AMBRA Sp.z.o.o.

Adres: Hutnicza 7, 43-502 Czechowice-Dziedzice

NIP: 6521661256 KRS: 0000254307

AMBRA Sp.z.o.o.
3 47 5 1

Opinie o AMBRA Sp.z.o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Saba
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

To już Panie nie są chętne do pracy na magazynie że przyjmują teraz Panów? Wcale się nie dziwię.

Pomocna?
Tak5Nie6
Iza
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Saba 01.05.2019 20:04

Tam to nawet Ukrainki pracują, bo nie ma chętnych do pracy żeby biegać po magazynie z motorkiem (usunięte przez administratora) za 2300 jest dużo spokojniejszej pracy .

Pomocna?
Tak1Nie4
Jola
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Iza 10.05.2019 18:10

Jak szukasz "spokojniejszej" pracy, albo poprostu takiej gdzie się nic nie robi to za 2 300 znajdziesz coś na pewno. Ja do pracy przychodzę pracować i 2 300 nie dostaje tylko pomiędzy 2 800 / 2 900. I wcale nie latam z motorkiem.... ale jak ktos jest lebrem dofinansowywanym przez panstwo to napewno nie praca dla niego...

Pomocna?
Tak9Nie2
1
Iza
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Jola 12.05.2019 14:36

To powodzenia.

Pomocna?
Tak1Nie5
Lola
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Jola 12.05.2019 14:36

Dziwne, ja też tam pracuję ale aż tyle nie mam na wypłacie ?

Pomocna?
Tak1Nie5
Jola
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Lola 13.05.2019 14:17

Jakbyś tam pracowała to byś wiedziała, że wypłaty sa zroznicowane. Zależą np. od godzin nocnych i premii akordowej. Więc może tyle nie dostajesz bo nie wyrabiasz normy? Ja zawsze mam wysoki akord i z godzinami mocnymi dostaje tyle ile napisałam powyżej.

Pomocna?
Tak6Nie4
Zadowolona
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Jola 13.05.2019 19:15

Również pracuje w Ambrze i też zarabiam 2900 zl , a nawet czasami ponad 3000 zl . Im więcej zrobię tym większa wypłata.

Pomocna?
Tak4Nie2
Była
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Zadowolona 15.05.2019 18:24

To pewnie Ty (usunięte przez administratora). Ja już nie pracuje w Ambrze a zarabiam 3500.

Pomocna?
Tak1Nie4
Była
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Zadowolona 15.05.2019 18:24

Praca na akord, po 8 godzinach jesteś wykończona, a w dodatku godziny wieczorne nocne. Ciekawe jak długo dasz radę?

Pomocna?
Tak1Nie4
Zadowolona
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Była 15.05.2019 20:00

Pracuje już długo, daje radę i zamierzam dalej pracować . Akord mi nie przeszkadza i nie jest dla mnie problemem.

Pomocna?
Tak4Nie2
Xd
 Opinia
@Była 15.05.2019 18:46

To gratuluję! Wyobraźnię widze masz dobrą to może bajki zacznij pisać

Pomocna?
Tak3Nie3
Nika
 Opinia
@Była 15.05.2019 18:46

3500?chyba z 500+ na dwoje dzieci....

Pomocna?
Tak6Nie2
Była
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Nika 22.05.2019 17:36

Dzieci jeszcze nie mam. Zatkało.

Pomocna?
Tak1Nie5
Zadowolona
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Była 22.05.2019 23:36

Ale wyobraźnie tak

Pomocna?
Tak4Nie1
Ala
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Zadowolona 23.05.2019 00:41

Chyba mówisz o sobie,

Pomocna?
Tak1Nie4
Byćmożenowa
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Zadowolona 15.05.2019 20:09

Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda z pracą w godzinach wieczorno nocnych. W sensie czy to bardzo ciężka praca jak na kobietę? I w jakich godzinach dokładnie pracują? Czy jest ktoś kto zawsze będzie pod ręką w razie gdybym potrzebowała pomocy? Jakoś brygadzista czy ktoś? Czy da się zarobić ponad te 2200 i czy to jest zagwarantowane? Czy raczej nie ma szans? No i czy w soboty i niedziele również pracują? No i jak to wygląda z tymi pomyłkami czy faktycznie uwalaja z wypłaty? Bardzo was proszę o wszelkie informacje i rady!!! Dziękuję ????

Pomocna?
TakNie1
Ana
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Byćmożenowa 23.05.2019 09:35

Nie polecam, pracowałam i wiem jak jest, za błędy ściągają z wypłaty, po miesiącu będziesz miała dosyć pracy, będziesz wykończona nockami , praca akordzie. Nie warto dla takiej kasy .

Pomocna?
Tak2Nie1
Lala
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Ana 23.05.2019 22:39

(usunięte przez administratora) prawda!! Ile za te błędy Ci wzięli? No słucham, konkrety... Skończcie siać ferment! Praca jest ciężka, ale do ogarnięcia i zarobki też w miarę ok. Ja pracuję już jakiś czas, na początku było ciężko, ale teraz jest naprawdę ok. Niestety jak widać na tym forum ludzie tragiczni i atmosfera słaba... pare wiecznie niezadowolonych flądr jątrzy i nic z tym nie zrobisz... Generalnie jeśli pasują Ci zmiany nocne to polecam, bo można naprawdę zarobić fajne pieniądze, oczywiście trzeba się narobić, ale coś za coś. Można też narzekać, plotkować między regałami i wtedy się mam mało... Ciekawe, że tak tutaj zle, a nawet pani co bardzo narzekała wróciła....

Pomocna?
Tak4Nie2
Zadowolona
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@Lala 24.05.2019 14:29

Zgadzam się. Pracą bywa ciężka ale też daje radę. Zarobki super jak na kobietę. Każdy sobie pogada, pośmieje się ale są takie co za duzo gadają , najwięcej wymagają i zdziwione , że można ponad 3000 zl zarobić. Wiadomo nie tak na początku ale jak się człowiek stara cały czas to ma i bardzo dobra wypłatę .

Pomocna?
Tak2Nie
handlowiec
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Powinni wam - pracownicy- założyć forum, żebyscie mogli plotkowac, bo na facebooku ciezko utworzyć grupę i obgadywać we własnym gronie, bo już anonimowi nie będziecie???? Jestem spoza i szukałam opinii o firmie, a tutaj takie (usunięte przez administratora) Jak Wam nie wstyd takie ploty puszczać na forum ogólnopolskim???!!!! Nawet nie pytam o pracę tam (i nie chodzi o magazyn!!!) bo i tak nikt kompetentny mi nie odpisze. Do ADMINÓW - WSTYD, ŻE POZWALACIE NA TAKIE WPISY !!!

Pomocna?
Tak2Nie
maja
 Opinia

Zastanówcie się tylko czy ta harówka na nocnych zmianach za te pieniądze jest tego warta?

Pomocna?
TakNie11
Zadowolona
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@maja 21.05.2019 10:22

Są takie miesiące kiedy trzeba więcej pracować i ciężej ale harówka? Jak źle sobie rozkladasz pracę to się narobisz. Weekendy wolne i fajna kasa. Chcesz więcej zarobić to starasz się więcej wydawać. Nikt Cię nie zmusza do robienia największej normy, tak samo nikt nie zmusza do pracy tam.

Pomocna?
Tak4Nie4
Ada
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia
@maja 21.05.2019 10:22

Nie warta, ja pracuję tylko 1 zmn w innym zakładzie , praca spokojna ,wypłatę mam taką samą co u Was w akordzie . A w Ambra kto sobie załatwił ten się ma dobrze...

Pomocna?
Tak4Nie3
Ala
 Opinia

Mam pytanie, dlaczego Pani Marzenka S. robi tylko 1 zmiany?

Pomocna?
Tak15Nie4
Bòl bo boli :)
 Opinia
@Ala 29.01.2019 20:41

Bo nikt inny nie umie zastąpić panią z kuriera w razie potrzeby tylko ona, oraz pomaga innym np: ogarnia takie działy jak: inwentaryzacja, projekt pòłka itp: Po prostu ona jest niezastapiona. Bardzo mnie ciekawi, czy pani potrafi chociaż jedną pozycję wymieniona powyżej ?

Pomocna?
Tak18Nie4
Ala
 Opinia
@Bòl bo boli :) 30.01.2019 08:29

Nic nie boli...

Pomocna?
Tak2Nie2
Pewna
 Opinia
@Bòl bo boli :) 30.01.2019 08:29

Ale awansik szybko dostała. Najpierw tylko pierwsze zmiany ,teraz też taka wielce nie zastąpiona.Starym pracownikom nie potrafią nic zaproponować .

Pomocna?
Tak26Nie2
Ala
 Opinia
@Pewna 30.01.2019 12:41

Dokładnie tak jest . Ciekawe jak sobie to załatwiła , może na imprezie była...?

Pomocna?
Tak10Nie3
Ala
 Opinia
@Pewna 30.01.2019 12:41

ulubienica przełożonych

Pomocna?
Tak4Nie2
Pewna
 Opinia
@Ala 30.01.2019 14:52

Pewnie była

Pomocna?
Tak1Nie1
Bòl bo boli :)
 Opinia
@Pewna 30.01.2019 12:41

Awans, Ty znasz definicję awansu ? Ona pracuje po prostu ponad swoje obowiazki. Poza wydawaniem towaru czyli swojej pracy, ogarnia resztę.

Pomocna?
Tak9Nie
Lola
 Opinia
@Bòl bo boli :) 30.01.2019 19:00

W godzinach wieczornych też może sobie popracować i wydawać towar . Inni też pracują ponad swoje obowiązki .

Pomocna?
Tak8Nie2
Zorro
 Opinia
@Ala 30.01.2019 14:52

Bez komentarza. Pewnie dlatego nie masz pierwszych zmian , bo za mądra jesteś :).

Pomocna?
Tak13Nie1
Pewny
 Opinia
@Pewna 30.01.2019 12:41

Jak jest taka wielce niezastąpiona, to powinna jeszcze pracować w dziale przyjęć i załadunku. Po co tyle ludzi przyjmować .

Pomocna?
Tak13Nie1
Pewny
 Opinia
@Bòl bo boli :) 30.01.2019 19:00

Po co to robi, żeby utrzymać się na 1 zmianie.

Pomocna?
Tak3Nie1
Am
 Opinia
@Ala 29.01.2019 20:41

Czepia sie ktoś Marzenki, ona jest ok i h...j kogos obchodzi jak ona pracuje.A "Mała G....a" ustawia sobie sama zmiany 2,na 13 i nikt się tego nie czepia. Tej laski nikt nie trawi bo szarogęsi się jak kura na magazynie. Rządzi bardziej niż kierownicy takich osób to nikt do pionu nie ustawi A czepiacie się pań z 1 zm.

Pomocna?
Tak8Nie2
1
Bòl bo boli :)
 Opinia
@Am 25.02.2019 11:58

Haha ludzie tragedia, taki jad, przykre zła karma za to psioczenie kiedyś do was wróci.

Pomocna?
Tak12Nie
Am
 Opinia
@Am 25.02.2019 11:58

A jeżeli chodzi o ten wpis to sory dla osoby o której mowa ale taka jest prawda i to większość pracowników to samo myśli ale nikt nie ma odwagi to otwarcie powiedzieć, ale tak nie powinno być, panie z 1 zm są oczerniane a nic nikomu nie zrobiły.

Pomocna?
Tak2Nie1
Laraaaaa
 Opinia
@Am 26.02.2019 13:59

Ale super, że to otwarcie powiedziałaś, anonimowo i pod przykrywką... naprawdę szacuneczek za odwagę... I to jest tylko Twoja prawda, bo ja do szkalowanej przez Ciebie Pani nic nie mam.

Pomocna?
Tak13Nie
Jprdl
 Opinia
@Bòl bo boli :) 30.01.2019 19:00

Żal. Pl

Pomocna?
Tak1Nie
Ana
 Opinia
@Am 25.02.2019 11:58

Ktora to jest "Mała G.... a"?

Pomocna?
Tak1Nie1
Yoyo
 Opinia

Widze ze w dalszym ciagu ta dziewczyna wam przeszkadza poszla na 1 zmiany i tyle w temacie. A jest jeszcze starsza Pani tez na rano i co to juz wam nie przeszkadza.

Pomocna?
Tak4Nie1
1
Nika
 Opinia
@Yoyo 01.02.2019 12:27

Bo starym pracownicom wszystko się nalezy!!! Jestem nową, ale już stare pracownice dały mi się we znaki!!! Krzyczą, są roszczeniowe I wszystko wymuszają płaczem i lamentem jak to one nie są źle traktowane. Obgqduja wszystko I wszystkich, na nowych sie wyzywaja... sama bylam swiatkirm jak jedna ze "starych pracownic" zwraca się do kierownika, że ona tego nie będzie robić bo to jest ciężkie, niech to da nowej, jak one to mówią "młode niech rypia"... okropne są te baby...

Pomocna?
Tak45Nie
Rypacz
 Opinia
@Nika 01.02.2019 17:27

Tylko młode się rypie,starej już nie wyrypiesz :)

Pomocna?
Tak1Nie1
Am
 Opinia
@Nika 01.02.2019 17:27

Jakoś nigdy nie widziałam starych pracownic żeby płaczem coś wymuszaly...Mika to może sama o sobie opisujesz...

Pomocna?
TakNie1
Nika
 Opinia
@Am 25.02.2019 11:44

To ciekawe, bo 26 osób, które to lubią chyba widziały...

Pomocna?
Tak9Nie
Am
 Opinia
@Nika 25.02.2019 14:35

Lajkują twoją głupotę wpisu,żenada...

Pomocna?
Tak2Nie2
Isata
 Opinia
@Am 26.02.2019 14:05

Dokładnie też zalajkowałam z beki nawet nie ma tylu nowych pracowników, w ilości 26

Pomocna?
TakNie2
Foka
 Opinia
@Isata 26.02.2019 18:43

100% prawdy, każdy wie o kogo chodzi

Pomocna?
Tak10Nie
Ah
 Opinia
@Isata 26.02.2019 18:43

No i co z tego, każdy może znajdować nowy czy stary.

Pomocna?
TakNie1
Am
 Opinia

Niestety tak to jest z portalami. Ale prawda w oczy kole. Większość pracowników jest ok,zawsze znajdzie się ktoś inny. Pracodawca i przełożeni ok.praca też ok.

Pomocna?
TakNie
Szkoda Gadać
 Opinia
@Am 26.02.2019 13:47

Rzeczywiście bądź z siebie dumna , głosząc "swoja prawde" przez Internet pod śmiesznym Nickiem. Ciekawe czy w pracy też taka odważna , szczera i prawdziwa jesteś. Nie? Bo prawda jest zupełnie inna niż piszesz.

Pomocna?
Tak9Nie
Mola
 Opinia

W związku z tym, że mój poprzedni wpis został usunięty już po raz trzeci, ponawiam pytanie do administratora. O czym właściwie jest ten portal? Ma przedstawiać opinie o pracodawcy, czy być narzędziem do anonimowych ataków, nie tylko na samego pracodawcę, ale jak widac takze ponizej na Bogu ducha winnych pracowników?? Portal powinien zmienic nazwe na żale.pl...to na co się tutaj pozwala jest przykre, ale niestety pokazuje poziom ludzi pracujących w tej firmie. Czytajcie szybko bo zaraz usuna, w przeciwieństwie do wpisów obrażających wszystko w koło..

Pomocna?
Tak12Nie
Laraaaaa
 Opinia
@Mola 26.02.2019 11:37

Brawo!

Pomocna?
Tak11Nie
szukajacy pracy
 Opinia

Witam.AMBRA Pszczyna poszukuje pracownika fizycznego w godzinach nocnych. moze ktos napisze jakia stawke na godzine proponuja. Bede wdzieczny za info.

Pomocna?
Tak2Nie
Ok
Nazwa działu: Magazyn
 Opinia

Najlepiej pracuje się na typowych nocach, dziewczyny z typowej nocki są tak zarąbiste że aż żałuję że nie dam rady tylko nocek pracować. Są tak fajnie zgrane że pracować wśród nich to aż robota lepiej idzie, uśmiechnięte, bezkonfliktowe i nie plotkują jak inne. Pozdrowienia dla nocki.

Pomocna?
Tak14Nie
Oko
 Opinia

Nie obrażaj wszystkich starych pracownic bo w każdej pracy są jakieś elementy ale większość dziewczyn jest w porządku i zawsze pozytywnie nastawionych do nowych osób popracujesz dłużej to możesz się wypowiadać

Pomocna?
Tak9Nie
Zmieniłam pracę
 Opinia

Niestety nie Basia,masę osób zwolniło się w przeciągu kilku lat...

Pomocna?
Tak7Nie
Tola
 Opinia
@Zmieniłam pracę 07.01.2019 15:25

Będą następne się zwalniać.

Pomocna?
Tak10Nie
Ana
 Opinia
@Zmieniłam pracę 07.01.2019 15:25

W przeciągu kilku lat? No to jak każdej większej firmie.

Pomocna?
Tak7Nie
Janusz
 Opinia
@Tola 07.01.2019 17:02

Skąd przypuszczenia, że kolejne osoby zwolnią się z pracy w firmie AMBRA? Pogorszyły się warunki zatrudnienia, czy może inne czynniki wpływają na to, iż tak to właśnie przewidujesz? Jeżeli możesz, to uzasadnij swój wpis. Będę wdzięczny.

Pomocna?
TakNie
Larwa
 Opinia
@Janusz 11.01.2019 12:38

Pogorszyło to sie chyba paru pania...

Pomocna?
Tak4Nie
Ola
 Opinia

Zależy mi na pracy w nocy, chodzi o to żebym do godziny 4 była w domu ponieważ maz pracuje od 5. Czy istnieje możliwość dostosowania godzin pracy pod siebie?

Pomocna?
Tak2Nie
Lola
 Opinia

Mam pytanie, czy przyjmują na 1/2 etatu? Czy praca jest ciężka i jakie zarobki?

Pomocna?
Tak1Nie
Laraaaaa
 Opinia
@Lola 28.01.2019 17:46

Z tego co się orientuję to od wprowadzenia równoważnego czasu pracy raczej pół etatu nie przyjmują. Ale zapytać zawsze można. Praca jest ciężka, szczególnie na początku - dużo chodzenia, ale można się przyzwyczaić. Z pieniędzy jestem zadowolona, bo ostatnio udaje mi sie utrzymac akord na wysokim poziomie.

Pomocna?
Tak2Nie
K
 Opinia

Kiedy jest impreza firmowa na początku roku?

Pomocna?
Tak8Nie
Janusz
 Opinia
@K 24.12.2018 22:04

Przewidywana jest impreza firmowa dla pracowników zatrudnionych w firmie AMBRA? Możesz napisać coś więcej na temat tego wydarzenia? Czy w poprzednich latach również organizowana była tego typu impreza, czy może jest to zupełnie nowe wydarzenie w strukturach firmy? Proszę o więcej szczegółów na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Zmieniłam pracę
 Opinia

Popracujcie kilka lat ,to Wam się zdanie zmieni,oj zmieni ????

Pomocna?
Tak5Nie
Zmieniłam pracę
 Opinia
@Zmieniłam pracę 23.12.2018 23:49

Na dużo lepszą ????

Pomocna?
Tak1Nie
Zmieniłam pracę
 Opinia
@Zmieniłam pracę 23.12.2018 23:51

Widzę że administrator wstawia pytajniki,śmieszne jak wszystko w tej firmie

Pomocna?
Tak2Nie
Lili
 Opinia
@Zmieniłam pracę 23.12.2018 23:49

Tak Basiu, wiemy, że zmieniłaś pracę...

Pomocna?
Tak13Nie
K
 Opinia
@Zmieniłam pracę 23.12.2018 23:49

Dokładnie, masz rację.

Pomocna?
Tak2Nie
A
 Opinia

Mi też się super pracuje :)

Pomocna?
Tak5Nie
Lili
 Opinia
@A 09.12.2018 20:15

Jak dla mnie to jest ciężka praca jak na kobietę.

Pomocna?
Tak7Nie
Lala
 Opinia
@Lili 18.12.2018 19:08

Jak dla mnie praca jest ok! Nocki są na początku męczące, ale można się do nich przyzwyczaić i z biegiem czasu dla mnie stały się nawet zaletą tej pracy.

Pomocna?
Tak6Nie
Nana
 Opinia
@Lili 18.12.2018 19:08

8 godz latasz po magazynie jak z motorkiem w (usunięte przez administratora) , praca w akordzie, W innych zakładach praca jest w większości siedząca , spokojniejsza.

Pomocna?
Tak4Nie
Lili
 Opinia
@Nana 19.12.2018 13:59

Na kasie też praca siedząca, tylko se pampersa załóż...

Pomocna?
Tak5Nie
Danuta
 Opinia
@Nana 19.12.2018 13:59

Chyba ty latasz. Jak jest się asertywnym i umie rozłożyć sobie prace, to na spokojnie z palcem w pupie ponad normę da się zrobić.

Pomocna?
Tak5Nie
ana
 Opinia
@Danuta 20.12.2018 15:37

Tu nawet nie chodzi o asertywność, minimum zaangażowania... ale jak sie jest lebrem to kazda praca bedzie niedobra...

Pomocna?
Tak4Nie
Gos
 Opinia
@A 09.12.2018 20:15

A wiecie może czy zatrudniają też na pół etatu? Albo 3/4?

Pomocna?
Tak2Nie
A
 Opinia
@Gos 22.12.2018 23:08

Wiem że 2 koleżanki pracują na pół etatu

Pomocna?
Tak4Nie
pewna
 Opinia

To co się dzieje w tej firmie to jakaś porażka.Obiecane były bony,paczki a są osoby które mogły tylko popatrzeć na bony i paczki.Nie wiem jak tak można postępować z ludźmi.Ja osobiście dostałam co się należy,ale wkurza mnie to że reszta dobrej załogi nie dostała i sami nie wiedzą czy wogóle dostaną.

Pomocna?
Tak3Nie
Lili
 Opinia
@pewna 20.12.2018 12:01

A co tam dzieci pracują, którym trzeba przypominać o wszystkim? Nie wypełnili wniosków to nie dostali, A teraz pretensje.... ludzie to jest tragedia, "nam się nalezy", A od siebie nic...

Pomocna?
Tak5Nie
Pewna
 Opinia
@Lili 20.12.2018 13:02

Dziewczyny miały podpisane wnioski,nie pracują tam 1 rok.Eurocash ma problem z kadrową która się tym zajmuje i temu dziewczyny nic nie dostały

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Lili 20.12.2018 13:02

To firma ma pilnować żeby wszyscy wypełnili i oddali wnioski.

Pomocna?
Tak3Nie
Pewna
 Opinia
@Pracownica 21.12.2018 06:31

Dokładnie jest to ich (usunięte przez administratora) obowiązkiem

Pomocna?
Tak3Nie
Laraaaaa
 Opinia
@Pracownica 21.12.2018 06:31

Tak firma ma myslec za ludzi, bo to ich przerasta. Gratuluję. Zresztą każdy ma buzię, więc się może zapytać, ale po co. Lepiej robić burzę o wszystko...

Pomocna?
Tak4Nie
Opik
 Opinia

Firma jest w porządku. Fajnie się mi pracuje, choć czasem jestem zmęczona po 8 h to z chęcią tam wracam.

Pomocna?
Tak4Nie
Lola
 Opinia
@Opik 08.12.2018 22:59

Jak długo wytrzymiesz w tej firmie?

Pomocna?
Tak1Nie
Ona
 Opinia

Jak się Wam pracuje w hurtowni AMBRA, słyszałam że praca jest ciężka i w akordzie . Szukam pracy i nie wiem czy aplikować.

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Ona 30.11.2018 16:23

Mogłabyś przedstawić, dlaczego praca akurat w firmie AMBRA Cię zainteresowała? Siedziba firmy mieści się w dogodnej dla Ciebie lokalizacji, czy może jesteś obecnie osobą bezrobotną, która poszukuje jakiegokolwiek zatrudnienia? Napisałaś również, że masz jakieś cząstkowe informacje na temat pracy w hurtowni tej firmy, czy możesz napisać, skąd pochodzi źródło tych wiadomości? Opisz proszę, jak to w Twoim przypadku wygląda.

Pomocna?
TakNie
Luzak
 Opinia

He he te wypowiedzi mnie śmieszą co do tych zarobków 2200-2500. Chyba wypowiadają się te osoby które nie mają życia prywatnego i siedzą w robicie po 12-14 godz. Z roku na rok jest coraz gorzej.szkoda że panie które to opisują nic nie piszą jaki tonasz dziennie się robi i jaką normę a co dopiero do warunków pracy w okresie zimowym co po 4 godz pracy człowiek kostnieje z zimna. Kobiety ciężko robią żeby zarobić to jeszcze nikt nie wspomniał o tym jak pracodawca ściąga z wypłaty za błędy tzn.że dasz za mało towaru lub się pomyslisz. Koszt jednego błędu 8zł a w dodatku jeszcze ściągają za nie porządek na lokacji. Więc pytam! czemu ktoś pisze takie bzduru i nikt nie napisze prawdy jak jest! A co do kierowników to każdy dobrze wie jak wchodzisz do dupy jest ok a jak jest się neutralnym i nie robisz dobrej miny do złej gry to jest się najgorszym.

Pomocna?
Tak21Nie
anonim
 Opinia
@Luzak 09.05.2017 17:21

dlaczego smiesza??jak sie czlowiek zepnie to i za 8 godz zarobi fajnie.nie musi siedziec 12 godz czy wiecej....i co sie tak czepia tych kierownikow???z czasomierzem i batem nad wydajacymi nie stoja.

Pomocna?
Tak3Nie
Ambitna
 Opinia
@Luzak 09.05.2017 17:21

Luzak, płaczesz jak dziecko!!! Przed podjęciem pracy o wszystkim zostałam poinformowana głównie mam tu na uwadze "błędy" ciężko aby pracodawca tolerował Twoje złe podejście do obowiązków, jest przelicznik ile błędów możesz zrobić przy danej ilości wydanych pozycji. Nie zarabiam jeszcze 2500 w Ambrze ale jestem na dobrej drodze :) przy normalnym czasie pracy. Ktoś tu jeszcze wspominał że za błędy na lokacjach czyli pozostawiony bałagan też karzą i bardzo dobrze bo podchodząc do "wydawki" od razu lokalizuję to co mam wydać a nie szukam w stercie śmieci!!! Dla osób które chcą zarobić, mieć jasne zasady pracy i maja chęci gorąco polecam tego pracodawcę.

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia
@anonim 09.05.2017 19:06

Oj teraz już nie stoją ale chodzą za Tobą całe 8h...

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 24.04.2018 09:06

Oj, chodzą, chodzą masz rację. Powodzenia z tym chodzeniem...

Pomocna?
Tak2Nie
Ania
 Opinia
@Ambitna 10.05.2017 13:15

Witam.Ambitna,właśnie szukam pracy,chciałam zapytać na czym polega ta praca?Mam 49 lat i nie wiem,czy sobie tam poradzę,czy warto aplikować?

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Ania 09.11.2018 06:50

Jakie stanowisko pracy Cię interesuje? Na stronie internetowej firmy AMBRA znalazłem informacje, że obecnie firma poszukuje Pań do pracy na magazynie https://ambra-czechowice.pl/kariera. Czy tego typu praca odpowiadałaby Twoim preferencjom? Możesz napisać, dlaczego akurat to miejsce pracy Cię zainteresowało? Zechciej nam proszę rozwinąć tę myśl.

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia
@Janusz 10.11.2018 18:06

Witam.Pracownik fizyczny.

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Ania 11.11.2018 09:55

Ania to już Cię przyjęli do pracy?

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia
@Pracownica 11.11.2018 23:42

Nie.Dopytuję,czy warto,czy dam radę?

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Ania 12.11.2018 08:57

Jeżeli interesuje Cię praca fizyczna, to myślę, że wolne stanowiska dla Pań na magazynie będą spełniały Twoje oczekiwania, ponieważ w ogłoszeniu pracodawca zawarł informację, że potencjalny kandydat powinien mieć zdolności manualne oraz być gotowym do wydawania i przyjmowania towaru na magazyn. Czy będziesz aplikowała na to wolne stanowisko?

Pomocna?
TakNie
Ana
 Opinia
@Janusz 16.11.2018 09:34

Praca jest ciężka jak na kobietę, i w dodatku godziny nocne. Wiem, bo tam pracowałam . Nie polecam.

Pomocna?
Tak4Nie
Ona
 Opinia
@Ania 12.11.2018 08:57

Ania jak umiesz robić zakupy to w Ambrze sobie poradzisz. Wydajesz towar do wózka, a zamiast papierowej karteczki z zakupami masz skaner, na którym wszystko pisze: ile, jaki towar i kod paskowy, szczytujesz kod naciskając 1 przycisk i pakujesz towar, zamiast do reklamówki to do kartonika. Zawozisz towar pod jedną z 7 bram. No i tak przez 8 h.

Pomocna?
Tak6Nie
Pracownica
 Opinia
@Ona 18.11.2018 05:31

Nie napisałaś jak trzeba szybko się sprężyć , że praca jest w akordzie.

Pomocna?
Tak2Nie
Ona
 Opinia
@Pracownica 18.11.2018 11:11

Dokładnie jest akord, jak dla mnie bardzo łatwy do zrobienia.W 8h da się zrobić ponad normę, zależy od człowieka. Jak na kobietę to dobrze zrabiam.

Pomocna?
Tak6Nie
Ana
 Opinia
@Ona 18.11.2018 12:26

To chyba tylko Ty nie narzekasz na pracę w Ambra.

Pomocna?
TakNie
Ona
 Opinia
@Ana 18.11.2018 16:33

Pracowałam, w 9 firmach. Sześć firm było gorszych od tej. Więc dla mnie jest 3 w moim rankingu firm . Są wady i są zalety :) Ale na rozmowie kwalifikacyjnej wszystko jest jasne powiedziane, jak się przyjmowałam wiedziałam na co się piszę. Więc nie rozumie dlaczego ktoś narzeka na akord i nocne zmiany, jak było jasno powiedziane że jest taki a nie inny tryb pracy.

Pomocna?
Tak8Nie
Laraaaaa
 Opinia
@Ana 18.11.2018 16:33

Ja też nie narzekam na pracę w firmie Ambra!! Nie jest to najlżejsza praca, ale akord jest na spokojnie do wyrobienia. Nocki też mi pasują i z pieniędzy jestem zadowolona!! Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!! Ale jak ktoś pracował w innych firmach i ma jakieś porównanie to wie, że w Ambrze nie mamy się wcale źle!!

Pomocna?
Tak8Nie
Łał
 Opinia
@Laraaaaa 18.11.2018 22:40

Wszyscy najlepsi już dawno się zwolnili. Brawo MY ... Jedno jest pewne,to nie jest praca dla ludzi którzy mają normalne rodziny!!!

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia
@Łał 20.11.2018 15:33

Wypraszam sobie!!! Ja mam rodzinę i to normalną, a z pracy w Ambrze jestem bardzo zadowolona!! Żałosne co ludzie robią z zawiści, kiedy coś nie pójdzie po ich myśli.... Będziesz ten sam komentarz wstawiać co miesiąc? Bo w październiku już to gdzieś czytałam....

Pomocna?
Tak3Nie
Kasia
 Opinia
@Łał 20.11.2018 15:33

A najlepsi pracują i mają się dobrze!!! Nie schlebiaj sobie huraganowa, zaś taka super nie byłaś....

Pomocna?
Tak4Nie
Ja mam normalna rodzinę :)
 Opinia
@Łał 20.11.2018 15:33

Weź nie pierdo. weź się przytul.

Pomocna?
Tak3Nie
Ja mam normalna rodzinę :)
 Opinia
@Łał 20.11.2018 15:33

Łał Jak się zwolniłas już dawno, to skąd wiesz jak jest teraz? Wypowiadajac się o starych czasach jest bez sensu, bo nie wiesz jak jest teraz. Firma zmieniła się w przeciągu tych 8 miesięcy o 360 stopni.

Pomocna?
Tak4Nie
!
 Opinia
@Ja mam normalna rodzinę :) 21.11.2018 11:22

Czy ktoś pracuje ,z Woli na nocki?

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Ja mam normalna rodzinę :) 21.11.2018 11:22

Jakie dokładnie zmiany nastąpiły, jeżeli chodzi o warunki pracy w firmie AMBRA? Napisałeś, że poprzez dokonane zmiany firma zmieniła się o przysłowiowe 360 stopni. Możesz dokładnie przedstawić, jak obecnie wygląda to miejsce pracy? Będę wdzięczny za Twoją merytoryczną wypowiedź na ten temat.

Pomocna?
Tak2Nie
Grażyna
 Opinia

Koleżanki się zwalniają jedna za drugą, i mają rację.

Pomocna?
Tak6Nie
ojciec prać
 Opinia
@Grażyna 26.10.2018 20:36

Jak szczury z tonącego statku... No cóż pozostaje tylko dopowiedzieć " Ryba psuję się od głowy " Ciekawe ile to będzie jeszcze istnieć??? Pozdrowienia dla Lary... najlepsi pracują i mają się dobrze - bez komentarza.

Pomocna?
Tak12Nie
Lara
 Opinia
@ojciec prać 28.10.2018 11:11

Ostatnimi czasy zwolniła się jedna osoba i to jest fakt. (usunięte przez administratora) tak walczyła i myślała, że (usunięte przez administratora)załatwi wszystko. Przeliczyła się i teraz z zawiści wypisuje bzdury. Cała prawda.

Pomocna?
Tak4Nie
Grażyna
 Opinia
@ojciec prać 28.10.2018 11:11

Napewno jedna? Jesteś pewna?

Pomocna?
TakNie
Laraaa
 Opinia
@Grażyna 29.10.2018 09:10

Tak, jestem pewna. Sama z siebie zwolniła się w ostatnim czasie tylko jedna osoba. I dziwnym trafem od jej zwolnienia na tym forum zaczął się wysyp niepochlebnych komentarzy....

Pomocna?
Tak3Nie
Janusz
 Opinia
@ojciec prać 28.10.2018 11:11

Wiesz może, co jest powodem tego, że wymienione przez Ciebie osoby zdecydowały się na zwolnienie z firmy AMBRA? Znasz motywy, które sprawiły, że tak się stało? Przedstaw, proszę, co wiesz więcej na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Lola
 Opinia
@ojciec prać 28.10.2018 11:11

Najlepsi to się zwolnili i mają się dobrze. Pracują Ci co sobie dobre miejsca załatwili. Nie polecam, kwestia czasu aż się zaczną zwalniać.

Pomocna?
Tak2Nie
Laraaaaa
 Opinia
@Lola 29.10.2018 15:09

To się zwolnili czy dopiero zaczną? Bo się chyba platasz w zeznaniach...

Pomocna?
Tak10Nie
Lola
 Opinia
@Lola 29.10.2018 15:09

Aż się zaczną zwalniać następni. Lepiej.

Pomocna?
Tak1Nie
Janusz
 Opinia
@Lola 29.10.2018 17:14

Skąd u Ciebie przypuszczenia, że dojdzie jeszcze do jakichś zwolnień z pracy w firmie AMBRA? Rozmawiałaś może z pracownikami, którzy pozostali w firmie i stąd masz taką informację? Czy może jest to zupełnie inne źródło, z którego taka informacja wypłynęła? Chętnie poznam Twoją opinię na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Lola
 Opinia

Tutaj wszyscy piszemy anonimowo nawet ty kolego.A na brednie nie traciła bym mojego cennego czasu.Tym bardziej że można zapytać każdej koleżanki pracującej kilka lat ,czy tak nie jest.W kuluarach wszyscy się z ty zgadzają a jak przyjdzie impreza to udaje się pseudo przyjaciela żeby a nóż coś zyskać.

Pomocna?
Tak4Nie
Lola
 Opinia
@Lola 16.10.2018 14:19

Że zapytam co jest brednią?Że norma jest do zrobienia,że ciężka praca jak dla kobiety czy może że stresująca z powodu akordu,a może że są firmy gdzie są lepsze warunki???Akurat w jednej z takich firm pracuje , więc...Czekamy na odpowiedź co jest brednią.

Pomocna?
TakNie
Janusz
 Opinia
@Lola 16.10.2018 14:28

Po ile godzin pracują pracownicy zatrudnieni w firmie AMBRA? Zastanawia mnie również, jak wyglądają ewentualne przerwy od pracy w ciągu dnia? Jest szansa, aby spokojnie zjeść ciepły posiłek?

Pomocna?
Tak3Nie
Pracownik
 Opinia
@Janusz 23.10.2018 12:06

Kiedy jest firmowa impreza w Ambra?

Pomocna?
Tak2Nie
Lola
 Opinia

Ja pracowałam prawie 8 lat, więc wiem o czym mówię.Owszem jest ciężko,wypłata powinna być większa ze względu chociażby na nocki.Praca stresująca z powodu akordu,ale owszem norma jest do zrobienia.Praca ciężka jak na kobietę i widac to na zdrowiu po paru latach.Kolezanki które pracują mogą coś o tym powiedzieć,przepuklina kręgosłupa,cieśnia,stawy...To są fakty.Nikt nie sieje fermentu,tylko wystawia swoją opinię o firmie,bo ta strona od tego jest.Czy nie?Za lepsze pieniądze można znaleźć pracę lżejszą,mniej stresującą.I to też fakt

Pomocna?
Tak11Nie
Omg
 Opinia
@Lola 14.10.2018 11:58

Brawo Ty, dobrze że koleżanka odważyła się napisać jak jest. W życiu ważne jest ,zdrowie i rodzina, a nie Ambrowskie wz-tki się liczą.

Pomocna?
Tak7Nie
Ala
 Opinia
@Lola 14.10.2018 11:58

Dokładnie, nikt nie sieje fermentu tylko pisze prawdę o tej firmie. Ta strona od tego jest. Zobaczymy jak długo nowe Panie wytrzymają ? I znowu będzie impreza, znowu się posypią awanse...

Pomocna?
Tak3Nie
Jprdl
 Opinia
@Omg 15.10.2018 07:50

Tam to nawet kierownik zarabia tyle co zwykły robol . Aż się płakać chcę. W innym zakładzie na tym stanowisku mają wiele wiele więcej.

Pomocna?
Tak3Nie
Joanna
 Opinia
@Lola 14.10.2018 11:58

Czy zmiany nocne są jakoś dodatkowo płatne? Ciekawi mnie, jak ustalany jest grafik pracy w firmie AMBRA? Co ile dni wypada nocna zmiana dla zatrudnionego pracowniku? Napisz, proszę, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
xD
 Opinia
@Omg 15.10.2018 07:50

Odważyła się? Skoro dla ciebie pisanie anonimowo bredni to odwaga to pozdrawiam serdecznie, doprawdy szczyt odwagi....

Pomocna?
Tak2Nie
mała
 Opinia
@Jprdl 15.10.2018 17:59

Nawet mniej, ja słyszałam jak dwoje kierowników rozmawiało ze sobą, że szef ekipy ma więcej od nich, byli sfrustrowani :) , Najlepszy motyw że jeden zostawił na biurku swoje remu-a, ktoś podglądną i cała firma huczy jaka to bieda u kierowników. Haha wózkowi się śmieją że mają płace kierowniczą ;D .

Pomocna?
Tak5Nie
Joanna
 Opinia

@Wydający, zarobki podawane w ogłoszeniu przez firmę AMBRA różnią się od tego, co jest w rzeczywistości? Możesz przedstawić, jak wyglądały one w Twoim przypadku? Ciekawi mnie również, jak wygląda atmosfera, która panuje w tym miejscu pracy? Napisz, proszę, jak to wygląda.

Pomocna?
Tak1Nie
Wydająca
 Opinia
@Joanna 22.09.2018 09:26

Tak, się już dużo osób zwolniło , i miały rację. Brawo Wy.

Pomocna?
Tak4Nie
Ana
 Opinia
@Wydająca 24.09.2018 14:28

Z tego co słyszałam to więcej osób pracujących w Ambra szuka nowej pracy. Kto się ma dobrze i dobry zarobek będzie się trzymał pracy.

Pomocna?
Tak2Nie
ojciec prać
 Opinia
@Wydająca 24.09.2018 14:28

Wszyscy najlepsi już dawno się zwolnili. Brawo MY ... Jedno jest pewne,to nie jest praca dla ludzi którzy mają normalne rodziny!!!

Pomocna?
Tak8Nie
Lara
 Opinia
@ojciec prać 11.10.2018 09:47

Najlepsi pracują i mają się dobrze. Sama nie mogę narzekać, jest ciężko, ale z wynagrodzenia jestem zadowolona. Jeśli chodzi o godziny, to - tak jak zresztą bystrzaki napisane jest w ogłoszeniu - są to zmiany wieczorno - nocne. Nie są to jednak sztywno przypisane godziny, bo jak potrzebuje to nikt nie robi mi problemu żebym przyszła sobie wcześniej czy później. Komuś coś nie wyszło i teraz sieje ferment.

Pomocna?
Tak5Nie
Łał
 Opinia
@ojciec prać 11.10.2018 09:47

Lara widocznie jest jedną z tych które robią ponad normę na akord. Dookoła jest dużo spokojniejszej pracy za te same pieniądze , a nie wyścig szczurów.

Pomocna?
Tak11Nie
Ana
 Opinia
@Łał 11.10.2018 19:16

Nie jest lebrem, do pracy przychodzi robić, a nie gadać to zarabia - proste. A, że niektóre panie lubią sobie postać między regalami i poplotkowac to ich problem.

Pomocna?
Tak2Nie
Joanna
 Opinia

@Wydająca, możesz opisać, jak dokładnie wyglądały te różnice pomiędzy tym, co było przedstawione w ogłoszeniu o pracę, a tym, co faktycznie pracownik zastał, pracując w firmie AMBRA? @Lola, czy można porozumieć się z osobą, która układa grafik pracy, aby osoby, które źle znoszą nocne zmiany, mogły mieć ich, jak najmniej w ciągu miesiąca? @Ada, jak dużo znasz osób, które mają dłuższy staż pracy w firmie AMBRA? Dużo jest takich osób, czy raczej to niemożliwe w przypadku pracy w tej firmie?

Pomocna?
TakNie
Lola
 Opinia
@Joanna 28.09.2018 09:14

W czasie kiedy ja pracowałam,nie było takiej możliwości,chyba że coś wypadło to wtedy zgadzano się żebym chodziła jakiś tydzień na 14.00 .Dziewczynom,jeśli nie pasowała godzina wczesniejsza np.14.00,która była w grafiku ale bardzo rzadko,zamieniały się między sobą,ale najczęściej tylko ze swoimi najlepszymi koleżankami.Wiec bez załatwienia sprawy wyżej,nie było szans.A najgorsze były telefony od brygadzistów ,że np.jest dużo pracy ,żeby przyjść wcześniej....Wiadomo każdej zależy żeby wcześniej zacząć,ale w taki sposób że wie się o tym chociaż dzień wczesniej,żeby sobie ogarnąć swoje sprawy,bo poza pracą ludzie mają swoje życie i obowiązki a nie tylko Ambrowskie wz-tki się liczą.

Pomocna?
Tak9Nie
Ada
 Opinia
@Lola 28.09.2018 14:59

Masz rację z tymi zmianami, jedne i te same chodzą na 6.00 lub 14.00 , reszta pań by też chciała . Chyba to jakieś wazelinki...

Pomocna?
Tak11Nie
Kinia
 Opinia
@Lola 28.09.2018 14:59

Masz rację, tak samo do Kierownika powinny pracownice mówić przez Panie kierowniku a nie na Ty. Potem są takie lizusy.

Pomocna?
Tak7Nie
Kuku
 Opinia
@Joanna 28.09.2018 09:14

Trochę poczekaj, zaraz się posypką komentarze...

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Ada 28.09.2018 17:53

Na 6.00 chodzą te wybrańce, co się nie mogą przemęczać , bo sobie pazurki połamią. Chodzące gwiazdy , szczególnie Pani M. S . Wielkie nieporozumienie.

Pomocna?
Tak7Nie
Zainteresowana
 Opinia
@Pracownica 07.10.2018 15:06

Chyba komuś nie pykło w tej nowej, niby super pracy :)

Pomocna?
Tak5Nie
XXX
 Opinia
@Ada 28.09.2018 17:53

W ogłoszeniu o pracę wyraźnie jest napisane "praca w godzinach "nocno-wieczornych", więc każdy podejmując pracę wie na co się pisze.

Pomocna?
Tak3Nie
P
 Opinia
@Lola 28.09.2018 14:59

Ze tak zapytam zmuszal Cie ktos do przychodzenia wczesniej? Wystarczylo powiedziec ze nie dasz rady i po problemie.

Pomocna?
Tak2Nie
???
 Opinia
@XXX 09.10.2018 15:49

To dlaczego wybrańcy chodzą na 6.00, pili razem piwko na imprezie czy co?

Pomocna?
Tak3Nie
Ola
 Opinia
@Zainteresowana 09.10.2018 13:39

Ja wiem, czy ta praca jest taka super,? Tam to są wszyscy kierownikami. Nie polecam tego pracodawcy, jak nie masz znajomośći to nie ma awansu. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Lola
 Opinia
@P 09.10.2018 15:52

Nie,nie zmuszał,ale w normalnej pracy każdy chodzi na jedną godzinę w danym tygodniu i wszystko sobie zaplanuje a nie tylko w środę i czwartek zadzwonią bo potrzeba a jak człowiekowi zależało przyjść jeszcze w piątek,żeby mieć już prace za sobą to nie, w piątek na 17,19.MASAJRA JAKAŚ.TO JEST PRACA NA TELEFON

Pomocna?
Tak1Nie
Lola
 Opinia

Ale pewnie faworyzują niektóre bo na palcach jednej ręki można policzyć osoby które tak wytrzymały kilka lat.

Pomocna?
Tak1Nie
Joanna
 Opinia

@Lola, czy w trakcie Twojej pracy w firmie AMBRA nabyłeś wiedzę i umiejętności, które będą dla Ciebie pomocne w dalszej karierze zawodowej? Firma organizowała cykliczne szkolenia, które podnosiły kwalifikacje? Przedstaw, proszę, jak to wyglądało z Twojego punktu widzenia. @Ana, skąd masz informacje o tym, że rzekomo pracownicy zatrudnieni w firmie AMBRA szukają nowych miejsc pracy? Wiesz może, czym jest to spowodowane?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Joanna 05.10.2018 08:53

Zgadzam się, do tego w ogłoszeniu piszą zarobki od 3000 do 4000 bzdura!!! Oszustw i tyle, tam potrzebują woły robocze, nawet ukrainki tam nie wyrabiają do tego praca teraz jest na 10 godz dziennie, nie polecam nikomu, idzie zwariować.

Pomocna?
Tak2Nie
zgrywus
 Opinia
@Pracownik 06.10.2018 20:19

W ogłoszeniu jest napisana prawda 3000-4000brutto, a to że w szkole nie nauczyli Cię co to kwota brutto, a netto. to czujesz się wydymana.

Pomocna?
Tak1Nie
Zainteresowany
 Opinia

Cześć,ile płacą za pozycję i czy tonaż oraz liczba złożonych zamówień wlicza się do wypłaty czy tylko same pozycje.I proszę szczerze odpowiedzieć jaka jest średnia wypłata na składaku.

Pomocna?
TakNie
Kika
 Opinia
@Zainteresowany 24.02.2018 10:47

1800 zł na nowej hali dużo się nachodzisz a płaca marna! Można pracować ciężko ale za dobre wynagrodzenie tutaj tego nie ma. Każdy kto jest lizusem bedzie punktował u przełożonych. Zdażają się sytuację w których stosowany jest mobbing, presja wywierana przez przełożonych którzy nic nie robia poza pierdzieniem w krzesło! Socjal marny talony na swieta po 300 zł paczki dla dzieci tez marne dużo suszu z czego dzieci sie nie cieszyły. Myślą że zrobią piknik raz w roku rodzinny to ludzie beda pracowac. A i nie zapominajmy o imprezie integracyjnej raz w roku na poczatku, więc kto będzie dobrze sie tulil z przełożonym będzie miał lekki rok haha :D

Pomocna?
Tak17Nie
Pracownik
 Opinia
@Kika 17.03.2018 10:10

Cała prawda o tej firmie...

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 20.03.2018 06:29

Dokładnie tak , cała prawda o tej firmie... Tylko przez imprezy są awanse, szybki numerek i te sprawy.

Pomocna?
Tak14Nie
Lola
 Opinia
@Kika 17.03.2018 10:10

Zgadzam się całkowicie!Niesprawiedliwe awanse ,tylko dlatego że pili razem piwko,nie liczy się staż pracy i doświadczenie.Mowie tu miedzy innymi o załadunku...Chodzenie ,straszenie że nie ma czegoś takiego jak urlop na żądanie itp.PIP powinien częściej tam zaglądać.

Pomocna?
Tak4Nie
Lola
 Opinia
@Lola 28.09.2018 17:05

PS.socjal tak kiepski że szok.W około jest 1000-1200 na święta i wczasy pod grusza,paczki na Wielkanoc i jubilatki np.5000 za 5 lat pracy,10000 za 10 lat...a w Ambrze 350 na świeta i suchary w paczce.

Pomocna?
Tak3Nie
Lola
 Opinia
@Lola 28.09.2018 17:05

PS ja jestem inna Lola niz ta która wcześniej się wypowiadała????

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Godziny to 17-1, 18-2, 20-4, 22-6.Ale zawsze idzie się dogadać ja osobiście chodzę tydzień na 20 tydzień na 22.

Pomocna?
Tak4Nie
Lola
 Opinia
@Pracownik 11.05.2018 17:04

20.00 czy 22.00 nocka i tyle...

Pomocna?
TakNie
Stefan
 Opinia

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik
 Opinia
@Stefan 09.05.2018 12:15

Ja nie robię po 12 tylko po 8 i mam 2300 do 2500.Zycie prywatne mam.nie narzekam.pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Beti
 Opinia
@Pracownik 11.05.2018 17:19

Dziwne że inne robią tak samo i nie mają tyle na wyplacie. A przełożonym się nie podlizuj.

Pomocna?
Tak3Nie
Lola
 Opinia
@Pracownik 11.05.2018 17:19

Jeśli to Stefan, to zakładam wózek widłowy na którym sobie wygodnie siedzisz,a pobiegaj sobie tak 8 h i dźwigaj kilogramy ponad normy jakie kobiety mogą dźwigać to zobaczymy czy też będziesz zadowolony.Takie pieniądze można mieć na start w nowej firmie.A spokojna praca i BHP na najwyższym poziomie.

Pomocna?
TakNie
Lola
 Opinia

Praca ciężka,ale da się przyzwyczaic.Zaleta taka,ze szybko schudniesz bo zapewne takiego ruchu nikt nie ma na co dzień.Pracowalam ladnych kilka lat, więc wiem co mówię.Wystarczy sobie wypracować sposób i norma z palcem w ...Ale nocne zmiany dla mnie,nie na dłuższą metę...

Pomocna?
Tak2Nie
Ada
 Opinia
@Lola 27.09.2018 16:32

Masz rację , praca ciężka trzeba się szybko sprężyć . Ciągle Cię poganiają. Nocki na dłuższą metę do wykończenia. Kobiety trochę popracują i się zwalniają , przyjdą następne i tak w kółko...

Pomocna?
Tak2Nie

Zostaw opinię o AMBRA Sp.z.o.o. - Czechowice-Dziedzice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMBRA Sp.z.o.o.