Jobman Group Sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 152 ocen.

Jobman Group Sp. z o.o.
2 152 6 1

Opinie o Jobman Group Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

ZAINTERESOWANY

WITAM. BIORAC POD UWAGE STALA PRACE I STABILIZACJE ZYCIOWA CZLOWIEK ZATRUDNIAJACY SIE W TEJ FIRMIE MOZE LICZYC NA STALY DOCHOD STALA PRACE BEZ PRZERWY ZEBY UTRZYMAC SIEBIE I RODZINE? CZY JEST TO PRACA DORYWCZA DOKER PORT PUL MIESIACA W PRACY A POL NA WOLNYM? TAK SZCZEZE JAK WYCHODZICIE Z CZASEM PRACY I FINANSE? CZY TA FIRME CZLOWIEK POWAZNIE MYSLACY O ZYCIU MOZE TRAKTOWAC POWAZNIE I WIAZAC Z NIA PRZYSZLOSC CZY JEST TO PRZEJSCIOWKA ALBO PRACA DLA STUDENTOW? PROSZE KOGOS INTELIGETNEGO KTO O WPIS NA TEN TEMAT.KOGOS KTO MA TROCHE PRZEPRACOWANE I WIE O CZYM PISZE NIE MITOMANA CZY AGENTA SZTAZI Z JOB MANA. Z GURY DZIEKUJE

Rafał
@ZAINTERESOWANY 03.09.2018 17:05

Witam. Powiem tak są plusy i minusy. Jeżeli chodzi o pracę tez zależy gdzie pracujesz i chyba każda ma inne stawki ale na przykładzie moim czyli na stanowisku magazynier to nie jest tak wcale źle owszem zależy też od miesiąca i godzin przepracowanych. Na minus jest to ze trzeba podpisywać co miesiąc umowę i tu nie wiadomo czy będzie kolejna umowa czy nie. Nigdy nie było problemu z wypłacalnością zawsze kolo dziesiątego kasa jest. Czytałem gdzieś ze pitu nie wysyłają to to nie jest prawdą wysyłą pit drogą elektroniczną to jeżeli chodzi o te sprawy to jak najbardziej na plus. Jeżeli chodzi o to czy ta agencja jest przyszłościowa to powiem ze żadna agencja nie jest przyszłościowa ale jak będziesz dobrze pracować to z czasem możesz dostać umowę w firmie gdzie pracujesz to już jakiś start jest niż siedzieć w domu i wymyślac cuda wianki kto chce pracować będzie pracować a kto nie to żeby miał złote narzędzia nie będzie pracować. Kontaktu z jakimś problemem tez nie było jak się nie mogłem dodzwonić to za chwile sami oddzwaniali. Ja jako juz ponad roczny pracownik jestem zadowolony jakoś tych problemów nie doświadczyłem co tutaj piszą jeżeli chodzi o mnie to polecam tę agencje.

Patrycja

@Nienachalnyzurody wyjaśniałeś sytuację z osobami odpowiedzialnymi za rozliczanie godzin pracy w Jobman Group? Masz może wiedzę o tym czy podobna sytuacja spotkała jeszcze kogoś czy tylko Ciebie? Dużo godzin pracy nie zostało naliczonych? Takie informacje będą istotne dla osób, które są zainteresowane współpracą z tą firmą.

Nienachalnyzurody

Niestety, zero profesjonalizmu... Problem z systemem konta pracownika 5 dni dodawalem kartę zlecenia"bo oni nie dostali". Następnie dowiedziałem się że moje godziny pracy są wyzerowane i wypłaty nie ma.... 0 punktów i nie polecam

Patrycja

@Martyna a poza wypłatą firma oferuje jakieś benefity? Czy Jobman Group organizuje dla swoich pracowników jakieś szkolenia podnoszące ich kwalifikacje? Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Te kwestie mogą być dla wielu osób decydujące przy wyborze pracodawcy.

Patrycja

@Martyna dziękuję za odpowiedź. A czy w Jobman Group jest duża rotacja pracowników? Często się zdarza, że firma nie przedłuża tej miesięcznej umowy? Łatwo jest stracić pracę czy jednak nie firma nie zwalnia doświadczonych pracowników? @Marek Tobie również dziękuję, jednak proszę o nieużywanie wulgaryzmów w Twoich kolejnych komentarzach

Martyna
@Patrycja 18.07.2018 10:28

Rotacja jest duża, bo warunki finansowe są kiepskie... Raczej ciężko stracić pracę w tej firmie.

Patrycja

@Martyna oczywiście, dlatego dopytuję czy umowa zlecenie jest jedyną możliwością zatrudnienia w Jobman Group. Czy dobrze rozumiem, że z Twojej wypowiedzi wynika, że nie ma możliwości podpisania umowy o pracę? A czy wiesz może na jaki okres jest podpisywana z pracownikami umowa zlecenie?

Martyna
@Patrycja 12.07.2018 09:52

Dla konsultanta proponują tylko i wyłącznie umowę zlecenie, co miesiąc się przedłuża.

Patrycja

@Były pracownik a jakie stanowisko w Jobman Group zajmowałaś? Czy warunki zatrudnienia odpowiadały Ci? Miałaś umowę o pracę czy tak jak pisze @Pawlo, umowę zlecenie? Można liczyć w tej firmie na stabilne zatrudnienie? Te kwestie mogą być kluczowe dla osób, które będą chciały podjąć decyzję czy wysłać do Jobman Group swoje dokumenty aplikacyjne.

Martyna
@Patrycja 02.07.2018 10:58

O stabilnym zatrudnieniu można mówić wtedy, kiedy jesteś zatrudniona na umowę o pracę.

Pawlo

To co proponuje firma za pracę na stanowisku konsultanta ds. personalnych to śmiech. Poszedłem na rozmowę kwalifikacyjną, posiadając odpowiednie kompetencje, wykształcenie i doświadczenie zawodowe. Zaproponowano mi 13.70 brutto/h. Dodatkowo umowa zlecenie przedłużana co miesiąc. Ja się pytam co to za polityka firmy? Jak można płacić osobą kompetentnym takie grosze? Teraz praktycznie w każdej agencji rekruter zarabia około 2200zł na rękę przy umowie o pracę. Jak konsultant ma zarabiać mniej niż 99% osób które rekrutuje. Gra nie warta świeczki. Nie polecam! Dodatkowo menager w Poznaniu zarozumiały, zadufany, w sobie i szczerze mówiąc zachowywał sie jakby zatrudniał mnie na stanowisko prezesa. A raptem zaproponował mi jakieś smieszne sumy. Zadawał pytania nie związane z potrzebami na dane stanowisko. Nie powinno go interesować moje życie prywatne lecz kompetencje jakie posiadam. Unikać Jobman Group szerokim łukiem

Były pracownik
@Pawlo 20.06.2018 14:17

Byłam pracownikiem biura i z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić , iż są to pomówienia. Menadżer bardzo przyjemny, także szczerze polecam pracę w tym miejscu.

Patrycja

@Piotrusss, czy jesteś obecnie pracownikiem firmy? Mógłbyś wypowiedzieć się na temat warunków pracy w tym miejscu? Czy w firmie zaszły jakieś zmiany w ciągu ostatnich kilku miesięcy? @Heniek, czy możesz powiedzieć nam coś o atmosferze jaka panuję w Jobman Group? Każda merytoryczna opinia jest bardzo istotna dla użytkowników forum.

Heniek

Czasami nasza opinia o sobie nie pokrywa się z opinią jaką ma przedstawiciel firmy!!

Piotrusss
@Heniek 20.06.2018 20:18

chyba przemówił sam Menager :D

Pedro

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Administrator

Jobman Group Sp. z o.o. opublikowała na stronie GoWork.pl ogłoszenia o pracę /oferta/konsultant-ds.-obslugi-pracownikow-tymczasowych,2591785,poznan Czy warto zaaplikować?

no
@Administrator 29.04.2018 09:19

zdecydowanie nie

Karolina

Ogolnie wszystko ok, wynagrodzenie wyplacane zawsze w terminie, mozliwosc dopasowania godzin i miejsca pracy do dyspozycyjnosci pracownika, co dla mnie mlodej matki jest bardzo "na reke". Jedyny i chyba najwiekszy minus to kary finansowe za niestawienie sie w umowionym dniu. Jak mnie poinformowano w wiadomosci na koncie pracownika nieobecnosc nalezy zglaszac 48 godz wczeniej przed umowionym terminem. Niestety nie jestem w stanie przewidziec grypy jelitowej, lub choroby dziecka, a tym bardziej dostac sie do lekarza "na juz" a zaden lekarz nie wystawi zaswiadczenia na kilka dni wstecz. Szkoda ze agencja tego nie rozumie. Jestem bardzo rozczarowana ta sytuacja.

Jobman Group
@Karolina 15.03.2018 09:15

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za opinię. Jest nam przykro z powodu Pani problemów z dostaniem się do lekarza, natomiast niestety - taką przyjęliśmy zasadę, że wymagamy przedstawienia zaświadczenia. Każdy z nas jest w takiej samej sytuacji, że jak zachoruje, musi iść do lekarza i wziąć zaświadczenie / L4, niezależnie od tego, w jakiej firmie się jest zatrudnionym i na podstawie jakiej umowy. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia, Zespół Jobman Group

Autor
@Jobman Group 15.03.2018 11:34

Ale firma która odwołuje zlecenie kiedy chce, to już nie musi?

Autor
@Jobman Group 15.03.2018 11:34

Kary finansowe są niezgodne z prawem, ponieważ umowa zlecenie nie moze wymuszać na pracowniku takiej dyspozycyjności i pracy pod nadzorem.

zzz
@Autor 27.03.2018 18:09

Ale chwila moment. Jaki nadzór? Czy ktoś komuś narzuca zmiany? Nie, każdy rezerwuje je samodzielnie.Tak więc kary są i były zawsze w takich agencjach...

Rozczarowany

Od września 2017roku rozpocząłem współpracę z agencją Jobman. Zleceń w charakterze które mnie interesowało może nie było zbyt dużo ale można było na to przymknąć oko, natomiast gorzej było z samym charakterem pracy. Bywało tak że w zakładce konta pracownika pisało jedno a w rzeczywistości było coś zupełnie innego na ten przykład byłem raz w sklepie Makro na zleceniu przy zamówieniu internetowym, jednak jak się okazało kazano mi wykładać towar na półkach czy myć podłogę co nie było zgodne ze zleceniem na które się zgłosiłem. Na dodatek na koncie pracownika często brakuje dość istotnych informacji, często zlecenie nie dochodziło do skutku ponieważ nie było nigdzie w zmianki że trzeba mieć książeczkę sanepidowską i bywało że jechałem duży odcinek drogi na darmo. Od tego roku nie dość że nie ma praktycznie zleceń (oprócz tych na kasy które mnie nie interesują) to jeszcze dostałem karę finansową za to że z powodu przeziębienia nie wstawiłem się na zlecenie. To ostatnie zdarzenie było przysłowiową oliwą do ognia, nie po to rozpoczynałem współpracę aby finansowo tracić na niej dlatego też jestem zmuszony odejść z agencji, mam tylko nadzieje że jest w miarę prosta możliwość rozwiązania umowy tam. Reasumując, jak lubisz pracę na kasie to ofert będziesz mieć dużo jednakże miej na uwadze to że jak zachorujesz dajmy na to dzień przed zleceniem to nikogo to obchodzić nie będzie i jeszcze dostaniesz nie małą karę finansową, także ja odradzam pracę w tej firmie.

Jobman Group
@Rozczarowany 13.02.2018 12:25

Dzień dobry, Bardzo nam przykro, że jest Pan rozczarowany przebiegiem współpracy z naszą agencją. Ze swojej strony robimy wszystko, aby ofert było jak najwięcej, niestety początek roku nie należy do obfitych pod tym względem. Jeżeli zaś chodzi o karę związaną z niestawieniem się w umówionym dniu, to podkreślamy, że kara jest anulowana, jeżeli zleceniobiorca przedstawi zaświadczenie od lekarza. Każdy może się rozchorować i byłoby to nieludzkie z naszej strony, gdybyśmy tego nie rozumieli. Jeżeli ma Pan dokument od lekarza i przedstawi go Pan, to gwarantujemy, że kara zostanie usunięta. Będziemy bardzo wdzięczni, jeżeli zgłosi Pan problemy z zakresem obowiązków naszym konsultantom lub naszemu rzecznikowi pracownika (anonimowo przez formularz na naszej stronie lub na adres rzecznik@jobmangroup.pl) - tylko wtedy będziemy mogli zareagować. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

Rozczarowany
@Jobman Group 16.02.2018 10:24

Jeśli chodzi o karę to dostałem ją we wtorek a w środę miałem od Państwa przelew i z tego przelewu kara została potrącona i nawet nie miałem kiedy dostarczyć tego zwolnienia więc teraz to już musztarda po obiedzie. Wszelakie problemy już oczywiście zgłosiłem czy to coś zmieni to raczej wątpię.

Magda

Witam, jeszcze rok temu nie miałam na co narzekać pracując przez agencje Jobman. Niestety widzę, że teraz wszystko zaczynają komplikować, na niekorzyść osób szukających pracy. Pomimo licznych telefonów, e-maila (na którego nie dostałam odpowiedzi) nikt nie potrafił zmienić drobnego szczegółu w umowie, czy anulować ją i wystawić nową. Ja natomiast nie mam możliwości usunięcia umowy, mogę ją tylko akceptować i przeczytać. Najgorsze jest to że mam zablokowane teraz całe konto na serwisie bo nie mam zaakceptowanej umowy! tak więc nie mogłam sprawdzić np. jak mam anulować terminy na które się zapisałam, bo przecież teraz nie wystarczy zadzwonić, tylko wysłać SMS! Pozostało mi tylko dzwonienie z numeru na numer. Brak słów...

Jobman Group
@Magda 29.11.2016 22:51

Dzień dobry Pani Magdo, Bardzo nam przykro, że ma Pani negatywne doświadczenia we współpracy z naszą Agencją. Wczoraj mieliśmy pewne problemy techniczne związane z tym, że w ostatnim czasie w istocie zaktualizowaliśmy system pod kątem wystawiania i anulowania umów - być może jest Pani osobą, która wczoraj się do nas z takimi problemami zgłosiła. Przepraszamy, jeżeli Pani sprawa nie została wystarczająco szybko załatwiona. Na pewno dzisiaj (tj. 30 listopada) problem zostanie rozwiązany. Z pewnością dobra informacja jest taka, że w wyniku wspomnianej aktualizacji, na Koncie Pracownika udostępniliśmy nową funkcjonalność - możliwość samodzielnego anulowania lub wypowiedzenia umowy. W razie pytań czy wątpliwości, zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Jobman Group

Były pracownik przez Jouban.
@Magda 29.11.2016 22:51

Masz racje Magada, Jobman spadł na psy , nie dość że teraz pracowników traktują przedmiotowo to zabieją 70% pensji za wynagrodzenie , hańba i wstyd obublikowano 2018 rok 31 Stycznia.

Rafał

Pracuje przez agencję Jobman w Szczecinie. Nie ma problemu z wypłatami. Dziewczyny są uprzejme i zawsze pomogą, ale jeżeli dasz ciała i nie przyjdziesz na zapisany dzień to będą konsekwencje. Ja zapłaciłem karę i nie mam z tym problemu bo sam nawaliłem. Relacje zleceniobiorca - zleceniodawca są już indywidualną sprawą. Polecam agencję Jobman.

Ona

Pracuje dla jobmana od 9 miesięcy i nie narzekam. Pieniądze zawsze na czas :)

Tomasz

Osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń do Jobmana. Nigdy sami z siebie nie robili mi problemów. Jeśli się pojawiały, to były wyłącznie na linii Ja-Market., które to ewentualne nieporozumienia nie wynikały w żaden sposób z Jobmana. Nigdy nie miałem problemów też z terminowością wynagrodzeń. Osobiście polecam.

DziwnaSytuacjaNaInwentaryzacji.

Praca w Białej Podlaskiej (Lubelskie) Miała być inwentaryzacja w Intermarche - od 6 do 14.00 (8godzin) okazało się, że trwała od 6.00 do 18.30, w tym 1 przerwa 15min, czy to normalne? dodatkowo poza liczeniem przełożony "kazał" wycierać na moro półki...

Jobman Group
@DziwnaSytuacjaNaInwentaryzacji. 04.07.2017 18:39

Dzień dobry, Według informacji, które otrzymaliśmy ze sklepu, osoby biorące udział w inwentaryzacji nie musiały zostawać do końca - niektórzy zleceniobiorcy kończyli po sześciu godzinach pracy i nikt nie robił z tego powodu problemów. Jeżeli chodzi o przerwę, w przypadku pracy powyżej 8 godzin powinna trwać 30 minut, nie mieliśmy żadnych oficjalnych sygnałów, że było inaczej. Trudno nam się odnieść do opisanej sytuacji, bo nie znamy konkretów. Jeżeli doszło do naruszeń, bardzo prosimy o kontakt z naszym Biurem Regionalnym w Lublinie - znając konkretny przypadek konsultanci będą mogli wyjaśnić wszelkie niejasności. Kwestię wycierania półek wyjaśniamy. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu, Zespół Jobman Group

Monika

Pracuje juz sporo czasu przez jobmana,teraz ogolnie carefour,jesli chodzi o prace na hali,stawki podwyzszyli,przyzwoicie jest,pisze o pracy w Wawie,ogolnie zadowolona jestem ze wspolpracy z ta firma,ubezpieczenie jest,rozliczenie zawsze na czas nieucinaja,jesli jest ok tzn wypracuje sie swoje idzie sie z nimi dogadac co do wolnego i ogolnie w porzadku.Jesli dana lokalizacja nieodpowiada ciezka atmosfera ,za daleki dojazd bez problemu przeniosa gdzie indziej.Osobiscie polecam no i tygodniowe wyplaty duzy plus nie czeka sie jak w innych agencjach po 2 mies jeszcze ci obetna.Umowe przez neta podpisuja oszczedzasz czas,wybierasz grafik przez neta na koncie pracownika tez plus ogolnie uwazam jedna z najlepszych agencji tylko samemu trzeba byc w porzadku

Agnes79

Witam Pracuję w Jobman Group od 2013 nie przerwanie i mam do nich 100% zaufania. Wynagrodzenie zawsze w terminie i wygodne konto pracownika w internecie, gdzie można załatwić wszystko od rezerwacji terminów, wgląd do grafiku i samodzielnie można rozliczyć kartę. Dzięki pracy w Jobman spełniam marzenia, bo mogę grafik sama regulować i mogę godnie żyć. Dziwią mnie te negatywne opinie bo ja ich nigdy nie miałam. Bardzo polecam tą agencję.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jobman Group

Dzień dobry, Zapewniamy, że w przypadku umów cywilno-prawnych opisana przez Pana/Panią sytuacja nie jest możliwa. Najprawdopodobniej popełnił/a Pan/i błąd podczas wypełniania deklaracji, lub posiadał/a inny dochód, który wpływa na wysokość podatku. Może wygrał/a Pan/i nagrodę, od której trzeba teraz zapłacić podatek?? Jeżeli Pana/i zdaniem to my popełniliśmy pomyłkę, prosimy o kontakt z naszym działem Kadr i Płac, który z pewnością dołoży wszelkich starań, aby wyjaśnić nieporozumienie. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia, Zespół Jobman Gruop

Gość
@Jobman Group 27.02.2017 14:54

Na picie od was nie było wzmianki o składkach więc nie gadajcie głupot o nagrodach. Jedyną nagrodą jest to, że nie mam już z wami nic wspólnego. A pit rozliczała księgowa

Jobman Group
@Gość 27.02.2017 19:28

Dzień dobry, Tak, jak pisaliśmy - jeżeli Pana/i zdaniem coś się nie zgadza, prosimy o kontakt z naszym działem Kadry i Płace. Nie jesteśmy w stanie się odnieść do Pana/i oskarżeń, nie znając szczegółów, ani Pana/i danych. Forum internetowe nie jest najlepszym miejscem na rozwiązywanie tego typu problemów. Z pozdrowieniami, Zespół Jobman Group

_arek

Rzetelna firma. Siano ZAWSZE na czas. Nie wiem skąd krytyka, pewnie od konkurencji hehehe.

studentka

Pisze z Lodzi, pracuje dla tej agencji od dwoch miesiecy, poki co nie narzekam- wyplaty sa zawsze na czas,wolne terminy wisza na stronie,mozna sobie je samemu rezerwowac i pracowac kiedy komus odpowiada. Stawka to 15zl brutto na kasie,jedna z wyzszych w porownaniu do innych agencji. Minusem jest sam charakter pracy- klienci w marketach sa niewiarygodnie wprost chamscy , pare razy zostalam doslownie zbluzgana bo 'za wolno kasuje' (jakos mieli czas robic przez godzine zakupy a teraz nie moga ustac 5 minut w kolejce). Do tej roboty trzeba miec naprawde odpornosc psychiczna.

dz

Skandal, a nie firma...raczej obóz pracy. Musiałbym godzinę pisać żeby opisać ten absurd jakim zowie się ta firma, oszuści, patrzą żeby tylko oszwabić i tak z marnych groszy jakie płacą... tylko jedno słowo zajobjobman...

Zespół Jobman Group
@dz 27.12.2016 15:41

Szanowni Użytkownicy, W trosce o najwyższą jakość świadczonych przez naszą firmę usług, jak również w odniesieniu do zasad moralnych, jakimi kierujemy się w działalności gospodarczej – szczególnie przy współpracy z zatrudnianymi przez nas osobami - pragniemy poinformować, że post zamieszczony przez Użytkownika godzi w dobre imię naszej firmy. Co więcej, opinia ta jest niemerytoryczna (nie zawiera żadnych konkretów) i naraża nas na utratę zaufania oraz dobrego wizerunku. Mamy nadzieję, iż Autor posta opublikował go pod wpływem emocji i w wyniku nieporozumienia, jakie mogło powstać w ramach współpracy z nami i nie jest to działanie celowe. Jeśli nasze decyzje w trakcie współpracy spotkały się z niezrozumieniem przez użytkownika , wzywamy autora postu o kontakt z naszym Biurem Regionalnym lub Centralą firmy (telefonicznie na nr (12) 294 10 04) w celu wyjaśnienia ewentualnych wątpliwości oraz o niezwłoczne usunięcie nieprawdziwej i krzywdzącej dla nas opinii (w oparciu o art. 24 k.c.). Z pozdrowieniami, Zespół Jobman Group

Aga

Mam pytania czy zdazylo sie komus ze w sms obiecywali inna stawke na dany dzial a na platformie ukazala sie inna? W listopadzie w selgrosie mialo byc 17brutto dla studentow na dzial mieso a tu wchodze i czytam ze bedzie 15 brutto. Czy oni mi to zmienia czy mnie oszukali? Dopiero zaczelam współpracę z Jobmanem ale mam obawy.

Jobman Group
@Aga 21.11.2016 23:54

Dzień dobry, Jeżeli w systemie widzi Pani inną stawkę, niż stawka widniejąca w SMS-ie, powinna się Pani skontaktować z naszym Biurem Regionalnym, żeby to wyjaśnić. Być może osoba zmieniająca stawki w systemie przeoczyła to stanowisko, co przy bardzo dużej ilości stanowisk mogło się zdarzyć. Jeżeli jest inna przyczyna - kontakt z naszymi konsultantami na pewno przyniesie Pani bardziej rzetelną odpowiedź na pytanie o stawkę w tym przypadku, niż osoby piszące na forum. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszą agencją (telefonicznie, przez Konto Pracownika lub na Facebooku). Z pewnością rozwiejemy Pani wątpliwości. Pozdrawiamy i życzymy dobrego dnia, Zespół Jobman Group

j

Nie dosyć że do dzisiaj nie mogę doprosić się o prawidłowe rozliczenie nie wiem kogo oni tam mają i kto wylicza za godzinę to nawet liczyć nie potrafią do dzisiaj mimo wielokrotnego pisania aby rozliczyli mnie prawidłowo nie doczekałam się ponadto osobę którą poleciłam także nie otrzymałam 5000 tys.punktów jak zadzwoniłam do Poznania to powiedziano mi że oni takiej adnotacji nie mają ale jak był im potrzebny człowiek to odnotowali fakt że osoba z polecenia bo tylko wtedy można było otrzymać 14zł.jedna i druga strona a na koniec zrobili że 14 dostanie każdy z polecenia czy nie totalne oszustwo ciekawe czy oddadzą mi do końca kasę czy trzeba wysłać im kalkulator

Jobman Group
@j 18.11.2016 08:27

Dzień dobry, Sytuacja, którą Pani opisuje, czyli wyższe stawka dla osób z polecenia, miała miejsce w przypadku jednego zlecenia. Owszem, ostatecznie podniesiono stawkę wszystkim zleceniobiorcom, bo tak zdecydowało kierownictwo sklepu, w którym odbywało się zlecenie. Nie była to decyzja naszej agencji. Jeżeli chodzi o rzekome nieprawidłowe rozliczenie - według informacji z naszego biura, nikt nie kontaktował się z nami w takiej sprawie w przypadku opisywanego przez Panią zlecenia. Są to informacje bezpośrednio od osoby, która zajmowała się rozliczeniami. Jeżeli uważa Pani, że popełniono błąd - prosimy o kontakt z Biurem Regionalnym Jobman Group w Poznaniu. Na pewno będzie to bardziej skuteczne, niż rzucanie oskarżeń na forum internetowym. W sprawie dodatkowych 5000 punktów - prosimy o przesłanie informacji w tej sprawie na adres strefa@jobmangroup.pl. Na pewno wyjaśnimy sprawę. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do kontaktu, Zespół Jobman Group

janek

Mam pytanie ile obecnie placi Jobman za prace na kasie w Carrefour bede wdzieczny za odpowiedz jesli ktos wie

Zośka

W tym momencie stawki jakie proponuje Jobman są na naprawdę fajnym poziomie. We Wrocławiu uczeń na kasie zarabia 18brutto

Nicki

I jak nadal płacicie po 5zł na rękę w markecie na kasie czy polepszyły się stawki ? ponad rok temu mi proponowaliście 5zł z groszami na śmieciówce

Zostaw opinię o Jobman Group Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobman Group Sp. z o.o.