Opinie o Flexpol Sp. z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o

Edyta

Jak ocenicie pracę na stanowisku specjalisty ds. eksportu? Aktualnie poszukiwany jest pracownik, który posiada doświadczenie w pracy B2B. Czy firma mimo wszystko zapewnia dodatkowe szkolenia sprzedażowe podczas trwania zatrudnienia w firmie?

Edyta

@ciciek i jak przebiegła rekrutacja? Zostałeś zatrudniony w firmie? Opinia nowego pracownika jest szalenie ważna dla osób przeglądających oferty pracy.

ciciek

wyslalem tam cv w sprawie pracy ide na rozmowe kwalifikacyjna ile moze zarobic Nowy pracownik na start ? praca w systemie 4 brygadowym dzial konfekcja

sopel

jaka placa jest w tej firmie warto isc ? praca w systemie 4 brygadowym

xyz

Zlikwidowano gaz do dostrybutora do wody zeby zaoszczedzic.Nie tedy droga w szukaniu pieniedzy.

oper
@xyz 03.04.2017 16:45
Zlikwidowano gaz do dostrybutora do wody zeby zaoszczedzic.Nie tedy droga w szukaniu pieniedzy.

Kto chce zaoszczędzić na gazie który jest darmowy. Wystarczy zadzwonić i zamówić. Czy to tak trudno? Nygusy.

xyz
@oper 04.04.2017 12:09
jak można zlikwidować cos co jest darmowe. Bredzisz. Wystarczy jeden telefon i przywiozą tylko nikomu sie nie chce. Nygusy....

A co masz dzis za darmo?nic wiec nie pisz ze sie nie chce zadzwonic tylko gosc przyszedl i zabral butle.

senior

eeee Ruleś jeszcze robi? i ten zgnily Rómek okularnik z konfekcji, co to brygadzista go zrobili?

xyz
@senior 31.03.2017 12:47
eeee Ruleś jeszcze robi? i ten zgnily Rómek okularnik z konfekcji, co to brygadzista go zrobili?

Pracuja

Spadaj

A wyobraź sobie, że na zapłatę za te nadgodziny też kasy zabrakło tak jak i na premię, bo ty długów w firmie narobiłeś pracowniku zakichany. Będziesz zapierniczał teraz jak trzeba będzie, bo nikt inny palcem nie kiwnie.

oper

nie przesadzajcie - właściciel zadowolony i jest ok.

anonim

(usunięte przez administratora)

Małpa

Po rocznej przygodzie zwolnilem sie z tej firmy Po sąsiedzku otrzymałem na start 2900 brutto i 3 premie po 1700 zl jedna motywacyjna i na święta wielkanocne 1700 i Bożego Narodzenia 1700 xl dodatek nocny w wysokości 450 zl praca ta sama zmianowym a kasa o wiele większą do tego premie stażowe Uciekajcie brak rozwoju

sąsiad zza płota
@Małpa 11.03.2017 21:44
Po rocznej przygodzie zwolnilem sie z tej firmy Po sąsiedzku otrzymałem na start 2900 brutto i 3 premie po 1700 zl jedna motyw...

W PKN na 2017: - 470 pln karta paliwowa - 1200 uznaniowo w marcu dla każdego pracownika za dobre wyniki firmy - 1700 brutto na Wielkanoc - 1700 na Boże Narodzenie a dodatek zmianowy po przejsciu na 12 godzinny system pracy - 500 pln brutto Na start dla operatora 3400 pln brutto ( jak nie masz doświadczenia to młodszy operator od 2400 pln w górę) Cała prawda o sąsiadach

Pracownik Orlenu
@Małpa 13.03.2017 23:35
Pokazać ci umowę o pracę mowie Orlenie a nie spółce i trzeba mieć wykształcenie a nie zawodowe rolnicze...

Pokaż mi tą umowę o pracę za 2900 podstawy brutto na początek. Oczywiście nie chodzi mi o zatrudnieniu po znajomości

uuuuuuu

Jak okradłeś firmę to nic dziwnego że cię zwolnili.

Kandydat

Widziałem ogloszenie na handlowca do exportu, jakies opinie o tym stanowisku?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Jeśli od maja obniżą dodatek to można dopiero powiedzieć że dzieje się w firmie źle.

Blue

Nic sie nie dzieje dodatki za nocki obnizone premie miesieczne obnizone

Figi
@Pracownik 26.02.2017 12:03
Dodatek za nocki obniżony? Co ty za bzdury piszesz.

Jak się nazywa ta babka w kadrach co z kierownikiem D się przytula oszukał mnie na 3 dni urlopu

Pracownik
@Blue 26.02.2017 22:50
Zobacz sobie na kwitku chyba ze trzymasz palca w d...e to masz większą premie

Nie chodzi o premie tylko dodatek nocny baranie.

hmmm

Co sie dzieje z ta firma?.Ma ktos jakies wytlumaczenie?

aa
@hmmm 24.02.2017 21:26
Co sie dzieje z ta firma?.Ma ktos jakies wytlumaczenie?

hmm z czym?

ssss
@hmmm 24.02.2017 21:26
Co sie dzieje z ta firma?.Ma ktos jakies wytlumaczenie?

ale zależy o co Ci chodzi???

Blue

Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i wszystko przebiegało super mily kierownik opowiadał o swojej karierze jak mozna awansowac w firmie i Pani z kadr. Milo bylo do czasu jaka mi zaoferowano stawke za prace w systemir 4 brygadowym brak dodatku za prace w swieta i wekendy zachecali wolnym w tygodniu ze sa tzw WD tylko ze pracujac w normalnym systemie pon_pt wliczajac wekendy wolne i swieta wychodzi wiecej dni wolnego. Podziekowalem za oferte jednak wole swoja stara prace za wieksze pieniadze i praca na 2 zmiany wekendy i swieta wolne. Jak wy dajecie rade zachecali owniezcpremiami od 300 do 500 zl ale to chyba sciema

taka prawda

Nie chrzań, że pracujesz cały czas bez wytchnienia i odpoczynku, bo to jest niezgodne z kodeksem pracy. Odbębnisz swoje 8 godzin, zmykasz do domu i nic cię nie obchodzi, to i mało zarabiasz. Przysługuje ci urlop wypoczynkowy i w tygodniu zawsze masz dni wolne od pracy.

Blue

Widzialem ogloszenie o. Prace na operatora. Jaka atmosfera w pracy ? Ile mozna zarobic ? Nie ma problemów z wypłatą i jaka umowa ? praca w systemie 3 zmianowym pon- pt Prosze obardzo konkretne odpowiedzi

anonim

(usunięte przez administratora)

Suchy
@Zainteresowana 30.01.2017 12:36
A gdzie można nocą spać? Są wygodne łóżka?

Na krzesełkach

Zainteresowana
@Suchy 02.02.2017 21:48
Na krzesełkach

Szkoda, ze łóżek nie ma.

Dobra zmiana

Janusz Janusz - Ty miej odrobinę honoru!

Nika

Witam, Proszę o opinie na temat pracy Technolog . Jak wygląda praca i czy jest warto podejmować się ?

nick

to chyba tępa dzida się pod niego podszyła

Przyszly pracownik

Jaka teraz jest stawka dla nowych pracownikow wiecej niz 2200 ? Dodatek nocny jest ? Premie na jakim poziomie? Czy zarobie 2500 netto ? Prosze obardzo odpowiedz mam isc na rozmowę kwalifikacyjną

anonim

(usunięte przez administratora)

998

w miasto to niech idzie dajka a my zostaniemy na starych śmieciach

kieras

pamiętacie jak śpiewał Kult ?? "...gnoje, parobasy. nie przyjechaliście tutaj na wczasy ...". Brać się do roboty jaśnie państwo, póki ją macie !!

ognik

no panowie czas pisać CV! i w miasto,

strażak

iskry chyba tu nie lubią bo wywołuje pożar

oper

W firmie same zakazy i szukanie kogos aby tylko ukarać. A tu zima przyszła i firma ma gdzieś kodeks pracy i ludzie pracuja na hali w temp 10-12 stopni - a polar to nie wszystko. Ważne: W pomieszczeniach pracy należy zapewnić temperaturę nie niższą niż 14°C (287 K), chyba że względy technologiczne na to nie pozwalają. W pomieszczeniach pracy, w których jest wykonywana lekka praca fizyczna i w pomieszczeniach biurowych temperatura nie może być niższa niż 18°C (291 K). Jak jest sami wiecie?

Wiola

Czy tu są panowie chętni na lodzika?

.
@płomień 10.01.2017 13:58
Trzeba być skończonym idiotą, żeby się tu własnym nazwiskiem podpisywać.

Trzeba być skonczonym tchurzem żeby się podawać za kogoś...

płomień
@. 10.01.2017 14:04
Trzeba być skonczonym tchurzem żeby się podawać za kogoś...

Ale co ty się mnie czepiasz? Ja się za ciebie nie podałem, tylko wyraziłem własne zdanie. A swoją drogą to dyżur tu pełnisz, że tak szybko odpowiadasz?

PPracownik

Swieta swieta I po swietach a jak u Was pracownicy fizyczni swieta pracujace ;-) jutro przyjde do pracy do dzialu handlowego pogadamy o swietach wypijemy kawy zjemy ciasto I do domu. Firma w tym roku sie popisala z premia na swieta 2650 na reke premii plus bilety do kina brawo

Nie bój nic
@konkurencja 09.01.2017 08:39
u nas w konkurencji to na produkcji 2tys operatorzy, 3-4 tys . mistrzowie a handel do 8 tys premii

A co to za jakieś głodowe premie? Ty się chwalisz czy żalisz?

konkurencja
@Nie bój nic 16.01.2017 17:32
A co to za jakieś głodowe premie? Ty się chwalisz czy żalisz?

ja informuję...u nas jakoś ludzie chcą pracować a tu ciągłe narzekania... oceń sam czy wysokie czy niskie

pyszne?

Ta firma to porażka organizacyjna. Dzisiejsze otwarcie części wyremontowanej jadalni obsiadli jakieś biurowe postacie, które żarły ciasto na potęgę. Dla roboli z hali nie starczyło miejsca. Nawet nie pozwolili robolom zejść te 30 minut wcześniej by uczcic ten remont. Jak zwykle porażka. Smacznego!

dober

dostaliście w tym roku nowe telefony służbowe czy kasy zabrakło?

uuuu

przynajmniej u konkurencji jest równie ciekawie: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,484850

pogromca głupoty

W służbach utrzymania ruchu przydałaby się podwyżka zwłaszcza tym od których nowy pan kierownik oczekuje, że będą pracować za niego. Sam przydzielił sobie dyżur za który bierze kasę, a wydzwania do innych, żeby robili za niego. Jelenia to poszukaj pan sobie w lesie.

Ha ha ha

Nie martw się tak pracą, bo i tak ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą

xyz

No to lawina zaczela schodzic.

pracownik

Teraz w firmie wszystcy mówią tylko o jednym ODCHODZI PANI EWA. Pracuje w firmie od zawsze, wiele ludzi jej nie lubiło, wielu pracowników z eksportu przez nią odchodziło z pracy, ale jest ostatnią osobą z kadry która ma o czymś jeszcze pojęcie i na pewno jest specjalistą od handlu. Podobno to wina tego kurdupla. Teraz dopiero będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Worker
@dik 08.12.2016 22:06
Pani Ewa nie była we Flexpolu od zawsze, dementuję.

Podobno Ewunia wraz z byłym Prezesem pracują u konkurencji i już dzwonią po naszych klientach żeby ich przekabacic i podebrać. To się nazywa lojalność!

tuuuu
@Worker 09.12.2016 08:43
Podobno Ewunia wraz z byłym Prezesem pracują u konkurencji i już dzwonią po naszych klientach żeby ich przekabacic i podebrać....

a wobec kogo mają być teraz lojalni ?

Stary Pracownik

Od Nowego roku brak premii miesiecznych i dodatku nocnego taka dobra zmiana kierownicy znalezli oszczednosci

Iskra
@xyz 09.11.2016 05:47
Hm premii szkoda ze nie bd ale dodatek nocny to niektorzy mieli w nosie.Co mi po tym dodatku,w buty sobie wsadza takie padaly s...

W innych firmach jest dodatek stazowy I za prace w systemie 4 brygadiwym ruchu ciaglym.Dodatek Nocny przysluguje kazdemu regulujeTorty na każdą okazje to kodeks pracy.

pstryk
@Stary Pracownik 08.11.2016 17:54
Od Nowego roku brak premii miesiecznych i dodatku nocnego taka dobra zmiana kierownicy znalezli oszczednosci...

to kierownicy będą sami zapierniczać w nocy i nie tylko

Nick

Kierownicy straszą prokuraturą? To niech nie straszą tylko złożą donos, a sami podłożą się i zostaną ukarani za nękanie, mobbing.

Biurowe

Nikt nie ociepla tu wizerunku tylko pisze prawdę. Poza wiecznie narzekajacymi sa również w tej firmie normalni ludzie racjonalnie oceniajacy warunki. I dobrze ze wstrzymane. Nie umiecie docenić to co jest , chcecie zmian to macie :))))

:)

Zadowolony to kolejna reinkarnacja Pani Mirki :) Członek kazał pisać i ocieplać wizerunek to napisała. Nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością w tej chylącej się ku upadkowi firmie. Po raz kolejny dziewcze robi z siebie ... ŻAL...

Nowy

Ile jest na start w firmie? Jakie są warunki pracy? Socjalne? Dzieki za odpowiedz.

operator
@Dragon Ball 30.10.2016 23:33
Dlaczego ta firma nie zatrudnia związków zawodowych skoro pracujesz tyle lat to powinieneś wiedzieć....

Nie kompromituj sie. Związków zawodowych sie nie zatrudnia. To pracownicy sie zrzeszają w związki. Ale jak są tacy inteligentni jak ty, to nic dziwnego że nie ma tu związków.

Dragon Ball
@operator 02.11.2016 10:59
Nie kompromituj sie. Związków zawodowych sie nie zatrudnia. To pracownicy sie zrzeszają w związki. Ale jak są tacy inteligentn...

Nie to miałem na myśli że nie zatrudnia. Związki były tylko nikt się nie zapisywał. Młodzi pracownicy mają je w d...e. Zanim je rozwiązali to liczyły około 6 osób. To wypasiony wynik jak na 250 osób w zakładzie. To tyle . Jak chcesz to się zrzesz i załuż. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Stary Pracownik

I trafil kamienna kose. Zostak nagrany pewien Pan ktory zwolnil goscia z pracy z dzialu Konfekcja. Cala rozmowa nagrana a teraz sprawa bedzie o mobbing ponizanie pracownika i wyzwiska w Sadzie Pracy na Kilinskiego. Ciekaw jestem rozstrzygniecia. Jak ktos nie ma kultury osobistej to tak niestety jest

Heheszki
@Stary Pracownik 22.10.2016 21:38
I trafil kamienna kose. Zostak nagrany pewien Pan ktory zwolnil goscia z pracy z dzialu Konfekcja. Cala rozmowa nagrana a teraz...

A to nasz Kierownik Konfekcji tak ladnie zwalnia??

Stary Pracownik
@Heheszki 23.10.2016 13:58
A to nasz Kierownik Konfekcji tak ladnie zwalnia??

A kto ma kulture osobista ?

Do Biurowego

Biurowy Wes.się.do.pracy bo widzę ze w.czasie pracy siedzisz na forum i piszesz głupoty o których nie masz pojęcia zapraszam na konfekcje na 8h zobaczymy czy będziesz taki hop do przodu wykarzez się kozaku...

anonim

(usunięte przez administratora)

czemu

A kogo zwolnili i za co??? inicjały?

Stary Pracownik

Dobra placa zart dobra placa dzieci byla jak to byla firma Orlenu w 1999 roku zarabialem 2500 netto i byly wszystkie premie nagrody jubilatki a teraz rok 2016 zarabiam 3200 netto przepasc totalna siedze dlatego ze do emerytury mi brakuje 2 lata. Obowiazkow bylo mniej i atmosfera lepsza a teraz po trupach do celu

anonim

(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Flexpol Sp. z o.o - Płock

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o