GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

05.07.2024 19:11

Odkryj Moc Słońca z GENERGY POLAND!

Zapraszamy do obejrzenia naszego najnowszego filmu, który prezentuje wyjątkowe instalacje fotowoltaiczne wykonane przez GENERGY POLAND! Zobacz, jak nasze zaawansowane technologie zmieniają dachy domów i firm w nowoczesne źródła energii słonecznej.

W filmie przedstawiamy różnorodne realizacje, które pokazują naszą dbałość o każdy szczegół i najwyższą jakość wykonania. Dowiedz się, dlaczego coraz więcej klientów wybiera GENERGY POLAND, aby cieszyć się niezależnością energetyczną, oszczędnościami na rachunkach za prąd oraz realnym wkładem w ochronę środowiska.

Nie czekaj - odkryj korzyści płynące z energii słonecznej i dołącz do grona zadowolonych klientów GENERGY POLAND!

bysiak

22.07.2021 16:02

nie jestem ani pracownikiem, ani klientem, trafiłem tutaj po przeczytaniu tego artykułu https://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Paczkomat-na-energie-sloneczna-posrodku-osiedla-n158029.html i mówiąc otwarcie jakby nie fakt, że mieszkam w bloku to skorzystałbym z waszej oferty :-) Zasilacie paczkomat u mnie pod blokiem ze słońca wow, czyli jednak nowe technologie mogą być jednocześnie EKO.
    Remek

26.05.2022 09:26

Faktycznie, szacun dla firmy za takie rozwiązania, jak widać jak się chce to się da! Brawo
    Magdalena

29.06.2021 15:16

Po weryfikacji ofert z wielu firm, wybrałam Genergy. Wszystko i wytłumaczono i pokierowano przez cały proces, inwestycja naprawdę mi się zwraca. Było warto
    Zbigniew z Kościerzyny

28.06.2021 14:15

Pewna i sprawdzona firma jeśli chodzi o panele fotowoltaiczne. Polecam :)

Kamila

06.05.2024 09:16

Miła obsługa klienta, szybka realizacja i załatwione wszystkie dokumenty. O nic sie nie musiałam martwić. Za nami już rok i i przyjechał niedawno Pan na sprawdzenie czy wszystko jest ok - zmierzył czy wszystko zostało poprawnie zamontowane i czy coś się przypadkiem przez ten rok nie wydarzyło. Polecam

Marcin

02.05.2024 06:54

Instalacja zamontowana bardzo szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji. Również wszystkie dokumenty Genergy załatwiło za mnie. Użytkuję już od dłuższego czasu i szczerze polecam.

Klaudyna

26.04.2024 15:29

Genergy mnie nie zawiodło. Obsługa, montaż i produkt z wysokiej półki. Polecam każdemu, kto chce oszczędzać na prądzie :)

tymon

25.04.2024 08:21

U mnie instalacja śmiga już prawie od roku, wszystko bezproblemowo, a przy tych podwyżkach prądu tylko utwierdzam się w przekonaniu, że to była jedna z najlepszych decyzji i inwestycji.
    roman

23.04.2024 05:24

Profesjonalna i godna polecenia firma. Świetny kontakt z doradcą przez cały czas realizacji inwestycji. Całość zrealizowana szybko i sprawnie. Montaż, jak i wszelka pomoc oraz doradztwo na najwyższym poziomie. Poza tym bardzo korzystne opcje finansowania dla przedsiębiorców. Jako właściciel firmy widzę same korzyści z takiej instalacji, już po krótkim czasie użytkowania widoczny jest spadek rachunków za energię elektryczną. W niedalekiej przyszłości planuję rozbudowę o kolejne panele, ponownie z Genergy. Polecam!
    Wera i Patryk

19.04.2024 17:52

Od pierwszego kontaktu do montażu usługa bez zarzutu. Instalacja działa bardzo dobrze.
    Pueblos

19.04.2024 17:34

Szybki montaż, bardzo dobry kontakt, instalacja zrobiona z ogromną starannością a o to się obawiałem jak będą kable po ścianie puszczać, wszystko w korytkach pięknie pochowane.
    Miszael

19.04.2024 14:58

Bardzo profesjonalne doradztwo, szybki montaż. Od podpisania umowy do podłączenia licznika minął jakiś miesiąc więc wszystko błyskawicznie. Czekam jeszcze na dotację, ale jestem zadowolony bo pomogli w tej całej papierologii. Polecam!
    Trener

19.04.2024 14:33

Sprzedaż i obsługa były w porządku, ale..! Montażyści mnie zachwycili. Nie tylko przeprowadzili instalację, której inne firmy nawet nie zgodziły się podjąć (ze względu na wysoki dach i skomplikowane warunki), ale również prace zostały wykonane szybko i bezproblemowo. Urządzenia zostały zamocowane stabilnie, estetycznie i precyzyjnie. Bardzo dziękuję za wykonaną pracę i mam nadzieję, że w przyszłości jakość usług nie ulegnie pogorszeniu.
    Larysz

27.03.2024 09:43

Firma zna się na rzeczy. Wszystko zostało wykonane zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Bardzo dobry kontakt i doradztwo na każdym etapie inwestycji. Bardzo zgrana ekipa instalatorów. Z czystym sumieniem mogę polecić
    Marnik

26.03.2024 12:20

Fachowe doradztwo i obsługa klienta łącznie z wypełnieniem i składaniem wniosków . Kompleksowa usługa , dobre ceny , dogodne terminy . Solidna firma godna polecenia .
    kodziak

26.03.2024 11:15

Nie spodziewałem się, że będę tak pozytywnie zaskoczony współpracą. Dotąd nie doświadczyłem tak płynnego i bezproblemowego kontaktu z żadną inną firmą.
    Paweł

26.03.2024 06:44

Trafiliśmy na firme Genergy z polecenia i jesteśmy zadowoleni. Naprawdę solidny wykonawca fotowoltaiki.
    Marek Nowak

25.03.2024 16:07

Cały proces przebiegł sprawnie. Od spotkania i ustalenia szczegółów po montaż instalacji. Doradca na poziomie, wyjaśnił wszystkie niejasności, zaproponował optymalne rozwiązania.
    Perkosz

25.03.2024 13:01

Szybko, sprawnie, pełne zaufanie i zadowolenie. Zwłaszcza przy tak upierdliwym kliencie! Polecam w 100%
    Loreh

25.03.2024 12:24

Od samego początku do samego końca świetna współpraca. Przez dobór fotowoltaiki, przez montaż do kwestii formalnych
    Pabiak

25.03.2024 09:58

Profesjonalne podejście do klienta,terminowe wykonanie prac. Najwyższa jakość.Polecam!
    Wiolka

24.03.2024 16:48

Moja realizacja przebiegła bez problemów, zarówno w kwestii montażu jak również dokumentacji. I jeszcze jedna ważna sprawa jak dla mnie. Przedstawiciele firmy prezentują bardzo dobry kontakt z klientem.

19.03.2024 10:23

Domokrążca

21.03.2024 16:38

Jeśli jednym ze współwłaścicieli jest osoba z grupą inwalidzką dofinansowania są nawet do 100%. Jeśli zarobki są bardzo niskie dofinansowania są nawet do 130000 PLN więc doinformuj się zanim piszesz głupoty
    Wojtek0

22.03.2024 19:13

Dobry kontakt. Fachowo, sprawnie i solidnie. Znają się na swojej robocie. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Korro

22.03.2024 09:47

Polecam z czystym sumieniem! Firma nie tylko dostarcza świetną obsługę klienta, ale także elastycznie reaguje na nasze potrzeby, co jest niezwykle wartościowe.
    German

21.03.2024 10:37

Polecam z czystym sumieniem! Oprócz super obsługi klienta, firma również wykazała się elastycznością i dopasowaniem się do naszych indywidualnych potrzeb, co bardzo doceniam.
    Witold

21.03.2024 09:25

Profesjonalizm oraz wysoka jakość wykonanej usługi idą tutaj w parze z bardzo dobrym kontaktem z klientem. Jestem pełen uznania dla całego procesu.
    Musk

20.03.2024 11:31

Montaż przebiegł bardzo sprawnie, a wykonana usługa jest naprawdę wysokiej jakości. Bardzo doceniam także świetny kontakt z klientem.
    welka

19.03.2024 10:26

Jestem bardzo zadowolony zarówno z całego procesu montażu jak i z jakości wykonanej usługi. Bardzo dobry kontakt z klientem.
    Grozo

19.03.2024 08:40

Po prostu profeska w pełnym zakresie Fachowo, szybko i dokładnie za konkurencyjną cenę gorąco polecam
    M.p

18.03.2024 13:33

Bardzo profesjonalna firma w montażu fotowoltaiki, doradztwo, planowanie oraz wykonanie
    Radosław

18.03.2024 11:48

Polecam z czystym sumieniem! Montaż paneli fotowoltaicznych wykonany szybko i profesjonalnie.
    Włodzimierz

18.03.2024 08:57

Wykonali montaż paneli fotowoltaicznych bardzo sprawnie, a ekipa wykazała się dużym doświadczeniem. Super efekty!
    Morszczuk

18.03.2024 07:07

Świetna firma! Zainstalowali mi panele fotowoltaiczne szybko i sprawnie. Bardzo profesjonalna obsługa i świetne doradztwo.
    Zofo

17.03.2024 08:54

Polecam tą firmę. Szybko wykonali panele fotowoltaiczne. Sprawnie i czysto pracują. Super doradztwo, widać, że doświadczona ekipa.
    Aszko

16.03.2024 08:15

Świetna firma. Nie ma do czego się przyczepić. Dołożyli mi 8 paneli do tych które już posiadałem i nie było problemu ze wcześniej zakładał ktoś inny . Polecam
    Kris

15.03.2024 23:53

Witam. Odnośnie firmy to nie jestem w stanie opiniować. Przyjechali do nas przedstawiciele rzekomej firmy. Nie są sprzedawcami tylko niby podwykonawcami ale mieli wszystkie dokumenty tej firmy. Gadka sensowna ale suma sumarum przyjechali z ofertą i pomocą otrzymania dofinansowania. Wymianę okien docieplenie itp. Bez wkładu. Co się okazało blefem bo jak weszliśmy na temat paneli i pompy to o dociepleniu ani słowa nie było już tylko skupieni na solarach.
    Korowski

15.03.2024 15:55

Fachowa i terminowo wykonana robota zgodnie z planami. Polecam wszystkim serdecznie, rzetelny wykonawca !
    Ariel

15.03.2024 11:49

Szybko, sprawnie, profesjonalnie - super jakość wykonania usługi, bardzo łatwy i szybki kontakt z wykonawcą. Zdecydowanie polecam tę firmę.
    Pivot

15.03.2024 10:32

Szybka wycena i realizacja zlecenia. Wszystko wykonane starannie. Dbałość o detale, a po pracy posprzątane i zostawiony porządek. Śmiało mogę polecić.
    Michosz

15.03.2024 07:56

Fachowe doradztwo, w wyborze paneli, profesjonalny nadzór podczas montażu .
    Blanco

14.03.2024 14:45

Miałem z nimi do czynienia kilkukrotnie i zawsze byłem zadowolony. Mają atrakcyjne ceny, profesjonalną obsługę klienta i niezawodne dotrzymanie terminów.
    Poltram

14.03.2024 08:03

Usługa wykonana profesjonalnie i według planu. Widać, że Panowie znają się na tym co robią. Polecam w 100%.
    Lider

14.03.2024 07:13

Dobry kontakt z klientem, fachowa wycena jak i realizacja zlecenia. Wykonano panele słoneczne oraz pompę ciepła. Polecam!

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ