Solventoir Sp. z o.o.
4 83 6 1

Opinie o Solventoir Sp. z o.o.

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Solve w Maratonie biegnie po sukces ;)

Nasza "Pani SD" w swoim 4-tym maratonie - to się nazywa wytrwałość w dążeniu do celu!

Za rok liczymy na piąty start i zdobycie "Korony Maratonów Polski" :)

Szacun!
   
Ola

Czy rekrutacja do marketingu (specjalista ds. marketingu) jest jeszcze aktualna ? czy są jakieś szczególne oczekiwania od kandydata ?

Agnieszka
@Ola 17.10.2018 08:19

Witam Pani Olu, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy ale z przykrością musimy poinformować, iż rekrutacja na to stanowisko zakończyła się w tym tygodniu. Życzymy powodzenia w poszukiwaniu pracy oraz zachęcamy Panią do wzięcia udziału w pozostałych procesach rekrutacyjnych w naszej firmie na inne stanowiska.

Drawski

Polecam ! Bbardzo wiele się nauczyłem pracując w Solve. Pierwsze kroki w windykacji stawiałem w tej firmie, gdy liczyła dopiero parę osób. Przeszedłem razem z nią wiele zmian i choć już w niej nie pracuję i czasem były lepsze, a czasem gorsze chwile, to nigdy nie zapomnę, jak wiele udało mi się w niej osiągnąć i nauczyć. Dzięki tej nauce obecnie jest mi dużo łatwiej współprowadzić własny biznes. Pozdrawiam całą obecną ekipę i kiedyś wpadnę na najlepszą kawkę w mieście, jak to ktoś napisał ;)

Piotr P.

Polecam skutecznie zadzialali na naszego dluznika, szybko odsyzkane pieniadze .

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Wieści z najnowszej imprezy integracyjnej - w klimatach MasterChefowych ;)

Parę dni temu Solve bawiło się w kucharzenie w rewelacyjnym lokalu w Bielanach Wrocławskich tj. w "Studio Culinary Solutions", który można znaleźć tutaj: http://culinarysolutions.pl/

Cały zespół podzielony został na grupy zajmujące się przygotowaniem jednego z wielu dań - wspierało nas kilku zawodowych kucharzy, bo bez tego mogłoby być krucho ;)

Parę palców sprawdziło bliżej, czy profesjonalne noże rzeczywiście są ostre i nie była to próba windykacji naszych dłużników, tylko jedna ze skomplikowanych przystawek ;)

Godne polecenia jest też miejscowe piwo własnego wyrobu.

Niejako przy okazji odkryliśmy pośród nas kilka prawdziwych talentów z potencjałem na Szefów Kuchni :)

Na poniższych fotkach widać, że siekanie, cięcie, mordowanie warzyw i nie tylko mamy we krwi ;)
   
Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca

Hej, Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś fotki, to niech wrzuca, albo podsyła, bo "urzędowy fotograf był trochę niewyraźny ;)

Karo

Firma wydawała się bardzo w porządku.Szkoda tylko ze po rozmowie kwalifikacyjnej, brak maila z informacją o wyniku rekrutacji.Oczywiście osoba prowadząca rekrutację, zapewniała że bez względu na wynik, zawsze dzwoni lub pisze.

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
@Karo 11.07.2018 07:29

Witaj Karo, Najmocniejsze przeprosiny za brak odzewu. Rzeczywiście zasadą wydawałoby się, że "żelazną" jest odpowiedź dla każdego kandydata niezależnie od wyniku rozmowy. Być może zawinił okres urlopowy, być może przeoczenie. Serdeczna Prośba o info na maila: praca@solventoir.pl , której rekrutacji taka sytuacja dotyczyła, a z pewnością wyjaśnimy sprawę i damy zwrotną odpowiedź :) Jeszcze raz przepraszamy, pozdrawiając zarazem, Zespół Solventoir

na rekrutacji
@Karo 11.07.2018 07:29

Tak zwykle w tej firmie to wygląda dużo obiecują a fakty są całkiem inne. Obiecanki cacanki.

Dajminick
@na rekrutacji 05.09.2018 21:23

(usunięte przez administratora) zamiast integracji może lepiej pomyślcie o podwyżce bo w Biedronce lepiej płacą .

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
@Dajminick 28.09.2018 18:06

Hej, Fajnie, że o tym piszesz, bo nie tylko myślimy, ale i działamy ... z duchem czasu :). W tym roku wynagrodzenia w firmie wzrosły powyżej średniego wzrostu rynkowego. Natomiast masz racje o tyle, że pewnie jeszcze wiele da się zrobić i jak tylko wspólnymi siłami damy z siebie wszystko, to się uda :) Pewnie, że nie każdy ma cierpliwości na tyle by czekać, aż rok na kolejną podwyżkę nasza ex-koleżanko ;) ale ci, którzy planują swoją karierę długoterminowo to wiedzą, że czas jest podstawowym składnikiem sukcesu :) Pozdrowienia od zespołu i wpadnij na najlepszą kawę w mieście ... Zespół Solve

DKas
@Solventoir Sp. z o.o. 03.10.2018 20:22

Strzał...i pudło :) doszły mnie słuchy o komentarzu. Niestety wyprowadzam z błędu. Widocznie ruch gracza był świadomy i prawie... udany :-) Solve zawsze będę wspominać i w dalszym ciągu dobrze Wam życzę mnóstwa sukcesów! Ahoj przygodo!

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Solve w Tatrach na bis,


Agnieszka - nasz spec od adm - walczy w górach z pogodą i wysokością :)

Same twarde dziewczyny są w naszym zespole i byle górka ich nie pokona ;)


Gratulacje za wytrwałość !
   
Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
A tutaj Solventoir na grani Orlej Perci !

Tym razem kolejny Łukasz z działu handlowego - w górskiej akcji z przepięknym widokiem na Dolinę Pięciu Stawów :)

Od razu widać, że zdobywać szczyty, nie tylko sprzedaży, jest naszym powołaniem ;)

Brawa dla Zdobywcy od zespołu,
   
Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Solventoir w głębinach Atlantyku,

Łukasz - nasz boss działu handlowego - w poszukiwaniu atrakcyjnych wierzytelności wypłynął na głębokie wody oceanu ! Sądząc po gestach, coś konkretnego znalazł ... ;)

To się nazywa determinacja ! :)

Wyrazy podziwu od zespołu,
   
Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Solventoir na Mont Blanc !


Sandra - nasz spec od adm na groźnym szczycie - w geście zwycięstwa ! Ech, lubimy wyzwania :)


Pełen "szacun" i gratulacje od zespołu,
   
Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca

Mili Państwo Pracownicy, Dorzucajcie kolejne zdjęcia ze swoich osiągnięć wakacyjnych i innych wypraw ! Wszystkie z chęcią pokażemy :) Zespół Solventoir

Kasia

Witam, Byłam na rozmowie o pracę. I choć mnie nie przyjęli (odpowiedź dostałam e-mailem po tygodniu dopiero) to bardzo dobrze wspominam, stąd moja opinia :). Kkonkretnych pytań sporo, ale wszystko na luzie. Widać, że firma przyjazna, atmosfera na oko bardzo spokojna ina pewno "dress code" gdzieś zgubili ;)

Danusia
@Kasia 03.06.2018 12:46

Hej, może trafiłaś na "fit-piątek". W ten dzień ubieramy się na sportowo i na luzie:)

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Większość z nas ma w domku małego czworonożnego przyjaciela, o którym często opowiada. :)
Poniżej przedstawiamy, nasze Firmowe Bestie Windykacyjne!
   
Zainteresowany

Czy sama rekrutacja jest trudna do przejścia?

Aga
@Zainteresowany 08.05.2018 18:55

Hej. :) Rekrutacja odbywa się w biurze z managerem działu. Najpierw jest rozmowa, później często krótki test. Dużo czasu na uzupełnienie, więc nie ma się co martwić. Co do pytań to głównie o doświadczenie z poprzednich stanowisk pracy oraz z wiedzy z zakresu zadań na rekrutowanym stanowisku. Występuje także „dzień otwarty”, jako drugi etap rekrutacji. Trwa on ok. 2-3 h, w trakcie którego można zobaczyć gdzie i z kim będzie się pracować. Sama rozmowa poprowadzona w przyjaznej atmosferze, więc polecam próbować :)

Gregor

Czy możecie podpowiedzieć jaka jest atmosfera w firmie? Czy warto aplikować?

anonymous
@Gregor 07.04.2018 13:07

Atmosfera jest naprawdę dobra. Pracy sporo, ale w 8h się musisz zmieścić. przełożeni na poziomie. Przyjść i pogadać zawsze warto. rekrutacja obejmuje też "dzień otwarty", to sobie sam ocenisz czy warto się angażować.

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 10.04.2018 21:44

Witam, Dokładnie tak. Prześlij proszę swoje CV na adres: praca@solventoir.pl , zaprosimy Cię na rozmowę, a po Niej jeśli będzie z obu stron chęć kontynuowania rozmów, to zaprosimy Cię na wspomniany wyżej "Dzień otwarty" w trakcie którego można zapoznać się z miejscem pracy, współpracownikami i poczuć atmosferę jaka panuje w firmie :) Serdecznie zapraszamy, Zespół Solventoir

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
8 marca - Święto Pań !

Serdeczne życzenia powodzenia w rozwoju zawodowym dla naszych "Amazonek" :)

Z tejże okazji Panowie zafundowali Paniom słodkości, które jak widać poniżej cieszyły się znacznym powodzeniem, a zarząd ufundował vouchery na film do Imaxa dla Pań i ich towarzyszy życia.

Wszystkiego Naj, naj, naj !
   
Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Skończyliśmy już 13 lat ! ;)

"13 - tka" jest dla Nas szczęśliwa: 13 lat na rynku, siedziba też pod takim numerem :)

Zarząd "upiekł" tort z tej okazji. Poszedł pod młotek na lutowej imprezie integracyjnej: część konsumpcyjna miała miejsce w przepysznej restauracyjce "NAPA". Wklejamy linka dla zainteresowanych doskonałą kuchnią tutejszego MasterChef'a: https://pl-pl.facebook.com/napa.restaurant/
   
Remiks

Słyszałem, ze firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy aktualnie prowadza jakąś rekrutację?

anonymous
@Remiks 24.02.2018 15:44

Pewnie, zerknij sobie na stronkę, a może coś Ci w oko wpadnie: http://solventoir.pl/kariera-2/

Karolina

Dzięki Solventoir odzyskałam pieniądze za niezapłacone faktury . Pomogli mi odzyskać pieniądze ,które mi się należały . ;)

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Witamy w dziale news-ów firmowych ;)

Kilka fotek z mikołajkowo - wigilijnych klimatów firmy. Prezenty były, jedzonko było, świąteczną atmosferę czuć do dziś niemal ... dziewczyny z sekretariatu stanęły na wyżynach zdolności organizatorskich !

Bravo ! :)



   
Katarzyna

Wg mnie najlepsza firma ściągająca należności . Działają na podstawie zebranych faktów . Poza tym szybko działaja ;)

Elton

To ja sie nie wypowiem jako pracownik ale jako klient . Jak dla mnie jesteście najlepsi w odzyskiwaniu należności ;) Poprzedniej firmie się tego nie udalo . A Wy przynajmniej jesteście skuteczni za co bardzo Wam dziękuje ;)

Solventoir Sp. z o.o.
pracodawca
Niniejszym otwieramy sezon na aktualności ! :)


Zapraszamy Wszystkich do zapoznawania się z aktualnymi wieściami natury HR-owej i nie tylko.


Wszelkiej maści spostrzeżenia są mile widziane, dla wygody proszę pisać na adres: praca@solventoir.pl


Dorzucimy kilka wydarzeń i "materiału dowodowego" w postaci zdjęć z przeszłych zdarzeń, a póki co wspomnienie z niedawnego Halloween - połowa Wiedźm współpracujących z nami przyszła w swych strojach do firmy, a druga połowa poleciała na miotłach na Łysą Górę ;)


   
Zdzihu

Polecam bardzo. Pracowałem w dziale handlowym, sporo się można nauczyć i dobrze zarobić, choć jest co robić to na pewno, branża, wiadomo ciekawa, a klienci bywają ciężcy, sporo wiedzy prawnej do przyswojenia więc lekko na poczatku nie bylo. fajni ludzie, pozdrawiam wszystkich !!! Niech NSP bedzie z Wami ;)

Rick

pracuję w SOLVENTOIR od 2 lat, ogólnie jestem zadowolony, atmosfera świetna, współpracownicy też zawsze gotowi do pomocy. Pewne miejsce pracy, sama praca ciekawa i dająca satysfakcję z pieniedzy.

aga

Nie polecam ani do korzystania z usług ani do pracy!(usunięte przez administratora)

Adekwatny

Dobrze zorganizowana, rozwojowa firma. Szefostwo dba o pracowników, kasa się zgadza i jest na czas. Polecam.

Pracownik

Niesamowite miejsce pracy. Cudowni prezesi, kawka, spokój i możliwowści rozwoju. Kto daje z siebie wszystko i solidnie pracuje to ma jak u Pana Boga za piecem.

Gwiazda

Pracuję od roku i szczerze polecam:) Atmosfera jest super, zakres obowiązków satysfakcjonujący, a wynagrodzenie rynkowe. Fajną opcją są imprezy i wyjazdy integracyjne.

Kawa

Witam, jak wyglada kwestia zarobków? Mam 8letnie doświadczenie w tej branży. Pozdrawiam.

Alicja

Miejsce samorealizacji i niekończącej się kawy. Pracuję w tej firmie od ponad 1,5 roku i szczególnie cenię sobie samodzielność w działaniu oraz możliwość wdrażania własnych pomysłów. W moim przypadku to miejsce, gdzie mogę zdobywać pierwsze doświadczenia zawodowe i stale odkrywać branże, wcześniej zupełnie mi obce - prawną, księgową i finansową. Oczywiście są też powody do narzekania.. np. brak korporacyjnego slangu i sztywnej atmosfery ;)

Zostaw opinię o Solventoir Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solventoir Sp. z o.o.