Ja akurat pracowalam w Krakowie(kapelanka) ponad trzy lata.
Tez sie zwolnilam.
Gorzej (usunięte przez administratora)prostackiej firmy nie znam! Jedno wielkie bagno.
Kto pracowal lub pracuje tam wie o co chodzi - oszustwa przy wyplacie, podwojny grafik, opoznienia wyplat (zwykle 15 lub po 15-tym),brak kasy za godziny nocne, za pranie,chociaz to bylo na pasku, mordercza praca po 12, 16, 18 , a nawet 24h na dobe(na nogach!),ciagle problemy z radiami, odzieza sluzbowa,ciagle telefony lub nagabywania w pracy- " a nie przyszedlbys dzis do pracy? a nie zostal bys jeszcze w pracy?a nie wzialbys dodatkowej sluzby?,potrafili dzwonic o 5:30 rano na domowy tel.,budzic rodzine,zero szacunku do czlowieka,przelozeni to masa [usuniÄte przez admina sĹowo niecenzuralne] i lizusow, ktorzy w strachu o wlasne [usuniÄte przez admina sĹowo niecenzuralne] gotowi sa swoich pracownikow sprzedac [usuniÄte przez admina sĹowo niecenzuralne] ochronie wewnetrznej.Prawie wszyscy Kierownicy Ochrony i Kierownicy Zmianowi,ktorych znalam okazali sie zlodziejami,takze sprawy zaszly na policje!
Prostackie i debilskie metody pracy,ludzie przyjmowani do pracy jak leci,bez wymagan fizycznych i intelektualnych,amatorszczyzna i nieporadnosc...Mozna tak wiele pisac....
Ludzie unikajcie tego bagna!W ciezkiej sytuacji lepiej zatrudnijcie sie w markecie lub firmie sprzatajacej,bo bedziecie miec czas na szukanie innej roboty.Wlasnie dlatego tak dlugo tam pracowalam-nie mialam czasu i sily na nic innego!
Gdy wpadniecie w to [usuniÄte przez admina sĹowo niecenzuralne] trudno wam bedzie wyjsc,nie bedziecie miec czasu i sily na szukanie innej pracy i tak powoli sie wykonczycie!
Strata czasu dla takich nierobow(usunięte przez administratora) />
Apeluje tez do potencjalnych klientow tej firmy - to zadna ochrona, kupa sciemy i amatorszczyzny! Nie podtrzymujcie na rynku firmy, ktora okrada swoich ludzi!
Pozdrawiam wszystkich bylych i obecnych pracownikow TFK :)