GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

23.07.2022 10:01

Bardzo dobry kontakt, instalacja zamontowana fachowo i terminowo. polecam firmę genergy
    Leszek

22.07.2022 11:21

Świetna firma i godna polecenia! Bardzo dobra oferta paneli fotowoltaicznych i falowników - szybki montaż. Z mojej strony nie ma absolutnie żadnych uwag
    Elżbieta

21.07.2022 15:39

Bardzo dobry kontakt, wszystko jak należy, serdecznie polecam!
    Tyks

21.07.2022 12:51

Solidna firma, oferują panele w atrakcyjnej cenie, mają dobrych montażystów.
    Mariusz

21.07.2022 11:08

Polecam, kontakt bardzo bardzo dobry, szybkie odpowiedzi na meile, zawsze odebrany telefon albo szybko odzwaniają, w ogole firma rzetelnie się z wszystkiego wywiazuje
    Irena

20.07.2022 21:51

Firma rzetelna, solidna i kompetentna. Pracownicy są bardzo dobrze wyszkoleni, dzięki czemu montaż jest szybki i profesjonalnie wykonany.
    Weber

20.07.2022 15:04

Współpraca z tą firmą to byla nasza najlepsza decyzja. Solidnie wykonana instalacja, dobra cena, nic nie przeplacone, a wszystko zalatwione sprawnie
    Drako

20.07.2022 11:04

Polecam, firma naprawdę jest rzetelna i godna zaufania. Polityka firmy pro kliencka, termin zgodny z zapowiedzianym. Ja z instalacji jestem zadowolony
    miracki

20.07.2022 10:00

Firma bardzo dobra, wysokie standardy wszelkiej obsługi - od wstępnego audytu, poprzez całą "papierologię", wykonanie i obsłuę po montażu.
    Michael

19.07.2022 14:07

Bardzo polecam ! Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo . Bardzo dobry kontakt, wszystko jak należy, serdecznie polecam!
    Whos

19.07.2022 10:21

Polecam! firma naprawdę naprawdę solidna! spisali się znakomicie, perfekcyjny kontakt i naprawdę atrakcyjna oferta
    pantinka

18.07.2022 21:59

Bardzo dobry kontakt i jakość zleconych prac. Polecam do profesjonalnego montażu i dobrania fotowoltaiki
    Szrobek

18.07.2022 11:48

Firma bardzo rzetelna . Szybkie i fachowe doradztwo. Szybki termin realizacji. a firma jest jak najbardziej godna polecenia
    geniu

18.07.2022 11:09

Póki co same problemy z nimi.. Nic nie wytłumaczone, wszystko na szybko. Panele od miesiąca na dachu nie podłączone.. Teraz trzeba czekać kilkanaście miesięcy na rozbudowę sieci. Generalnie nie polecam!!! Mało pomocni. Kasę wziąć i martw się sam.
    Lucja

18.07.2022 10:17

Do firmy trafiliśmy z polecenia, naprawdę dobra jakość obsługi klienta, a do tego bardzo dobra i konkurencyjna oferta na panele fotowoltaiczne
    Olek

17.07.2022 13:53

super, wszystko naprawdę od samego początku do końca super. Nie mam żadnych uwag, firma profesjonalna, rzetelna i przygotowana na kazdego klienta
    paluch

17.07.2022 09:25

Montaż i obsługa klienta na najwyższym poziomie instalacja pv działa bez zarzutu! Miły kontakt i terminowe wykonanie
    Darek

16.07.2022 23:23

Solidna firma, której warto powierzyć instalacje fotowoltaiki. Bardzo dobry montaż, profesjonalne podejście do klienta i atrakcyjna cenowo oferta
    Janina

16.07.2022 14:43

Bardzo profesjonalna obsługa. Oferta przygotowana rzetelnie i szybko. wszelkie sprawy techniczne przedstawione w sposób przystępny. Polecam. Jeśli fotowoltaika to tylko z tą firmą.
    besti

16.07.2022 07:18

Konkurencyjna firma, naprawdę dobra oferta w porównaniu do innych. Do tego super kontakt, panele zamontowane terminowo, solidnie, wszystko działa jak należy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Miklasss

15.07.2022 20:38

Pełen profesjonalizm przy jednoczesnym zachowaniu najlepszych cen! Polecam!
    Iwka

15.07.2022 15:00

Firma godna polecenia. Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do klienta.
    Polecajka

15.07.2022 11:19

Dobra firma jeśli komuś zależy na jakości wykonania i montażu. Naprawdę Genergy spisało się tutaj bez zarzutu :) bardzo profesjonalny i miły zespół zajmujący się montażem
    MarysiaP

15.07.2022 10:45

jestem zadowolona zarówno z oferty cenowej jak i wykonania i jakości. z kontaktem nie ma problemu.Jakby wszystkie firmy przy budowie się tak spisywały to byloby cudownie :)
    Leszek

14.07.2022 19:46

Panele zostały szybko zamontowane. Cała ekipa to profesjonaliści. Na pewno będę polecał dalej!
    Biter

14.07.2022 12:33

Bardzo gorąco polecam tę firmę. Cały proces przebiegł niezwykle sprawnie. Od wyceny instalacji po końcową realizację. Instalacja działa tak jak nam obiecano jesteśmy bardzo zadowoleni.
    Mariusz

14.07.2022 09:00

Profesjonalne podejście do klienta, szybki a zarazem staranny i estetyczny montaż, dbałość o szczegóły, bardzo dobry kontakt. Personel bardzo kompetentny, otrzymałem odpowiedzi na każde pytanie.
    poem

13.07.2022 09:36

Profesjonalne i rzeczowe podejście do sprawy. Fachowa obsługa przez ludzi z wiedzą i doświadczeniem. Dobry kontakt od początku. Świetna ekipa. Instalacja zamontowana szybko i sprawnie.
    MariaM

11.07.2022 10:14

Świetna firma. Szybko, sprawnie a co najważniejsze pod względem technicznym nic im nie można zarzucić. Sensowna cenowo. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry
    M.rosiek

10.07.2022 14:47

Fotowoltaika wykonana perfekcyjnie, nie mam żadnych zastrzeżen. Cenowo też bardzo konkurencyjnie

07.07.2022 23:03

Klient

08.07.2022 12:11

Panie anonim, jeżeli ustalenia początkowe mają się nijak do realiów wykonania i trwa to miesiącami to za co mam przepraszać na kolanach? - coś się w główce poprzewracało!
    mister

07.07.2022 20:37

Zdziwiła mnie bardzo odmowa pokazania/pozostawienia do przeanalizowania umowy na instalację pompy , była do otrzymania ale tylko w wypadku podpisania co wydało mi się bardzo dziwne , przecież trzeba dokładnie ją na spokojnie przeanalizować przecież to są poważne koszty . Prawdę mówiąc ta opcja zniechęciła mnie do dalszych negocjacji z tą firmą .
    Grzegorz

07.07.2022 15:11

Miła i fachowa obsługa. Wszystko wykonane rzetelnie i w uzgodnionym terminie, a przede wszystkim działa jak należy
    Wiktor

07.07.2022 14:52

Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Instalacja fotowoltaiczna - fachowo, szybko, estetycznie i w dobrej cenie
    Lucjan

04.07.2022 16:46

ekspresowy montaż fotowoltaiki! bardzo dziękuje firmie Genergy za tak sprawny termin bo zależalo mi na czasie
    Koient

18.05.2022 19:08

Witam chciałbym wszystkich ostrzec przed ta firma nie rzetelni montaż przekładany z dnia na dzień i to kilku krotnie dostali zaliczenie na pompę ciepła i od tamtej pory z firma nie ma kontaktu jutro idę zgłosić cała sprawę na policję i wraz z kilkoma sąsiadami zakładamy im sprawę z powództwa cywilnego jeszcze raz ostrzegam nie podejmujcie żadnej współpracy z ta firma szkoda nerwów i czasu na chodzenie po sądach nie współpracujecie z nimi !!!!
    mikołaj

29.06.2022 09:00

wkońcu ktoś logicznie i trzeźwo pomyślał
    Gloza

01.06.2021 05:13

Firma na ktorej nie mozna polegac ,lekcewarza klijenta jezeli chodzi o fotowoltaike.Nie polecam
    Bell123

14.06.2022 14:22

Aby wyciągnąć kasę są pierwsi,gdy wpłynie na konto mają klienta za nic,spychlandia,pani od telefonicznej rozmowy tak, tak, przekażę i dalej nic,szkoda że mam tak daleko do nich inna rozmowa byłaby, wszystkich ostrzegam nie podpisujcie żadnej umowy z przedstawicielami tej firmy(usunięte przez administratora)
    krasicki

29.06.2022 08:14

nie tyko o fotowoltaike bo z pompami tez jest cyrk
    [email protected]

03.09.2021 10:44

Mam i pompe ciepła i fotowoltaikę. Obie rzeczy zamontowane szybko i przez super ekipe. Wszystko wytłumaczone co i jak. Pomagają z wnioskiem dotacyjnym. Jestem zadowolona. Polecam.
    Maria

29.06.2022 07:58

co z tego że składa firma ,a dokumenty trzeba samemu wysyłac i kompletować i błedy poprawiać po ich pracowniakch.Wszystko przeciaga sie w czasie strasznie !!!Ochrona Środowiska sama dzwoni do Ciebie ,a wniosek mozesz złożyc przez Urzad Miasta bo tam tez ludzie pracuja i pomagaja na miejscu w Twoim miescie/gminie.Okropny jest z nimi kontakt,albo nie odbieraja albo długoooo na emaile odpowiadają.(usunięte przez administratora)Firma-podwykonawcy montujący panele czy pompy też ma te same zdanie na ten temat -firma działa tylko na SWOJĄ korzyść ,a niekorzyść klienta,by jak najwieksza kase wyciagnac z niekiedy ubogich ludzi i niech sie martwia co dalej.To jest straszne!
    iga

29.06.2022 08:06

nie prawda! nie polecam! unikać jak ognia!
    Jan

07.06.2022 15:21

Miesiąc temu firma Genergy zamontowała nam panele.Po 3 tygodniach wstawili pompę ciepła i wypełnili wnioski do dotacji za nas.Jak najbardziej polecamy firmę.
    jaga

29.06.2022 08:02

ciekawie............pracownik pisze opinie xD smieszne i zenujące!
    Lucek

27.06.2022 10:55

Niezwykle fachowa obsługa, doradztwo na wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta, krótki czas oczekiwania i sprawny montaż instalacji fotowoltaicznej.

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ