Frisco

3.3/5

• O Frisco
  • Co nas wyróżnia
  • Jak wygląda rekrutacja?

O Frisco

Co nas wyróżnia

Jak wygląda rekrutacja?

• Skierniewice

5. Opinie o Frisco S.A.

Opinie o Frisco Warszawa

Nie przegap nowości o Frisco S.A.!

załamana

14.10.2016 08:47

co trzeba mieć w głowie, żeby w ogóle dopuszczać myśl o tym, że biuro obsługi klienta nie pracuje w weekend, skoro na pierwszej stronie sklepu masz info: Kontakt Napisz do nas 22 331 50 00 pon - sob 7.00 - 22.00 nd 8.00 - 20.00 To są dopiero manipulowane komentarze.
    juland

11.10.2016 17:53

Czy we frisco funkcjonuje może jakiś pakiet świadczeń socjalnych albo inne dodatkowe benefity? Dzięki
    Michał

30.09.2016 19:58

@milord trening czyni mistrza :D Najważniejsze, to się odważyć i w ogóle podjąć negocjację, ja sam mam z tym spore problemy, ale w końcu trzeba się na to odważyć
    milord

29.09.2016 15:48

@piko w sumie to racja. Mało kto otwarcie rozmawia o zarobkach, bo w końcu właśnie to tak wygląda - jeden zarabia więcej, drugi trochę mniej. Negocjować można, trzeba być tylko w tym dobrym... To najtrudniejsze ;)
    piko

28.09.2016 16:54

@Am to strasznie subiektywna ocena - umowy często podpisywane są indywidualnie na różnych warunkach + każdy ocenia według własnych potrzeb. Warto próbować negocjować:)
    Am

27.09.2016 22:58

Ogólnie to jestem ciekawy czy praca w Frisco jest dobrze opłacana czy generalnie mimo wszystko nie warto?
    M

22.09.2016 14:16

Ogólnie wiele razy słyszałam same cudowności o Frisco.pl i nigdy nie widziałem nic co by miało temu przeczyć, ogólnie to Warszawa może być dumna z tej firmy
    peko

13.09.2016 13:09

Oferty są i owszem ale wcale nie ma ich tak sporo jak wszyscy tutaj ogłaszają, że wielka rotacja bo raptem szukają magazyniera, kierowcy i osoby do obsługi klienta. Wszystko jest na ich stronie można sobie przeczytać wymagania i lokalizację, do których poszukują
    zadowolony

24.08.2016 12:50

Bzdury... firma jest cudowna.
    klawa

22.08.2016 09:19

czyn ktoś kochani z was kochani pracował już może w tej firmie Specjalista ds. Pozyskania i Budowania Relacji z Klientami i podzieli się swoimi doświadczeniami ze mną? chodzi mi głównie o atmosferę pracę
    normalny

23.08.2016 09:41

Klawa - a gdzie Ty widzisz ogłoszenie na takie stanowisko?
    kik

17.08.2016 18:51

pewnie podobnie tak jak wszedzie, znasz chyba mnij wiecej panujace stawki w firmach logistycznych czy dyspozytorskich, wiec wiesz na czym mniej wieej polegaja obowiazki kierowcy, podjerzewam,ze kasa do 6 tysiecy jak wszedzie a zjazdy do bazy moze co tydzien jak po polsce jezdzisz
    Man

21.07.2016 12:51

Miałem styczność z Frisco, bardzo fajna firma, rozwija się w naprawdę ciekawy sposób, polecam w sumie
    ciekawa

21.07.2016 11:29

amako - a gdzie widziałeś/widziałaś te ogłoszenia?
    amako

20.07.2016 15:21

Performance Marketing Manager jest poszukiwany tutaj i zastanawiam się jak to wszytsko będzie teraz obecnie wyglądało, macie moze o tym jakies konkretne informacje czy teraz nie za bardzo?
    zainteresowana

16.06.2016 23:26

Jak przedstawia się praca w BOK może ktoś coś mi nakreśli,będę wdzięczna za informację.
    oi

15.06.2016 22:21

dobrze, że dają jakies koszulki, swoich nie brudzisz przynajmniej
    Karlton

07.06.2016 11:01

I jeszcze jedno - to, co ktoś pisał wcześniej - ubrania służbowe. Dostajesz JEDNĄ koszulkę. I radź sobie.
    Bejbik

05.05.2016 21:09

@Mikołaj w takim razie jak ci się podobały warunki to możesz poczekać lub zaryzykować i wysłać do nich cv od tak. Może coś się znajdzie dla ciebie ;)
    Mikołaj

27.04.2016 16:48

Widzę, że ostatnie oferty pracy są już nieaktualne, a szkoda. Dawali całkiem dobre warunki na stanowisku Specjalisty ds. handlowych.
    nędz

28.03.2016 14:45

premie pewnie @duma jeśli się sprawdzisz też są zresztą jak w każdej firmie, mnie z kolei interesuje stanowisko kierowcy dostawcy, ktoś wie jaką dają umowę? będę wdzięczny za odpowiedź

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Frisco?

Kontakt - Frisco S.A.

ul. Grochowska 306/308 03-840 Warszawa

REGON:145819360

Branże: Sprzedaż detaliczna

Duma

11.03.2016 14:07

Specjalista ds. Pozyskania i Budowania Relacji z Klientami Frisco.pl brzmi świetnie, z tego co rozumiem to dają komórkę i różne potrzebne rzeczy, a premie?
    really

17.02.2016 19:41

Zastanawia mnie jakie są warunki pracy dla specjalistę ds. zakupów i logistyki, wie ktoś? Zapewniają niezbedne narzędzia pracy, ale oczekują doświadczenia w pracy.

16.02.2016 22:03

He he Dofinansowanie do multisporta poważny argument do pracy jako dźwigacza-dostawce. Może pakiet multisporta obejmuje basen ,masaże kręgosłupa i pakiet fizykoterapii .Na pewno się przyda.
    husar

04.02.2016 19:59

ja uważam, że Frisco się rozkręca i ostatnio coraz więcej o firmie się słyszy. W internecie często trafiam na informacje i nie mam zadnych obaw co do nich ;)
    kesia

03.02.2016 12:25

powiem tak - nikogo się nie zmusi i nie zakaże mówienia głupot, tym niemniej warto samemu spróbować i obstawiam, że nie będziecie żałować :)
    anok

02.02.2016 17:54

Pewnie @234 o zarobkach to oni informuja dopiero podczas rozmowy rekrutacyjnej. Mnie zainteresowała od nich oferta jako specjalista ds. obsługi klienta. Wymagania niewielkie - wykształcenie min. średnie i sprawna obsługa komputera w ramach pakietu MS Office, ale mam nadzieję, że na 2000 jest szansa.

29.01.2016 18:13

@justyna patrzylem no ale niestety nic na temat zarobkow nie napisali w ogloszeniu, ale za to wiem ze ofeurja elastyczne godziny pracy oraz mozliwosc rozwoju
    justyna

26.01.2016 14:39

jaka kasa na infolinii? w jakich godzinach praca itd.? jak umowa?
    Kibi

26.01.2016 12:03

Frisco teraz ludzi do BOK potrzebuje i Performance Managera. Kasa na pewno odpowiednio wyższa bo i więcej obowiązków, ale czy frisco nie daje jakiś dodatkowych świadczeń kierowca, pomidor coś wiecie ?

25.01.2016 22:00

Kierowca

26.01.2016 08:23

tak - racja. tylko jest jedno ale. pracuję jako kierowca już pewien czas i taki klient, który zamówi 20 zgrzewek trafia mi się może raz na tydzień.
    adaa

21.01.2016 14:46

hej, jak umowa w call center jest ? zlecenie?
    była

22.01.2016 00:44

nie. umowa o pracę...
    Duma

18.01.2016 21:23

Dokładnie tak @peko, powiedz mi czy wiesz coś o nowych ofertach jak Business development manager - Sales manager? Najbardziej mnie interesują języki które trzeba znać
    hmm

31.12.2015 18:29

a co myślicie o Ani kierowcy? :)
    łup

30.12.2015 23:27

@lina, niestety chyba wszystkie oferty o których pisaliście, są już nieaktualne. Widocznie udało im się przed świętami kogoś zatrudnić. Szkoda, bo frisco to fajna firma.
    lina

19.12.2015 14:33

praca na magazynie godna polcenia ale trzeba pamietac ze na trym stanowisku lepiej rozpatrywana jest osoba ktora ma uprawnienia na wozki widlowe, ale pieniazki mozna zarobic
    peko

14.12.2015 20:03

ale teraz przewaznie na magazynakch maja wyposarzenia sprzetu wozki widlowe,paleciaki czy inne wiec moze tak ciezko nie bedzie,moze dla kobiet tak ale faceci chyba daja rade
    dimo

17.12.2015 01:51

Witam Was . Mój znajomy pracuję już tutaj od kilku lat. Praca jest rzeczywiście ciężka jednak, ja w dalszym ciągu polecam. Przede wszystkim pracę na magazynie
    jiczyr

12.12.2015 14:31

Oprócz tego że można zatrudnić się w tej firmie na stanowisko kierowcy to jest też możliwość zatrudnienia na stanowisko Pracownika Magazynu, praca ciężka ale 2000 będzie.
    zadowolony

09.12.2015 10:37

oferty pracy dla kierowców są cały czas na stronie :-) jak chcesz startować, to najlepiej teraz - przed świętami w takich firmach są zwykle spore rekrutacje. ja pracuję od lat i mogę wyłącznie polecić :-)
    Zainteresowany

05.12.2015 19:57

@ole też się z chęcią dowiem jak to wygląda, więc gdybyś uzyskał jakieś informacje to proszę pisz śmiało! Niestety nie mają teraz żadnych aktualnych ofert, ale może w przyszłości.
    ole

01.12.2015 15:27

Siemano pytanko szybkie: mam rozmowę jako kierowca, jakie są zarobki, ekipa oraz atmosfera i czy warto. Pozdro

Zostaw merytoryczną opinię o Frisco S.A.