DIRKS Service Krosno

• Strumienno
  • Bielów
  • Osiecznica

3. Opinie o pracodawcach Krosno Odrzańskie
  5. Opinie o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.

Opinie o DIRKS Service Krosno Krosno Odrzańskie

Nie przegap nowości o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.!

30.07.2019 20:07

Jakie są zarobki netto na wózku wysokiego składowania itd
    Diks

25.07.2019 00:29

(usunięte przez administratora) i nic więcej !!!!
    A płacić nie ma komu ;)

11.07.2019 04:36

Juz lepiej puszki zbierać, więcej godności, a moze i nawet wypłata lepsza. Kierownictwo patologia ;)
    Daniel

03.03.2019 17:48

Chcialbym sie dowiedziec jaka jest stawka operatora wozka widlowego.
    XXL

05.05.2019 12:55

2.764 PLN na rękę
    Fast

11.07.2019 04:05

(usunięte przez administratora) nie polecam ;)
    robol

25.03.2019 07:20

Coś się źle zaczyna dziać , nawet na dwór nie można sobie wyjść podczas przerwy i obowiązuje zakaz palenia na dworze
    Worker

04.04.2019 17:31

Są tacy co mogą.... Szlachta ich mać...
    Radomia

28.04.2019 16:08

niedługo może... https://wolnemedia.net/sztuczna-inteligencja-zwalniania-pracownikow-amazonu/

25.04.2019 08:03

W czasie przerwy brak możliwości wyjścia na powietrze , brak klamek w niektórych drzwiach w szatni ( ciekawe czemu stworzyli tym sposobem tylko możliwość wejścia/wyjścia z szatni tylko jednymi drzwiami) . Mało ludzi a roboty z każdym dniem więcej . Zmiany w grafiku - potrafią bez poinformowania zmienić iż pracuje się godzinę dłużej. Owszem poinformują pierwszą zmianę, że ma rozpocząć o godz 4 - ale już niekoniecznie powiadomią wcześniej drugą zmianę , że przedłuża im się czas pracy o godzinę . Echhhhh
    Piwko

27.03.2019 13:39

SUPER PRACA ! Pozytywy: można wypić % na przyjęciu z teamliderką :)
    Szlachta

10.04.2019 18:18

Mniej godność. Ją mniej.
    Ala

15.03.2019 10:54

Z tego co wiem to nie przyjmują do pracy Moje sugestie dla Dirks Service Krosno sp. z o.o.: Nie przyjmują do pracy
    Nik

14.02.2019 17:30

Tragedia.obiecali cuda,wysokie wypłaty A tu nic.nie wyrobiona norma.przychodzisz na drugą zmianę A tu o 19godz koniec.Grzegorz kierownik chodzi i ludzi obraża. Nic nie robi tylko klnie az uszy bola.traktuje ludzi jak śmieci.udaje cwaniaka A jak widzi dyrektora kłania się w pas zapomniał jak źle wyraża się o nim jak to nie widzi.
    Psiunia

18.02.2019 19:28

Na tekst że ludzie będą nagrywać, to była gadka, że to nielegalne ( jest podobno coś w umowie ), tak mówił "gruby".
    Olga

24.12.2018 10:01

A jak tak Ciecie z Ochrony .Jest tam kikoro pajacy . Jak wypłosz bez uzębienia stay łeb co lata z alkomatem.Takiego gówna to nie widziałam nigdy ......Banda pajacy.....

22.01.2019 20:44

Niestety to prawda. Można pomyśleć, że ktoś kto nie pracuje w firmie a się o niej wypowiada - to od razu pisze głupoty i roznosi plotki, ale w tym wypadku wszystko się zgadza i potwierdzam (jestem pracownikiem, ostatni miesiąc na szczęście).

03.02.2019 11:21

A kto powiedział, że nie pracuje... Jest więcej informacji, których niestety nie można upublicznić ( zapisy umów z Zooplus, czy Hillwood). Co mogę, to napiszę, ale w granicach prawa... Pozdrawiam.

16.12.2018 11:41

Witam. Znalazłem ofertę http://dirks-krosno.pl/index.php/technik-utrzymania-ruchu/ , podobno netto ponad 3 tyś, czy ktoś może coś napisać na temat tej pracy?

22.01.2019 20:51

3400 BRUTTO ! Potwierdzone informacje od poirytowanego pracownika UR, który tylko czeka na aby dać stamtąd nogę.

02.02.2019 17:29

Dzięki za odpowiedź. Mam inną pracę, gdzie potrzebują ludzi z doświadczeniem w UR (mechanika, podstawowa elektryka, i ogólnie PLC).
    Zawiedziona

12.11.2018 12:15

Nie polecam żadnemu szanującemu się Polakowi. Praca głównie pod przybyszów z Ukrainy i Białorusi. Po miesiącu naprawdę ciężkiej pracy i stresu związanego z normami normami i jeszcze raz normami dostałam 1800złotych !!! A zapowiada się tylko gorzej bo już atmosfera na hali jest bardzo napięta. Chcąc pracować na miejscu po rezygnacji z Ingramu, niestety pora tam wrócić. Szary człowiek też ma swoją godność a nie pracować od piątku do poniedziałku i mieć 3 dni wolnego i znowu iść od piątku do niedzieli.
    badacz

19.01.2019 03:09

a po powrocie do Ingram wylecialas za alko super opinia
    Aleks

29.01.2019 21:30

Kocie żarcie zaszkodziło, czy żal .... ściska
    pulchik

20.01.2019 09:13

Ciężka fizyczna praca . O ile praca sama w sobie nie jest skomplikowana to kierownictwo "stara się" robić wszystko aby ją dodatkowo obrzydzić . Dla nich liczą się tylko piki , piki i jeszcze raz wyniki . Robiąc 10 godzin (czasem bywa mniej bo brak zleceń) można być zmęczonym - ale ICH to nie obchodzi . Nie ma człowieka - są piki. N(usunięte przez administratora) Ciekawa jest "ochrona" która sprawdza wykrywaczem ludzi gdy już przebrani wracają do domu - hahahaha - wszelkie zamki i inne przedmioty w torbach , kieszeniach piszczą i co ? - rozbierać się trzeba ? - nawet nie sprawdzają co piszczy więc totalny bezsens ( no ale chyba im kazano tak robić. Kto ma sprawny kręgosłup , troszkę siły w rękach i odporną psychikę spokojnie sobie poradzi
    To tylko on

23.01.2019 09:55

Dziadku bo Ci żyłka pęknie .Co się spinasz ,czyżby pampers już był pełny. Boicie się zwolnień bo nikt by was nie zatrudnił POPIERDÓŁKI bo tylko jak psy umiecie warować i wykonywać polecenia za pare złoty. Macie tam puszki dla kota to zawsze możecie na nocce sobie podjeść na koszt Dirks-a patologio na zlecenie.
    To tylko on

23.01.2019 15:01

Średnia wieku DOZORCÓW ( psełdo ochrony ) w Dirks Krosno Odrz wynosi 70 lat jest czym się chwalić.Dyrekcja Dirks chyba chce sobie strzelić w kolano... Katastrofa Dozorcy ....
    nie muszę

17.11.2018 09:35

Ktoś komu nie chce się pracować zawsze będzie narzekał . Praca jak praca - trzeba się nieco nagimnastykować aby zarobić ponad 2 tyś netto . No ale w większości zakładów dla niewykwalifikowanych pracowników takie są stawki więc nie ma się co dziwić , że tutaj także . Jak się komuś naprawdę nie podoba zawsze można odejść bo nikt nikogo na siłę TAM nie zatrudnia. Czy TU jest mobbing? - ja osobiście nie zauważyłem . Zgadzam się z opiniami iż nie jest praca lekka , miła i przyjemna - bo nadźwigać się trzeba i to w miarę szybko a póki co ludzi do tej pracy jest zdecydowanie za mało więc osoby które już są zaiwaniają za kilku . Póki co również nie zauważyłem aby "białe kaski" wykorzystywały swe stanowisko nadużywając "władzy" - ONI też mają swoich przełożonych i muszą dopilnować realizacji planów . Ot normalny zakład pracy nastawiony na ilość ilość i jeszcze raz ilość
    Na okresie próbnym

10.12.2018 14:38

Oczywiście Ukraińcy są jak najbardziej w porządku, często są lepiej wykształcenie niż my tutaj. Chciałem tylko zaznaczyć podejście pracodawców że prędzej będą szukać pracownika na drugim końcu świata niż zapłacą normalnie. Jedyny sposób żeby w Polsce zarabiać więcej to zmienić szefa

22.01.2019 21:06

Kadry kierowniczej pozostawia wiele do życzenia. Napotkać osoby cechujące się zachowaniem nieadekwatnym i nieprofesjonalnym do zajętych stanowisk, a ponadto które są: - aferzystami, strasząc własnymi przełożonymi na wyższych stanowiskach - brygadziści. - plotkarzami, lubującymi się w omawianiu prywatnych spraw pracowników w każdym możliwym tonie, manipulującymi wskaźnikami, od których zależne jest przydzielanie i wysokości premii ,(usunięte przez administratora)
    ,.,

15.01.2019 13:46

Czy są przyjęcia do pracy

Kontakt - DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.

ul. Newtona 5 66-600 Krosno Odrzańskie

13.01.2019 22:40

Odnośnie Dozorców w firmie Dirks bo tam nie ma ochrony tylko Dozorcy .Tak mają napisane w umowach. dozorować - mieć dozór, czuwać nad czymś, pilnować, strzec czegoś, kogoś: Dozorował robót przy budowie drogi. Dozorował zwózki zboża. Dozorować robotników. dozorca - ten, kto dozoruje, pilnuje kogoś, czegoś: Dozorca domu, osiedla. Dozorca drogowy, więzienny. portier - pracownik pełniący służbę przy wejściu do jakiejś instytucji, odźwierny, rzadziej w hotelu: pracownik recepcji zawiadujący pokojami, recepcjonista. Pod hasłem ochrona znajdujemy objaśnienia następujące: ochrona - straż mająca na celu utrzymywanie porządku, czuwanie nad czyimś bezpieczeństwem: Ochrona kolejowa. Ochrona osobista. Ochrona prezydenta, rządu.

13.01.2019 22:34

Odbośbie Dozorców w Dirks a nie ochrony bo w umowach mają dozorca a nie ochrona. dozorować - mieć dozór, czuwać nad czymś, pilnować, strzec czegoś, kogoś: Dozorował robót przy budowie drogi. Dozorował zwózki zboża. Dozorować robotników. dozorca - ten, kto dozoruje, pilnuje kogoś, czegoś: Dozorca domu, osiedla. Dozorca drogowy, więzienny. portier - pracownik pełniący służbę przy wejściu do jakiejś instytucji, odźwierny, rzadziej w hotelu: pracownik recepcji zawiadujący pokojami, recepcjonista. Pod hasłem ochrona znajdujemy objaśnienia następujące: ochrona - straż mająca na celu utrzymywanie porządku, czuwanie nad czyimś bezpieczeństwem: Ochrona kolejowa. Ochrona osobista. Ochrona prezydenta, rządu.
    ??

12.01.2019 14:10

Może kiedyś ale kasa za odrą lepsza .....
    Śwonka pepka

29.12.2018 15:37

A widzę że poruszony tenat ochrony . Pracuje tam i z tego co widzę to ochrona łamie przepisy kodeksu pracy. Badanie alkomatem tak ale tylko na żądanie kierownictwa lub jak czuć alkohol a nie wszystkich sprawdzają po ŚW to jest łamanie prawa . Kontrola wykrywaczem tak ale tylko jak pracownik zostanie wcześniej o tym poinformowany a nie sprawdzają wszystkich , to jest łamanie prawa pracy . Narkotesty króre mają być są absolutnie nielegalne . Stanie jak pajac nad pracownikiem czy nie kradnie to też łamanie kodeksu pracy. Powiem tak .Sprawa została zgłoszona do PIP w Zielonej Górze i ktoś za to beknie bo to zakład pracy a nie więźenie . Tak że panowie z ochrony nie wiem kto waszym koordynatorem jest ale jest idiotą do potęgi.
    Quality

31.12.2018 09:48

Troszkę Ci wyjaśnię jak to działa. Robol cały czas ma czuć na sobie presję, ma być wydajny. Kierownicy na hali uśmiechają się, a chwilę potem w raportach piszą paszkwile na pracowników, i to niekoniecznie na swoich podwładnych. Od tego zależą i premie/nagrody, lub ewentualne kary. Uważajcie bardzo na parę brzuchaty/brodaty, niby uśmiechnięci wydają się spoko, ale jest inaczej... Kierownicy/brygadziści pomogą Ci podnieść paczkę, czy pomóc przy wózku, ale przy okazji "pociągną za język", zaznaczę że nie dotyczy to wszystkich. Ja też na wiosnę odejdę, człowiek nie męczy się tyle fizycznie co psychicznie. Pozdrawiam serdecznie , ale niekoniecznie wszystkich pracowników.
    już były

29.12.2018 12:17

Mało ludzi więc trzeba robić za "kilku" . Wymagania rosną - możliwości nie więc niektórzy kierownicy chodzą z lekka "wnerwieni" poganiając ludzi . Mimo to, panuje względny spokój - ale chyba do czasu . Pracownicy z Ukrainy pojawiają się ale i znikają -- więc szkoda, że "występuje brak szacunku" do rodzimych roboli którzy mogliby pracować dłużej . Nie mam na myśli "leserów" lecz tych którzy uczciwie pracują w miarę swoich sił i możliwości . Więcej ,więcej , szybciej - dewiza zakładu . A przerwa 20 minut to niestety zbyt mało aby zdążyć dojść do szatni , coś na ciepło przekąsić (kolejki) i wrócić na czas. Również jesteśmy tylko ludźmi i po 7-8 godzinach intensywnej pracy może nastąpić znużenie, zmęczenie - więc pozostały czas niekoniecznie jest intensywny --- ale ONI mają to gdzieś bo robol ma robić . Ot taka specyfika - więc pora zwijać manatki

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DIRKS Service Krosno?

21.12.2018 16:23

22.12.2018 08:50

Sorry - ale chyba sama/sam (tu możesz być kimkolwiek) jesteś idiotycznym pajacem . Ukraińcy są OK ( co nie można powiedzieć o niektórych Polakach) a kierownictwo robi to co ma zlecone "z góry" . Ot tyle w tym temacie
    Hulajnoga

14.12.2018 19:08

Hehe.Kadra szkoliła się u Nas w Wojkowicach,cóż mogę powiedzieć?Banda matołów i nadymanych pseudo kierowników co to wszystkie rozumy pozjadali a w głowach żadkie (usunięte przez administratora) zamiast mózgu.Tyle.
    ktosik

17.12.2018 11:02

Mało istotny fakt , najważniejsze to dopilnować aby ludzie swoje robili - reszta to drobiazgi -pozdrawiam-
    Martynkaaaa

10.12.2018 20:32

Praca jak każda na magazynie jednym słowem traktują ludzi jak śmieci brygadzisci mają swoich pupilow inni odchodzą na bok sa tez pracownicy którzy gnebia swoje koleżanki ze zmiany A brygadzistka ma to gdzieś idąc do niej mówiąc jaka jest sytuacja odpowiada na to że ja to nie interesuje i swoje sprawy mamy załatwiać poza praca..!! Zwolnili mnie sama nie wiem za co na wypowiedzeniu nie ma podanego powodu zwolnienia.. A co do pensji jaka praca taka płaca nie opłaca sie jeżeli trzeba daleko dojeżdżać.. NIKOMU NIE POLECAM TEJ PRACY JEST KOSMOS TAM I CZYSTY (usunięte przez administratora)CHYBA ZE. KTOS MA DOBRA PSYCHIKE...!!!
    Nowy

12.12.2018 12:00

Skoro nie interesuje to trzeba odpłacać tym samym, chodzić z kijem bejsbolowym tak żeby wszyscy widzieli, chcesz pokoju to bądź gotowa do wojny. Ale nic nie przebije możliwości wyboru, są dużo lepsze miejsca. Fakt niektórzy brygadziści i liderzy jakby z pierwszej łapanki, mają małe pojęcie o swoich obowiązkach, Oni mają umożliwić nam jak najefektywniejsze wykonywanie naszej pracy, a często żeby zrobić coś dobrze muszę wprost się sprzeciwić i zrobić dokładnie na odwrót niż sobie jaśniepanie życzą, ale nie wytłumaczysz. Podejrzewam że na wiosnę większość zwłaszcza młodych wymiecie. Na miejscu Ukraińców też bym pojechał kilka przystanków dalej żeby zarabiać 2-3 razy tyle, i tak już poza domem.
    Zwolniony pracownik :(

30.09.2018 10:44

Witam, otóż jestem załamany tym co dzieje się w tej firmie, wysłano nas na szkolenia pod Wrocław i juz na szkoleniu zwolniono duża liczbę osób DRAMAT do tego warunki pracy pracy okropne praca stojąca-chodząca przez 10h dziennie i tylko 20 minut przerwy, już przy rekrutacji i składaniu CV są problemy otóż kobiety siedzące w biurze siedzą jak za karę szczególnie starsza kobieta na krótko ścięta z która nie można dojść do porozumienia, siedzi w telefoniku,zero szacunku do ludzi, na wyższe stanowisko biorą tylko stare osoby, nie stawiają na młodych i rozwój,płaca stragedia 1960zl na reke do tego 150zl premii frekwencyjnej wystarczy urlop lub L4 i premia leci NIE POLECAM!!!!
    pracujący

20.10.2018 09:53

Póki co ludzi jest zdecydowanie za mało . Ukraina uzupełnia braki - ale w dalszym ciągu niewystarczająco . Co do innych narodowości na razie ich nie widzimy.
    Salvation

14.11.2018 18:30

mylna odpowiedź przerwa 1 trwa 20 minut( z czego 4 minuty trwa dotarcie a prawie tyle trwa sprawdzanie przez ochronę) 2 przerwa trwa 15 minut i podobny rytuał nie wliczam czasu w kolejce do automatu z napojami :/ więcej przerw nie ma
    Salvation

14.11.2018 18:18

Moja zmiana A jest super, kierownik i brygadzista są bardzo tolerancyjni i mają stalowe nerwy :P a ludzie z , którymi pracuję są po prostu super... zresztą reszta kierownictwa i biurowce są OK:) Lubię atmosferę w Dirks Service Krosno sp. z o.o. za: Ludzie i atmosfera

11.10.2018 15:05

Witam Praca 3 zmianowa od pon do niedzieli.po 10 godz lub w piątek 12 sobota 8 w niedziele 10. Za to jest wolne w tyg. Wiec są plusy i minusy. Co do pracy nie jest aż tak źle. Staramy sobie pomagać. Jako kobieta nie zawsze daje rade coś podnieść czy włożyć do kartonu ale nawet kierownik pomoże jeśli jest gdzieś obok. Atmosfera tez nie najgorsza. Jest mało osób wiec łatwiej się dogadać. Ogólnie nie mam złego zdania. Ale faktycznie były zwolnienia. Jedna osoba poleciała za alkohol. Parę osób sami zrezygnowali ale z tego co wiem to ponieważ znaleźli lepsza prace za lepsze pieniądze. Co do pan z biura. Nie mam złego zdania. W miarę idzie sprawnie załatwianie czego kolwiek. A i najważniejsze bo po krosnie juz chodzą historie ze na hali są szczury i śmierdzi. Coz nie śmierdzi nie ma myszy czy szczurow. Na całej hali są rozłożone plapki.gdyby coś jednak się przypaletalo.minusem jest chłód na hali ale firma daje ciepłe polary. Będzie też ekspres z kawą. Mamy dopłacaNe do kanapek. Dobra bułka kosztuje 1 zl kawa herbata inne napoje tez za 1 zl. Jest fundusz socjalny ale puki co nie znamy szczegółów. Ubezpieczenie od 1 zl.

08.11.2018 14:48

Nie wierzę jak bardzo potrafiło się zmienić przez okres 1 miesiąca. Na początku było na prawdę super. Obecnie jest katastrofa, obiecywali, że kobiety nie będą dźwigali paczek powyżej 20kg co jest kłamstwem. (usunięte przez administratora)Wszystko rozumiem, ale wszystko w granicach minimum przyzwoitości. Robi się straszny (usunięte przez administratora) i ludzie masowo składają wypowiedzenia. Przerwy zmienili z 50 minut do 35 minut a wymagania wciąż rosną. I co do gryzoni to myszy polne już harcują po hali po rozsypanym jedzeniu .Jedyny plus jest taki że bułki dalej są po 1 zł.
    sprawdzam

10.11.2018 11:52

Jestem ze zmiany A i po raz pierwszy słyszę aby ktoś tak nazywał kiera. W firmach tego typu zawsze jest nastawienie na ilość i oczywiście jakość - liczy się norma , norma i jeszcze raz norma . Wracając do kiera - nie abym go bronił - ale zdaję sobie doskonale sprawę iż ON też ma narzucony z góry plan i od NIEGO wymagają realizacji . Nie słyszałem aby na kogokolwiek krzyczał, wyzywał itp - owszem stwierdzał iż ktoś robi mało iż powinien poprawić wyniki . Przekaże , że były błędy i aby w przyszłości bardziej uważać - ale to właśnie rola kierownika zmiany . Mało nas - to fakt a wymagania rosną - ale odgórnie. Zdarza się, że paczki ważą powyżej 20 kg ale to wina zamawiających hahaha . Przerwy - fakt że ucięte i te 15 minut to tragedia szczególnie, że zanim się wyjdzie (wprowadzili ostrzejsze kontrole) to spokojnie 5 minut zleci . Osobiście uważam iż jeszcze nie jest tak źle - pracowałem w gorszych warunkach i przy prawdziwym mobbingu . Póki co ciągle oceniam czy warto zostać na dłużej i jak do tej pory wygląda to połowicznie czyli jeszcze nie ma tragedii
    sprawdzam

06.11.2018 09:17

cytat z Dlaczego warto? :"... Kawa/herabata/woda nielmitowana oraz niske ceny udostępnianych produktow szaf foodowych..." . Gdzie znajduje się ta kawa , herbata? - bo z tego wynika iż też jest darmowa . Nie abym był roszczeniowy , ale skoro ktoś podaje coś takiego do publicznej informacji to .... Póki co , trudno jednoznacznie określić warunki pracy - jedno jest pewne praca nie należy do lekkich bo sporo trzeba się nadźwigać - więc raczej nie bardzo dla osób ze schorzeniami kręgosłupa. Praca nie jest zbyt skomplikowana . Zwiększają się wymagania - jednak niezbyt proporcjonalnie do ilości pracujących tam osób - nie wiem czy w tej chwili na zmianie jest 1/3 stanu osobowego który powinien być. Ogólnie nie jest jeszcze źle i każdy chętny może sam ocenić i spróbować swych sił przychodząc choćby na miesiąc . System motywacyjny - dla 3 najlepszych pikerów premia 2tyś pln brutto ( bez wnikania w szczegóły - bo za błędy może być obniżona) . Dla kolejnych również są premie wydajnościowe w pomniejszonej wysokości , ale też atrakcyjne
    optymista

04.10.2018 21:37

Nie ma pracy źle, jest jeszcze gorzej. Nie był, nie widział, no tak ale słyszał. Takim podejściem nic się nie zmieni.
    Agnieszka

04.07.2018 11:38

Witam Wszystkich zainteresowanych pracą w centrum logistycznym Dirks Service Krosno Odrzańskie zapraszamy do zapoznania się z informacjami umieszczonymi na stronie www.dirks-krosno.pl
    krośnianin

17.09.2018 22:00

Mam wrażenie jakbyś szukał chętnych do tej pracy za naszą granicą . Czas pokaże jakież to opinie będą o tym zakładzie - póki co , to jeszcze za wcześnie aby coś pisać . Zarobki to prawda -nie zachęcają - ale praca na miejscu i jak tam będzie , to się okaże . Jeśli szefostwo dojdzie samo do takich wniosków jak Twoje - to z pewnością będą coś działać aby inwestycja przynosiła zyski a i pracownicy nie narzekali . Spodziewam się napływu Ukrainy - ale jeśli będą dobrymi pracownikami to czemu nie? Mam dziwne odczucie iż nieco mącisz :)
    Schaltchranktechniker

20.09.2018 21:57

Witam. Nie szukam chętnych, wolny wybór. Fakt dojazdy, ale pozostałe aspekty pracy ok,tzn,można trafić kiepsko. Jak wygląda praca na magazynach wiem, raczej dla młodych,można zarobi 3 tyś. Kiedyś pracowałem na piku, ale latka lecą. Są normy,które trzeba wykonać, firma ma przed wszystkim zarabiać.Zmiany po 10 godz. są ciężkie i męczące, ja 8 byłem padnięty. Warto zainwestować w język, są fajne oferty, im dalej tym atrakcyjniejsze. Wracając do tematu, jak pojawią się obcokrajowcy, to naszym będzie ciężej, nikt pieniędzy za darmo nie daje, zwłaszcze gdy firma nastawia się na tańszą siłę roboczą. Życzę powodzenia wszystkim.
    Ciekawy

14.09.2018 20:45

Widzę, że już tam dużo się dzieje i całkiem spora ilość ludzi pracuje. W związku z tym czy można już się dowiedzieć jak przełożeni traktują pracowników? Czy wypłata jest na czas . Czy są jakieś informacje odnośnie tego iż firma zorganizuje (wzorem Homanit) jakiś transport chociażby z górnej części miasta ( OK, praca na miejscu - ale zwykły krok marszowy co niektórym może i zająć około pół godzinki do 40 minut - a zważywszy jak słuch donosi iż praca na I zmianę ma być od godz 5.00 może być dla niektórych osób utrudnieniem , oraz II kończąca się gdzieś tak około godz 01-- utrudnienie głównie dla kobiet wracających nocą). Nie abym wydziwiał - ale rozchodzi mi się głównie o bezpieczeństwo. Rozumiem , że firma jeszcze nie ruszyła z wysyłką - ale widząc tyle ludzi tam to z pewnością już jakieś wstępne opinie mogłyby się pojawić

06.07.2018 09:43

W temacie na chwile obecną brakuje opinii obecnych bądź byłych pracowników zatrudnionych w firmie Dirks Service Krosno. Czy ktoś z Was posiada doświadczenia związane z pracą w tym miejscu? Jak ocenicie szefostwo oraz relacje panujące na linii pracodawca - pracownik? Zachęcam do dyskusji na ten temat.
    Schaltchranktechniker.

22.07.2018 12:18

Na sugestię Pani Agnieszki kopiuję tutaj post z innego wątku. Dirks montuje się w Krośnie Odrzańskim, rynek dla pracodawcy trudny. Pełno ofert pracy w magazynach pod Berlinem (jeżdżą autobusy, ma być ich więcej), pensja minimum 1000E, plus ewentualny Kindergeld. Przy podstawowej znajomości języka niemieckiego, można znaleźć pracę w miastach przygranicznych ( Guben, Cottbus, Eisehuttenstadt, Franfurt/O ). Może być ciężko z pracownikami, zwłaszcza fachowcami. Wszystko zależy od tego co zaoferują... Mogę więcej napisać, jeśli będą pytania.

Zostaw merytoryczną opinię o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.