GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Jan

07.06.2022 13:57

Miesiąc temu firma zamontowała nam panele.Po 3 tygodniach wstawili pompę ciepła i wypełnili wnioski do dotacji za nas.Jak najbardziej polecamy firmę.
    Osesek

07.06.2022 13:34

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a ekipa montażowa w terminie wykonała instalacje. Jak dla mnie wszystko w porządku i polecam dalej. Solidna firma!
    Niekroch

07.06.2022 09:40

Coż mogę powiedzieć, fotowoltaika działa tak jak ma działać. Montaż przebiegł szybko i bez jakichkolwiek problemów
    odyn

06.06.2022 12:23

Polecam usługi tej firmy. Bardzo sprawnie i szybko wykonali instalację. Wszystko wykonane zgodnie z projektem i w wysokim standardzie. Wszyscy bardzo mili i kulturalni
    waffel

03.06.2022 07:35

Montaż bardzo szybki i profesjonalny. Polecam bardzo. Do tego konkurencyjna oferta i bardzo dobry kontakt na każdym etapie zamowienia!
    Dax

23.05.2022 12:39

Wszystko ok. Podłączenie bez problemów. Mogę polecić
    Miłka

28.05.2022 13:12

Zgadzam się, wysyłalam zapytania oferty do kliku firm i tylko tutaj naprawdę profesjonalnie do tego podeszli, nie zbywali mnie, normalny bezproblemowy kontakt i dostałam odpowiedz na wszystkie pytania i wątpliwości
    Nina

02.06.2022 09:20

Ale ściema pisana na zamówienie Genergy.... Uwaga na tę firmę! Te pozytywne komentarze są pisane na zamówienie. Firma nierzetelna! Miałam duże problemy z wycofaniem się z umowy. Podpisanie umowy i wypowiedzenie jej w tym samym dniu automatycznie spowodowało naliczenie kosztów przez Genergy.
    Kama

01.06.2022 11:24

Witam. Nie polecam absolutnie tej firmy uważajcie na siebie współpracując z tą firmą. Naciągają potem człowiek zostaje sam z kredytami raty dużo większe niż obiecują. Zresztą widać jak wpisywane są pozytywne opinie o tej firmie widać po datach i godzinach że pozytywne komentarze to ściema...
    KK

01.06.2022 09:38

Bardzo szybkie wykonanie instalacji. Umówiliśmy się na konkretny dzień jeśli chodzi o montaż. Zaproponowane rozwiązanie jest bardzo dobre. Firma naprawde solidna i terminowa
    Klient

30.05.2022 11:44

Opinie pozytywne wstawia wynajęta firma do takich celów. Firma Genergy nic nie doprowadza do końca, żadnej odpowiedzi na zapytania, nikt nie odbiera telefonów, nie skończony montaż, brak informacji o dalszych krokach a płacić trzeba. Nie polecam.
    Tody

28.05.2022 13:56

Godna polecenia firma. Wymiana pieca na ekogroszek na pompę ciepła przebiegła bardzo sprawnie. Tak samo z panelami - wszystko w terminie, bardzo ok cena, konkurencyjna w porównaniu do innych ofert ktore dostalem
    Majk

23.05.2022 07:25

Firma podchodzi poważnie do swoich klientów i realizacji umowy. Polecam!
    Polecam

28.05.2022 13:14

My do genergy trafiliśmy z polecenia i naprawdę polecam. Każda osoba z którą rozmawiałam bardzo mila i kulturalna i co najważniejsze KOMPETENTNA co nie jest takie oczywiste i nie zawsze się zdarza :)
    Oliwka

28.05.2022 13:08

Jesteśmy zadowoleni zarowno z paneli jak i samego montażu i kontaktu z firmą. Naprawdę są rzetelni i solidni
    Borys Rysz

28.05.2022 07:01

Firma bardzo profesionalna, podejscie do klienta na najwyzszym poziomie. Top w branży fotowoltaiki moim zdaniem
    Lack

27.05.2022 16:51

U mnie kontakt świetnie przebiegał i nie było żadnych problemów czy poślizgniec ani obsuwy czasowej
    Yumy

27.05.2022 13:42

Rzetelne i solidne zamontowanie paneli. Zero problemow, atrakcyjna i rozsadna cena. Z mojej strony moge tylko polecic
    XXX

27.05.2022 06:35

Wszystkie formalności załatwione bardzo sprawnie. Kontakt profesjonalny, miły, stały - bezproblemowy.
    Musiał

26.05.2022 14:21

Firma godna polecenia. Pomimo trudności przy montażu, poradzili sobie z instalacją paneli. Kultura i profesjonalność.
    Lech

26.05.2022 10:48

Bardzo dobra jakość paneli. Polecam! Nie ma się do czego doczepić
    bysiak

22.07.2021 16:02

nie jestem ani pracownikiem, ani klientem, trafiłem tutaj po przeczytaniu tego artykułu https://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Paczkomat-na-energie-sloneczna-posrodku-osiedla-n158029.html i mówiąc otwarcie jakby nie fakt, że mieszkam w bloku to skorzystałbym z waszej oferty :-) Zasilacie paczkomat u mnie pod blokiem ze słońca wow, czyli jednak nowe technologie mogą być jednocześnie EKO.
    Remek

26.05.2022 09:26

Faktycznie, szacun dla firmy za takie rozwiązania, jak widać jak się chce to się da! Brawo
    Remek

26.05.2022 09:25

Polecam wszystkim, pełny profesjonalizm od początku do końca. Czas realizacji od podpisania umowy do instalacij nie długi i zgodny z pierwotnymi ustaleniami

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Arison

25.05.2022 15:54

Firma podeszła do wykonania instalacji naprawdę zawodowo! Wszystko śmiga jak ta lala!
    Lisk

25.05.2022 12:17

Profesjonalna firma , miły kontakt , wycena dopasowana do potrzeb oraz profesjonalne ekipa montażowa
    kris

25.05.2022 08:15

INSTALACJA DZIAŁA BEZBŁĘDNIE 100% ZADOWOLENIA POLECAM FIRMĘ GENERGY
    Arbuzek

24.05.2022 19:11

Jestem bardzo zadowolony z instalacji fotowoltaicznej. Miła obsługa, doradzą i w szybkich terminach zamontują instalację.
    Remigiusz

24.05.2022 17:58

Firma charakteryzuje się profesjonalnym podejściem do klienta na całym etapie współpracy, od pierwszej rozmowy, przez czas montażu, aż po samo zakonczenie
    Olech

24.05.2022 07:50

Firma zasługuje na mocną pochwałę! są solidni i godni zaufania. Na tle konkurencji cena wypada bardzo atrakcyjnie.
    katarina

23.05.2022 15:21

Polecam Firmę, wysoki poziom obsługi i wykonania. Jestem mega zadowolona ze współpracy
    Tomek M

23.05.2022 09:00

Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy. Kontakt bez żadnych problemów. Instalacja wykonana szybko i sprawnie. Bardzo krótki termin oczekiwania. Polecamy
    żanetaw

22.05.2022 09:38

Firma godna polecenia! Szybki montaż oraz pełen profesjonalizm firmy montującej.
    Klientka

23.05.2022 07:50

Panowie montujący super ekipa, u mnie naprawde wszystko sprawnie załatwili i solidnie wszystko zamontowane, bez problemow. do tego bardzo kulturalni
    Ivan

21.05.2022 13:17

Zdecydowanie mogę polecić tą firmę wszystkim zainteresowanym montażem instalacji fotowoltaicznej. Na każdym etapie realizacji bezproblemowy kontakt
    Ella

21.05.2022 11:02

Szybki montaż, atrakcyjne ceny. Instalacja została sprawnie dobrana pod moje potrzeby, montaż odbył się terminowo a instalacje zgłoszono bardzo szybko.
    Mareeeek

21.05.2022 08:44

Bardzo dobry kontakt, wycena i instalacja. Uzyskałem odpowiedzi na wszystkie swoje pytania. Polecam! Pozdrawiam serdecznie.
    Kisiel

20.05.2022 22:50

Firma oferuje wysokiej jakości panele i naprawdę porządny montaż a to jest istotne bo niepoprawny montaż ma wpływ na spadek wydajności instalacji!
    KonradB

20.05.2022 18:36

Szybkie terminy na montaż, o wiele lepszy kontakt niż w przypadku innych firm do których się odzywałem. Wszystko poszło sprawnie i ja polecam ta firme
    Bajor

20.05.2022 17:50

Bardzo konkretni i kompetentni ludzie. Przedstawili szczegółowe warunki, zajęli się wyliczeniem mocy i załatwieniem dofinansowania.
    Elzbieta

20.05.2022 12:44

Bardzo fajna firma. Zamówiliśmy ich do instalacji paneli i wszystko bardzo sprawnie poszlo plus dobre ceny. Polecam
    Bercik

19.05.2022 15:41

Firma rzetelna, wywiązuje się z terminów, wszystko bardzo dobrze działa.
    Igor

20.05.2022 11:58

Zgadzam się :) rzetelność to numer 1 u nich. Najlepsza firma z jaką przyszło mi współpracować w czasie budowy domu
    Igor

20.05.2022 11:57

Firma bardzo rzetelna i konkretna. Wszystkie etapy montowania paneli przebiegły bardzo sprawnie. Sprzęt jest nowy, skonfigurowany i gotowy do działania.
    Milo

19.05.2022 09:37

UWAGA!!! Uważajacie na tę firmę! Popisanie umowy automatycznie oznacza poniesione koszty za wizję satelitarną i wizualizację (2tys). Koszty ponosi się nawet przy rozwiązaniu umowy w ciągu 14 dni od dnia podpisania umowy.
    Malin

18.05.2022 09:19

Jestem bardzo zadowolona z instalacji fotowoltaicznej. Na pochwałę zasługuje wszystko od profesjonalnego montażu przez bardzo dobry kontakt

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ