Ryłko

Poznań - Ryłko
Radom - Ryłko
Siemianowice Śląskie - Ryłko

3. Opinie o pracodawcach Kalwaria Zebrzydowska
  5. Opinie o Ryłko Sp. z o.o.

Opinie o Ryłko Kalwaria Zebrzydowska

Nie przegap nowości o Ryłko Sp. z o.o.!

22.11.2023 22:57

Dziękuję Pani Ewie za pomoc w wybraniu torebki dla żony. Żona zachwycona. Byłem w Ryłko Warszawa Wileńska. Obsługa profesjonalne Panie Miłe i pomocne

22.11.2023 22:55

Dziękuję Pani Ani z warszawa Wileńska za pomoc w wybraniu torebki

22.11.2023 22:53

Dziękuję Pani Ani x Warszawa Wileńska za wybranie brązowych kozaków.

22.11.2023 22:52

Dziś 22 listopada chciałam kupić mokasyny w Ryłko Warszawa Wileńska mam rozmiar 41. Byłam razem z mężem podeszła do mnie bardzo miła Pani pomimo późnej godziny około 20:20. Przyniosła aż 4 Pary do przymierzenia. Z mężem byliśmy zachwyceni postawa tej Pani . Podejściem do klienta Pani Proponowała mi również torebkę żałuję że nie wzięłam bo tak miła obsługa. Pani z uśmiechem przyniosła mi również testery perfum . Podczas kasowania mąż zażartował i Pani się uśmiechneła z plakietki przeczytałam imię Pani Wktoria . Bardzo dziękujemy za obsługę. Na koniec powiedziałam Pani że bardzo dziękujemy za profesjonale podejście i usługę.
Wroclaw Pasaz Grunwaldzki:)

18.11.2023 13:09

Nie polecam pracy w wyżej wymienionej placówce tej firmy. Zapraszają na dzień próbny bez umowy — po dniu próbnym dostajesz pozytywny feedback i informacje, że kierowniczka musi określić się z grafikiem. Potem dwa tygodnie zostajesz bez jakiejkolwiek informacji (a już wtedy zawiesiłam poszukiwanie pracy:)),(usunięte przez administratora) Tak ciężko napisać info, że np. nie chcemy się podjąć z panią współpracy albo że współpraca miałaby się zacząć trochę później? Już nie mówiąc o formie wypłaty za ten dzień, bo musiałam jeszcze czas zmarnować aby udać się do salonu. Ciekawe czy to taka stała procedura w salonach Ryłko. Jeszcze co do dnia próbnego — system szkoleniowy leży i kwiczy. Od początku musiałam podchodzić do klientów, mimo że wiedziałam tyle samo co oni. Omijajcie

06.11.2023 19:01

A czy ktoś z Was pracował w Ryłko we Wrocławiu? A jeśli tak, to jakie macie doświadczenia? Polecacie tą pracę czy nie?

03.11.2023 15:55

Dziękuję Pani Wiktorii za pomoc w wybraniu torebki w galeri wileńska w warszawie
Nowa

02.11.2023 21:27

Kiedy sklep rylko wypłaca wypłaty
Japcza

12.09.2023 11:00

Jak wygląda tutaj praca na 3/4 etatu? Jest możliwość połączyć tego z inną pracą?
Terry

30.10.2023 12:15

Grafik jak często się ustala? Raz na miesiąc?
Terry

30.10.2023 12:16

Właśnie też się zastanawiam czy uda mi się takie rzeczy dogadać, myślisz że na rozmowie rekrutacyjnej już można powiedzieć jak ci zależy na tym jak pracować?
Joanna

26.10.2023 12:28

Robiłam wczoraj zakupy w sklepie firm. w -Plaza Lublin. Obsługiwały mnie p Beata i p Ola- zapytałam o Ich imiona bo b.chcę podziękować ,doceniam ogromnie życzliwość, profesjonalizm, ogromną cierpliwość i uprzejmość. Mierzyłam wiele par butów i dopytywalam o przeróżne rzeczy. Mimo późnej już pory i sporej ilości klientów obydwie Panie były po prostu wspaniałe ????
Katarzyna

20.10.2023 17:35

Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie Ryłko . Producent gwarantuje 2 letnią gwarancję na zakupione produkty, której niestety nie respektuje . Torebka skórzana wykonana ze słabej jakości skóry ,po kilku miesiącach użytkowania ściera się na krawędziach oraz rączkach. Widoczne są także pęknięcia . Niestety reklamacja produktu oddalona .
urwal

23.10.2023 11:59

no zależy coś z tą torebką robiła, nie wszystko do reklamacji się nadaję, warto o tym poczytać

23.10.2023 08:22

Obsługa sklepu okropna. Pytam o konkretne buty, a Pani sprzedająca wyrywa mi je z ręki i odkłada na półkę. Po czym zaczyna głośno na cały sklep opowiadać o czym wie a nie zajmuje się oczekiwaniami Klienta. Skandal. Wyszłam że sklepu bez komentarza, bo nie będę zniżać się do jej poziomu.

28.09.2023 14:07

Dalia

28.09.2023 14:11

A i jeszcze jedno szybkie pytanie, czy macie stacjonarnie w sklepach jakieś impregnaty, czernidła i coś do czyszczenia imitacji skóry?
carra

03.10.2023 20:01

Takie rzeczy to chyba na infolinii albo na stronie internetowej mozna samemu sprawdzic.
Mesza

06.06.2023 10:58

Ja pracuje od kilku miesięcy. Praca super, dużo benefitów, nie ma problemów z ewentualna zamiana grafiku przez zajęcia lub zaliczenia( studia). Przyjemna atmosferka i przyjazne koleżanki.
turok

02.10.2023 13:27

no są różne benefity najszybciej się dowiesz jak w ogłoszeniach poczytasz co piszą bo nie chce ci nakłamać jakby się okazało że na innych lokalizacjach co innego dają
carra

03.10.2023 19:58

Ogolnie to kazdy sklep ma takie same godziny pracy?
nel

01.10.2023 16:27

Pracowałam w Ryłko w regionie południowym i mogę przyznać, że to była chyba moja najgorsza praca dotychczas. Zaczynając od samej pracy wiadomo praca z klientem, w sklepie nie jest łatwo i przyjemną pracą, ale jak już się wprawisz jest okej. W firmie nie istnieje coś takiego jak docenienie oraz słowo dziękuję, więc w odpowiedzi za starania się o wysoką sprzedaż lub chęci dostajesz masę krytyki i uwag. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to najzwyklejsza podstawa + premia, która nie była ogólnie jasno wyjaśniona i tak naprawdę nigdy nie byłeś pewny czy dostałeś tyle ile ci się należało. Kwestia (usunięte przez administratora)też dawała dużo do życzenia, (usunięte przez administratora)wogóle nie nadawał się na to stanowisko, jeżeli się nie (usunięte przez administratora)zapomnij o równym traktowaniu. Wydaje mi się, że na takim stanowisku powinna być osoba asertywna i profesjonalna, tu tak niestety nie było. Natomiast pan (usunięte przez administratora), lekcje o szacunku do pracownika musi jeszcze odrobić i to solidnie. Ciągłe siedzenia na kamerach i wysyłanie zdjęć z nich, wydzwanianie czy wypisywanie wiadomości, że mamy (usunięte przez administratora)klientom torebkę, skarpetki, pasek, perfumy było na porządku dziennym. Jego zachowanie często było idealnym przykładem (usunięte przez administratora) Podsumowując, jeżeli ktoś chce być poważnie i uczciwe traktowany to nie Ryłko. Tam będzie dobrze, jak firma zmienię podejście do pracowników, bo nie ukrywajmy to pracownicy tworzą ten sklep.

07.09.2023 12:44

Sytuacja finansowa Spółki w roku 2022 uległa polepszeniu w stosunku do roku 2021. W okresie sprawozdawczym Spółka osiągnęła przychody ze sprzedaży w wysokości 272 mln zł. co stanowi wzrost o 31% w stosunku do roku poprzedniego . Zysk netto wyniósł 26,1 mln zł. Osiągnięty zysk w wysokości 24 mln Spółka planuje przeznaczyć na dalszy rozwój firmy. Sumy bilansowe aktywów i pasywów na koniec 2022 roku wynosiły 150 mln zł. Największy udział w tej kwocie przypada na aktywa obrotowe 109 mln zł. Wskaźnik płynności wynosi 2,85 co świadczy o dobrej płynności finansowej firmy. Ponadto kapitał obrotowy Spółki wzrósł w porównaniu do roku ubiegłego i 2020 – zjawisko pozytywne . Wskaźniki rentowności uległy polepszeniu z uwagi na wzrost zysków z związku z zakończeniem działań państwa w zakresie przeciwdziałania pandemii Covid-19 poprzez zamykanie sklepów w galeriach handlowych. Sytuacja finansowa Spółki w 2023 roku według Zarządu nie powinna być gorsza niż w 2022. Z ich oficjalnego raportu. Wszystko waszym kosztem...
Anela

17.04.2023 15:43

Ma ktoś porównanie jak praca w Ryłko wypada na tle pracy w innych sklepach z szeroko pojętej branży odzieżowej?
scree

01.09.2023 13:09

to dobrze ze mozna sie dogadac z kims i ze soba zamienic w razie cos
scree

01.09.2023 13:10

na ten niepelny etat to mozna tez na umowie o prace normalnie sie zatrudnic?

25.08.2023 18:58

Bardzo proszę uważać na Panią Iwonę P.Ż która zatrudniła się niedawno u Was w firmie. Laska podaje firmy do kontroli PIP sanepidu i do innych instytucji. Już kilku firmom w Wadowicach narobiła problemu.,jak również pracownikom. Nie mam swojej firmy ale naprawdę szkoda tych ludzi co najedli sobie strachu przez tą Panią.,nic przez to nie osiągnęła a jedynie idzie o niej opinia po ludziach i firmach.... Uważajcie!!!!
stella

29.05.2023 14:44

hej hej! jeśli chodzi o godziny pracy jako spec. ds. obsługi klienta (e-commerce), bo tam są do wyboru 3 opcje, to trzeba się określić w jakich godzinach się będzie pracowało i zadeklarować np. 8-16 czy to się może zmieniać, że raz od 8 raz od 9 itp.?
Ella

25.08.2023 10:28

Kwestia do dogadania, nikt ci nie odpowie na to pytanie bez znajomości sytuacji.
Ella

25.08.2023 10:32

Kasa no spoko, jak to w usługach, kokosów się nie spodziewaj, ale są bonusy za sprzedaż. Przyjęcia zależą od regionu, szukaj najlepiej w necie takich żeby były w twojej okolicy.
@Anonim

16.08.2023 16:09

Łódzka Manufaktura tragedia… Wszyscy którzy maja ochotę przyjść tu do pracy - ODRADZAM!! To co się tam dzieje jest jakimś jednym wielkim nieporozumieniem. Po zmianie kierownika (usunięte przez administratora)stał się tam na porządku dziennym. Kierowniczka wiecznie zastrasza dziewczyny ze jak nie będzie wyników to będą wyciągane konsekwencje. Wszystkie dziewczyny są pracowite i dają z siebie 150% co jest bardzo przykre.. pisze to jako były pracownik i znajoma moich koleżanek które nadal w tym tkwią. Dziewczyny maja zobowiązania a to co tam się dzieje to paranoja. Jak zmienia kierownika to jak najbardziej, idźcie tam do pracy bo jest super, ale jak na razie uciekać jak najdalej.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ryłko?

Kontakt - Ryłko Sp. z o.o.

Dworcowa 19 34-130 Kalwaria Zebrzydowska

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Zzzz

23.07.2023 15:28

Ile wynosi u was ekwiwalent za pranie? Rzekomo w umówię jest ale nikt o niczym nie wie ….
Jols

18.06.2023 09:50

Kupiłam sandałki cena - nie były tanie - mam nadzieje ze będą warte ceny lecz żenada dodatkowe fleki w pudełku / zawsze były gratis/ tym razem sprzedawca pyta czy odpiąć fleki czy zapłacę za nie 9 zł - uważam ze nietakt ze strony firmy
????

03.06.2023 09:17

To ja wypowiem się jako niedoszły pracownik Ryłko w krakowskiej Galerii Bronowice. Dziewczyny pracujące w salonie są bardzo w porządku - żeby nie było. Problemem tutaj jest miłościwie nam panujący kierownik regionalny. Już podczas pierwszej rozmowy rekrutacyjnej wspomniałam o moim orzeczeniu o niepełnosprawności ze względu na wzrok. Ku mojej uciesze- zostało to odebrane pozytywnie, kwestia umowy o pracę również. Podczas spotkania na żywo ponownie przypomniałam o orzeczeniu i dopytałam raz jeszcze o umowę o pracę. Dowiedziałam się wówczas, że na początku będzie to umowa zlecenie, a później ewentualnie pomyślimy. Tutaj pojawiła się pierwsza ????. Następnie zostałam zaproszona na szkolenie. I tu zaczął się cyrk, festiwal, maskarada i jeden wielki mało śmieszny żart. Na szkoleniu oprócz mnie pojawiły się jeszcze 3 inne dziewczyny. Przedział wiekowy 20 - 25 lat. Pierwszy dzień szkoleniowy rozpoczął się wywodem na temat lenistwa dzisiejszej młodzieży i tego, że brakuje nam pokory. Wypowiedź trwała kilka minut, a kiedy zapytałam czemu właściwie ma służyć ten wywód - usłyszałam, że ma na celu nas dowartościować, ponieważ my zdecydowałyśmy się przyjść do pracy, zatem nie jesteśmy jak inni z naszego pokolenia. Dodam, że mam 23 lata i studiuję zaocznie. No kolejna ???? ale to, to jeszcze nic. Po niekomfortowym dla nas monologu przeszedł do szkolenia produktowego. Co ciekawe zamierzał przeprowadzić je w magazynie na sklepie ( w Serenadzie), kiedy był to normalny dzień roboczy, a na sklepie toczyła się sprzedaż. Po zasugerowaniu zmiany miejsca łaskawie się zreflektował. Samo szkolenie produktowe było obiektywnie słabe od strony merytorycznej. 3 godziny to mimo wszystko dość mało, by rzetelnie przedstawić nowym osobom produkt, który jak wiemy - do najtańszych nie należy. (usunięte przez administratora). Kolejna ???? Po niedbale przeprowadzonym szkoleniu produktowym na maile zostały nam wysłane materiały szkoleniowe - podobnej jakości - które należało opanować na następny dzień na test. Kolejnego dnia „aż” godzinę poświeciliśmy na omówienie technik sprzedażowych - o ile techniką sprzedaży można nazwać „dzień dobry, jak mogę pomóc” rzecz jasna. Następnie udałyśmy się na sklep, co było kolejnym nieporozumieniem, bo w pewnym momencie na sklepie były 3 pracownice i 4 dziewczyny szkolące się, co mogło wprowadzać klientów w dyskomfort. Na sam koniec przyszła pora na test. Dwie dziewczyny zdały, jedna nie, a ja zostałam zaproszona na poprawkę - (usunięte przez administratora) Pojawiłam się na poprawce kilka dni później na Zakopiance. Test oczywiście zdałam. Pogratulował mi i zaprosił do współpracy. Ucieszona, że dostałam pracę pojawiłam się w Galerii Bronowice. Przepracowałam tam 2 dni. Po 2 dniach zaprosił mnie na rozmowę i powiedział, że nie może jednak zaproponować mi współpracy, bo jestem niepełnosprawna. Absurd. Gościu zmarnował mi 3 tygodnie… dobrze, że raczył zapłacić. Mimo wszystko nie polecam ze względu na dezinformację, mizoginizm i dyskryminację. Nigdy nikt mnie tak nie upokorzył w kontekście pracy.
naryx

16.01.2023 14:55

pracowałam na stanowisku sprzedawcy już jakiś czas temu. perspektywa czasu wiele zmieniła w moim podejściu do tej pracy, wiadomo jak pracowałam to narzekałyśmy między sobą non stop, ale tak logicznie patrząc, nie wiem na ile te narzekania były prawdziwe czy takie po prostu żeby o czymś pogadać, bo w gruncie rzeczy nie było aż tak źle jak mi się wtedy wydawało i obecnie wspominam całkiem dobrze.
Niki

17.02.2023 10:53

Ale jak się człowiek naczyta skrajnych opinii, to czasem ciężko obiektywnie spojrzeć
Mrówa

31.05.2023 09:22

Ile wynosila stawka? :)
Ketpak

21.04.2023 11:51

Jest tylko jedna oferta do Warszawy na sprzedawce??
Basia95

25.05.2023 12:34

A dostawałaś odpowiedź mailowo czy telefonicznie?
pracująca

29.05.2023 11:56

a na rozmowie nie było stresu, osoba mnie rekrutująca była w podobnym wieku co ja więc dało się znaleźć wspólny język + wiadomo, doświadczenie najważniejsze więc głównie najpierw rozmowa/wywiad, a później dzień próbny
Jolanta

18.04.2023 14:33

Czy promocje na stronie obowiązują tez w sklepach?
Danka

22.05.2023 13:34

Ale właśnie nie wiem czy tutaj też tak jest. Najlepiej być ostrożnym i rzeczywiście cierpliwie to sprawdzać.
Nela

24.05.2023 11:17

najprościej jest podejść i zapytać czy jest taka i taka promocja i tyle

01.05.2023 13:25

tylko do Warszawy szukają doradcy klienta? na pracuj 1 oferta na to stanowisko....
Agata

25.04.2023 03:55

Dziewczyny, jak wam się pracuje w firmie? Jak kwestie wynagrodzenia? Chociaż szczerze bardziej od zarobków interesuje mnie atmosfera w firmie, bo to stawiam na 1 miejscu. Możecie coś więcej powiedzieć na ten temat?
Poli

27.04.2023 10:22

Atmosfera jest taka,jaka stworzy Ci agent.Jesli bedzie nastawiony pozytywnie to bedzie dobrze sie pracowało,a jesli bedzie Ci narzekał i pracowal za karę to bedzie tez dla Ciebie udręka.Cos o tym wiem ;)

01.05.2023 13:09

to ogólnie jakie zadania ma agent?
tiara

29.04.2023 14:07

tu jest jedna rozmowa tylko? i potem decyzja o zatrudnieniu będzie?

01.05.2023 13:06

jak wygląda rekrutacja na sprzedawcę? bo nie wiem czy tego się tyczy to pytanie??
Jenny

06.03.2023 14:04

W salonach trzeba dobrze po angielsku mówić?
T

20.04.2023 17:29

Nie trzeba mówić po angielsku
Ketpak

24.04.2023 15:04

podstawy znam, więc może się czasem przydadzą, ale dobrze wiedzieć ;)
Sylwia

14.04.2023 00:47

To jest forum tylko dla sprzedawców?
Natka

14.04.2023 09:22

forum jest dla wszystkich, ale chyba najwięcej wypowiada się osób na tym stanowisku to akurat racja troche ;) ale jak masz jakieś pytanie inne no to zadaj i tyle, najwyżej nie uzyskasz odp
Aka

27.03.2023 19:12

W ogłoszeniu pisze że jest takie cos jak stażowy dodatek do wakacji, chciałabym sie dowiedzieć czegoś więcej o tym
Be

05.04.2023 07:44

Stażowe przysługuje agentom, ktorzy są na stanowisku min. 2 lata. Kwota to 1000 zł. Jeśli się zwolnią nawet kolka miesięcy po otrzymaniu stażowego musisz je zwrocic :) ‚nie nagradzamy osób, które nie chcą z nami pracować’. Także gra niewarta świeczki :)
Lunka

12.04.2023 09:51

Szkoda,że niczym nie nagradzają sprzedawców pracujących kilka lat,którzy często odwalają wiekszość roboty za agentów…

07.04.2023 00:56

Pracowałam w ryłko ponad rok w jednym z mniejszych salonów w dużym mieście. Zmiany po 12h / 10h wiec gdy masz cokolwiek do załatwienia musisz brać wolne, nie ma mowy o tym ze wyjdziesz wcześniej jak potrzebujesz albo przyjdziesz później. często sklep otwierasz i zamykasz sama wiec żeby nie robić nadgodzin (za które ci nie płaca ????) musisz obsługiwać, sprzątać sklep i liczyć utarg z całego dnia. Szkolenie to 1h omawiania produktów tyle, radź sobie sam. Dodatkowych szkoleń brak ( chyba ze liczyć szkolenie na temat układania VM na salonie albo wycieczkę do fabryki gdzie produkowane są buty ryłko …. Żart a nie rozwój). I największe tortury ze wszystkich stanie na „strefie” Czyt. Gdy nic się nie dzieje, nie masz klientów stoisz przed drzwiami jak słup soli, w mniejszym salonie czasami 2-3h nikt nie wejdzie do salonu i co? I stoisz. Zatrudniają samych studentów, bo jedyna umowa na jaka możesz liczyć to śmieciówka - stawka? Najnzsza krajowa oczywiście. O umowie o prace możesz zapomnieć (chyba ze przemęczysz tam pare lat na śmieciówce) tak samo jak o stabilnym zarobku. Zwalnianie kogoś przez krs do domu w połowie dnia z racji ze „traffic” jest za mały to była norma, przez co tracisz godziny których nie masz kiedy nadrobić. Wiec przy słabszym miesiącu np sierpień - lipiec ucinają ci polowe twoich godzin i co? Masz polowe mniejsza wypłatę. Nie wspominając o premii (która moze zabrać ci agent gdy uzna ze na nią nie zasługujesz - tak poprostu) 1-2 zł za sprzedana pare butów. No i akcesoria paseczki, torebeczki, skarpetki, perfumy, rajstopy, prawidła, pasty szczoty itp - już wcisnęli do tego sklepu wszystko co sie da. Wszystkie te akcesoria musisz zaproponować klientowi inaczej dostajesz reprymendę od kierownika. Skutek : klient nie ma do ciebie zaufania bo próbujesz mu wcisnąć wszystko co masz w zasięgu wzroku a ty czujesz sie jak byś pracowała na straganie.
Magda

10.11.2022 12:48

Jako, że kończę karierę w Ryłko postanowiłam napisać parę słów. Pracowałam w sklepie w rejonie centralnym i nigdzie nią miałam takich szans na rozwój i dostanie knowhow w sprzedaży jak tu. Bardzo dużo szkoleń. Co prawda za tym też idą wymagania ale ma to pokrycie w złotym na szczęście. Na zespół i kierownictwo nie mogę narzekać bo zarówno moja kierownik regionalna jak i sklepu okazały się cudownymi osobami. Zawsze można było otrzymać od nich wsparcie. Nigdy nie miałam sytuacji, że były problemy o nic. Zasady są proste i jasne, jeśli je trzymasz to masz bardzo dobrze. Wręcz na tamten moment rzeklabym że trafiłam w miejsce idealne. Zespół i energia jaka była to było coś nie do powtórzenia. Co do posiadania dzieci. Kiedy zaszłam w ciążę miałam bardzo wiele wsparcia i naprawdę była droga powrotu. Dużo osób tu pisze przykre rzeczy, których nie miałam okazji doświadczyć pracując w dobry sposób. Bardzo dziękuję za możliwość pracy i nauki a każdemu polecam popracować w Ryłko bo ten etos pracy sprawia, że nie ma problemu by nawet gdzieś indziej pójść na stanowisko wyżej. W firmie można awansować, jeśli się chce dać coś z siebie.
Ania

03.02.2023 22:52

Były zwalniane a regionalny krzywo patrzał jak pracownik okazało się ze był w ciazy odrazu inne podejście kierownik salonu tez wtedy słuchał kogo przyjął niby nie bezpośrednio ale między wierszami można było dużo wyczytać także tu przyszłe matki będą się martwić czy maja do czego wrócić o ile maja umowę o prace i są w tej grupie z „umowami delux xD „
Szalonooka

04.04.2023 11:02

Potwierdzam. Było to dla mnie super doświadczenie jak otrzymałam wypowiedzenie na początku 8 miesiąca ciąży. Do dziś mi to leży na wątrobie. A minęły prawie 4 lata.
Piona

29.03.2023 15:56

Powiem wam, że pracowałam kiedyś u konkurencji i było o wiele gorzej...
bonanza

31.03.2023 10:24

a na jakim stanowisku jesteś?
bonanza

31.03.2023 10:25

krótki staż to znaczy ile?
Salsa

08.03.2023 20:38

W każdym sklepie będą te same zasady panowały co do ubioru, przerw, grafiku itp.?
mirabelka

20.03.2023 11:50

czy bardziej o dopasowanie godzin już konkretnie do twoich dyspozycji?
sylwia

23.03.2023 20:17

a właśnie jak z tym układaniem grafików, ile wcześniej się składa dyspozycje?
rylkoopinie

22.03.2023 23:41

Jeśli lubisz prace na wynikach i bycie pod stała presja i obserwacja to zdecydowanie jest to praca dla ciebie. Codzienne gonienie za sprzedażą, wciskanie ludziom torebek perfum prawidel kremów na sile, bo inaczej szykuje się pouczenie ze strony kierownika przy wszystkich pracownikach na zmianie (delikatnie ujmując). Jeśli nic się nie dzieje trzeba jak słup soli stać przy wejściu. Zmiana jest w dużej mierze stresująca i męcząca. Jest tez częsta rotacja pracowników, przynajmniej w salonie w którym pracowałam, co daje do myślenia. to praca dla ludzi o bardzo bardzo mocnych nerwach i dobrej kondycji, niezle się można zmęczyć. Reasumując uważam, ze mimo ze firma zapewnia dodatki do podstawy, ta praca zwyczajnie nie jest tego warta. Na pewno nie jest dla osób bez doświadczenia w sprzedaży, które szukają pracy dodatkowej, bo ona pochlania cię w całości
Sant

22.03.2023 15:17

na produkcji nie ma wymagań jakiś szczególnych to gdzie się szyje itd?
Gaalia

08.11.2022 10:07

Na olx widzę ofertę pracy na kierownika salonu ale są wymienione dwa sklepy, ogarniał ktoś z was kiedyś zarządzanie dwoma sklepami? jak to działa?
Klaudia

27.02.2023 22:49

Chyba sobie nie radziłaś na tym stanowisku haha
Agent

06.03.2023 21:30

Pierwsze słyszę ze krs sam zmienia grafiki - u nas nie tego nie było
Lila

06.02.2023 14:38

długo zajmuje przeszkolenie nowego sprzedawcy do pracy? bo rozumiem, że trzeba znać wszystkie produkty itp itd. dużo tego jest?
Klaudia

27.02.2023 22:42

U nas szkolenie trwa około tygodnia/półtora. Najpierw wiedza produktowa kilka godzin a później obsługa klienta i w trakcie pracy uczysz się wszystkiego po kolei. Jeżeli łapiesz szybko to wystarczy Ci chwila na ogarnięcie, jeżeli przyswajasz wiedzę trochę dłużej to już zależy od Ciebie :) Indywidualna sprawa.
Assiaa

28.02.2023 18:17

czyli wszystko w ramach godzin pracy i normalnie płatne tak?

Zostaw merytoryczną opinię o Ryłko Sp. z o.o.