EastPower sp. z o.o.

4 Dodaj opinię
EastPower sp. z o.o.
4 38 6 1

Opinie o EastPower sp. z o.o.

przemo

Ja akurat nic pozytywnego nie mam do powiedzenia na temat tej firmy .Pracowałem u nich i sam też widziałem.dużo można by powiedzieć negatywnego na ich temat w ogule wałek jakiś ,nie polecam tej firmy

Kuba

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Arbeiter
@Kuba 17.06.2018 20:53

Polecam. Agencja załatwia wszystkie formalności związane z zatrudnieniem. Koordynator pomaga w prowadzeniu do pracy. Język u nich to nie problem. Pracujemy w parach. Kolega umie niemiecki. Czasmi też pomaga koordynator. Jesteśmy po pierwszej wypłacie. Wszystko tak jak w umowie. Plus zwroty za część kosztów paliwa, badania. Kwatera ok. Pokoje dwuosobowe.

Kuba
@Arbeiter 18.07.2018 11:20

Ale to pachnie ściemą!

Mario
@Kuba 11.08.2018 23:13

Zgadzam się

Niezadowolony

Pracownicy Agencji są niekompetentni, nie potrafią wyjaśnić podstawowych kwestii odnośnie wynagrodzenia. Od jednego rekrutera uzyskałem sprzeczne informacje niż od drugiego. W dodatku nie odbierają telefonów, łącznie z koordynatorem. A zwykła delegacja jest dla nich zbyt dużym wyzwaniem logistycznym i organizacyjnym. Odradzam każdemu korzystanie z usług tej Agencji.

Niesłuszny
@Niezadowolony 04.06.2018 19:19

Niestety ale nie zgadzam się z taką bezpodstawną opinią. Pozdrawiam

Mario
@Niesłuszny 18.07.2018 11:06

Witam serdecznie wszystkich co czytają opinie o tej firmie eastpower jak ktoś chce przygód to najlepszy sposób podpisać umowę z tą firmą ale potem nie płaczcie że pojedziecie i się dowiecie na miejscu w Niemczech że wogóle nie ma pracy i zakwaterowania do tej pory nie odbierają telefonu i do tej pory nie widzę zwrotu kosztów za przejazd i powrót odradzam kazdemu chyba że lubicie być robieni ????

Dla innych

East Power wysłała mnie do pracy (spawacz TIG MAG) w Niemczech, tydzień czasu spędziłem na swój koszt, bez jakiegokolwiek zarobku bez pracy. Gdzie dojazd do pracy z miejsca kwatery miał (wg reklamy????) być Max 3km, wyniósł chyba z 40????. Komunikacja miejska, pociąg. Wyszło ponad 40 PLN w jedną stronę. (Na wszystko mam bilety) Mało tego, na miejscu dowiedziałem się, że pracy nie ma???? i mam wracać do Polski. Prośby o zwrot dojazdu do Niemiec i powrotu do Polski kończą się brakiem łączności????. Jako, że nie mam nic do stracenia, a inni mogą zyskać, pozostawię to w rękach przyszłych adwokatów. Polecam???????? Moje sugestie dla EastPower sp. z o.o.: (usunięte przez administratora) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Oddać to, co im się nie należy

Iwona
@Dla innych 26.11.2018 19:37

I lepiej nie będzie bo zarządzanie jest słabe. A1 dostałeś?

Marek
@Iwona 08.12.2018 09:04

A1?

tomek
@Dla innych 26.11.2018 19:37

Nie kumam stary. Spawacz TIG i nie stać cię na samochód?? Już pracowałem z takim "Panem" Krzyśkiem - ma dwa mieszkania i "daj fajkę..."

Ania
@Marek 10.12.2018 21:52

co to jest A1?

135
@tomek 29.12.2018 20:23

A ja z Panem Robertem wille wybudowal i na urodziny w Niemczech kupil korna za 5 euro i zgrzewke sprite ale schowal pod łozko postawil wodje bez przepitki

Ania
@Ania 15.01.2019 19:50

Podpowiedź nr 1. ZUS Polski mówi Pani to coś? Podpowiedź nr 2. ubezpieczenie mowi Pani to coś? Podpowiedź nr 3. oddelegowanie mówi Pani to coś? A1 zaświadczenie ubezpieczenia wydaje ZUS w Polsce potrzebne do...zgłasza... O resztę niech się Pani dowie sama. :)

Ania
@Marek 10.12.2018 21:52

Taa, A1 wielka niewiadoma dla Polaków, i to pracowników oddelegowanych przez pracodawcę, lub prowadzących własną działalność, ..oj dzieci dzieci, to nic innego jak UBEZPIECZONKO, oprócz pozimu znajomości języka obcego A1 he he he

spawacz

właśnie zacząłem pracować póki co jest dobrze

Iwona
@spawacz 04.12.2018 15:35

Tak tak

Zainteresowany
@spawacz 04.12.2018 15:35

Czy praca jako spawacz jest ok? Czy jest jakieś szkolenie na samym początku? I czy mając pół roku doświadczenia w spawanie metoda mag to wystarczy mam również certyfikat z Gliwic

Janek

Jak tam w robocie? Coś mało "świeżych" opinii....

Klaudia

hejka, wybiera się ktoś do pracy pod koniec stycznia gdzieś koło Drezna, oferte znalazlam na olx, chodzi o Komisjoner/ pomocnik. A może już ktoś jest i chciałby coś napisać? osoby chetne zapraszam na maila; klaudiax123@gmail.com :)

Anita
@Klaudia 08.01.2019 17:25

też się zastanawiam nad tą ofertą

Ilona
@Anita 11.01.2019 21:14

Czy podzielisz się z użytkownikami informacją, jakie wiadomości można było znaleźć w tym ogłoszeniu? Jaki wymagania stawia EastPower kandydatom? Czy były podane warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Twoja wypowiedź może pomóc osobom zastanawiającym się nad złożeniem swojej aplikacji.

Ilona

EastPower niedawno ogłosiła rekrutację na stanowisko: Spawacza/ Ślusarza do pracy w Niemczech, a konkretnie w miejscowości Herne. Do obowiązków należeć będzie naprawa uszkodzonych GITTERBOXÓW. Więcej informacji znajduje się tutaj: https://www.gowork.pl/oferta/praca-niemcy-spawacz-slusarz,4wByIymVNX9kRoHQvZ11Zm,herne Skorzystacie z tej oferty?

Pozdrawiam Tomka

Jest (usunięte przez administratora) Na wózkach w zwickau poznałem Tomka i jedziemy w weeknd na ryby łowić karpie. Wesołych Swiąt

Nick

Żałuję, że tułałem się po innych agencjach zamiast przyjść od razu tutaj. Jest porządek

Jaro

ujdzie w tłoku

Kamil Wyszomir

Współpracuje z tą firmą już od dłuższego czasu a teraz kończę tą współpracę ponieważ musze wrócić do Polski bo urodziła mi się córka i jednak musze być w kraju przy dziecku. Ale wypada napisać małe podsumowanie na zakończenie. Generalnie jeśli jesteś człowiekiem spokojnym i w porządku to też tak zostaniesz potraktowany. Wiele razy przewijały się patole jednak żaden nie przepracował długiego okresu czasu bo zazwyczaj sami zjeżdzali bo warunki im nie pasowały. Apropo defakto warunków mieszkaniowych to nie jest to pięciogwiazdkowy hotel. Zwykjłe warunki do mieszkania da sie generalnie żyć. Ja miałem pokój z jeszcze jednym Polakiem i w sumie obu nam się dobrze pracowało na jednej zmianie. Co do wypłat to teoretycznie są do dziesiątego co miesiąc najdłużej czekałem do 12 ale pieniądze dostałem. Najlepiej sobie samemu też zapisywać godziny i podpis jakiegoś niemca żeby mieć jakieś podparcie jak co. Tak na koniec powiem jeszcze że jak ktoś chce na spokojnie stabilnie popracować w ludzkich warunkach to polecam. Jakbym miał wybierać drugi raz to chyba bym wybrał to samo.

Pablo :)

Jadę dopiero po nowym roku ale byłem dzisiaj w firmie na podsypianiu umowy. Bardzo mili ludzie a zwłaszcza Pani Kadrowa :)

Ja

Nie polecam zarobki to jakiś żart, otrzymałem wypłatę i okazało się że na godzinę mi wyszło 6,50 o 1,5 euro mniej jak miało być.

zenon

jestem po pierwszej wyplacie przyszla z jednym dniem opuznienia ale jest tyle ile było na papierze

olo

Nie polecam tej firmy zero organizacji a pan Damian jako koordynator to dnoo

Adrian

Jestem tu nowy i szukam opinii na temat tej agencji pracy - mam podjąć zatrudnienie w tej Agencji jako Operator Wózka Widłowego , póki co załatwiam formalności - Ja jestem osoba konkretna jeśli mnie z czymś oszukają to tu na pewno się to pojawi Więc moja opinia nie będzie wyssana z palca tylko prawdziwa

Piotrek
@Adrian 20.09.2018 16:27

(usunięte przez administratora)pisz jak Ci poszło.... jestem ciekawy....

Aduspol
@Piotrek 23.09.2018 11:01

zero odpowiedzi

anonim

(usunięte przez administratora)

Patryk

To prawda (usunięte przez administratora)

Iwona

Powodzenia

Ilona
@Iwona 27.10.2018 14:15

Jakie są Twoje doświadczenia związane z firmą EastPower? Twoja wypowiedź jest krótka, jednak liczę, że znasz ją i jesteś w stanie napisać coś więcej na jej temat. Istotna będzie Twoja opinia dotycząca pośrednictwa firmy, a także informacja dotycząca Twojego stanowiska pracy i postawionych warunków zatrudnienia.

Ilona

Do pracy w Kühbach firma EastPower poszukuje Elektryka. Oferowane jest zakwaterowanie zorganizowane przez pracodawcę oraz świadczenia socjalne dla Polaków między innymi zasiłek rodzinny (Kindergeld) i dodatek za „rozłąkę” Doppelte Haushaltsführung. Dla osób zainteresowanych ofertą pracy dodaję link: https://www.gowork.pl/oferta/praca-dla-elektryka-elektryk-niemcy-wysokie-zarobki,1R02K9PFjXokUUO4Ili8QL,kuhbach

Maverick1975

Witam.Zna ktoś może jakie są warunki pracy i mieszkaniowe w miejscowości Schwerte na stanowisku szpachlarz.Pozdrawiam

Maverick1975

Czy wie może ktoś jakie są warunki pracy i mieszkaniowe w miejscowości Schwerte na Stanowisku: szpachlarz

Kacper

nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)

Ilona

@Adrian, jak oceniasz pośrednictwo firmy EastPower w szukaniu pracy? Czy zaprezentowane przez nią warunki zatrudnienia są zgodne z tymi na których pracujesz? Zachęcam Ciebie do podzielenia się swoimi pierwszymi wrażeniami z nowego miejsca.

Ilona

@Franek, czy ostatecznie zdecydowaliście się na rekrutację? Jakie zostały zaproponowane Wam początkowe warunki zatrudnienia na tych stanowiskach? Czy są one dla Was satysfakcjonujące? Proszę, podziel się także swoją opinią na temat pośrednictwa firmy EastPower. Będzie to cenna wskazówka dla osób również zastanawiających się nad rekrutacją z jej pośrednictwem.

Franek

Czy ktoś już rekrutował na spawacza lub do rzeźni? bo chce z kumplem zgłosić się do nich i za kilka wskazówek byłbym wdzięczny.

Franciszek

Cześć. Czy ktoś może już rekrutował na spawacza lub do rzeźni? Napiszcie jak wam poszło bo też chcemy z kumplem zglosic sie do nich i kilka wskazówek przydaloby się. Dzięki.

Ilona

@Anna, mnie nie interesuje praca w firmie, gdyż jestem moderatorem forum Gowork.pl. Moim zadaniem jest między innymi aktywne uczestnictwo w dyskusji i informowanie Was o aktualnościach z firmy, w tym również o nowych ofertach pracy. Czy zdecydowałaś się na pracę na tym stanowisku?

Janusz

Ok. Polecam. Praca i wszystkie formalności załatwiona naprawdę szybko. A byłem w ciężkiej sytuacji finansowej, wykiwany przez poprzedniego pracodawcę. Pomogli

anonim

(usunięte przez administratora)

Nick

Ahaaaaaaa ;;;;;-))))))

Zostaw opinię o EastPower sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EastPower sp. z o.o.