Jobman Group Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 55 ocen.

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.

Dzika kuna w Lesie

Nie rozumiem ludzi którzy piszą negatywne komentarze albo skarzą się, że nie otrzymują wynagrodzenia. w Panelu pracownika czarno na białym piszę jakie trzeba dosłać i w jakim terminie niezbędne dokumenty aby otrzymać wynagrodzenie. Co do atomsfery w pracy nie możemy zarzucić tutaj nic Jobmanowi bo to tylko pośrednik i nie ma wpływu na pracowników X sklepu. Współpracuje już od dłuższego czasu i mogę z czystym sumieniem polecić młodym jak i starszym.

gosc
@Dzika kuna w Lesie 15.09.2017 23:36
Nie rozumiem ludzi którzy piszą negatywne komentarze albo skarzą się, że nie otrzymują wynagrodzenia. w Panelu pracownika cza...

ja mialem wszystko zalatwione i kasy nie dostalem, musialem sie telefonicznie upomniec

Jobman Group
@gosc 28.11.2017 11:56
ja mialem wszystko zalatwione i kasy nie dostalem, musialem sie telefonicznie upomniec

Po raz kolejny zapewniamy, że nie ma możliwości ,by Zleceniobiorca nie otrzymał wynagrodzenia, jeżeli dopełnił wszystkich formalności. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

gosc

ja nie polecam, a to dlatego ze po zakonczeniu umowy obiecali przyslac kase i nic, a jak zadzwonilem to dowiedzialem sie ze musze czekac na ich termin wyplat pomimo ze to bylo z ich winy, pomijajac to ze sa inne problemy z kwitami od nich, kazdy odbija pileczke i zdobadz kwit

Jobman Group
@gosc 28.11.2017 11:55
ja nie polecam, a to dlatego ze po zakonczeniu umowy obiecali przyslac kase i nic, a jak zadzwonilem to dowiedzialem sie ze mus...

Dzień dobry, W naszej firmie wynagrodzenia są wypłacane w systemie tygodniowym albo do 15 dnia miesiąca, nie robimy wyjątków. Podpisując umowę, godzi się Pan na termin wyplaty. Jeżeli chodzi o zaświadczenia i - jak to Pan nazwał - kwity - wnioski składa się przez konto pracownika, do którego z pewnością ma Pan dostęp. Z konta można też łatwo pobrać zaświadczenie o wykonywaniu zlecenia na rzecz danego Pracodawcy Użytkownika. W razie pytań, nasi konsultanci są do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, Zespół Jobman Group

kamixx

Pracowałam dla Jobmana i śmiało mogę polecić tą agencję... naprawdę! miłe konsultantki, zawsze odpowiadały na wszelkie pytania i wątpliwości.jeżeli zdarzały się jakieś pomyłki to zawsze dzwoniły i wyjaśniały sytuację....idealna alternatywa jak np ktoś nie da rady wyjechać zagranicę (ja niestety nie dałam rady i bardzo cieszę się że znalazłam Jobmana). Pieniądze wypłacają, co Wy gadacie że nie?! Śmieszni jesteście..podczas pracy w Tesco nauczyłam się bardzo dużo, zdobyłam takie duże doświadczenie a to tylko w półtora miesiąca!!! Tesco w którym pracowałam było świetnie, miłe kierowniczki, super atmosfera, idealne warunki pracy... Niestety nie we wszystkich Tesco tak jest (w jednym zostałam bardzo źle potraktowana ), ale nie jest to wina agencji :) Naprawdę polecam!!!!! Warto!!!! Stawka jak za jedną zmianę naprawdę w porządku!!! Z doświadczenia polecam bardziej pracować na nocnych zmianach (od 22 do 6) niż na dziennych, bo różnie to bywa na dziennej zmianie. Trzeba być uczciwym wobec siebie i innych, a współpraca jest z każdym dniem coraz przyjemniejsza. Pozdrawiam wszystkich konsultantów i mam nadzieję, ze jeszcze w przyszłości popracuję z Państwem.

God

Wypłaty dochodzą na czas, nie ma problemów jeśli chodzi o sprawy czysto formalne. Polecam dla osób, które chcą sobie dorobić lub dopiero zaczynają pracę

xyz

Pracowałem przez tą agencję w Makro przez jakiś czas, praca bardzo przyjemna, nie miałem nigdy problemu z otrzymaniem wynagrodzenia, formalności załatwia się dość sprawnie, przez okres, który pracowałem nie zdarzyło mi się nie dostać wypłaty czy też mieć jej opóźnionej. Dla ludzi, którzy szukają pracy tymczasowej, aby dorobić, tak jak w moim przypadku, mogę szczerze polecić tę agencję. Radzę się nie sugerować zbytnio opiniami z internetu, niekiedy są to totalne bzdury. Komentarze o "atmosferze" w pracy są raczej nie na miejscu, to w większości przypadków praca tymczasowa, tu się chodzi dorobić, a nie szukać rodzinnej atmosfery w miejscu pracy, bez przesady. Jak się wykonuję swoje obowiązki i jest fair w stosunku do innych to trzeba mieć na prawdę pecha, żeby ta postawa nie była odwzajemniona przez innych. Sam po przeczytaniu komentarzy z internetu miałem dylemat, czy w ogóle zaczynać jakąkolwiek pracę przez agencję, okazało się, że większość opinii była bardzo przekoloryzowana i to zazwyczaj na niekorzyść pracodawcy. Wiadomo, że można trafić na kogoś chamskiego i to się zdarza, ale chamy się zdarzają wszędzie, nie tylko w pracy - to całkiem normalne. Więc w mojej opinii nie ma co straszyć ludzi, którzy chcą zacząć prace przez tą agencję. Nie jestem nikim z agencji i nie robię tutaj jakiejś lewej reklamy, po prostu miałem z tym styczność i to w mojej opinii raczej solidna firma.

xxankaxx

Ja przez tą agencję pracuję już 9 miesiąc i jestem zadowolona. Nie mam żadnych uwag osobą które naprawdę chcą pracować to polecam. Anka D.

qwerty

Wypłata miała być w środe, dziś jest czwartek a kasy nie ma. Pani w biurze agencji nic nie wiedziała i kazała zadzwonić do centrali w Krakowie do księgowości, w księgowości powiedzieli że jak chce dostać pieniądze to mam zadzwonić do kadr. A kadry nie nie odbierają telefonów(dzwoniłem trzy razy).

Jobman Group
@qwerty 06.07.2017 12:30
Wypłata miała być w środe, dziś jest czwartek a kasy nie ma. Pani w biurze agencji nic nie wiedziała i kazała zadzwonić do cent...

Dzień dobry, Od 1 lipca wprowadziliśmy tygodniowe przelewy. Przelew jest realizowany w środę (bank odbiorcy niekoniecznie w środę go księguje), jeżeli zleceniobiorca rozliczy się do północy w niedzielę. Dotyczy to zleceń wykonanych od 1 lipca. Wcześniejsze zlecenia (sprzed 1 lipca) są realizowane do 5 dni roboczych od rozliczenia karty lub 15 dnia miesiąca (w przypadku kas). Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

Mateusz

NIE POLECAM!!! NAJPIERW PODPISUJĄ UMOWY OBIECUJĄ PRACE, A OKAZUJE SIE PO JEDNYM PRZEPRACOWANYM DNIU, ZE PRACA SIE SKOŃCZYŁA I NIE POINFORMUJA O TYM DZIEN PRZED, CZY WCZESNIEJ, TYLKO DOWIEDZIALEM SIE O TYM PO DOJECHANIU NA MIEJSCE PRACY. OSZUŚCI!!!

Jobman Group
@Mateusz 27.06.2017 10:43
NIE POLECAM!!! NAJPIERW PODPISUJĄ UMOWY OBIECUJĄ PRACE, A OKAZUJE SIE PO JEDNYM PRZEPRACOWANYM DNIU, ZE PRACA SIE SKOŃCZYŁA I N...

Dzień dobry Panie Mateuszu, W Krakowie rzeczywiście w ostatnich dniach miała miejsce sytuacja, że Klient odwołał wszystkie zamówione wcześniej zmiany. Nie jest to nasza wina, że Pracodawca Użytkownik tak postąpił. Nasi konsultanci informowali o zaistniałej sytuacji naszych zleceniobiorców i oferowali możliwość pracy w innych lokalizacjach. Jeżeli nie otrzymał Pan telefonu w tej sprawie, najmocniej przepraszamy. W kliku przypadkach nie mogliśmy się dodzwonić do zleceniobiorców, być może był Pan w tym gronie. Oczywiście zachęcamy do kontaktu w sprawie podjęcia zlecenia w innym miejscu. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman Group

Witamy, Sytuacja, o której Pani pisze, jest nam dobrze znana. Spowodowana była nie złą wolą jakiegokolwiek z naszych Pracowników, ale faktem, że w systemie widniały inne stawki niż uzgodnione z Klientem przez Biuro w Poznaniu. Osoba rozliczająca karty (a odbywa się to w większości w naszej Centrali w Krakowie niezależnie od tego, gdzie wykonywane jest zlecenie) rozliczyła Pani kartę zgodnie ze stawką widniejącą w systemie, bo nie miała informacji, że Biuro poznańskie uzgodniło inną stawkę ze sklepem. Pomyłka została wyjaśniona, dokonaliśmy korekty i wypłacono Pani brakującą część wynagrodzenia. Wielokrotnie wyjaśnialiśmy Pani powody tej pomyłki i przepraszaliśmy za zaistniałą sytuację. Tymczasem zostawia Pani komentarz, który jest ewidentnie dowodem złej woli i chęci oczernienia osoby, która działała zgodnie z procedurami. Jeżeli nadal ma Pani jakieś wątpliwości, zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

Obserwator

Nie polecam zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiają więcej niż pracownik a że płacą ubezpieczenie to nie oni płacą sami na to pracownicy pracują bo z wypłaty odciagniete a z wypłaty za 160 h na rękę nie ma nawet 800 zł ponadto zaświadczenie płatne przelew płaci pracownik bo też z wypłaty odbijają nie polecam szukają jeleni i to wszystko na temat tej firmy

Ada

Cześć, wlasnie zobaczylam oferte pracy na swiatowych dni mlodziezy w Krakowie na arenie. 11 zł netto za godzine, 10 h dziennie wiec dniowka 110 zł i tak przez 6 dni wiec łacznie 660 do zarobienia. Wydaje sie byc super oferta ale po tych opiniach teraz sie zastanawiam czy podejmowac prace czy nie. Jak sądzicie?

Emilia

No właśnie nikt nic nie wie koniec miesiąca a tu nie wiadomo o co chodzi.

sylwia

Jak zwykle nikt nic konkretnie nie wie :-( U nas tylko wielkie zamieszanie.

Jobman.pl
@sylwia 25.01.2016 17:44
Jak zwykle nikt nic konkretnie nie wie :-( U nas tylko wielkie zamieszanie.

Szanowni Państwo, Wszelkich szczegółów związanych z usługą Personel Promo i dalszą współpracą udzielają nasze Biura Regionalne. Dane kontaktowe swojego biura znajdą Państwo na Koncie Pracownika. Lista wszystkich biur dostępna jest również na naszej stronie internetowej: www.jobman.pl/kontakt Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman.pl

Emilia

Właśnie jak to jest z tą likwidacją, bo ja wczoraj dowiedziałam się że na luty przejmuje Jobman jest mniej godzin ale więcej płatne.

Xoxoxo

Podobno pracownicy spod tesco...

sylwia

To kto teraz będzie wykonywał ich pracę? Wiadomo jakies konkrety?

sylwia

Właśnie ja też słyszałam o likwidacji, może wie ktoś coś wiecej??

xoxoxo
@sylwia 12.01.2016 09:20
Właśnie ja też słyszałam o likwidacji, może wie ktoś coś wiecej??

Tak, to prawda. Osoby pracujące na dziale F&F są tylko do końca stycznia.

lark

a czy ktos cos wie na temat likwidacji promo?slyszalam ze na ciuchach teraz naja pracowac pracownicy tesco od lutego

fhfg

Prace w Promo czy w Jobman ogólnie nie polecam. Jeśli ktoś chce dorobić (kilka razy w miesiącu itp) to Jobbman nie jest złą alternatywą ale jeśli chodzi o Promo.. To cóż głęboko bym się zastanowiła nad tą pracę, chyba że kogoś sytuacja zmusi do takiego typu pracy. Pracownicy tymczasowi bo tak są nazywane pracownice w Tesco nawet przez same kierownictwo, zarabiają stanowczo za mało. Stawka nie jest adekwatna do pracy jaką wykonują. są zatrudnione najczęściej na odzież ale są wysyłane do pracy na innym dziale np. nabiał czy towar dla piesków. Zgodnie z przepisami Promo osoba na twz tex soft nie moze wykonywać innych czynności na innym dziale niż odzież. Ale cóż życie swoje. Jeśli chodzi o dziewczyny z odzieży spoko, gorzej z pracownicami tesco. Traktują promo delikatnie jak pracowników drugiej kategorii. Nie dziwie się, ze rekrutacja pracowników jest bardzo wysoka. Kierownictwo traktuje także z góry. Pracownicy dając wcześniej dyspozycje mają wpływ na grafik, ale jak im coś wypadnie w trakcie miesiąca to klops, albo się zamieniaj (jeśli ktoś się łaskawie zgodzi) albo przychodź. Były przypadki, że dziewczyny z gorączką przychodziły do pracy. Problemem jest także wyjście nawet 10 min wcześniej z pracy, jeśli ktoś ma sprawę do załatwienia od razu po pracy to ma problem. Kierownictwo nie wypuści i bierz taksówkę. Więcej na taksówkę się wyda niż tam nie zarobi. Po za tym biorąc pod uwagę, ze zatrudniają studentów mogli by podnieść tą stawkę. Sam fakt, że ciągle pojawiają się ogłoszenia o prace o czymś świadczy.

xyz

Pracuję przez promo i jeżeli chodzi o grafik to masakra, niby w umowie jest zapis, że to ja decyduje kiedy przychodzę w praktyce jest inaczej. Dostaję gotowy grafik (pod koniec miesiąca na cały następny) i mam być. Oczekują ode mnie, że będę na każde ich skinienie, jeżeli druga osoba ma w danym dniu wolne ja muszę przyjść do pracy. Robią problemy nawet jeżeli chodzi o przyjście 2 godziny później. Poza tym w czasie pracy jest raczej luz nikt za bardzo się nie czepia, robię swoje i tyle.

anonim

(usunięte przez administratora)

szybki

zgadzam się z Tobą, co do tego , że jest to uznana i godna zaufania firma. Sam dzięki nim pracowałem gdy naprawdę na gwałt potrzebowałem gotówki. Tak samo mieli moi znajomi. Muszę przyznać , że jeśli będę miał jeszcze kiedyś potrzebę to również skorzystam z ich usług bez chwili zastanowienia. polecam

ewka

hej preacuje 2 miesiąc w tarnowie w tesco..Czekam na swoja 1 wypłate większość mam nocki ( nie ucze się) więc lipa z kasą za godzinę ale co zrobić..Biedny tarnów to każda praca dobra...Dziewczyny spoko kierownictwo też.Praca ok :) ale jakby podnieśli stawkę to super by było tarnów poleca tesco

mańka

PROMO ŁÓDŹ BAŁUTY Nie polecam nikomu pracy w tym sklepie na dziale odzieżowym. Fajny koordynator jednak kierownik traktuje go jako przynies/wynies/pozamiataj, tak że dziewczyna nie może za bardzo się wykazać. Pracowalam trochę ponad miesiąc. Wieczne fochy lidera zespolu Eweliny, która swoje problemy przynosila do pracy i groźby, że nie dostaniemy wolnego w wakacje czy też olewczy stosunek do innych. Taka osoba nie powinna pracować w grupie. Umowa zlecenie za 6 zl a w niej napisane wyraznie ze musimy informowac o nieobecnosci 48 h wczesniej, a i tak tłumaczenie ze ma sie wazne egzamin nie skutkowalo i raz zmuszona bylam przyjsc do pracy zamiast na egzamin. Pracownicy promo traktowani są gorzej niż pracownicy tesco. Kierownik i lider zamiast wspierac osoby które studiuja i sie rozwijaja to podcina skrzydla. NIE POLECAM NIKOMU !!!

Meji

a jak to wygląda od strony badań lekarskich do pracy na stoisku odzieżowym? Czy jest problem, jeżeli nie ma się książeczki sanepidu i poinformowało się o tym konsultantkę telefoniczną z biura Promo? Czy kierują na badanie, czy trzeba ją wyrobić? Czy jako pracownik odzieży nie jest się zobowiązaną do posiadania książeczki sanitarno-epidemiologicznej? Druga sprawa: jak wygląda kwestia wypowiedzenia umowy? Robią jakieś problemy, np. z zapłatą lub z przyjęcie wypowiedzenia?

MF2

Pracuje przez Biuro Promo w Tesco na dziale odzieżowym - zarobki mogłyby być większe, ale ile pracy - takie zarobki. Wypłata zawsze terminowo, grafik ustalamy same, ludzie w Tesco bardzo mili,a co do pracy to lekka i przyjemna. :)Polecam! Szczególnie studentom!

mała_kulka

Pracowałam na odzieży w Tesco dla tej firmy przez kilka miesięcy w czasach, kiedy stawka wynosiła 6,43/h brutto. Ludzie z Promo są w porządku (bo i tak wszyscy jedziemy na jednym wózku...), wypłaty późno - zgodnie z umową, wiemy przecież, co podpisujemy - ale zawsze na czas. Uważam jednak, że stawka nawet teraz po podwyżce jest nieadekwatna do ilości wykonywanej pracy, ale ilość pracy zależy zapewne od zespołu Tesco, z jakim się pracuje. Nasze ,,panie tescowe" oprócz szukania nam na siłę zajęcia gdy nie było już nic do roboty (ok, trochę to logiczne) lubiły każdemu obrabiać d'pę. Szczególnie młoda pani kierownik. Podsumowując: samo Promo nie jest złe, ale jeśli kiedykolwiek dopadnie mnie bezrobocie i bieda, to nigdy nie wrócę do pracy w Tesco.

Ada

Pracuję na dziale odzieżowym, 7 zł brutto, mimo podwyzszenia średniej krajowej firma złamanego grosza nie dodała, a wręcz przeciwnie odciągneli nam 3 gr! Żal i jezcze ci napisza maila, że jak ci ie cos nie podoba to nara, wiesz co bierzesz podpiujac 3mieieczna umowe! Rotacja tez niezła, bo jak kto przychodzi na rozmowe i łyzy tę stawkę to od razu dziękuję.

zatroskana

Jestem pracownikiem Promo w Rzeszowie na stoisku odzieżowym juz 6msc. Studiuje na dwóch kierunkach. Nie dość ze umowa to spis kar i linczu jaki może Cię spotkać to jeszcze w TESCO pracownicy Promo są uważani za kogoś gorszej kategorii. Kierownik stoiska... tragedia. Niedoświadczony mężczyzna, który straszy umową, karą, zwolnieniem przy każdej okazji. Rotacja dziewczyn na stoisku ogromna, każda narzeka na niego, zwalniają się, jak trzeba isc na rękę z gafikiem? Pójdzie CI na rękę a potem powie ze kombinujesz bo masz sesje. Dziewczyny w większości fajne, niektóre? Donoszą, kłamią i lawirują. Nie polecam nikomu pracy może nie w promo ale w Promo dla Tesco. Kwestia wypłat i terminów jest jak najbardziej ok.

pluskwa

Pracuję w Krakowie na odzieży. Fajni ludzi, grafik dostosowany do potrzeb, często idą na rękę. Tylko stawka mogła by wzrosnąć.

nie doszły pracownik

5,50 netto (usunięte przez administratora)umowa to czysta litania kar i grzywny

Poszkodowany
@nie doszły pracownik 24.02.2013 14:43
5,50 netto (usunięte przez administratora)umowa to czysta litania kar i grzywny

Jeśli widzicie ofertę Tesco odnośnie pracy omijajcie ją dalekim łukiem... Biuro Promo jak ją tam zwą kupa oszustów... tydzień dojazdów do pracy każdego dnia po 4 godziny dziennie bo przecież więcej godzin nie ma... A jak nie przyjdziesz to kara 150 zł. Czyli cały tydzień pracy w plecy. Co za szajs!!! Jeszcze dołożysz do tej firmy niż zarobisz!!!

Jobman.pl
@Poszkodowany 18.05.2015 13:11
Jeśli widzicie ofertę Tesco odnośnie pracy omijajcie ją dalekim łukiem... Biuro Promo jak ją tam zwą kupa oszustów... tydzień...

Prosilibyśmy o bardziej rzetelne przedstawianie informacji. Po pierwsze - wpisywanie się na grafiki jest dobrowolne (nie ma przymusu podejmowania pracy, nawet po podpisaniu umowy), a co za tym idzie - kary naliczane są tylko w wypadku, gdy osoba zapisana (dobrowolnie) na grafik, nie pojawi się w pracy. W związku z tym, prosilibyśmy o nieużywanie tego typu określeń w kierunku naszej firmy, gdyż jest to krzywdzące. Pozdrawiamy, Zespół Jobman.pl

Nienaiwna

Nie polecam ich wogóle. Umowa wyglądała jak spis kar pieniężnych za cokolwiek. W życiu bym nie podpisała takiej umowy! Takie ryzyko za 6zł/h? Ha ha ha dobre sobie....

Ja

Zapomniałem dodać. Dodatkowo co miesiąc dostaję bo zniżkowy na zakupy (10%), a na święta (Wielkanoc, Boże Narodzenie) bon zniżkowy na ubrania (15zł)

Ja

Pracowałem przez 3 miesiące w Tesco w Rzeszowie na dziale odzieżowym. Z racji, że studiuję praca na pół etatu (dokładnie 85h) była dobrym rozwiązaniem, grafik mogłem dostosować w miarę pod siebie, małym minusem było to, że pracowałem na nocne zmiany. Wynagrodzenie; wychodziło niecałe 7 zł na rękę.Wypłaty przychodziły regularnie tak jak było napisane w umowie. Ludzie bardzo w porządku, wszystkiego się można było dowiedzieć.

Wystawiony

Witam Nikomu nie polecam tej firmy. Pomijając fakt śmiesznej stawki (praca na 3 zmiany) stawka 6,40 brutto(usunięte przez administratora). Po rozmowie z miła Pania mówi mi ze wszystko ok i moge zaczac. kaze zrobic badania i ustala ze mna grafik. Umowe mieli przeslac emailem w tym samym dniu ( odczekalem 2 dni i cisza) dzwonie do firmy na 3 dzien bo mialem zaczac prace a oni sie pytaja kim jestem i ze nikt ze mna sie na nic nie umawial. Zero kompetencji, za nic maja swoich teoretyczncyh pracownikow nikomu nie polecam !!

karolina

pracowałam prawie rok na zlecenia biura promo w tesco bytom na dziale tekstylnym ;) ludzie w tesco bardzo przyjazni i mili, niestety osoby pracujące w biurze promo to osoby niekompetentne, które nie traktują swojej pracy na poważnie.. umowe miałam co 3 miesiące przedłuzaną automatycznie, ostatnia miala być do 31 grudnia, przyjezdzajac do pracy 1 grudnia, dowiaduje się, ze juz nie pracuje, bo nie ma wystarczającej ilości godzin.. dowiedziałam się tego od osób postronnych a nie najbardziej zainteresowanych.. NIGDY NIKOMU NIE POLECE tego biura. Przedstawicielka tego biura nie jest na bieżąco, jeżeli chodzi o wydarzenia związane z pracownikami a płaci puste godziny osobie, która nie robi kompletnie nic z racji tego, że jest tez pracownikiem tesco ! ;) Pozdrawiam Tesco Bytom Szombierki ;)

olaaaaa

śmieszne pracowałam na dziale odzieżowym i jako osoba uczaca dostawałam 5.5 netto godzinowo tez niezle sama sobie ustalałam grafik wiec nie ma co narzekać

luis

Trzeba czytać umowę :) pewnie odciągneli ci za koszulkę albo coś podobnego.

Poszkodowany
@luis 24.11.2009 15:47
Trzeba czytać umowę :) pewnie odciągneli ci za koszulkę albo coś podobnego.

Jeśli widzicie ofertę Tesco odnośnie pracy omijajcie ją dalekim łukiem... Biuro Promo jak ją tam zwą kupa oszustów... tydzień dojazdów do pracy każdego dnia po 4 godziny dziennie bo przecież więcej godzin nie ma... A jak nie przyjdziesz to kara 150 zł. Czyli cały tydzień pracy w plecy. Co za szajs!!! Jeszcze dołożysz do tej firmy niż zarobisz!!!

kotoś

bzdury... czyzby konkurencja się odezwała... kroci nie zarobisz ale bez przesad...

ktos
@kotoś 16.07.2009 09:33
bzdury... czyzby konkurencja się odezwała... kroci nie zarobisz ale bez przesad...

hey pracowałam u nich to jedna masakra tylko kilka dni osoby wysyłane robia za innych dosłownie za 2a ciagle cos nie narzekam na ludzi ktorzy tam pracowali bo tez mieli [usunięte przez moderatora] ale co niektorzy wiecej chodzili niz robili masakra nigdy nie wież co z nastepnym miesiacu obiecuja ze do konca roku tak a potem pod dana firme a tu nic za pare dni ci mowia ze tak jeszcze 3miesiace i tak rok leci nie polecam

eddie_pszczyna

Pracuje na rtv w Bielsku z Tesco (pracownik promo-technika). Praca super, swietni ludzie, zarobki mam kiepskie ale i tak lepiej niz na odziezy tylko zal tego, ze na swieta nic nie dostane, ze pracownik tesco ma bony, obiadki swiateczne a ja fige z makiem ;). Na plus dodam, ze grafik elastyczny, ze kasa na konto.

Zostaw opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.