GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Lider

14.03.2024 07:13

Dobry kontakt z klientem, fachowa wycena jak i realizacja zlecenia. Wykonano panele słoneczne oraz pompę ciepła. Polecam!
    Michosz

13.03.2024 15:02

Polecam! Sprawnie i szybko zamontowany system fotowoltaiki. W razie jakichkolwiek pytań otrzymałem rzeczową odpowiedź.

16.03.2023 11:18

zibi

13.03.2024 11:37

Jakieś dziwne sytuacje opisujecie. Ja od siebie nie mam zadnych zastrzezen co do wykonanej instalacji i obslugi.
    Aneczka

13.03.2024 03:59

Instalację od Genergy mamy już ponad rok. Wszystko działa bez najmniejszego problemu. Montaż szybki i fachowy. przedstawiciel i cała obsługa klienta ekstra. Wszystko za nas załatwili, nie musielismy latać po ani do zakładu energetycznego, ani do banku, wszytsko na tip top. polecam
    MarioGDA

12.03.2024 21:56

Szybki i fachowy montaż, każde zgłoszenie realizowane ekspresowo i profesjonalnie. Pozwolenia i wszelkie formalności ogarnięte. Zdecydowanie warto podjąć współpracę.
    Chriss

12.03.2024 09:40

Firma podchodząca profesjonalnie do tematu ,panele zamontowane cena przystępna ,kontakt bardzo dobry polecam!
    Pawłowski

12.03.2024 06:36

Profesjonalne wykonanie z dbałością o szczegóły. Dobry kontakt z wykonawcą. Jestem zadowolony. Polecam
    Arko

12.03.2024 06:23

Bardzo polecam tę firmę. Montaż paneli przebiegł szybko i sprawnie, a Pan Jakub Telesiński był niezwykle pomocny, dokładnie wyjaśniając każdy etap procesu

05.03.2024 13:35

Nie rozumiem skąd tyle fałszywych oszczerstw, firma prężnie działa, sprawnie i konkretnie, ze wszystkim pomaga klientom, każdy ma wsparcie 100% w dofinansowaniach. Mam wrażenie że te wpisy są byłych pracowników którzy nie wywiązywali się z obowiązków i właśnie oszukiwali klientów dlatego firma ich się pozbyła a teraz by się zemścić oczerniają ich myśląc że tym zaszkodzą! Polecam w 100%
    Ela (Wielkopolskie)

02.03.2024 12:41

Witam, chciałabym się podzielic szczerą opinią na temat tej firmy, nie wiem skąd biorą się te negatywne komentarze, ponieważ do niczego nie mogę się przyczepić kontakt z panem Mateuszem super, kontakt z biurem tak samo, ekipa montująca - super, rzadko się to zdarza, ale przyjechali Polacy, szybko się uwinęli a na koniec zainstalowali mi aplikację ktora jest połączona z panelami, technicy dobrze dobrali wielkosc buforu oraz moc pompy, wiec na to, ze jest zimno nie mogę narzekać a tego obawiałam się najbardziej
    Darek P.

02.03.2024 12:35

Polecam tą firmę, ze względu na przykre doświadczenia z firmą konkurencyjną miałem wątpliwości odnośnie montażu pompy i dołożenia paneli, ale na szczęście montaż przebiegł bezproblemowo, ekipa była zgrana i widac, ze doswiadczenie bardzo duze (nawet załapali się na obiad), a reszta procesów tj. Zgłoszenie instalacji do energetyki i sprawy zwiazane z dotacjami zostały załatwione ekspresowo, wiec z reka na sercu polecam tę firmę kazdemu, kto by chciał spokojnie spac, ze wszystko zostanie w pełni i profesjonalnie załatwione :)
    klient

02.03.2024 12:29

Zalozylem panele i pompę ciepła z tą firma i szczerze nie mam do czego się przyczepić. Przedstawiciele rzetelnie obliczyli moc instalacji pod moj dom i po pół roku nie mogę narzekać ani na temperaturę w domu, ani na rachunki od enea. Jak na razie zadnych problemow ze sprzetem nie ma, dotacje dostałem po 2/3 miesiacach, a w razie jakichkolwiek pytan to zawsze czy to przedstawiciel czy pracownicy biura byli do mojej dyspozycjj
    Jaskar

23.02.2024 08:20

Wszystko zrobione na najwyższym poziomie. Szybko , solidnie i w dobrej cenie . Polecam !
    Lisu

22.02.2024 16:04

Fachowcy w pełnym słowa tego znaczeniu!!! Cała instalacja przebiegła w 100 % sprawnie! Jestem zadowolony z wyboru firmy.
    Jagiel

22.02.2024 08:15

Współpraca na wysokim poziomie, instalacja została wykonana szybko i bezproblemowo. mili fachowcy, wysoka jakość komponentów. Polecam!
    Jacekk

21.02.2024 11:08

Rzetelna firma fotowoltaiczna. Szybko przygotowana oferta i projekt. Super kontakt w tym wszystkim Potem instalacja na czas. Montaż bez zastrzeżeń. Po montażu też przyjechali zweryfikować czy wszystko w porządku.
    Broks

20.02.2024 14:54

Instalacja została wykonana cztery miesiące temu i do dzisiejszego dnia pracuje bardzo dobrze. 9,9kW wykonane w szybkim terminie na czym bardzo mi zalezalo. Nie zawiodłem się
    Mazak

20.02.2024 13:50

Polecam wykonawcę. Współpracowaliśmy już kilka razy, zawsze profesjonalnie i na czas.
    Relka

20.02.2024 08:13

Szybko, profesjonalnie, miła obsługa i markowe urządzenia super jakości. Już poleciłam ich swoim znajomym.
    Jack

19.02.2024 12:37

Jakośc jakośc i jeszcze raz jakośc. Super ludzie tutaj pracują, bardzo dobrzy specjaliści a przy okazji po prostu życzliwe i pomocne osoby

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Kris

19.02.2024 11:48

Firma wywiązała się ze wszystkiego terminowo, a nawet kilka dni przed ustalonym terminem co niezwykle pozytywnie nas zaskoczylo!
    Izkor

19.02.2024 08:07

Jeśli chodzi o instalację to wszystko działa poprawnie, naprawdę nawet zimą oszczędności potrafią być wysokie. Ja polecam!
    Kawaler

16.02.2024 11:47

Rewelacyjna ekipa montażowa! Bardzo sprawnie zorganizowaliśmy montaż paneli słonecznych, a kontakt z nimi był bez zarzutu. Wszystko przebiegło błyskawicznie, co bardzo mi zależało. Polecam z czystym sumieniem!
    Vitek

16.02.2024 10:43

Rewelacyjny kontakt i błyskawiczne załatwienie paneli, co było dla mnie priorytetem! Montażowa ekipa działała ekstra!
    Wojciech S

15.02.2024 17:21

Zarówno doradztwo, jak i montaż wykonane zostały na najwyższym poziomie, zasługując na piątkę z plusem. Naprawdę polecam każdemu, kto szuka profesjonalizmu i wysokiej jakości usług.
    Crewno

15.02.2024 13:03

Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu do zakończenia instalacji
    Korowski

15.02.2024 11:52

Nie mogłem sobie wyobrazić lepszej obsługi przy instalacji fotowoltaiki! Cały proces przebiegł niezwykle szybko i sprawnie, a pracownicy byli niezwykle rzeczowi i profesjonalni. Zdecydowanie polecam tę firmę każdemu, kto szuka kompleksowej usługi fotowoltaicznej. Jestem bardzo zadowolony zarówno z efektów instalacji w moim domu, jak i w firmie.
    Perok

14.02.2024 15:51

U siebie w domu mam juz instalacje od okolo 2 lat. Jak dla mnie firma sie swietnie pisala. Ogolnie jesli chodzi o zalatwienie wszystkiego, montaż, obsługę to naprawde na piąteczke.
    molen

14.02.2024 12:02

Jestem niezmiernie zadowolony z procesu instalacji; ekipa była profesjonalna i działała na najwyższym poziomie. Dodatkowo, firma w pełni pomogła w załatwieniu wszelkich formalności, co bardzo ułatwiło cały proces.
    troch

14.02.2024 10:30

Niezwykle zadowolony z profesjonalizmu całego zespołu. Komunikacja z przedstawicielem firmy była wyjątkowo klarowna i sprawna. Ekipa montażowa wykazała się nie tylko fachową wiedzą, ale także doskonałym podejściem do klienta. To właśnie tacy specjaliści czynią różnicę w świecie usług. Polecam z czystym sumieniem!
    Tomis

13.02.2024 15:56

Zainstalowaliśmy system fotowoltaiczny pewien czas temu i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego działania. Dotychczas wszystko działa bez zarzutu, a nasze rachunki za prąd znacznie się zmniejszyły. Gorąco polecam tę inwestycję
    Julian

13.02.2024 13:20

Instalacja fotowoltaiczna wykonana już jakiś czas temu i do dziś wszytko w jak najlepszym porządku. Polecam!
    Mankon

13.02.2024 11:08

Firma godna uznania za rzetelność i solidność! Ich wykonanie zadania przebiegło perfekcyjnie, z najwyższą starannością i terminowością. Z czystym sumieniem polecam tę ekipę.
    Konrado

12.02.2024 12:34

Świetnie fachowcy. Rzetelna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Indywidualne podejście. Konkurencyjne ceny
    Rita

12.02.2024 10:17

Rzetelna, solidna i godna polecenia ekipa! Umówione zlecenie zostało wykonane fachowo, z jak najwyższą jakością i starannością wedlug ustalonych terminów
    Kazimierz

12.02.2024 07:33

Polecam z czystym sumieniem, bardzo dobry kontakt, szybka wycena i zlecenie wykonane według moich zaleceń.
    giss

08.02.2024 13:43

Formalności przebiegły łatwo. Ze czystym sumieniem polecam firmę bo naprawdę prowadzą człowieka krok po kroku! i wszystko jest jasne
    Real

08.02.2024 12:09

Posiadam instalacje fotowoltaiczne od marca zeszlego roku czyli prawie rok nam pyknąl i śmiga bez zarzutu.
    Guest

07.02.2024 14:45

Fachowa porada, profesjonalny montaż i dobra cena. jestem zadowolony z wyboru firmy do wykonania naszej instalacji fotowoltaicznej
    Kokos

07.02.2024 12:45

Firma wykonała sprawnie i dokładnie montaż. Jestem zadowolona z wykonania i jakości sprzętu. Następnym razem też bym wybrała ten zespół!

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ