TIME SECURITY

• Czeladź
  • Maczki
  • Jaworzno
  • Dąbrowa Górnicza
Katowice - Time Security Sp.zo.o.

3. Opinie o pracodawcach Mysłowice
  5. Opinie o TIME SECURITY Sp. z o.o.

Opinie o TIME SECURITY Mysłowice

Nie przegap nowości o TIME SECURITY Sp. z o.o.!

08.10.2024 11:52

Tak właśnie jest, że mają renty i pracują po cichu i jeszcze sprzedają (usunięte przez administratora)towar z dużej firmy , powinien chodzić po gabinetach lekarskich i proponować asortyment na szpitalu Kopernika .
    Skrzypek

09.10.2024 11:41

Po szpitalach to łażą akwizytorzy firm farmaceutycznych, jak Picer i innych. Filmu botoks nie widziałeś? A później pan doktur jak recept nawypisuje to na sri lanke, albo do Afryki all inclusive jedzie. Ten to se może z tym co w rossmanie zajumał chodzić i ludziom z serwisu sprzątającego sprzedawać. A co się w robocie wyśpi to jego.
    anonym

09.10.2024 16:11

A na szpitalu w Łagiewnikach to ktoś tu chwalił że firma professional obsługuje szlaban. Znaczy pracownicy. A to nie prawda, bo już go popsuli! Tak się kończy zatrudnianie ludzi z grupami specjalnymi.

06.10.2024 10:09

witam co to za firma ktora zwalnia pracownikow na ktorych ma refundacje ktorzy nigdy nie nawalili nie spozniaja sie nie choruja a sa tylko w wieku emerytalnym a nie przeszli na nia?
    Irys

07.10.2024 07:15

Bo jak przejdą na emeryturę to firma będzie zmuszona im dać odprawę dlatego nie chcą takich osób zatrudniać którzy są jedną nogą na emeryturze i wszystko jasne .

06.10.2024 09:45

26.09.2024 12:14

W ogloszeniu jest: pełna dyzpozyzyjnosc podczas wykonywania obowiązków służbowych. Co to realnie oznacza? Obchody także w godzinach nocnych. A to nie jest tak że osoby z niepełnosprawnością nie mogą pracować w godzinach nocnych? A ta dyspozycyjność to nie czasami, że każą Ci gdzieś jechać na drugi obiekt? Pełny etat dają czy jakaś część, a reszta na śmieciówkę? Coś dziwnie często się firma ta ogłasza dziwne. Ile pracują osoby niepełnosprawne, bo limit to chyba 140 godzin? Jak z dodatkiem nocnym? Jak mam problem z chodzeniem, niedowład nogi to też mam w obchody chodzić i to w nocy, śnieg, deszcz? Przecież to jest praca dla pełnosprawnych, nie inwalidów. A alarmy p. poz. to też czs jest trzeba szybko sprawdzić. Jak mam w 2 minuty sprawdzić sygnał pożaru, jak problem z nogą. Może 10 to tak. To się kupy nie trzyma. Inwalida, a robić ma jak zdrowy?
    Karolina

02.10.2024 08:41

Co by tu dużo mówić w Jeleniej Górze Pani prezes zarządu spółki Wodnik Katarzyna Wierska- Kuberka utopiła oczyszczalnie ścieków, bo była imprezka bal w przebraniach kowbojskich i tak dobrze się bawili, że zapomnieli zabezpieczyć oczyszczalni ścieków za 60 mln. Teraz mówią, że to nie ich wina jest ,a Marcin Bustwoski wszystko im przedłożył na Sesji Rady Miasta to głowy w piasek pochowali , więc ten kraj to kraj z dykty i papieru i nic i nikt tego nie zmieni do póki do puty będą nami rządzić nieudacznicy i ludzi skrajnie nieodpowiedzialni , nie dziwcie się że w takim czymś jak spółki Time ,Sky , One ,czy inne wynalazki typu Kuźnia sa stworzone po to żeby unikać podatków i żeby tylko prezesi się nachapali kasy a reszta się nie liczy. Sprawdzajcie składki w ZUS -e bo dużo ludzi się złapało na tym że mieli odprowadzane od 1/4 etatu kiedy mają umowę w pełnym wymiarze czasu pracy . Pozdrowienia.
    kabel od prodiża

04.10.2024 22:57

Znasz ty realia w ochronie? Wszystko lipa, ściema, ludzie z przypadku, kasa marna, ciągle jak w kieracie, rotacja ludzi, dziwne umowy. To są realia.

02.09.2024 09:48

pracuje prawie 2 lata i wszyscy w porzadku, chyba wam jakos firma zalazla za skore ale dla mnie git jest
    Kot w butach

21.09.2024 18:08

Poniżej najniższej dla ciebie jest git? Firma umowy daje cywilno prawne tam gdzie powinny być o pracę, a temu wszystko gra.

14.09.2024 16:28

Don Wasyl

18.09.2024 11:50

Na jeden numer, bo to taka prężna firma że na telefonach firmowych oszczędza! Ale na imprezach firmowych to już nie oszczędza! Zdrowie na budowie!
    Wolski

19.09.2024 16:50

Refundowanych ciągle szukają. Nawet kwalifikowany z orzeczeniem(???). To później na imprezy firmowe jest. A na obiektach ludziom chorym każą pracować jak pełnosprawnym. Z wadami narządów ruchu itp. chodzą w obchody. A co jak coś się stanie? Miejsca pracy też nie dostosowane. Stary fotel krzesło i tyle. To co oni z tymi pieniędzmi robią jak tylko inwalidów przyjmują i forsa płynie? A obiekty tracą przez to jak zoo Łódź. Nawet to do myślenia nie daje. Góra samochody bierze w leasing i imprezuje, a robol wuja ma z tego. Taka prawda o tej firmie. A tu jakiś zbyszek ci napisze że spoko jest!
    Incjatywa Pracownicza

11.09.2024 11:30

Czy firmie Time Security przestrzegane są prawa pracownicze, dotyczące umów oraz czasu pracy pracowników?
    kurcze pieczone

04.09.2024 16:10

Robita za najniższą? Jak to jest przegrać życie i robić weekendy i święta dla Janusza co was bzika bez mydła i nawet wody nie daje? Nawet nie dawanie wody zwierzętom w upały może skończyć się odpowiedzialnością karną. Wniosek, gorzej was od ukrainców traktują , a nawet od zwierząt. Śmieszni jesteście ciecie. Co trzeba mieć w głowie żeby coś takiego zachwalać tutaj?
    Halina

28.08.2024 14:58

Się nie podoba to do solidu. A pani Asia ciągle telefony odbiera. Kiedy ona na urlop pójdzie? Dzwonią ciągle po pracę i chcom pracować a nie narzekać tylko!
    Destroyer

03.09.2024 20:23

Więcej już się nie da. A klient jak się połapie co to za "ochrona" i jakich ludzi zatrudnia to szybko dziękuje. Do ochrony z ocheczeniem. Wczoraj gdzieś jaki (usunięte przez administratora)Ciekawe dlaczego ochrona nie interweniowała. Bo jej tam faktycznie nie ma, (usunięte przez administratora)

26.08.2024 10:19

Pytanie, może ktoś wie. Czy time miał łódzkie zoo? Bo ogłaszali się na zoo kiedyś. Bez grupy chyba nawet. Ale już ogłasza się Hunters ochrona, to chyba stracili?
    Kindybał

30.08.2024 23:56

Chyba wyzysk jak w dziewiętnastym wieku. Albo jak robić świątek, piątek na śmieciówce. (usunięte przez administratora) Zero socjalu i darwinizm społeczny. Jak w polskiej szkole. Kto się daje gnębić, to go gnębimy. A tym kimś są pracownicy. (usunięte przez administratora)biedę!
    Destroyer

01.09.2024 12:44

Oni to obiekty tracą rekordowo. A nie wszędzie chcą z grupą. A z drugiej strony niepełnosprawny i pracuje? Znaczy żaden z niego niepełnosprawny jak niby może pracować.

25.08.2024 19:35

Gustav

30.08.2024 11:55

Pracodawca przestał pisać tu otwarcie, bo wyszła pięknie prawda o tej firemce. To teraz jakieś Zbyszki tu piszą jak fajnie jest. Tak praca na smieciówce za najniższą to normalnie zajebioza. A z czego ty możesz mieć szkolenia, z otwierania szlabanu, albo jak się kaple odbija na punktach?

30.08.2024 17:37

Nie to nie jest tak że musisz być. ZPCHR żeby mieć ten statut wymagane jest 50% z orzeczeniem, w tym 20% że znacznym. Ale jak to w polsce, dasz januszowi dotacje to chce wincyj i wincyj. W niektórych masz 100% składu z grupą. I później szukają wiecznie ludzi. Wystarczy spojrzeć na olx time security. A później jak zobaczą co co za firma to taca obiekty jak zoo i inne.
    Bąkol

29.08.2024 16:45

Biedna firma , nie stać ich na zakup wody dla pracowników , temperatura ponad 30st. ale kto się tym przejmuje , patrole w pełnym słońcu a nawet zwykłej kranówki brak

30.08.2024 17:28

Jak wody w kranie nie ma? Może na cieciuwie kazali płacić firmie za wodę i energię? To nie długo prądu też nie będziecie mieli! Bo ja się z takim przypadkiem spodkalem, że z obiektu kazali płacić za ogrzewanie elektryczne w zimie!

31.07.2024 16:23

Znacie w Polsce jakąś dobrą firmę ochrony? Znaczy taka żeby było zatrudnienie na umowę o pracę, na stałe, praca nie za najniższą, jakieś szkolenia z samoobrony i przepisów, pomocy medycznej, basen, siłownia itp.? Jak znacie to dajcie nazwę. Bo ja niestety nie znam.

21.08.2024 10:54

US Army na swoich obiektach w polsce kategorycznie odmówiło ochrony firm ochroniarskich. Zarządali wart wojska polskiego. Co jak co, ale jankesy wiedzą co to za (usunięte przez administratora) Te wszystkie firmy "ochrony" to se parking mogą ochraniać. W wojsku przerwa pomiędzy warta i najmniej 48, a w firmach to i po 24/24. Jak ktoś robił to wie. Emeryci i renciści. A o poziomie wyszkolenia już nie wspomnę, jak również o formie fizycznej takich ludzi. Wszystkie urzędy, sądy, jednostki czysta fikcja ochrony. Byle pfron płacił.

26.08.2024 10:12

Juwentus ochrona. Tylko grupa, student. Szemrane umowy. I parę tych umów. Wypłata przez to w kilku ratach. A zus to co drugi miesiąc.

Oferty pracy - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pracownik Ochrony

Pracownik Ochrony

Białystok

@ pracodawca

26.08.2024 00:14

Witam czy jest praca do nie wykwalifikowanych ochroniarzy bo ja bardzo,chętnie taka przyjmę jestem po udarze i mam orzeczenie N 10N gdyż bardzo potrzebuje pracy mój nr.tel.537436477.bardzo proszę o kontakt.
    Nina

31.07.2024 10:30

Firma ta to lanie wody.nic tam nie działa.koordynatorzy są zawsze nieprzytomni i niedostępni.na posterunkach piję się alkohol.nie sprawdza się trzeźwości pracowników.to najgorsza firma ochraniarska jaką kiedykolwiek widziałam.Bardzo się dziwię że taka firma dostaje kontrakty.czas najwyższy ale Inspekcja Pracy zainteresowała się takimi firmami bo pracują tam ludzie niepełnosprawni. Time jest wyjątkowo nieodpowiedzialną firmą.

22.08.2024 19:47

Jest gorsza firma DGP, byłem u nich, żałowali wszystkiego, po 2 miesiącach dostałem kurtkę zimową, butów ZERO, choć obchody po błocie ok. 5 cm. Jak się zwalniałem, kurtka do zwrotu.
    Om

23.08.2024 21:25

Wszystkie te firmy to jedno dziadostwo. A są i takie że koszulkę dostajesz z napisem ochrona i wszycho. Załóż se pan czarne spodnie i sweter do tego. Swój. A co kurtkę chciałeś dla siebie, tak ci się spodobała? Przecież wszędzie totalne badziewie dają że się rozpada jak na wieszaku wisi, a co dopiero o użytkowaniu mówić. A czasami to i kurtka przechodnia dla wszystkich z oszczędności. Właściciel później ma na nowy samochód jak jeszcze z waszych zusów i podatków nie płaconych se dołoży. (usunięte przez administratora)

21.08.2024 14:40

Edi

22.08.2024 13:00

Pracować u was to wstyd umowa woda to standard to wasza firma jest do niczego ale już w większości się nawas poznali

12.08.2024 11:02

Anonimowy

12.08.2024 21:47

Ale to ten audyt zaatakował pieprzówką tego ochroniarza, bo z łapami startował. Chodzi typ i prowokuje akcje. A klienci to jak grosze za ochronę płacą, to taż są zbulwersowani? Za takie pieniądze nie da się zatrudnić człowieka sprawnego. A swoją drogą to jestem zdziwiony, że taka firma jak PGE nie ma swojej własnej WSO, tylko cieciowskie firmy bierze. A jaki jest poziom tych firm to każdy wie. Wymagane orzeczenie i wpis. A i najniższa na zlecenie. To co się dziwić ze takie akcje mają miejsce. A typ co chyba nie ma co robić i audyty jakie odstawia.

05.08.2024 19:16

07.08.2024 09:50

Te wszystkie firmy to powinny mieć zakaz używania w nazwie słowa ochrona. Bo żadnymi firmami ochrony nie są. To zakłady stróżowania i sprzątania co niepełnosprawnych zatrudniają.
    Rexo

10.08.2024 12:21

Wróć! To są firmy wynajmu do pracy tymczasowej dozorców. Ludzi chorych, nieporadnych co podpiszą ci każdą uwowę, albo i bez umowy, bo nie wiedzą co to. Często z poważnymi nałogami. Zmęczeni życiem. Taka bolesna prawda.
    Biurowa

26.06.2024 22:31

Bum!!! Właśnie odchodzi z zespołu wspomnianej już tu wcześniej Dżaro co Jaro kolejny dobry pracownik, a to podobno nie koniec. A jeszcze nie dawno Faja jak zwykle ośmieszała się, chwaląc się, że nie da tej osobie marnej podwyżki którą miała obiecaną. Po raz kolejny nie ma wątpliwości, że Faja w 100% przyczyniła się do tego odejścia. Może Wódz Demon w końcu zauważy, że to największy szkodnik w tej firmie. Widocznie nasz Wódz promuje ludzi na podobnej zasadzie, co niedawny Wódz naszego kraju, Jarosław: im bardziej jesteś niekompetentny, tym większe masz szanse na dobre stanowisko, najważniejsze by być na każde skinienie Wodza. Tylko proszę, nie zwalniajcie mnie za ten wpis, tak jak wcześniej zrobiliście to z inną osobą, bo stracicie kolejnego dobrego pracownika przez Faję.
    Misiek

27.06.2024 11:59

W tej firmie ludzie kompetentni i znający się na robocie nie mają najmnieszych szans na awans czy dobre stanowisko. Liczą się tylko tacy którzy są zwykłymi potakiwaczami i mają koneksje (przeważnie rodzinne).Znam osobiście człowieka który ściągnął mnie do tej firmy,rzetelny,znający się na robocie. Kiedy zaczynał w tej branży, niektórzy "szefowie" byli jeszcze w przedszkolu. Ale w życiu nie awansuje ze zwykłego pracownika bo nie ma żadnych układów i powiązań rodzinnych. Tutaj nie liczy się wiedza... Ale cóż...Żal dobrych pracowników. Życzę żeby nie dotarli do Ciebie bo za mówienie prawdy szybko można zostać bezrobotnym..
    Rexo

10.08.2024 12:13

Jakie kompetencje stary? Tu się powiązania rodzinne liczą! I jak w (usunięte przez administratora) jakiejś musisz być w coś umoczony bo dalej nie pójdziesz, muszą być na ciebie haki po prostu. A w polsce to dziwna polityka personalna. Promuje się (usunięte przez administratora), lizusów, ludzi co mącą, i zwykłych (usunięte przez administratora) w stylu "uszanowanie kierowniku kochany rączki całuję!". A to ma skutek odwrotny dla pracodawcy. Sensowni ludzie odchodzą, leczą się psychiatrycznie, ciągła rotacja, bardzo zła atmosfera, wakaty i polowanie na frajerów do roboty. Za granicą pracuje się żeby żyć, a nie odwrotnie. Ludzie całkiem w porządku. No chyba że na polaków trafisz, to wtedy nie. (usunięte przez administratora)
    mIREK

29.07.2024 21:57

Profesional z Lodzi to dopiero firma Krzak tylko potrzebują ludzi z Grupą specjalną najlepiej z literką P na Głowe o kuli bez nogi i to jest Ochrona Szok

06.08.2024 09:35

Bo tak jest. Przymykają nawet oczy na picie w pracy. Znam typa co łapali go ciągle pijanego. I co myślisz ze zwolnili? Jak jest wypity bardzo, to dzwonią po kogoś innego. A on idzie do domu. I cały czas pracuje. Ważne że pytań nie zadaje i godzi się na wszystko. Takich to firmy uwielbiają. A dobrze jakby był bezdomny, bo by w robocie siedzieć mógł cały miesiąc.

07.08.2024 09:44

Ja tam dorabiałem bardzo dawno temu. Dziwne że pozwala sąd na coś takiego. Co innego na obiekcie jakimś, ale na sądzie? Ciągły kontakt z ludźmi i tacy pracownicy? I ciekawe jak skończyła się akcja na mpk. Bo niepełnosprawnych mpk nie chce i twierdzi że tak może.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TIME SECURITY?

Maciorewicz

31.07.2024 21:30

Ześta się uwzięli na firmę. Za dobrze wam. A w kowalczykach i innych to wypłat nie płaco na czas i zusów. A w solidach to kary i za koszule płacisz i trzy umowy zlecenia. A w juwentusach to uczniów i studentów bioro ha, ha . Taka to poważana profesja ten pracownik ochrony. Ani umowy, ani pinindzy sobota, niedziela i święta ha, ha, ha. Dobrze że za darmo nie robita z nudów.

04.08.2024 12:16

No ale to już zasługa pracodawców, firm "ochrony" że wszyscy się z tej profesji śmieją. A co do poważania to ten zawód jest najniżej z pośród wszystkich. Ale do tego doprowadzili pracodawcy. Do kompletnego upadku tego fachu.

04.08.2024 09:51

No zobaczcie państwo jak (usunięte przez administratora)z ochrony ludzi traktują! Mało chłopa nie udusili! Znany na you tube audyt obywatelski. Wpisać audyt obywatelski w wyszukiwarkę, wejść i oglądać pierwszy film. To przecież jakieś (usunięte przez administratora) grupą na głowę. Gość mówi że tak tego nie zostawi i będzie z tego dym. To właśnie prywatne firmy "ochrony"!

20.07.2024 13:09

03.08.2024 09:42

Krążyły plotki że to rodzina ministra chyba rolnictwa Kowalczyka, jeszcze za rządów(usunięte przez administratora). A tak naprawdę to (usunięte przez administratora) mają , a nie układy. Najniższą ceną wygrywają, a nie układami. To później, a to zusu, a to wypłat nie płacą. W Łodzi chyba polecieli z ec1 i z dworca fabrycznego za takie numery. I nie zawsze dasz na obiekt ludzi z grupą, bo zamawiający sobie nie życzy, albo wręcz jest zapis w umowie. A później kary za nieprzestrzeganie umowy i to spore. Niech (usunięte przez administratora). Powinni ich zniszczyć urząd skarbowy, pip itp. Na obiektach rozrywkowo kultularnych nie wstawisz dziadów z grupami bo źle to wygląda wizerunkowo, a młodzi za takie pieniądze i na takich warunkach pracować nie chcą. Ogólnie kowalczyk to takie samo (usunięte przez administratora) jak wszystkie firmy tej niby ochrony.
    Danone

03.08.2024 13:11

A time co co płacą najniższą? To samo tylko pod inna nazwą. Jak wszystkie te firmy (usunięte przez administratora)

03.06.2024 10:58

17.07.2024 10:48

No sama prawda! Do wojska nawet po 50 biorą, bez żadnych kwalifikacji. Za to do elyty ochrony to mocne papiery wymagane! Grupa bezwarunkowo, a najlepiej chory na głowę! A time ciecie to szczyt już jest!
    Maki

29.07.2024 22:37

Na temat Profesional nie chce sie wypowiadac to nie ochrona tylko ludzie pracujace na Głowe tylko z literką PPPPP ten symbol sie liczy to nie dziw sie kolego że ich wszedzie nie chca profesional to taka sama firma jak Kowalczyk....

18.07.2024 11:49

Heniek

26.07.2024 20:19

A te premie to za co by miały być, za przychodzenie do pracy, czy za co? Z resztą się zgadzam.
    Mika

27.07.2024 17:23

Daja umowę o pracę tymczasowa ztylectylmo że urlopu jest 2 dnia na miesiąc beż względu na przepracowane lata .
    Zawiedziona

16.07.2024 13:24

Nie polecam pracy w tej firmie .Umowy tylko tymczasowe na stałe umowy się nie dostanie.I totalnu cyganstwo że drrony dyrekcji i kierownictwa. Dla mnie firma kogucik
    Ptasznik

19.07.2024 17:43

To z grupą też nie dostanie się umowy o pracę?
    Ptasznik

20.07.2024 10:55

Dostaje się umowę o pracę tymczasowa na miesiąc,albo 4 mies.Na stałe nie

Kontakt - TIME SECURITY Sp. z o.o.

Pukowca 15 40-847 Mysłowice

NIP:2220818844

Branże: Sprzątanie
    Zawiedziona a

18.07.2024 16:23

Właśnie ju, u nich od 16 lipca nie pracuje bo wywalczyłam zwolnienie za porozumieniem stron.Robili mi wielki problem z odejściem 1 raz spotkałam taka firmę łaskę mi zrobili ,że zatrudnili mnie na biurowiec w opłakanym stanie, gdzie bałam się pracować nocki ale uwolniłam się od nich

01.07.2024 11:08

Macie najniższą stawkę godzinową? Czy naprawdę jakieś 18 zł na godzinę jak ktoś to pisał?
    Bart

05.07.2024 11:30

To pracodawca tu przyznał ze tak jest dał nawet linka do jakiś przepisów że to niby legalne ha, ha, ha. Na tą działalność to na rynku se możesz handlować, a nie w ochronie pracować. Omijanie prawa i tyle.
    No name

16.07.2024 21:57

Jak masz grupę to nie ma zadnych dziwnych tworów, tylko UOP. I nadgodziny zgodnie z prawem. System pracy dzień, noc i dwa wolnego. A nie jakieś 12/12. Im już się wydaje że wszystko im wolno.
    Zawiedziona

16.07.2024 13:28

Prosiłam o rozwiązanie za porozumieniem stron to kazali mi wpisać z dn 31 lipca czyli będzie wygaśnięcie umowy i pełna kasa za mnie z peron.Totalna porazka

02.07.2024 16:22

03.07.2024 19:40

To wasz biuro to niezły bałagan musi być. Tu ludzie piszą. Tylu macie chętnych że ciągle nabór do waszej super security firmy. Dobrze że mnie to już nie dotyczy.
    Zibi

12.06.2024 10:39

PRACOWAŁEM 2 LATA KASA NA CZAS SZEFOSTWO O;]K
    Bibo

26.06.2024 13:30

Ty im nie podpowiadaj z tymi karami. Dadzą zlecenia i zapisy o karach za byle co i będzje jak w solidzie. Podobno za spóźnienie 500zł kary!!! Fajnie co? A ostatnia wypłata jak odchodzisz to też za ciuchy płacisz. U wypłata pierwsza po dwóch miesiącach!
    anonimowy

27.06.2024 19:31

I później tysiąc kary i z tego zlecenia połowy nie zobaczysz. Ta dawno temu było w solidzie. Kara za brudne buty, że nie ogolony, brak identyfikatora.
    Anonim Gal

26.06.2024 21:59

Jak tam firmo "szanująca" pracowników,znowu będzie jak robicie od lat ? GDZIE JEST WODA DLA PRACOWNIKÓW???!!! Znowu będziecie wciskać głupotę o tym że nie musicie jej dawać bo jest pitna w kranie na obiekcie??? Mało wam ostatnio kontroli PiP ??? Zacznijcie w końcu przestrzegać przepisów i obowiazkow pracodawcy względem pracownika !!!

21.06.2024 17:47

BK

22.06.2024 09:57

Polska stała się bogatym krajem :) A w gazetach że wraca zatrudniacie na czarno i śmieciówki, jakby kiedyś odeszły :) Energia o 100% w lipcu, to wszystko pójdzie w górę. A to nie koniec. Oferty pracy wymagane orzeczenie, status studenta i nie tylko w ochronie. Do tego umowy dziwne, o pracę zapomnij. I dziwią się później że 14% chce bronić tego chlewu, a czego mają bronić umów śmieciowych, lidli i rossmanów? No i jaśnie państwa biznesów?

17.06.2024 10:40

To jak podniosą znowu od lipca to jakie umowy będą? 1/16 etatu, a reszta pod stołem? I podobno tracą obiekty wszędzie? A ogłoszenia ciągle, to ludzie robić nie chcą?

14.06.2024 10:53

Terka

14.06.2024 20:35

Pokaż tych co teraz płacą tak jak powinni. Od razu z 50 powinno być. Do tego 1/3 etatu, reszta pod stołem. Większe pensje to więcej do ZUS, a ktoś na 13,14 robić musi a resztę się do drukuje. Nie pasi to w Reichu ludzi potrzeba do roboty, bo bezowi też na zasiłki potrzebują żeby ktoś robił. Ku chwale unii (usunięte przez administratora)
    abc

12.06.2024 15:00

Obecnie wszystkie firmy ochroniarskie i sprzątające , na umowę o pracę zatrudniają tylko i wyłącznie ludzi z symbolami specjalnymi , głównie 01-U i 02-P na orzeczeniu o st. niepetłnospr. aby dostawać z PFRON-u jak najwięcej pieniędzy na ich wynagrodzenia , które to znowu od Lipca muszą być podniesione !.
    anonimowy

13.06.2024 10:24

To to jak znowu do góry to sporo ludzi straci robotę. Już tam gdzie powinno być dwóch jest jeden, redukcje składu byle taniej. To się kupy nie trzyma. Wracają lata 90 tylko ze wtedy było pełno firm ochrony, a teraz się zwijają.

14.06.2024 10:56

Z tych stawek z przetargów nie jest możliwe zapłacić pracownikowi. Będą omijać te stawki. Jakieś umowy o dzieło i inne.
    Rudy

11.06.2024 10:36

Pracodawca musi zapewnić napoje i posiłki profilaktyczne pracownikom zatrudnionym w szczególnie uciążliwych warunkach. Oznacza to, że ich koszty pokrywa pracodawca. Szczegółowe uregulowania w tym zakresie zawarte są w rozporządzeniu w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów.

04.06.2024 12:00

06.06.2024 10:45

Ty odwracasz wszystko. Pracownicy za mondrzy, co ci nie pasuje. Papiery to ty przekładasz w biurze. Szykujcie je bo PIP działa. I nie radze grafikow chachmecić. Skończą się przetargi za grosze i umowy szemrane.

28.05.2024 14:15

02.06.2024 12:13

A to (usunięte przez administratora) nie zlikwidował umów śmieciowych? A tu to nawet zlecenia nie dają, to z czego emerytura będzie? Piszą w ogłoszeniach że umowa o pracę. Nie piszą tylko ze na 1/8 etatu! (usunięte przez administratora) gdzie my żyjemy! I jeszcze jak ktoś wspomni o tym to tu : co tu komentujesz, życiem się zajmij, super rekrutacja!(usunięte przez administratora)

22.05.2024 07:57

bardzo szybka rekrutacja. miłe nastawienie pan z biura do ludzi. jak ktos szybko chce znalesc prace to tutaj sieda.
    anonime

23.05.2024 16:32

A jaka masz grupę? A jaką umowę dostałeś? A najniższą to płacą, czy nie?

Zostaw merytoryczną opinię o TIME SECURITY Sp. z o.o.