Schneider Electric Polska

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o Schneider Electric Polska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schneider Electric Polska

anonim

Schneider Electric dzieli sie na dwie częsci w Warszawie - cześć Shared Services oraz Komercyjną. Moge sie wypowiedzieć o Shared Services - praca na maks rok-dwa. Zatrudniani sa głownie studenci lub zaraz po studiach, do wykonywania małpiej roboty. Albo praca zbiega sie do typowych słuchawek i obsługi pracowników wewnętrznych (urlopy, rozliczenia podróży, wyjaśnienia finansowe) albo polega ona na bezmyślnym przeklikiwaniu SAPa/Lotusa wg. instrukcji. Szkolenia zbiegają sie jedynie do eLearningów lub przeprowadzanych przez wewnętrznych pracowników, które nie przedstawiaja zadnej wartości w CV. Szkolenia zewnętrzne to rzadkość i zwykle słyszy sie, że nie ma pieniędzy na nie. Korporacyjność rozdmuchana do granic mozliwości - spotkania z managmentem sprowadzają się do ogladania słupków i KPI oraz klaskania bo nie wypada inaczej. Managerowie bujają gdzieś w obłokach, czasami przyjeżdżają wyżej postawione osoby z zagranicy zeby pouśmiechać sie, poklepać po plecach i powiedzieć ze oczywiście wykonujecie wspaniałą robote. Ilosć pracy podczas podczas przeróżnych kampanii czy zamknięc miesiąca jest oczywiście tak duża, że po roku-dwóch każdy decyduje sie na zmianę pracy. Na maile wpada co chwila jakiś spam o bzdurach korpo, które każdy ma gdzieś (to samo pojawia sie potem na ekranach rozwieszonych po biurze). Nie ma co liczyć na podwyzki, są one symboliczne po 50-60zl rocznie (tzw. inflacyjne). Natomiast jednym z niewielu plusów jest 13pensja, pod warunkiem ze ma się umowe o pracy ze Schneiderem, a nie poprzez firmy typu Randstad czy Manpower Awans istnieje tylko na papierze, bardzo rzadko zdarza się w Shared Service możliwość zmiany stanowiska "w góre". Zwykle tylko "w poziomie" miedzy zespołami. Wiele wsparcia jest wypchniętego do Indii, więc czasami załatwienie najprostszej rzeczy (reset hasła) potrafi zając tydzień czasu... Podsumowując - jest wiele korporacji w Warszawie, lepiej rozejrzeć się za czymś innym. Schneider Electric NIE należy do ciekawych pracodawców jeżeli szuka się pracy rozwojowej, dającej satysfakcję. Shared Service polega tylko i wyłącznie na oszczędności korporacji - usługi HR oraz Finansowe zostały przeniesione z poszczególnych krajów Europy do Warszawy tylko i wyłącznie celem zaoszczędzenia, więc nie można oczekiwać dobrych zarobków tutaj, benefitów czy rozwoju.

Ex
@anonim 21.04.2017 14:21
Schneider Electric dzieli sie na dwie częsci w Warszawie - cześć Shared Services oraz Komercyjną. Moge sie wypowiedzieć o Shar...

Dokladnie tak, nic dodac nic ujac. Doskonale podsumowanie na exit interview.

bvb
@anonim 21.04.2017 14:21
Schneider Electric dzieli sie na dwie częsci w Warszawie - cześć Shared Services oraz Komercyjną. Moge sie wypowiedzieć o Shar...

też uważam, że praca na niezbyt długo, ale też uważam FISS za bardzo fajne miejsce do pracy. targety nie są wyśrubowane, pensje nie są najgorsze, a awanse, owszem, są. w ciągu tego roku cały mój zespół awansował o jeden poziom (młodsi księgowi na księgowych, a księgowi na starszych księgowych). Ogromna zaletą są też godziny pracy, fakt, ze można zacząć bardzo wcześnie lub trochę później (między 7 a 9:30) jest bardzo pomocny, bo każdy zaczyna kiedy mu pasuje i z nikim nie musi się dogadywać. nigdy nie mamy też problemów z urlopami. jak dla mnie, fajna firma.

IMDH

"Posiadamy dwa rodzaje spotkań z pracownikami. Raz na kwartał organizowane są wyjścia działowe, gdzie menedżerowie mają określony budżet i zespół może decydować, gdzie pójdą, jak spędzą czas wolny. Organizujemy także spotkania integracyjne - zbieramy się wtedy co najmniej raz w roku. Jest to okazja do zapoznania się z pracownikami innych działów." Gdzie te wyjazdy? Pracuję w części komercyjnej prawie 6 lat i o żadnej integracji nie słyszałem..no oprócz imprezy z okazji 20 lecia SE w Polsce

bvb
@IMDH 19.07.2017 23:17
"Posiadamy dwa rodzaje spotkań z pracownikami. Raz na kwartał organizowane są wyjścia działowe, gdzie menedżerowie mają ok...

W FISS wychodzimy raz na kwartał lub pół roku i mamy na to budżet. W listopadzie lub w grudniu są też christmas party. Może w części komercyjnej SE jest inaczej...

Nie-księgowa

To jest (była? ) bardzo fajna firma dla osób z językami. Raczej nie dla księgowych bo postowanie faktur trudno nazwać księgowaniem. Jeśli trafi się na beznadziejnego managera to wiadomo, lipa. Fiss przenosi większość procesu do Indii. Od stycznia będą niby jakieś nowe zadania ale konkretów brak. Dużo osób teraz odchodzi z uwagi na brak jasnych informacji co do przyszłości.

MG
@Nie-księgowa 17.11.2017 22:15
To jest (była? ) bardzo fajna firma dla osób z językami. Raczej nie dla księgowych bo postowanie faktur trudno nazwać księgowa...

Czyli procesy księgowe nie sa zaawansowane w tej firmie ? Chyba sa takie stanowiska jak Główny księgowy, kontrolerzy finansowi, analitycy? To potwierdzicie ze wszystko jest w fazie tranzycji do Indii

Nie-księgowa
@MG 28.11.2017 23:22
Czyli procesy księgowe nie sa zaawansowane w tej firmie ? Chyba sa takie stanowiska jak Główny księgowy, kontrolerzy finansowi,...

jest GL czyli księga główna, gdzie pewnie trzeba mieć więcej pojęcia o księgowości. Ale AP czy AR to jest praca z manualem, a nie ustawą ;) Do Indii na dzień dzisiejszy przeszło AP, GL chyba jeszcze nie, ale to podobno kwestia czasu. W Polsce zostanie dużo stanowisk pracy, w dodatku do objęcia, bo masa ludzi złożyła wypowiedzenia. Zadania na najbliższy czas, to poprawianie księgować kolegów z Indii ;) Szczerze, słaby przepływ informacji co do przyszłości zespołów, tego co konkretnie będą robić. Nazywa się to ogólnie "uzgadnianie" ale nikt nie wie co to naprawdę będzie. Obawiam się, że takie centrum reklamacji dla klienta zewnętrznego i wewnętrznego. Jeśli przychodzicie na rozmowę o pracę, to dopytajcie o konkrety. haha, ciekawe, co manager odpowie...

Edyta

@Prawie ex skąd takie informacje, że firma przenosi biznes do Indii? Aktualnie firma Schneider Electric Polska poszukuje pracowników na stanowiska Project Controller, Junior Financial Analyst, Customer Care Centre Specialist Denmark. Czy ktoś jest zainteresowany którąś z ofert?

znick
@Edyta 19.09.2017 13:09
@Prawie ex skąd takie informacje, że firma przenosi biznes do Indii? Aktualnie firma Schneider Electric Polska poszukuje pracow...

no to chyba nie są pozycje w Fiss. POtwierdzam, że jest kolejna fala przenoszenia procesów księgowych. szkoda, czas się rozglądać

Prawie ex

Schneider Fiss przenosi biznes do Indii. Fajnie było ale to już koniec. Zaraz zaczyna się uczenie Hindusów. Zwolnień na razie nie ma bo to żadna gratka wchodzić w grupowe skoro pracownicy i tak sami się zwolnia. Szkoda, lubiłam tę pracę.

znick
@Prawie ex 08.09.2017 21:48
Schneider Fiss przenosi biznes do Indii. Fajnie było ale to już koniec. Zaraz zaczyna się uczenie Hindusów. Zwolnień na razie n...

czyli już kolejna fala przeniesienia.

Edyta

@Miska widzę, że jesteś zadowolona z pracy w firmie Schneider Electric Polska, mogłabyś jednak powiedzieć coś więcej o dobrych stronach firmy? Takie informacje będą potrzebne tym osobom co chcą aplikować. Aktualnie poszukują na stanowisko Intercompany Accountant with French. Ktoś aplikuje?

Miska

Pracuję w fiss na konstruktorskiej. Powiem tak: jest bardzo ok. Nie ma jakiegoś szalonego ciśnienia, nie można się obijac ale wymagania nie są wygórowane. Placa dla juniora z dwoma językami powyżej średniej krajowej, wielkiego szału nie ma ale od czegoś trzeba zacząć. Ludzie spoko, sporo bonusów, sympatyczne biuro. Ja jestem zadowolona.

ewa

na produkcji dzieje sie wiele ,jednka te 1400-1500 to mało...

pracown1234

ja pracuję w schneiderze już parę lat i jestem zadowolony, są mutisporty, opieka medyczna, wprowadzili też dofinansowanie do wczasów. zarobki są ok, a dobre jest też to, że co roku są podwyżki, w poprzedniej firmie tego nie miałem. są premie, biuro na mordorze, ale da się przeżyć, bo do pętli nie jest tragicznie daleko. chodnik mogliby naprawić, ale to do miasta uwaaga, a nie do firmy. biorac plusy i minusy, to polecam.

bobo

Wszyscy są przyjmowani na umowach śmieciowych. Na produkcji na początek około 1400-1500 na rękę, praca na 3 zmiany, i bardzo często trzeba zostawać po 12 godz, najlepiej gdybyś pracował tam 7 dni w tygodniu. Jednym słowem nie masz życia, no ale wiadomo to produkcja na "taśmie" :D

Hello

Teraz jest ogłoszenie na pracownika montażu. Czy dają od razu umowę o pracę? Czy najpierw jakieś złodziejskie śmieciówki? Dowożą z Cieplic?

NIKI

WITAM. CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEĆ CZY MOZNA SIE DOSTAĆ DO SCHENEIDER DO PRACY ZE SLABA ZNAJOMOSCIA JEZYKA ANGIELSKIEGO, SZUAKM PRACY BIUROWEJ, MOZE BYC W SPRZEDAZY CZY MARKETINGU, POSIADAM 5 LETNIE DOŚWIADCZENIE W PRACY BIUROWEJ I SZUKAM CZEGOS NOWEGO, A SLYSZALAM O FAJNYCH ZAROBKACH

anonim

(usunięte przez administratora)

karol

dobra firma polecam

anonim

Kariera = układy + włażenie w d... + cwaniactwo

energy girl

oczywiscie zalezy w jakim dziale jestes, zespol SE Polska wydaje sie miec fajna atmosfere a dzialy globalne generalnie sie rozpadaja i maja slabych managerow tych w kraju jak i wyzej. Firma z kultura (lub brakiem kultury) francuska i rozdmuchana polityka wewnetrzna - ludzie sa na 2gim planie. Placa dobra ale podczas rozmow negocjujcie bo moga zdecydowanie wiecej niz to co mowia. Dzial finansowy "zwija" sie i tez slyszalam ze wynosza sie na Filipiny (moze to tylko plotki ale pokazuje jaka jest atmosfera). Na poczatku spory stres bo narzedzi uczysz sie sama i mozesz tylko liczyc na zyczliwego kolege siedzacego obok.

xxl

moim zdaniem zawsze warto zobaczyć co organizacja proponuje każdy ma jakieś oczekiwania i jest to fair. Ale porównanie PL do UK jest trochę nie fair. Każdy ma swoje oczekiwania i myśle, że warto to powiedzieć w czasie rozmowy co jestem w stanie dać i czego oczekuje. Ja pracuje w SE i chwalę sobie ;-) ale każdy ma prawo ocenić i sprawdzić.

Inzynier Poliglota

chyba sobie bzdzisz moja "droga". za 2 jezyki obce ta pani na zachod od PL (jakikolwiek z krajow: DE, NL, BE, SUI) zarobi nie 2800 PLN na reke ale 2000-2500 EUR na reke. Bardzo dobrze, ze sie buntuje, bo to WY zanizacie ceny i potem mamy takie sytuacje ze 100 pieknych, mlodych mysli, ze 2500 PLN netto na poczatek to jest kasa ... to jest granica biedy. Ja 5 lat temu w Wawie zaczynalem za 2400 PLN netto i jak dziad musialem mieszkac z jakimis obcymi studentami, bo na kawalerke i koszty zycia by mnie nie bylo stac. Dzis juz jestes za granica, zarabia 2600 GBP netto a kawalerka kosztuje mnie zaledwie 600 GBP. moje 3 lata pracy za granica = 12 lat zycia i odkladania w PL :) reszte kalkulacji sobie sama uloz. Do PL wracam jedynie kontynowac moja kariere, ale za nie mniej niz 7-10 tys PLN "na reke". Bo bycie zebrakiem i biedakiem juz przerabialem przez 25lat mojego zycia i przyszedl czas na zarabianie w koncu normalnych pieniedzy za normalna prace i bez napinania sie (czy. wlazenia w d... menadzerom).

Niezainteresowana- Zarobki w biurze w Warszawie

Ak nie warto, ta firma nie płaci uczciwych należnych pieniędzy adekwatnych do wymagań na danym stanowisku i tak np. mi proponowali 2800 zł na rękę czyli 4 tys. zł brutto/ pełen etat na umowę o prace i to za pracę w biegłym językiem niemieckim i bardzo dobrym językiem angielskim wiec wyśmiałam ich. Niech sobie sami robią za tak kasę wyzyskiwacze. Draństwo i głodowa pensja dla desperatów, z której ani mieszkania nie kupisz, bo nawet zdolności kredytowej nie będziesz mieć, ani nie zapewnisz przyszłości swoim dzieciom, nie wychowasz ich na zacnych ludzi bo nie zdołasz zapewnić im wykształcenia na prestiżowych uczelniach, żeby nie musiałby być potem pomiotłem właśnie za 4 tys. zł brutto/pełen etat w takim Schneider Electric Polska, a też i sam nie wyżyjesz do 1-szego za taką głodową pensje i na nic nie będzie Cie stać i będziesz musiał pożyczać kasę od obcych mając taką pseudo prace i płacę. Wegetacja. Firma tylko dla dzieci do góra 25 roku życia- studentów, ewentualnie też dla absolwentów szukających swojej pierwszej pracy w życiu i nic więcej, bo nie mająca oferty pracy dla dorosłych ludzi z wieloletnim doświadczeniem zawodowym i znajomością zaawansowana języków obcych: niemiecki/ angielski.

wroteczki

Nie wiem o co chodzi z tą niestabilnością. Zależy w jakim dziale, bo niby Schneider jeden, ale rozne departamenty. W centrum usług ciągle szukają ludzi. Co do zarobków to nie mam zdania. Ale co szkodzi iść na rozmowę i zobaczyć.

AS

'Schneider chce oszczedzac nie zwazajc na ludzi '- potwierdzam to co napisał Pracownik. Minusy pracy w Schneider Electric: niestabilna praca, niskie wynagrodzenie, negatywna atmosfera.

anonim

(usunięte przez administratora)

tytus

pracowałam w dziale HR z jęz francuskim i zdecydowanie nie polecam! nie ma szans na umowę stałą, cały czas przedłużają umowy na okres 2-3 miesięcy. Atmosfera też słaba... szkoda na to czasu.

Pracownik

Uwaga przyszli kandydaci, wiekszosc procesow ksiegowych trafi do Indii, sytuacja bardzo niepewna, nie wiadomo co z poostalymi procesami. Atmosfera siadla. Bardzo szkoda, bo bylo naprawde super wczesniej. Teraz nieciekawie. Schneider chce oszczedzac nie zwazajc na ludzi a to slabe i sie nie oplaca w dluzszej perspektywie.

anonim

(usunięte przez administratora)

imakna

hej, są duże szanse, że możesz zostać dłużej w firmie, jeżeli się sprawdzisz i będzie taka możliwość. A firma jest spora, więc często pojawiają się możliwości zostania na stałe :)

ADC

Tak przenoszą procesy do Indii

Kamil

@tekla tak "inteligentnie" sie wypowiadasz jakbys przynajmniej byla pracownikiem tego cudownego działu nie zauważając przy tym ze @anonim walna byka. mialem ogromną nieprzyjemnosc tam pracować i zespol nazywa sie Performance and Controlling - tak jak napisalas dział beznadziejny a team jeszcze bardziej. Czy anonima wywalili czy sie zwolnił/a to bez roznicy, ale tylko wrogom zycze pracy w tym zepsole :) @tekla jesli jeszcze tam nie pracujesz zatrudnij się - zabawa na calego

anonim
@Kamil 09.03.2015 14:18
@tekla tak "inteligentnie" sie wypowiadasz jakbys przynajmniej byla pracownikiem tego cudownego działu nie zauważając...

chciałbym się dowiedzieć czy to prawda że cała księgowość z tej firmy zostaje przeniesiona do Indii? Miałam podjąć pracę i teraz zastanawiam się czy warto.

Anonim

Księgowość Warszawa Business Intelligence BI Zespoli performance and compliance Osoby niekompetentne w dziedzinie IT, obeznane w podstawach biznesu, silne układy wewnętrzne działu, wyjątkowo sztuczna kultura Wymieniać można ogrom wad, zalety znikome, w celu niezachwiania rzetelności opisu na tym zakończę - Szczerze nie polecam tego działu. Każdy inny dział minimum 2pkt wyżej oceniam

Michal D

Przypadkiem dzis w tramwaju spotykam kolegę ze schneider i dowiaduje sie ze ja pisze jakieś żale na tym portalu. Do cholery ludzie miejcie jaja i podajcie swoje imie i chociaz jak ja pierwsza literę nazwiska. Pracowałem w tej firmie, w opisywanym zespole i najlepsze wasze żale podobno spłynęły na moje konto! Trochę to słabe

anonim

(usunięte przez administratora)

kr

Chciałabym się zapytać czy są przyjęcia dla kobiet na produkcję i u przez jakiego pośrednika trzeba składać cv

pytajacy

hej,czy nowo przyjęty pracownik agencyjny ma szansę dłużej popracować,czy zwalniają go po jakimś czasie ,mimo tego że normalnie daje sobie rade w pracy?Na ile może na poczatku liczyc ,jesli chodzi o zarobki???

impreza ?

no nie wiem czy jak suzkacie pracy to na prawde dla was najwazniejsze jest to czy mozna liczyc na jakies imprezy integracyjne czy to jest cos co wam zapewni przyszlosc, mi sie wydaje ze nei bardzo. wlasciwie to chcialbym pogadac sobie o czyms konkretnym a nie tylko o impreazch, ludzie ile macie lat ze was to interesuje ?

1

Nie polecam pracy w Schneider Electric Polska, nie dawno rozstałem się z tą firmą, typowa korporacja, procedury rozdmuchane do granic możliwości, na wszystkim oszczędzają, nie liczą się z twoim zdaniem najważniejsze są wytyczne, duże ciśnienie na zysk, atmosfera bardzo się pogorszyła, kadra zarządzająca na bardzo niskim poziomie, dobre pieniądza wypłacane na czas, dobry pakiet socjalny

inka

według mnie w schneiderze jest bardzo fajnie. dziwię się tym, co narzekają. przede wszystkim atmosfera, ludzie, wyjścia i imprezy integracyjne są ok. w socjalu jest enel med lub dofinansowanie do lunchów, no i druga opcja multisport albo kasa na święta. wynagrodzenia też całkiem dobre. nadgodziny bywają, ale jak ktoś już wyżej napisał, płacą za nie. ja nie miałam nigdy problemu z urlopem.... wiadomo, zawsze i wszędzie są jakieś wady i zalety. tutaj chce się iść do pracy chociażby ze względu na super ludzi i dobrą atmosferę. dziwi mnie to widzenie szklanki do połowy pustej.

kociołek
@inka 25.08.2014 12:05
według mnie w schneiderze jest bardzo fajnie. dziwię się tym, co narzekają. przede wszystkim atmosfera, ludzie, wyjścia i impre...

Na umowie zlecenie pracodawca może nie przedłużyć umowy jeśli dziewczyna zajdzie w ciążę, bo taki pracownik nie jest opłacalny

anonim

(usunięte przez administratora)

kociołek

Może teraz coś się pozmieniało, ale jak ja tam pracowałem to prawie rok spędziłem w tej firmie. Jeśli chodzi o płacę to ja jako magazynier, przez firmę dostawałem od 1500 do 2500 miesięcznie, w zależności od tego czy były nadgodziny czy nie, przy czym muszę dodać że była to moja pierwsza praca za normalne pieniądze

pytający
@kociołek 26.01.2015 12:26
Może teraz coś się pozmieniało, ale jak ja tam pracowałem to prawie rok spędziłem w tej firmie. Jeśli chodzi o płacę to ja jako...

hej,dzieki za odpowiedz,a orientujesz sie ile moze zarobic nowy pracownik na produkcji,wiesz na czysto bez nadgodzin?

mika

a propos wyjazdow integracyjnych, gdzie organizowane sa te wyjazdy? brzmi ciekawie. jestem ciekawa jako przyszly potencjalny pracowik

tyczka
@mika 28.02.2014 22:11
a propos wyjazdow integracyjnych, gdzie organizowane sa te wyjazdy? brzmi ciekawie. jestem ciekawa jako przyszly potencjalny pr...

całkowicie się zgadzam! ekipa jest bardzo zgrana, za to managerowie... to juz inna bajka. Wszyscy nowi pracownicy zatrudniani sa przez agencje pracy tymczasowej (firma Radstad) na bardzo krotkie okresy, tj. 3 - 6 miesiecy, wiec jak np kobieta zajdzie w ciazę, to po tygodniu jest zwalniana z pracy, bez podania oficjalnego powodu(jest jedno tygodniowy okres wypowiedzenia). Ogolnie nie polecam Schneidera, bo pracownik ma tu malo do powiedzenia, a jesli sie za bardzo wychyla, to nie przedluzaja mu umowy. Co do plac, to na poczatek dostaje sie 3500zl brutto, czyli po odjeciu podatku 2500zl.

Beatka

HMMM...jedyny plus to wynagrodzenie na czas, fajni ludzie w zepole za to kadra manadżerska pozostawia WIELE do życzenia, czysta tępota!nei mówiąc już o ich znajomości języka, zdanie pracownika się w ogóle nie liczy...a jak masz własne zdanie to po prostu idziesz na stracenie....

amila

Bez przesady z nadgodzinami, ja nie pamiętam już kiedy je robiłam. W niektórych działach faktycznie są, ale to raczej na zamknięcie tylko. Nie zgadzam się też z tym, że są kłopoty z urlopami, nigdy czegoś takiego nie zauważyłam ani nie doświadczyłam... Co do szkoleń to czasem coś jest ale raczej rzadko, imprezy integracyjne ok. 2-3 razy w roku.

Onil

Przy rozmowie kwalifikacyjnej wszyscy zachwalają firmę, obiecują wspaniałą ścieżkę kariery. Tak naprawdę tylko "lizusy" awansują. Praca w Fiss jest ciężka, dużo nadgodzin, których nie ma kiedy odebrać. Z urlopami też jest ciężko-terminy godnią. Menadżerowie nie mają pojęcia o zarządzaniu (są to byli księgowi). Zarobki są kiepskie a wymagania duże. Szkoda czasu na tę firmę.

kam

Firma jest korporacją do bólu. Stanowiska kierownicze zajmują osoby mało kompetentne, równocześnie nie cierpiące słów krytyki. Atmosfera pracy jest co najmniej ciężka, a robione na siłę "imprezy" firmowe są zasłoną dymną. Schneider aktualnie oszczędza na wszystkim, więc nie należy liczyć na nic poza bałaganem i poddenerwowaniem. Z drugiej strony płacą zawsze na czas, enelmed jest. Miejsce zdecydowanie nie do polecenia na dłuższy czas, szkoda zdrowia.

Sarko

W Bukownie wyzysk, slaba płaca, bałagan......

Marta

Język jest wymagany, bo bedzie się go używać na co dzień , więc nie jest wpisany "od tak". W każdym ogłoszeniu napisane jest z jakim językiem poszukują, tzn. że musisz go umieć w stopniu pozwalającym na komunikację- na rozmowie jest to sprawdzane. Ważne są również inne aspekty... w moim przypadku rekrutacja była miła i przyjemna :)

dorfor

hej, czy powie mi ktoś jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna. Jakich pytań można się spodziewać po angielsku?

gregor

gdy rekrutacje do dzialu nie prowadzi menadzer tylko inni wybitni specjalisci to potem tak jest ze nie wszyscy wybrani sie podobaja Menadzerowi. Jesli masz wybor miedzy inna firma a schneiderem to wybierz inna firme. Awansuja tylko ci to wchodza w (usunięte przez moderatora) menadzerowi. W FISS wklepywalem faktury na czas i tyle. Po 2 latch zmienilem firme i odpoczalem psychicznie. Firma tylko na zaczepienie i zdobycie doswiadczenia potem szybka ewakuacja ;-)

jak by co

kociołek - 2012-06-02 13:45:29 Pracowałem w tej firmie w Ursusie i nie mogę powiedzieć o tej firmie złego słowa. Co prawda ja robiłem przez firmę pośredniczącą, ale i pracownicy tymczasowi i pracownicy stali są... byli traktowani tak samo (teraz już tej firmy tam nie ma), z szacunkiem. Pracowałem jako magazynier i jak ktoś mi powie że praca na tym stanowisku jest za ciężka to mam tylko jedną odpowiedź, idź do Inter-team to zobaczysz co to znaczy ciężka praca. Firma jest niemiecka ale ludzi traktują z godnością i szacunkiem, nie jesteś niewolnikiem tylko człowiekiem, co prawda relacje między niektórymi pracownikami były różne ale wszystko jest zależne od kultury, charakteru i wychowania, każdy każdemu starał się pomóc jeśli był tylko w stanie. Kierownictwo i pracownicy biurowi naprawdę super. Jak były jakieś problemy, to robiono zebranie pracowników i wszystko było uzgadnianeto francuska firma

Marcela

firma jest francuska nie niemiecka. troche dziwne, ze pracując nie zauważyłeś.

Ann

pracujac w kazdej korporacji nie zatrudniasz sie tam aby byc do emerytury, samo slowo korporacja powinna sie kojarzyc z rotacja w celu awansu.. na szczescie w Warszawie jest duzo takich firm i jest gdzie przechodzic aby nie stac w miejscu

llllllllllllll

Księgowość jest słaba, spora rotacja, małe zarobki a wymagania niebotyczne. Wszyscy myślą jakby tu zwiać. Tyle

kociołek

Pracowałem w tej firmie w Ursusie i nie mogę powiedzieć o tej firmie złego słowa. Co prawda ja robiłem przez firmę pośredniczącą, ale i pracownicy tymczasowi i pracownicy stali są... byli traktowani tak samo (teraz już tej firmy tam nie ma), z szacunkiem. Pracowałem jako magazynier i jak ktoś mi powie że praca na tym stanowisku jest za ciężka to mam tylko jedną odpowiedź, idź do Inter-team to zobaczysz co to znaczy ciężka praca. Firma jest niemiecka ale ludzi traktują z godnością i szacunkiem, nie jesteś niewolnikiem tylko człowiekiem, co prawda relacje między niektórymi pracownikami były różne ale wszystko jest zależne od kultury, charakteru i wychowania, każdy każdemu starał się pomóc jeśli był tylko w stanie. Kierownictwo i pracownicy biurowi naprawdę super. Jak były jakieś problemy, to robiono zebranie pracowników i wszystko było uzgadniane

Kate

Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji do Schneider Electric, czy ktos moze mi powiedziec jaka jest tam atmosfera, jak się pracuje? Pracowałam już w centrach finansowych i wiem ze w zalezności od stanwiska praca jest mniej lub bardziej ambitna i ciekawa. Jak jest tutaj? Będę wdzieczna za informacje.

anna

Płace są poufne i raczej nikt o nich nie rozmawia. Ja jestem zadowolona. Miałam oferty z innych SSC ale były słabsze finansowo. Przy ustalaniu wynagrodzenia ważniejsza jest znajomość księgowości niż języki. Co w długim okresie jest lepsze - człowiek robi bardziej ambitną pracę a nie wklepuje dane jak w Accenture

mini

a ile płacą na rękę na najniższym stanowisku w księgowości?

anonim

Pracuję w FiSS prawie 2 lata. Dziwię się narzekaniom i trudno mi uwierzyć, że ktoś rzeczywiście tak się czuje. Rotacja jest zerowa. Moja koleżanka stara się o pracę w zespole niemieckim i niestety nie ma miejsc. Pracowałam w Accenture, tam nie płacili za pracę po godzinach, tu albo odbieram wolne albo płacą co do grosza. Dostaje się nagrody za usprawnianie pracy, dofinansowanie kursów językowych, akademia księgowości, Enelmed, dopłaty do obiadów, dodatkowa kasa na imprezy działowe. Jest ok.

Zostaw opinię o Schneider Electric Polska - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schneider Electric Polska