NIP: 8521007440 REGON: 810645796 KRS: 0000055445

Adres: Podgórna 67, 70-205 Szczecin

2.1/5
Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej

Opinie o Wisag Polska Sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Dawid

Według mnie firma Wisag to firma większości białych kołnierzyków. Ciekawe jakie mają wynagrodzenie. Bo pracownik który sprząta ma najniższą krajową a przypomnę że każda firma może dac trochę więcej pod warunkiem że nie jest zachłanna. Wisag firma białych kołnierzyķów? w dosłownym tego słowa znaczeniu?.

@Dawid

Trudno odnieść się do takiej opinii.

• Brawo
Tomasz Raczynski

Nie, wynagrodzenia płatne są na koniec każdego miesiąca w jednej transzy.

Karolina

Ilu Pracowników pracuje w firmie? Czy oferta Pracownicy administracyjni z orzeczeniem o niepełnosprawności jest aktywna? Pozdrawiam.

@Karolina

Tak, oferta pracy jest aktualna.

Karolina

Ilu Pracowników pracuje w firmie? Czy oferta pracy Pracownicy administracyjni z orzeczeniem o niepełnosprawności jest aktualna? Byłabym zainteresowana, jeśli tak. Pozdrawiam

Daj nam znać, jak oceniasz atmosferę na rozmowie kwalifikacyjnej w Wisag Polska Sp. z o.o.. Czy rekruter przedstawił Ci warunki zatrudnienia i opowiedział o systemie pracy na stanowisku OGRODNIK?
Lider

Tak jak poprzednicy pisali do pewnego czasu dało się tam pracować.

Ciapek

Firma jak każda Firma sprzatająca . Posiada lepsze i gorsze obiekty . Do kwietnia 2017r jeszcze dało się tam pracować bo były kompetentne osoby zarządzajace. Po zmianach personalnych w zarządzie, dobrzy pracownicy zostali zwolnieni albo sami nie wytrzymali presji i odeszli. Firma nastawila się na zatrudnianie ludzi ze wschodu.

Tomasz Raczyński Wisag Polska
@Ciapek

Zmiany personalne w Zarządzie nastąpiły w 2014 roku. Jestem jedną z osób tamtejszej zmiany. O jakie zatem zmiany może chodzić w roku 2017? Nadmienię, że z kadry zarządzającej od 2014 roku do dzisiaj zwolniona została jedna osoba. Skierowała nawet sprawę do Sądu Pracy w którym powództwo zostało odrzucone. Miało to miejsce w 2016 roku. Firma Wisag nie jest jedynie firma sprzątającą. To jedynie 25% naszego obrotu. Na stan z 24 Stycznia 2020 roku w strukturach firmy Wisag zatrudnionych jest 4 cudzoziemców pochodzących z Ukrainy. Zatrudniamy w Polsce prawie 800 osób. Wszyscy zatrudniani są, bez względu na stosunek pracy, w jednej spółce Wisag Polska Sp. z o.o.

Niezadowolony
@Ciapek

Zgadzam się do pewnego czasu dało się tam pracować.....

@Niezadowolony

Na ponad 500 osób pracujących w firmie mamy zatrudnionych 7 osób z Ukrainy. Wszyscy na umowy o prace traktowani jak każdy inny pracownik. Tak wiec z nastawianiem się na zatrudnianie osób ze wschodu mógłbym dyskutować. Na ogólniki w stylu „od dłuższego czasu nie da się tam pracować” nie zareaguje bo nie mam się do czego odnieść.

Jaki jest okres rozliczeniowy w Wisag Polska Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?

@Pytanie

Wszystkie wypłaty realizowane są w naszej firmie na koniec miesiąca. Wynagrodzenia dodatkowe wynikające np. z premii wypłacane są na 10-go każdego miesiąca, premie handlowe na 25-go każdego miesiąca.

Damian

Jak u was z praca w święta ?

Grucha

Najgorsza firma z jaką współpracowałem. Ale co zabrałem to moje :-)

@Grucha

Zapewne najgorsza bo więcej nie dała ukraść! Pozdrawiam Tomasz Raczyński

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Wisag Polska Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

@Pytanie

Jeżeli to pytanie zadaje pracownik firmy to najwłaściwszą osobą i odbiorcą tego pytania będzie przełożony. Odpowiadając na pytanie: 24 Grudnia (Wigilia) jest dniem pracy takim samym jak każdy inny dzień roboczy. Nie jest natomiast zwyczajnym dniem w naszej tradycji. W związku z tym tego dnia skracamy pracę pracownikowi. O ile i jak to już zależy od indywidualnych ustaleń i trybu pracy. Ale tak samo my jak i nasi Klienci chcemy ten dzień spędzić jak najszybciej z najbliższymi w domach. Niestety niektóre służby utrzymania bezpieczeństwa i obsługi technicznej pracę swoją bedą musiały wykonywać pomimo tego święta. Nad czym trudno przejść do porządku ale trzeba zrozumieć tego konieczność. Dziękuję za pytanie . Pozdrawiam Tomasz Raczyński - Prezes Wisag Polska Sp. z o.o.

Czy Wisag Polska Sp. z o.o. ma ściśle ustalone godziny pracy?

@Pytanie

Mamy ustalone godziny pracy godnie z regulaminem pracy. Przestrzegamy prawa w tej kwestii. Nie bardzo mogę wyczuć intencję tego pytania.... W sprawie konkretnych informacji proszę o kontakt mailowy: [email protected]

Staszek

Zmieniła się jakoś praca od chwili kiedy koronawirus sparaliżował całą gospodarkę?

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Wisag Polska Sp. z o.o.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?

@Pytanie

Witam, w naszej firmie istnieje możliwość rozwoju w zależności od kompetencji W tym momencie poszukujemy osób do działu handlowego w oddziale małopolskim, śląskim i zachodniopomorskim.

Uwaga, opinia nie dotyczy oddziału Toruń ale całej firmy Wisag w Polsce. O ile wypłaty pracowników zawsze docierają w terminie(usunięte przez administratora) Nieprzyjemna atmosfera, brak możliwości rozwoju. Zwolnienie pracownika powoduje przerzucenie na innych jego obowiązków, zamiast zatrudnienia nowego pracownika. Brak struktur i schematów działania.

Tomasz Raczyński Wisag Polska
@Pracownik

Chciałbym prosić o wyjaśnienie informacji zawartych w tekście Na czym Pan/Pani opiera swoją opinie o braku płatności dla podwykonawców? Jestem Prezesem tej firmy i nie znam wspomnianych przypadków. Chciałbym również poznać adres oddziału firmy w Toruniu. Pozdrawiam Tomasz Raczyński

admin

Sądzisz, że masz większą wiedzę niż inni na temat firmy WISAG POLSKA SP. Z O.O.? W takim razie dodaj komentarz i pokaż innym jak jest naprawdę.

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Wisag Polska Sp. z o.o. - Szczecin

• Jak się pracuje w Wisag Polska Sp. z o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Wisag Polska Sp. z o.o.?