East Power sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
East Power sp. z o.o.
3 53 140 5 1

Opinie o East Power sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Władek
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Byłem na 1 projekcie, gdzie naprawdę wszystko super. Pojechałem z nimi na drugi i nie było już tak kolorowo, zgłosiłem swoje obiekcje do koordynatora i przerzucili mnie na inny. Obecnie jest wszystko ok. Ludzie z którzy pracują tutaj już rok, pokój trafił mi się jedynka, wynagrodzenie też. Widać, że firma docenia pracowników, którzy się już sprawdzili i mają pierwszą umowę za sobą.

Pomocna?
Tak2Nie
Olaf
 Opinia

Miałem pewne obawy czytając komentarze tutaj, ale jest 10, wynagrodzenie na koncie, wszystko się zgadza. Fakt praca ciężka i niemcy strasznie gonią, ale jak chce się zarobić to trzeba pobiegać. Miałem jeszcze na tyle szczęścia, że trafiła się fajna ekipa z firmy

Pomocna?
Tak4Nie
Mister MIGMAG
 Opinia

Robiłem u nich w branderburgu w zeszlym roku i było ok. Teraz wracam czy kos z tad jedzie? Pozdro miro.

Pomocna?
Tak2Nie
Lakiernia :D
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

a Ja zadnego problemu nie miałem Fakt były pewnie nie jasnosci ale kazdy w miare czasu mi je wyjasniał sumiennie nocleg miałem prace miałem nawet gdzy rezygnowałem firma mi poszła na reke wiec ze szczerym sercem polecam i prosze sie nie sugerowac opiniami tylko samemu sprawdzic bo sa tam ludzie kompetentni i uczciwi . pozdrawiam całe biuro z wrocławia i dziekuje za Cierpliwosc!! :)

Pomocna?
Tak6Nie6
Student
 Opinia

Pojechałem do pracy na paczki jako kierowca. Akurat w tym samym momencie dojechała jakaś ekipa ćpunów. Dnia następnego koordynator jak ich zobaczył wywalił na zbity pysk. Praca typowo fizyczna i kondycję trzeba do tego mieć. Poza tym jednym opisanym incydentem wszystko spoko, ludzie, atmosfera, biuro też współpracuje i pomaga, a kierowcy ze swoim samochodem mogą liczyć na dodatki.

Pomocna?
TakNie
Janek
 Opinia

Pracowałem na montażu okien, wszystko ok

Pomocna?
TakNie
Władek
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Byłem na 1 projekcie, gdzie naprawdę wszystko super. Pojechałem z nimi na drugi i nie było już tak kolorowo, zgłosiłem swoje obiekcje do koordynatora i przerzucili mnie na inny. Obecnie jest wszystko ok. Ludzie z którzy pracują tutaj już rok, pokój trafił mi się jedynka, wynagrodzenie też. Widać, że firma docenia pracowników, którzy się już sprawdzili i mają pierwszą umowę za sobą.

Pomocna?
Tak2Nie
Piotr
 Opinia
@Władek 12.07.2019 00:05

Wychodzi na to, że firma jest elastyczna i dostosowuje stanowisko do umiejętności danego pracownika, skoro po zgłoszeniu uwag do koordynatora można liczyć na przeniesienie do innego projektu. Wiesz może, czy mając małe doświadczenie zawodowe, również są szansę na przyjęcie? Czy raczej pracodawca poszukuje specjalistów z długoletnim doświadczeniem?

Pomocna?
Tak2Nie
Władek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Piotr 14.07.2019 12:31

Zależy pewnie od stanowiska, jak nie wiesz to aplikuj, rekruter ci powie czy się nadasz, a jak nie to pewnie co innego zaproponuje

Pomocna?
TakNie
Mister MIGMAG
 Opinia

Robiłem u nich w branderburgu w zeszlym roku i było ok. Teraz wracam czy kos z tad jedzie? Pozdro miro.

Pomocna?
Tak2Nie
Emilia
 Opinia
@Mister MIGMAG 04.07.2019 16:21

Sam fakt, że wracasz do tego samego pracodawcy świadczy, że sobie jego cenisz. Czy napiszesz proszę dlaczego konkretnie? Może wypłata jest na wysokim poziomie bądź warunki socjalne spełniają Twoje oczekiwania?

Pomocna?
Tak1Nie
Mister MIGMAG
 Opinia
@Emilia 05.07.2019 13:05

Jeśli chodzi o warunki socjalne to różnie bywa z kwaterami, niekiedy mają naprawdę wysoki standard, ale trafiają się też takie co pamiętają czasy PRL. Jak któryś ze sprzętów nie działał, albo coś było nie tak z kwaterą, wystarczyło zgłosić koordynatorowi i działał. Wiadomo, że z dnia na dzień rzadko kiedy udaje się coś załatwić, ale trzeba przyznać, że działa dość sprawnie. Jeśli chodzi o Brandenburg to chyba jeden z ich projektów na którym zarabiałem najwięcej.

Pomocna?
Tak2Nie
Olaf
 Opinia

Miałem pewne obawy czytając komentarze tutaj, ale jest 10, wynagrodzenie na koncie, wszystko się zgadza. Fakt praca ciężka i niemcy strasznie gonią, ale jak chce się zarobić to trzeba pobiegać. Miałem jeszcze na tyle szczęścia, że trafiła się fajna ekipa z firmy

Pomocna?
Tak4Nie
Rysiodobrychlopak
 Opinia

Jo robil u nich na betona strasznie gonio do pracy ale dobre godziny i kasa. A jak jest kapucha to Rysio jest happy.

Pomocna?
Tak4Nie
Lakiernia :D
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

a Ja zadnego problemu nie miałem Fakt były pewnie nie jasnosci ale kazdy w miare czasu mi je wyjasniał sumiennie nocleg miałem prace miałem nawet gdzy rezygnowałem firma mi poszła na reke wiec ze szczerym sercem polecam i prosze sie nie sugerowac opiniami tylko samemu sprawdzic bo sa tam ludzie kompetentni i uczciwi . pozdrawiam całe biuro z wrocławia i dziekuje za Cierpliwosc!! :)

Pomocna?
Tak6Nie6
Artur
 Opinia
@Lakiernia :D 06.03.2019 17:35

Tak ja sprawdziłem gościu i dzisiaj jakby nie to że mogłem pożyczyć pieniądze to pewnie bym siedział na ulicy z kolegą bo nawet za paliwo nie oddali więc przestań mnie tu (usunięte przez administratora) że są solidnie bo nie są a jeszcze kary chcą nakladac

Pomocna?
Tak4Nie2
Krystian
 Opinia
@Artur 10.06.2019 07:51

Hehe bo do pracy chodzić trzeba.a nie w (usunięte przez administratora) walić

Pomocna?
Tak3Nie
spawacz
 Opinia
@Lakiernia :D 06.03.2019 17:35

ja też mam tam jechać ale jako spawacz wiesz coś bo na tyle opinie to 90% negatywnych!!!

Pomocna?
TakNie
Potencjalny pracownik
 Opinia

Miałam okazje być zaproszona na rozmowę rekrutacyjną do tej agencji, niestety po przyjściu kontakt z rekruterem umarł, nie odbierał on telefonu i nie odpisywał, szkoda czasu i energii na taką agencje, których mnóstwo w okolicy, rekruter widmo

Pomocna?
Tak1Nie1
Tajny Johny
 Opinia
@Potencjalny pracownik 27.06.2019 16:00

Miałem podobnie, strasznie długo czekałem na informację zwrotną, bo niby tyle chętnych mieli... ale finalnie odezwali się i dostałem robotę. Zaczynam w poniedziałek i nie omieszkam napisać jak się współpraca będzie układać.

Pomocna?
Tak1Nie
Tajny Johny
 Opinia
@Tajny Johny 27.06.2019 19:16

Rozpoczołem prace w robocie wszystko ok. Pierwszego dnia zakwaterowanie strasznie lipne, ale juz je nam zmienili i wszystko gra. Napisze jeszcze jak wygląda sytuacja z wynagrodzeniem jak przepracuje miesiąc.

Pomocna?
Tak4Nie
Janusz
 Opinia

Brak dobrego zarządzania.Jest brak płynnego przepływu informacji. Gdyby wszyscy regularnie pracowali w biurze włącznie z koordynatorami i innymi cwaniakami to może wyklarowaly się standardy... Ale starych nawyków rekruterow (bez doświadczenia) nie wyplewisz.... trzeba zmieniać personel....

Pomocna?
Tak1Nie1
Jurny byk
 Opinia

Praca cieszka w opur, ale przynajmniej placa ok

Pomocna?
Tak3Nie
rado
 Opinia

Miałem okazję pracować w tej agencji i nie narzekam. Mieszkanie blisko miejsca pracy, wypłaty też na czas. Zdarzyła się jedna obsuwa z wypłatą ale udało sie wszystko szybko wyjaśnić.

Pomocna?
Tak4Nie
Spawacz Marek
 Opinia

Pracuje u nich od 4 miesiecy. Zarobki - ok, niekiedy mają poślizg 1-2 dni z wypłatą, reszta się zgadza. Słyszałem historie o ludziach, którzy kasy nie dostali, nawet trafił się taki jeden u mnie na projekcie, ale jak małpke odpala się w robocie i na alkomacie wychodzi 1,5 promila to się nie dziwie. Jak się jest dla nich wporządku i uczciwym to też są, a jak się lata naprutym i robi awanti bo księciunio nie ma za co pić to cóż...

Pomocna?
Tak6Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia

Proszę przedstawić się z imienia i nazwiska i z chęcią ustosunkujemy się do Pana wypowiedzi. Jesteśmy legalnie działającą agencją posiadająca polskie jak i niemieckie certyfikaty na prowadzenie agencji pracy tymczasowej. Nie jest możliwe, że jakikolwiek nasz pracownik nie otrzyma wynagrodzenia za wykonaną pracę.

Pomocna?
TakNie
Kamilo92
 Opinia

Pracuje ktoś w tej agencji? Jakie warunki do życia? Wypłaty na czas opłaca jechać? Dzięki za odpowiedź od normalnych co umieją czytać

Pomocna?
Tak1Nie
Maro
 Opinia
@Kamilo92 06.06.2019 12:32

A ty umiesz czytać? Bo tu 99% to normalni ????

Pomocna?
TakNie
Julek
 Opinia

Szczerze nie polecam wspólpracy z firma East Power. Dwa razy podpisalem umowe z ta agencja i dwa razy z ich winy nie doszlo do wspólpracy. Za pierwszym odwolano mój wyjazd w nocy, kilka godzin przed zaplanowana podróża. Za badania, za które firma gwarantuje zwrot przy okazji pierwszej wyplaty, wydalem 150zl (faktura na East Power). Nie mam co liczyc na zwrot, ponieważ przemile Panie, które przeprowadzaja rekrutacje, nagle przestaja odbierac telefony i nawet nie racza odpisywac na maile.Pozostaje mi dochodzic swoich praw na drodze cywilno-prawnej, ponieważ umowa proponowana przez te firme jest umowa w oparciu o IGZ. Nie obejmuja jej przepisy polskiego prawa pracy. Za drugim razem, po podpisaniu umowy, udalem sie do Niemiec pod wskazany w umowie adres. Praca miala byc od nastepnego dnia, po zatwierdzeniu kandydatów przez pracodawce. Mieszkanie mialo byĉ również dostepne od dnia przyjazdu. Na miejscu okazalo sie, że nie ma pracy od nastepnego dnia ani tez nie ma mieszkania! Wszyscy kandydaci zostali tego dnia na lodzie i musieli wrócic do domu. Zwrot polowy kosztów dojazdu, który firma reklamuje? Droga cywilno-prawna. Nie wiem, czy takie praktyki sa norma na arenie dzialania agencji posrednictwa pracy, uważam jednak że takie zachowania należy naglasniac. Mam nadzieje, że chociaż kilkadziesiat osób to przeczyta i wyrobi sobie opinie, czy warto podejmowaĉ wspólprace z tym malo profesjonalnym podmiotem.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maro
 Opinia
@Julek 01.03.2019 16:16

Saper myli się tylko raz????. Ta agencja to niewypał.

Pomocna?
Tak2Nie
Dzikidzik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Siemka, ja i dwóch kumpli planujemy pracę w Dreźnie na komisjonowaniu. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym względzie, np. Jaka stawka, kwatera itp? Z góry dzięki za odpowiedz

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Dzikidzik 23.03.2019 23:22

Dzień dobry, jeśli jest Pan zainteresowany podjęciem pracy u nas, proponuję dzwonić bezpośrednio do Naszego biura. Udzielimy Panom wszelkich informacji związanych z projektem.

Pomocna?
Tak1Nie1
Maro
 Opinia
@East Power sp. z o.o. 25.03.2019 13:21

Wy i te Wasze obiecanki. Proponuję jakieś Lemowskie bajki poopowiadać, to chociaż nieszczęśnicy, którzy żyją nadzieją współpracy z Waszą agencją ruszą głową i szybko o Was zapomną. Jedna wielka tragedia. Wysyłanie człowieka, który mysli, że Pana Boga za nogi złapał, okazuje się całkowicie odwrotnie. Ta niby agencja jest mi winna kasę. Próbowali mnie tak przekabacić, że mi oddadzą pod warunkiem usunięcia negatywu. Nic dobrego niestety nie mogę napisać. OMIJAĆ.!!

Pomocna?
Tak1Nie
Maro
 Opinia
@East Power sp. z o.o. 25.03.2019 13:21

Proponuję skasować i zapomnieć.

Pomocna?
Tak1Nie
Ad jobs
 Opinia

Nie polecam agencji. Strata czasu i pieniędzy.

Pomocna?
Tak1Nie
ooooo
 Opinia

Czy może ktoś coś napisać na temat wynagrodzenia, np ze starszych pracowników delg. tymcz.

Pomocna?
TakNie
Oiiiiiio
 Opinia
@ooooo 07.06.2019 11:52

Nie polecam . (usunięte przez administratora). Masakra .

Pomocna?
Tak3Nie
Brak
 Opinia

Niestety ludzie pracujący w tej agencji są niekompetentni. Poziom ich wiedzy o rekrutowaniu i traktowaniu ludzi jest ujemny.

Pomocna?
Tak5Nie
KeyAccountManager
 Opinia
@Brak 30.05.2019 17:18

Nie zgadzam się z Twoją opinią, że dział rekrutacji jest niekompetentny- min. taki zarzut wynika z treści Twojej opini. Akurat Dział Rekrutacji przykłada dużą wagę do wyselekcjonowania pracowników spełniających wymogi pracodawców użytlownikównw Niemczech natomiast czego może nie jesteś świadom, bardzo często zakres obowiązków na stanowisku pracy w DE "na miejscu" różni się od pierwotnego zamówienia kontrahenta na co Rekrutacja wpływu nie ma. Jeśli krytykujesz kwestie koordynacji, sprawy kadrowe to pisz precyzyjnie gdyż krytykując "na oślep" podważasz czyjeś kompetencje nie mając pojęcia jak wygląda procedura od środka, a ja takową posiadam.

Pomocna?
Tak2Nie3
Maro
 Opinia
@KeyAccountManager 31.05.2019 10:42

Hahaha. Ty tak serio?

Pomocna?
Tak2Nie
bross
 Opinia
@Maro 01.06.2019 16:32

Hahaha. Zaczęło się od księżniczki zrobiła badania uf dzieki Bogu no ale nie wyjechała do pracy z kolei książę wyjechał uf dzięki Bogu trafił ale go nie chcieli pracodawca. Także przyjrzeć się trzeba każdej agencji i być ostrożnym wskazane jak najbardziej, czemu nie.

Pomocna?
Tak2Nie
Job
 Opinia

Nie polecam. Przerobilem wiele agencji ale takiej amatorki nie widziałem nigdy. Omijajcie szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak7Nie
Borys
 Opinia

Widzę że nic się nie zmieniło kierownictwo w tej firmie jest złe i dlatego nic nie jest dograne. A szkoda....

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownik
 Opinia

Najgorsza agencja w Polsce! (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Praca
 Opinia

POWIEM TAK TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA OD TEJ FIRMY PO ZA TYM WIDZICIE PO KOMENTARZACH SAMI SAME NEGATYWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak5Nie1
Kazimierz
 Opinia

Dziwna Firma Proponuje podpisanie umowy zawierającej kilkanaście stron a nie wyraża zgody na przesłanie jej treści osobie zainteresowanej pracą. Przecież żeby przeczytać i zrozumieć trzeba poświęcić kilka godzin a najczęściej wymaga to konsultacji z prawnikiem. Z dużą dozą pewnością można stwierdzić , że zastosowana taktyka ma na celu wykorzystanie nieświadomości przyszłego pracownika co do treści podpisywanego kontraktu. Tak postępują nieuczciwi pośrednicy !!!!!. Proponuję trzymać się z daleka od tej Firmy .

Pomocna?
Tak6Nie
petr slobodsa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

very bad company, I do not recommend!

Pomocna?
Tak3Nie1
Były pracownik
 Opinia

Witam państwa może pokarze zdjęcia państwa świetnych warunków mieszkalnych wtedy ocenimy jak wygląda kwatera u was

Pomocna?
Tak4Nie3
Były pracowni
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Masakra nie polecam stanowczo odradzam ta Agencję masakra

Pomocna?
Tak4Nie1
Kuba
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Pomocna?
Tak13Nie2
Arbeiter
 Opinia
@Kuba 17.06.2018 20:53

Polecam. Agencja załatwia wszystkie formalności związane z zatrudnieniem. Koordynator pomaga w prowadzeniu do pracy. Język u nich to nie problem. Pracujemy w parach. Kolega umie niemiecki. Czasmi też pomaga koordynator. Jesteśmy po pierwszej wypłacie. Wszystko tak jak w umowie. Plus zwroty za część kosztów paliwa, badania. Kwatera ok. Pokoje dwuosobowe.

Pomocna?
Tak4Nie4
Kuba
 Opinia
@Arbeiter 18.07.2018 11:20

Ale to pachnie ściemą!

Pomocna?
Tak9Nie3
Mario
 Opinia
@Kuba 11.08.2018 23:13

Zgadzam się

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Mario 18.02.2019 19:41

Panowie, skąd ten pomysł? Agencja dokłada wszelkich starań, żeby pomóc zaaklimatyzować się pracownikom w nowym miejscu pracy. Każdemu dobremu pracodawcy zależy na satysfakcji pracowników. W razie pojawienia się pytań, zapraszam do kontaktu z biurem drogą mailową lub telefonicznie, chętnie udzielimy odpowiedzi na nurtujące Panów pytania oraz opowiemy jak wygląda u nas praca.

Pomocna?
Tak1Nie5
Wojciech
 Opinia
@Kuba 17.06.2018 20:53

Tak,jestem pewny! (usunięte przez administratora) i tyle! Lepiej wyjdziesz jak.zostaniesz w Polsce i bedziesz pracować za 2500zl ,niż meczył sie z.nimi

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wojciech
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Jesteście straszni, zatrudniacie ludzi, oni przychodzą do pracy i czekaja po 8 godzin na stołówce zakładowej bo niemiecka firma o niczym nie.wie , na jedno auto przypada na 10osob,skonczona Firma. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !

Pomocna?
Tak6Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Wojciech 14.03.2019 00:52

Panie Wojtku, każdy z pracowników jest przez nas odpowiednio wcześniej awizowany. Jeśli doszło do takowej sytuacji jest mi niezmiernie przykro. Proszę pamiętać, że wysyłamy do pracy dla dużych kontrahentów i może dojść do jakiegoś niedopatrzenia. Odnośnie sytuacji z samochodem to proszę pamiętać, że jeden z kierowców zjechał z powodu choroby co było powodem tej sytuacji. Proszę jednak pamiętać, że trwała ona jedynie dwa dni do momentu przyjazdu nowego kierowcy.

Pomocna?
Tak2Nie4
Wojciech
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@EastPower sp. z o.o. 19.03.2019 10:41

Wiec wam sie.coś pomyliło chyba, bo ja o.jednym a wy o.drugim.... każdy pisze,jechać,samemu sie.przekonac... a później wyjdzie pasek z wyplaty na minusie???? nie polecam !!

Pomocna?
Tak1Nie2
Paula
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Nie polecam EAST POWER, śmieszne kary jak w przedszkolu. 4 umowy do podpisania plus kilkadziesiąt innych stron!!! W biurze w Polsce mówią jedno, a koordynator na miejscu coś innego, po prostu (usunięte przez administratora)aby tylko zwerbować pracownika!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o East Power sp. z o.o. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny