DIRKS Service Krosno

• Strumienno
  • Bielów
  • Osiecznica

3. Opinie o pracodawcach Krosno Odrzańskie
  5. Opinie o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.

Opinie o DIRKS Service Krosno Krosno Odrzańskie

Nie przegap nowości o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.!

danda

18.11.2025 08:39

Kojarzy ktoś może, czy rozmowy kwalifikacyjne są teraz zdalnie, czy stacjonarnie? Pytam, bo dojazdy mam kawałek, więc chciałbym to wiedzieć zawczasu.
    czapka

17.11.2025 12:38

Są jakieś zadania podczas rekrutacji, czy jedynie rozmowa? Wolałbym wiedzieć, zanim mnie zaproszą, czego się spodziewać... Niektórzy dają testy praktyczne, inni tylko rozmowę. Jak to wygląda tutaj?
    Szapn

17.11.2025 08:38

Jest tutaj jakiś system motywacyjny czy coś takiego? Mam na myśli premie. Nie musi być co miesiąc, ale fajnie, jak firma docenia, jak ktoś się stara. Warto o to zapytać przed wysłaniem CV.

02.09.2025 16:20

vamos

05.11.2025 12:13

znając życie, to pewnie po próbnym jest najpierw umowa na określony, a dopiero po nim o ile dobrze pójdzie dają na nieokreślony.. ale wole się upewnić, także będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś odpowie

07.11.2025 09:03

W końcu pewnie dają, swoje tak czy tak trzeba wyczekać więc nawet gdyby ktoś odpowiedział to chyba ci nie wiele zmieni ...

04.06.2025 14:55

07.11.2025 09:01

Tak, jest obecnie kilka ofert. Ja akurat na pracuj sprawdzałem

07.11.2025 09:02

Ciekawe czy lepiej wysłać właśnie przez ofertę swoją aplikacje, czy może bezpośrednio na maila firmy skoro wiadomo na jakie stanowiska szukają ludzi ?
    Bobr

03.07.2025 15:44

Powiedzcie tylko szczerze czy są jakieś możliwości rozwoju w tej firmie? nie będę ukrywał że mi na tym zależy
    Miu

29.10.2025 13:57

No już nie mów, bo akurat szkolenia w miejscu pracy to zawsze są na plus
    Kaj

05.11.2025 14:35

Hej, widzę, że się oznaczyłeś jako pracownik. Może cos więcej mógłbyś powiedzieć na temat tych szkoleń ?

23.09.2025 21:19

04.11.2025 09:07

Szczerze mówiąc, oferta wydaje się spoko, ale zawsze warto dopytać o szczegóły, jeśli coś jest niejasne.

04.11.2025 09:08

Nie jestem pewny numeru, ale można spróbować znaleźć go na stronie firmy...

21.08.2025 14:43

04.11.2025 09:02

Szczerze mówiąc, zawsze warto posłuchać różnych perspektyw, żeby lepiej zrozumieć temat.

04.11.2025 09:02

Serio, wydaje mi się, że to bardziej kwestia interpretacji niż rzeczywistej sytuacji.
    Freds

18.04.2025 12:10

Czy to tego typu miejsce co stres z roboty przenosi się do domu?

05.08.2025 07:11

jak robote masz fajną i z niej pensje też to sam dzieciom kupisz słodycze :)
    hames

07.08.2025 06:11

prawda że te dodatki dla dzieci to już nie aż tak ważne (okej jak są ale nikt nie zwraca uwagi na umowach czy są) każdy i tak sprawdza multisport i ubezpieczenie tak w zasadzie

09.07.2025 08:25

tetris

28.07.2025 07:54

Te kursy jednak swoje kosztują, to z reguły właśnie pracodawca je robił bo samemu ciężej się zakręcić indywidualnie

05.08.2025 07:08

ja robiłem w poprzedniej firmie całym działem i potwierdzam czysta przyjemność
    Najser

03.01.2024 10:54

Słyszałem że macie obiadomaty plus jakieś darmowe jedzenie (drożdzówki, owoce itd.) wciągu tygodnia. To prawda? Jak to w praktyce wygląda? Ile płaci się w tym obiadomacie?

31.01.2025 01:32

Nie wysyłaj, zaufaj mi. Omijaj szerokim łukiem chyba,że chcesz pracować po 12h i być karanym mandatami na każdym kroku.

05.08.2025 07:07

a tam kto wie ten wie, warto się dzielić infroamcjami z firmy wtedy przynajmniej kandydaci coś więcej wiedzą a nie takie milczenie
    Lil

15.07.2025 08:44

Hej. Napiszcie proszę konkretnie jak się wam pracuje. Chodzi o pracę na zwykłym stanowisku, w sensie pakowanie czy co tam się robi...hmmm no właśnie co tam się robi? Jakie są zmiany, po ile godzin pracujecie, no i oczywiście jak z zarobkami?
    Iwona

03.07.2025 15:38

Że jeszcze funkcjonuje clining bo nadzorem Tej Pani to jakiś żart . Nic nie ogarnia tzw psychologia na pracownika że jeszcze pracuje szok

03.07.2025 15:44

To fakt nawet miotły nie idzie się doprosić nic nie robi baba. Tik toki ogląda

20.05.2025 21:23

łozo

23.06.2025 13:45

nie spotkałem się z czymś takim nigdzie, co przykładowo mogłoby być takim zadaniem rekrutacyjnym?
    Sambo

29.06.2025 08:59

Pisał ktoś niżej, że nie czeka się długo na odpowiedź, do kilku dni odpowiadają jakoś z tego co pisali ludzie
    JOANNA

18.06.2025 18:41

Omijać szerokim łukiem tą Firmę i ich rozładunki. Nie polecam jako przewoźnik tej firmy . Rozładunek kontenerów trwa nawet 12 h a jeśli się spóźnisz z powodu wypadku na drodze lub innych zdarzeń to nawet nie dowiesz sią kiedy zostaniesz rozładowany tylko za karę czekasz nawet 24 h i oczywiście za darmo. Pracownicy niemili, opryskliwi i bez szacunku dla drugiego człowieka zwłaszcza kierowcy są nikim. Jak już masz pauzę to nikogo to nie interesuje co zrobisz masz się podstawić, ich praca jest ważna nie kierowcy. A później ITD ciebie skasuje a Direks ma to w nosie, a to te Firmy powinny być karane. Czy wreszcie są w Polsce Instytucje, które pójdą za przewoźnikami i kierowcami na rozładunkach , zwłaszcza zrobią porządek w tej Firmie, która myśli że jest pępkiem świata. I zrobią porządek tak jak za granicami rozładunek trwa góra 2 h bo później są ogromne kary dla Firm, magazynów i spedycji. Brak parkingu w tej firmie, a jak staniesz na zewnątrz to zaraz jest Policja i mandaty , nie mówiąc o socjalu i toaletach. Szkoda więcej marnowania słów na tą Firmę. Nie polecam i radzę wszystkim omijać ta Firmę z daleka , ja na pewno już więcej tam nie pojadę z kontenerem bo mam szacunek do swojej osoby i moich pracowników.
    migdał

05.05.2025 12:29

w jakim wieku pracuje was tu najwięcej? chętnie się dowiem jaki jest średni wiek pracowników itp.
    bass

30.05.2025 13:41

mnie tak szczerze bardziej zastanawia to, czy bardzo patrzą na wykształcenie kandydata
    pepe

02.06.2025 17:05

jeśli wspominają w wymaganiach że oczekują kogoś z takim czy takim wykształceniem to na pewno tak
    Siemol

10.05.2025 01:03

Jak dla mnie firma krzak nie ma nawet kibla na zewnątrz a jak wjedziesz do środka to stoi tylko TOI TOI przed zakładem pracy jest droga na której nie wolno stać jak przyjedziesz szybciej to dostaniesz mandat przyjeżdża tam policja wezwania są od ochrony czyli same(usunięte przez administratora) oceniłbym pracodawcę ale zaczynają się gwiazdki od 1 a tam jest na minusie wszystko
    cheetos

02.04.2025 22:10

gdzie mogę znaleźć najnowsze oferty pracy??
    Colka

28.04.2025 02:33

Nie wiem czy coś ci to da, bo oni nie mają raczej z góry ustalonego tego po jakim czasie się do kandydatów odzywają, ale do mnie sie odzewali mniej więcej po tygodniu/dwóch, ale na pewno bliżej tygodnia więc w sumie szybko
    Colka

28.04.2025 02:35

odezwali* sorki już widać że nie ta godzina i mi się we znaki daje jak może

27.08.2024 15:45

01.04.2025 14:35

Jak już się oficjalnie przeszło okres próbny to jakoś tak człowiekowi się od razu lżej na sercu robi ;)
    charlie

08.04.2025 19:55

powiedziałbyś coś więcej o tym kursie językowym?

12.12.2024 14:45

BenTen

16.03.2025 21:08

Z reguły się tak nie robi, że na start dostajesz inną umowę, jeśli docelowo miałeś pracować na umowie o pracę. Tak czy inaczej, okres próbny to nadal umowa o pracę, ale z możliwością przedłużenia lub nie i pytanie pewnie tyczy się tego, na jak długo tę umowę przedłużają, czy np. na rok, czy może od razu na dłużej.
    cheetos

02.04.2025 22:12

niepotrzebnie się doszukują, skoro tu tak nie jest to po co tak o tym gadać

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DIRKS Service Krosno?

Kontakt - DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.

ul. Newtona 5 66-600 Krosno Odrzańskie

21.03.2025 18:24

01.04.2025 14:31

W swoim czasie na taką umowę i tak każdy przechodzi, a skąd jakiś pracownik ma wiedzieć, czy wszystkim po takim samym czasie co mu akurat przedłużą.

01.04.2025 14:34

Według mnie zawsze najbardziej świadczy o tym brak niespodziewanych zwolnień.
    ppp

13.03.2025 09:07

Nie podoba mi się jak kierowniczka mówi do mnie wyjdź . (usunięte przez administratora)

04.08.2024 21:00

Truka

06.02.2025 08:32

Dobrze rozumiem, że to są jedyne możliwości, jeśli chodzi o godziny pracy? Czy może inne działy u was są i obowiązują tam inne?
    aya

16.02.2025 16:28

tu i tak pewnie idzie znaleźć większość informacji tylko niestety trzeba sobie czasami samemu wyszukiwać
    Tazos

25.07.2024 22:02

Czy firma pozwala na rozwój? Jakieś premie sa dostępne?
    Mister

26.01.2025 13:49

Wydajnym możesz być co miesiąc więc pewnie tak :D
    Truka

06.02.2025 08:27

Ogólnie to rzeczywiście z reguły takie premie są możliwe do zdobycia co miesiąc, więc możemy założyć, że tak jest.
    As

31.01.2025 01:24

Przymusowe nadgodziny,traktowanie ludzi jak (usunięte przez administratora) brygadzista inboundu to dzieciak który nic nie potrafi i całymi dniami siedzi w telefonie załatwiając sprawy swojej prywatnej firmy. Problemy zgłaszane do kierownika są ignorowane i nic się nie zmienia chyba że na gorsze. Odradzam
    @były pracownik

25.10.2024 18:51

Omijać szcerokim łukiem miejsce nieprzyjazne polakom 90% kadry Ukraińskiej nawet na korytarzu z 4 metrowa flaga Ukrainy wisi a przy tym ani jednej nawet malutkiej Polskiej czujesz się jak byś nie był w Polsce tylko na Ukrainie ale to najmniejszy problem. Paskudne podejście do pracowników ze strony firmy stosowanie kar pieniężnych potrącanie premii np 20zł za źle ułożone artykuły a ,,taryfikator'' kar wywieszony jest na korytarzu. Podpaść można byle pierdołą za którą cię zwolnią Przymusowe nadgodziny o których kierownik informuje np 2h przed rozpoczęciem pracy cyt,,dziś pracujemy do 02:00'' mimo że w grafiku jest np do 24. Praca jest ciężka fizyczna nie dajcie się zwieźć na rozmowie o pracę ,,praca lekka i przyjemna w ogóle się pan/pani nie narobi fizycznie''to ściema kompletny brak szacunku ze strony przełożonych do ludzi. A co warte podkreślenia czym powinen się zainteresować Inspektor Pracy Ciągłe podglądanie na kamerach co robisz nawet podrapać po tyle się nie podrapiesz bo śledzą kamery non stop co kto robi czujesz się inwigilowany na każdym kroku atmosfera jest okropna każdy każdego podpierdziela do kierownika cyrk. W każdym razie paskudne miejsce.
    Ulka

04.09.2023 10:24

Jeszcze trwa tu rekrutacja na posade Business Intelligence Developer i ma pytania o tę pracę. Wymagają angielskiego na poziomie dobrym. A jak to sprawdzają, na rekrutacji jest rozmowa po angielsku lub jakiś inny test sprawdzający ten język? Ktoś coś?
    Honolulu

03.09.2024 12:01

Serio czasami lepiej zacząć od przejrzenia strony firmy niż goworka
    Honolulu

03.09.2024 12:01

Tutaj polecam pytać jak już jakieś podstawy chociaż macie informacji :D
    zitko

16.07.2024 11:14

W jakich godzinach pracujecie? na ile zmian jest robota?
    zitko

30.07.2024 09:27

no dobra, bardziej czy jakies konsekwencje wyciagaja nie mowie od razu ze bede sie spozniac, tylko mam bardzo nieprzyjemne wspomnienia z poprzedniej pracy gdzie byl z tym ogromny problem.
    ikra

31.07.2024 10:59

nie zazdroszcze, mam podobne doswiadczenia i chetnie bym sie tez dowiedzial
    Niki

01.07.2024 14:03

Mógłbym mi ktoś powiedzieć jak u wygląda rekrutacja? Ile etapów, jak długo całość trwa itd. Z góry dzięki za pomoc!
    Pycha

09.07.2024 11:58

W sensie podczas rekrutacji? No moim zdaniem jest ok.
    Gepard

11.07.2024 22:46

No ale bardzo cisną? Jakieś ciężkie pytania zadają? Rozmowa jest bardziej na luzie, czy sztywniutko? Tego typu rzeczy.

04.06.2024 19:29

SkietyKlapki

12.06.2024 11:51

są w ogóle jakieś różnice w wynagrodzeniu albo dostępu do benefitów na początku? zanim właśnie taki wdrozenie się przejdzie?
    Wiko

25.06.2024 11:11

nie chce nic mowic ale te informacje sa raczej wtorne w stsounku do tego czy zatrudniasz sie czy nie… wiec najlepiej bedzie jak dopytasz sie o takie szczegoly juz na rekrutacji
    logan

11.06.2024 08:42

Hej, pomagam chłopakowi w znalezieniu pracy, powiedzielibyście coś o warunkach jakie u Was panują?
    korek

12.06.2024 08:47

co byś dokładnie chciała wiedzieć? patrzyłaś w ogóle na oferte pracy? na co chce iść?
    logan

14.06.2024 07:56

Tak ogółem, co z atmosferą, zarobkami i tak dalej…?
    nin9

06.05.2024 09:59

Powiecie jaki jest przedział wiekowy pracowników? Dużo osób u was pracuje?
    Mich

16.05.2024 12:26

No raczej wszystkich nie kojarzę, a tym bardziej nie z wieku. Jak chcesz takie szczegółowe dane to chyba musisz do hr czy coś napisać.
    markopolo

28.05.2024 10:17

mnie np ciekawi czy wiecej kobiet czy mezczyzn jest zatrudnionych?

25.03.2024 20:31

Mam ostatni dzwonek żeby złożyć cv na planistę produkcji, bo za 4 dni kończy się termin oferty. Powiedźcie mi na szybko ile tak z kasą można wyjść na miesiąc. Z ogłoszenia wynika, że na wynagrodzenie składa się podstawa, premia frekwencyjna i uznaniowa. Ta premia frekwencyjna to na jakiej zasadzie jest naliczana?
    Erka

24.04.2024 10:14

Ja też. Niby szybciej ktoś odbierze niż odpisze na maila, ale jednak chodzi o pracę i o wiele lepiej według mnie to wygląda.
    nnw

08.05.2024 13:12

najlepiej na necie poszukaj ofert
    Pjan

25.09.2023 13:23

Macie tu jakieś polecenia pracowników ?
    bang

11.03.2024 12:46

a nie różnią się u was w zależności od sytuacji rodzinnej?
    Dziób

20.03.2024 14:06

Ponawiam. Próbował ktoś takich negocjacji już na starcie czy lepiej poczekać?
    Henia

22.02.2024 11:37

Technik utrzymania ruchu w ostatnim ogłoszeniu netto według widełek podanych w ogłoszeniu ma 8 tyś brutto. Jest też krótkie info, że są premie, ta 8 uwzględnia już takie premie, czy to kwota podana jako podstawa? Testy przy rekrutacji na czym polegają, pisaliście, że takie są....
    kawiarka

26.02.2024 14:13

moim zdaniem te widełki to sama podstawa, ale moge się mylić, chociaż premia się zmienia i pewnie zależy od wielu rzeczy więc wątpie, że byłaby podana już z góry ustalona
    ropuch

04.05.2023 15:01

Jakie macie benefity albo dodatki dla pracowników?
    Najedzony życiem

20.12.2023 15:38

właśnie w tym obiadomacie fajne jest to, że po pierwsze jest całkiem spory wybór posiłków a po drugie, że porcją się można najeść a nie że jakaś mini opcja dla krasnoludków jak gdzieniegdzie
    Noemi

22.12.2023 11:28

a ciekawe, ile pracownik doplaca do takiego obiadu?
    Sushi

03.10.2023 08:37

Znalazłem ogłoszenie na repack, ktoś powie jak wypadają tam zmiany pracy? Jak często pracuje się na rano?
    wiro

06.11.2023 09:36

Macie działy, gdzie tych zmian się może trafić więcej?
    wiro

06.11.2023 09:38

Jest opcja, żeby się tego nauczyć na miejscu?
    Marcia

24.09.2023 19:03

Rekrutacja porażka szukają do pracy za 3600 brutto .nie polecam
    UKS

08.09.2023 18:52

Kto jest teraz Dyrektorem w Dirksie? Chodzi mi o Krosno Odrzańskie.
    Cezar

02.08.2023 09:31

W ofercie na specjalistę ds. jakości jest podana w mile widzianych znajomość języka angielskiego. Na jakim poziomie oczekują tego?
    Bim

04.09.2023 09:48

paczki na mikołaja i dofinansowanie do wczasów, karpiowe, zajączek tego typu sprawy
    piniądz

08.09.2023 11:27

jakie te dofinansowania? jesteś w stanie kwoty podać z ciekawości>?

Zostaw merytoryczną opinię o DIRKS Service Krosno Sp. z o.o.