Impel Security

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 269 ocen.

Opinie o Impel Security

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security

tyn

jak na moje to firma jest wporzadku.

Feliks

Praca nie jest łatwa, ale warunki spoko. Kasa zawsze o czasie i bez problemu można się dogadać z grafikiem.

Korek

Plotek na temat impela jest duzo, ale z mojego doswiadczenia wszystkie klamliwe. ja pracuje na umowie o prace, mam dobre pieniadze, elastyczny czas pracy, spoko kierownika. polecam!!

szymon
@Korek 30.11.2017 23:49
Plotek na temat impela jest duzo, ale z mojego doswiadczenia wszystkie klamliwe. ja pracuje na umowie o prace, mam dobre pienia...

Moja opinia równiez potwierdza fajne relacje w pracy i płatności zobowiązań ze strony pracodawcy zgodne z ustaleniami wstepnymi przy rekrutacji.

pilo

bardzo bardzo fajna atmosfera i serio spoko pracodawca. ja przynajmniej jestem zadowolony z pracy tu

agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23
A poza tym ochroniarka nie namawia przyszłego chłopaka do ogolocenia chałupy byłej partnerce, to jest słonko patologia....

Oczywiście dostałam od Impel list z pogrożkami, że kazde pomówienie kierują do sąd i nazwali ze nie badaja spraw osobistych dikladnie 29 listopada 2017 roku Szkoda ze nie dodali ze nie badaja czy ich ochroniarze nei sa pod wplywem prochow badz nie stali sie kryminalistami i bronia jak ona pisze zatrudnionej panienki kiedy on czysci mundur szczotka wasnego psa

agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23
A poza tym ochroniarka nie namawia przyszłego chłopaka do ogolocenia chałupy byłej partnerce, to jest słonko patologia....

A ja sie wcale was nie boję.

kamil

Mundurówka to rodzinna tradycja; myslałem z tym skończyć i odciać się od zawodowych korzeni a wylądowałem w ochroniarstwie, ubrany stosownie. Mundur jako obowiązek dodaje autorytetu, te Impelowe nawet zgrabne.

czo

praca jest stabilna i ekipa jest fajna. w sumie dla mnie jkest zupelnie dobrze

agnieszka
@agi 28.11.2017 06:09
Nie mm tam zwolnień lekarskich anie chorobowego, umowy na rok z reguy, jeden zostaje a inny wyleci. Taka jest prawda....

A poza tym Bartek z jakiegoś powodu ukrywa miejsce pobytu i korespondencja na niego, której nie odbieram przychodzi tutaj, nikt nie może go znaleźć

agnieszka
@agi 28.11.2017 06:09
Nie mm tam zwolnień lekarskich anie chorobowego, umowy na rok z reguy, jeden zostaje a inny wyleci. Taka jest prawda....

A poza tym przychodzi tu korespondencja a ja chetnie bym przekierowała ja do domu takiej wywłoki jak ty.

korek

ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Impelu, długo nie mogłem znaleźć takiej pracy żeby mi płacili na czas i zeby warunki byly jasne a oni to wszystko idealnie ogarniaja Moge tylko polecic z czystym sercem

IK

Witam! zainteresowane osoby pracą w branży ochrony osób i mienia proszę kontaktować się pod nr numerem 727003042 lub 510015878 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

zainteresowany
@IK 22.11.2017 14:31
Witam! zainteresowane osoby pracą w branży ochrony osób i mienia proszę kontaktować się pod nr numerem 727003042 lub 51001587...

czy dalej zatrudniacie tylko inwalidów i kulejących dziadków? bo jeśli tak, to jest to śmieszne dla tej branży :)

florian

Podczas Konferencji Bezpieczeństwa Narodowego (4-6.10.2017) Impel Security Polska Sp. z o.o. otrzymała tytuł Lidera Bezpieczeństwa Narodowego za szczególne zasługi dla bezpieczeństwa w kraju.

zainteresowany

wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?

Riki
@Olan 16.03.2017 20:39
Z tego co wiem, to zawsze warto spróbować nawet jeśli rekrutacja nie jest rozpisana. Ja tak właśnie się zatrudniłem. Poszedłem...

ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracuje od kilku miesiecy ale nie narzekam

Puchatek
@Riki 17.03.2017 21:29
ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracu...

Witam może i jest spoko ale w Warszawie na Olszynce Grochowskiej jest stosowany mobing za byle co są kary tylko co gorsze że,Nie ma na piśmie wyszczególnionych kar czyli karami okradają pracownika. Nie polecam Impela.

Jerzy

Właśnie niedawno minął mi rok w Impelu i muszę powiedzieć że praca bardzo na plus, nie jest jakaś ciężka, stawka ok, wypłata na czas, ubezpieczenie, składki ZUS, a do tego można sobie ustalić kiedy się pracuje, bo jest elastyczny czas pracy. spoko

damian

Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochikara do ktorej nie moge sie dodzwonic i nie ma z nimi kontaktu i port lotniczy ale mam troche daleko. Moze gdzies jeszcze organizuja kursy nie moge w necie znalezc. Prosze pomóżcie

I.Kurek
@damian 20.11.2017 13:30
Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochik...

Witam, w celu uzyskania więcej informacji odnośnie kursu na kwalifikowanego pracownika ochrony proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 510015878 lub 727003042 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

edo

Nie wiem o co wam chodzi, pracuję od roku i jest spoko. Fany zespół kasa zawsze pewna i na czas. Do tego grafik na tyle elastyczny że można się dogadać

kate

dla mnie ten elastyczny czas pracy to mega plus. spokojnie moge sie z mezem wymienic opieka nad dziecmi

olo

Dla mnie impel to spoko pracodawca. Kasa zawsze terminowo a z grafikiem można się dogadać.

arti

Wiecie może,kto jest kierownikiem od spraw ochrony w Legnicy ?. Serdeczne dzięki za odpowiedż , bo szukam pracy i chciałbym porozmawiać z nim osobiście,anie z jakimś rekruterem,kierownik będzie dobrze zorientowany,gdzie ma wolne miejsce na obiektach.W Legnicy mają dużo obiektów,orientujecie się może?. Pozdrawiam.

stasik

to jest na prawde solidna firma. cieszie sie, ze trafilem na uczciwego pracodawce w koncu.

edg

firma jest ok. pracuję od 2 lat i wiele z tego co mówli o Impelu nie miało miejsca. Kasa zawsze na czas, bez poślizgów czy wykrętów.

olax

Firma dobra, można też dostać fajną robotę przy zabezpieczniu dużych imprez jak w tej chwili Tour de Pologne

koko

to jest dobra firma i sie dobrze tu pracuje mi. polecam

igo

Pracuję już 3 lata i jestem zadowolony. Tu ceni się ludzi zaangażowanych

daro

W lublinie o dobrą pracę nie jest łatwo. Mi się udało załapać do Impela i jestem bardzo zadowolony. Grafik jest na tyle elastyczny że można się dogadać. Warunki też spoko

Zainteresowany

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w tej firmie ? Rozumiem że podstawę umowa o pracę płacą do 10 ? A nadgodzinny umowa zlecenie do 20 ? Badanie lekarskie zwracają pieniądze ? Umundurowanie jest bezpłatne ? Na jakich objektach jest zazwyczaj najgorzej ? A jakie warto wybrać ? Z góry dzięki za odp ;)

JA
@pz 09.07.2017 16:51
Nic z tych rzeczy . . . Umowa zlecenia do 15 , tylko i wyłącznie - umowa o pracę dla PFRON - ów albo znajomków do 10 każdego mi...

ZA BADANIA MUSZA PŁACIĆ I PŁACĄ, BO TO JEST OBWAROWANE PRZEPISAMI ....

Mriusz
@JA 08.09.2017 10:14
ZA BADANIA MUSZA PŁACIĆ I PŁACĄ, BO TO JEST OBWAROWANE PRZEPISAMI ....

Za badania płaci firma a jeśli nie płaci to idę na badania gdzie chce a później zwracają pieniądze więc duży plus. Za umundurowanie nic nie płaci się, nie potrącają pieniędzy za przelewy ( gdzie się spotkałam w innej pseudofirmie także na terenie Lublina). Kierownictwo jak i osoby w biurze bardzo miłe do dogadania się. Także z wypłata nie ma problemów jeśli się dopełni wszystkie formalności.

Oda

kasa zawsze na czas. poza tym w warunkach umowy jest, że spóźnienia, czy nieoddanie munduru grożą obcięciem pensji. Kwestia czytania umów

igor

Nie rozumiem w czym masz problem. Kasę negocjujesz podczas rekrutacji. Dalej się godzina na warunki albo nie.

adam

fajnie ze mimo przeprowadzki do innego miasta nie stracilem roboty tylko przeniesli mnie do innej roboty

milik

pracuje w impelu juz 15 lat i nie zdarzyły sie jeszcze opoznienia w wyplatach

dawid

Bzdury piszą na tych forach, sam hejt, aż dziw bierze, bo na ogól spotykam ludzi zadowolonych z pracy w Impelu. Skąd więc takie niemerytoryczne opinie?

jasiek

impel stwarza możliwości - trzeba je tylko umieć wykorzystać

edmun

Mi się udało trafić w fajny zespół i z chłopakami dobrze się robi. Praca spoko, kasa też nie najgorsza

adek

wiadomo ze różnie się trafia, ale w moim przypadku zawsze wszystko było czysto i legalnie bez żadnych krętactw i oszustw co coraz częsciej sie zdarza niestety...

mirek

moze robota nie zawsze latwa ale całkiem przyjemna

Sławek

jaka atmosfera w ochronie na terenie eurocash-Metalurgiczna.

łukasz

dobrze mi tu, mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy, tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu

edi

Praca w ochronie ciekawa i dynamiczna. Trzeba mieć oczy dookoła głowy ale warto, płacowo oczywiście w punkt.

Olek

Różnie bywa, ale bym nie generalizował. Impel to bardzo duża firma pracuje tam sporo przyzwoitych ludzi. Sam jestem u nich od 3 lat i nie narzekam

agzel

dobrze mi się tu pracuje - nie mogę narzekać, szanują i doceniają pracownika a wypłata zawsze jest na czas

Ulan

Firma spoko. Z normalnymi ludźmi na stanowiskach i fajnym zespołem. Pracuje się dobrze. Kasa jest zawsze na czas a i z godzinami idzie się dogadać - idą na rękę

pik

no jest ok zupełnie

miśka

złego słowa na impel powiedzieć nie moge, sprawiedliwie podchodzą do wszystkich pracowników, kasa też jest zawsze na czas :)

irmina

Miałam spora przerwę z tytułu opieki nad dzieckiem, poprzedni pracodawca wypiął się ; ale nie ma tego złego....znalazłam robotę w Impelu, stałą systematycznie wynagradzaną bez skuchy terminowej.

jolka

z tego co maz mówił to bardzo jest zadowolony z tej pracy, odnalazl sie w zespole i z kierownikami tez problemu nie ma, a kasa zawsze sie zgadza i jest na czas

igor

Mam dobry zespół, spoko przełozonego i fajne warunki. Plotki o Impelu się nie sprawdziły.

oskar

Impel jest ok.pracodawcą, stawia na rozwój kadry, docenia fachowosc i promuje odpowiednią kasą.

Janek

fajnie, że mimo przeprowadzki do innego miasta nie straciłem pracy tylko przeniesiono mnie do innego oddzialu :)

wert

impel spoko firma. mam sporo godzin, jeśli chcę więcej bo akurat potrzebuję to je dostaję, szefostwo ok. współpracownicy i atmosfera bez przegięć w żadną stronę.

edwardo

Po przejściach w równych firmach w Impelu mogłem w końcu odetchnąć. Nie że praca lżejsza, taka branża, ale warunki o niebo lepsze. Zawsze można się dogadać z grafikiem i kasę dostanie się w terminie

Radek

chwalę sobie te robotę, może nie lekka ale na pewno przyjemna ;)

Olaf

Zgadza się ,na w 44 oddziałów Impela, zawsze można znaleźć coś dla siebie trzeba jedynie chęci

adam

z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.

Zostaw opinię o Impel Security - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security