TIME SECURITY Sp. z o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 25 ocen.

TIME SECURITY Sp. z o.o.
4 25 6 1

Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.

pracownik k..u

Ludzie nie polecam firmy absolutnie najgorszy badziew gdzie pracowałem nie liczy sie człowiek i umiejetnosci tylko grupa pracowałem w jednym miejscu szesc lat poleciałem ze względu na brak grupy ludzie którzy przyszli niewiem do czego sie nadają ale na pewno nie do pracy w ochronie ciagły szantaż pracujesz pod stresem nie wiesz kiedy wylecisz szefochrony pan a.s. jeżdzi jak na sranie i ciągle grozi ciągle się coś dzieje nie polecam absolutnie tej firmy nikimu mijać szerokim łukiem.Pan dyrektor regionalny Kraków ma grupe z s szef ochrony równieź co prezentuje ta firma widać po zatrudnionych ludziach także o czym my tu mówimy

kotek
@pracownik k..u 06.05.2018 16:43

pracownik k...u nie wprowadzaj w błąd i nie oszukuj innych bo nie masz racji jak ci coś nie pasuje wypad do innej firmy a nie (usunięte przez administratora) w swoje gniazdo widać ze jestes chamski ale nie musisz innych oklamywac

nowa

nie polecam pracy ......

kotek
@K... U 08.05.2018 18:29

K....U nie klam bo nie masz na to potwierdzenia ja w tej firmie pracuje 6 lat i jestem zadowolony jak ci cos nie pasuje trudno to odejdz z pracy ale nie oszukuj i nie wprowadzaj innych w bląd

TOBI

Uważajcie na tą firmę przekręt goni przekręt. Nie polecam !!!!!!, szukajcie pracy w innych, lepszych firmach w regionie.

kotek
@TOBI 07.06.2018 10:29

tobi to klamstwo co ty piszesz zastanow sie zanim kogos wprowadzisz w blad bo nie masz racji

kotek

ochrona time jest bardzo dobra wyplaty na czas elastyczny grafik szefostwo bardzo mile zawsze idzie sie dogadac umowa o prace pracuje w tej firmie juz 6 lat firma miesci sie przy pukowca w katowicach czasem z kadrami ciezko sie dogadac ale to taki minus na marginesie no i czasem trzeba czekac na umowy choc rzadko sie to zdarza ja jestem bardzo zadowolony nie mialem z nimi zadnego problemu wiec to co tu pisza niektorzy jest zwyklym klamstwem po prostu zazdroszcza innym

KOTEK

ja pracuje w ochronie time juz ponad 6 lat firma miesci sie na Pukowca w katowicach grafik jest elastyczny wyplaty dostaje zawsze na czas kierownictwo jest bardzo dobre pan Bartek to super kierownik bardzo o nas dbaja ja nie powiem zlego slowa mimo ze czasem prosimy sie o cos ale zawsze idzie sie dogadac nie ma z tym problemu obiektów maja bardzo duzo

kotek
@KOTEK 19.07.2018 17:33

mam umowe o prace grafik jest elastyczny kierownictwo bardzo mile ja nie powiem zlego slowa jedynie z kadrami czasem ciezko sie dogadac poza tym wszystko jest dobrze

Marta

@Kotek, bardzo chwalisz pracę w firmie, lecz nie podajesz zbyt wielu argumentów. Rozwiń proszę swój komentarz w ten sposób, by inne osoby mogły uzyskać większą liczbę informacji. Wspominasz, że wypłaty są terminowe, jakie jeszcze zalety możesz wymienić? Czy zatrudnione osoby mają elastyczny grafik? Istnieje możliwość zdobycia premii? Zachęcam Was do komentowania!

Kotek

Bardzo dobra firma wypłaty zawsze na czas więc tu nie kłamie ze tak nie jest bo to oszustwo ja w tej firmie pracuje do dzisiaj pan Bartek to najlepszy szef ci którzy piszą ze to najgorsza firma piszą to bo zazdroszczą innym

Maniek Ka

Pracowałem w wielu firmach ochraniarskich , ale firma Time Security jest najgorsza w jakiej pracowałem.

Kotek
@Kotek 13.07.2018 03:57

MA niektórych Ka nie kłamie bo takie głupoty możesz pisać o sobie nie umiesz pracować to do przedszkola Time security to najlepsza firma

Kotek

Najlepsza firma w jakiej pracowałem i pracuje do dzisiaj

kotek

ludzie wy ktorzy piszecie zle o ochronie Time Security ja pracuje u nich juz 6 lat nigdy nie bylo problemow wyplaty zawsze na czas bardzo dobra firma z Katowic jedna z najleprzych w jakich pracowalem

Marta

@quard @Maniek Ka @TOBI Możecie rozwinąć swoje wypowiedzi. Myślę, że jest wiele osób, które chętnie dowiedziałyby się szczegółów dlaczego nie polecacie pracy w TIME SECURITY. @Grzegorz A czy Ty mógłbyś się z nami podzielić pozytywnymi stronami pracy w TIME SECURITY?

Grzegorz

Czasami trzeba spojrzeć czy dobrze pracujemy?

quard

nie polecam!!!!!!!!!!1

Marta

@Bartek, długo już pracujesz w TIME SECURITY? Może jednak znajdziesz jakieś plusy pracy w tej firmie? @damian, rozumiem, że też pracowałeś w TIME SECURITY. Na podstawie jakiej umowy pracuje się w tym miejscu? @K... U, a jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy?

Bartek

nie polecam firma do (usunięte przez administratora) obiekty nie ciekawe nie polecam tej firmy!!!

Gość

Witam! Pracowałem w tej firmie i powiem tak nie polecam . Wypłaty nie w terminie biorą ciężkie pieniądze z Pefronu a ludzi mają głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Naprawdę nie polecam.

damian
@Gość 07.07.2017 20:10

Swieta racja brawo

Embik

Przyjąłem się do tej firmy rok temu i nie żałuję jest naprawdę uczciwa nareszcie jakaś normalność i stabilizacja !!! polecam !!

K.. U
@anonymous 22.04.2018 12:16

A grupę masz umiarkowana z s czy stopień znaczny

Marta

@nowa, czy możesz napisać coś na poparcie swojej wypowiedzi? W tym momencie niewiele mówi ona osobom chcącym dowiedzieć się czegoś więcej o pracy w TIME SECURITY Sp. z o.o. Upominam Cię także, że używanie słów typu "oszust" ani zdradzanie danych osobowych osób trzecich jest niedozwolone na naszym forum (https://www.gowork.pl/regulamin ). @Ochroniarz, Ciebie również prosiłabym o nieużywanie imion i nazwisk czy pseudonimów wskazujących na konkretne osoby trzecie. Mógłbyś napisać jeszcze, na podstawie jakiej umowy pracuje się w TIME SECURITY Sp. z o.o.?

K.. U
@Marta 26.03.2018 13:51

Zdradza ie nazwisk imion mowa o osobach prywatnych w firmie dyrektor i podrzedni nie są takimi osobami

Marta

@Gość, pytasz, bo rozważasz zgłoszenie się do pracy w TIME SECURITY? A może już aplikowałeś i bierzesz udział w procesie rekrutacyjnym? Zachęcam osoby pracujące aktualnie w TIME SECURITY do wyrażania swoich opinii! Każda z nich z pewnością będzie bardzo ważna dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

Gość

Witajcie serdecznie. Mam pytanie jak to jest z ubezpieczeniem i chorobowym u nich? Jeszcze mam pytanie odnośnie szkolenia i przedmiotów do pracy np.ubrań czy są one rzeczywiście bezpłatne?

nowa

ludzie nie polecam pracy.........

Ochroniarz

Firma rzetelna , pieniądze zawsze się zgadzają. Podstawa pensji zawsze na czas , z nadgodzinami bywa ,że są opóźnienia w zapłacie. Kierownictwo w porządku - najlepszy Bartek W. Jedyna zmora tej firmy to kobieta z kadr ( wysoka brunetka) - bardzo chamska w stosunku do pracowników , wielu ludzi już to doświadczyło. Zazwyczaj nerwowa jak ktoś przyjdzie do niej ze sprawą , nigdy nie ma czasu lub "Proszę poczekać idę teraz z kolegą na papierosa"

nowa

zarobki ile....

Olga

Czy praca dla przedstawiciela handlowego jest jeszcze aktualna? Możecie coś podpowiedzieć?

kiki
@Olga 13.02.2018 13:02

nie dalej szukają..

kista

emeryci do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bmwk100
@kista 27.06.2017 07:01

He he żal (usunięte przez administratora) ściska?! :) roboty jest wszędzie w brud , tylko wymagania b.b. wysokie tj.g...o robić a duuużo zarobić tak tak tak właśnie to wygląda :) popracuj 40 lub 50 latek to zobaczysz co to za uciecha 4-5 tys.?! co tak mało?? 7-8 mają :) popracować troszkę a potem gadać o kasie. Zdrowia Wszystkim życzę reszta to małe piwo :)

PIECZYSTY WALDEK

DOBRA FIRMA I WYPŁATY NA CZAS NIGDY NIE BRAKUJE GODZIN KONKRETNI ŻEBY WSZYSTKIE FIRMY OCHRONIARSKIE BYŁY W POLSCE TAKIE TO BYŁOBY SUPER - NICOLA MASZ RACJE JAK NAJMNIEJ EMERYTÓW Z DOBRYMI EMERYTURAMI W OCHRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika
@stan 20.11.2017 10:12

sami ludzie chcą po 24 godz.bo im sie nie opłaca po 8 lub 12 i to jest błąd że pracodawcy na to przystają

Iwona

Ja pracuję 3-ci miesiąc i nie narzekam!Solidna,uczciwa firma b.dobrze ttraktująca pracowników,ale także wymagająca przestrzegania obowiązków swoich!!!Póki co jestem zadowolona mimo iż jestem wymagająca jeśli chodzi o warunki pracy,a tu jest bez wyjątku każdy tak samo traktowany!JESTEM ZADOWOLONA!!!

Tomasz
@Iwona 09.12.2017 02:21

A możesz napisać więcej o obiekcie? Jaką umowę dostają pracownicy i czy pożądani są tylko niepełnosprawni i emeryci, czy "zdrowy" człowiek z doświadczeniem ma szansę zatrudnienia?

Beta

firma time security startuje do przetargu na srk "boze dary".podobno maja duze znajomosci w centrali srk w bytomiu wiec napewno szykuje sie walek. Ale CBA czuwa.

Nicola

Time security z Katowic ul.Pukowca 15 to najlepsza firma ochroniarska w Polsce .Uczciwość ,profesjonalizm oraz godne warunki pracy .Mam tylko jedno małe zastrzeżenie więcej przyjmujcie niepełnosprawnych (to wam się opłaca gdyż macie dofinansowanie i niepełnosprawni są lepszymi pracownikami) a mniej zatrudniajcie dobrze sytuowanych emerytów !!!

Laki
@Nicola 29.05.2017 16:41

Tak, tylko mogli by Im coś więcej płacić, skoro i tak "doją" za nich kasę z PFRON.

Ferdek Kiepski

Tych co tacy zadowoleni mam specjalne zajecie polegające na trzepaniu gruchy bo dodaje otuchy i wzmacnia paluchy i awansik szybki co najmniej kierownik. Ja akurat lizałem i się udało przyjemne z pożytecznym. Udało się ????

pedros
@Ferdek Kiepski 17.07.2017 00:21

coś dużo wiesz o masturbacje z pewnością masz duże doświadczenie w tej tematyce zmieniaj często rączkę

Zostaw opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o. - Katowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIME SECURITY Sp. z o.o.