Jobman Group Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 111 ocen.

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.

ehhh

Jobman ma już oferty tylko na kasach. Działy wygryzają nam Ukraińcy. Bielany Wrocławskie nie umieją sie dogadać z firma. Pracownik przychodzi, oni go odsyłają, a oferty dalej tam wiszą.

Jobman Group
@ehhh 03.12.2017 11:21
Jobman ma już oferty tylko na kasach. Działy wygryzają nam Ukraińcy. Bielany Wrocławskie nie umieją sie dogadać z firma. Prac...

Dzień dobry, Bardzo przepraszamy, jeżeli został/a Pan/i odesłany/a przez sklep - niestety nie jest to od nas zależne. Zdarzyło się kilka przypadków, że sklep anulował zamówienie i nie dał nam o tym znać. Robimy wszystko, co w naszej mocy, aby tego typu incydenty się nie powtarzały. Jeżeli chodzi o tę lokalizację, to największe zapotrzebowanie jest na kasy, oferty na hali i kompletowaniu zamówień bardzo szybko się obstawiają. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

Sebastian

Śmiało można składać papiery do Jobmana, miła i profesjonalna obsługa, wygodny grafik, możliwość tygodniówek, ale mam zastrzeżenia co do wypłat pieniędzy od 5 miesięcy dostałem tylko raz na czas wyplate tak to musiałem czekać 1,2 dni a na stronie jest jasno napisane, że pieniądze powinniśmy dostawać w środę

Jobman Group
@Sebastian 29.11.2017 18:11
Śmiało można składać papiery do Jobmana, miła i profesjonalna obsługa, wygodny grafik, możliwość tygodniówek, ale mam zastrzeże...

Dzień dobry, Przelewy wychodzą w środę, co nie oznacza, że na Pańskim koncie w środę są księgowane. Banki mają różne czasy sesji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

Prozek

Czy rzeczywiście nie otrzymaliście wynagrodzenia? Jeśli tak to nie ma co pisać na forum tylko trzeba monitować w firmie! Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Miałem zamiar aplikować ale trochę zaczynam się zastanawiać co robić? Może ktoś dodać jakieś info?

Jobman Group
@Prozek 11.10.2017 20:08
Czy rzeczywiście nie otrzymaliście wynagrodzenia? Jeśli tak to nie ma co pisać na forum tylko trzeba monitować w firmie! Takie...

Dzień dobry, Chcielibyśmy podkreślić, że informacje o niewypłacaniu przez naszą firmę wynagrodzeń to insynuacje. Owszem, mogło dojść do sytuacji, że wynagrodzenie nie zostało wypłacone, ale takie przypadki mają miejsce bardzo rzadko i tylko wówczas, gdy zleceniobiorca nie dopełni formalności, tzn. najczęściej nie dostarczy karty potwierdzającej wykonanie zlecenia. Jest to warunek określony umową, o którym cały czas przypominamy. Oczywiście może dojść też do pomyłki z naszej strony, natomiast jeżeli tak jest, niezwłocznie naprawiamy błąd. Jesteśmy certyfikowaną agencją pracy i jako taka podlegamy weryfikacji i stałym kontrolom ze strony różnych organów państwowych. Zatrudniamy kilka tysięcy osób miesięcznie, więc niewypłacanie wynagrodzeń na taką skalę raczej miało by większy oddźwięk niż kilka anonimowych opinii na forum internetowym. Zachęcamy do aplikowania, a w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości jesteśmy do dyspozycji np. na portalu Facebook. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia, Zespół Jobman Group

TOMCIASZEK
@Jobman Group 12.10.2017 08:13
Dzień dobry, Chcielibyśmy podkreślić, że informacje o niewypłacaniu przez naszą firmę wynagrodzeń to insynuacje. Owszem, mogło...

PRAWDA !!! FIRMA GODNA ZAUFANIA . PRACUJĘ W JELENIEJ GÓRZE OD STYCZNIA 2017 NIGDY ŻADNYCH PROBLEMÓW.GORĄCO POLECAM

Pisarz

Maruderów szukających dziury w całym zawsze znajdziemy wielu. Żeby firma była super to i tak zawsze znajdą powód do narzekania, jak z tymi przelewami!!!

pytanie

Godzina 18 środa Wrocław - przelewy dalej wiszą jako zatwierdzone do wypłaty i nie wypłacone, zróbcie coś z tym.

Jobman Group
@pytanie 11.10.2017 17:56
Godzina 18 środa Wrocław - przelewy dalej wiszą jako zatwierdzone do wypłaty i nie wypłacone, zróbcie coś z tym....

Dzień dobry, Przelewy zostały wysłane o godzinie 12 w środę 11.10., natomiast dopiero o północy została zaktualizowana informacja na Koncie Pracownika (takie mamy w tym momencie rozwiązanie techniczne, że synchronizacja informacji między systemami jest uruchamiana nocą). W razie wątpliwości zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Działem Kadr i Płac (tel 12 294 13 04 wew. 121). Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

pytanie

Godzina 18 środa Wrocław - przelewy dalej wiszą jako zatwierdzone do wypłaty i nie wypłacone, zróbcie coś z tym.

Lena

Bardzo podzielone macie zdanie na temat firmy. Może ktoś napisać kilka informacji jaka atmosfera, może cos jeszcze?

Pola

Jaka praca jest związana z ofertą-" Pracownik działu tradycja- Mysłowice"

Jobman Group
@Pola 02.10.2017 10:16
Jaka praca jest związana z ofertą-" Pracownik działu tradycja- Mysłowice"

Witamy, Praca na dziale "Tradycja" wiąże się z obsługą stoiska z wędlinami/serami. Pozdrawiamy, Zespół Jobman Group

Hanna

@Enik może firma chce, żebyś posiadał większy zasięg w wyborze pracy? Możesz zadzwoń lub przejdź się i powiedz, że interesuje Cie tylko Wrocław. Pamiętajmy, że osoby to obsługujące to też ludzie i może to była pomyłka.

Kasia

Może mi ktoś pomóc, bo nie bardzo rozumiem. Co pierwsze robię wypełniam deklaracje - której na koncie do wypełnienia nie widzę, czy znajduje pracodawcę, wybieram kiedy chce pracować a potem ta deklaracja się pojawia a zaraz po niej umowa.

Hanna

@Ula a skąd masz takie informacje? Mogłabyś powiedzieć coś więcej na ten temat? Na forum znalazłaś takie informacje, czy szukałaś jeszcze gdzieś indziej? Jeżeli tak to podziel się szerzej ze swoimi doświadczeniami, bo nie tylko Ty chciałbyś aplikować i może to forumowiczów zainteresować.

Ula

Mam informację, że Jobman Group to dobry pracodawca. Można aplikować?

Paweł

Czy Jobman Group ma również w swojej ofercie prace za granicą? Jak się z nimi współpracuje w kwestii rozliczeń?

Jobman Group
@Paweł 22.08.2017 08:19
Czy Jobman Group ma również w swojej ofercie prace za granicą? Jak się z nimi współpracuje w kwestii rozliczeń?...

Dzień dobry, Niestety nie oferujemy pracy za granicą, mamy oferty wyłącznie w Polsce. Jeżeli zaś chodzi o rozliczenia, to mamy dwa systemy wypłat wynagrodzeń: tygodniowy i miesięczny (uzależnione od rodzaju pracy i umowy). Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

46 lat

Dobra firma, dbają o pracowników.

Piotr

Fajna agencja i jeszcze wyjaśniają wiele spraw na forum!

Domono

Widzę , że firma Jobman Group jest aktywna na forum i to bardzo dobrze. Mam nadzieję , że informacje pisane przez maruderów będą na bieżąco weryfikowane i może to jest sposób na liczne nieprawdziwe wpisy. Korzystałem z pracy za pośrednictwem tej agencji i było dobrze.

ktostam

czy wymiar czasu pracy jest równo 8 godzin na wykładaniu towaru na nocce czy jest tak że moze być np. tylko 3 godz?

Jobman Group
@ktostam 20.04.2017 14:23
czy wymiar czasu pracy jest równo 8 godzin na wykładaniu towaru na nocce czy jest tak że moze być np. tylko 3 godz?...

Dzień dobry, Z reguły jest to 8 godzin, ale wszystko zależy od lokalizacji. Dlatego najlepiej kontaktować się z naszymi konsultantami. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

Hanna

@Krisss dobrze to słyszeć. Dziękuję za Twoją opinię. Ja nie jestem pracownikiem Jobman Group Sp. z o.o.

zwatpiona
@Jobman Group 18.04.2017 08:29
Dzień dobry, Odpowiadając na Pani pytanie - jeden przelew wynagrodzenia w miesiącu jest darmowy, każdy następny jest płatny 2...

Witam. Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie. Jak sie ,podpisze, tą umowę bo jest ona jednak internetowa to aby z niej zrezygnować wystarczy nie wpisać się w grafik i wcisnąć jakiś przycisk że się rezygnuje z umowy? czy są jakieś haczyki w tym?jakieś koszty?Pozdrawiam.

Jobman Group
@zwatpiona 19.04.2017 17:38
Witam. Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie. Jak sie ,podpisze, tą umowę bo jest ona jednak internetowa to aby z niej zrezyg...

Dzień dobry, Umowa jest zawierana online za pośrednictwem Konta Pracownika i tak samo może zostać rozwiązana. (można to ująć w tych słowach, że wystarczy nacisnąć "przycisk"). Automatyczne rozwiązanie umowy jest ograniczone tylko w przypadku, gdy Zleceniobiorca/Pracownik jest zapisany na grafik w najbliższych dniach. Wówczas trzeba się wypisać z grafiku, żeby móc rozwiązać umowę. Za rozwiązanie umowy nie ma żadnych opłat. Może Pani zawrzeć umowę dzisiaj, a za tydzień ją rozwiązać, nie podjąwszy żadnego zlecenia. Pozdrawiamy, Zespół Jobman Group

Krisss

@Hanna elastyczny grafik najbardziej. Ogólnie z konsultantami można sie dogadać, jeśli wypdanie ci coś pilnego, a jestes na grafiku i nie zachowasz tych 48g, to trzeba z nimi pogadac i mozna ten dzien odpracowac w innym terminie - duzy plus A Tobie?

Hanna

@Krisss dzięki za Twoją opinię. A co podoba Ci się najbardziej?

Krisss

wszystko ok, na kontakt z konsultantami też nie narzekam pieniądze zawsze na czas, polecam jobmana

Hanna

@ania, jeżeli chodzi o Jobman Group Sp. z o.o. - to ostatnio firma zamieściła nowe oferty pracy. Możesz je znaleźć na jednym z portali ogłoszeniowych.

ania

Ostatnio straszna posucha w ofertach. Tesco praktycznie nie daje ofert. To pewnie efekt godniejszych i obligatoryjnych stawek za prace - od roku 2017.

Hanna

A wiedzieliście, że Jobman Group Sp. z o.o. może poszczycić się wieloma nagrodami, takimi jak Solidna Firma, Gazela Biznesu? Gratulujemy! :)

Hanna

Wczoraj pojawiła się oferta pracy na stanowisko - Konsultant ds. personalnych w Jobman Group Sp. z o.o. Czy ktoś z Was miał już jakieś doświadczenia związane z tym stanowiskiem?

Roberto

Interesuje mnie oferta pracy dla konsultanta ds. personalnych. Czy oferta jest aktualna? Jak przebiega rekrutacja? Jaką w przybliżeniu można dostać kasę?

Jobman Group
@Roberto 23.02.2017 11:53
Interesuje mnie oferta pracy dla konsultanta ds. personalnych. Czy oferta jest aktualna? Jak przebiega rekrutacja? Jaką w przyb...

Dzień dobry, Najlepiej kontaktować się na numer / mail wskazany w ofercie, dowie się Pan wszystkich szczegółów. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

jonat

Jobman ma prawie same oferty na nocki ( zero dodatku za nocki) nie płaci dodatku ani zleceniodawca, ani Jobman... no i jeszcze te żałosne kasy z odpowiedzialnością finansowa i miesięcznym systemem wypłat.

jonat
@Jobman Group 16.02.2017 12:46
Dzień dobry, Przypominamy, że w przypadku umów cywilno-prawnych nie ma pojęcia dodatków za wykonywanie zlecenia w godzinach...

Państwo jestescie najbardziej uczciwą firmą w jakiej pracowałem - jednak taka jest moja opinia co do wypłat miesięcznych na kasach. Oferty na kasie wiszą i tak ich nikt prawie nie chce, czyli to strata finansowa dla firmy - tak czy siak po tej zmianie w wypłatach.

Jobman Group
@jonat 28.02.2017 15:07
Państwo jestescie najbardziej uczciwą firmą w jakiej pracowałem - jednak taka jest moja opinia co do wypłat miesięcznych na kas...

Dzień dobry, Oczywiście ma Pan/i prawo do własnej opinii :) Nam - jako osobom zajmującym się m.in. komunikacją z Pracownikami/Zleceniobiorcami trudno dyskutować o przyjętym modelu biznesowym. Z pewnością jest on uzasadniony. Dodamy tylko, że wypłaty dzienne możliwe są na większości innych stanowisk, może znajdzie coś Pan/i w swoim mieście. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego tygodnia, Zespół Jobman Group

Prozek

Witam, widziałem ostatnio ofertę pracy na opiekuna sprzedaży w Warszawie. Czy ktoś ma wiedzę na czym polega ta praca? Jakie mają wymagania, czy zarobki są w miarę godziwe jak na start? Każda informacja będzie dla mnie cenna, chciałbym się dobrze przygotować

szukajacy pracy

Czy ktoś pracował na kasie w marketach w Rzeszowie przez jobman ? jak jest z godzinami, czy jest możliwość wyrobienia tak łącznie ok 180 godzin miesięcznie, pracując w jednym sklepie a jesli nie da się w jednym to w dwóch sklepach ? będę wdzięczny za odpowiedź

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman Group

Dzień dobry Pani Magdo, Niestety, czasem grafiki są odwoływane, jednak nie jest to nasza decyzja, tylko Klienta, dla którego świadczone jest zlecenie. Niemniej jednak powinna Pani zostać poinformowana. Jeżeli tak się rzeczywiście nie stało, poczuła się Pani źle potraktowana przez naszych konsultantów, należało to zgłosić naszemu Rzecznikowi Pracownika. Dzięki temu moglibyśmy zareagować. Jeżeli chodzi o Pani zarzut dotyczący problemów z wynagrodzeniem, trudno nam się do niego odnieść, ponieważ nie znamy szczegółów. Zapewniamy, że z naszej strony robimy wszystko, żeby Zleceniobiorcy otrzymywali wynagrodzenie w terminie. Opóźnienia wynikają najczęściej z niedopełnienia przez Zleceniobiorców warunków umowy (np. niedostarczenia karty w terminie). W razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu bezpośredniego, który jest jedyną gwarancją rozwiązania ewentualnych problemów. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

hihi

Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz podstawy są jeszcze premie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zespół Jobman Group

Dzień dobry, Tak - stawiamy bardzo na elastyczność! Nasi Pracownicy sami wybierają grafiki, godziny, miejsce pracy. Opcja wynagrodzeń dziennych to też nasz sposób na zwiększenie elastyczności. Decydujesz, jak pracujesz:) Lojalnie przypominamy jednak, że wynagrodzenia dzienne nie dotyczą stanowisk związanych z obsługą kas. Dzieje się tak ze względu na odpowiedzialność finansową. Mamy przekonanie, że ten powód spotyka się ze zrozumieniem u naszych Pracowników. Zapraszamy do współpracy! Zespół Jobman Group

vvv
@Zespół Jobman Group 19.09.2016 13:47
Dzień dobry, Tak - stawiamy bardzo na elastyczność! Nasi Pracownicy sami wybierają grafiki, godziny, miejsce pracy. Opcja wyn...

Aha, tyle lat płaciliście Państwo wypłaty dzienne na kasach, a teraz nagle problem, sami sobie pracujcie na kasach w takim systemie wypłat :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Zespół Jobman Group

Dzień dobry, jeśli chodzi o rozliczenia, to Pan, jako nasz pracownik decyduje, kiedy chce się Pan rozliczać. Jeśli pracuje Pan np. 10 dni we wrześniu, to może Pan się rozliczać po każdym przepracowanym dniu osobno, zbiorczo rozliczyć cały wrzesień lub np. co tydzień. Pan decyduje = Rozliczamy Pana wtedy, gdy na swoje Konto Pracownika załączy Pan kartę z potwierdzonymi przepracowanymi godzinami. Trzeba pamiętać jedynie, żeby kartę z godzinami za dany miesiąc rozliczyć nie później niż do ostatniego dnia danego miesiąca. Czyli Pan decyduje, ma Pan wybór:) Zachęcamy do współpracy, Zespół Jobman Group

anonim

(usunięte przez administratora)

Zespół Jobman Group

Dzień dobry, Faktycznie jako pierwsi w Polsce wprowadziliśmy system wypłat dziennych, który umożliwia naszym Zleceniobiorcom rozliczenie i wypłatę wynagrodzenia przelewem na konto nawet po każdym dniu pracy. Czyli nie trzeba czekać do piątku - można np. rozliczyć się od razu po pracy w weekend. Samo rozliczenie trwa do 5 dni roboczych, przy czym staramy się rozliczać naszych Pracowników jak najszybciej. Opcja ta nie dotyczy stanowisk kasjer/kasjerka ze względu na odpowiedzialność finansową. Zapraszamy do współpracy, Zespół Jobman Group

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman Group

Dzień dobry, @liza szczegółowych informacji udzielą nasi konsultanci. Często mamy kilka ofert pracy na danym stanowisku, w danym regionie, np. kilka ofert pracy na stanowisku kasjera we Wrocławiu. Pracownik sam wybiera sobie najwygodniejszą lokalizację. Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy:) Zespół Jobman Group

Jobman Group

Dzień dobry, @kiss me mamy wiele ofert pracy, stawki są różne, uzależnione od specyfiki i miejsca pracy. Nasi konsultanci z chęcią udzielą konkretnych odpowiedzi. Pracownik decyduje gdzie i kiedy chce pracować oraz czy odpowiada mu dana stawka. Cała lista ofert pracy dostępna jest na naszej stronie: https://jobmangroup.pl/oferty Zapraszamy do współpracy! Zespół Jobman Group

anonim

(usunięte przez administratora)

Zespół Jobman Group

Dzień dobry, @kiss me, w tym momencie mamy wiele ofert pracy. Stawki są różne, w zależności od stanowiska i miejsca pracy. Szczegółowych informacji udzieli, z chęcią, jeden z naszych konsultantów. To pracownik decyduje, kiedy i gdzie chce pracować i czy dana stawka jest odpowiednia. Zapraszamy do współpracy. Lista ofert pracy we Wrocławiu: https://jobmangroup.pl/oferty/lista/1 pozdrawiamy, Zespół Jobman Group

monika

To nie jest opóźnienie. Mają zapłacić w ciągu 5 dni roboczych i płacą. A to, czy zapłacą drugiego czy piątego dnia, to ich broszka. Ja mam zapisane w umowie,że pracodawca płaci 29 dnia miesiąca. Zwykle płaci 26, ale jakby mu się spodobało zapłacic 29, to nie mogłabym mówić o jakimś "opóźnieniu"

rst

Jobman Wrocław zaczął płacić NIE DO 5 dni roboczych, a dokładnie co 5 dni roboczych. O wcześniejszej wpłacie na konto można pomarzyć, a jak dojdzie do tego wolny ustawowo dzień, albo weekend to czekasz aż 8 dni. Jeszcze nie dawno kasa była nawet drugi dzień na koncie, firma schodzi na gorsze dla pracownika. Przestają się wyróżniać na rynku.

monika
@rst 05.09.2016 13:04
Jobman Wrocław zaczął płacić NIE DO 5 dni roboczych, a dokładnie co 5 dni roboczych. O wcześniejszej wpłacie na konto można p...

Owszem, ostatnio nie płacą po 2 dniach, ale trzymają się zapisów (nadal płacą w ciągu 5 dni roboczych). I jest to jedna z niewielu (być może nawet jedyna) agencja pracy, która płaci tak szybko. W innych to wypłata do 15, 20, a nawet 30 dnia miesiąca następującego po wykonaniu zlecenia.

tomek
@monika 09.09.2016 22:50
Owszem, ostatnio nie płacą po 2 dniach, ale trzymają się zapisów (nadal płacą w ciągu 5 dni roboczych). I jest to jedna z niewi...

Invent płaci tez co tydzień. Wypłaty co tydzień to standard w Europie. Jobman jest dalej najlepszy pod tym względem, choć coraz gorzej od kiedy przejął ich nowy właściciel. Inny problem to odwoływanie na dzień przed - zmian np. w tesco , bo zjawił się ktoś tańszy. My mamy na odwołanie 24 godziny, a Jobman nic, to nie fair.

Marys

De jestem tekstoznawca i widze ze dobre opinnie firma jobmann pisze sobie sama radze wczytac sie w tekst i to zobacyc

kasia

Agencje oceniam bardzo na plus, wynagrodzenie wyplacane w terminie, panie w biurze zawsze chetne do pomocy itd. Mam tylko pytanie, czy jak dostalam na konto umowe na kolejny miesiac ale nie zatwierdze jej bo nie chce pracowac w kolejnym miesiacu to nic sie nie stanie? Czy musze najpierw poinformowac agencje i zachowac 7dniowy okres wypowiedzenia? Podkreslam ze umowa jest jeszcze nie zaakceptowana przeze mnie, tylko czeka na koncie.

Jobman Group
@kasia 25.07.2016 19:45
Agencje oceniam bardzo na plus, wynagrodzenie wyplacane w terminie, panie w biurze zawsze chetne do pomocy itd. Mam tylko pytan...

Witamy, Jeżeli umowa nie została zaakceptowana, to nie ma mocy prawnej, dlatego nie trzeba jej wypowiadać. Dokument zostanie usunięty. Możliwe, że ktoś z Agencji się z Panią skontaktuje, żeby potwierdzić, że nie chce Pani zawrzeć umowy na kolejny miesiąc. Pozdrawiamy, Zespół Jobman Group

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman Group

Witamy, @Romek - w naszej firmie możliwe są wypłaty dzienne, a dokładnie - do pięciu dni roboczych od dostarczenia Karty. Kartę można dostarczać po każdym dniu (za pośrednictwem platformy on-line dedykowanej Zleceniobiorcom), kilku dniach, tygodniu, na koniec miesiąca - w dogodnym momencie. Wszystko zależy od stanowiska - przelewy dzienne, z uwagi na odpowiedzialność materialną, nie są możliwe w przypadku obsługi kas fiskalnych (czyli na stanowisku kasjera). Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

aga

nie polecam. maja pelno kruczkow w umowie.... karte pracy zlozylam 15 maja a wynagrodzenie otrzymalam dopiero po miesiacu..;/

Jobman Group
@aga 22.06.2016 11:51
nie polecam. maja pelno kruczkow w umowie.... karte pracy zlozylam 15 maja a wynagrodzenie otrzymalam dopiero po miesiacu..;/...

Witamy, Oświadczamy, że opinia dotycząca rzekomych "kruczków w umowie", jest w pełni nieprawdziwa i godzi w dobre imię naszej firmy. Jeżeli ma Pani inne zdanie - zapraszamy do kontaktu z Działem Prawnym naszej firmy (tel. 12 294-13-04). Ponadto informujemy, że w zależności od stanowiska / zlecenia, wynagrodzenie wypłacamy w systemie miesięcznym lub dziennym (tzn. do 5 dni roboczych od dostarczenia karty). Pozdrawiamy, Zespół Jobman Group

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman.pl

Pani Saro, Hasło "Szukamy ludzi do zgranej paczki" odnosi się do oferty pracy w call center i zapewne przy tym ogłoszeniu mogła Pani się z nim spotkać. Zapewniamy, iż ofert jest dużo więcej. Zachęcamy do zapoznania się z nimi na naszej stronie www w zakładce "Oferty pracy". Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group Sp. z o.o.

Anna _Jobman_Orange

Witam, Zależnie od stanowiska wypłaty są dostarczane do pięciu dni po dostarczeniu karty, do 10 dnia miesiąca za miesiąc poprzedni do 15 dnia miesiąca za miesiąc poprzedni. Są również oferty na umowę o pracę jak np. Konsultant telefoniczny w Orange wtedy jest pakiet benefitów do wyboru. Jeżeli chodzi o kary to nie są one wydawane bez powodu, jeżeli ktoś jest w stanie usprawiedliwić swoją nieobecność w pracy takowej nie dostanie. W sprawie spłacania najlepiej skontaktować się z biurem regionalnym dowiedzieć się o możliwościach spłaty jest tu też opcja rozłożenia na raty.

anonim

(usunięte przez administratora)

Hiurem

W umowie jest punkt ktury to obejmuje podpisując umowę zgadzasz się na to

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman Group
@Enik 14.09.2017 16:55
W oddziale we Wrocławiu - przelewy od pewnego czasu wypłacane są dopiero w czwartki rano - a na koncie w historii pisze, ż...

Dzień dobry, Jeżeli chodzi o przelewy, to wykonywane są centralnie, nie tylko dla Wrocławia i zapewniamy, że zlecenie do banku jest wysyłane od nas w środy. Jeżeli ma Pan wątpliwości, najlepiej, gdyby skontaktował się Pan z naszym Działem Kadr i Płac, który może sprawdzić Pana indywidualną historię i wyjaśnić ewentualne wątpliwości. Jeżeli zaś chodzi o dostępność ofert w systemie, w ostatnim czasie doszło w naszej firmie do połączenia w jeden dwóch regionów obejmujących województwa śląskie i dolnośląskie, dlatego lista dostępnych lokalizacji się rozszerzyła. Ułatwieniem może być oznaczenie w pierwszej kolejności interesujących Pana lokalizacji we Wrocławiu, wówczas na liście wolnych terminów pojawią się tylko te dotyczące Wrocławia. W razie pytań lub wątpliwości zachęcamy do osobistego kontaktu z naszym biurem regionalnym lub centralą (można również przez Facebooka). Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego weekendu, Zespół Jobman Group

Enik
@Jobman Group 15.09.2017 12:39
Dzień dobry, Jeżeli chodzi o przelewy, to wykonywane są centralnie, nie tylko dla Wrocławia i zapewniamy, że zlecenie do ban...

Dzisiaj rzeczywiście przelew został zrealizowany w środę. Ale zapewniam, że to nie moje wymysły z tymi czwartkowymi przelewami z samego rana. Moi znajomi z Wrocławia, także się na to skarżyli.

A.

Witamy, Uprzejmie informujemy, że z dniem 1 kwietnia 2016 r. wprowadzamy opłatę za przelewy wynagrodzeń. Wysokość opłaty to 2 zł za każdy zrealizowany przez Jobman Group Sp. z o.o. przelew wynagrodzenia. Zapis dotyczący opłaty za przelew wynagrodzenia pojawi się w umowach zawieranych od dnia 1 kwietnia 2016 r. Oznacza to, że przelewy wynagrodzeń za zlecenia wykonane przed dn. 1 kwietnia 2016 r. będą realizowane bez wspomnianej opłaty. Równocześnie pragniemy poinformować wszystkich zleceniobiorców świadczących usługi kasjerskie, że dokumentem z dn. 9 marca 2016 r. ustalony został zakres obsługi kasjerskiej. Wspomniany dokument jest integralną częścią umowy i jest dostępny na Koncie Pracownika (zakładka ?Umowy? / ?Załączniki do umowy?). Czyli co? Pracując na dziale chemia w piątek, a w czwartek na Wędliny, muszę mieć oddzielne karty i już przelew 4 zł, bo każdy dział rozliczany jest osobno, czyli razy 2 zł? Pracuje 1 dzień wysyłam kartę, bo potrzebuje szybko kasy, i juz 2 zł, pracuje drugi dzień kolejne dwa złote, czyli to zmierza tylko do tego, żeby rozliczać w trybie miesięcznym, bo wielokrotna opłata ma zniechęcić do rozliczania przelewów w systemie dziennym i tyle.

janusz

Zajebista firma. Aż wiatr wieje przez Krakówek:>

anonim

(usunięte przez administratora)

gosc
@Jobman.pl 01.03.2016 09:21
Witamy, Najlepiej dopytywać o szczegóły oferty pracy, dzwoniąc do Biura Regionalnego, które wystawiło ofertę. Pozdrawiam...

Witamy! Informujemy, że z dniem 3 marca 2016 r. wprowadzamy zmiany w Strefie Pracownika. W związku z małą liczbą osób biorących udział w Programie, zdecydowaliśmy się na zmniejszenie ilości licytacji do dwóch w tygodniu. Licytacje będą trwać dłużej (od poniedziałku do czwartku oraz od czwartku do poniedziałku). Jednocześnie informujemy, że sposób naliczania punktów nie ulega zmianie. Pozdrawiamy serdecznie, Jobman Group Sp. z o.o.""" I tak nigdy nic nie można wygrać, bo zawze nagle zjawia sie " ktos" kto ma wiecej .....???:) a to ludzi zniechęca.

Jobman.pl
@gosc 02.03.2016 14:57
Witamy! Informujemy, że z dniem 3 marca 2016 r. wprowadzamy zmiany w Strefie Pracownika. W związku z małą liczbą osób biorący...

Witamy, W licytacjach chodzi o to, żeby wygrał ten, kto postawi więcej punktów. Wśród naszych zleceniobiorców są osoby, które pracują i zdobywają punkty przez wiele miesięcy, zanim przystąpią do licytacji, więc może stąd wrażenie, że "nagle zjawia się "ktoś", kto ma więcej"?Przypominamy również, że w ostatnich miesiącach można było zdobyć dodatkowe punkty (np. 10000 za pracę w Sylwestra czy Wigilię) i bardzo dużo osób z tego skorzystało. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman.pl

Zostaw opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.