Witam serdecznie osobiście w firmie nie pracowałem ale pracują ze mną ich pracownicy mam kontakt z ich koordynator POLECAM PRACE
Najelepsza Agencja Pracy w której miałem okazje pracować. Fajny projekt w Niemczech, kasa na czas więc polecam
Witam czy warte jest ryzyko podjęcia pracy tam? Czy agencja jest wypłacalna tak jak mówi że część w Złotówkach i większość w euro? Czy raczej nie ryzykować?
Hej,z tego,co piszesz,to wychodzi na ,to że stałych godzin nie masz .Płacą Ci za pół etatu w zł. ,a za godz.extra w euro,czy to tak wychodzi,czy inaczej? możesz napisać jak,opłaca się , można zarobić?
Wszystko jest ok Dostajesz 2 pensje dlatego że w ten sposób zgodnie z przepisami jesteś w delegacji a dzięki temu możesz więcej zarobić tak w wielkim skrócie mówiąc Hajs na czas na koncie i wszystko się zgadza
Pracuję dla tej agencji od kilku miesięcy na terenie Niemiec. To już mój 2 projekt u nich i moje wrażenia z nimi są jak najbardziej pozytywne. W moim przypadku żadnych negatywnych nie potrzebnych zgrzytów a wprost odwrotnie. Przede wszystkim hajs się zgadza a to jak wiadomo punkt nr. 1 Wiadomo że zawsze chciało by się TROCHĘ więcej ale jeśli ktoś się orientuje w dzisiejszych stawkach i ogólnie zarobkach w Europie to nie można powiedzieć że u nich jest źle. Agencja oczywiście musi swoje na tobie zarobić bo po to powstała żeby zarabiać na pośrednictwie pracy ale widzę że ludzie zapominają czesto o tym co agencja też ci daje. Przyjeżdżasz na gotowy czekający na ciebie pokoik z ciepłą czystą pościelą, w większości przypadków ogarnia ci transport z i do pracy z domku jak małemu wojtusiowi do przedszkola, ogarnia ci papierologie itd itd itd Ogólnie przyjeżdżasz totalnie na gotowe i mi to bardzo odpowiada a jak komuś nie , to kto ci broni pominąć agencję i przyjechać za granicę na własną rękę, ogarnąć sobie mieszkanie i samemu znaleźć pracę i zatrudnić się gdzieś bezposrednio Proste ????♂️ Ta agencja bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła koleżeńskim podejściem do mnie jako pracownika Po pierwsze na pani Magdzie rekruterce zaczynając, przez Panie Kingę i Sylwię ( +Jan????) koordynatorów czuję się traktowany jak kumpel z jednej ekipy a nie jak numer / przedmiot Coś mi potrzeba jak ostatnio np. rower , piszę do koordynatorki (po godzinach jej pracy) ona ogarnia i rano stoi pod domem Przed zatrudnieniem od samego początku wyrozumiała i pomocna w papierologii i wszystkim Pani Rekruterka. A już WOGÓLE pokazali klasę w sytuacji gdy niezawinienie zostałem zwolniony z powodu chamskiego zachowania niemieckiego kierownika gdzie DOSADNIE ale zasłużenie dałem mu do zrozumienia że jego zachowania tolerował nie będę. Nie kopnęli mnie w (usunięte przez administratora) tylko wysłuchali mojej strony , okazali zrozumienie i zaproponowali dalszą współpracę ❗ Pokażcie mi drugą taką agencję bo znam podobne historie gdzie nawet nie było dyskusji i ludzie byli potraktowani jak śmieć bez nawet możliwości przedstawienia swojej wersji wydarzeń a późniejszych jakichś konsekwencjach finansowych, nakazu eksmisji w ciągu 24 godzin nawet nie wspomnę Dla mnie TAKIE rzyczy mają DUŻE znaczenie i jeśli nic z ich strony się diametralnie nie spieprzy to zostaje z nimi na dłużej nawet kosztem mniejszych pieniędzy niż gdzie indziej bo one naprawdę nie są najważniejsze
Dobrze , że znowu leki przestały działać i znowu sie odkleiłem i pisze pod innym nickiem pochlebne posty . Do zdania czeka na ciebie pokoik jeszcze , miałem nadzieje że to serio ktoś z poza agencji która nawet nie ubezpiecza ludzi .
Człowieczku leki to widzę że ci się rzeczywiście skończyły i nie mam pojęcia o czym ty piszesz ale po twoich wypowiedziach widzę że ty sam też nie bardzo wiesz Zostałeś zwolniony za pewne dlatego że jesteś piepszonym leserem który oczekuje że za oprdlaniesię góra euro spadnie z nieba albo chlałeś czy co tam innego bo nie znam twojej historii i teraz piszesz negatywne opinię na agencję bo akurat u nich się to wydarzyło U mnie jakoś z urlopem i to nagłym z uwagi na okoliczności nie było najmniejszych problemów a przepracowanych miałem DOSŁOWNIE kilka dni Aaaaahaaa no alleee przepraszam dla pana kwestia urlopu nie cacy bo by chciał oczywiście 100 procent płatny z dopłatą za dojazd i powrót do Polski i może jeszcze frytki do tego?! ZEJDŹ CMBALE na ziemię!! I przestań ludzi w błąd wprowadzić swoimi debilnymi wpisami Nie chciało się nosić plecaczka to zapomnij o pensji prezesa a tam jest dla ciebie łopata i taczka!! Po co WOGÓLE pracujesz przez agencję?? Taki bystrzacha nie da sobie ogarnąć wszystko sam??
Pracuje drugi miesiąc i wszystko jest ok. Kasa terminowo (chociaż naczytałem się, że są jakieś problemy, ale to sobie wyjaśniłem jak byłem w biurze podpisać umowę), kwatery to pokoje 2 osobowe z prywatnymi łazienkami (przynajmniej u nas), praca typowo magazynowa, ludzie wporzo, niemcy o dziwo też, więc narazie układa się współpraca.
To faktycznie lepiej mieć wszystko pełne tak jak piszesz. A jak odchodzisz to nie starają sie czegoś jeszcze z tym zrobić? Nie wiem w czym problem dać cały etat
Nie wiem kiedy Pan z nami wyjeżdżał, o ile w ogóle, ale stawki 8 € nie widziałam u nas od dwóch lat .... najniższa stawka dla stanowisk niekwalifikowanych to 10 € netto na najprostszym projekcie do 12- 12,5 dla osoby z autem. Dla stanowisk kwalifikowanych- np. wózkowych, ślusarzy, spawaczy, monterów itd. stawki są odpowiednio wyższe. Prosimy nie wprowadzać w błąd :) Umowa polska o pracę tymczasową jest po to aby stawką euro netto była wyższa i żeby można było zarobić. Nie po to żeby się urlopować :) Pozdrawiamy!
Cześć, dostałam z chłopakiem propozycje na pakowanie suplementów, cuxhaven, może się ktoś wypowiedzieć, jak mieszkanie , robota , ludzie , jak duża jest ta produkcja, cokolwiek ?
Ta ty ludzka pa.dlino żyjesz dzieki pracy innych ludzi , żyjesz z ich godzin i z tego że ich zwerbowałes , bez ubezpieczenia do lewej roboty.Koordynator to zwykla me..da ludzka jak i kanar.
Witam,dziwne umowy..pomimo że posiadam numer identyfikacji podatkowej od kilkunastu lat (niemiecki) mam obowiązek złożyć wniosek o nowy bo bez tego nie wyjadę do pracy dodam że ten nr.jest nadawany raz na całe życie.Odradzam
Nie dajcie się ludzie (usunięte przez administratora) Nie ma w tej agencji żadnych dni urlopowych. Oni sobie te pieniądze z godzin biorą przewalutowuja na zł i dokładają do polskiej wyplaty zeby byla calosc a w euro juz masz mniej kasy. Mowia że wypłacają po zakończeniu umowy a innym razem ze są dokładane do wyplat. Sami nie wiedzą co już mają mówić a w rzeczywistości ani nie wypłacają po zakończeniu umowy ani nic nie dokładają. Banda (usunięte przez administratora) za których musi się ktoś wreszcie wziąć i mam nadzieje ze weźmie
Hej ,czy możesz mi wytłumaczyć ,jak to jest na pół etatu ,bez urlopowego w ogóle,plus z tą płatnością w złotówka i dodawania później jakiej odpowiedniej kwoty w euro i jeszcze przewalutowanie ,po co ? czy taka umowa jest ok,czy tak można .ile w takim razie się zarobi ?czy ktoś wie ,coś więcej na ten temat?
Do 10 kazdego miesiaca wpaca ci polowe sredniej krajowej w zlotowkach to okolo 2200 zl.Do 15 kazdego miesiaca placa ci w euro ale juz te 2200 zl potracaja to jest pol etatu.Bedziesz pracowac 5 lat a beda ci liczyc 2,5 roku.Dlatego uciekaj z tej firmy sa w Niemczech firmy co potrzebuja mlodych zdrowych ludzi do pracy na niemieckiej umowie
No własnie. , przekret na podatkach i pracy w polsce gdzie sie nigdzie do polskiej pracy nie chodzi ma sie dobrze.
Ostrzegam!!!Zostałem (usunięte przez administratora) przez tą firmę. Podpisano ze mną Umowę i zapewniono, że będzie praca. Na miejscu za granicą okazało się, że nie ma żadnej zapewnionej pracy i pan z East Power przez telefon bardzo mnie przepraszał. Jestem stratny za paliwo przejechane przez 2700 km z Polski i z powrotem własnym autem za które mi nie oddano. Nie zapłacono mi również za dni aktualnego zatrudnienia w związku z umową o pracę tymczasową. Ta firma to kupa amatorów i naciągaczy którzy mnie wbili w niepotrzebne koszty. Przestrzegam jeśli ktoś nie chce się wbić w podobne problemy.
Witam serdecznie, Aż mi się wierzyć za bardzo nie chce w to co Pan/Pani pisze. Proszę się z skontaktować z naszą firmą i wyjaśnić sprawę. ;) dobrze by było gdyby Pan podał nazwę projektu na ktory Pan miał jechać to rozwieje wątpliwości co sie wydarzyło. Pozdrawiam serdecznie
jak ktos ma zdrowe nerwy.......to zapraszam......
Jeb.c ta firme krzak na pół etatu.Jestescie mlodzi to szukajcie pracy na caly etat w Niemczech czy Holandi
Witam , ta agencja to jeden wielki przekręt 0 , dokumentów , nie podają numeru ubezpieczenia.Wypłata , która miała być niby w Netto była wypłacona w brutto.
A firma wytłumaczyła jakoś różnice w wynagrodzeniu? Może zaszła jakaś pomyłka ;). Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśniła.
O jaa, serio? Ale dali już chyba to świadectwo pracy co? Szkoda że z tą kasą się nic nie wyjaśniło, daj znać czy w ogóle jakoś się tłumaczyli
Czy ktoś pracował przez tę agencję w branży Automotive? Jak wyglądają zakwaterowania i opinia na temat pracy?
Nie polecam ogólnie agencji byłam przez telefon zapewniana o nadgodzinach o pracy w sobotę ( wielokrotnie powtarzałam im ze mi na tym zależy ) na miejscu od pracownik dowiaduje się że nigdy nie było w tej firmie żadnych nadgodzin a o pracują sobotę to mnie wyśmiali , także dużo mówią a mało jest prawda i pojechaliśmy w 8 osób że znajomi przez tą agencję na 3 różne oferty pracy i na każdej coś było nie tak … druga sprawa jeśli chodzi o wypłaty (usunięte przez administratora) gdzie się da tu 50e tam 70e i ktoś kto nie liczy wszystkiego dokładnie machnie ręką i tyle a gdy sobie podliczy tak każdy miesiąc to wyjdzie że po 50e z każdego miesiąca króliki
Trzeba uważać bo większość komentarzy piszą sobie sami a te które im przeszkadzają odrazu zgłaszają
Jestem ich pracownikiem od 2022 roku. Powiem krótko: jeśli jedziesz do Niemiec aby zarobić to jest to jedna z niewielu agencji, w której zarobisz dużo na rękę. A pracowałem już w wielu. Tutaj kasa na rękę jest ok. Większość negatywów piszą ochlapusy, którzy są nałogowymi alkoholikami albo nierobami, którzy w Polsce są już dawno spaleni.
Co Ciebie to obchodzi kto co robi pilnuj Siebie.Ta agencja pracy to firma krzak zatrudniająca ludzi na pół etatu.Nie jest to dobra firma tylko kombinatorzy itd
Jestem bardzo zadowolona z pracy. Pracujemy z chłopakiem przy pakowaniu suplementów diety, wszystko jest dobrze zorganizowane, a atmosfera w porządku. Rekrutacja przebiegła szybko i sprawnie, a Pani Roksana była bardzo pomocna i miła. jak pojawiały się jakieś pytania zawsze można było zadzwonić i dopytać. Mieszkanie na projekcie jest czyste i zadbane, warunki naprawdę okej. Polecam każdemu, kto szuka stabilnej pracy i dobrej organizacji - nie wiemy jak jest na innych projektach nam sie moze akurat trafilo. Powodzenia !
Agencja krzak , mamią wypłatami netto a , robisz za najniższą w brutto.Jedna wielka dezinformacja i mamienie ludzi , nie masz dostępu do godzin przepracowanych , jeden wielki przekręt odradzam !!!
Pracuje ponad 2 lata przez tą agencje i nigdy nie było problemu z pieniędzmi czy kwaterami w pracy też ludzie pozytywni jak i w agencji pozdrawiam i polecam
To jest agencją haha . Przyjechałem do pracy z językiem angielskim. Na miejscu okazało się się w zakładzie trzeba znać niemiecki i mnie wyprosił z pracy kierownik i kto mi (usunięte przez administratora) odda za koszty moje nie polecam omijajcie jak najdalej (usunięte przez administratora)
Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam a o to dlaczego. Bałagan czyli przesuwanie mojego wyjazdu bo nie ma mieszkania, bo pracodawca i tp. Mieszkanie brudna nora, do pracy daleko, trzeba pilnować przy rozliczeniu bo niechcący się pomylili na godzinach (oczywiście na moją nie korzyść). Ta agencja to jeden wielki bałagan.
Pracowałem w tej firmie pani Ewa ogarnęła nam dobra pracę mieszkanie super jak będzie praca wracam tam do tej firmy spowrotem pozdrawiam panią Ewe może nam coś teraz ogarnie jakiś projekt

Jak się pracuje w East Power sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w East Power sp. z o.o.?