GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Wiktor

27.06.2022 08:30

Dobre wykonanie instalacji, wszystko solidnie, terminowo, nie mam się do czego doczepić nawet jakbym bardzo chciał. Do tego kontakt też bez zarzutu na każdym etapie. Super ludzie!
    Peterson

26.06.2022 13:00

Profesjonalny montaż paneli fotowoltaicznych, miłi panowie i szybka robota, Polecam ekipe i calą firme ogolnie
    trask

24.06.2022 14:35

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wysoki poziom kompetencji, dyspozycyjność i doradztwo. Serdecznie polecam
    boguś

24.06.2022 10:56

Bardzo polecam, dostałem polecenie od znajomego i nie żałuje. Instalacja jest już na dachu i wygląda super a przede wszystkim bardzo dobrze działa
    Anatol

23.06.2022 12:43

Posiadam instalacje od ponad 2 lat. Wspolprace , montaż, obsługę posprzedazowa oceniam bardzo dobrze. W tym roku zdecyduje się też na montaż instalacji w domku letniskowym
    kasik

23.06.2022 09:23

Szybko, sprawnie, rzeczowo. Pełna profesjonalizmu obsługa. Polecam bo jestem bardzo zadowolony z wykonania fotowoltaiki u nas w domu i w firmie
    nucek

22.06.2022 18:03

Firmę wyróżnia wysoka jakość i indywidualne podejście do każdego klienta. Serdecznie polecamy! Naprawdę warto się do nich odezwac w kwestii fotowoltaiki
    1,5 roku współpracy z Genergy

07.07.2021 15:01

Oceniam Genergy pozytywnie. Instalację fotowoltaiczną i pompę ciepła mam już uruchomioną od przeszło 1,5 roku. Wszystko działa bez zarzutów. Ekipa montażowa znająca się na fachu, fotowoltaikę robili jeden dzień, a pompę jak dobrze pamiętam chyba trzy. Panele położyli mi w 2 tygodnie od podpisanej umowy, pompa była załatwiona w około miesiąc czasu. Firma oczywiście i do ogniw i pompy załatwiła dofinansowani
    Babcia

06.06.2022 08:22

A ja mam podpisana umowę w marcu, założyli panele a pompy do dzisiaj nie widzę. Dodam, że podpisanie umowy kredytowej to szybko poszł(usunięte przez administratora). W mieście spotykam się ze złymi słowami na firmę bo rolija ostro na kase i są nieslowni. Sprawy zgłoszone na policję. (usunięte przez administratora)To nie są 2-3 złotówki tylko sporo więcej. Dla niektórych nawet kwoty niemożliwe do płatności(usunięte przez administratora)
    Lipton

22.06.2022 17:29

Bo to (usunięte przez administratora)zamontowali nam tak instalacje ze spadla z dachu i twoerdza ze to nie ich wina i nie naprawia tego 7 miesiecy placimg za cos co jie działa.(usunięte przez administratora)
    Lipton

22.06.2022 17:27

Nie polecam olewają klienta zamontowali fotowoltaike która spadla z dachu nie poczuwaja się do odpowiedzialności za to od 7 miesięcy nas zbywają mówią że przyjadą po czym nie odbierają telefonu rodzice płacą raty 7 miesięcy za coś co nie działa. Rozmawiałem z prawnikiem sprawa lada moment trafi do sądu
    żołen

22.06.2022 10:38

Jestem bardzo zadowolony, z założenia instalacji, ekipa również na najwyższym poziomie. Firma pomogła zalatwić wszystkie formalności.
    Inga

22.06.2022 10:20

Firma godna polecenia z profesjonalnym podejściem. Usługa wykonana terminowo i estetycznie. Zapewniają wszelką pomoc w formalnosciach
    Dariusz

20.06.2022 11:04

Bardzo, bardzo i jeszcze raz bardzo polecam tę firmę. obsługa klienta na wysokim poziomie - bezproblemowy i szybki kontakt. Doradztwo, montaż, wszystko na 5+
    monter

20.06.2022 10:25

Polecam w 100%. Firma profesjonalna, godna zaufania. Szybka realizacja, montaż bez zastrzeżeń. Rzetelność tutaj gra pierwsze skrzypce
    Tara

19.06.2022 17:46

Super podejście do klienta, bardzo dobrze skomponowana oferta i do tego terminowe wykonanie. Nic dodać nic ująć
    Bajtel

17.06.2022 10:45

Dostałam bardzo dobrą ofertę od firmy Genergy i skorzystałam z niej. Naprawdę ok, wywiązali się ze wszystkich zapisów terminowo
    Klient paneli PV

17.06.2022 10:24

Zdecydowanie odradzam tę firmę. Jest to jednoosobowa działalność, w której pani kompletnie nie zna się na przedmiocie handlu. Jest tylko naganiaczem, który powiązany jest z kolejnym pośrednikiem, rzekomo technikiem (który trochę zna się na OZE). Sprzęt dobierany jest z przypadku, montażu dokonują firmy zewnętrzne, co powoduje tzw. odpowiedzialność rozmytą. Koszt samego doradztwa porównywalny jest z kosztem OZE z montażem, czyli koszt zostaje podwojony. Do tego dochodzą niejasne zapisy umowy, koszty kredytu, brak wsparcia odnośnie dofinansowania z programu "Czyste powietrze", pomimo wcześniejszych zapewnień. Kiedyś domokrążcy sprzedawali garnki i pościele, a teraz panele PV, pompy ciepła itd.
    dshg

16.06.2022 19:01

sprawny kontakt, panele udało się załatwić w szybkim tempie na czym mi zależalo! EKSTRA EKIPA MONTUJĄCA
    adriank

15.06.2022 22:44

JASNE ZE POLECAM. Firma oferuje wysokiej jakości panele i do tego profesjonalny bardzo rzetelny montaż, wszystko gites
    ksawery

15.06.2022 15:20

Montaż bardzo sprawny. Wszystko zgodnie z terminem na który się umówiliśmy. Panele na dachu prezentują się naprawdę dobrze i działają wydajnie
    Joahim

15.06.2022 09:40

Na wstępie współpracy jasno i profesjonalnie przedstawiona oferta. Profesjonalna i przesympatyczna obsługa na każdym etapie.Wszystko wykonane w terminie i w bardzo sprawny sposób.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    AdamPietrowicz

15.06.2022 06:52

No u nas genergy naprawdę kawał dobrej roboty zrobiło, wszystko zamontowane sprawnie i terminowo, tutaj nie mam zadnych uwag, ekipa naprawdę solidna i bardzo miła swoją droga
    Kros

14.06.2022 15:14

Bardzo polecam, skorzystałem z usług z polecenia brata, który montował panele rok temu, a ja na początku tego roku. Wszystko bez zarzutu!
    T.M

14.06.2022 12:41

sprawdzałam kilka firm przed zdecydowaniem się na instalację, do firmy genergy dostałam najlepszą ofertę i najlepsze opinie o nich słyszalam i to byl sluszny wybor
    wak

13.06.2022 21:40

moje doswiadczenia z firma sa bardzo dobre. Naprawde polecam, kontakt ok, ustalili termin pode mnie, ogolnie w porzadku ludzie
    Max

13.06.2022 10:06

Przy budowie domu pracowaliśmy z wieloma firmami, ale. genergy mam najlepsze wspomnienia. Instalacja fotowoltaiczna załatwiona ekspresowo, montaż solidny, bardzo kulturalna ekipa
    Ossy

13.06.2022 07:15

Z Firmy jestem bardzo zadowolona, wszystko przebiegało zgodnie z ustaleniami. Pełen profesjonalizm na każdym etapie prac i ustaleń. Gorąco polecam
    Metju

12.06.2022 10:30

Od pierwszych konsultacji po wycenę i montaż wszystko przebiegło wzorowo. Ja mogę tylko polecić współprace z firmą Genergy
    Ireneusz Moskal

11.06.2022 08:41

Jestem bardzo zadowolony z instalacji fotowoltaicznej. Miła obsługa, doradzą i w szybkich terminach wszystko wykonają
    Random

10.06.2022 23:00

Nie sądziłem, że będę tak zadowolony ze współpracy. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, by kontakt z firmą był tak sprawny i bezproblemowy
    Lidia M

10.06.2022 12:52

Fachowcy w pełnym znaczeniu tego słowa. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem firmy, profesjonalna ekipa montażowa
    draco

10.06.2022 08:46

Solidny wykonawca, szybki kontakt, nie musiałem czekać bog wie ile jak w innych firmach. Tutaj sprawnie i rzetelnie i to jest dla mnie najwazniejsze
    Tenor

19.05.2022 10:03

Firma podchodzi poważnie do swoich klientów i realizacji umowy. Polecam!
    Miki

09.06.2022 19:30

Oddaj, spraw do URE I RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA! Debilasta firma
    Miki

09.06.2022 19:32

Bo koszty są dużo wyższe niż podczas podpisania umowy, podczas próby rezygnacji strasza kara za zerwanie 6500zl!!!!czekam aż ktoś się do dup podobierać.
    Pina

06.06.2022 15:20

Firma godna polecenia oraz godna zaufania. Widziałam, że zadbali o każdy szczegół i wszystko obyło się bez komplikacji. Montaż paneli bardzo sprawny i wszystko działa bez najmniejszego zarzutu
    Babcia

09.06.2022 19:25

Tylko nie oni. Jest dużo innych firm i wywiązujących się z terminami. Sporo u nich przepłacisz!!!!badz ostrożna i kasa po montażu i żadnych zaliczek jak u już bardzo chcesz. Ale ja nigdy w życiu po opiniach ludzi.
    Bynek

09.06.2022 19:16

Wzorowa współpraca na każdym etapie. Bardzo duża wiedza fachowa i świetne podejście do klienta
    Pragon

09.06.2022 15:42

Materiały dostarczone w błyskawicznym tempie. Wszystko załatwione sprawnie. Ogtomne wsparcie klienta przez caly czas
    Henryk

09.06.2022 19:11

Nieprawda!!!!! (usunięte przez administratora) i w dodatku wynajmują ludzi do wystawiania, pozytywnych komentarzy na tej stronie a te PRAWDZIWE są kamuflowane pod stertą dodanych komentarzy oczywiście POZYTYWNYCH na zlecenie. JAK KTOŚ ZOSTAŁ WPUSZCZONY W MALINY WIE O CZYM JA PISZE. FIRMA NIEUCZCIWA????
    Ludwik

09.06.2022 15:59

Tydzień temu podpisałem umowe z firma Genergy na dołożenie instalacji fotowoltaicznej.Firma po 3 dniach przyjechała i zamontowała instalacje.Ekspresowe działanie polecam.
    Huhho

09.06.2022 19:07

Forma nie dotrzymuje terminów. Już kilkukrotnie przekładają termin montażu. Przestań ludziom mydlić oczy. Pisz prawdę ściemniaczu. Uważajcie. Firma nie słowna!!!!!!!!
    Huhho

09.06.2022 19:08

Firma nie dotrzymuje terminów. Już kilkukrotnie przekładają termin montażu. Przestań ludziom mydlić oczy. Pisz prawdę ściemniaczu. Uważajcie. Firma nie słowna!!!!!!!!Niech każdy przeleci paręnaście komentarzy w dół i zobaczy jaka jest prawda!
    Mezooo

08.06.2022 14:41

Profesjonalna firma pod wieloma względami: kontakt, informacja, projekt, instalacja. Nie ma się czego obawiać! Swietni fachowcy i solidni wykonawcy
    Pipi

08.06.2022 11:23

Bardzo dobra firma, duży profesjonalizm i rzetelność. Wszystko schludnie, czysto oraz terminowo. Polecam z całego serca
    Barbara

08.06.2022 08:29

Mam zamontowane panele z tej firmy około roku.Wszystko działa bez zarzutu.
    Betty

07.06.2022 19:02

Świetna firma i godna polecenia! Bardzo dobra oferta paneli fotowoltaicznych. wszystko przebiegało sprawnie, dobra komunikacja, doradztwo. Pelna profeska

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ