Adres: Wierzbięcice 44a lok. 40A, 61-568 Poznań

Opinie o TaxCoach sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Xxd Nowy wpis

Czy na stanowisku samodzielny księgowy i specjalista ds. Księgowości jest możliwe stała praca hybrydowa? Jesli tak to po jakim czasie od zatrudnienia? Oraz jeśli tak to ile dni w biurze a ile w domu w tygodniu?

@Xxd

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą dla Specjalisty ds. Księgowości. Tak, po 3-miesięcznym wdrożeniu możliwa jest praca hybrydowa z przewagą obecności w biurze (np. 3 dni biuro/2 zdalnie lub 4 dni biuro/1 zdalnie). Z pozdrowieniami, TaxCoach

Kandydat Nowy wpis

Dzień dobry, czy można u Państwa odbyć staż księgowego w trybie zdalnym?

@Kandydat

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszym stażem. Niestety, staż księgowy w naszym zespole nie jest dostępny w trybie zdalnym, ponieważ wymaga bezpośredniego wdrożenia oraz aktywnej współpracy z zespołem. Uważamy, że efektywne przyswajanie wiedzy i rozwój umiejętności w tej roli są możliwe tylko w pełnej interakcji z kolegami i koleżankami z zespołu, co pozwala na lepsze zrozumienie procesów i wymianę doświadczeń. Z pozdrowieniami, TaxCoach

Na jakie wynagrodzenie może liczyć u Państwa młodszy księgowy oraz księgowy? :)

@Kandydat

Dzień dobry, Osoba zatrudniona na stanowisku Młodszego/Młodszej Księgowego/Księgowej może liczyć na wynagrodzenie w granicach 4750 zł - 5100 zł brutto, a Księgowy/Księgowa w granicach 6600 zł - 7000 zł brutto. Dodatkowo może liczyć na premię zespołową, której wysokość zależy od uzyskanych wyników zespołowych. Pozdrawiamy TaxCoach

@TaxCoach sp. z o.o.

Dzień dobry, Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? Od czego zależy premia zespołowa ? Z góry dziękuję za odpowiedź

@Kandydat

Dzień dobry, Rozmowa kwalifikacyjna składa się z dwóch etapów: Pierwszym etapem jest rozmowa z działem HR, drugi etap to rozmowa z Team Leaderem danego działu. Premia zespołowa zależy od wyniku zespołu w danym miesiącu. Pozdrawiamy TaxCoach

TaxCoach sp. z o.o.

W TaxCoach stawiamy na ludzi, dlatego zapytaliśmy się naszych pracowników o ich opinię w kilku istotnych obszarach codziennej pracy. Oto wyniki zebrane przez nasz dział HR:

Atmosfera i relacje międzyludzkie: 100% naszego zespołu pozytywnie ocenia atmosferę w pracy oraz relacje z współpracownikami. To dowód na to, że nasze środowisko sprzyja współpracy, a nasz zespół to nie tylko grupa pracowników, lecz prawdziwa wspólnota.

Codzienne obowiązki i zadania: 76% pracowników wyraża zadowolenie z codziennych zadań i obowiązków, podczas gdy 24% ma do nich neutralny stosunek. Dzięki regularnemu monitorowaniu opinii możemy lepiej dopasować zadania do oczekiwań i talentów naszego zespołu.

Perspektywy rozwoju i awansu: Przyglądamy się również, jak nasi pracownicy ocenili perspektywy rozwoju i awansu. Zaokrąglając wynik, widzimy, że 63% z nich ocenia je pozytywnie, 24% ma do nich stosunek neutralny, a 13% ocenia je negatywnie. Cenimy sobie szczerość i dziękujemy za feedback. Zrobimy wszystko aby za rok poprawić ten wynik. Rozumiemy, jak istotny jest to aspekt kariery, dlatego stale poszukujemy nowych możliwości rozwoju dla naszego zespołu.

Współpraca z przełożonymi: 87% naszych pracowników ocenia pozytywnie relacje ze swoimi przełożonymi. W TaxCoach relacje są oparte na wzajemnym szacunku i partnerskim podejściu – u nas liderzy są częścią zespołu, a otwartość i bezpośrednia komunikacja w zespole stanowią fundamenty codziennej pracy.

Dziękujemy naszemu zespołowi za aktywny udział w ankiecie i zaangażowanie w budowanie naszej wspólnej przyszłości. Dzięki Wam możemy nadal doskonalić naszą organizację i tworzyć jeszcze lepsze miejsce pracy!
Jak opisałbyś przebieg rekrutacji w firmie TaxCoach sp. z o.o. na stanowisko Księgowy/a? Czy odbywa się ona w formie rozmowy, czy kandydat otrzymuje do wykonania jakiś test lub zadania?

Na jakie wynagrodzenie może liczyć młodszy specjalista ds. kadr i płac u Państwa? :)

@Pytanie

Dzień dobry, Osoba zatrudniona na stanowisku Młodszego/Młodszej Specjalisty/Specjalistki ds. Kadr i Płac może liczyć na wynagrodzenie w granicach 4300 zł - 5000 zł brutto. Dodatkowo może liczyć na premię zespołową, której wysokość zależy od uzyskanych wyników zespołowych. Pozdrawiamy TaxCoach

Na jakie wynagrodzenie można liczyć na stażu?

@Kandydat

Dzień dobry, Wynagrodzenie na stażu może się różnić w zależności od wielu czynników, takich jak zakres obowiązków, czas trwania stażu oraz forma współpracy. W celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji zapraszamy do aplikowania do naszej firmy - chętnie omówimy szczegóły podczas rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiamy TaxCoach

Czy istnieje możliwość odbycia praktyk w zakresie kadr i płac czy tylko w zakresie księgowości ?

@Kandydat

Dzień dobry, Na ten moment jest możliwość odbycia praktyk tylko w zakresie księgowości. Pozdrawiamy TaxCoach

Oluś

Dzień dobry. interesuje mnie praca jako doradca podatkowy. Po pierwsze czy uważacie, że warto starać się o zatrudnienie? I przede wszystkim w jakich widełek płacowych zamykają się teraz zarobki?

@Oluś

Dzień dobry, Serdecznie zachęcamy do wysłania swojej kandydatury na maila [email protected] . Po otrzymaniu CV na pewno się skontaktujemy, umówimy na spotkanie i odpowiemy na wszystkie pytania :) Pozdrawiamy TaxCoach

Gigi

Witam. czy jest tu może ktoś kto ma za sobą praktykę studencką? Ze strony dowiedziałem się, że istnieje na nie możliwość. Chciałbym wstępnie się ich podjąć, zwłaszcza że napisane jest o możliwości na późniejsza współpracę po zakończeniu. Mógłby ktoś ocenić a najlepiej opisać przebieg?

@Gigi

Dzień dobry, Praktyki studenckie trwają od 2 do 3 miesięcy, podczas których pod okiem doświadczonych członków zespołu oraz Team Leadera można zdobyć podstawowe umiejętności związane z przyszłą profesją. Praktyki można odbyć w formie całego etatu lub pół etatu, w zależności od trybu studiów. Po tym okresie, jeżeli obie strony będą zadowolone ze współpracy następuje rozmowa na temat dalszej współpracy w firmie oraz awansie na stanowisko Młodszego Specjalisty. Pozdrawiamy TaxCoach

Na jakie wynagrodzenie może liczyć specjalista ds. kadr i plac? Jakie są widełki na tym stanowisku?

@Kandydat

Dzień dobry, Osoba zatrudniona na stanowisku Specjalisty/Specjalistki ds. Kadr i Płac może liczyć na wypłatę w granicach 6000 zł - 7200 zł brutto. Pozdrawiamy TaxCoach

Laura

dzień dobry. w ogłoszeniu ze strony dla młodszej księgowej wskazane zostały szkolenia, lecz bez jakiegoś szerszego rozwinięcia. Czy jest szansa na ich szerszy opis? Ile czasu zajmuje cały program i czy szkolenia są cykliczne?

@Laura

Dzień dobry, Oferujemy wszystkim Księgowym (Młodszy Księgowy/a / Księgowy/a / Samodzielny/a Księgowy/a) cykliczne szkolenia wewnętrzne z zakresu rachunkowości i podatków oraz szkolenia zewnętrzne w ramach Stowarzyszenia Księgowych w Polsce. Szkolenia organizowane są, aby pracownik mógł się rozwijać oraz awansować na wyższe stanowisko. Pozdrawiamy TaxCoach

Na jaką wypłatę może liczyć księgowy?

@Kandydat

Dzień dobry, Osoba na stanowisku Księgowego/Księgowej może liczyć na wypłatę w granicach 6000 zł - 7200 zł brutto. Dodatkowo każdy księgowy otrzymuje premię zależną od wyników danego zespołu księgowego. Pozdrawiamy Zespół TaxCoach

Czy w TaxCoach sp. z o.o. zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?

@Pytanie

Dzień dobry, W przeciągu ostatnich kilku miesięcy zwiększyliśmy zatrudnienie o blisko 20%, wynajęliśmy nowe biura i uruchomiliśmy nowy oddział w Koninie. W skrócie można powiedzieć, że kontynuujemy dynamiczny rozwój i planujemy utrzymać trend także w roku 2024. pozdrawiamy TaxCoach

W jakim systemie wypłacane jest wynagrodzenie w firmie TaxCoach sp. z o.o. na Księgowa? 10 sierpnia ogłoszenie na GoWork.pl.

@Pytanie

Dzień Dobry, Dziękujemy za pytanie. Wynagrodzenie dla księgowych składa się ze stałej podstawy i premii zależnej od wyników danego zespołu księgowego. Pozdrawiamy TaxCoach

Studencie!
Poszukujesz praktyk na wakacje?
Chciałbyś zdobyć praktyczne umiejętności, ale wszędzie oczekują kilku lat doświadczenia?

Zgłoś się do TaxCoach!

To idealna ścieżka rozwoju dla studentów finansów, rachunkowości, ekonomii, zarządzania i pokrewnych, ale nie tylko! Jeżeli wykazujesz chęć do nauki i sumienność to miejsce również dla Ciebie. Wszystkiego Cię nauczymy!
Wejdź na naszą stronę i dowiedz się więcej:  https://taxcoach.pl/oferty_pracy/praktyki-studenckie.html

TaxCoach sp. z o.o.

Z radością informujemy, że dzisiaj rozpoczynamy Owocowe Wtorki w TaxCoach!

Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie TaxCoach sp. z o.o.? Pojawiło się ogłoszenie na GoWork.pl 2 lutego

@Pytanie

Dzień dobry, Dziękujemy serdecznie za pytanie. Umowa jest zawierana na okres próbny wynoszący 3 miesiące, po nim podpisywana jest umowa na okres wcześniej ustalony. Pozdrawiamy TaxCoach

TaxCoach sp. z o.o.

Dzień dobry, Dziękujemy serdecznie za Pani pytanie. Rekrutacja jest już zakończona, aktualnie poszukujemy Samodzielnych Księgowych. Rozmowy przeprowadzamy zarówno w siedzibie firmy jak i online. Pozdrawiamy TaxCoach

TaxCoach sp. z o.o.

Dzień dobry, Dziękujemy serdecznie za Pani pytanie. Wynagrodzenia na stanowisku Samodzielnego Księgowego/ Samodzielnej Księgowej zaczynają się od 6490 złotych brutto na umowie o pracę. Rekrutacja na to stanowisko jest dwuetapowa. Pozdrawiamy TaxCoach

on

Czy w waszej firmie jest dużo osób które są zwalniane bo nie spełaniają oczekiwań?

@on

Dzień dobry, Dziękujemy serdecznie za pytanie. W TaxCoach każdy kandydat przechodzi przez proces rekrutacyjny, podczas którego sprawdzane są wiedza oraz umiejętności. Dzięki temu jesteśmy w stanie wybrać najlepszych kandydatów na dane stanowisko. Testy, które przeprowadzamy, pozwalają nam również sprawdzić mocne oraz słabe strony przyszłych pracowników. Procesy onboardingowe są przygotowywane tak, żeby uzupełnić brakującą wiedzę. W przypadku stażystów nie wymagamy wiedzy, lecz chęci rozwoju i nauki. Wszystkie przedsięwzięcia, które podejmujemy, mają zapobiegać zwolnieniom. Pozdrawiamy TaxCoach

Jak w TaxCoach sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?

@Pytanie

Dzień dobry, Dziękuję serdecznie za pytanie. Ścieżka kariery w TaxCoach sp. z o.o. jest indywidualnie przygotowywana pod każdego pracownika. Tworzymy je w oparciu o doświadczenie, wiedzę i umiejętności. Dbamy również o odpowiedni dobór szkoleń oraz kursów. Awans jest możliwy po spełnieniu odpowiednich wymagań tj. wystarczająco długi staż pracy, zdobyte certyfikaty czy ukończone szkolenia. Oczywiście Zarząd jest zawsze otwarty na rozmowy :) Pozdrawiamy TaxCoach

TOMEK

Polecam Taxa z całego serca, super atmosfera, wspaniali ludzie i wiele doświadczenia wyniesionego ze stażu!

Nw

Jak najmniej, taka tam jest zasada ;p ile wyrwiesz z r... p. Baranowskiego tyle twoje ; )

TOMEK
@Nw

Idąc na staż podczas studiów, pierwszym o czym powinieneś myśleć jest doświadczenie, nie kasa ;) A 1000 złotych w zupełności wystarczyło :)

Nw
@TOMEK

Skoro doświadczenie jest dla ciebie najważniejsze, to zdecydowanie nie trafiłeś najlepiej ; )

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o TaxCoach sp. z o.o. - Poznań

• Jak się pracuje w TaxCoach sp. z o.o.?