Impel Security

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 269 ocen.

Opinie o Impel Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security

florian

Podczas Konferencji Bezpieczeństwa Narodowego (4-6.10.2017) Impel Security Polska Sp. z o.o. otrzymała tytuł Lidera Bezpieczeństwa Narodowego za szczególne zasługi dla bezpieczeństwa w kraju.

IK

Witam! zainteresowane osoby pracą w branży ochrony osób i mienia proszę kontaktować się pod nr numerem 727003042 lub 510015878 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

zainteresowany

wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?

Riki
@Olan 16.03.2017 20:39
Z tego co wiem, to zawsze warto spróbować nawet jeśli rekrutacja nie jest rozpisana. Ja tak właśnie się zatrudniłem. Poszedłem...

ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracuje od kilku miesiecy ale nie narzekam

Puchatek
@Riki 17.03.2017 21:29
ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracu...

Witam może i jest spoko ale w Warszawie na Olszynce Grochowskiej jest stosowany mobing za byle co są kary tylko co gorsze że,Nie ma na piśmie wyszczególnionych kar czyli karami okradają pracownika. Nie polecam Impela.

Jerzy

Właśnie niedawno minął mi rok w Impelu i muszę powiedzieć że praca bardzo na plus, nie jest jakaś ciężka, stawka ok, wypłata na czas, ubezpieczenie, składki ZUS, a do tego można sobie ustalić kiedy się pracuje, bo jest elastyczny czas pracy. spoko

damian

Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochikara do ktorej nie moge sie dodzwonic i nie ma z nimi kontaktu i port lotniczy ale mam troche daleko. Moze gdzies jeszcze organizuja kursy nie moge w necie znalezc. Prosze pomóżcie

I.Kurek
@damian 20.11.2017 13:30
Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochik...

Witam, w celu uzyskania więcej informacji odnośnie kursu na kwalifikowanego pracownika ochrony proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 510015878 lub 727003042 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

pilo

bardzo bardzo fajna atmosfera i serio spoko pracodawca. ja przynajmniej jestem zadowolony z pracy tu

anonymous
@agasalamon 10.11.2017 22:30
A za plik dotyczący imprez masowych, którymi kazali przekształcać do worda i który mam na wypadek sprawy w sadzie to mi w razie...

A za plik dotyczący imprez masowych, którymi kazali przekształcać do worda i który mam na wypadek sprawy w sadzie to mi w razie w zapłacicie duża kasę. tak cala firma jest winna naszym nieporozumieniom. A dopisuję jak kazał mojemu tacie pisać oświadczenie, że nie będzie rościł praw do tego komputera co oddał bo on pracuje w ochronie. Ta firma za ten post ciągle wydzwania nie do mnie tylko do ojca z groźbami. Twierdza, że to prywatna sprawa, i, że u nich pracują różni ludzie, ale o zwolnieniu ich ani słowa nie. Kryminaliści i złodzieje. Chłopaki Impelaki co nadają się tylko do paki. A ja im powiedziałam Łukasz Wojtysiak i Bartosz Jarosz do zwolniena. Łukasz Wojtysiak przejął biuro w Jeleniej Górze. Tak uważam.Boli mnie dzisiaj strasznie serce i nie wiem czy nie wyląduję w szpitalu. Wiem natomiast ze ochroniarze z Impel-a to totalne świnie, które zniszczyły mi życie. Mój tato jest już przez to bardzo chory. A na tych imprezach bywał, meach, siatkówkach itd, wiec mi nie mówcie do jakich sekcji mam pisac , bo pisze do wszystkich. Została mi kartka ze spisem. Zwykłe łajzy, które nigdy w życiu cię nie ochronią tylko doszczętnie wykorzystają i zniszczą. Udają prawych a są skurwysynami. I tego nauczyło mnie życie, Oto powód zostania samej. Niestety wpuściłam ich do swojego życia. I nie chcę aby tu chronili cokolwiek bo w dupie mam takie coś. I nie zdziwię się jak mnie za to oskarżą co. Ale w sumie tak właśnie teraz myślę, nawet że to są złodzieje, oszusty i pojeby, a także tchórze. Dam im nawet reklamę. Chcesz być ścierwem zgłoś się do reaktywowanej jednostki firmy Impel Jelenia. Rządzą Łukasz Wojtysiak i mój były Bartosz Jarosz. No jak nie chcecie zostać same z dziećmi albo psem to pilnujcie mężów przed taką pracą bo tylko.tyle Was w życiu wtedy czeka. Tyle doczekałam się ja wiele lat poświęcając. A teraz odpoczywam. Mili będą chwilowo dla puszczalskich kurew, wszystko o Was będą wiedzieć. Z resztą zapłaciłam za to wysoką cenę za Was misie. Ja jestem tak naiwna dziewczyną, że uwierzyłam w bajkę, jak to dostał pracę w ochronie jednostki wojskowej w Świętoszowie, weźmie parę rzeczy, nie będę mogła go odwiedzać, on będzie dzwonił. Wyprałam mu rzeczy, pogłaskałam, życzyłam powiedzenia w pracy i poszłam do pracy. Dumna ze swojego faceta i blada. Przyszłam do domu zobaczyłam zjedzone kotlety i zjedzone pół sera oraz zabrany słodzik pomyślałam, ze chyba mu wojskowa kuchnia nie smakuje. Ale w końcu zrypana po pracy poszłam spać. tyle, że na drugi dzień zaczęło mi brakować za dużo rzeczy. Otworzyłam szafkę z dokumentami, a tam ich brak, rzeczy jednak zabrał wszystkie, więc śmiertelnie się przestraszyłam Wziął też kompa, którego kupił mój tata za 4500, więc zadzwoniłam na tą jednostkę a tam normalna ochrona, powiedzieli mi, że takiego nie ma. Zadzwoniłam do kolesia jego, że go szukam ale ten ode mnie telefonów nie odbiera, więc zagroziłam Policją, tatę poprosiłam aby się skontaktował i odebrał ten komputer. W końcu się udało. Miał zabrać tylko tablet, bo go ładował ale zostawił. Zrozumiałam, ze te kotlety to przez to, ze był głodny. Komputer wczoraj wrócił do rodziców. ale nic okazało się, że rąbnął moim rodzicom kluczami a ci nie chcieli mi powiedzieć co się stało, tym bardziej, że ojciec był tak zdenerwowany, ze mało nie dostał zawału, a matka z nerwów mu ponoć nagadała sama nie wie czego, tak była zdenerwowana. Na prośbę moich rodziców do mnie zadzwonił z przeprosinami. Nawet nie miał odwagi powiedzieć mi wprost, ze zostawia mnie i Gaję. Powiedział mi, że strasznie płakał nad Gają, całe dwie godziny. A od znajomego się dowiedziałam, że wynajął kawalerkę korzystając z Internetu w tym domu. Jeszce żelazko chciałam mu dać do pracy. Miał się dołożyć do rachunków ale mi powiedział, że tam nie wiadomo gdzie tez płaci i nie jest dobrym człowiekiem, może mi coś przyśle ale nie obiecuje, a znajomemu, ze nie będzie się kontaktował. Powiedział, że powinnam dziękować rodzicom za to, ze nie powiedzieli mi, że oddał klucze i mnie zostawił. Pomagaliśmy mu latami. Wiele razy nie pracował, chorował, nawet kasę mu dałam na męską imprezę w tym Impelu, 40 zł. Opowiadał mi bajkę jak ratował tam jakąś laskę, narkomankę, przed całym złem tego Świata. Teraz się dowiedziałam, że jak chodziłam do pracy i poszedł do mamy po Gaję to wspomniał, żeby się nie zdziwiła jak się wyprowadzi a było to kilka miesięcy temu, a mama dopiero skojarzyła fakty, a mi tak powiedział, ze po Gaję pójdzie chętnie. Zostały mi jeszcze trochę dokumentów, pety na burku co posprzątam za tydzień jak będę miała już wolne. Chałupa do posprzątania, i do pozbycia się te rzeczy. Tak moi drodzy, tak się można sfrajerować Ojciec mu jeszcze dał myszkę i klawiaturę swoją na znak zgody. Kolega ten Łukaszek jeszcze mu pomógł w tej umowie z Impelem, w tym wszystkim. Więc wyobraźcie sobie jak się muszę czuć. Zostawił nas nie patrząc czy będziemy głodne czy nie. Czy pies będzie zdrowy, jest po operacji ropomacicza kilka miesięcy temu jak wróciłam z Niemiec i był taki za operacją. Zreszt

jjhgklk
@agasalamon 10.11.2017 22:30
A za plik dotyczący imprez masowych, którymi kazali przekształcać do worda i który mam na wypadek sprawy w sadzie to mi w razie...

patologia... dla mnie byli mili, a puszczalską k... chyba sama jesteś. trzeba coś sobą reprezentować a nie wiecznie mina złośnicy, narzekać i głowa mnie boli.

edo

Nie wiem o co wam chodzi, pracuję od roku i jest spoko. Fany zespół kasa zawsze pewna i na czas. Do tego grafik na tyle elastyczny że można się dogadać

kate

dla mnie ten elastyczny czas pracy to mega plus. spokojnie moge sie z mezem wymienic opieka nad dziecmi

olo

Dla mnie impel to spoko pracodawca. Kasa zawsze terminowo a z grafikiem można się dogadać.

arti

Wiecie może,kto jest kierownikiem od spraw ochrony w Legnicy ?. Serdeczne dzięki za odpowiedż , bo szukam pracy i chciałbym porozmawiać z nim osobiście,anie z jakimś rekruterem,kierownik będzie dobrze zorientowany,gdzie ma wolne miejsce na obiektach.W Legnicy mają dużo obiektów,orientujecie się może?. Pozdrawiam.

stasik

to jest na prawde solidna firma. cieszie sie, ze trafilem na uczciwego pracodawce w koncu.

edg

firma jest ok. pracuję od 2 lat i wiele z tego co mówli o Impelu nie miało miejsca. Kasa zawsze na czas, bez poślizgów czy wykrętów.

olax

Firma dobra, można też dostać fajną robotę przy zabezpieczniu dużych imprez jak w tej chwili Tour de Pologne

koko

to jest dobra firma i sie dobrze tu pracuje mi. polecam

igo

Pracuję już 3 lata i jestem zadowolony. Tu ceni się ludzi zaangażowanych

daro

W lublinie o dobrą pracę nie jest łatwo. Mi się udało załapać do Impela i jestem bardzo zadowolony. Grafik jest na tyle elastyczny że można się dogadać. Warunki też spoko

Zainteresowany

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w tej firmie ? Rozumiem że podstawę umowa o pracę płacą do 10 ? A nadgodzinny umowa zlecenie do 20 ? Badanie lekarskie zwracają pieniądze ? Umundurowanie jest bezpłatne ? Na jakich objektach jest zazwyczaj najgorzej ? A jakie warto wybrać ? Z góry dzięki za odp ;)

JA
@pz 09.07.2017 16:51
Nic z tych rzeczy . . . Umowa zlecenia do 15 , tylko i wyłącznie - umowa o pracę dla PFRON - ów albo znajomków do 10 każdego mi...

ZA BADANIA MUSZA PŁACIĆ I PŁACĄ, BO TO JEST OBWAROWANE PRZEPISAMI ....

Mriusz
@JA 08.09.2017 10:14
ZA BADANIA MUSZA PŁACIĆ I PŁACĄ, BO TO JEST OBWAROWANE PRZEPISAMI ....

Za badania płaci firma a jeśli nie płaci to idę na badania gdzie chce a później zwracają pieniądze więc duży plus. Za umundurowanie nic nie płaci się, nie potrącają pieniędzy za przelewy ( gdzie się spotkałam w innej pseudofirmie także na terenie Lublina). Kierownictwo jak i osoby w biurze bardzo miłe do dogadania się. Także z wypłata nie ma problemów jeśli się dopełni wszystkie formalności.

Oda

kasa zawsze na czas. poza tym w warunkach umowy jest, że spóźnienia, czy nieoddanie munduru grożą obcięciem pensji. Kwestia czytania umów

igor

Nie rozumiem w czym masz problem. Kasę negocjujesz podczas rekrutacji. Dalej się godzina na warunki albo nie.

adam

fajnie ze mimo przeprowadzki do innego miasta nie stracilem roboty tylko przeniesli mnie do innej roboty

milik

pracuje w impelu juz 15 lat i nie zdarzyły sie jeszcze opoznienia w wyplatach

dawid

Bzdury piszą na tych forach, sam hejt, aż dziw bierze, bo na ogól spotykam ludzi zadowolonych z pracy w Impelu. Skąd więc takie niemerytoryczne opinie?

jasiek

impel stwarza możliwości - trzeba je tylko umieć wykorzystać

edmun

Mi się udało trafić w fajny zespół i z chłopakami dobrze się robi. Praca spoko, kasa też nie najgorsza

adek

wiadomo ze różnie się trafia, ale w moim przypadku zawsze wszystko było czysto i legalnie bez żadnych krętactw i oszustw co coraz częsciej sie zdarza niestety...

mirek

moze robota nie zawsze latwa ale całkiem przyjemna

Sławek

jaka atmosfera w ochronie na terenie eurocash-Metalurgiczna.

łukasz

dobrze mi tu, mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy, tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu

edi

Praca w ochronie ciekawa i dynamiczna. Trzeba mieć oczy dookoła głowy ale warto, płacowo oczywiście w punkt.

Olek

Różnie bywa, ale bym nie generalizował. Impel to bardzo duża firma pracuje tam sporo przyzwoitych ludzi. Sam jestem u nich od 3 lat i nie narzekam

agzel

dobrze mi się tu pracuje - nie mogę narzekać, szanują i doceniają pracownika a wypłata zawsze jest na czas

Ulan

Firma spoko. Z normalnymi ludźmi na stanowiskach i fajnym zespołem. Pracuje się dobrze. Kasa jest zawsze na czas a i z godzinami idzie się dogadać - idą na rękę

pik

no jest ok zupełnie

miśka

złego słowa na impel powiedzieć nie moge, sprawiedliwie podchodzą do wszystkich pracowników, kasa też jest zawsze na czas :)

irmina

Miałam spora przerwę z tytułu opieki nad dzieckiem, poprzedni pracodawca wypiął się ; ale nie ma tego złego....znalazłam robotę w Impelu, stałą systematycznie wynagradzaną bez skuchy terminowej.

jolka

z tego co maz mówił to bardzo jest zadowolony z tej pracy, odnalazl sie w zespole i z kierownikami tez problemu nie ma, a kasa zawsze sie zgadza i jest na czas

igor

Mam dobry zespół, spoko przełozonego i fajne warunki. Plotki o Impelu się nie sprawdziły.

oskar

Impel jest ok.pracodawcą, stawia na rozwój kadry, docenia fachowosc i promuje odpowiednią kasą.

Janek

fajnie, że mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu :)

wert

impel spoko firma. mam sporo godzin, jeśli chcę więcej bo akurat potrzebuję to je dostaję, szefostwo ok. współpracownicy i atmosfera bez przegięć w żadną stronę.

edwardo

Po przejściach w równych firmach w Impelu mogłem w końcu odetchnąć. Nie że praca lżejsza, taka branża, ale warunki o niebo lepsze. Zawsze można się dogadać z grafikiem i kasę dostanie się w terminie

Radek

chwalę sobie te robotę, może nie lekka ale na pewno przyjemna ;)

Olaf

Zgadza się ,na w 44 oddziałów Impela, zawsze można znaleźć coś dla siebie trzeba jedynie chęci

adam

z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.

Katarzyna 47

Firma IMPEL to jedno wielkie śmierdzące G.....,oszuści, krętacze i cwaniacy.

patryk

Wróciłem z zagranicznej wędrówki za pracą i postanowiłem się trochę rozejrzeć na polskiej scenie; dzięki wsparciu znajomych dostałem namiar na fajną pracę w Impelu. Satysfakcjonujące zajęcie i miły zespół.

Adam

ja po 6 miesiącach dostałem umowę o prace i wypłaty zawszą są w okolicy 10. Zawsze regularnie.

daroo

jest naprawdę spoko, pracuje już ponad rok i nie mam nic do zarzucenia, wypłaty zawsze na czas były a to dla mnie najważniejsze

kajetan

Praca w ochronie dostarcza adrenaliny ale jest ciekawie i wynagrodzenie adekwatne. Potrzebna odpornośc psychofizyczna. Taki klimat.

przemo

Dzisiaj robota to podstawa, jeśli jeszcze mamy zabezpieczone jak w Impelu wszystkie zobowiązania ubezpieczeniowe, zdrowotne składki zusowskie to spoko.

Zostaw opinię o Impel Security - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security