DIRKS Service Krosno

• Strumienno
  • Bielów
  • Osiecznica

3. Opinie o pracodawcach Krosno Odrzańskie
  5. Opinie o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.

Opinie o DIRKS Service Krosno Krosno Odrzańskie

Nie przegap nowości o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.!

RSZ

12.02.2020 11:10

Przyjmujecie do pracy osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności?
    o

08.02.2020 11:03

Pracowałam tam. Odradzam. Kierownictwo sie wywyższa, presja czasu no i krzyki... Czulam sie jak robol, jak zero, ktore ma pracować a nie jak pracownik, część firmy.
    Cześć

09.02.2020 12:42

A na której zmianie? Bo widzę ze tu zdania są podzielone. Myślę o złożeniu cv i chce wiedzieć ewentualnie która zmiane omijać. Chyba ze na każdej tak jest?

01.02.2020 02:23

To co się dzieje w tej firmie należałoby opisać w gazecie :) Nigdy nie odzyskacie dobrego imienia z takim kierownictwem. Nic dziwnego że zmiana A jest tak opisywana przez pracowników, ponieważ wszystko to prawda. Zespól fajny i zgrany- Pozdrawiam ale zarządzanie powinniście zmienić bo sypie się wszystko od zarodka. Zawiść, zazdrość i skłócanie pracowników na porządku dziennym. Dyskryminacja z powodu wyglądu? Nagonka za wyrażanie swojego zdania i chęci usprawnienia pracy? Śmiech na sali. Żadna szanująca się firma nie powinna wyrażać na to zgody.

03.02.2020 15:11

próbuj, może Tobie się uda :)
    D?

06.02.2020 14:31

Ludzie zmiłujcie się. To fakt, nowy brygadzista bardzo miły, wychowany i uprzejmy człowiek. Pani Julita również :) Oby więcej takich ludzi w Firmie to coś się ruszy(może). Na zmianie A zaczynamy zauważać brak kompetencji a przede wszystkim WYOBRAŹNI u nowego kierownika i jego uprzejmej koleżanki po fachu. Bez porównania z poprzednikiem, POZDRAWIAM :) Firma sama w sobie nie jest zła. Zależy czy kierownik i brygadzistka nie mają kaprysu i Masz w sobie to ''coś'' żeby być przez nich szanowanym haha. Jak to powiedziała Pani ze zbojowni: NA SZACUNEK TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ

08.06.2019 01:26

Przeglądający na oczy

07.08.2019 18:39

Nie żadna ludzka uczynność tylko zwykły zdrowy rozsądek, żadna łaska, ciekawe czy sama chciałaby zap... ryzykując zdrowie własnego dziecka
    ja

06.02.2020 14:09

o wlasnie, to to :)

03.02.2020 13:49

Firma ma głęboko gdzieś pracowników (usunięte przez administratora) Zarządzenie Nr6/2019 Dyrektora z dnia 09.04.2019 &1-- przykład niedzieli zmiany A gdzie ludzie dowiedzieli się dopiero na przerwie, ze zostaną godzinkę dłużej. Zresztą nie po raz pierwszy taka sytuacja miała miejsce. Niby to tylko jedna godzina , ale już suma jedenastu godzin ciężkiej fizycznej pracy swoje robi na organiźmie. Proszę nie tłumaczyć się dużą ilością zleceń bo o tym słyszymy już od około pół roku, po prostu zatrudnijcie odpowiednią ilość ludzi . Przyzwoicie płacicie więc chętnych chyba nie brakuje ?? Ludzie mają dość i póki co na razie tylko szepczą po kątach, ale gorzej będzie gdy masowo zaczną rezygnować. Wtedy co ? Ci co zastaną będą robić za trzech ? Bo dużo zleceń? (usunięte przez administratora) Pozdrawiam i się poważnie zastanawiam nad rezygnacją
    nie

16.01.2020 08:45

Nadgodzin juz nie ma. jest to duzy plus. inaczej sie pracuje 10 godzin. mozna by pomyślec ze wszytko wraca na dobre tory.... ale chyba firma lubi meczyc swoich pracownikow. skoro nie dojechali nas fizycznie to trzeba psychicznie. żeby za oszczedzic na wypłacaniu za nadgodzinny jest po prostu szał na rozdawanie mandatów. i to tyczy sie kazdego pracownika. przoduje w tym zmiana A. napewno moja wypowiedz zostanie ocenzurowana poniewaz firma nie lubi gdy na forum mowi sie o mobbingu jaki panuje. ale jak mozna nazwac wyzwiska w strone pracowników. najczesciej sa one kierowane do pracowników z ukrainy, ktorzy nie wiedza albo nie umieja sie bronic. straszenie zwolnieniem z pracy i dokladanie obowiazkow,ktore nie prowadza do polepszenia lub usprawnienia calego procesu wysyłki towaru. same teksty o podlozu seksualnym do ładniejszych lub młodszych pracownic z ukrainy tez sa bardzo nie na miejscu. najgorsze ze te słowa uwagi sa kierowane od osoby która ze wzgledu na swoje stanowisko powinna cechowac sie wysoka kultura osobista.

01.02.2020 16:21

dokładnie! skanery w łapy i lecą. Hala by stanęła na tydzień :)
    zainteresowany

01.02.2020 19:15

O jakiej nowej hali piszesz? Konkurencja działa lepiej niż prawa i kodeksy
    Ktos

22.01.2020 16:06

Czy jest nozliwosc zamiany zmian
    piker

24.01.2020 18:46

Jeżdżę i widzę co się dzieje często począwszy od rozładunku , poprzez pakowanie a kończywszy na załadunku. Szybkie paczki i często zbrojenie nie może nadążyć i wtedy kto umie to sam zbroi --- no ale wtedy bywa brak kartonów bo "góra" nie może się wyrobić . Ot taka polska kwadratura koła - jakoś to będzie byle dużo pików. Dopiero gdy naprawdę "gorąco" się robi to uzupełniają ludźmi z przypadku i według mnie również stąd biorą się różnego rodzaju błędy ( pakowanie, załadunek) . Rozumiem też , że firmy nie stać aby zatrudniać na tamtych stanowiskach więcej osób ponad --- dla kierownictwa często nie ma znaczenia czy taka sama ilość ludzi zrobi na zmianie 9 tyś czy też 13 tyś zleceń - a kilogramy przenoszone dochodzą w tony
    Ktos

27.01.2020 19:45

Z B nA a
    Vip

27.01.2020 16:45

Dzięki tej firmie czuje się jak gwiazda. Każdy mój ruch jest obserwowany z uwaga☺ kamery są wszędzie. 2 karty żeby wejść na firmę. I co najwazniejsze to te zdjęcia wysyłane kierownikowi(usunięte przez administratora) jak bym nie daj Boże zapomniał ze usiadłem na chwile albo z kimś zamienilem dwa słowa. Na szczęście zdjęcie z kamer plus opis plus upomnienie ewentualnie mandacik bardzo pomagają w określeniu gdzie byłem konkretnie o której godzinie. Bardzo pomaga w walce z Alzheimerem
    Jola

23.01.2020 20:19

Na jakie stanowiska są obecnie rekrutację? Bo jestem zainteresowana pracą u was?

24.01.2020 09:33

Witam, obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko pracownika magazynowego. Szczegółowy przydział zależy już od uzgodnień z kierownikiem zmiany. Zachęcam do złożenia CV w dziale HR lub na adres: [email protected]
    Piotr

13.01.2020 17:33

Czy macie jakąś pracę w biurze?

17.01.2020 10:46

Witam, obecnie nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko pracownika biurowego. Zachęcam jednak do złożenia CV w dziale HR lub na adres [email protected]

17.01.2020 15:28

zawsze mozesz sie zatrudnic normanie jako pracownik magazynowe i wtedy bedzie ci łatwiej przejść na stanhowisko jesli sie zwolni
    Jooo

04.01.2020 18:39

Nadgodziny miały być 2 miesiące obecnie trwają 4 miesiąc nie chodzi o dodatkowe zmiany tylko ciagłe wydłużanie co dziennie zmiany co jest bardzo męczące i wykanczajoce ogólnie nie polecam pracy w tym (usunięte przez administratora) ciagle nadgodziny nadgodziny
    B

11.01.2020 16:16

Ok, to postresujmy trochę dyrektora, kierowników i całą resztę brakiem normy. Taka praca
    Karol

15.01.2020 21:57

A czy praca nie powinna być stawiana na równi z hobby. Wtedy przychodzimy do niej z uśmiechem. Oj ktoś nie przeczytał co napisał

22.12.2019 20:08

Myślę o pracy w waszej firmie. I mam parę pytań. Ile można miesięcznie zarobić na pikowaniu? Robie to teraz w niemczech i myślę żeby po nowym roku zmienić pracę. Jak wygląda sytuacja z nadgodzinami? Nadal są? Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Podobno są robione jakieś testy? Na czym polegaja? Czy koniecznie muszę mieć uprawnienia na wózki? I czy to prawda że jeden z kierowników ma sprawy sądowe o mobbing?

01.01.2020 12:26

Teraz to już całkiem bez sensu, wszyscy muszą przyjść wcześniej, żeby po kilku godz. odesłać połowę bo nie ma zleceń, no ale mogą być to na wszelki wypadek na 4
    x54

10.01.2020 22:05

Daj sobie spokoj czlowieku. Znajdz sobie prace za miedzą. Wiecej zarobisz w Niemczesz na osiedlowym zieleniaku niz tutaj. Na obiecuja ci zlotych gor a jak idziesz do bióra cos wyjasnic w sprawie pieniedzy to pani ktora tu wyzej wypisuje te słodkie brednie, nie jest juz taka miła. Takze wiesz... Według niej stres w pracy to jest normalne, mandaty za jakies pierdoły to jest normalne, to ze od 2 miesiecy nie ma pozadnego wozka do wymiany baterii w wozkach i 1100 kilo musisz recznie wpychac to jest tez normalne i to ze sie upominasz o swoje pieniadze za wymuszoną zmiane 12 godzinną to jest według nich jak to mowią (''NIe ładnie'') i to jest takze normalne. Nastepna sprawa... MANDATY. To jest tam najlepsze. Wyobraz sobie ze typ wyłapał ostatnio kwita sto złotych bo stał na palarni poza linią wyznaczoną dla palaczy. I to jest tez normalne. Na zachodzie związki zawodowe by wymieniły tam całą tą kadrę "KIEROWNIKÓW"
    B

09.01.2020 19:11

No i proszę, klasyka: Nastąpiła zmiana w planie pracy dla zmiany B: -10.01 zmiana rozpoczyna się o godz. 4.00 -12.01 zmiana rozpoczyna się o godz. 4.00 Już lepiej zmienić na stałe na 11 i informować jak mniej. Nie lepiej zrobić 2 zmianę w każdy piątek, co to za dziwny tryb, komu to wolne potrzebne? Bo na pewno nie Ukraińcom których jest większość i przychodzą dodatkowo a w piątek na 2 zm. nie przyjdą? Ale spoko, szef wcale się nie domyśla że im dłużej pracuję tym słabiej, a godzinki lecą, tak trzymać. Nie bez powodu dalsze godziny są więcej płatne ( wg. kodeksu), najlepiej pracuje się pierwsze 6 godz. później to przetrwanie. (usunięte przez administratora)
    Źle

09.01.2020 23:41

A 11 w sobote jak pracujecie zebyscie sie nie zdziwili ze w ostaniej chwili wyskoczom że 12 godzin
    C

10.01.2020 14:15

Spokojnie nam zmienili juz 3 raz dzisiejszy dzień. W grafiku wolne. Później sms ze do pracy od 15 do 1. Następny sms był ze od 15 do 2. A rano ze od 18☺ ale do której nie wiemy. Wiec nawet w wolny niby dzień jesteś w pracy. Tak tak wiem ze niby dla chętnych.
    B ps

09.01.2020 19:29

Kto o tym decyduje ogarnijcie się bo wszyscy Polacy przejdą na inbaud i trzeba się będzie uczyć ukraińskiego
    zmiana c

07.01.2020 13:17

A ja trochę obronie pracodawce. po pierwsze wydaje mi się że wiekszość negatywnych opinii to są wystawiane przez nie zadowolonych pracowników jednej ze zmiany. ja pracuje na zmianie C. I nie mam problemu że ktoś mnie zmusza do nadgodzin. Jeśli nie mogę zostać wychodze po tylu godzinach co mam w grafiku. Jak nie chce iść w dodatkowy dzień bo mam plany to nie idę. nie ma problemu z odebraniem nadgodzin. oczywiście większość osób tego nie robi bo są płatne lepiej. do tego chyba każdy prawie pracownik ma zaległy urlop. niestety trzeba go wykorzystać a nie zamienić za pieniądze. nie mam problemu z wspołpracą z kierownikiem czy brygadzistką. to jest kwestia dogadania się. jesli widzą ze pracujesz to nie maja do ciebie pretensji. wiadomo muszą utrzymać pracowników w ryzach. ale za spóżnienie sie z przerwy mandatu jakoś nie dostałam. Plusem firmy są pieniądze. ostatnio dostaliśmy podwyżki. na święta było karpiowe. bardzo fajne prezenty dla dzieci. można zrobić uprawnienia na wózki. niestety pracowników stałych jest mało. jeśli chcemy aby nadgodzinny znikły to proponuje zachęcać do pracy. można zawsze polecić pracownika i wtedy dostaje się chyba 700 zł. kazdy pracownik jest zmęczony. kazdy z nas ma dosyć. ale może dajmy troszkę od siebie. powiem tak okres próbny to 3 miesiące. można zrezygnować szybciej. a pracownicy naprawde pomagaja sobie wzajemnie. zapraszam na nasza zmiane i zobaczycie ze nie ma takiej strasznej tragedii.
    Źle

08.01.2020 17:50

Nadgodziny nawed jak jest doddatkowa zmiana to przesada juz pieniądze to nie wszystko zdrowie zdrowie tez jest warzne i czas dla rodzinny
    Ja nie znaju się

08.01.2020 02:37

A ja się pytam kto dał wolne odbiorcom skoro tyle zaległych zleceń po świętach. Paczki spikowane, spakowane i teraz dojrzewają gdzie się da. Wziąć się za tych kurierów
    Gość

29.11.2019 18:27

Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć ile mniej więcej może zarobić operator wózka widłowego w firmie Dirks?
    Pracujacy

04.12.2019 17:27

To zależy od Ciebie kwota w dużym stopniu zależy od zaangażowania. Ale nie ma co ukrywać ze to bardzo dobrze zarabiająca grupa ludzi na magazynie.
    Enka

03.12.2019 22:20

Z dnia na dzień widać rozwój firmy. Próbują zachęcić pracownika. Podwyżki, kaske dają na urlop na świeta. Praca do lekkich nie należy ale można zarobić.
    ????????

25.11.2019 16:42

Miałam iść do pracy w Dirks ale jak czytam o nadgodzinach to nie chce.

28.11.2019 14:26

Nie jest tak źle myślę że da Pani radę, proponuję spróbować
    Lilu

29.11.2019 07:09

Ostatnio dostaliśmy podwyżki, więc finansowo coraz lepiej. Praca jest blisko domu, w moim przypadku to zdecydowało o podjęciu pracy w Dirksie. Poza tym mam fajną zmianę.

22.11.2019 05:44

Ostatnia kontrola rozwaliła kompletnie jakość przesyłek i teraz kierownictwo udaje że nic nie wiedzieli i zwalają winę na zwykłych pracowników, a wcześniej sami takich '' jak najwięcej i na (usunięte przez administratora) bo na tamtej zmianie tyle i tyle...'' pochwalali bo można się raportem pochwalić a uszkodzenia się schowa i co? Kurier sam naprawi? My wyślemy bubel a klient jakimś cudem otrzyma dobry i nie zgłosi? Coś za coś, albo szybko albo dobrze, niech teraz Ci co podbijali normy dotrzymają jakości, powodzenia życzę. Ale jak pracujesz dobrze to uznają że to dla Nich za wolno i wybierają takiego co nie patrzy w ogóle na to co robi tylko(usunięte przez administratora) i są zadowoleni. DO CZASU

22.11.2019 18:41

Ps Uff... to dobrze bo już się bałem tych obiecanych mandatów przez uszkodzenia za tysiące euro i tysiące braków ale tak to spoko, będzie jak było. Przynajmniej dobrze że ktoś się tym interesuje tutaj , szkoda że na hali tak nie jest
    Cześć

26.11.2019 08:09

Nie rozumiem tylko wielkiego zdziwienia ze jedzie taki towar a nie inny. Ze jest tyle reklamacji. Większość pracowników z Ukrainy przyjechała na miesiąc. I maja oni w nosie jakość. Przyjechali zarobić jak.najwiecej. jak wracają reklamacje to ich już nie ma. Oni w nosie mają jakość.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DIRKS Service Krosno?

Kontakt - DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.

ul. Newtona 5 66-600 Krosno Odrzańskie

EdzioListonosz

03.11.2019 17:56

można robić nadgodziny i mieć życie rodzinne. wystarczy mieć wyrozumiałą żone i małe dzieci których nieobchodzi czy tata jest w domu czy nie. Nie wiem o co wam ludzie chodzi. Na zachodzie ciągacie jęzory po podłodze zeby tylko narobic nagodzin a w domu zachowujecie sie jak szlachta która nie powinna pracować.

21.11.2019 19:31

Z czego pierwszy dzień na regenerację, nie polecam

25.11.2019 21:11

Jasne że bylibyście w stanie tylko nie po to Niemiec wynajął magazyn w Polsce żeby płacić jak u siebie, paczki idą na całą europę, klienci płacą ceny europejskie, a różnica to czysty zysk.
    Aaaaa

23.11.2019 15:50

A kiedy skończą się nadgodziny? I czy to prawda że nadgodziny będą płatne 50 procent ponieważ zostajemy tylko godzinę a powyzej 2 dopiero są płatne 100 procent?

01.11.2019 13:45

Zastawiam się nad pracą. co polecacie Homanit czy Dirks. Która firma lepsza?

02.11.2019 20:31

Polecam Dirks
    Mbym

21.11.2019 21:24

Oczywiście, że Homanit.
    Oliwia

21.11.2019 17:38

I jeszcze chcę dodać że toalety na hali są bardzo brudne. Tak wiem ludzie sami powinni dbać o higienę itd, no ale nie wszyscy to robią. Brak też papieru toaletowego tak że ekipa sprzątająca jest na minus.
    Uczciwy

12.11.2019 09:45

Po co w firmie są kamery i ochrona?? W ubikacjach można znaleźć opakowania po różnych produktach. Idioci uważający się za cwaniaków wpieprzają produkty i to przynosi firmie straty . Czy tego naprawdę nie widać czy po prostu kierownictwo ma to gdzieś bo ktoś całkiem dobrze pikuje a że czasem coś zajuma i sobie zje to mały pikuś. Cierpią na tym "normalne" osoby bo nic niby nie można wnosić - a niestety pomiędzy pracą a główną przerwą chciałoby się coś choćby słodkiego przekąsić choćby zwykły batonik --- ale NIE wszak jest ZAKAZ wnoszenia. To właśnie przez TYCH idiotów. Ochrona niech robi swoje i wyłapuje złodziei ( bo to najzwyklejsza kradzież) a nie czepia się uczciwych. Kierownictwo też może by się i tym zainteresowało a nie tylko duża ilość pików, pików, pików, pików......Tak, mam świadomość , że w "molochu" trudno utrzymać dyscyplinę - ale ze 2/3 przykłady nagłośniowych zwolnień za "podjadanie" firmowych produktów może by przyniosło jakiś efekt. A może nie ? - wszak koleżanki i koledzy z Ukrainy często się zmieniają echhhhhh. Dajcie nam naprawdę normalnie pracować i możliwość uzupełniania kalorii podczas ciężkiej pracy fizycznej - gdyż przerwa 20 minut podczas 11 godzin tego ie rekompensuje. W pozostałym czasie nie możemy opuszczać hali a wnosić nic nie możemy
    Co

14.11.2019 16:45

Ja tez nie słyszałem żeby kogoś zwolnili. Tamten pan to chyba pracownik ochrony skoro tak bardzo się zdenerwowal. Do tego problem z czytaniem ze zrozumieniem.

19.11.2019 19:16

Owszem idą na przerwę, niektórzy pikują na przerwie ale przegryzają w międzyczasie SWOJE jedzenie
    Są inne opcje

19.11.2019 18:57

Firma ma szansę tylko jeśli nie będzie stosować odpowiedzialności zbiorowej i myślenia życzeniowego. Teraz to się tylko licytują kto więcej ''zrobił''(dużo zleceń do poprawy) i miał mniej ludzi, a że wszędzie (usunięte przez administratora) to ch...,papier wszystko przyjmie, cwaniaki się cieszą a uczciwi wk..ieni sp...dalają. Po to chyba są loginy k...a żeby każdego ocenić sprawiedliwie. O tym że 50 saszetek do liczenia to nie jest żaden ''brak'' a towary wrzucone do kartonu jak do studni i rób co chcesz nie wspomnę
    A może inaczej

13.11.2019 21:15

Nie wchodzę na takie strony z opiniami. Mam własną na temat firmy ale wiem jedno. Każda negatywna opinia zniechęca potencjalnego pracownika. Są 3 różne zmiany. 3 różnych kierowników. Różne stanowiska i godziny pracy. Wiem ze każda negatywna opinia jest tu pisana bo nie ma gdzie indziej człowiek możliwości się wygadac . Dać upust złym emocja. Każdy jest zmęczony. Ciągle nadgodziny a końca nie widać. Przejrzałam każda opinie. Na niektóre komentarze bardziej sensowne pracodawca odpowiedział. Może nie był by złym pomyslem wprowadzenie w zakładzie anonimowych ankiet. Każdy pracownik mógł by taka zabrać do domu. Mogło by się znajdować w nich opinia ocena np. Kierownika brygadzisty lidera ochrony albo firmy sprzatajacej. Pomysły na usprawnienie pracy na danym stanowisku. Co można zmienić aby praca była wydajniejsza. Co pasuje pracownikowi co nie. My to często mówimy ale gdzieś to ginie. Może zacząć od tej drugiej strony. Czasem nie wielka niby zmiana a robi dużą różnicę. Może wtedy pracownicy poczują się wysłuchani. Samymi negatywnymi ocenami pracodawcy nie wiele wskoramy. Odstraszymy tylko osoby które może będą chciec zacząć pracę.
    Uuuuuu

10.11.2019 12:54

Plusem firmy były grafiki na 3 miesiace i wolne swieta. Teraz dostajesz sms z dnia na dzień nawet o 22 w nocy o przedłużonym czasie pracy. 3 miesiąc nadgodzin i cóż nawet w święto 11 listopada do pracy. Ciekawe czy w Boże Narodzenie i w Nowy Rok tez będziemy pracować.
    Uuuu

12.11.2019 06:29

Dziwne ale nas informują sms. Nie wiemy tydzień wcześniej. Ale dobrze wiedzieć że jesteśmy informowani na samym końcu. Na pytania jak pracujemy najczęściej slyszymy odpowiedz ze nie wiedzą.
    ?

12.11.2019 13:56

A ty jesteś pracownikiem czy pracodawca? Profil jako pracodawca a piszesz jak pracownik
    Krn

06.11.2019 20:45

Witam, ile wynosi średnia wypłata, stawka godzinowa (normalna i średnia) i premie (za co i ile) pozdrawiam.

07.11.2019 06:27

1700 - 2000 EUR
    Marcin

05.11.2019 14:56

A ja tam planuje iść do pracy w Dirks od nowego roku. Byłem już na rozmowie ale zwlekam zwlekam i zwlekam. Może na wuzki wysokiego składowania lub Inbau.

25.10.2019 22:36

Bardzo dużo jest nienawiści w komentarzach. Wiec postaram się wyjaśnić wszystko tak aby osoba która chce rozpocząć pracę miała jasna sytuacje. Bo po to jest ta strona. Nadgodziny są podobno nie obowiązkowe ale znam osoby które nie przyszły na nie i miały nieprzyjemne rozmowy z swoimi przełożonymi. Pracujesz w sumie od 4 do 15 i od 15 do 2. Mało kiedy pracuje się normalnie po 10 godzin. Jeśli ma się siłę można przyjść na inna zmiane wtedy ma się brutto 50 zl więcej. Płatne co 3 miesiace. Więcej zarobisz wiekszy podatek. Przerwa 20 min i dwa razy po 5 dla palących. Nie ma możliwości tak naprawdę napić się tej kawy. Znajduje się ona kolo kierowników nad kamerami wiec jeśli usiadziesz za raz zostaniesz poinformowany ze to tylko na przerwie można. Niestety ale praca na wysokich obrotach. Do tego chodzi jakiś Niemiec obserwuje każdego. Cóż niektórzy pracują nawet po 12 godzin chodzi o wozkowych. Podobno mogą pracować jedynie 8 ale jakimś cudem firma to omija. w firmie dostaje się mandaty. Za różne przewinienia nie koniecznie z twojej winy. Jeśli weźmiesz towar i nie sprawdzisz czy na tej lokalizacji ktoś przed tobą nie uszkodził czegoś to ty jako ostatni otrzymujesz 100 zł mandatu. Jest cała lista za co można dostać mandat. Pracownicy w większości to ukraincy. Zmieniają się co parę miesięcy. To wszystko wygląda dość negatywnie. Ale są plusy. Wypłata zawsze na czas. Święta wolne. Można dorobić jak ktoś nie ma życia prywatnego. Jest fundusz socjalny. Przy 12 godz jest ciepły posiłek ale tego wymaga kodeks pracy. Praca jest blisko. Firma próbuje zmienić swoja negatywna opinie. Ale wydaje mi się ze zmęczeni pracownicy to najgorsza wizytówka. Mam szczera nadzieje ze to się skończy. Są zatrudniani nowi pracownicy. I może wrócimy do pracy po 10 godzin. Wtedy naprawdę da się spokojnie wyrobić premie. I zmęczenie tak nie daje po kościach

04.11.2019 20:19

12-godzinna zmiana jest tylko i wyłącznie w piątki, dłuższych zmian niż 12 godzin nie ma. Pracowników ciągle przybywa, przyjęcia są w każdy poniedziałek i czwartek, a chociażby dzisiaj przyjętych zostało 14 osób.

04.11.2019 21:43

Nie do końca prawda. Pamiętam dobrze ze zmiana C pracowała raz 13 godzin w piątek. Bardzo głośno było to komentowane na naszej zmianie ze nam też będą tak kazać pracować.
    Junik

02.11.2019 17:51

Grossbeeren czy Dirks

03.11.2019 13:33

Dirks
    Miły

01.10.2019 11:39

Ja tam nie widzę tego. Nadgodziny wszystkie zapłacone. Dla mnie to dodatkowe pieniądze. Sam często zgłaszam się na nadgodziny. Jak się komuś nie chce pracować i siedzi w domu to ma czas narzekać.

27.10.2019 20:39

To ile zarobiłeś i za ile godz
    Realista

31.10.2019 09:38

Magazyny takie jak w Krośnie są reliktem. W Anglii od dawna są automatyczne, bądź półautomatyczne linie. Jest to trend światowy, związany z brakiem zasobów ludzkich, niskich kwalifikacji. System oparty na ludziach, to relikt zakładający dostęp do taniej siły roboczej. Takie z grubsza były założenia koncepcyjne przy projektowaniu, aby drogie systemy transportu i segregacji zastąpić ludźmi. Nie powiem, taśmociąg jest dość dobrze wykonany, (są gorsze), kartoniarki w technologii snopowiązałki..., brak czujników zapełnienia regałów, systemów antykolizyjnych dla wózków. (usunięte przez administratora) Są lepsze i gorsze firmy w okolicy, czy w Niemczech, praca w tej firmie to wolny wybór, ale i czasami konieczność życiowa. Czym mam doświadczenie w e-comerce...? Myślę , że tak, i to na wielu poziomach.
    Świstak

24.10.2019 12:56

Praca w porządku, jasne warunki umowy. Zakład nowy to dużo robi się dla pracownika . Darmowa kawa, posiłek .
    Ruski

25.10.2019 13:21

Kawa Ha Ha Ha ale szał
    Lilu

26.10.2019 00:26

To jest moja 4 praca. Do tej pory w żadnej z nich nie miałam takiego socja. Dla Ciebie kawa bez szału, a dla mnie widać, że coś zaczyna się dziać na korzyść pracownika. Mój dzieciak po festynie rodzinnym wrócił zachwycony. Jedyny minus to godziny pracy. Ogólnie polecam dla osób, które lubią pracę na akord.

19.10.2019 08:10

Sztuką jest zarobić kasę w 168 godz w miesiącu a nie 300 godz. To podajcie kwoty za 168 godz.

25.10.2019 13:21

A bywało
    ZiGi

25.10.2019 14:11

O.K

27.09.2019 20:33

Czy ktoś posiada kartę Multisport?? http://dirks-krosno.pl/index.php/dlaczego-warto-dolaczyc-do-dirks-krosno/
    ufff

16.09.2019 09:24

Nie polecam nikomu tego (usunięte przez administratora).Nadgodziny,nadgodziny,nadgodziny.Tam to chyba panuje taka moda na nadgodziny.Ciągła presja i czepianie się ludzi.Chcesz nabawić się nerwicy polecam.

19.09.2019 10:41

Albo odbierasz albo płacą nie ma z tym problemu

12.09.2019 20:04

Niestety trzeba pracować więcej godzin niż wynika z grafiku. Tłumaczą to zwiększoną liczbą zamówień , a prawda jest taka , że brak ludzi do wykonania ilości zleceń. Pracuje się za dwóch a wypłata za pół człeka. Zatrudnią odpowiednią ilość ludzi to wyrobią normy. Niby lecą nadgodziny - ale czy w jedenastej godzinie ciężkiej pracy da sie robić duże ilości? Firma może i ma duże możliwości - ale ludków mało :( . Wlecą nadgodziny rozliczane kwartalnie - a nadejdzie dzionek taki, że puszczą wcześniej i niestety po nadgodzinach . Zastanawiam się nad rezygnacją - kumplom nie polecam tam pracy - osobą mi nieprzychylnym owszem :). Praca ciężka i trza szybko , szybko , więcej coraz więcej

13.09.2019 23:01

Polski biały kask jak nikt udowodni że wszystko można (usunięte przez administratora) a później ktoś ma zap. za niego 2 razy szybciej tylko nie On. Organizacja (jaka organizacja? tu nikt nie myśli) zawsze z opóźnieniem. Rada dla właścicieli: przenieście do Niemiec będzie ok
    Norbert

11.08.2019 14:24

Pewni jesteście, że nic pozytywnego nie dzieje się ? Nie zawsze wszystko wychodzi tak jak oczekujemy!

14.08.2019 20:57

Pracownicy sami sobie szkodzą podbijając normy żeby dostać większa premię ale wszystko na odpier... Później przychodzi kontrola jakości i nagle się okazuje, że nie da się zrobić tyle samo i jednocześnie dobrze, a teraz już trzeba, popisali się ile to nie zrobią to teraz zróbcie to samo tylko DOBRZE. A przecież cały czas taki towar jedzie do klienta, można skojarzyć, ale kierownictwo też woli udawać że nie wie, a my mamy zapewniać Im wymówkę i wszyscy zadowoleni, tak to się kręci-byle do fajrantu
    nie muszę

19.02.2019 08:51

Echhhhhhhhh ludzie , ludzie - zacznijcie pracować a nie tylko narzekać. Najniższa krajowa to brutto 2250 pln a tu płacą zdecydowanie więcej plus są premie które w zdecydowany sposób podwyższają ów kwotę.Praca choć ciężka nie wymaga na wielu stanowiskach jakiś tam kwalifikacji - a to właśnie w innych zakładach dla "niespecjalistów" płacą minimum . Fakt, że Ukraina jest na stawce godzinowej i przy braku zleceń puszczają wcześniej obniża im zarobki - ale jaka firma chciałaby płacić za nic ? Czy osoby krytykujące rozdawały by pieniądze "za robienie nic?" . Najłatwiej skrytykować - a podejrzewam iż krytykują osoby którym po prostu nie chce się pracować . Kierownictwo jest jakie jest - ale i oni mają swoich przełożonych przed którymi muszą się tłumaczyć i rozliczać z wyników. Nikt tam nie trzyma nikogo na siłę - więc w FKR jest kilka zakładów to nikt nie broni i nie robi przeszkód przy odejściu. Polecam pracę w pobliskim tartaku - wtedy docenilibyście to co TU macie .Nie piszcie iż trzeba się szanować - bo choć ciężko jest w tym zakładzie - to jednak da się normalnie pracować a żadna praca nie hańbi .
    XXL

05.05.2019 13:05

Były zwalniane za nie wyrabianie normy a nie za nieróbstwo ! Innymi słowy nie(usunięte przez administratora) jak 70% zastraszanych ukraińców, tylko normalnie pracowali jak szanujący się Polacy
    Płyciarz

11.08.2019 20:52

Chyba lepiej już w "Płytach": -dojazd za darmo -obiad (drugie danie ) za 1zł -stawka godzinowa -sponsor miejscowej społeczności Stawki ostatnio wzrosły, nie jest lekko, ale nikt nie zabrania wyjścia na świeże powietrze, są palarnie.

Zostaw merytoryczną opinię o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.