Impel Security

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 280 ocen.

Impel Security
3 280

Opinie o Impel Security

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security

Sylwia

@TATW udało Ci się wyjaśnić sytuację? Firma Impel Security jakoś wyjaśniła co zaszło? Myślę, że @gość dobrze podpowiada, trzeba zgłosić się do biura i wyjaśniać sprawę. Może to zwykły ludzki błąd. Czy poza tą sytuacją jesteś zadowolony ze współpracy z tą firmą? Jak oceniłbyś pozostałe aspekty pracy?

   
TATW

Firma wydawała się w porzadku, najpierw rozmowa konkretne ustalenia odnośnie obowiazków i wynagrodzenia, umowa o pracę a poptem smutna rzeczywistość bo zostałem oszukany na stawce ponad miesiac temu prosiłem o wyjasnienie niestety firma miała mnie w (usunięte przez administratora) i nikt nie raczył powiedzieć o co chodzi, w tym miesiacu sytuacja się powtórzyła mimo zgłoszenia że coś jest nie tak dlatego twierdzę że firma świadomie obcina stawki bo nie tylko mnie stawki ścieli po cichu i nic nikomu o tym nie mówi udając ze nic się nie stało.

   
gość
@TATW 10.05.2018 12:18

Na jakim Pan obiekcie jest ? najlepiej byłoby jakby Pan zgłosił się o biura wyjaśnić sytuację.

   
Sylwia

Czy ktoś z obecnych pracowników firmy Impel Security miał może podobną sytuację co użytkownik @Artur? Co myślicie na temat jego opinii? Czy uważacie, że jest ona wiarygodna? Jak oceniacie przebieg i atmosferę podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Czy możesz liczyć na wsparcie przełożonego w trakcie pierwszych dni w pracy?

   

Szukasz pracy w Lublinie?

Artur

Takich świń jak agencja ochrony Impel to jeszcze nietrafiłem. Przy przyjęciu mnie do pracy dowiedziałem się od inspektora, że muszą mi uszyć garnitur na miarę!!! Następnie zostałem detektywem i dostałem pracę na butiku, po krutkim czasie zostałem zwolniony, ponieważ twierdzili, że dla mnie garnituru niema. A całą pracę wykonywałem na czarno chociaż miała być legalna!!!! Wydymali mnie na całego!!!

   
Gosc
@Artur 13.04.2018 17:28

Gdzie miała miejsce taka sytuacja ? Chodzi o miejscowość

   
Sylwia

@Artur Czy próbowałeś wyjaśniać zaistniałą sytuację z przedstawicielem firmy? Może firma akurat w tym czasie przechodziła trudności organizacyjne? Jak wyglądała Twoja rozmowa kwalifikacyjna i uzyskałeś odpowiedź na zadanie pytania? Twój wpis może wnieść wiele cennych informacji do ogólnego obrazu tej firmy.

   
Artur
@Sylwia 13.04.2018 08:36

Niestety nie, bo miałem dość takiego ispektorka i lecenia w kulki.. A rozmowa kwalifikacyjna była bardzo krótka, stadartowe pytania i papierki do wypełniania..

   
Norbi

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

   
julian

dobra praca, chwale sobie. pracuje sie fajnie... ciagle kontakt z ludzmi, dla mnie fajnie. do tego umowe mi dali ok i pieniadze sa takie jak trzeba

   
I.K
@Bartek 17.02.2018 13:15

Zapraszam do kontaktu 727 003 042 lub 510 015 878

   
I.K

Witam, zainteresowane osoby pracą w ochronie zapraszamy do biura rekrutacji Lublin, ul. Bohdana Dobrzańskiego 7 , parter, pok 2. Zachęcamy również osoby na staże zawodowe: Pracownik ochrony/Kwalifikowany Pracownik ochrony! Pozdrawiam Iwona Kurek tel.: 727 003 042 ; 510 015 878

   
Nick
@I.K 07.02.2018 21:36

CZY DALEJ ZATRUDNIACIE TYLKO INWALIDÓW??????

   
zeni

dorabiam sobie bo mi zbraklo do emerytury, dobrze jest, placa, szanuja czlowieka, nie ma co narzekac

   
janK
@zeni 15.01.2018 00:04

też dorabiam bo brakuje, nie ma na co narzekać, zdrowie jeszcze jest to trzeba pracować

   
MoniaL

dobrze sie pracuje nie jest zle. mam bardzoo milych ludzi w zespole i powiem szczerze ze jak wczesniej pracowalam w innej firmie to tak nie bylo. pieniadze uczciwe

   
koleżanka
@MoniaL 29.12.2017 13:35

Pracuje na tym samym obiekcie co Monia i jest dobrze potwierdzam mamy fajne kierownictwo i wesolo jest

   
Zainteresowany

Słyszałem, że Impel Security ma opinię dobrego pracodawcy. Widzę po forum dużo osób zadowolonych, super!!

   
ochroniarz92
@marian 19.01.2018 18:41

potwierdzam, jest ok, bez wiekszych problemow mozna sie przyjac i pracowac jesli tylko sie chce

   
Irena

Pracuję już dwa lata i jestem zadowolona,wypłata zawsze na czas.Uczciwa firma .POLECAM

   
kamil

Mundurówka to rodzinna tradycja; myslałem z tym skończyć i odciać się od zawodowych korzeni a wylądowałem w ochroniarstwie, ubrany stosownie. Mundur jako obowiązek dodaje autorytetu, te Impelowe nawet zgrabne.

   
Kolegazpracy
@kamil 29.11.2017 12:10

U mnie też 3 osoby w ochornie pracują, w tym dwie w Impelu i jest dobrze!! :)

   
czo

praca jest stabilna i ekipa jest fajna. w sumie dla mnie jkest zupelnie dobrze

   
karo
@czo 23.11.2017 18:02

tez mam taka opinie..jest dobrze. jak ktos chce zarobic pieniadze to zarobi i bedzie pracowal

   
kondzio

Praca ok uczciwa firma POLECAM!

   
damian

Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochikara do ktorej nie moge sie dodzwonic i nie ma z nimi kontaktu i port lotniczy ale mam troche daleko. Moze gdzies jeszcze organizuja kursy nie moge w necie znalezc. Prosze pomóżcie

   
anonim
@damian 20.11.2017 13:30

ty sie śmiesz nazywać ochroniarzem jak można napisaś ! lub II stopien w ochronie lepiej weś się do czytania ustawy o nowelizacji przepisów a ie wypisujesz takie niusy masakra i porazka lepiej idź pracować na budowe

   
adam

z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.

   
Miś
@adam 30.03.2017 13:29

Witam ja pracowałem w Impelu na jednym z Warszawskich obiektach i co mogę napisać że w tej firmie nie ma poszanowania dla ludzi ta firma to jedno wielkie dno dowódcy nie umieją się odzywać do pracowników jak tylko przekleństwa i poniżania ja pracowałem miesiąc tam i nie chcę więcej z tą firmą mieć nic do czynienia dno dno i jeszcze raz dno . Masz szacunek dla siebie i innych to trzymajcie się z dala tej firmy i olewajcie Impela dużym sikiem szczegulnie w Warszawie.

   
tyn

jak na moje to firma jest wporzadku.

   
Feliks

Praca nie jest łatwa, ale warunki spoko. Kasa zawsze o czasie i bez problemu można się dogadać z grafikiem.

   
Korek

Plotek na temat impela jest duzo, ale z mojego doswiadczenia wszystkie klamliwe. ja pracuje na umowie o prace, mam dobre pieniadze, elastyczny czas pracy, spoko kierownika. polecam!!

   
szymon
@Korek 30.11.2017 23:49

Moja opinia równiez potwierdza fajne relacje w pracy i płatności zobowiązań ze strony pracodawcy zgodne z ustaleniami wstepnymi przy rekrutacji.

   
pilo

bardzo bardzo fajna atmosfera i serio spoko pracodawca. ja przynajmniej jestem zadowolony z pracy tu

   
agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23

A ja sie wcale was nie boję.

   
korek

ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Impelu, długo nie mogłem znaleźć takiej pracy żeby mi płacili na czas i zeby warunki byly jasne a oni to wszystko idealnie ogarniaja Moge tylko polecic z czystym sercem

   
IK

Witam! zainteresowane osoby pracą w branży ochrony osób i mienia proszę kontaktować się pod nr numerem 727003042 lub 510015878 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

   
zainteresowany
@IK 22.11.2017 14:31

czy dalej zatrudniacie tylko inwalidów i kulejących dziadków? bo jeśli tak, to jest to śmieszne dla tej branży :)

   
florian

Podczas Konferencji Bezpieczeństwa Narodowego (4-6.10.2017) Impel Security Polska Sp. z o.o. otrzymała tytuł Lidera Bezpieczeństwa Narodowego za szczególne zasługi dla bezpieczeństwa w kraju.

   
zainteresowany

wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?

   
Puchatek
@Riki 17.03.2017 21:29

Witam może i jest spoko ale w Warszawie na Olszynce Grochowskiej jest stosowany mobing za byle co są kary tylko co gorsze że,Nie ma na piśmie wyszczególnionych kar czyli karami okradają pracownika. Nie polecam Impela.

   
Jerzy

Właśnie niedawno minął mi rok w Impelu i muszę powiedzieć że praca bardzo na plus, nie jest jakaś ciężka, stawka ok, wypłata na czas, ubezpieczenie, składki ZUS, a do tego można sobie ustalić kiedy się pracuje, bo jest elastyczny czas pracy. spoko

   
edo

Nie wiem o co wam chodzi, pracuję od roku i jest spoko. Fany zespół kasa zawsze pewna i na czas. Do tego grafik na tyle elastyczny że można się dogadać

   
kate

dla mnie ten elastyczny czas pracy to mega plus. spokojnie moge sie z mezem wymienic opieka nad dziecmi

   
olo

Dla mnie impel to spoko pracodawca. Kasa zawsze terminowo a z grafikiem można się dogadać.

   
arti

Wiecie może,kto jest kierownikiem od spraw ochrony w Legnicy ?. Serdeczne dzięki za odpowiedż , bo szukam pracy i chciałbym porozmawiać z nim osobiście,anie z jakimś rekruterem,kierownik będzie dobrze zorientowany,gdzie ma wolne miejsce na obiektach.W Legnicy mają dużo obiektów,orientujecie się może?. Pozdrawiam.

   

Zostaw opinię o Impel Security - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security