Transload Logistics Sp. z o.o.

Adres: Romana Maya 1, 61-371 Poznań

NIP: 7822594584 REGON: 362930448 KRS: 0000584497

Transload Logistics Sp. z o.o.
5 1 20 5 1

Opinie o Transload Logistics Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Mlody
 Opinia

Witam. Jestem z Podlasia, palę nie pije. Jestem osobą do przyuczenia. Czy znajdzie się chętny zmiennik/ zmienniczka do podwójnej obsady która / który przy okazji przyuczy zawodu?

Pomocna?
TakNie
Zmiennik
 Opinia

Witam ,pracuje ktoś może z Podkarpackiego i szuka zmiennika?

Pomocna?
Tak2Nie
Podwójna
 Opinia
@Zmiennik 28.04.2019 16:20

Jeśli ktoś zainteresowany,proszę pisać na e-mail, wariatosik@o2.pl. Jestem bez nałogów ,posiadam nie duże dosiwadczenie i chciałbym rozpocząć pracę w Transload. Szukam osoby najlepiej z Podkarpackiego celem wspólnych dojazdów do pracy.

Pomocna?
TakNie
Paweł
 Opinia

Witam, szukam zmiennika najlepiej pracującego w Transload . Ja 40 lat niepalący,niepijący i nie mam problemu z higieną, 2 lata doświadczenia w międzynarodówce. Proszę o sms-y te. 510-550-039. Pozdrawiam Paweł

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zapytanie
 Opinia

Szukam normalnego zmiennika/zmienniczki na podwojna.Jestem kobietą,może też ktoś szuka?

Pomocna?
Tak1Nie
1
Normalny
 Opinia
@Zapytanie 04.05.2019 11:02

Witam własnie szukam Tylko proszę o kontakt jak najszybciej bo pracuje w firmie a mój zmiennik się zwalnia i potrzebuję kogoś najpóźniej za 2 tygodnie kontakt (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Emi
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Zapytanie 04.05.2019 11:02

napisz meila vvv1000x@gmail.com

Pomocna?
TakNie
Radosl8
 Opinia

Gdyby ktoś szukał zmiennika to byłbym zaintresowany pracą. 31 lat, niepalący. Posiadam kilkuletnie doświadczenie w transporcie krajowym, brak doświadczenia EU. Jestem gotowy podjąć pracę od początku lipca Tel. 572 277 313

Pomocna?
TakNie
Ramzes
 Opinia

Jedna z lepszych firm,podstawa wysoka,uczciwie liczone diety.Robota ułożona,Najlepsi spedytorzy jakich w życiu miałem. Robota w większości na spokojnie,powtarzalne punkty. Do minusów należy to że minimum 21dni w trasie ale co kto lubi i woli.Pozdrawiam Darka i Macieja

Pomocna?
Tak1Nie
Administrator
 Opinia

Jakieś aktualne komentarze pojawią się o firmie Transload Logistics Sp. z o.o. w mieście Poznań? Wiecie coś na ich temat?

Pomocna?
TakNie
Mlody
 Opinia
@Administrator 05.09.2018 08:00

Witam szukam zamiennika do podwójnej obsady. Mam 30l bez nałogów nie duże doświadczenie w transporcie. Porozmawiam.

Pomocna?
TakNie
Driver
 Opinia

Czy ktoś mógłby powiedzieć jaka podstawa oraz diety i jakie systemy dla podwójnych i pojedynczych obsad? Jak to faktycznie jest? Czy zjazdy są terminowe? Czy lubią co miesiąc przeciągnąć kierowców jak im się podoba? Proszę o konkretne opinie chciałbym po nowym roku zmienić firmę. Rozumiem że tutaj Amazon plus dpd?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leszek
 Opinia
@Driver 06.12.2018 23:55

Jesteś zainteresowany pracą na stanowisku kierowcy? Znalazłem ogłoszenie rekrutacyjne z firmy Transload Logistics. Pracodawca szuka kierowcy z kategorią C+E podwójna obsada. Praca w systemie 3/1 w ruchu międzynarodowym, uprawnienia na przewóz rzeczy i karta kierowcy do tachografu elektronicznego. Może zainteresuje Cię ta oferta? Jeżeli zdecydujesz się na zatrudnienie, koniecznie napisz na forum o swoich doświadczeniach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TransLOAD
 Opinia

Witam! Jak wygląda mniej więcej praca w tej firmie tzn co się głównie wozi po jakich krajach i jakie są dostępne systemy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Man
 Opinia

Firma bardzo dobra- polecam !!!!

Pomocna?
Tak14Nie
anonymous
 Opinia

witam . są kłopoty z płatnościami .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzwonię i nic się nie dzieje firma unika kontaktu . jeszcze chwila i zmuszony będę iść do sądu pisma już poszły.!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aca
 Opinia
@anonymous 07.09.2018 23:36

nie popłacz się to jest forum pracy a nie nierzetelnych podwykonawców

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TL
 Opinia
@aca 10.09.2018 21:12

Prosze w pierwszej kolejnosci rozliczac sie z dokumentow, a nastepnie plakac Panie Nadglo***.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia
@anonymous 07.09.2018 23:36

Przecież wszyscy 7.09. dostali pieniądze. To co ty za bzdury piszesz

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia

Firma godna polecenia

Pomocna?
Tak12Nie

Zostaw opinię o Transload Logistics Sp. z o.o. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej