Impel Security

Lublin

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 280 ocen.

Impel Security
3 280 6 1

Opinie o Impel Security

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Sylwia

@Pro ochrona, czy wyjaśniałeś tę sytuację z pracodawcą? Wydaje się to bardzo nieprawdopodobne. Czy w umowie zawartej z firmą jest zapis dotyczący nakładanych kar? Napisz proszę, czy jesteś zatrudniony w oparciu o umowę o pracę.

Marek

Są różne zdania na temat firmy. Impel Security to dobry pracodawca a opinia zależy w dużym stopniu od tego jak się pracuje!

Pro ochrona

Najgorsza firma w jakiej pracowałem nie było mnie 2 dni w pracy które zgłaszałem i dostałem taką karę że z wypłaty dostałem tylko 100zł

Wiktor

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

DP

Jestem zadowolona z pracy jako inspektor wypłata dobra i na czas ????polecam

Sylwia

@TATW udało Ci się wyjaśnić sytuację? Firma Impel Security jakoś wyjaśniła co zaszło? Myślę, że @gość dobrze podpowiada, trzeba zgłosić się do biura i wyjaśniać sprawę. Może to zwykły ludzki błąd. Czy poza tą sytuacją jesteś zadowolony ze współpracy z tą firmą? Jak oceniłbyś pozostałe aspekty pracy?

TATW

Firma wydawała się w porzadku, najpierw rozmowa konkretne ustalenia odnośnie obowiazków i wynagrodzenia, umowa o pracę a poptem smutna rzeczywistość bo zostałem oszukany na stawce ponad miesiac temu prosiłem o wyjasnienie niestety firma miała mnie w (usunięte przez administratora) i nikt nie raczył powiedzieć o co chodzi, w tym miesiacu sytuacja się powtórzyła mimo zgłoszenia że coś jest nie tak dlatego twierdzę że firma świadomie obcina stawki bo nie tylko mnie stawki ścieli po cichu i nic nikomu o tym nie mówi udając ze nic się nie stało.

gość
@TATW 10.05.2018 12:18

Na jakim Pan obiekcie jest ? najlepiej byłoby jakby Pan zgłosił się o biura wyjaśnić sytuację.

Sylwia

Czy ktoś z obecnych pracowników firmy Impel Security miał może podobną sytuację co użytkownik @Artur? Co myślicie na temat jego opinii? Czy uważacie, że jest ona wiarygodna? Jak oceniacie przebieg i atmosferę podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Czy możesz liczyć na wsparcie przełożonego w trakcie pierwszych dni w pracy?

Artur

Takich świń jak agencja ochrony Impel to jeszcze nietrafiłem. Przy przyjęciu mnie do pracy dowiedziałem się od inspektora, że muszą mi uszyć garnitur na miarę!!! Następnie zostałem detektywem i dostałem pracę na butiku, po krutkim czasie zostałem zwolniony, ponieważ twierdzili, że dla mnie garnituru niema. A całą pracę wykonywałem na czarno chociaż miała być legalna!!!! Wydymali mnie na całego!!!

gość
@Artur 12.04.2018 21:03

W jakiej miejscowości, próbowałeś wyjaśnić sytuację z osobą ?

Artur
@gość 13.04.2018 11:20

Nie rozumiem pytania?

Gosc
@Artur 13.04.2018 17:28

Gdzie miała miejsce taka sytuacja ? Chodzi o miejscowość

Sylwia

@Artur Czy próbowałeś wyjaśniać zaistniałą sytuację z przedstawicielem firmy? Może firma akurat w tym czasie przechodziła trudności organizacyjne? Jak wyglądała Twoja rozmowa kwalifikacyjna i uzyskałeś odpowiedź na zadanie pytania? Twój wpis może wnieść wiele cennych informacji do ogólnego obrazu tej firmy.

Artur
@Sylwia 13.04.2018 08:36

Niestety nie, bo miałem dość takiego ispektorka i lecenia w kulki.. A rozmowa kwalifikacyjna była bardzo krótka, stadartowe pytania i papierki do wypełniania..

Norbi

Czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

julian

dobra praca, chwale sobie. pracuje sie fajnie... ciagle kontakt z ludzmi, dla mnie fajnie. do tego umowe mi dali ok i pieniadze sa takie jak trzeba

JakunM
@julian 27.12.2017 13:43

dokładnie tak julek, pieniadze są kontakt z ludzmi jest umowa jest czego chciec wiecej, zwlaszcza jak sie nie ma jakiegos wiekszego wyksztalcenia

Bartek
@JakunM 31.01.2018 22:24

Można wiecej informacji na temat impelu np ile sie zarabia,czy z orzeczenie przyjmuja

I.K
@Bartek 17.02.2018 13:15

Zapraszam do kontaktu 727 003 042 lub 510 015 878

I.K

Witam, zainteresowane osoby pracą w ochronie zapraszamy do biura rekrutacji Lublin, ul. Bohdana Dobrzańskiego 7 , parter, pok 2. Zachęcamy również osoby na staże zawodowe: Pracownik ochrony/Kwalifikowany Pracownik ochrony! Pozdrawiam Iwona Kurek tel.: 727 003 042 ; 510 015 878

Nick
@I.K 07.02.2018 21:36

CZY DALEJ ZATRUDNIACIE TYLKO INWALIDÓW??????

zeni

dorabiam sobie bo mi zbraklo do emerytury, dobrze jest, placa, szanuja czlowieka, nie ma co narzekac

janK
@zeni 15.01.2018 00:04

też dorabiam bo brakuje, nie ma na co narzekać, zdrowie jeszcze jest to trzeba pracować

MoniaL

dobrze sie pracuje nie jest zle. mam bardzoo milych ludzi w zespole i powiem szczerze ze jak wczesniej pracowalam w innej firmie to tak nie bylo. pieniadze uczciwe

koleżanka
@MoniaL 29.12.2017 13:35

Pracuje na tym samym obiekcie co Monia i jest dobrze potwierdzam mamy fajne kierownictwo i wesolo jest

Zainteresowany

Słyszałem, że Impel Security ma opinię dobrego pracodawcy. Widzę po forum dużo osób zadowolonych, super!!

marian
@Zainteresowany 16.01.2018 16:36

i ja tez potwierdzam, pracuje 6 miesiecy i calkiem ok jest, na pewno jasno mowia o warunkach na jakich cie przyjmuja i nie ma owijania w bawelne, mozna sie dogadac co do miejsca i czasu pracy z kierasem, polecam ci jak szukasz pracy dodatkowej lub po prostu stalej

ochroniarz92
@marian 19.01.2018 18:41

potwierdzam, jest ok, bez wiekszych problemow mozna sie przyjac i pracowac jesli tylko sie chce

Irena

Pracuję już dwa lata i jestem zadowolona,wypłata zawsze na czas.Uczciwa firma .POLECAM

kamil

Mundurówka to rodzinna tradycja; myslałem z tym skończyć i odciać się od zawodowych korzeni a wylądowałem w ochroniarstwie, ubrany stosownie. Mundur jako obowiązek dodaje autorytetu, te Impelowe nawet zgrabne.

Kolegazpracy
@kamil 29.11.2017 12:10

U mnie też 3 osoby w ochornie pracują, w tym dwie w Impelu i jest dobrze!! :)

czo

praca jest stabilna i ekipa jest fajna. w sumie dla mnie jkest zupelnie dobrze

agi
@czo 23.11.2017 18:02

Nie mm tam zwolnień lekarskich anie chorobowego, umowy na rok z reguy, jeden zostaje a inny wyleci. Taka jest prawda.

agnieszka
@agi 28.11.2017 06:09

A poza tym Bartek z jakiegoś powodu ukrywa miejsce pobytu i korespondencja na niego, której nie odbieram przychodzi tutaj, nikt nie może go znaleźć

agnieszka
@agi 28.11.2017 06:09

A poza tym przychodzi tu korespondencja a ja chetnie bym przekierowała ja do domu takiej wywłoki jak ty.

ja
@agi 28.11.2017 06:09

Ty za robote sie wez i mysl o pracy a nie o zwolnieniach i urlopach..Do przcy ifdzie sie zarabiac a nie na zwolnienie i urlop. Grupe se zrob i choruj (usunięte przez administratora) mac

karo
@czo 23.11.2017 18:02

tez mam taka opinie..jest dobrze. jak ktos chce zarobic pieniadze to zarobi i bedzie pracowal

kondzio

Praca ok uczciwa firma POLECAM!

damian

Witam, szukam kursu ochrony I stopnia w Lublinie ale z tego co mi wyskskuje to tylko Kobra która zaczyna sie w styczniu, Ochikara do ktorej nie moge sie dodzwonic i nie ma z nimi kontaktu i port lotniczy ale mam troche daleko. Moze gdzies jeszcze organizuja kursy nie moge w necie znalezc. Prosze pomóżcie

I.Kurek
@damian 20.11.2017 13:30

Witam, w celu uzyskania więcej informacji odnośnie kursu na kwalifikowanego pracownika ochrony proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 510015878 lub 727003042 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

anonim
@damian 20.11.2017 13:30

ty sie śmiesz nazywać ochroniarzem jak można napisaś ! lub II stopien w ochronie lepiej weś się do czytania ustawy o nowelizacji przepisów a ie wypisujesz takie niusy masakra i porazka lepiej idź pracować na budowe

adam

z impel pracuje obecnie 3 rok. mi praca odpowiada. duża firma i znają się na rzeczy. pieniądze uważam przyzwoite i bez opóźnień. Dobrze ze tu trafiłem, wcześniej trochę czasu spędziłem w innych firmach, ale nic stałego a tu jest ok.

Miś
@adam 30.03.2017 13:29

Witam ja pracowałem w Impelu na jednym z Warszawskich obiektach i co mogę napisać że w tej firmie nie ma poszanowania dla ludzi ta firma to jedno wielkie dno dowódcy nie umieją się odzywać do pracowników jak tylko przekleństwa i poniżania ja pracowałem miesiąc tam i nie chcę więcej z tą firmą mieć nic do czynienia dno dno i jeszcze raz dno . Masz szacunek dla siebie i innych to trzymajcie się z dala tej firmy i olewajcie Impela dużym sikiem szczegulnie w Warszawie.

tyn

jak na moje to firma jest wporzadku.

Feliks

Praca nie jest łatwa, ale warunki spoko. Kasa zawsze o czasie i bez problemu można się dogadać z grafikiem.

Korek

Plotek na temat impela jest duzo, ale z mojego doswiadczenia wszystkie klamliwe. ja pracuje na umowie o prace, mam dobre pieniadze, elastyczny czas pracy, spoko kierownika. polecam!!

szymon
@Korek 30.11.2017 23:49

Moja opinia równiez potwierdza fajne relacje w pracy i płatności zobowiązań ze strony pracodawcy zgodne z ustaleniami wstepnymi przy rekrutacji.

pilo

bardzo bardzo fajna atmosfera i serio spoko pracodawca. ja przynajmniej jestem zadowolony z pracy tu

agasalamon
@pilo 20.10.2017 12:45

A za plik dotyczący imprez masowych, którymi kazali przekształcać do worda i który mam na wypadek sprawy w sadzie to mi w razie w zapłacicie duża kasę. tak cala firma jest winna naszym nieporozumieniom. A dopisuję jak kazał mojemu tacie pisać oświadczenie, że nie będzie rościł praw do tego komputera co oddał bo on pracuje w ochronie. Ta firma za ten post ciągle wydzwania nie do mnie tylko do ojca z groźbami. Twierdza, że to prywatna sprawa, i, że u nich pracują różni ludzie, ale o zwolnieniu ich ani słowa nie. Kryminaliści i złodzieje. Chłopaki Impelaki co nadają się tylko do paki. A ja im powiedziałam Łukasz Wojtysiak i Bartosz Jarosz do zwolnienia. Łukasz Wojtysiak przejął biuro w Jeleniej Górze. Tak uważam.Boli mnie dzisiaj strasznie serce i nie wiem czy nie wyląduję w szpitalu. Wiem natomiast ze ochroniarze z Impel-a to totalne świnie, które zniszczyły mi życie. Mój tato jest już przez to bardzo chory. A na tych imprezach bywał, meach, siatkówkach itd, wiec mi nie mówcie do jakich sekcji mam pisac , bo pisze do wszystkich. Została mi kartka ze spisem. Zwykłe łajzy, które nigdy w życiu cię nie ochronią tylko doszczętnie wykorzystają i zniszczą. Udają prawych a są skurwysynami. I tego nauczyło mnie życie, Oto powód zostania samej. Niestety wpuściłam ich do swojego życia. I nie chcę aby tu chronili cokolwiek bo w dupie mam takie coś. I nie zdziwię się jak mnie za to oskarżą co. Ale w sumie tak właśnie teraz myślę, nawet że to są złodzieje, oszusty i pojeby, a także tchórze. Dam im nawet reklamę. Chcesz być ścierwem zgłoś się do reaktywowanej jednostki firmy Impel Jelenia. Rządzą Łukasz Wojtysiak i mój były Bartosz Jarosz. No jak nie chcecie zostać same z dziećmi albo psem to pilnujcie mężów przed taką pracą bo tylko.tyle Was w życiu wtedy czeka. Tyle doczekałam się ja wiele lat poświęcając. A teraz odpoczywam. Mili będą chwilowo dla puszczalskich kurew, wszystko o Was będą wiedzieć. Z resztą zapłaciłam za to wysoką cenę za Was misie. Ja jestem tak naiwna dziewczyną, że uwierzyłam w bajkę, jak to dostał pracę w ochronie jednostki wojskowej w Świętoszowie, weźmie parę rzeczy, nie będę mogła go odwiedzać, on będzie dzwonił. Wyprałam mu rzeczy, pogłaskałam, życzyłam powiedzenia w pracy i poszłam do pracy. Dumna ze swojego faceta i blada. Przyszłam do domu zobaczyłam zjedzone kotlety i zjedzone pół sera oraz zabrany słodzik pomyślałam, ze chyba mu wojskowa kuchnia nie smakuje. Ale w końcu zrypana po pracy poszłam spać. tyle, że na drugi dzień zaczęło mi brakować za dużo rzeczy. Otworzyłam szafkę z dokumentami, a tam ich brak, rzeczy jednak zabrał wszystkie, więc śmiertelnie się przestraszyłam Wziął też kompa, którego kupił mój tata za 4500, więc zadzwoniłam na tą jednostkę a tam normalna ochrona, powiedzieli mi, że takiego nie ma. Zadzwoniłam do kolesia jego, że go szukam ale ten ode mnie telefonów nie odbiera, więc zagroziłam Policją, tatę poprosiłam aby się skontaktował i odebrał ten komputer. W końcu się udało. Miał zabrać tylko tablet, bo go ładował ale zostawił. Zrozumiałam, ze te kotlety to przez to, ze był głodny. Komputer wczoraj wrócił do rodziców. ale nic okazało się, że rąbnął moim rodzicom kluczami a ci nie chcieli mi powiedzieć co się stało, tym bardziej, że ojciec był tak zdenerwowany, ze mało nie dostał zawału, a matka z nerwów mu ponoć nagadała sama nie wie czego, tak była zdenerwowana. Na prośbę moich rodziców do mnie zadzwonił z przeprosinami. Nawet nie miał odwagi powiedzieć mi wprost, ze zostawia mnie i Gaję. Powiedział mi, że strasznie płakał nad Gają, całe dwie godziny. A od znajomego się dowiedziałam, że wynajął kawalerkę korzystając z Internetu w tym domu. Jeszce żelazko chciałam mu dać do pracy. Miał się dołożyć do rachunków ale mi powiedział, że tam nie wiadomo gdzie tez płaci i nie jest dobrym człowiekiem, może mi coś przyśle ale nie obiecuje, a znajomemu, ze nie będzie się kontaktował. Powiedział, że powinnam dziękować rodzicom za to, ze nie powiedzieli mi, że oddał klucze i mnie zostawił. Pomagaliśmy mu latami. Wiele razy nie pracował, chorował, nawet kasę mu dałam na męską imprezę w tym Impelu, 40 zł. Opowiadał mi bajkę jak ratował tam jakąś laskę, narkomankę, przed całym złem tego Świata. Teraz się dowiedziałam, że jak chodziłam do pracy i poszedł do mamy po Gaję to wspomniał, żeby się nie zdziwiła jak się wyprowadzi a było to kilka miesięcy temu, a mama dopiero skojarzyła fakty, a mi tak powiedział, ze po Gaję pójdzie chętnie. Zostały mi jeszcze trochę dokumentów, pety na burku co posprzątam za tydzień jak będę miała już wolne. Chałupa do posprzątania, i do pozbycia się te rzeczy. Tak moi drodzy, tak się można sfrajerować Ojciec mu jeszcze dał myszkę i klawiaturę swoją na znak zgody. Kolega ten Łukaszek jeszcze mu pomógł w tej umowie z Impelem, w tym wszystkim. Więc wyobraźcie sobie jak się muszę czuć. Zostawił nas nie patrząc czy będziemy głodne czy nie. Czy pies będzie zdrowy, jest po operacji ropomacicza kilka miesięcy temu jak wróciłam z Niemiec i był taki za operacją. Zreszt

anonymous
@agasalamon 10.11.2017 22:30

A za plik dotyczący imprez masowych, którymi kazali przekształcać do worda i który mam na wypadek sprawy w sadzie to mi w razie w zapłacicie duża kasę. tak cala firma jest winna naszym nieporozumieniom. A dopisuję jak kazał mojemu tacie pisać oświadczenie, że nie będzie rościł praw do tego komputera co oddał bo on pracuje w ochronie. Ta firma za ten post ciągle wydzwania nie do mnie tylko do ojca z groźbami. Twierdza, że to prywatna sprawa, i, że u nich pracują różni ludzie, ale o zwolnieniu ich ani słowa nie. Kryminaliści i złodzieje. Chłopaki Impelaki co nadają się tylko do paki. A ja im powiedziałam Łukasz Wojtysiak i Bartosz Jarosz do zwolniena. Łukasz Wojtysiak przejął biuro w Jeleniej Górze. Tak uważam.Boli mnie dzisiaj strasznie serce i nie wiem czy nie wyląduję w szpitalu. Wiem natomiast ze ochroniarze z Impel-a to totalne świnie, które zniszczyły mi życie. Mój tato jest już przez to bardzo chory. A na tych imprezach bywał, meach, siatkówkach itd, wiec mi nie mówcie do jakich sekcji mam pisac , bo pisze do wszystkich. Została mi kartka ze spisem. Zwykłe łajzy, które nigdy w życiu cię nie ochronią tylko doszczętnie wykorzystają i zniszczą. Udają prawych a są skurwysynami. I tego nauczyło mnie życie, Oto powód zostania samej. Niestety wpuściłam ich do swojego życia. I nie chcę aby tu chronili cokolwiek bo w dupie mam takie coś. I nie zdziwię się jak mnie za to oskarżą co. Ale w sumie tak właśnie teraz myślę, nawet że to są złodzieje, oszusty i pojeby, a także tchórze. Dam im nawet reklamę. Chcesz być ścierwem zgłoś się do reaktywowanej jednostki firmy Impel Jelenia. Rządzą Łukasz Wojtysiak i mój były Bartosz Jarosz. No jak nie chcecie zostać same z dziećmi albo psem to pilnujcie mężów przed taką pracą bo tylko.tyle Was w życiu wtedy czeka. Tyle doczekałam się ja wiele lat poświęcając. A teraz odpoczywam. Mili będą chwilowo dla puszczalskich kurew, wszystko o Was będą wiedzieć. Z resztą zapłaciłam za to wysoką cenę za Was misie. Ja jestem tak naiwna dziewczyną, że uwierzyłam w bajkę, jak to dostał pracę w ochronie jednostki wojskowej w Świętoszowie, weźmie parę rzeczy, nie będę mogła go odwiedzać, on będzie dzwonił. Wyprałam mu rzeczy, pogłaskałam, życzyłam powiedzenia w pracy i poszłam do pracy. Dumna ze swojego faceta i blada. Przyszłam do domu zobaczyłam zjedzone kotlety i zjedzone pół sera oraz zabrany słodzik pomyślałam, ze chyba mu wojskowa kuchnia nie smakuje. Ale w końcu zrypana po pracy poszłam spać. tyle, że na drugi dzień zaczęło mi brakować za dużo rzeczy. Otworzyłam szafkę z dokumentami, a tam ich brak, rzeczy jednak zabrał wszystkie, więc śmiertelnie się przestraszyłam Wziął też kompa, którego kupił mój tata za 4500, więc zadzwoniłam na tą jednostkę a tam normalna ochrona, powiedzieli mi, że takiego nie ma. Zadzwoniłam do kolesia jego, że go szukam ale ten ode mnie telefonów nie odbiera, więc zagroziłam Policją, tatę poprosiłam aby się skontaktował i odebrał ten komputer. W końcu się udało. Miał zabrać tylko tablet, bo go ładował ale zostawił. Zrozumiałam, ze te kotlety to przez to, ze był głodny. Komputer wczoraj wrócił do rodziców. ale nic okazało się, że rąbnął moim rodzicom kluczami a ci nie chcieli mi powiedzieć co się stało, tym bardziej, że ojciec był tak zdenerwowany, ze mało nie dostał zawału, a matka z nerwów mu ponoć nagadała sama nie wie czego, tak była zdenerwowana. Na prośbę moich rodziców do mnie zadzwonił z przeprosinami. Nawet nie miał odwagi powiedzieć mi wprost, ze zostawia mnie i Gaję. Powiedział mi, że strasznie płakał nad Gają, całe dwie godziny. A od znajomego się dowiedziałam, że wynajął kawalerkę korzystając z Internetu w tym domu. Jeszce żelazko chciałam mu dać do pracy. Miał się dołożyć do rachunków ale mi powiedział, że tam nie wiadomo gdzie tez płaci i nie jest dobrym człowiekiem, może mi coś przyśle ale nie obiecuje, a znajomemu, ze nie będzie się kontaktował. Powiedział, że powinnam dziękować rodzicom za to, ze nie powiedzieli mi, że oddał klucze i mnie zostawił. Pomagaliśmy mu latami. Wiele razy nie pracował, chorował, nawet kasę mu dałam na męską imprezę w tym Impelu, 40 zł. Opowiadał mi bajkę jak ratował tam jakąś laskę, narkomankę, przed całym złem tego Świata. Teraz się dowiedziałam, że jak chodziłam do pracy i poszedł do mamy po Gaję to wspomniał, żeby się nie zdziwiła jak się wyprowadzi a było to kilka miesięcy temu, a mama dopiero skojarzyła fakty, a mi tak powiedział, ze po Gaję pójdzie chętnie. Zostały mi jeszcze trochę dokumentów, pety na burku co posprzątam za tydzień jak będę miała już wolne. Chałupa do posprzątania, i do pozbycia się te rzeczy. Tak moi drodzy, tak się można sfrajerować Ojciec mu jeszcze dał myszkę i klawiaturę swoją na znak zgody. Kolega ten Łukaszek jeszcze mu pomógł w tej umowie z Impelem, w tym wszystkim. Więc wyobraźcie sobie jak się muszę czuć. Zostawił nas nie patrząc czy będziemy głodne czy nie. Czy pies będzie zdrowy, jest po operacji ropomacicza kilka miesięcy temu jak wróciłam z Niemiec i był taki za operacją. Zreszt

jjhgklk
@agasalamon 10.11.2017 22:30

patologia... dla mnie byli mili, a puszczalską k... chyba sama jesteś. trzeba coś sobą reprezentować a nie wiecznie mina złośnicy, narzekać i głowa mnie boli.

agasalamon
@jjhgklk 17.11.2017 19:16

Ja sobą reprezentuje bardzo wiele i zarabiam 10 000 a nie 1400 zł, nie puszczam się i jestem normalną osobą, nie zostawiam psa bez światła. Ja nigdy nie będę żadną patologią i nie narzekam.

agasalamon
@jjhgklk 17.11.2017 19:16

Widać co sobą reprezentujesz rozbijając dom.

agasalamon
@jjhgklk 17.11.2017 19:16

Byli dla ciebie tacy mili ze cie olali.

agasalamon
@jjhgklk 17.11.2017 19:16

To narkomanka.

agasalamon
@jjhgklk 17.11.2017 19:16

Może kiurwiłas się ze wszystkimi.

agasalamon
@jjhgklk 17.11.2017 19:16

Jaki śmieszny pies nie To jest patologia słoneczko.

agasalamon
@agasalamon 24.11.2017 17:43

Pies był dzisiaj na szczepieniu u weterynarza. Ty się kobieto lecz albo bierz psychotropy.

anonymous
@agasalamon 24.11.2017 17:49

Byli mili i mnie nie olali mam powrot do firmy bo sama odeszlam po kilku latach wspolpracy - wyplaty na czas

kiki
@anonymous 27.11.2017 16:28

Ale jestes stara

agasalamon
@kiki 27.11.2017 17:05

Poza tym jest z tobą dla kasy, widziałam twoją łazienkę, kuchenkę na zdjęciach, pokazał mi je i był bardzo tym podjarany.

anonymous
@agasalamon 27.11.2017 17:18

Obudził mnie o 12 00 w nocy, zobacz kochanie jaka kuchenka i łazienka, na pewno będę tam wracał. Nie ożeni si e z tobą bo się narzuciłaś a nawet jeśli to dla szybkiego rozwodu. w ogóle nie chce się do ciebie przyznać i łga, że jest sam. Wszystkich łga.

agnisia
@anonymous 28.11.2017 04:23

Brakuje mu dokumentów i plyt z grami Musisz mu nowe kupic Rachnki masz w koncu na pol a to dobre

agnisia
@anonymous 28.11.2017 04:23

Postanowiłam więc, że po slubie pocharujesz trochę na mnie.

agnisia
@anonymous 28.11.2017 04:23

W końcu szybciej zejdziesz.

agnisia
@agnisia 28.11.2017 07:21

Ja jestem bogata i mam bogatych znajomyh więc mam przyszłosć przed soba, ty jestem stara i biedna.

agnisia
@agnisia 28.11.2017 08:20

A poza tym ochroniarka nie namawia przyszłego chłopaka do ogolocenia chałupy byłej partnerce, to jest słonko patologia.

agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23

Oczywiście dostałam od Impel list z pogrożkami, że kazde pomówienie kierują do sąd i nazwali ze nie badaja spraw osobistych dikladnie 29 listopada 2017 roku Szkoda ze nie dodali ze nie badaja czy ich ochroniarze nei sa pod wplywem prochow badz nie stali sie kryminalistami i bronia jak ona pisze zatrudnionej panienki kiedy on czysci mundur szczotka wasnego psa

agasalamon
@agnisia 28.11.2017 13:23

A ja sie wcale was nie boję.

korek

ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Impelu, długo nie mogłem znaleźć takiej pracy żeby mi płacili na czas i zeby warunki byly jasne a oni to wszystko idealnie ogarniaja Moge tylko polecic z czystym sercem

IK

Witam! zainteresowane osoby pracą w branży ochrony osób i mienia proszę kontaktować się pod nr numerem 727003042 lub 510015878 Pozdrawiam Iwona Kurek Sanpro Consulting BPO ( Grupa Impel)

zainteresowany
@IK 22.11.2017 14:31

czy dalej zatrudniacie tylko inwalidów i kulejących dziadków? bo jeśli tak, to jest to śmieszne dla tej branży :)

florian

Podczas Konferencji Bezpieczeństwa Narodowego (4-6.10.2017) Impel Security Polska Sp. z o.o. otrzymała tytuł Lidera Bezpieczeństwa Narodowego za szczególne zasługi dla bezpieczeństwa w kraju.

zainteresowany

wiecie może czy w chwili obecnej szukają pracowników ochrony (bez wpisu) w Lublinie lub okolicach?

Olan
@zainteresowany 14.03.2017 20:46

Z tego co wiem, to zawsze warto spróbować nawet jeśli rekrutacja nie jest rozpisana. Ja tak właśnie się zatrudniłem. Poszedłem złożyłem aplikacje CV i po rozmowie dostałem robotę.

Riki
@Olan 16.03.2017 20:39

ze mna bylo podobnie. zanioslem CV i odezwali sie jak kogos szukali. zaprosili na rozmowe i wzieli mnie to pracy. narazie pracuje od kilku miesiecy ale nie narzekam

Puchatek
@Riki 17.03.2017 21:29

Witam może i jest spoko ale w Warszawie na Olszynce Grochowskiej jest stosowany mobing za byle co są kary tylko co gorsze że,Nie ma na piśmie wyszczególnionych kar czyli karami okradają pracownika. Nie polecam Impela.

Zostaw opinię o Impel Security - Lublin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Security