GTI Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 151 ocen.

GTI Sp. z o.o.
2151

Opinie o GTI Sp. z o.o.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTI Sp. z o.o.

Edyta

@Remik Miałeś może styczność z firmą GTI? Mógłbyś rozwinąć swoją myśl i podzielić się z nami swoją opinią na temat pracy i atmosfery w tej firmie?

Remik

Może idealna firma nie jest ale chyba ostro przesadzacie z tym narzekaniem

Mariusz
@Remik 24.04.2018 21:45

Skoro konsultanci masowo uciekają do salonów firmowych to jest kiepsko :)

Chętny do pracy

Może czasami w celu utrzymania wysokiego poziomu firma musi pilnować pracy, jakości !!

RWS
@Chętny do pracy 22.03.2018 23:53

Ludzi do pracy zachęca się wysokimi prowizjami (których tam nie ma) a nie mobbingiem. Dlatego GTI ssie oporowo.

Typ Wysoce Konwergentny

GTI w Warszawie się zwija, a nie rozwija. Najpierw sprzedali salon w Wawrze robiąc z niego subagenta. Teraz zlikwidowali salon-ruinę w CH Reduta. Została im w Warszawie tylko Jubilerska na Grochowie. Ogólnie kibel i gó**o po pas. ODRADZAM!

never again

Pracowałem rok - najgorszy z wszystkich agentów Orange Polska. Salon partnerski to już całkowite dno. Brak szacunku dla pracownika i wykonywanej przez niego pracy, ciągła rotacja ludzi, co działa i na zespół i na klientów. Ciągłe pretensje, nawet przy dobrych wynikach. Małe wsparcie ze strony MWS, który nie zwraca uwagi na to co dzieje się w podległych salonach. Jednym słowem - dramat, w porównaniu z innymi agentami porażka. Dziwie się że to największy partner Orange.

praca

Pracowałem w salonie GTI rok temu na stanowisku kierownika. Powiem tak, pracowałem w wielu firmach też telekomunikacyjnych. Tak złego podejścia menagerów do pracowników nie widziałem nigdzie. Dziwić się że jest rotacja pracowników jak traktują pracownika jak śmiecia.

gosc

a co dokładnie robi pracodawca? możesz przytoczyć

Meggy

Czy zaglądają tu osoby z salonów potelkomowych?

Po-telkomowiec
@Meggy 19.12.2017 19:29

Nie nie nie, zrobił się kołchoz a wszechobecny jest brak szacunku do pracownika. Na takie coś nigdy wcześniej nie trafiłem. Oszustwo na każdym kroku. Ustalisz coś, myślisz że wszystko jest ok a jak przychodzi co do czego to słyszysz: Czy użyłem słowa "obiecuję"?. Jakaś dziecinada na kółkach. Menago myślą, że są Bogami i poza kilkoma osobami, którym liżą to i owo, okazują absolutny brak szacunku, jesteś nikim i nie wiesz kiedy potraktuje Cię jak rzecz. Czekam niecierpliwie aż tym, dla których teraz są mili (bo potrzebują zaangażowania i zachowują się jak hieny) powinie się nóżka i dostana na głowę wiadro. Jest jeszcze paru naiwniaków, głownie tych, którzy wcześniej pracowali dla GTI, poczekajcie, poczekajcie... Telkomowcy przecierają oczy ze zdziwienia, że pracodawca może takie rzeczy wyprawiać..!

Gość

Praca w sprzedaży nie jest dla każdego. Nie można na pracodawcę powiedzieć złego słowa. Jest cieżko wszędzie gdzie sa plany sprzedażowe. zawsze można iść do supermarketu na kase ...

Mateusz

Witam, pracowalem w salonie gti prawie 2 lata. Dużym plusem są wspolpracownicy. Jezeli chodzi o ciśnienie na sprzedaż - takie są uroki pracy w sprzedaży :) czy to bank czy salon, kiero zawsze będzie wymagal wykonania planu. Niestety prowizji kiepskie w porównaniu do wymagań jakie mam stawia firma. Balagan na szczeblu koordynatorow i ogromna rotacja pracownikow. Jezeli jestes dobrym handlowcem uciekaj do salonu firmowego :) gti nie da sie Tobie dobrze zarobić.

Zbynio

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

Expert Orange Open
@Zbynio 18.01.2018 19:28

Daj sobie spokój z tym kieratem.

Ss

Nie wiem skąd tutaj tyle negatywnych komentarzy. Pracuje od roku w salonie pod GTI. Po trzech miesiącach otrzymałam umowę o pracę. To jest korporacja Takie są uroki korporacji. Są plany do wyrobienia i jest też nacisk. Ale o to chodzi ktoś nad nami jest i pilnuje co sprzedawać bo to jest dla niego kasa jak i dla nas. Szkolenia są na wysokim poziomie. Można dobrze zarobić. Nie każdy się nadaje do tej pracy. Jak ktoś ma dryg to dobrze zarobi. Owszem są też takie rzeczy jak tajemniczy klient i jak się nie zaliczy rutyny sprzedażowej to mogą 500 zł zabrać. Jest kilka rzeczy za co mogą kasę odliczyć. Są plusy i minusy. Jak jesteś dobrym, świadomym, sprzedawcą to jest dobra wypłata i masz umowę o pracę U mnie dziewczyny po kilka lat pracują pod GTI. Więc jak czytam takie negatywne to wydaje mi się że piszą to słabi sprzedawcy. Pozdrawiam serdecznie

asdman
@Ss 26.05.2017 23:30

jedne wielka ściema, na bank pisał to ktoś z kierownictwa

Sprawa gti

Sprawa GTI Widzę, że GTI wysyła informację do adminów Go work o kasowaniu nieprzychylnych, a prawdziwych im informacji. Już nie długo przyjdzie czas zapłaty Państwo Z GTI za wasze wały. Dla przypomnienia jeśli zostaliście oszukani nie zostały wam wypłacone pieniądze pracowaliście na umowę zlecenie piszcie na sprawagti@wp.pl

J
@Sprawa gti 17.12.2017 14:53

mam nadzieję. salon opuściłam końcem listopada. za konkursy nie otrzymałam pieniędzy za miesiąc październik. jedna wielka PORAŻKA nic więcej. To jest taki przyklad...wielu "cudownych" opinii można tu mnożyć na pęczki! (usunięte przez administratora)i nic więcej.

adrianozzz

Czy w tej firmie dorzucanie nowego numeru i telefonu, bez zgody i akceptacji firmy - jest na porzadku dziennym? Czy to jest poscig za prowizjami? Prosze o informacje o szczegoly, bo zamierzam zglosic sprawe na policje i opisac cale zjawisko w sieci.

adrianozzz
@adrianozzz 07.12.2017 11:23

Poprosze o szczegoly na finansozerca@gmail.com Zbieram materialy.

anonim

(usunięte przez administratora)

J
@Martyna 21.11.2017 20:42

Trochę widać nas tu jest

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Też jestem na wypowiedzeniu . Jeszcze kilka dni. I też slyszalam ,że zwalniając sie nie otrzymasz nic za miesiąc poprzedzający dramat. Cieszę się , że odchodzę z tego cyrku na kółkach.

Ali

Czy są tu osoby, którym pracowało się źle w GTI i chciałyby o tym opowiedzieć?

Paweł Socha xD
@Ali 16.05.2017 20:09

Są są!

kilo

Bez przesady. Piszecie jakby to była najgorsza praca na świecie. Wiadomo, że nauka wszystkich ofert wymaga czasu i jest trudna, ale pamiętam takie konkursy, w których wygrywało się po 300 zł lub 400 zł dodatkowo. Byli i tacy co zgarniali 1500 zł z jednego konkursu, a jest ich zawsze kilka miesięcznie. Fajni ludzie, praca dla ludzi wytrwałych i takich którym chce się pracować. Wtedy jest kasa.

Paweł socha xD
@kilo 12.11.2016 15:12

Ehe pracuje od roku..konkursy to mit o ktorym sie mowi...a i tak mimo spełnienia warunków nie dostajesz... A to moj orange za malo a to nps.. I tym podobne tna prowizje ... Kasa coraz mniejsza, plany coraz wyższe... Nie polecam chyba ze sie jest desperatem ..

ehe

Dla mnie najważniejsza jest i tak bieżąca atmosfera wśród pracownikow, bo dbanie o prawidłow estosunki z pracownikami znacznie umila zatrudnienie i można mowić o sukcesie całej firmy. A socjale jakie?

zuzia samo zło

pracuje jakieś 2 tygodnie może z 5 dni byłam pod "opieką " starszego pracownika ( rejestracja kart i wyjaśnianie faktur przez infolinie albo kawka na zapleczu i gadanie o d*pie maryni)...i uwaga mam znać całą ofertę i już umowy podpisywać ... owszem suchą ofertę ogarniam, wprowadzać w system też ale wszelkie rabaty, dodatki to już nieporozumienie... atmosfera w pracy ok ale wymagania ... znaj wszelkie połączenia stacjonarek, mobili, klient indywidualny/biznesowy ... co innego jak ktoś za Tobą stoi i pomaga przy klepaniu oferty a co innego- masz tu pierdyliard kartek i się ucz ...no błagam jak ? jak co 2 zdanie to jakich o świetnych ofert nie ma Orange... żenada

Aprol

Byłam tam rok. Nie można nazwać tego pracą, co prawda to była moja pierwsze praca, ale mam wrażenie, że każda inna po zmianie jest lepsza, dużo lepsza.

onet

Stawki to maja akurat najlepsze ze wszystkich agentów...

Oczekujący

Ja tam czekam na telefon z HR już półtorej tygodnia, chyba się nie doczekam... niby miał być kontakt do 3 dni...

xcv
@Oczekujący 14.07.2016 10:12

nie masz czego żałować... firma dno, kompletna ignorancja oraz brak szacunku dla parownika. Płacą najgorsze pieniądze jako partner Orange..

d

Witam wybieram się na rozmowę na kieronika salonu orange do GTI. Jak wyglądają realne zarobki i czy gra jest warta świeczki? Jakieś rzetelne info zwrotne? A może ktoś zna szczegóły rozmowy kwalifikacyjnej? Pytania? scenki?

Ktosik

Nie żałuje pracy, jednak nigdy nie chce tam wrócić, zawszę jednak będzie dużo ciekawych wspomnień. Teraz to wszystko stało się zabawne. Dzięki tej pracy można doceniać inna i mieć porównanie. Z roku na rok co raz gorzej. Rotacja pracownikow ogromna, ciagle zmiany. Bardzo skomplikowane warunki wynagrodzenia, można się ich uczyć latami. Częste wyjazdy, długie rozmowy przed/po pracy. Jedyny plus - dużo szkoleń, organizowanych przez Orange - pozostałych więcej ale cieżko nazwać je szkoleniami. Nie mogę polecić, traktowac jako ostateczność. Wolę nie wchodzić w szczegóły.

Klient

Sprzedaż sprzedażą ale wciskanie klientom czegoś czego nie chcą to niepoważne podejście do interesu. Do sprzedawanie usług do przedłużenia bo jak się nie weźmie to nie można przedłużyć . W firmie występuje koleżeństwo. Tylko kierownik dostaje premię z pracowników. Kierownik powinien zajmować się swoimi sprawami a nie sprzedawać i zabierać premię sprzedawcą. Może kiedyś w tej firmie z tego co się czyta polepszy sytuacja dla zwykłych sprzedawców bez których ta firma by nie działała bo to w końcu oni są na pierwszym polu w kontakcie z klientem. Morał taki zakładając nie ważne jaki biznes traktuj swoich pracowników tak jak sam chciałbyś być traktowany.

ktoś

Jeżeli lubicie otrzymywać wynagrodzenie na poziomie kasjera w Biedronce i cenicie sobie (usunięte przez administratora) z górnej półki, jest to praca marzeń. Prawda jest taka, że w GTI zatrudniają się osoby, które chcą zdobyć cenne doświadczenie do CV i zacząć pracować w normalnej firmie. Na porządku dziennym jest tutaj wstrzymywanie premii, skubanie z kasy i szantaż. Jeśli ktoś nie zauważył, to jest ogromna rotacja w tej firmie, nawet u góry. GTI niechętnie dzieli się kasą ze swoimi pracownikami, bo wtedy prezesura musiałaby wynająć cztero zamiast pięciogwiazdkowy hotel na firmowe imprezy. Jeszcze nie daj bóg jakieś tańsze whisky. Pozdrawiam.

mario

Nie polecam. Straszny chaos dla wykwalifikowanych pracowników. Kasa bardzo mała jak za taki wyścig szczurów. Dodatkowo wprowadzają z opóźnieniem etyczne OPL. Kadra zarządzającą wyższego stopnia słaba.z jednym wyjątkiem. HR słaby. Regionalni menedżerowie zależy.... 2 na poziomie zach. Pomorskie i warszawa reszta przeciętni. Nie polecam

Marcin

Zgadzam się z opinią menedżer do poważnej firmy. Takie bzdury jak nam każą tu robić to już przesada. Mamy gonić wynik a nie tanią biurokracja się zajmować. Kierownik w dużym mieście jak robi plany trójkę z palcem w nosie zarobi. Sprzedawca powyżej dwójki też zarobi. Z tym hr to przesada to tylko i aż nieogarnieta Ba...a :) :) władca teorii :) firma w stylu polski bałagan czyli udajemy zachód :) polecam na start poważnym i wykwalifikowanym dziękujemy.

Ania menager premium

Kasa dobra, jak robi się plany. Atmosfera w salonach raczej dobra. Wszystko zależy od przełożonych. Napewno słaby hr Pani Ba..a nawet pytań nie zadaje ze zrozumieniem a jest druga po Pawełka w tej firmie :) ilu świetnych ludzi nie zatrudniła ta firma to tylko ona wie.... no ale polecam na start jak ta "panią" przejdziecie . Jak na agenta orange to płacą najwyższe podstawy. Kierownik Salonu i sprzedawca polecam . Dobrych menadżerów zapraszam do poważnych firm.

Zostaw opinię o GTI Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTI Sp. z o.o.