Ing Bank Śląski S.A.

Adres: Sokolska 34, 40-086 Katowice

NIP: 6340135475 REGON: 271514909 KRS: 0000005459

Ing Bank Śląski S.A.
3 62 6 1

Opinie o Ing Bank Śląski S.A.

Honorata

Ing Bank Śląski stworzył interaktywny test, w którym możecie sprawdzić, czy pasujecie do zespołu. Znajdziecie go tutaj: https://ing-whatwouldyouchoose.com/ Polega na wyborze jednej z dwóch opcji w przygotowanych dylematach, ponieważ według firmy o człowieku świadczą dokonane wybory, a nie umiejętności. Czy sprawdzaliście siebie w tym teście przed rekrutacją?

kara

Zgadzam sie, fajna atmosfera, chodzę do pracy zadowolona bez spinki. ING to przede wszystkim uczciwość, szacunek dla klienta i do pracownika. Premie kwartalnie, stawka nie najgorsza 3500,- brutto. Pracuje 3 lata. Jestem zadowolona, polecam. Jak czytam te biadolenia, jak to jest źle w banku to śmiać mi się chce. Idzcie po próbować swych sił gdzie indziej, a po roku bedzuecie tęsknić do ING -u :-D

Anty ING
@kara 26.02.2016 22:44

Ja właśnie "poszukałam szczęścia " gdzieś indziej i NIGDY nie wrócę do tego szamba. Sekta piorąca mózgi swoim pracownikom jaki to ING jest wspaniały. Dramat!!! Wyścig szczurów jest był i będzie jeśli ktoś uważa inaczej to jest podstawiony na tym forum do niwelowania prawdziwych rzetelnych opinii.Wynagrodzenie nieadekwarne do wykonywanych obowiązków. Premia z tego co słyszałam od tego roku jest roczna. Nie polecam!!!

Lejdi
@Anty ING 30.06.2017 21:48

Na jakim stanowisku pracowalas?

Niutka
@Anty ING 30.06.2017 21:48

Pracowalam w centrali banku jako specjalista, nie polecam, praca ciężka, wyczerpująca psychicznie. Zarobki za małe do tego co trzeba od siebie dac, z pracy wychodzi się jak z wiezienia na wolnosc. Dużo nowych osób składa wypowiedzenia z uzasadnieniem, ze nie dają rady psychicznie. Ciężka praca za małe pieniadze, bardzo duży nacisk na sprzedaz

Kasia
@kara 26.02.2016 22:44

Mogłabyś napisać, jak w tej chwili wygląda sprawa z wynagrodzeniem? Dostałam propozycję przejścia do ING. Czy propozycja 4500 bruto jest realna przy 7 latach w bankowość? Jak to jest faktycznie z tym wyzwaniami i brakiem planów? Jeśli mam propozycję umowy na zastępstwo to potem mogą nie przedłużyć?

Wodorosty
@Kasia 06.12.2018 19:43

Jakie stanowisko? Jak dla mnie 4500 do dno i wodorosty.

Lolka87
@Kasia 06.12.2018 19:43

Nie licz na to. Chyba że w jakiś sposób się spodobasz dyrektorowi. Zależy jaki dział. Ksiegowość--> nie mają etatów ponoć.

tech

IT spoko. Stawka rozsądna i dają szanse młodym ludziom po studiach lub nawet w trakcie. Platforma benefitowa w skład której wchodzą opieka zdrowotna, system punktów wymienny na kartę sportową OK system, z dopłatą zależną od stawki, ale niezbyt wielką (większość ludzi dopłaca 10 zł). Atmosfera jak na korpo bardzo w porządku.

Kreosfera
Zweryfikowany użytkownik
@tech 08.01.2019 20:10

Czy można prosić o kontakt do działu HR? Organizuję szkolenia dla pracowników redukujące poziom stresu, poprawę stanu zdrowia i eventy rodzinne. Z góry dziękuję za podpowiedź.

Lolka87
Zweryfikowany użytkownik
@tech 08.01.2019 20:10

IT może idzie do przodu i potrzeba specjalistów. Ale jeśli chodzi np. O księgowość, to przyjmują ciągle ambitnych stażystów z obietnicą, że ich zatrudnią, a jak przychodzi koniec stażu, to po prostu nie przedłużają, dziwić się: Czego Ty jeszcze chcesz?!

INGpracownik

Jak najbardziej polecam. Pracuję w centrali, w operacjach, więc ciężko mi powiedzieć, jak to wygląda od strony oddziałów. Natomiast z mojej perspektywy jest to super pracodawca, fajne zarobki, przełożeni luźni, brak presji. Jak długo robisz, co do ciebie należy, nikt się nie czepia. Minusem jest dosyć wysoka średnia wieku pracowników - ale to wiadomo, subiektywna sprawa, dla innych może to być zaleta. Tak, czy inaczej, zdecydowanie polecam.

Zestresowana
@INGpracownik 16.09.2018 20:01

A w jakim dziale? Bo u mnie nerwicy sie nabawilam, blagam o odpowiedz

rozbawiony

IT na chorzowskiej to dno. Nie szanują tam ludzi, co drugi/a szuka tylko afery żeby komuś zaszkodzić. Ogólnie to szkoda czasu nawet na opinie.

Lejdiss

A ja polecam :) rok minal i dalej mi sie podoba. Najwazniejsza to dobra ekipa :) zarobki mi odpowiadają. Plany sa do zrobienia jak się chce. Jedynie co wadzi to wysoki % na bonus ;) pracownocy wiedza o co chodzi..:)

Andrzej
@Lejdiss 05.09.2018 21:25

A co mi powiesz na temat umowy na jakiej pracujesz? Zlecenie, uop na czas określony, nieokreślony, jakie były okresy próbne?

ala
@Lejdiss 05.09.2018 21:25

jak Ci minie 17 lat to pogadamy. Pracowałam 17 lat-w ciągu 17 minut mnie zwolnili. nigdy więcej tego szamba. teraz prowadzę swoją firmę i mam jak w raju....

Zadowolonyklient

Jak pracuje to proszę ją pozdrowić z granatowego jachtu z St. Tropez o nazwie " My Choice" :)

Zadowolonyklient

Hej czy w Ing w Kato pracuje jeszcze taka malutka znerwicowana Agnieszka Sz? Bardzo miła I rzetelna pracownica!!! Oby więcej takich!

Ulka

ING Bank Śląski ma opinię dobrego pracodawcy. Może trzeba zacząć doceniać takie firmy?

albaroza
@Ulka 24.07.2018 20:48

jestem z konkurencji, myślę o przejściu do ING zarabiam 4000 brutto nie licząc premii,nagrody rocznej , trzynastki jako doradca detaliczny czy w ING mam szansę dostać więcej

aNIA
@albaroza 20.09.2018 20:19

Nie

Honorata
@aNIA 19.11.2018 22:46

Czy jesteś pracownikiem Ing Bank Śląski? Jeżeli tak, to proszę Cię żebyś napisała więcej na temat warunków zatrudnienia. Czy poza zasadniczym wynagrodzeniem, można liczyć na dodatki pozapłacowe? Mam na myśli na przykład kartę przedpłaconą, prywatne ubezpieczenie medyczne lub dofinansowanie do karty sportowej. Takie aspekty są często brane pod uwagę przez osoby poszukujące pracy.

Zawiedziona

Taka fajna firma a z mojej perspektywy w ciagu ostatniego roku tak sie pogorszylo. Jak zredukowac etaty bez odpraw dla pracownikow? Przoduje w tym HR. Atmosfera i dzialania takie, ze tyle wartosciowych osob ze lzami sie zwolnilo :( juz nie mam poczucia, ze licza sie ludzie. Moje sugestie dla Ing Bank Śląski S.A.: Potrzebujecie zmniejszyc ilosc etatow? Nie zmuszajcie ludzi by sie sami zwalniali, nie wydluzajcie atmosfery niepewnosci, nie szukajcie na sile tego co w ludziach zle. Pozegnajcie ich z godnoscia i z naleznymi odprawami.

anonim

(usunięte przez administratora)

Inggggggg

Atmosfera super :)

Magdalena

Jest OK!

Renka

Witam, Mam pytanie czy do mlodszego specjalisty w ING potrzebne jest wyksztalcenie srednie z matura czy bez?

Bożenka

Wiele lat byłam pracownikiem ING Banku, sieci detalicznej. Praca jak w każdym banku tj liczy się tylko sprzedaż, bez znaczenia jest co wiesz, jak to robisz, masz mieć i wtedy jest przez jeden dzień pięknie. Jak w każdej korpo sprzedażowej nie ma znaczenia, że tydzień temu odniosłeś fantastyczny sukces sprzedażowy, a firmie oddałeś parę ładnych lat życia, liczy się tu i teraz - czyli typowy wyścig szczurów więc jeśli macie duży dystans do pracy i kochacie wyścig szczurów to gorąco polecam, będziecie czuć się fantastycznie. Oczywiście funkcjonuje ideologia dopisana do bytu w firmie tj. jak wspaniałą jest to instytucja i jakimi etycznymi normami się kieruje, że uczciwość i zdrowy rozsądek, i że wy jesteście fantastyczni i firma was niezwykle ceni ( głównie słownie). Poza tym dowiecie się, że" macie dostarczone najlepsze narzędzia do realizacji wyznaczonych celów" tj mają najlepsze produkty na rynku:/. Niestety duża część pracowników oddziałów nie jest w stanie tego weryfikować bo skończyła turystykę bądź dietetykę w wyższej szkole lansu i balansu, i nie ma wiedzy ekonomicznej, a często brakuje im chęci do samodzielnego poszukiwania informacji ( poza tym wiedza w sprzedaży nie pomaga :). Jest jeszcze tajna broń szefa tj do oddziałów, dla "wątpiącyh" docierają "wewnętrzni trenerzy "od wszystkiego czyli od niczego, ich głównym zadaniem jest wsparcie pompowania sprzedaży. Co oni potrafią opowiadać... oj! No, ale jak napisałam oni znają się na wszystkim... Podsumowując - z całym przekonaniem mogę polecić pracę w ING Banku ( nie miejcie złudzeń w innych bankach "na froncie" jest tak samo) osobom które kochają rywalizację, są niezwykle zdeterminowane w działaniu, za wszelką cenę chcą osiągnąć cel. Jeśli jesteś wyjątkowo kreatywny i wykombinujesz sobie mocno niestandardowy sposób realizacji jakiegoś zadania (na granicy albo trochę poza zasadami etycznymi firmy, ale nic ci się nie wysypie to szef nie będzie wnikał, a ty będziesz królem tego balu,( np jest jakaś akcja miesiąca i niemal wszyscy w Polsce mają czegoś tam 3 , 4 albo 5, a jakaś jednostka ma 108 to nie budzi wątpliwości to oznacza że się da , a jak? A co to kogo obchodzi? Wszyscy mają mieć 112:) chyba, że coś się wysypie np reklamacja naprowadzi na faktyczną praktykę no to wtedy może być trochę cieplej, ale póki nie ma dymu...). Na pewno dobrze poczują się tu osoby, które kochają gonić za ma za marchewką wiecznie wiszącą na kiju ( roczne premie, - konstrukcja zmniejszająca prawdopodobieństwo ich wypłaty w porównaniu do poprzedniego systemu, zawsze tak robili - ile razy szeregowy pracownik miał szanse aby dorobić premią to zmieniali system na aby to prawdopodobieństwo zmniejszyć :)) Bardzo popularne są awanse za którymi pieniądz nie idzie... poziome takie:), ja tak serio! Od niedawna wynagrodzenie doradcy rozpoczyna się od 4000,00 brutto, negocjujcie ile się da po na kolejną podwyżkę można długo czekać. To, o czym pisałam dotyczy tzw frontu (to nie tylko oddziały) natomiast centrala to już inny świat... Wszystkim zainteresowanym życzę spektakularnej sprzedaży i satysfakcji, powodzenia.

NadalWing
@Bożenka 11.01.2018 18:31

Bożenko...szacun :) trudno coś dodać chociaż... dużo wnosi też czynnik ludzki czyli bezpośredni przełożony, albo pomoże albo Cię wykończy.

Bożenka
@NadalWing 07.02.2018 21:33

Tak, ale chyba "normalni" przełożeni zbyt długo stanowiska nie piastują, wiem, bo miałam i takich, ostatniego t eż mi zdegradowali. Walcz dzielnie!

Waldi

Tak rzadko piszecie na forum, że musi sie tu dobrze pracowac

Ona

Dają ogłoszenie z informacją, że forma zatrudnienia to umowa o pracę po czym po jej zakończeniu (6 miesięcy) otrzymuje się tylko i wyłącznie umowę na zastępstwo. Absolutnie nie polecam. Dla nich nie liczą się ludzie.

Janusz

Czy aktualnie bank prowadzi jeszcze rekrutacje?

anonymous

Dostałam zaproszenie na rozmowę w escape room. Czy ktoś przechodził ten etap rekrutacji??

Bóg

Skąd się wzięło zło na świecie? Od dawna szukał umysł ludzki klucza do rozwiązania tej lak blisko człowieka dotykającej zagadki. Poganie przypuszczali w tym celu wieczne istnienie źródła złego, istnienie pierwiastka czyli istoty niestworzonej, równej Istocie dobrej, walczącej przeciwko pierwiastkowi dobremu. Chrystianizm usunął ten niedorzeczny i przez sam zdrowy rozum dawno już i powszechnie za fałszywy uznany sposób tłumaczenia. Orzekł on, że zło bynajmniej nie może być uważane za jakikolwiek pierwiastek kosmiczny, lecz wyłącznie do dziedziny etycznej należy: bez decyzji wolnej woli stworzenia nie byłoby zło powstało, ona jest za nie odpowiedzialną. Należy więc według tej nauki cofnąć się w myśli w świat nadzmysłowy, duchowy, w świat aniołów przez Boga stworzonych. Część tych aniołów zbuntowała się przeciwko Bogu, ściągając przez to winę i karę na siebie. Anioł upadły zbliżył się następnie w postaci węża jako kusiciel do pierwszych ludzi, ażeby ich za sobą do upadku pociągnąć. Mógł człowiek pokusie się oprzeć i powinien był tu uczynić; ulegając jej, zawinił i z własnej winy wtrącił siebie i cały rodzaj ludzki w grzech i jego następstwa, do których głównie należy pożądliwość; ona pociąga człowieka do opierania się prawu Bożemu, nią anioł upadły nadal się posługuje, aby wolę człowieka do grzechu skłaniać. Taki jest więc według nauki chrystianizmu początek wszystkiego złego w poszczególnym człowieku i w całym rodzaju ludzkim. Wskutek pożądliwości, która jako następstwo grzechu pierworodnego zagnieździła się w człowieku, wola ludzka od dzieciństwa skłania się ku złemu; pokusa szatańska posługuje się tym środkiem na to, aby zło w człowieku odniosło zwycięstwo. Człowiek sam siebie nie stworzył, nie stworzyli go rodzice, nie stworzyli nauczyciele i nauczycielki, a jednak dusza, umysł, serce dziecięce są tak podatnym materiałem, że ojciec, matka, nauczyciele, nauczycielki, piastunki i wszyscy ci, co się do dzieci zbliżają, mają względem nich twórczą niejako władzę. Jak glina, gdy jeszcze wilgotna, wrażliwą jest na każde choćby mimowolne dotknięcie, tak dziecko jest wrażliwe na wszystko, co pod zmysły jego podpada. Wszystko, co dziecko widzi, co słyszy, na nim piętno swoje wyciska z siłą pierwszych wrażeń i nadaje kierunek jego myślom, uczuciom i woli. Nic jego uwagi nie uchodzi. Ono widzi, czym się ludzie cieszą, a czym się martwią, co sobie ludzie cenią, a czym pomiatają, na co chętnie grosz łożą, na co go żałują, co kogo gniewa, co śmiech wywołuje; widzi, jak się każdy względem każdego zachowuje, co czyni i mówi w oczy, a co za plecami; i według tego wszystkiego rozwijają się jego pojęcia, kształtują jego zasady; urabia się tedy bezwyznaniowiec i kosmopolita, albo chrześcijanin i Polak. Najświętsza Maryo Panno, Matko Syna Bożego, Pani nieba i ziemi, Królowo Aniołów i wszystkich Świętych! z pobożną pociechą serca mojego dziekuję Bogu za to, że Ciebie jednę z wszystkich Adama córek obrał za Matkę Zbawicielowi naszemu; że Cię od pierworodnego w Poczęciu i od wszelkiego w całem Twem życiu grzechu uwolnił; że Cię łask Swoich i zasług Twoich pełną z duszą i z ciałem zaraz po śmierci wziął do nieba, i że Cię tam nad wszelkie święte dusze i Anioły niebieskie wyniósł, a przyzwoitą Matce Bozkiej chwałą, uwielbić raczył. Wiedząc zaś, o Najświętsza i najchwalebniejsza Panno Maryo! o zupełnej przemożności Twojej u Najmilszego Syna Twego, a Boga naszego, i o Twojej nieporównanej ku nam ludziom dobroci, przez którą stajesz się ucieczką grzesznym, ufnością pokutującym, pocieszycielką utrapionym, opiekunką, konającym i Matką wszelkiej litości wszystkim, a przeto największą, w Tobie po Bogu nadzieję mając: upadłszy przed Tobą w duchu, pokornem sercem wszystkie Ci dni życia mojego na usługi oddaję i wpraszam się w świętą Opiekę Twoję. Ciebie obieram sobie za Panią dziedziczną i wieczną; Ciebie upraszam sobie na całe życie moje za Patronkę wszystkich spraw, mów i myśli moich na sądzie Bozkim. Ciebie każdego czasu, osobliwie ostatniego momentu śmierci mojej, pragnę mieć opiekunkę i Obronicielkę moją. Ach, Panno święta, przyjmij odemnie to moje oświadczenie, a teraz i zawsze i przy zgonie pokaż mi sIę Matką miłosierdzia i dobrodziejką moją. Ja też wzajemnie odtąd i póki mi zdowie; pamięć i rozum służą, póki językiem, sercem i innemi zmysłami władać mogę, nie przestanę Cię wielbi i wzywać, serdecznie upraszając: wyjednaj mi, Matko Bozka, u Syna Twego łaski do odpokutowania za przeszłe grzechy i do ustrzeżenia się wszystkich innych na zawsze. Uproś mi pomoc ku prowadzeniu najpobożniejszego życia i ku wytrwaniu w dobrem aż do końca. Uproś godne i wczesne do śmierci przygotowanie przez spowiedź należytą, przez Najśw. Komunią i ostatnie Olejem św. namaszczenie. A gdy mnie już ogarną boleści śmiertelne, gdy Cię już zdrętwiały językiem nie będę mógł (a) wzywać, wspomnij litościwie na teraźniejszą prośbę moję, którą do Ciebi pokornie zanoszę, rzucając się duchem i ciałem do stóp Twoich: przybądź wtenczas na ratunek grzesznej duszy moje

Shianetto
@Bóg 23.04.2018 17:09

To jest zwiedzenie proszę Ciebie. Tylko Jezus jest zbawicielem i tylko w dziele krzyża jest życie wieczne i ratunek od grzechu i zatracenia. To Jezus Chrystus wziął na siebie każdy grzech i chorobe. Pismo mówi że jeśli uznamy go za pana i zbawiciela i uwierzymy w jego śmierć i zmartwychwstanie będziemy zbawieni. Kult Maryjny to diabelskie demoniczne kłamstwo które zwodzi od prawdy. Diabel to ojciec kłamstwa i mistrz zwiedzenia. Objawienia Maryjne mają charakter demoniczny. Maryja za nikogo nie umarła, sama nazywała swojego syna zbawicielem, dała mu jedynie ludzkie ciało a nie boska naturę . Nie była bez grzechu, tylko Jezus był bez grzechu. Prawdziwe chrześcijaństwo to bliska relacja z Bogiem przez pojednanie się z Bogiem dzięki Jezusowi. To bliskie bycie z Bogiem i chodzenie w mocy ducha świętego. Modlenie się do Maryji czy przez nią to bałwochwalstwo . Jest napisane w piśmie że tylko jeden Bóg jest i jeden pośrednik między Bogiem a czlowiekiem Jezus Chrystus . W nim jest spełnienie w Bogu i całkowite przebaczenie grzechów na całe życie. W nim jest Łaska i przychylność Boga i pelnia. Dzięki niemu konflikt człowieka a Boga może być zamazany. W nim mamy przychylność Ojca, nie musimy o nic prosić tylko wszystko mamy. Żadna Maryja łask nie wyprosi. To Jezus ma być pośrednikiem do Ojca. On się wstawia za nami. Na świadectwo dam jeszcze że przez kult Maryjny byłem uwalniany od ciężkich demonów, wyszedłem z tego watykańskiego zwiedzenia jakim jest kościół katolicki. Sakramenty Cię nie zbawią, to co się tam dzieje to podróbka bożego działania, coś co ma ludziom zastąpić prawdę i relacje z Bogiem martwymi uczynkami i prawem.

Grzegorz

Obecnie ING Bank Śląski poszukuje kandydatów na staż. Według ogłoszenia podpisuje się umowę zlecenie od dwóch do dziewięciu miesięcy. Czy może ktoś powiedzieć jakie są szanse po przepracowaniu tego okresu na podpisanie umowy w pełnym wymiarze godzin? Jak wygląda możliwość rozwoju i szkoleń? Czy praca jest w przyjaznym środowisku? Jak wygląda system czasu pracy?

Dana

Zarząd banku od września 2017r podniósł stawkę minimalną do 4000 zł brutto. Zyskali pracownicy którzy zarabiali mniej, czyli większość. Płace zostały zrównane bez względu na staż pracy. Pracuję w centrali banku jako specjalista ds. operacyjnych. Po owej podwyżce, po 26 latach pracy w banku, mam znowu najniższą stawkę -4300 zł brutto dla specjalisty. To nie motywuje. Doświadczenie i wiedza kompletnie się nie liczą ale .... mamy szkolić, przekazywać wiedzę młodym pracownikom, którzy zarabiają tyle samo, albo 100- 200 zł mniej !! Jeżeli szukasz stabilizacji to daj sobie spokój bo firma nie szanuje starych pracowników.

Ula

Zastanawiam się jaki jest powód, że nikt nie pisze?

wxlbns

Czy ktoś orientuje się jak wygląda praca na stanowisku Przedstawiciel Bankowy w Segmencie Małych i Średnich Przedsiębiorstw? Praca w oparciu o własną działalność gospodarczą. Ktoś wie jak to wygląda w praktyce i czy warto się w to angażować? zostałem zaproszony na drugi etap rekrutacji ale mam wątpliwości. Z góry dziękuję za pomoc.

Administrator

Czy ktoś z użytkowników chciałby napisać na wątku o ING Bank Śląski w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Wiki

Może musieliście odpracować jakiś dzień i dlatego mieliście nadgodziny?

zwolnienia grupowe

na dzien dobry musisz zaplacic za parking w centrali w katowicach 125 zl za wiate lub 175zl za garaz, bo w pormieniu 1km nie ma miejsca przed 8 ma rano ile to skali roku? w kij kasy! benefitow nie ma zadnych poza opieka medyczna najtansza karta medicover do 4 specjalistow tylko. co do reszty, to babnk przedstawia, ze sa to benefity, ale to propaganda. otwarli sobie sklpeik z ubezpieczeniami i wciskaja pracownikom, ze te ubezpieczenie na zycie u nich najtaniej sie kupi. a ze pracown icy siedza za darmo po godzinach do wieczora, to nie maja kiedy sprzdwzic oferty, wiec kupuja. ma zadanych beenfitow, wzyttsko be kupic, BIURO NA CHORZOWSKIEJ I SOKOLSKIEJ TO JAKAS DZIADOWNIA., ludzie poupychani na open space do granic mozliwosci. kontrola wszechobecna. ludzie boja sie isc do wc, kazdy cie kontroluje,. prace zaczynasz o tej godzienie i konczysz, gdy ci szef pozwoli, nie ma zadnej elastycznosci, a co najgorsze teraz trwaja ZWOL NIENIA GRUPOWE. OD 2016 roku wyrzucili juz ponad 300 osob. noa formula stazy z lwem to pic na wode, sami mowia, ze przyjmuja ochlapy, bo nikt tam nie chce isc.,

Lejdi
@zwolnienia grupowe 01.07.2017 21:25

Na jakim stanowisku pracujesz ? Dostalam prace w contakt center i zastanawiam sie czy ja przyjac..

Kate1973
@Lejdi 10.07.2017 13:00

Napisz czy zaczelas prace w ING i jak tam jest??

Adam
@Kate1973 08.08.2017 02:00

Potwierdzam fakt darmowych nadgodzin. To jest wielka patologia w ING.

Paweł

Jakie są widełki na stanowisko doradca klienta korporacyjnego poza Wawa?

Henryk

Czy dobrze się pracuje? Czy jest bardzo nerwowo?

Administrator

Jak wygląda praca w ING Bank Śląski? Napiszcie, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Czy osoby w niej zatrudnione mogą liczyć również na pozapłacowe benefity?

Zainteresowana

Sporo dobrego o firmie słyszałam, ale podpowiedzcie jak atmosfera? Warto aplikować?

Zostaw opinię o Ing Bank Śląski S.A. - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ing Bank Śląski S.A.