Solventoir Sp. z o.o.

3 Dodaj opinię
Solventoir Sp. z o.o.
3 97 42 5 1

Opinie o Solventoir Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

kasia
 Opinia

To ja sie wypowiem z perspektywy klienta. Bardzo dobrze przeprowadzona procedura odzyskiwania pieniędzy , Bardzo dibry kontakt, widać, ze pracują tutaj ludzie mający doświadczenie.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Dzik Sprzedaży w Dziale Handlowym ustrzelony przez Naszą Amazonkę :)

W nagrodę za świetne wyniki symboliczny Dzik i całkiem realne punkty benefitowe w firmowym systemie kafeteryjnym dla Alicji z działu handlowego.

Gratulacje od zespołu :)
Pomocna?
Tak6Nie3
Amadeusz
 Opinia

zdecydowanie polecam, fajni ludzie tu pracują, warunki finansowe dobre, można się tu rozwijać

Pomocna?
Tak13Nie8
Nikka
 Rekomendacja

Firma spoko, pracowalam, było OK, mam tam jeszcze bratnie dusze, ktore pozdro !

Pomocna?
Tak15Nie2
Honorata
 Opinia

Na oficjalnej stronie internetowej firmy Solventoir natrafiłam na referencje firmy, w których chwalona jest ona za szybkie rozwiązywanie problemów, zaangażowanie oraz wysokie kompetencje jej pracowników. Czy taka opinia wynika z tego, że firma zapewnia swoim pracownikom rozwój kwalifikacji poprzez szkolenia lub kursy?

Pomocna?
Tak20Nie8
Hunter
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Honorata 21.01.2019 14:48

Hej, W dziale handlowym są konkursy i można wygrać np. Dzika Sprzedaży za którego dostaje się punkty w systemie benefitowym do wydania na wiele różnych atrakcji :)

Pomocna?
Tak19Nie1
Daria
 Opinia

czy radcowie mogą pracować w ramach home office? Dziękuje za odp

Pomocna?
Tak7Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Daria 25.01.2019 10:14

Jak najbardziej, choć w częściowym zakresie zależnym od zadań. Niewątpliwie "grubsze sprawy" nawet lepiej by mogli sobie obmyślać i pisać w zaciszu domowego ogniska :) Pozdrawiamy, Zespół Solventoir

Pomocna?
Tak9Nie1
Daria
 Opinia

Dzień dobry! Czy w firmie jest możliwość pracy w ramach home office?

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Daria 25.01.2019 09:44

Witaj, Owszem jest taka możliwość, choć nie na każdym stanowisku i w ograniczonym zakresie. Natomiast chętnie idziemy na rękę osobom chcącym poomijać wrocławskie korki, jeśli ich praca wymaga skupienia i samodzielności, a o to najłatwiej w domu :) Złóż proszę aplikację i podkreśl w niej, iż na tym Ci zależy :) Pozdrawiamy, Zespół Solventoir

Pomocna?
Tak11Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Solve w Maratonie biegnie po sukces ;)

Nasza "Pani SD" w swoim 4-tym maratonie - to się nazywa wytrwałość w dążeniu do celu!

Za rok liczymy na piąty start i zdobycie "Korony Maratonów Polski" :)

Szacun!
Pomocna?
Tak31Nie4
Ola
 Opinia

Czy rekrutacja do marketingu (specjalista ds. marketingu) jest jeszcze aktualna ? czy są jakieś szczególne oczekiwania od kandydata ?

Pomocna?
Tak3Nie2
Agnieszka
 Opinia
@Ola 17.10.2018 08:19

Witam Pani Olu, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy ale z przykrością musimy poinformować, iż rekrutacja na to stanowisko zakończyła się w tym tygodniu. Życzymy powodzenia w poszukiwaniu pracy oraz zachęcamy Panią do wzięcia udziału w pozostałych procesach rekrutacyjnych w naszej firmie na inne stanowiska.

Pomocna?
Tak4Nie1
Drawski
 Opinia

Polecam ! Bbardzo wiele się nauczyłem pracując w Solve. Pierwsze kroki w windykacji stawiałem w tej firmie, gdy liczyła dopiero parę osób. Przeszedłem razem z nią wiele zmian i choć już w niej nie pracuję i czasem były lepsze, a czasem gorsze chwile, to nigdy nie zapomnę, jak wiele udało mi się w niej osiągnąć i nauczyć. Dzięki tej nauce obecnie jest mi dużo łatwiej współprowadzić własny biznes. Pozdrawiam całą obecną ekipę i kiedyś wpadnę na najlepszą kawkę w mieście, jak to ktoś napisał ;)

Pomocna?
Tak11Nie1
Piotr P.
 Opinia

Polecam skutecznie zadzialali na naszego dluznika, szybko odsyzkane pieniadze .

Pomocna?
Tak6Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Wieści z najnowszej imprezy integracyjnej - w klimatach MasterChefowych ;)

Parę dni temu Solve bawiło się w kucharzenie w rewelacyjnym lokalu w Bielanach Wrocławskich tj. w "Studio Culinary Solutions", który można znaleźć tutaj: http://culinarysolutions.pl/

Cały zespół podzielony został na grupy zajmujące się przygotowaniem jednego z wielu dań - wspierało nas kilku zawodowych kucharzy, bo bez tego mogłoby być krucho ;)

Parę palców sprawdziło bliżej, czy profesjonalne noże rzeczywiście są ostre i nie była to próba windykacji naszych dłużników, tylko jedna ze skomplikowanych przystawek ;)

Godne polecenia jest też miejscowe piwo własnego wyrobu.

Niejako przy okazji odkryliśmy pośród nas kilka prawdziwych talentów z potencjałem na Szefów Kuchni :)

Na poniższych fotkach widać, że siekanie, cięcie, mordowanie warzyw i nie tylko mamy we krwi ;)
Pomocna?
Tak33Nie2

Pracodawca

 Opinia

Hej, Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś fotki, to niech wrzuca, albo podsyła, bo "urzędowy fotograf był trochę niewyraźny ;)

Pomocna?
Tak1Nie1
Karo
 Opinia

Firma wydawała się bardzo w porządku.Szkoda tylko ze po rozmowie kwalifikacyjnej, brak maila z informacją o wyniku rekrutacji.Oczywiście osoba prowadząca rekrutację, zapewniała że bez względu na wynik, zawsze dzwoni lub pisze.

Pomocna?
Tak16Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Karo 11.07.2018 07:29

Witaj Karo, Najmocniejsze przeprosiny za brak odzewu. Rzeczywiście zasadą wydawałoby się, że "żelazną" jest odpowiedź dla każdego kandydata niezależnie od wyniku rozmowy. Być może zawinił okres urlopowy, być może przeoczenie. Serdeczna Prośba o info na maila: praca@solventoir.pl , której rekrutacji taka sytuacja dotyczyła, a z pewnością wyjaśnimy sprawę i damy zwrotną odpowiedź :) Jeszcze raz przepraszamy, pozdrawiając zarazem, Zespół Solventoir

Pomocna?
Tak19Nie1
na rekrutacji
 Opinia
@Karo 11.07.2018 07:29

Tak zwykle w tej firmie to wygląda dużo obiecują a fakty są całkiem inne. Obiecanki cacanki.

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dajminick
 Opinia
@na rekrutacji 05.09.2018 21:23

(usunięte przez administratora) zamiast integracji może lepiej pomyślcie o podwyżce bo w Biedronce lepiej płacą .

Pomocna?
Tak13Nie2

Pracodawca

 Opinia
@Dajminick 28.09.2018 18:06

Hej, Fajnie, że o tym piszesz, bo nie tylko myślimy, ale i działamy ... z duchem czasu :). W tym roku wynagrodzenia w firmie wzrosły powyżej średniego wzrostu rynkowego. Natomiast masz racje o tyle, że pewnie jeszcze wiele da się zrobić i jak tylko wspólnymi siłami damy z siebie wszystko, to się uda :) Pewnie, że nie każdy ma cierpliwości na tyle by czekać, aż rok na kolejną podwyżkę nasza ex-koleżanko ;) ale ci, którzy planują swoją karierę długoterminowo to wiedzą, że czas jest podstawowym składnikiem sukcesu :) Pozdrowienia od zespołu i wpadnij na najlepszą kawę w mieście ... Zespół Solve

Pomocna?
Tak22Nie
DKas
 Opinia
@Solventoir Sp. z o.o. 03.10.2018 20:22

Strzał...i pudło :) doszły mnie słuchy o komentarzu. Niestety wyprowadzam z błędu. Widocznie ruch gracza był świadomy i prawie... udany :-) Solve zawsze będę wspominać i w dalszym ciągu dobrze Wam życzę mnóstwa sukcesów! Ahoj przygodo!

Pomocna?
Tak10Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Solve w Tatrach na bis,


Agnieszka - nasz spec od adm - walczy w górach z pogodą i wysokością :)

Same twarde dziewczyny są w naszym zespole i byle górka ich nie pokona ;)


Gratulacje za wytrwałość !
Pomocna?
Tak33Nie1

Pracodawca

 Aktualność
A tutaj Solventoir na grani Orlej Perci !

Tym razem kolejny Łukasz z działu handlowego - w górskiej akcji z przepięknym widokiem na Dolinę Pięciu Stawów :)

Od razu widać, że zdobywać szczyty, nie tylko sprzedaży, jest naszym powołaniem ;)

Brawa dla Zdobywcy od zespołu,
Pomocna?
Tak26Nie

Pracodawca

 Aktualność
Solventoir w głębinach Atlantyku,

Łukasz - nasz boss działu handlowego - w poszukiwaniu atrakcyjnych wierzytelności wypłynął na głębokie wody oceanu ! Sądząc po gestach, coś konkretnego znalazł ... ;)

To się nazywa determinacja ! :)

Wyrazy podziwu od zespołu,
Pomocna?
Tak29Nie

Pracodawca

 Aktualność
Solventoir na Mont Blanc !


Sandra - nasz spec od adm na groźnym szczycie - w geście zwycięstwa ! Ech, lubimy wyzwania :)


Pełen "szacun" i gratulacje od zespołu,
Pomocna?
Tak34Nie

Pracodawca

 Opinia

Mili Państwo Pracownicy, Dorzucajcie kolejne zdjęcia ze swoich osiągnięć wakacyjnych i innych wypraw ! Wszystkie z chęcią pokażemy :) Zespół Solventoir

Pomocna?
Tak4Nie
Kasia
 Opinia

Witam, Byłam na rozmowie o pracę. I choć mnie nie przyjęli (odpowiedź dostałam e-mailem po tygodniu dopiero) to bardzo dobrze wspominam, stąd moja opinia :). Kkonkretnych pytań sporo, ale wszystko na luzie. Widać, że firma przyjazna, atmosfera na oko bardzo spokojna ina pewno "dress code" gdzieś zgubili ;)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Danusia
 Opinia
@Kasia 03.06.2018 12:46

Hej, może trafiłaś na "fit-piątek". W ten dzień ubieramy się na sportowo i na luzie:)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Większość z nas ma w domku małego czworonożnego przyjaciela, o którym często opowiada. :)
Poniżej przedstawiamy, nasze Firmowe Bestie Windykacyjne!
Pomocna?
Tak35Nie
Zainteresowany
 Opinia

Czy sama rekrutacja jest trudna do przejścia?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia
@Zainteresowany 08.05.2018 18:55

Hej. :) Rekrutacja odbywa się w biurze z managerem działu. Najpierw jest rozmowa, później często krótki test. Dużo czasu na uzupełnienie, więc nie ma się co martwić. Co do pytań to głównie o doświadczenie z poprzednich stanowisk pracy oraz z wiedzy z zakresu zadań na rekrutowanym stanowisku. Występuje także „dzień otwarty”, jako drugi etap rekrutacji. Trwa on ok. 2-3 h, w trakcie którego można zobaczyć gdzie i z kim będzie się pracować. Sama rozmowa poprowadzona w przyjaznej atmosferze, więc polecam próbować :)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gregor
 Opinia

Czy możecie podpowiedzieć jaka jest atmosfera w firmie? Czy warto aplikować?

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Gregor 07.04.2018 13:07

Atmosfera jest naprawdę dobra. Pracy sporo, ale w 8h się musisz zmieścić. przełożeni na poziomie. Przyjść i pogadać zawsze warto. rekrutacja obejmuje też "dzień otwarty", to sobie sam ocenisz czy warto się angażować.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@anonymous 10.04.2018 21:44

Witam, Dokładnie tak. Prześlij proszę swoje CV na adres: praca@solventoir.pl , zaprosimy Cię na rozmowę, a po Niej jeśli będzie z obu stron chęć kontynuowania rozmów, to zaprosimy Cię na wspomniany wyżej "Dzień otwarty" w trakcie którego można zapoznać się z miejscem pracy, współpracownikami i poczuć atmosferę jaka panuje w firmie :) Serdecznie zapraszamy, Zespół Solventoir

Pomocna?
Tak9Nie

Pracodawca

 Aktualność
8 marca - Święto Pań !

Serdeczne życzenia powodzenia w rozwoju zawodowym dla naszych "Amazonek" :)

Z tejże okazji Panowie zafundowali Paniom słodkości, które jak widać poniżej cieszyły się znacznym powodzeniem, a zarząd ufundował vouchery na film do Imaxa dla Pań i ich towarzyszy życia.

Wszystkiego Naj, naj, naj !
Pomocna?
Tak38Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Skończyliśmy już 13 lat ! ;)

"13 - tka" jest dla Nas szczęśliwa: 13 lat na rynku, siedziba też pod takim numerem :)

Zarząd "upiekł" tort z tej okazji. Poszedł pod młotek na lutowej imprezie integracyjnej: część konsumpcyjna miała miejsce w przepysznej restauracyjce "NAPA". Wklejamy linka dla zainteresowanych doskonałą kuchnią tutejszego MasterChef'a: https://pl-pl.facebook.com/napa.restaurant/
Pomocna?
Tak37Nie1
Remiks
 Opinia

Słyszałem, ze firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy aktualnie prowadza jakąś rekrutację?

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Remiks 24.02.2018 15:44

Pewnie, zerknij sobie na stronkę, a może coś Ci w oko wpadnie: http://solventoir.pl/kariera-2/

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karolina
 Opinia

Dzięki Solventoir odzyskałam pieniądze za niezapłacone faktury . Pomogli mi odzyskać pieniądze ,które mi się należały . ;)

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Witamy w dziale news-ów firmowych ;)

Kilka fotek z mikołajkowo - wigilijnych klimatów firmy. Prezenty były, jedzonko było, świąteczną atmosferę czuć do dziś niemal ... dziewczyny z sekretariatu stanęły na wyżynach zdolności organizatorskich !

Bravo ! :)



Pomocna?
Tak36Nie
Katarzyna
 Opinia

Wg mnie najlepsza firma ściągająca należności . Działają na podstawie zebranych faktów . Poza tym szybko działaja ;)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elton
 Opinia

To ja sie nie wypowiem jako pracownik ale jako klient . Jak dla mnie jesteście najlepsi w odzyskiwaniu należności ;) Poprzedniej firmie się tego nie udalo . A Wy przynajmniej jesteście skuteczni za co bardzo Wam dziękuje ;)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Niniejszym otwieramy sezon na aktualności ! :)


Zapraszamy Wszystkich do zapoznawania się z aktualnymi wieściami natury HR-owej i nie tylko.


Wszelkiej maści spostrzeżenia są mile widziane, dla wygody proszę pisać na adres: praca@solventoir.pl


Dorzucimy kilka wydarzeń i "materiału dowodowego" w postaci zdjęć z przeszłych zdarzeń, a póki co wspomnienie z niedawnego Halloween - połowa Wiedźm współpracujących z nami przyszła w swych strojach do firmy, a druga połowa poleciała na miotłach na Łysą Górę ;)


Pomocna?
Tak36Nie
Zdzihu
 Opinia

Polecam bardzo. Pracowałem w dziale handlowym, sporo się można nauczyć i dobrze zarobić, choć jest co robić to na pewno, branża, wiadomo ciekawa, a klienci bywają ciężcy, sporo wiedzy prawnej do przyswojenia więc lekko na poczatku nie bylo. fajni ludzie, pozdrawiam wszystkich !!! Niech NSP bedzie z Wami ;)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Solventoir Sp. z o.o. - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny