GENERGY POLAND OBRÓT

• Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o GENERGY POLAND OBRÓT Gdańsk

Nie przegap nowości o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

Magdalena

17.11.2023 08:24

Podejście firmy bardzo profesjonalne. Wszystko zgodnie z umową, bez problemów, kontakt również bez żadnych zastrzeżen, zawsze odpowiadają na telefony czy meile.
    kobyy

16.11.2023 08:38

Kontakt staly i bezproblemowy, z wyceny i działania instalacji jestem zadowolony. Ogólnie udana wspolpraca
    Izabela

15.11.2023 13:50

Ich zaangażowanie pozwoliło nam uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek i sprawiło, że cały proces inwestycji był gładki i efektywny.
    black24

15.11.2023 11:31

Profesjonalizm tej firmy fotowoltaicznej przeszedł nasze oczekiwania. Nie tylko perfekcyjne podejście do technicznych aspektów ale też super kontakt
    Lidka

14.11.2023 11:22

Ich zaangażowanie i precyzja w detalach sprawiły, że cały proces inwestycji był dla nas zaskakująco prosty. Bardzo polecamy ich usługi
    Hannah

13.11.2023 19:05

Profesjonalizm firmy objawił się nie tylko w aspekcie technicznym, ale również w staranności detali. Dzięki ich zaangażowaniu, uniknęliśmy zbędnych trudności, co znacznie ułatwiło nam cały proces inwestycji.
    plech

13.11.2023 12:49

Brak jakichkolwiek komplikacji oraz terminowa realizacja prac sprawiły, że możemy szczerze polecić tę firmę każdemu poszukującemu profesjonalistów w dziedzinie fotowoltaiki.
    borowski

13.11.2023 09:31

Pracownicy firmy są nie tylko kompetentni, ale również bardzo życzliwi i otwarci na wszelkie pytania czy wątpliwości klienta. Dzięki temu cała współpraca przebiegła w przyjaznej atmosferze, co sprawiło, że byliśmy pewni, że nasz projekt jest w dobrych rękach.
    Kerpko

12.11.2023 17:43

Doświadczeni pracownicy firmy fotowoltaicznej wykazali się profesjonalizmem na każdym etapie współpracy. Ich rozległa wiedza techniczna oraz umiejętność skutecznego rozwiązywania ewentualnych problemów sprawiły, że cały proces instalacji paneli słonecznych przebiegł bez żadnych kłopotów.
    Iza

12.11.2023 17:22

Firma dostarczyła usługę zgodnie z umową, spełniając wszystkie postawione oczekiwania. Ich rzetelność i pełne zaangażowanie w realizację projektu zasługują na najwyższe uznanie.
    Miriam

11.11.2023 17:24

Super firma!!! Fachowo, kompleksowo, odpowiedzialnie, terminowo, rzetelnie, szybko, estetycznie, czysto
    Krzysztof

10.11.2023 11:54

Jeśli szukasz firmy fotowoltaicznej, to ta jest naprawdę warta uwagi. Mają doskonałą ofertę i świetny kontakt z klientem.
    Bartoszyc

09.11.2023 06:39

To solidny partner w dziedzinie fotowoltaiki. Fachowcy, którzy z nimi współpracują, są naprawdę kompetentni.
    zaracz

09.11.2023 04:12

Firma ta jest naprawdę godna zaufania. Ich instalatorzy są świetni, a oferta robi wrażenie.
    Irma

08.11.2023 08:58

Solidna firma zajmująca się fotowoltaiką. Mają naprawdę dobrych instalatorów i dobrą ofertę
    Basker

07.11.2023 14:03

swietne podejście do klienta, nie nachalne a wszystko wyjaśnią dokładnie. Bardzo serdecznie polecam firme
    Jerko

07.11.2023 10:29

Firma wywiązała się w 100% z umowy, są naprawdę bardzo profesjonalni, mili i kompetentni. Zero problemów
    klient

27.10.2023 17:08

Nasza współpraca z nimi była bezproblemowa, a zespół techników pracował z dbałością o każdy szczegół. Po zakończeniu instalacji dostaliśmy szczegółową instrukcję obsługi, co bardzo nam pomogło w korzystaniu z nowego systemu.
    zachar

27.10.2023 13:53

Ta firma zasługuje na najwyższe pochwały za jakość i profesjonalizm w dziedzinie fotowoltaiki. Ich zespół jest nie tylko kompetentny, ale także bardzo uprzejmy i pomocny. Cały proces instalacji był zarządzany sprawnie, a panele pracują bez zarzutu.
    Jaga

27.10.2023 13:05

Byliśmy mile zaskoczeni profesjonalizmem ich zespołu oraz szybkością, z jaką ukończyli instalację

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GENERGY POLAND OBRÓT?

Kontakt - GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Al. Grunwaldzka 472C 80-309 Gdańsk

REGON:520815024

Branża główna: Energetyka i elektrotechnika
    Elwira

27.10.2023 11:58

To była dla nas fantastyczna decyzja zainwestować w panele fotowoltaiczne i jeszcze lepsza decyzja wybrać tę firmę do instalacji. Współpraca z nimi była niesamowicie łatwa i przyjemna. Cały proces, począwszy od konsultacji, poprzez instalację, aż po dostarczenie niezbędnych dokumentów, przebiegł bez żadnych problemów.
    Karoll

27.10.2023 11:15

Cały proces instalacji przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Fachowcy z firmy byli kompetentni i bardzo uprzejmi, odpowiadając na wszystkie nasze pytania. Nasza rachunki za prąd znacznie się zmniejszyły od czasu zainstalowania paneli, co przynosi nam ogromną satysfakcję.
    Kowalski

27.10.2023 10:33

Firma solidna i wypada bardzo dobrze na tle konkurencji, nie tylko cenowo. W ubiegłym miesiącu zamontowali mi zgodnie z umową 9.6 kWp. Instalacja została uruchomiona szybko, sprawnie i bez problemow.
    Marian

27.10.2023 09:29

Współpraca udana, przy budowie domu spotkałem się z wieloma firmami a tylko tutaj wszystko dopięte na ostatni guzik i bez opóźnień i problemów.
    Lenna

26.10.2023 15:14

Pełen profesjonalizm świadczonych usług i rzetelnie przygotowana kalkulacja. Ja firmę Genegy mogę polecić
    klientka

26.10.2023 13:20

Miło, sprawnie, i przede wszystkim naprawdę profesjonalnie. Tak jak powinno być
    Jozek

26.10.2023 12:51

Profesjonalne doradztwo przed montażem instalacji, oraz rzetelne i terminowe wykonanie samej instalacji. Pełna asysta i pomoc w procesie realizacji inwestycji
    Konop

26.10.2023 09:59

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Wszystko wykonane w ustalonym terminie.
    Maliszewska

25.10.2023 15:56

Sprawnie wykonana instalacja, Działa bez zarzutu. Strona formalna kontaktów z firmą rowniez bez peoblemów takze polecam
    Jacek

25.10.2023 10:16

Fachowcy jedyni w swoim rodzaju. Miła obsługa, szybka i profesjonalna instalacja. Polecam.
    Paulina

25.10.2023 09:20

Bardzo polecam, szybka wycena, profesjonalny montaż, ale też bardzo dobry kontakt z biurem, dobrze przygotowana dokumentacja powykonawcza.
    Mashon

24.10.2023 15:53

Profesjonalne doradztwo i wiedza z zakresu oferowanej usługi. Wysokiej jakości produkty! Profesjonalny montaż!
    AlanW

24.10.2023 14:29

Kontakt taki jak być powinien, cena w porównaniu do innych ok, montaż czasowo zmieścił się w widełkach podanych przez firmę. Szczerze gdyby ktoś zapytał, poleciłbym
    Ajsho

24.10.2023 10:45

Firma godna polecenia, rzadko zdarza mi się nie mieć minusów, zwykle jestem dociekliwy i coś wynajdę, jednak ku mojemu zdziwieniu wszystko ok
    Czarnok

23.10.2023 18:03

W trakcie budowy domu miałem kontakt z wieloma firmami i fachowcami. Genergy przebił wszystkich. Szczerze Polecam
    Morowszki

23.10.2023 15:27

Bardzo profesjonalna obsługa oraz dopilnowanie wszystkich szczegółów związanych z całą procedurą zakładania fotowoltaiki.
    Mariusz P

23.10.2023 14:54

Super firma, super komunikacja, kultura przy rozmowie, adekwatna cena. Z mojej strony polecam serdecznie bo wszystko przebieglo bezproblemowo
    Jonasz

23.10.2023 13:18

Polecam współpracę z firma. Prace wykonane terminowo, estetycznie, dużo fachowego doradztwa po drodze.
    Barański

23.10.2023 12:03

Polecam, fahowo szybko bezproblemowo. Montaż instalacji bardzo sprawnie zorganizowany, reakcja na sugestie .100 % zadowolenia.
    bonia

23.10.2023 11:26

Instalacja wykonana zgodnie z ustaleniami. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem firmy od początku do zakończenia inwestycji. Jak dla mnie udana wspolpraca

Zostaw merytoryczną opinię o GENERGY POLAND OBRÓT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ