Impel Security

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 273 ocen.

Opinie o Impel Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security

julian

dobra praca, chwale sobie. pracuje sie fajnie... ciagle kontakt z ludzmi, dla mnie fajnie. do tego umowe mi dali ok i pieniadze sa takie jak trzeba

JakunM
@julian 27.12.2017 13:43

dokładnie tak julek, pieniadze są kontakt z ludzmi jest umowa jest czego chciec wiecej, zwlaszcza jak sie nie ma jakiegos wiekszego wyksztalcenia

Bartek
@JakunM 31.01.2018 22:24

Można wiecej informacji na temat impelu np ile sie zarabia,czy z orzeczenie przyjmuja

I.K

Witam, zainteresowane osoby pracą w ochronie zapraszamy do biura rekrutacji Lublin, ul. Bohdana Dobrzańskiego 7 , parter, pok 2. Zachęcamy również osoby na staże zawodowe: Pracownik ochrony/Kwalifikowany Pracownik ochrony! Pozdrawiam Iwona Kurek tel.: 727 003 042 ; 510 015 878

Nick
@I.K 07.02.2018 21:36

CZY DALEJ ZATRUDNIACIE TYLKO INWALIDÓW??????

zeni

dorabiam sobie bo mi zbraklo do emerytury, dobrze jest, placa, szanuja czlowieka, nie ma co narzekac

janK
@zeni 15.01.2018 00:04

też dorabiam bo brakuje, nie ma na co narzekać, zdrowie jeszcze jest to trzeba pracować

MoniaL

dobrze sie pracuje nie jest zle. mam bardzoo milych ludzi w zespole i powiem szczerze ze jak wczesniej pracowalam w innej firmie to tak nie bylo. pieniadze uczciwe

koleżanka
@MoniaL 29.12.2017 13:35

Pracuje na tym samym obiekcie co Monia i jest dobrze potwierdzam mamy fajne kierownictwo i wesolo jest

Zainteresowany

Słyszałem, że Impel Security ma opinię dobrego pracodawcy. Widzę po forum dużo osób zadowolonych, super!!

marian
@Zainteresowany 16.01.2018 16:36

i ja tez potwierdzam, pracuje 6 miesiecy i calkiem ok jest, na pewno jasno mowia o warunkach na jakich cie przyjmuja i nie ma owijania w bawelne, mozna sie dogadac co do miejsca i czasu pracy z kierasem, polecam ci jak szukasz pracy dodatkowej lub po prostu stalej

ochroniarz92
@marian 19.01.2018 18:41

potwierdzam, jest ok, bez wiekszych problemow mozna sie przyjac i pracowac jesli tylko sie chce

Irena

Pracuję już dwa lata i jestem zadowolona,wypłata zawsze na czas.Uczciwa firma .POLECAM

kamil

Mundurówka to rodzinna tradycja; myslałem z tym skończyć i odciać się od zawodowych korzeni a wylądowałem w ochroniarstwie, ubrany stosownie. Mundur jako obowiązek dodaje autorytetu, te Impelowe nawet zgrabne.

Kolegazpracy
@kamil 29.11.2017 12:10

U mnie też 3 osoby w ochornie pracują, w tym dwie w Impelu i jest dobrze!! :)

czo

praca jest stabilna i ekipa jest fajna. w sumie dla mnie jkest zupelnie dobrze

ja
@agi 28.11.2017 06:09

Ty za robote sie wez i mysl o pracy a nie o zwolnieniach i urlopach..Do przcy ifdzie sie zarabiac a nie na zwolnienie i urlop. Grupe se zrob i choruj (usunięte przez administratora) mac

karo
@czo 23.11.2017 18:02

tez mam taka opinie..jest dobrze. jak ktos chce zarobic pieniadze to zarobi i bedzie pracowal

kondzio

Praca ok uczciwa firma POLECAM!

damian

Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochikara do ktorej nie moge sie dodzwonic i nie ma z nimi kontaktu i port lotniczy ale mam troche daleko. Moze gdzies jeszcze organizuja kursy nie moge w necie znalezc. Prosze pomóżcie

I.Kurek
@damian 20.11.2017 13:30

Witam, w celu uzyskania więcej informacji odnośnie kursu na kwalifikowanego pracownika ochrony proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 510015878 lub 727003042 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

anonim
@damian 20.11.2017 13:30

ty sie śmiesz nazywać ochroniarzem jak można napisaś ! lub II stopien w ochronie lepiej weś się do czytania ustawy o nowelizacji przepisów a ie wypisujesz takie niusy masakra i porazka lepiej idź pracować na budowe

adam

z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.

Miś
@adam 30.03.2017 13:29

Witam ja pracowałem w Impelu na jednym z Warszawskich obiektach i co mogę napisać że w tej firmie nie ma poszanowania dla ludzi ta firma to jedno wielkie dno dowódcy nie umieją się odzywać do pracowników jak tylko przekleństwa i poniżania ja pracowałem miesiąc tam i nie chcę więcej z tą firmą mieć nic do czynienia dno dno i jeszcze raz dno . Masz szacunek dla siebie i innych to trzymajcie się z dala tej firmy i olewajcie Impela dużym sikiem szczegulnie w Warszawie.

tyn

jak na moje to firma jest wporzadku.

Feliks

Praca nie jest łatwa, ale warunki spoko. Kasa zawsze o czasie i bez problemu można się dogadać z grafikiem.

Korek

Plotek na temat impela jest duzo, ale z mojego doswiadczenia wszystkie klamliwe. ja pracuje na umowie o prace, mam dobre pieniadze, elastyczny czas pracy, spoko kierownika. polecam!!

szymon
@Korek 30.11.2017 23:49

Moja opinia równiez potwierdza fajne relacje w pracy i płatności zobowiązań ze strony pracodawcy zgodne z ustaleniami wstepnymi przy rekrutacji.

pilo

bardzo bardzo fajna atmosfera i serio spoko pracodawca. ja przynajmniej jestem zadowolony z pracy tu

agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23

Oczywiście dostałam od Impel list z pogrożkami, że kazde pomówienie kierują do sąd i nazwali ze nie badaja spraw osobistych dikladnie 29 listopada 2017 roku Szkoda ze nie dodali ze nie badaja czy ich ochroniarze nei sa pod wplywem prochow badz nie stali sie kryminalistami i bronia jak ona pisze zatrudnionej panienki kiedy on czysci mundur szczotka wasnego psa

agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23

A ja sie wcale was nie boję.

korek

ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Impelu, długo nie mogłem znaleźć takiej pracy żeby mi płacili na czas i zeby warunki byly jasne a oni to wszystko idealnie ogarniaja Moge tylko polecic z czystym sercem

IK

Witam! zainteresowane osoby pracą w branży ochrony osób i mienia proszę kontaktować się pod nr numerem 727003042 lub 510015878 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

zainteresowany
@IK 22.11.2017 14:31

czy dalej zatrudniacie tylko inwalidów i kulejących dziadków? bo jeśli tak, to jest to śmieszne dla tej branży :)

florian

Podczas Konferencji Bezpieczeństwa Narodowego (4-6.10.2017) Impel Security Polska Sp. z o.o. otrzymała tytuł Lidera Bezpieczeństwa Narodowego za szczególne zasługi dla bezpieczeństwa w kraju.

zainteresowany

wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?

Riki
@Olan 16.03.2017 20:39

ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracuje od kilku miesiecy ale nie narzekam

Puchatek
@Riki 17.03.2017 21:29

Witam może i jest spoko ale w Warszawie na Olszynce Grochowskiej jest stosowany mobing za byle co są kary tylko co gorsze że,Nie ma na piśmie wyszczególnionych kar czyli karami okradają pracownika. Nie polecam Impela.

Jerzy

Właśnie niedawno minął mi rok w Impelu i muszę powiedzieć że praca bardzo na plus, nie jest jakaś ciężka, stawka ok, wypłata na czas, ubezpieczenie, składki ZUS, a do tego można sobie ustalić kiedy się pracuje, bo jest elastyczny czas pracy. spoko

edo

Nie wiem o co wam chodzi, pracuję od roku i jest spoko. Fany zespół kasa zawsze pewna i na czas. Do tego grafik na tyle elastyczny że można się dogadać

kate

dla mnie ten elastyczny czas pracy to mega plus. spokojnie moge sie z mezem wymienic opieka nad dziecmi

olo

Dla mnie impel to spoko pracodawca. Kasa zawsze terminowo a z grafikiem można się dogadać.

arti

Wiecie może,kto jest kierownikiem od spraw ochrony w Legnicy ?. Serdeczne dzięki za odpowiedż , bo szukam pracy i chciałbym porozmawiać z nim osobiście,anie z jakimś rekruterem,kierownik będzie dobrze zorientowany,gdzie ma wolne miejsce na obiektach.W Legnicy mają dużo obiektów,orientujecie się może?. Pozdrawiam.

stasik

to jest na prawde solidna firma. cieszie sie, ze trafilem na uczciwego pracodawce w koncu.

edg

firma jest ok. pracuję od 2 lat i wiele z tego co mówli o Impelu nie miało miejsca. Kasa zawsze na czas, bez poślizgów czy wykrętów.

olax

Firma dobra, można też dostać fajną robotę przy zabezpieczniu dużych imprez jak w tej chwili Tour de Pologne

koko

to jest dobra firma i sie dobrze tu pracuje mi. polecam

igo

Pracuję już 3 lata i jestem zadowolony. Tu ceni się ludzi zaangażowanych

daro

W lublinie o dobrą pracę nie jest łatwo. Mi się udało załapać do Impela i jestem bardzo zadowolony. Grafik jest na tyle elastyczny że można się dogadać. Warunki też spoko

Zainteresowany

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w tej firmie ? Rozumiem że podstawę umowa o pracę płacą do 10 ? A nadgodzinny umowa zlecenie do 20 ? Badanie lekarskie zwracają pieniądze ? Umundurowanie jest bezpłatne ? Na jakich objektach jest zazwyczaj najgorzej ? A jakie warto wybrać ? Z góry dzięki za odp ;)

JA
@pz 09.07.2017 16:51

ZA BADANIA MUSZA PŁACIĆ I PŁACĄ, BO TO JEST OBWAROWANE PRZEPISAMI ....

Mriusz
@JA 08.09.2017 10:14

Za badania płaci firma a jeśli nie płaci to idę na badania gdzie chce a później zwracają pieniądze więc duży plus. Za umundurowanie nic nie płaci się, nie potrącają pieniędzy za przelewy ( gdzie się spotkałam w innej pseudofirmie także na terenie Lublina). Kierownictwo jak i osoby w biurze bardzo miłe do dogadania się. Także z wypłata nie ma problemów jeśli się dopełni wszystkie formalności.

Oda

kasa zawsze na czas. poza tym w warunkach umowy jest, że spóźnienia, czy nieoddanie munduru grożą obcięciem pensji. Kwestia czytania umów

igor

Nie rozumiem w czym masz problem. Kasę negocjujesz podczas rekrutacji. Dalej się godzina na warunki albo nie.

adam

fajnie ze mimo przeprowadzki do innego miasta nie stracilem roboty tylko przeniesli mnie do innej roboty

milik

pracuje w impelu juz 15 lat i nie zdarzyły sie jeszcze opoznienia w wyplatach

dawid

Bzdury piszą na tych forach, sam hejt, aż dziw bierze, bo na ogól spotykam ludzi zadowolonych z pracy w Impelu. Skąd więc takie niemerytoryczne opinie?

jasiek

impel stwarza możliwości - trzeba je tylko umieć wykorzystać

edmun

Mi się udało trafić w fajny zespół i z chłopakami dobrze się robi. Praca spoko, kasa też nie najgorsza

adek

wiadomo ze różnie się trafia, ale w moim przypadku zawsze wszystko było czysto i legalnie bez żadnych krętactw i oszustw co coraz częsciej sie zdarza niestety...

mirek

moze robota nie zawsze latwa ale całkiem przyjemna

Sławek

jaka atmosfera w ochronie na terenie eurocash-Metalurgiczna.

łukasz

dobrze mi tu, mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy, tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu

edi

Praca w ochronie ciekawa i dynamiczna. Trzeba mieć oczy dookoła głowy ale warto, płacowo oczywiście w punkt.

Olek

Różnie bywa, ale bym nie generalizował. Impel to bardzo duża firma pracuje tam sporo przyzwoitych ludzi. Sam jestem u nich od 3 lat i nie narzekam

agzel

dobrze mi się tu pracuje - nie mogę narzekać, szanują i doceniają pracownika a wypłata zawsze jest na czas

Ulan

Firma spoko. Z normalnymi ludźmi na stanowiskach i fajnym zespołem. Pracuje się dobrze. Kasa jest zawsze na czas a i z godzinami idzie się dogadać - idą na rękę

pik

no jest ok zupełnie

miśka

złego słowa na impel powiedzieć nie moge, sprawiedliwie podchodzą do wszystkich pracowników, kasa też jest zawsze na czas :)

irmina

Miałam spora przerwę z tytułu opieki nad dzieckiem, poprzedni pracodawca wypiął się ; ale nie ma tego złego....znalazłam robotę w Impelu, stałą systematycznie wynagradzaną bez skuchy terminowej.

jolka

z tego co maz mówił to bardzo jest zadowolony z tej pracy, odnalazl sie w zespole i z kierownikami tez problemu nie ma, a kasa zawsze sie zgadza i jest na czas

Zostaw opinię o Impel Security - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security