
@Bangot

Stawka stawką a robota robotą za taką pracę co niektórzy wykonują 17zl to wyraźnie za dużo. Oczywiście na Wieczorku.

abc
@Jack

Zleceniobiorca płaci 12- proc. PIT. a to oznacza, że na rękę zleceniobiorca powinien otrzymywać 19,80 zł. Od 1 lipca zleceniodawcy mają płacić zleceniobiorcom przynajmniej 23,50 zł brutto, czyli 20,50 zł netto.

NiK
@abc

Oczywiście że tak tylko nie za spanie i pierdzenie w stołek.

Lucy
@abc

Na Wieczorku te nieudaczniki co nic nie potrafią opowiadają wierszyk. Czy Się Robi Czy Się Leży Podwyżka Się Należy

Tomasz

Firma Time zastanowiłaby się wkońcu nad podniesieniem stawki dla pracowników ochrony.Stawka na Wieczorku wynosi 17zł na rękę a ile jest na umowie...coś tu chyba jest nie tak...Braki w obsadzie coraz większe.Kiedyś dojdzie do takiej sytuacji,że nikt im nie przyjdzie do pracy.Jak zapłacą kary może wtedy oprzytomnieją.

Nocna zmiana

Włącznie z Tobą.

Jack

@Pracodawca może firma w końcu się wypowie na temat stawki godz. netto na Wieczorku ?

Byk
@Jack

Jack gdybyś zapytał czy @Pracodawca przyjmuje do pracy i nie pytał o stawka za godzinę to odpowiedź była by po chwili haha

ania

właśnie...

Marex

Pytanie do ludzi z Łodzi, czy przyjmują też do pracy bez orzeczenia? Bo z ogłoszeń wynika raczej że tylko z orzeczeniem. Ktoś coś wie?

Mongol
@Marex

wiesz co w teorii przyjmują też bez orzeczenia ale no firma stawia na pomoc ludziom z orzeczeniami więc czesto stanowi to dodatkowy "atut" że tak się wyrażę.

Kalina
@Mongol

Jak się przejawia ta pomoc? Są jakieś dodatki do pensji z tego tytułu czy o coś innego chodzi? A umowę jaką dają jak się ma orzeczenie?

Frend
@Kalina

jeśli chodzi o umowy to masz możliwość pracować na zleceniu albo uopie tylko

Samanta
@Frend

I można sobie dowolnie wybrać pomiędzy tymi dwoma? Jeśli chodzi o uop to na jaki czas dają pierwszą?

Red
@Samanta

Pierwsza umowa jest na okres próbny na trzy miesiące :)

S
@Red

A jak ktoś dosyć szybko się sprawdzi to może ten okres trwać krócej? Po okresie próbnym umowa na rok czy krócej?

Marex
@Mongol

Nie stawia na pomoc tylko dostaje na nich pokaźnie dotacje pfron, to nie jest żadna instytucja charytatywna. Ja pytam dlatego że w ogłoszeniach jest wyraźnie zaznaczone o orzeczeniu o niepełnosprawnosci.

Edek
@S

Dostaniesz umowę tymczasowa za miesiąc przepracowany 2 dni urlopu. Wypowiedzenie do 2 tygodni bez względu na staż w firmie. Rocznie jesteś 2 dni urlopu do tyłu. Jeśli Ci się należy 26 dni

@Edek

Przysługuje Ci urlop, którego nie chcą Ci dać bo braki w obsadzie.Porażka.

Engelbert
@Samanta

(usunięte przez administratora)Po 3-miesięcznej umowie na czas próbny , będą cykać ci umowy na czas określony po 3 lub 6 miesięcy każda i tak do czasu aż przepracujesz w sumie na nich 36 miesięcy , bo tyle można maksymalnie pracować na takich umowach bez przerwy u jednego i tego samego pracodawcy , dopiero po tych 36 miesiącach pracy w niepewności , jak dalej będziesz potrzebna ,to ewentualnie możesz dostać umowę o pracę na czas nieokreślony . Oczywiście tylko i wyłącznie wtedy jeśli masz orzeczenie o st niepełnosprawności. , bo jak go nie masz to możesz liczyć jedynie , ewentualnie i tylko co najwyżej na umowę zlecenie , a co się z tym wiąże to wszyscy wiedzą , odnośnie  płatnych urlopów i L- 4  . To tyle w teorii , bo w praktyce to różnie bywa . A wybierać to sobie możesz u siebie w domu ciuchy , które akurat dzisiaj rano chcesz  na siebie założyć i nic więcej !!!.....

Dysio

Firma ok jeśli jesteś grzeczny ,posłuszny, zawsze dyspozycyjny i nie zadajesz pytań. Jak się dobrze sprzedaż do kierownika to wolno Ci wszystko, nawet wyśpisz się pomiędzy zmianami. Płaca podstawowa na czas, choć dziwne jak weźmiesz paski nigdy nie ma brutto najniższej krajowej. Resztę co poza etatem też wypłacą ale trzeba liczyć czy godziny się zgadzają. Wszystko ponad etat na działalność nierejestrowana którą sam musisz rozliczyć .15 zł za godzinę nieważne czy dniówka czy nocka. Około 2 zł wypłacają dodatkowo za podatek który trzeba potem odprowadzić rozliczając pit 36 Jak robisz i dniówki i nocki większość nocek pójdzie na działalność gospodarczą.Umundurowanie często używane ale czyste i jest. Zawsze możesz pojechać sobie w dniu wolnym do biura i pobrać. Przydział dwie białe koszule długi rękaw, koszulka czarna na nocki krótki rękaw, polar kurtka buty czapka w zależności od pory roku. Jak ci nie pasuje na lato koszula z długim rękawem zawsze możesz dać do krawca iZa pranie nie płacą. Żadnych dodatków, żadnego proszku nic choć ciężko wyobrazić sobie nie praną białą koszulę przez kilka tygodni. Buty raczej swoje bo w firmowych nie da się chodzić.. grafik negocjowalny na Plus, choć często pojawia się dopiero na sam koniec miesiąca albo z początkiem kolejnego.

Zega
@Dysio

Chyba domyślam się o którym obiekcie mówisz. Nie wszędzie jest tak z grafikiem my sobie sami robimy grafik i często mamy na miesiąc dwa do przodu. Prawda słyszałam że grafik pojawia się nawet 30 ale to tylko tam gdzie robi kierownictwo bądź jego rodzina. Zawsze możecie sami zadbać o obsada na posterunku i sami zrobić grafi k. @Pracodawca a coś za pranie dołożycie? Czy dla tych przez agencję nie należy się za pranie? I kogo pytać o wodę bo z tego co widzę to tylko na jeden posterunek ciągle noszą ale to tam chyba osoba bezpośrednio pod firmą.

Asia
@Zega

Grafik na Wieczorku jest na tydzień czasu .Nikt nie wie jak dalej będzie pracował.Nic nie można sobie zaplanować ,bo czekasz na telefon od Dowódcy Zmiany, a przecież ludzie mają swoje życie prywatne.Ktoś, kto nie radzi sobie ze zrobieniem grafiku powinien zostać zastąpiony przez bardziej kompetentną osobę

S

Strażnik Pracownik Ochrony ile może zarobić? Jest ogłoszenie ale bez stawki. Zamiast tego napisano o wynagrodzeniu na czas i możliwości podnoszenia kwalifikacji oraz rozwoju zawodowego (także w oparciu o finansowanie kursów i szkoleń)finansowanie kursów i szkoleń). Także, jak rozumiem można sobie z pomocą firmy wyrobić licencję? W jakim stopniu firma finansuje owe szkolenia?

MVM

Fajna firma, zarobki w porządku, kultura w pracy na poziomie. Można sobie zarobić w miarę spokojnych warunkach, przynajmniej u mnie ale różne się mogą miejsca trafić ale polecam popróbować

Spróbujemy się bliżej przyjrzeć sygnalizowanemu przez Panią problemowi. A przy okazji zapewniamy - naprawdę nie każdy chętny znajduje pracę w ochronie, i to z wielu powodów.

Rudy
@MVM

Właśnie też szukam pracy i może tu sie uda, gdzie moge cv wysłać?

@Rudy

Może Pan wysłać e-mail na adres: rekrutacja@time-group.com.pl lub zadzwonić bezpośrednio do DZIAŁU REKRUTACJI - od poniedziałku do piątku, w godz. 9:00-14:00 535 505 149.

grusza
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

Do jakich miast aktualnie poszukujecie do pracy ?

@grusza

Wszystkie oferty można znaleźć bądź na naszym OLX'ie, bądź pod wskazanym wyżej numerem telefonu Działu Rekrutacji (który to sposób rekomendujemy ze względu na najwyższą aktualność posiadanych informacji).

Rex

Jak na razie firma jest ok co do ubioru wszystko nowe bardzo miła i kompetentna obsługa kierownik jest ok polecam ta firmę

@Rex

czyli niedługo tu pracujesz?

@Rex

a jak rozmowa?

@Matti

no kontekst by dość jasno na to wskazywał

@.

no ok, dopytałem tylko, a ty może powiesz jak wygląda rozmowa?

@Matti

szczerze, dawno to było, nie pamiętam już do końca...ale nic szczególnie trudnego, raczej postawowe pytania, nic czego trza się obawiać

okej, to spoko

@.

to mam nadzieję, że mi dobrze pójdzie

@Matti

powodzenia, będzie dobrze, nie ma się czym stresować, ani nic

Janusz
@.

A zarobki? Bo nic o tym nie wspomniałeś. Minimalna czy coś więcej?

K
@Janusz

Minimalna, nadgodziny wypłacane kwartalnie, chyba że przekroczysz 36h to do 25tego następnego miesiąca

bick
@K

a jak często bywają nadgodziny?

bick
@K

chociaż to pewnie zależy od obiektu, nie?

KaJo
@bick

na pewno nie wszędzie jest tak samo, więc to zależy gdzie będziesz pracować

KaJo
@bick

raczej musisz zapytać w rekrutacji o ten temat

pytanie
@KaJo

Czy można wybrać tzn czy jest opcja żeby pracować na obiekcie w swojej okolicy czy jak na końcu miasta to na końcu i już, z tematem do można się dogadać z ludźmi z pracy czy w ogóle jest kontakt z innymi pracownikami?

@pytanie

Dzień dobry. Poszukujemy pracowników na konkretne obiekty - albo tam, gdzie akurat rozpoczynamy realizację umowy o ochronę, albo tam, gdzie mamy doraźne zapotrzebowanie. Tak czy inaczej - oczywiście od razu wiadomo, gdzie będzie się pracować. Jeżeli więc konkretna lokalizacja Pani/Panu nie będzie odpowiadać, po prostu nie wyrazi Pani/Pan zainteresowania naszą ofertą pracy. Pozdrawiamy!

pytanie
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

Mam jeszcze pytanie czy zdarzają się sytuacje zastępowania kogoś na innej lokalizacji i na odwrót czy można liczyć na zastępstwo?

@pytanie

Dzień dobry. Tak, jak w każdej firmie w tej branży i tej wielkości, takie sytuacje mają miejsce i wynikają chociażby ze zdarzeń losowych. Czasem zatem zastępstwa są nieuniknione.

grusza
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

Czy takie zastępstwa zdarzają się tylko na terenie danego miasta?

@grusza

Różnie, ale jak już informowaliśmy - zastępstwa zdarzają się tylko w nagłych wypadkach, oczywiście za zgodą pracownika, po konsultacji z kierownikiem.

Tati

Znalazłam ofertę na pracownika ochrony z orzeczeniem, przynajmniej taki wymóg jest w ogłoszeniu. Z każdym stopniem przyjmą? To jest w ogóle zakład pracy chronionej czy nie? Czy czeka na status? Będę wdzięczna za informacje jak to wygląda.

@Tati

Tak, jesteśmy zakładem pracy chronionej. To, jaki stopień jest wymagany na określonym stanowisku, zależy od wymagań kontrahenta i zapisów umowy. A ogólnie - tak, przyjmujemy do pracy osoby z różnym stopniem orzeczeń.

Niestety, w tej chwili, w pobliżu wskazanej miejscowości nie dysponujemy obiektami, które podlegają ochronie. A najbliższa filia firmy znajduje się we Wrocławiu (ochraniane obiekty także w okolicach w Wrocławia).

@TIME SECURITY Sp. z o.o.

@Pracodawca rozumiem w takim razie czekam na rozwój wydarzeń może się coś zmienić w najbliższym czasie dziękuję za odpowiedź

@Tom

znalazlem takie ogloszenie do wroclawia i w przypadku zainteresowania nalezy dzwonic. czy przed ewentualna rozmowa trzeba wyslac cv?

@Tom

ktos da znac ile mniej wiecej trwa zazwyczaj rekrutacja?

@kobe

bo jesli dobrze rozumiem to nie potrzeba miec doswiadczenia wedlug tego ogloszenia

@kobe

Na początek wystarczy telefon do firmowego Działu Rekrutacji.

@kobe

Staramy się skracać procedurę rekrutacyjną do niezbędnego minimum. Zazwyczaj obejmuje ona następujące kroki: telefon chętnego do Działu Rekrutacji - w razie akceptacji kandydatury oddzwania odpowiedzialny kierownik i umawia się na spotkanie - rozmowa z kierownikiem - badanie lekarskie i wypełnienie niezbędnych dokumentów.

@kobe

Na ogół doświadczenie nie jest wymagane, niekiedy jednak stanowi dodatkowy atut. Są również stanowiska, gdzie określonego doświadczenia wymagają kontrahenci.

przykladowo rekrutacja sie zamknela u mnie jakos w 2-3 tyg

@kobe

wiadomo ze na kazdy punkt moze byc inaczej ale nie mysle zeby to bylo dluzej niz miesiac

@kobe

tak czy inaczej tej rozmowy rekrutacyjnej samej w sobie sie nie musiz obawiac, atmosfera na niej byla naprawde w porzadku i wystarczy zebys sie dobrze zaprezentowal :)

@kobe

gdzie ta oferte widziales?

Karolina

Podsunełam mężowi ogłoszenie dla Szefa Ochrony. Pisało w ogłoszeniu że oprócz wynagrodzenia jest jeszcze atrakcyjny system premiowania pracowników. Może ktoś w takim razie jasno określić jak to się przekłada w skali msc? Ile można liczyć wynagrodzenia? Ludzie życzliwi o atmosfera w porządku?

Mezo

Chyba domyślam się o którym obiekcie mówisz. Nie wszędzie jest tak z grafikiem my sobie sami robimy grafik i często mamy na miesiąc dwa do przodu. Prawda słyszałam że grafik pojawia się nawet 30 ale to tylko tam gdzie robi kierownictwo bądź jego rodzina. @Pracodawca za pranie coś dołoźycie czy tym z agencji się nie należy? No i woda by się przydała bo jak na razie to tylko widzę że na jeden posterunek noszą ale tam to człowiek zatrudniony bezpośrednio chyba pod firmą.

@Mezo

O ewentualnym zapotrzebowaniu na wodę proszę informować odpowiedzialnego za dany obiekt kierownika. To w jego gestii leży poczynienie odpowiednich zamówień.

Nowy

A jakie wynagrodzenie jest umowa o pracę czy może zlecenie system 12 czy 24

Koko
@Nowy

jeśli jest zlecenie to można potem przejść na umowe o prace czy sie zostaje na zleceniu?

nnn

jak już to 12 godzinne zmiany mialem ale moze to zalezec od obiektu

nnn
@Nowy

byly mozliwe i zlecenia i uopy

@Nowy

napisales system 12 lub 24 i zakladam ze chodzi o godziny. w tej branzy zmiany potrafia byc takie dlugie?

Aaa

Jakie argumenty w garści warto mieć przy negocjowaniu jak najwyższej pensji, czy stawki godzinowej? I to samo odnosi się w sumie do rozmowy o podwyżce. Co życzliwiej nastraja do tego pracodawcę?

Rudy
@nnn

to możesz wybrać czy ci proponują?

Dzień dobry. Wypowiedzi i opinii jest tu naprawdę sporo, dlatego dobrze wyrobić sobie własną. Zapraszamy i pozdrawiamy!

Jeśli przelew wykonany był w piątek, na konto powinien trafić w poniedziałek. Przypominamy jednak, że zgodnie z zapisami w umowie, wynagrodzenie płatne jest do ostatniego dnia każdego miesiąca, więc termin nie został przekroczony.

Mira
@TIME SECURITY Sp. z o.o.

A z reguły kasa na koncie jest szybciej niż ostatniego czy sztywno trzymacie się tego dnia? Jeśli komuś bardziej odpowiada to może dostawać wypłatę do ręki?

@Mira

Na ogół wypłata pojawia się na koncie nieco wcześniej, ale to zależy od kilku czynników, np. tego kiedy wypada ostatni wolny weekend miesiąca. Co do formy wypłaty - w naszej firmie jest ona wyłącznie przelewana na konto.

Zostaw merytoryczną opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o. - Mysłowice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w TIME SECURITY Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy TIME SECURITY Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 350.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w TIME SECURITY Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 251, z czego 70 to opinie pozytywne, 82 to opinie negatywne, a 99 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy TIME SECURITY Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w TIME SECURITY Sp. z o.o. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

TIME SECURITY Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii