Jobman Group Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 151 ocen.

Jobman Group Sp. z o.o.
2 151

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.

Heniek

Czasami nasza opinia o sobie nie pokrywa się z opinią jaką ma przedstawiciel firmy!!

   
Piotrusss
@Heniek 20.06.2018 20:18

chyba przemówił sam Menager :D

   
Pawlo

To co proponuje firma za pracę na stanowisku konsultanta ds. personalnych to śmiech. Poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną, posiadając odpowiednie kompetencje, wykształcenie i doświadczenie zawodowe. Zaproponowano mi 13.70 brutto/h. Dodatkowo umowa zlecenie przedłużana co miesiąc. Ja się pytam co to za polityka firmy? Jak można płacić osobą kompetentnym takie grosze? Teraz praktycznie w każdej agencji rekruter zarabia około 2200zł na rękę przy umowie o pracę. Jak konsultant ma zarabiać mniej niż 99% osób które rekrutuje. Gra nie warta świeczki. Nie polecam! Dodatkowo menager w Poznaniu zarozumiały, zadufany, w sobie i szczerze mówiąc zachowywał sie jakby zatrudniał mnie na stanowisko prezesa. A raptem zaproponował mi jakieś smieszne sumy. Zadawał pytania nie związane z potrzebami na dane stanowisko. Nie powinno go interesować moje życie prywatne lecz kompetencje jakie posiadam. Unikać Jobman Group szerokim łukiem

   
Pedro

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

   
Administrator

Jobman Group Sp. z o.o. opublikowała na stronie GoWork.pl ogłoszenia o pracę /oferta/konsultant-ds.-obslugi-pracownikow-tymczasowych,2591785,poznan Czy warto zaaplikować?

   
no
@Administrator 29.04.2018 09:19

zdecydowanie nie

   
Karolina

Ogolnie wszystko ok, wynagrodzenie wyplacane zawsze w terminie, mozliwosc dopasowania godzin i miejsca pracy do dyspozycyjnosci pracownika, co dla mnie mlodej matki jest bardzo "na reke". Jedyny i chyba najwiekszy minus to kary finansowe za niestawienie sie w umowionym dniu. Jak mnie poinformowano w wiadomosci na koncie pracownika nieobecnosc nalezy zglaszac 48 godz wczeniej przed umowionym terminem. Niestety nie jestem w stanie przewidziec grypy jelitowej, lub choroby dziecka, a tym bardziej dostac sie do lekarza "na juz" a zaden lekarz nie wystawi zaswiadczenia na kilka dni wstecz. Szkoda ze agencja tego nie rozumie. Jestem bardzo rozczarowana ta sytuacja.

   
zzz
@Autor 27.03.2018 18:09

Ale chwila moment. Jaki nadzór? Czy ktoś komuś narzuca zmiany? Nie, każdy rezerwuje je samodzielnie.Tak więc kary są i były zawsze w takich agencjach...

   
Rozczarowany

Od września 2017roku rozpocząłem współpracę z agencją Jobman. Zleceń w charakterze które mnie interesowało może nie było zbyt dużo ale można było na to przymknąć oko, natomiast gorzej było z samym charakterem pracy. Bywało tak że w zakładce konta pracownika pisało jedno a w rzeczywistości było coś zupełnie innego na ten przykład byłem raz w sklepie Makro na zleceniu przy zamówieniu internetowym, jednak jak się okazało kazano mi wykładać towar na półkach czy myć podłogę co nie było zgodne ze zleceniem na które się zgłosiłem. Na dodatek na koncie pracownika często brakuje dość istotnych informacji, często zlecenie nie dochodziło do skutku ponieważ nie było nigdzie w zmianki że trzeba mieć książeczkę sanepidowską i bywało że jechałem duży odcinek drogi na darmo. Od tego roku nie dość że nie ma praktycznie zleceń (oprócz tych na kasy które mnie nie interesują) to jeszcze dostałem karę finansową za to że z powodu przeziębienia nie wstawiłem się na zlecenie. To ostatnie zdarzenie było przysłowiową oliwą do ognia, nie po to rozpoczynałem współpracę aby finansowo tracić na niej dlatego też jestem zmuszony odejść z agencji, mam tylko nadzieje że jest w miarę prosta możliwość rozwiązania umowy tam. Reasumując, jak lubisz pracę na kasie to ofert będziesz mieć dużo jednakże miej na uwadze to że jak zachorujesz dajmy na to dzień przed zleceniem to nikogo to obchodzić nie będzie i jeszcze dostaniesz nie małą karę finansową, także ja odradzam pracę w tej firmie.

   
Rozczarowany
@Jobman Group 16.02.2018 10:24

Jeśli chodzi o karę to dostałem ją we wtorek a w środę miałem od Państwa przelew i z tego przelewu kara została potrącona i nawet nie miałem kiedy dostarczyć tego zwolnienia więc teraz to już musztarda po obiedzie. Wszelakie problemy już oczywiście zgłosiłem czy to coś zmieni to raczej wątpię.

   
Magda

Witam, jeszcze rok temu nie miałam na co narzekać pracując przez agencje Jobman. Niestety widzę, że teraz wszystko zaczynają komplikować, na niekorzyść osób szukających pracy. Pomimo licznych telefonów, e-maila (na którego nie dostałam odpowiedzi) nikt nie potrafił zmienić drobnego szczegółu w umowie, czy anulować ją i wystawić nową. Ja natomiast nie mam możliwości usunięcia umowy, mogę ją tylko akceptować i przeczytać. Najgorsze jest to że mam zablokowane teraz całe konto na serwisie bo nie mam zaakceptowanej umowy! tak więc nie mogłam sprawdzić np. jak mam anulować terminy na które się zapisałam, bo przecież teraz nie wystarczy zadzwonić, tylko wysłać SMS! Pozostało mi tylko dzwonienie z numeru na numer. Brak słów...

   
Były pracownik przez Jouban.
@Magda 29.11.2016 22:51

Masz racje Magada, Jobman spadł na psy , nie dość że teraz pracowników traktują przedmiotowo to zabieją 70% pensji za wynagrodzenie , hańba i wstyd obublikowano 2018 rok 31 Stycznia.

   
Rafał

Pracuje przez agencję Jobman w Szczecinie. Nie ma problemu z wypłatami. Dziewczyny są uprzejme i zawsze pomogą, ale jeżeli dasz ciała i nie przyjdziesz na zapisany dzień to będą konsekwencje. Ja zapłaciłem karę i nie mam z tym problemu bo sam nawaliłem. Relacje zleceniobiorca - zleceniodawca są już indywidualną sprawą. Polecam agencję Jobman.

   
Ona

Pracuje dla jobmana od 9 miesięcy i nie narzekam. Pieniądze zawsze na czas :)

   
Tomasz

Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do Jobmana. Nigdy sami z siebie nie robili mi problemów. Jeśli się pojawiały, to były wyłącznie na linii Ja-Market., które to ewentualne nieporozumienia nie wynikały w żaden sposób z Jobmana. Nigdy nie miałem problemów też z terminowością wynagrodzeń. Osobiście polecam.

   
DziwnaSytuacjaNaInwentaryzacji.

Praca w Białej Podlaskiej (Lubelskie) Miała być inwentaryzacja w Intermarche - od 6 do 14.00 (8godzin) okazało się, że trwała od 6.00 do 18.30, w tym 1 przerwa 15min, czy to normalne? dodatkowo poza liczeniem przełożony "kazał" wycierać na moro półki...

   
Jobman Group
@DziwnaSytuacjaNaInwentaryzacji. 04.07.2017 18:39

Dzień dobry, Według informacji, które otrzymaliśmy ze sklepu, osoby biorące udział w inwentaryzacji nie musiały zostawać do końca - niektórzy zleceniobiorcy kończyli po sześciu godzinach pracy i nikt nie robił z tego powodu problemów. Jeżeli chodzi o przerwę, w przypadku pracy powyżej 8 godzin powinna trwać 30 minut, nie mieliśmy żadnych oficjalnych sygnałów, że było inaczej. Trudno nam się odnieść do opisanej sytuacji, bo nie znamy konkretów. Jeżeli doszło do naruszeń, bardzo prosimy o kontakt z naszym Biurem Regionalnym w Lublinie - znając konkretny przypadek konsultanci będą mogli wyjaśnić wszelkie niejasności. Kwestię wycierania półek wyjaśniamy. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu, Zespół Jobman Group

   
Monika

Pracuje juz sporo czasu przez jobmana,teraz ogolnie carefour,jesli chodzi o prace na hali,stawki podwyzszyli,przyzwoicie jest,pisze o pracy w Wawie,ogolnie zadowolona jestem ze wspolpracy z ta firma,ubezpieczenie jest,rozliczenie zawsze na czas nieucinaja,jesli jest ok tzn wypracuje sie swoje idzie sie z nimi dogadac co do wolnego i ogolnie w porzadku.Jesli dana lokalizacja nieodpowiada ciezka atmosfera ,za daleki dojazd bez problemu przeniosa gdzie indziej.Osobiscie polecam no i tygodniowe wyplaty duzy plus nie czeka sie jak w innych agencjach po 2 mies jeszcze ci obetna.Umowe przez neta podpisuja oszczedzasz czas,wybierasz grafik przez neta na koncie pracownika tez plus ogolnie uwazam jedna z najlepszych agencji tylko samemu trzeba byc w porzadku

   
Agnes79

Witam Pracuję w Jobman Group od 2013 nie przerwanie i mam do nich 100% zaufania. Wynagrodzenie zawsze w terminie i wygodne konto pracownika w internecie, gdzie można załatwić wszystko od rezerwacji terminów, wgląd do grafiku i samodzielnie można rozliczyć kartę. Dzięki pracy w Jobman spełniam marzenia, bo mogę grafik sama regulować i mogę godnie żyć. Dziwią mnie te negatywne opinie bo ja ich nigdy nie miałam. Bardzo polecam tą agencję.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Jobman Group
@Gość 27.02.2017 19:28

Dzień dobry, Tak, jak pisaliśmy - jeżeli Pana/i zdaniem coś się nie zgadza, prosimy o kontakt z naszym działem Kadry i Płace. Nie jesteśmy w stanie się odnieść do Pana/i oskarżeń, nie znając szczegółów, ani Pana/i danych. Forum internetowe nie jest najlepszym miejscem na rozwiązywanie tego typu problemów. Z pozdrowieniami, Zespół Jobman Group

   
_arek

Rzetelna firma. Siano ZAWSZE na czas. Nie wiem skąd krytyka, pewnie od konkurencji hehehe.

   
studentka

Pisze z Lodzi, pracuje dla tej agencji od dwoch miesiecy, poki co nie narzekam- wyplaty sa zawsze na czas,wolne terminy wisza na stronie,mozna sobie je samemu rezerwowac i pracowac kiedy komus odpowiada. Stawka to 15zl brutto na kasie,jedna z wyzszych w porownaniu do innych agencji. Minusem jest sam charakter pracy- klienci w marketach sa niewiarygodnie wprost chamscy , pare razy zostalam doslownie zbluzgana bo 'za wolno kasuje' (jakos mieli czas robic przez godzine zakupy a teraz nie moga ustac 5 minut w kolejce). Do tej roboty trzeba miec naprawde odpornosc psychiczna.

   
dz

Skandal, a nie firma...raczej obóz pracy. Musiałbym godzinę pisać żeby opisać ten absurd jakim zowie się ta firma, oszuści, patrzą żeby tylko oszwabić i tak z marnych groszy jakie płacą... tylko jedno słowo zajobjobman...

   
Zespół Jobman Group
@dz 27.12.2016 15:41

Szanowni Użytkownicy, W trosce o najwyższą jakość świadczonych przez naszą firmę usług, jak również w odniesieniu do zasad moralnych, jakimi kierujemy się w działalności gospodarczej – szczególnie przy współpracy z zatrudnianymi przez nas osobami - pragniemy poinformować, że post zamieszczony przez Użytkownika godzi w dobre imię naszej firmy. Co więcej, opinia ta jest niemerytoryczna (nie zawiera żadnych konkretów) i naraża nas na utratę zaufania oraz dobrego wizerunku. Mamy nadzieję, iż Autor posta opublikował go pod wpływem emocji i w wyniku nieporozumienia, jakie mogło powstać w ramach współpracy z nami i nie jest to działanie celowe. Jeśli nasze decyzje w trakcie współpracy spotkały się z niezrozumieniem przez użytkownika , wzywamy autora postu o kontakt z naszym Biurem Regionalnym lub Centralą firmy (telefonicznie na nr (12) 294 10 04) w celu wyjaśnienia ewentualnych wątpliwości oraz o niezwłoczne usunięcie nieprawdziwej i krzywdzącej dla nas opinii (w oparciu o art. 24 k.c.). Z pozdrowieniami, Zespół Jobman Group

   
Aga

Mam pytania czy zdazylo sie komus ze w sms obiecywali inna stawke na dany dzial a na platformie ukazala sie inna? W listopadzie w selgrosie mialo byc 17brutto dla studentow na dzial mieso a tu wchodze i czytam ze bedzie 15 brutto. Czy oni mi to zmienia czy mnie oszukali? Dopiero zaczelam współpracę z Jobmanem ale mam obawy.

   
Jobman Group
@Aga 21.11.2016 23:54

Dzień dobry, Jeżeli w systemie widzi Pani inną stawkę, niż stawka widniejąca w SMS-ie, powinna się Pani skontaktować z naszym Biurem Regionalnym, żeby to wyjaśnić. Być może osoba zmieniająca stawki w systemie przeoczyła to stanowisko, co przy bardzo dużej ilości stanowisk mogło się zdarzyć. Jeżeli jest inna przyczyna - kontakt z naszymi konsultantami na pewno przyniesie Pani bardziej rzetelną odpowiedź na pytanie o stawkę w tym przypadku, niż osoby piszące na forum. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszą agencją (telefonicznie, przez Konto Pracownika lub na Facebooku). Z pewnością rozwiejemy Pani wątpliwości. Pozdrawiamy i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

   
j

Nie dosyć że do dzisiaj nie mogę doprosić się o prawidłowe rozliczenie nie wiem kogo oni tam mają i kto wylicza za godzinę to nawet liczyć nie potrafią do dzisiaj mimo wielokrotnego pisania aby rozliczyli mnie prawidłowo nie doczekałam się ponadto osobę którą poleciłam także nie otrzymałam 5000 tys.punktów jak zadzwoniłam do Poznania to powiedziano mi że oni takiej adnotacji nie mają ale jak był im potrzebny człowiek to odnotowali fakt że osoba z polecenia bo tylko wtedy można było otrzymać 14zł.jedna i druga strona a na koniec zrobili że 14 dostanie każdy z polecenia czy nie totalne oszustwo ciekawe czy oddadzą mi do końca kasę czy trzeba wysłać im kalkulator

   
Jobman Group
@j 18.11.2016 08:27

Dzień dobry, Sytuacja, którą Pani opisuje, czyli wyższe stawka dla osób z polecenia, miała miejsce w przypadku jednego zlecenia. Owszem, ostatecznie podniesiono stawkę wszystkim zleceniobiorcom, bo tak zdecydowało kierownictwo sklepu, w którym odbywało się zlecenie. Nie była to decyzja naszej agencji. Jeżeli chodzi o rzekome nieprawidłowe rozliczenie - według informacji z naszego biura, nikt nie kontaktował się z nami w takiej sprawie w przypadku opisywanego przez Panią zlecenia. Są to informacje bezpośrednio od osoby, która zajmowała się rozliczeniami. Jeżeli uważa Pani, że popełniono błąd - prosimy o kontakt z Biurem Regionalnym Jobman Group w Poznaniu. Na pewno będzie to bardziej skuteczne, niż rzucanie oskarżeń na forum internetowym. W sprawie dodatkowych 5000 punktów - prosimy o przesłanie informacji w tej sprawie na adres [email protected] Na pewno wyjaśnimy sprawę. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu, Zespół Jobman Group

   
janek

Mam pytanie ile obecnie placi Jobman za prace na kasie w Carrefour bede wdzieczny za odpowiedz jesli ktos wie

   
Zośka

W tym momencie stawki jakie proponuje Jobman są na naprawdę fajnym poziomie. We Wrocławiu uczeń na kasie zarabia 18brutto

   
Nicki

I jak nadal płacicie po 5zł na rękę w markecie na kasie czy polepszyły się stawki ? ponad rok temu mi proponowaliście 5zł z groszami na śmieciówce

   
Mania

Ja pracuje w jobman od jakiegoś czasu i jak najbardziej polecam. Firma rzetelna, Panie w biurze bardzo pomocne :) stawka chyba najlepsza z wszystkich znanych mi pośredników :) jestem bardzo zadowolona

   
SA

Zastanawiam się czemu żadne inspekcje nie przynoszą efektu. Ta jobmeńska firma jest bezkarna wobec łamania praw pracowników. Nic nie można załatwić, a koordynatorzy z poznańskiej placówki, to jedna wielka kpina! Poza tym to wyszukani kłamcy. A kadry w Krakowie to jakiś cyrk. Odnosi się wrażenie, że sami znudzeni neurotycy tam pracują... Jedno bez drugiego herbaty sobie nie potrafi zrobić... I nigdy nikt nic nie wie... mówią, że oddzwonią, a tego nie robią... Co miesiąc brakuje 20 zł, 35 zł, albo znikają całe przepracowane dnie... i udowadniaj swoje racje... Robię zdjęcia każdej zdawanej karty pracy, bo im nie ufam...

   
Zespół Jobman Group
@SA 08.11.2016 07:17

Szanowni użytkownicy, W trosce o najwyższą jakość świadczonych przez naszą firmę usług, jak również w odniesieniu do zasad moralnych, jakimi kierujemy się w działalności gospodarczej – szczególnie przy współpracy z zatrudnianymi przez nas osobami - pragniemy poinformować, że post zamieszczony przez użytkownika godzi w dobre imię naszej firmy. Co więcej, ta odosobniona i niemerytoryczna opinia jest w pełni nieprawdziwa i naraża nas na utratę zaufania oraz dobrego wizerunku. Mamy nadzieję, iż Autor posta opublikował go pod wpływem emocji i w wyniku nieporozumienia, jakie mogło powstać w ramach współpracy z nami i nie jest to działanie celowe. Jeśli nasze decyzje w trakcie współpracy spotkały się z niezrozumieniem przez użytkownika , wzywamy autora postu o kontakt z naszym Biurem Regionalnym lub Rzecznikiem Pracownika (na adres [email protected] lub telefonicznie na nr (12) 294 10 04) w celu wyjaśnienia ewentualnych wątpliwości oraz o niezwłoczne usunięcie nieprawdziwej i krzywdzącej dla nas opinii (w oparciu o art. 24 k.c.). Z pozdrowieniami, Zespół Jobman Group

   
Andzia

Pracuje dla Jobmana w Szczecinie i wszystko byłoby super, bo jako studentka mam fajną stawkę, gdyby nie to, że już drugi miesiąc pod rząd zdarza się opsuwa z przelewem. Na stronie zawsze mają 5 dni od rozliczenia karty, a ja czekam już tydzień. Zawsze z tym było dobrze, a już 2 miesiąc działa to na minus. Mam nadzieje, że wróci to do normy...

   
Jobman Group
@Andzia 07.11.2016 10:46

Dzień dobry, Miło nam, że jest Pani zadowolona ze współpracy. Jeżeli chodzi o opóźnienia w przelewach wynagrodzeń - trudno nam się odnieść do Pani zarzutu, bo nie znamy konkretnego przypadku. Generalnie - jeżeli nie ma żadnych braków w dokumentach, przelewy są realizowane do 5 dnia roboczego od dostarczenia karty. Proszę brać pod uwagę, że zapis mówi o dniach "roboczych", do których nie są zaliczane weekendy, czy też święta. Jeżeli dostarczy Pani kartę w piątek - przelew jest wysyłany najpóźniej w następny piątek (wtedy mija 5 dni roboczych). Jeżeli dostarczy Pani kartę w piątek, a np. w następny wtorek wypada święto (tak było w przypadku 1 listopada) - 5 dzień roboczy wypadnie dopiero w poniedziałek. Jeżeli ma Pani pytania odnośnie swojego wynagrodzenia, zapraszamy do kontaktu na adres e-mail: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego tygodnia, Zespół Jobman Group

   
Land

No w tym momencie to firmie nie mozna naprawdę nic zarzucić

   
MARTA20

JESTEM ZAREJESTROWANA NA STRONIE JOBMAN OD NIE DAWNA. I MAM PYTANIE CZY JEST JAKAŚ MOŻLIWOŚĆ DOWIEDZIEĆ SIĘ JAKA JEST STAWKA ZA DANĄ PRACE I CZY NA STRONIE INTERNETOWEJ JOBMAN MOZNA ZNALESC REGULAMIN PRACY ??

   
Jobman Group
@MARTA20 30.09.2016 21:19

Dzień dobry, O stawkach informują nasi konsultanci, z którymi można kontaktować się telefonicznie lub poprzez komunikator na Koncie Pracownika. Natomiast jeżeli chodzi o regulamin pracy - dotyczy on wyłącznie umów o pracę, nie ma go w przypadku umów cywilno-prawnych (zlecenia). Natomiast wszystkie inne dokumenty dotyczące współpracy z naszą agencją są dostępne na Koncie Pracownika. W razie wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszym biurem regionalnym. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego tygodnia, Zespół Jobman Group

   
gabriel gryczko

Ofertę znalazłem na olx.pl. Nie miałem książeczki sanepidowskiej więc ją wyrobiłem. Koszt 83zł. Potem do medycyny pracy by podbić badania. Koszt 30zł. 29.09.2016 szkolenia. Szło mi całkiem dobrze. Tylko że te szkolenia trwały zaledwie półtorej godziny. Na następny dzień dowiaduję się że nie nadaję się do pracy, ponieważ "klienci nie byli do końca zadowoleni". Kurna z czego!?? 113zł poszło się walić.

   
Zespół Jobman Group
@gabriel gryczko 30.09.2016 12:04

Dzień dobry Panie Gabrielu, Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji i zapewniamy, że nie jest ona efektem naszej złej woli. Zdarza się, że nasi Klienci (czyli sklepy) po dłuższym lub krótszym szkoleniu odrzucają kandydatów na dane stanowisko. Niestety nie mamy wpływu na taką decyzję, nad czym ubolewamy. Ze swojej strony zachęcamy Pana do sprawdzania innych zleceń w Pana okolicy za pośrednictwem Konta Pracownika. Żywimy nadzieję, że znajdzie się wśród nich odpowiadająca Panu oferta. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

   
Pracownik

Witam,pracowałam w sierpniu na hali,chwale sb!Wszystko zalezy od miejsca pracy i od kierownictwa ja trafilam na fajnych ludzi i kierownikow.Plus wchodze na konto i sama ustalam wolne terminy i grafik i miejsce pracy,elastycznosc.Kolejny plus podpisanie umowy przez internet oszczedzam swoj czas na dojazd do biura i bilety.Wczesniej trzeba informowac ze chce sie miec dzien wolny tez nie robią problemow.Pieniądze na czas,choc czasem mają w biurze charmider.Minus male stawki,ale chociaz pełny zus i ubezpieczenie.No i raz miałam problem zeby zrezygnowac z miejsca pracy,poniewaz byla fatalna atmosfera,ciezka praca ponad sily,ogolnie koszmarne warunki ale w koncu dogadalam sie znalezli mi inna lokalizacje kwestia tylko podejscia i dogadania sie z konsultantem.Ogolnie polecam tą agencje.

   
Zespół Jobman Group
@Pracownik 21.09.2016 15:06

Dzięki wielkie za polecenie naszej agencji. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami! Robimy co w naszej mocy, aby ogarnąć ten nasz harmider, a dzięki takim opiniom nasza motywacja wzrasta! pozdrawiamy jesiennie, Zespół Jobman Group

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Jobman Group

Witamy, Stawki są uzależnione od miejsca wykonywania zlecenia, dlatego na forum nie uzyska Pan na pewno jednej i pewnej odpowiedzi. Najlepiej kontaktować się w tej sprawie z naszym Biurem Regionalnym, po prostu odpowiedzieć na ogłoszenie lub napisać do nas na Facebooku. Kontakty do Biur są dostępne na naszej stronie internetowej (www.jobman.pl). Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

   

Zostaw opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.