GTI Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 145 ocen.

Opinie o GTI Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTI Sp. z o.o.

adrianozzz

Czy w tej firmie dorzucanie nowego numeru i telefonu, bez zgody i akceptacji firmy - jest na porzadku dziennym? Czy to jest poscig za prowizjami? Prosze o informacje o szczegoly, bo zamierzam zglosic sprawe na policje i opisac cale zjawisko w sieci.

adrianozzz
@adrianozzz 07.12.2017 11:23
Czy w tej firmie dorzucanie nowego numeru i telefonu, bez zgody i akceptacji firmy - jest na porzadku dziennym? Czy to jest po...

Poprosze o szczegoly na finansozerca@gmail.com Zbieram materialy.

Poszkodowany

Szanowni, zostałem w bardzo zły sposób potraktowany przez spółkę GTI. Na kanwie tego złego podejścia założyłem sprawę o odszkodowanie m. in. za niewypłacenie mi pieniędzy za tzw. konkursy sprzedażowe, zatrudnianie na umowę zlecenie oraz mobbing w miejscu pracy. Jeśli ktoś z was chciałby podzielić się informacjami, bo może Wy też nie otrzymaliście pieniędzy, które wam się należały, albo wasz MWS doprowadził was do załamania nerwowego lub w inny sposób doświadczyliście czegoś złego od firmy GTI napiszcie do mnie na skrzynkę sprawagti@wp.pl będę wdzięczny za wszystkie maile.

Martyna
@Poszkodowany 17.09.2017 21:31
Szanowni, zostałem w bardzo zły sposób potraktowany przez spółkę GTI. Na kanwie tego złego podejścia założyłem sprawę o odsz...

Ja też napisałam, sprawdz

J
@Martyna 21.11.2017 20:42
Ja też napisałam, sprawdz

Trochę widać nas tu jest

Martyna

Trzymajcie się z daleka od tej firmy, pracowałam tam półtora roku, miałam przyjemność pracować w trzech salonach. Nie będę pisać o współpracownikach bo to był jedyny plus, ale niestety minusów jest więcej. Ciągłe parcie na realizację celów, które z miesiąca na miesiąc są coraz większe, nierealne do zrealizowania, ciągłe tłumaczenie się dlaczego nie ma sprzedaży, a raczej wciskania ludziom podstępem na siłę produktów Orange! Bez kłamstwa, oszustwa i kombinowania celu nie zrobisz. Druga sprawa - chyba niektórzy kierownicy w tej firmie mają specjalne przywileje i mogą kraść premie swoich konsultantów, przez kilka miesięcy otrzymałam może 200 zł premii, potem się dowiedziałam że kierownik salonu zabierał wszystko dla siebie. Kiedy już postanowiłam się zwolnić pracowałam w innym salonie, z innym kierownikiem, salon miał potencjał i sprzedaż w miesiącu wrześniu bardzo dobrą, ja też miałam dobrą sprzedaż, kierownik mówił że oczywiście wszystkie premie które mi się należą dostanę mimo tego że się zwalniam, i co się stało? Oczywiście obiecanej premii NIE MA, informacja od Kadr - jeżeli ktoś się zwalnia, premia mu nie przysługuje, to jest PARANOJA! Nie zatrudniajcie się tam, chyba że lubicie pracować w (usunięte przez administratora) i mało zarabiać!

anonymous
@Martyna 21.11.2017 20:40
Trzymajcie się z daleka od tej firmy, pracowałam tam półtora roku, miałam przyjemność pracować w trzech salonach. Nie będę pisa...

Też jestem na wypowiedzeniu . Jeszcze kilka dni. I też slyszalam ,że zwalniając sie nie otrzymasz nic za miesiąc poprzedzający dramat. Cieszę się , że odchodzę z tego cyrku na kółkach.

Smerfetka ;)

Moi drodzy jeśli chodzi o firmę GTI to działają sprzecznie z prawem Polskim. Nie stosują się do przepisów kodeksu pracy. Nie szanują konsultantów. Nie oferują szkoleń. Jak na każdą firmę przytalo w branży telekomunikacyjnej pracownik ma wyrabiać plan i ciśnienie na to jest - naturalna rzeczą. Ale nie mają rekruterow. Zatrudniają ludzi na zasadzie... chodź tu baranku wykorzystany Cię teraz troszkę. Porobisz teraz dla nas jak największą kaske i pod nadzorem kierownika który sam jest nekany codziennymi godzinnymi telekonferencjami masz oszukiwać, kombinować tak żeby prezes zarobił jak najwięcej. Regionalni podczas kontrol imituja kontrolę przymykajac na wszystko oko jeśli słupki się zgadzają. A to wszystko pod czujnym okiem Orange Polska. Masę skarg już wpłynęło od klientów ze im wcisneli konta bankowe, dodatkowe internety, wyższy abonamet, nie powiedzieli a to niby przez przypadek o opłacie aktywacyjnego. Słowa mojego byłego kierownika.. Nie musisz kłamać wystarczy że nie powiesz całej prawdy..nie wiesz jak to się robi?.. kto Ci to udowodni.. przecież baran podpisał umowę. A 3 dni po tym jak poszłam na dywanik bo wedlog niego niepotrzebnie klienta o wszystkim informuje i trace czas ( zaznaczając ze robiłam wszystko wedlog procedur orange i miałam bardzo dobre wyniki sprzedażowe ale dla gti to za mało.. Nie bylam oszustem tak jak ani więc się już nie chceli ze mną bawic) w trakcie pracy ostatniego dnia umowy beszczelnie zostałam poinformowana ze nie przedłużają mi umowy i ze mam oddać wszystkie rzeczy oraz oczywiście się pospieszyć bo kierownik nie ma czasu. Nie otrzymlam ekwiwalentu ani świadectwa pracy. Oto całą historią o GIT ;) Sama marke Orange bardzo sobie chfale swietna polityka firmy i oferty sierowane w strone klientow tylko nie rozumiem czemu tak nierostropnie pozwalaja swojemu partnerowi robić takie machloje.. to działa na szkode firmy.. szarganie marki i utratę klientów.. niepojęte... Pozdrawiam Miłego dnia ;)

Ss

Nie wiem skąd tutaj tyle negatywnych komentarzy. Pracuje od roku w salonie pod GTI. Po trzech miesiącach otrzymałam umowę o pracę. To jest korporacja Takie są uroki korporacji. Są plany do wyrobienia i jest też nacisk. Ale o to chodzi ktoś nad nami jest i pilnuje co sprzedawać bo to jest dla niego kasa jak i dla nas. Szkolenia są na wysokim poziomie. Można dobrze zarobić. Nie każdy się nadaje do tej pracy. Jak ktoś ma dryg to dobrze zarobi. Owszem są też takie rzeczy jak tajemniczy klient i jak się nie zaliczy rutyny sprzedażowej to mogą 500 zł zabrać. Jest kilka rzeczy za co mogą kasę odliczyć. Są plusy i minusy. Jak jesteś dobrym, świadomym, sprzedawcą to jest dobra wypłata i masz umowę o pracę U mnie dziewczyny po kilka lat pracują pod GTI. Więc jak czytam takie negatywne to wydaje mi się że piszą to słabi sprzedawcy. Pozdrawiam serdecznie

Ali

Czy są tu osoby, którym pracowało się źle w GTI i chciałyby o tym opowiedzieć?

Paweł Socha xD
@Ali 16.05.2017 20:09
Czy są tu osoby, którym pracowało się źle w GTI i chciałyby o tym opowiedzieć?

Są są!

kilo

Bez przesady. Piszecie jakby to była najgorsza praca na świecie. Wiadomo, że nauka wszystkich ofert wymaga czasu i jest trudna, ale pamiętam takie konkursy, w których wygrywało się po 300 zł lub 400 zł dodatkowo. Byli i tacy co zgarniali 1500 zł z jednego konkursu, a jest ich zawsze kilka miesięcznie. Fajni ludzie, praca dla ludzi wytrwałych i takich którym chce się pracować. Wtedy jest kasa.

Paweł socha xD
@kilo 12.11.2016 15:12
Bez przesady. Piszecie jakby to była najgorsza praca na świecie. Wiadomo, że nauka wszystkich ofert wymaga czasu i jest trudna...

Ehe pracuje od roku..konkursy to mit o ktorym sie mowi...a i tak mimo spełnienia warunków nie dostajesz... A to moj orange za malo a to nps.. I tym podobne tna prowizje ... Kasa coraz mniejsza, plany coraz wyższe... Nie polecam chyba ze sie jest desperatem ..

ehe

Dla mnie najważniejsza jest i tak bieżąca atmosfera wśród pracownikow, bo dbanie o prawidłow estosunki z pracownikami znacznie umila zatrudnienie i można mowić o sukcesie całej firmy. A socjale jakie?

M

Pracowałam również w tej firmie, wiecznie ginely pieniądze z kasetki. Pani kierownik nikogo nie oskarżyła, ale zawsze jak się pojawiała to byly braki w kasie, Policji tez nie chciała wzywać. Z calym szacunkiem, ale pracowalam w różnych firmach i takich cyrkòw nie bylo. Nie będę komuś udowadniać swojej niewinności, bo to żenujące. Wiec się zwolniłam i szczerze to koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi lata co o mnie myślą.

zuzia samo zło

pracuje jakieś 2 tygodnie może z 5 dni byłam pod "opieką " starszego pracownika ( rejestracja kart i wyjaśnianie faktur przez infolinie albo kawka na zapleczu i gadanie o d*pie maryni)...i uwaga mam znać całą ofertę i już umowy podpisywać ... owszem suchą ofertę ogarniam, wprowadzać w system też ale wszelkie rabaty, dodatki to już nieporozumienie... atmosfera w pracy ok ale wymagania ... znaj wszelkie połączenia stacjonarek, mobili, klient indywidualny/biznesowy ... co innego jak ktoś za Tobą stoi i pomaga przy klepaniu oferty a co innego- masz tu pierdyliard kartek i się ucz ...no błagam jak ? jak co 2 zdanie to jakich o świetnych ofert nie ma Orange... żenada

Aprol

Byłam tam rok. Nie można nazwać tego pracą, co prawda to była moja pierwsze praca, ale mam wrażenie, że każda inna po zmianie jest lepsza, dużo lepsza.

onet

Stawki to maja akurat najlepsze ze wszystkich agentów...

Oczekujący

Ja tam czekam na telefon z HR już półtorej tygodnia, chyba się nie doczekam... niby miał być kontakt do 3 dni...

xcv
@Oczekujący 14.07.2016 10:12
Ja tam czekam na telefon z HR już półtorej tygodnia, chyba się nie doczekam... niby miał być kontakt do 3 dni......

nie masz czego żałować... firma dno, kompletna ignorancja oraz brak szacunku dla parownika. Płacą najgorsze pieniądze jako partner Orange..

d

Witam wybieram się na rozmowę na kieronika salonu orange do GTI. Jak wyglądają realne zarobki i czy gra jest warta świeczki? Jakieś rzetelne info zwrotne? A może ktoś zna szczegóły rozmowy kwalifikacyjnej? Pytania? scenki?

Ktosik

Nie żałuje pracy, jednak nigdy nie chce tam wrócić, zawszę jednak będzie dużo ciekawych wspomnień. Teraz to wszystko stało się zabawne. Dzięki tej pracy można doceniać inna i mieć porównanie. Z roku na rok co raz gorzej. Rotacja pracownikow ogromna, ciagle zmiany. Bardzo skomplikowane warunki wynagrodzenia, można się ich uczyć latami. Częste wyjazdy, długie rozmowy przed/po pracy. Jedyny plus - dużo szkoleń, organizowanych przez Orange - pozostałych więcej ale cieżko nazwać je szkoleniami. Nie mogę polecić, traktowac jako ostateczność. Wolę nie wchodzić w szczegóły.

Były pracownik

Miałem okazje pracować w GTI i nie polecam nikomu.Obietnice coraz to lepszych zarobków i umowy o pracę a tak naprawdę cały czas umowa zlecenie, nawet podstawowa wypłata była problemem nigdy nie wiedziałeś ile dostaniesz na koniec miesiąca (czy tyle ile wynosi czy mniej)o prowizjach od umów nie ma co mówić.Obiecują kwoty 900-1500zł dodatkowo do wypłaty na co czekasz nawet i 2 miesiące po czym wpływa Ci na konto ktowa 50 zł i tłumaczenie że jednak nie wykonałeś celu miesięcznego,gdzie wszystko było spełnione ponad 100% jak pracować to w Orange nie w jakiejś sieci partnerskiej !

Klient

Sprzedaż sprzedażą ale wciskanie klientom czegoś czego nie chcą to niepoważne podejście do interesu. Do sprzedawanie usług do przedłużenia bo jak się nie weźmie to nie można przedłużyć . W firmie występuje koleżeństwo. Tylko kierownik dostaje premię z pracowników. Kierownik powinien zajmować się swoimi sprawami a nie sprzedawać i zabierać premię sprzedawcą. Może kiedyś w tej firmie z tego co się czyta polepszy sytuacja dla zwykłych sprzedawców bez których ta firma by nie działała bo to w końcu oni są na pierwszym polu w kontakcie z klientem. Morał taki zakładając nie ważne jaki biznes traktuj swoich pracowników tak jak sam chciałbyś być traktowany.

ktoś

Jeżeli lubicie otrzymywać wynagrodzenie na poziomie kasjera w Biedronce i cenicie sobie (usunięte przez administratora) z górnej półki, jest to praca marzeń. Prawda jest taka, że w GTI zatrudniają się osoby, które chcą zdobyć cenne doświadczenie do CV i zacząć pracować w normalnej firmie. Na porządku dziennym jest tutaj wstrzymywanie premii, skubanie z kasy i szantaż. Jeśli ktoś nie zauważył, to jest ogromna rotacja w tej firmie, nawet u góry. GTI niechętnie dzieli się kasą ze swoimi pracownikami, bo wtedy prezesura musiałaby wynająć cztero zamiast pięciogwiazdkowy hotel na firmowe imprezy. Jeszcze nie daj bóg jakieś tańsze whisky. Pozdrawiam.

mario

Nie polecam. Straszny chaos dla wykwalifikowanych pracowników. Kasa bardzo mała jak za taki wyścig szczurów. Dodatkowo wprowadzają z opóźnieniem etyczne OPL. Kadra zarządzającą wyższego stopnia słaba.z jednym wyjątkiem. HR słaby. Regionalni menedżerowie zależy.... 2 na poziomie zach. Pomorskie i warszawa reszta przeciętni. Nie polecam

Marcin

Zgadzam się z opinią menedżer do poważnej firmy. Takie bzdury jak nam każą tu robić to już przesada. Mamy gonić wynik a nie tanią biurokracja się zajmować. Kierownik w dużym mieście jak robi plany trójkę z palcem w nosie zarobi. Sprzedawca powyżej dwójki też zarobi. Z tym hr to przesada to tylko i aż nieogarnieta Ba...a :) :) władca teorii :) firma w stylu polski bałagan czyli udajemy zachód :) polecam na start poważnym i wykwalifikowanym dziękujemy.

Ania menager premium

Kasa dobra, jak robi się plany. Atmosfera w salonach raczej dobra. Wszystko zależy od przełożonych. Napewno słaby hr Pani Ba..a nawet pytań nie zadaje ze zrozumieniem a jest druga po Pawełka w tej firmie :) ilu świetnych ludzi nie zatrudniła ta firma to tylko ona wie.... no ale polecam na start jak ta "panią" przejdziecie . Jak na agenta orange to płacą najwyższe podstawy. Kierownik Salonu i sprzedawca polecam . Dobrych menadżerów zapraszam do poważnych firm.

radca prawny

Jak się podpisuje umowę, to się ją najpierw czyta. A potem wielki płacz klienci cebulaki od siedmiu boleści anafalbeci.

orange
@radca prawny 14.04.2015 18:36
Jak się podpisuje umowę, to się ją najpierw czyta. A potem wielki płacz klienci cebulaki od siedmiu boleści anafalbeci....

pracuję w orange i wiem jak robimy radco biedny w ciula ludzi Cebulakiem sam jesteś palancie

radca prawny
@orange 17.04.2015 03:30
pracuję w orange i wiem jak robimy radco biedny w ciula ludzi Cebulakiem sam jesteś palancie

Jak robisz ludzi w ciula, to znaczy, że jesteś skończonym dupkiem. Z jakiego salonu jesteś to chętnie pogadam z Twoim przełożonym kogo zatrudnia. Trzeba też ostrzec klientów przed takim oszustem jak Ty.

kasia

patologia tam jest banda oszustow nigdy więcej orange złodziejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MIRO

TAK ZROBIŁO MNIE ORANGE PIERZYNKA I WOLINSKI PODLI DORADCY OSZUSCI Z KLIENTA BIZNESOWEGO SZOK I NIEDOWIERZANIE CO W TYM BAGNIE SIĘ ROBI ALE I NA NICH BAT SIE ZNAJDZIE

naszczęście już był pracownik

Nie polecam pracy w tej firmie nikomu! Firma nie szanuje swoich pracowników, jeśli masz dobry miesiąc i sprzedajesz jest ok, ale jeśli zdarzy Ci się gorszy miesiąc jesteś strasznie męczony przez MWS, RKS, DWS dlaczego nie sprzedajesz? nikogo nie interesuje to że w salonie np nie było Klientów. Każą kłamać Klientów i najlepiej jak Klient przedłuża umowę to wciskać mu jeszcze dodatkowe 5 usług na raz. Jeśli coś dotyczy Twojej osoby czy salonu to "góra" robi wszystko za Twoimi plecami a Ty dowiadujesz się na samym końcu co się z Tobą stanie nawet jeśli dzwonić do menagera czy piszesz mu maile to nie odpisuje. Jeśli lubisz żyć w stresie i chodzić do pracy z niechęcią to ta praca jest dla Ciebie :D

nowy

pracuje od niedawna i na tą chwile ok. czytałem tu opinie i miałem obawy, ale serio ludzie fajni. fakt trzeba sporo się nauczyć, ale bardzo pomagają. chyba zagrzeję tu miejsce na dłużej :)

xyz

Firma DNO. Najniższa krajowa konkursy nie do osiągnięcia, prowizja również:):)co Tobie dadzą to zabiorą:)Najlepsi są RKS i DRS nie znają oferty, a mądrzą się:)Najlepiej zarabiają w centrali za nieróbstwo:) Nie dość, że jest masa problematycznych klientów to i tysiące maili od mało kompetentnych ludzi. Centrala non stop jeździ po konferencjach zamiast dać pracownikom:)Dlaczego tak dużo jest ofert pracy:)Bo ludzie odchodzą, nikt nie chce być poniżany i pracować za takie pieniądze!!!Powinni zacząć zwolnienia od centrali. Nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi.Dobrze, ze już tam nie pracuje:)

byly pracownik

Zgadzam sie, sami oszusci banda zlodzieji, ktora ma na wszystko chaczk. Niby mozna dorobic konkursy- a takie wymagania ze nikt nie jest w stanie tego zrobic bo nie daj Boze 1 osoba w zespole ma gorsze wyniki, placa za kontrakty ale jak klient nie zaplaci rachunku w terminie albo zmieni promocje to kradna z twojej wyplaty(masakra), wieczny mobing, wyscig szczorow, pracownikow maja za debili, a klientow kaza klamac i robic z siebie durnua na kazdym kroku. Biedni pracownicy i klienci.

nowy

pracowalem tam przez dluzszy okres czasu, niestety mobbing tam jest straszny. kierownik salonu byl w porzadku, lecz ci co sa wyzej byli straszni. placa minimalna, wiec jesli nie zrobisz duzo umow, rat itp to straszna lipa, a gdy juz masz zrobione tyle ze wyplata cie bd mogla satysfakcjonowac to daja ci tajemniczego klienta ktory wie ze nie mozesz go zaliczyc, a to wiaze sie z kara 500zl potrcone z wyplaty i nie wygranie konkursu. straszna firma, ciesze sie ze juz tam nie pracuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

Były Pracownik

na początek umowa zlecenie. kasa zależy od miejsca pracy i ilości godzin w danym miesiącu.

Były Pracownik

Witam wszystkich zainteresowanych pracą oraz informacjami na temat GTI. Wszystkie opinie z bieżącego roku są jak najbardziej słuszne. Najlepsi pracownicy dla tej firmy to ludzie, którzy będą zupełnie nieświadomi, będą na wszystko się zgadzać i przytakiwać. Wynagrodzenie nie jest współmierne do listy obowiązków - miliony rzeczy, lista oczekiwań ogromna, niestety finanse naprawdę kiepskie, nawet z tysiącem konkursów, dodatków itp. Ze strony przełożonych zero pomocy, ciągły mobbing i straszenie. Ogólnie nie polecam. Rekrutacje są ciągle i chyba do każdego miasta- GTI nie potrafi w żaden sposób utrzymać pracowników, cóż taka polityka-ciągle szukają nowych "jeleni". Absolutnie zgadzam się z przedmówcami - praca na krótki czas, na umowę zlecenie i jak największą ilością godzin-idealne rozwiązanie na parę miesięcy, potem na dłuższą metę nie ma co sobie tą firmą głowy zawracać. Nie polecam nikomu.

były kierownik

Po 6 misiącach firma "dochodzi do wniosku" że nie zarabiasz dla firmy tylko odhaczasz 8h i najniższą gwarantowaną ;) i do widzenia ;)

były kierownik

Studentów przede wszystkim ;) ale ludzi, którzy są/będą potulni również. Zgadzasz sie na wyzysk, a często i na mobbing-jesteś "atrakcyjny".jeśli trafisz do salonu w dużym mieście to i nawet zarobisz jeśli jesteś bystry i obrotny w małych miastach raczej nie zawracaj sobie głowy. Algorytm do naliczania wynagrodzenia jest tak skonstruowany, że w małej miejscowości, gdzie rynek często jest nasycony do granic możliwości, zarobisz podstawę. A zarabiając samą podstawę przez 6 miesięcy stajesz się pracownikiem siedzącym 8h i nie starającym się o klienta - i wtedy właśnie pojawia się kolejne ogłoszenie ;)

były kierownik

Ciągle szukają nowych, ponieważ "strategią" firny jest świeża krew średnio co 6 miesięcy i niepotrzebne wydawanie kasy na procesy rekrutacyjne i szkolenie nowych pracowników. A nie oszukujmy się-najlepsi są młodzi i niedoświadczeni, bez rozeznania na rynku, bez doświadczenia z cwanymi pracodawcami, którzy długo będą dawać robić sie w balona i wykorzystywać na każdym kroku. Ludzie z większą wiedzą, a nie daj Boże potrafiący pokazać błąd, mający kreatywne (czyt.lepsze od zwierzchników) pomysły - są dla firmy WYBITNIE niewygodni. Paradoks taki... ;)

Etat

Ps. Konkurs goni konkurs i można wygrać druga pensje ,wystarczy dobrze czytać regulaminy. Do tego co miesiąc można dostać bonus. Orange co chwila organizuje bezpłatne szkolenia i warsztaty. Kto chce sie uczyć i zarabiać ten to dostanie.

Szanowny Pan Konsultant Orange
@miro 28.03.2015 17:15
konsultanci na prochach i bardzo dobrze ze was ludzie gnębia mają za co prostaki z orange zgnijecie od klamst ludzie was...

Miro, sam jesteś prostakiem skoro tak się o ludziach wypowiadasz. Jak się nie czyta, co się podpisuje to takie mamy potem efekty. Miej pretensje tylko do siebie buraku.

oszukany
@Szanowny Pan Konsultant Orange 30.03.2015 12:01
Miro, sam jesteś prostakiem skoro tak się o ludziach wypowiadasz. Jak się nie czyta, co się podpisuje to takie mamy potem efekt...

szkoda mi cię biedny konsultantu biedaku szkoda ze w takim szambie grzebierz się pajacu

Etat

Pracowałem u kilku agentów i tu są największe zarobki. Fakt wymagają bardzo, ale dzięki temu zarabiam.

kiedyś zadowolony z gti

(usunięte przez administratora) kiedyś (klika lat wstecz) mieli inne podejście do pracownika a teraz wszystko na nie. Pokazują jacy to oni są ważni. Niektórym od władzy się już poprzewracało w ich chorych główkach. Trzeba zmienić pracę bo tu choroby psychicznej się nabawię.

kierowiczka

Porażka, wymagania nie z tej ziemi(usunięte przez administratora) brak szacunku ze strony przełożonych. Nikomu nie polecam!!!!

Mariusz

Od roku mieszkamy w naszym pierwszym mieszkaniu , cicha spokojna lokalizacja , jesteśmy zadowoleni .

ph

Witam również potwierdzam opinie moich przedmówców co do szykanowania Pracowników to 100% prawda zero wsparcia tylko mało mało praca w tej firmie to jedna wielka porażka nie polecam !!!!!!!

kto jak nie ja
@ph 09.04.2014 09:05
Witam również potwierdzam opinie moich przedmówców co do szykanowania Pracowników to 100% prawda zero wsparcia tylko mało mało...

Jeśli lubisz mobbing "gno*enie" i ucinanie premii przy każdej najmniejszej okazji, gti z pewnością jest dla Ciebie. Firma zdecydowanie niefair, rozumiem plany i parcie na sprzedaż - niestety to jest wszędzie, ale ta firma zdecydowanie nie szanuje pracowników. Nigdy nie dostaniesz obiecanych z góry pieniędzy, zawsze kruczek, haczyk który pozwoli im Cię okroić. Większość pracowników to pracownicy z tzw "łapanki", co za tym idzie kierownictwo też. Co rok, dwa całkowita wymiana kadry (na życzenie kadry bądź nie) i na rachu ciachu kogoś trzeba,więc kwalifikacje się nie liczą, stąd wszechobecny mobbing, masa nadgodzin, zastraszanie ludzi i NOTORYCZNE łamanie kodeksu pracy. Można wytrzymać, jestem tego przykładem, ale widzę co się dzieje gdzie indziej, taki stres i zero życia - nie za te pieniądze.

pytam

Czy ktoś się orientuje, dlaczego ciągle pojawiają się ogłoszenia dotyczące wolnych miejsc w salonach w wielkopolsce ?

denny

Praca w salonie GTI . . . No cóż ... największemu wrogowi bym nie polecił. Pracowałem ponad pół roku, miałem niezłe wyniki ale moja umowa nie została przedłużona a dowiedziałem się o tym w ostatnim dniu wygaśnięcia umowy. Wiem że pracodawca nie ma obowiązku informowania wcześniej o przedłużeniu lub nie przedłużeniu umowy ale wymaga tego kultura dobrej firmy, a firma GTI nie jest dobrą firmą. (usunięte przez administratora), niesamowite ciśnienie, niezliczona ilość szkoleń, różnego rodzaju kontrole, praca tak naprawdę po 9 godz. dziennie i beznadziejna pensja. Jeżeli chce być ktoś poniżany, oszukiwany i żyć w ciągłym stresie to może spróbować swoich sił w salonie GTI. Tylko po co? Życie jest zbyt krótkie . . .

?

była - 2013-07-14 19:50:36 Z roku na rok coraz gorzej, kluczowi pracownicy już zaczęli odchodzić... - odradzam.Dokladnie... pracowalam w jednym z bydgoskich salonów. .. mobbing na porządku dziennym, ciagle szukanie, wyścig szczurów, niezdrowa atmosfera wprowadzana przez koordynatorke iwone p .. firma postępuje bardzo nieuczciwie wobec swoich pracowników którzy i tak juz maja zszarpane nerwy przez ta pracę. .. gdy mi się konczyla umowa byłam zapewniana ze będę miala ja przedluzona a tymczasem te mendy szukaly juz pracownika na moje miejsce... o tym ze nie przedluzaja mi umowy dowiedziałam się ostatniego dnia... teraz ta sama sytuacja powtarza sie w przypadku mojej koleżanki co dowodzi temu ze jest to stała metoda stosowana przez tych oszustów. Tak dzieje sie w bydgoszczy dzieki nie zrównoważonej psychicznie koordynatorki. Praca w firmie gti jest idealna dla osób ktore uwielbiają byc ponizane, mobbingowane, mają niską samoocwne i generalnie są masochistami....

była

Z roku na rok coraz gorzej, kluczowi pracownicy już zaczęli odchodzić... - odradzam.

Konsultant
@była 14.07.2013 19:50
Z roku na rok coraz gorzej, kluczowi pracownicy już zaczęli odchodzić... - odradzam.

Ja pracuje już 4 lata w salonie i z roku na rok coraz wiecej zarabiam, widzę tu opinie ludzi którzy pracowali około 6 miesięcy , czyli tych ktorzy nie chcieli tak na prawdę pracować, nikt nie płaci za nic nie robienie a kazda praca ma swoja specyfikę , ale dzięki zaangażowaniu i wysokich zarabkach moglem wyjść na prostą.

zasmucona

No właśnie dobre pytanie \\\"co się stało z ta firma \\\" ??!! Pracowałam w niej do 2007 roku , musiałam odejśc z ciężkim sercem z powodu spraw rodzinnych .Uwielbiałam ta prace, czułam się spełniona i dowartościowana.Na poczatku kariery byłam konsultantem ,po 3 latach pracy awansowałam na kiero franczyzy . Teraz czytam te wszystkie komentarze i nie wiem co myslec .... chciałam składac swoja aplikację,poniewaz w moim mieście zwolniło się stanowisko i teraz sama nie wiem......

W.

Ja pracowałam od kwietnia i niedawno rzuciłam wypowiedzenie. Dlaczego? Kierownik. Byłoby wszystko idealnie gdyby nie on. Jeżeli chodzi o pensję ja byłam zadowolona, szczególnie, że GTI daje zarobić chociażby na samych konkursach, ale do tego trzeba być w dobrze sprzedającym salonie i z ludźmi potrafiącymi kombinować, bo inaczej o o kasie można tylko pomarzyć. Mi udało się trafić do takiego salonu, jednak Kiero przesadzał, więc się zwolniłam. Jeżeli chodzi o szkolenia to brak jakichkolwiek. Wkurzało mnie to, bo GTI woli zorganizować piątą w tym roku konferencję z popijawą dla góry łącznie z kierownikami, a o konsultantach zapomina, a szkoda. To tyle.

Szał

gti - 2010-08-08 10:24:35 Czytam, to co piszecie i poniekąd sie zgadzam z Wami, ale nie do końca. Z tego co sie czyta to większość z Was pracuje w punktach ap i tam tak faktycznie jest, ja pracowałam w salonie franczyzowym tej firmowy i nie było żle z wypłatą i napewno dostawałam więcej niż kasjerki w supermaketach,a podstawy miałam wiele więcej niż 1400 brutto.W moim przypadku plany z GTI były tylko minimalnie wieksze.Czy ktoś może próbował podjąć współpracę z firmą GTI jako Suba agent? byłbym zainteresowany ale nie wiem jak to wygląda - będę zobowiązany za opinię

Insider

Spychologia wszelakich zadań i odpowiedzialności, notoryczne straszenie konsekwencjami finansowymi i kadrowymi pełna odpowiedzialność finansowa . Pensja 1200 zł. musisz się prosić o swoje pieniądze, o prowizji zapomnij. Brak szkoleń zerowe możliwości rozwoju, potężna rotacja brak wsparcia merytorycznego i praktycznego, "motywacja" kijem

hahahahaha.....

"Też nie rozumien opinii. Pracuję od 1,5 roku. Moja ostatnia wyplata wyniosła 3000 zł z konkursem. Podstawa podstawą, ale jest mnóstwo różnych innych rzeczy dzięki którym można zarobić fajne pieniązki. Trzeba chcieć i sprzedawac a nie narzekać. W każdej firmie bedzie coś komuś nie pasowało. Osobiśćie nie narzekam. Na kasie w sklepei nie dostanę 2 tysięcy. " Hahahahahahahahahahahahaha

Kaike

Też nie rozumien opinii. Pracuję od 1,5 roku. Moja ostatnia wyplata wyniosła 3000 zł z konkursem. Podstawa podstawą, ale jest mnóstwo różnych innych rzeczy dzięki którym można zarobić fajne pieniązki. Trzeba chcieć i sprzedawac a nie narzekać. W każdej firmie bedzie coś komuś nie pasowało. Osobiśćie nie narzekam. Na kasie w sklepei nie dostanę 2 tysięcy.

Zostaw opinię o GTI Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTI Sp. z o.o.