Frisco

3.3/5

• O Frisco
  • Co nas wyróżnia
  • Jak wygląda rekrutacja?

O Frisco

Co nas wyróżnia

Jak wygląda rekrutacja?

• Skierniewice

5. Opinie o Frisco S.A.

Opinie o Frisco Warszawa

Nie przegap nowości o Frisco S.A.!

qba

19.09.2017 11:03

A ktoś może jasno napisać ile zarabia kierowca?
    Kilof

13.09.2017 08:13

Może praca w handlu nie jest najłatwiejsza ale jeśli już wybraliście Frisco to chyba każdy widział co będzie robił. Nie ma komu za was pracować, trudno?
    Fajka

08.09.2017 22:14

Miałam nadzieję, że dowiem się coś więcej o firmie ale niestety nic. Takie biadolenie i czepianie się nie wiadomo o co ?. Z tego co wiem, usunięte mogą być jedynie wpisy łamiące regulamin forum czyli np. wulgaryzmy!!
    Miły

05.09.2017 16:20

Dla najniższych pracowników firmę zdecydowanie ODRADZAM

04.09.2017 11:41

Witam,ponawiam pytanie,przy ilu zamowieniach tak mniej wiecej 3 osoby zajmuja sie kontaktem z klientem dotyczacych brakow?
    ręce opadają

09.09.2017 10:42

Milion pięćset sto dziewięćset.

09.09.2017 17:29

Dzieki pajacu za taka odpowiedz.
    Franio

03.09.2017 20:54

Jesteście pewni tego, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Nie ma idealnych firm, wszędzie są jakieś mniejsze lub większe problemy. Frisco to dobry pracodawca

31.08.2017 18:04

bok

06.09.2017 11:43

zależy ile jest otwartych zleceń

07.09.2017 15:19

No tak ale tak mniej wiecej ile jedna osoba obdzwania klientow?
    Mirunio

24.08.2017 11:56

Szukam pracy i właśnie przeczytałem opinie na tym wątku. Może niektórzy mają trochę racji ale nie przesadzajcie. Generalnie żeby zarabiać jakieś przyzwoite pieniądze trzeba sobie popracować, nie ma inaczej.
    Fredek

25.08.2017 01:13

To sobie "popracuj"... Zobaczymy czy po pierwszych dniach nadal będziesz takim entuzjastą. Już to widzę...
    Kolargol

20.08.2017 10:37

Przy tak olbrzymiej konkurencji w handlu każda firma musi walczyć o klienta. Klienci są coraz bardziej wymagający. Wszystko to nie ułatwia pracy we Frisco, trzeba sie napracować żeby mieć dobre wyniki i zarobki.
    Fryszczak

17.08.2017 17:21

Nie będę się rozpisywał. Pracowałem jako kierowca. Wynagrodzenie żałosne za pracę którą wykonywałem. NIE POLECAM chyba że zdrowie Ci nie miłe.
    Korytko

17.08.2017 17:15

Witam. Widzę że ostatnie pozytywne komentarze pisane są za firmowego biurka frisco. By przykryć negatywne komentarze prawdy o firmie. Może za biurkiem jest okey ale niższe szczeble jak magazynierzy i kierowcy to jedno wielkie nieporozumienie. Placa nie adekwatna do wykonywanej pracy. (usunięte przez administratora)
    Karol

13.08.2017 10:12

Ja nie narzekam na firmę, ale jest jeden warunek pracę w handlu trzeba lubić.
    Poszukujący

09.08.2017 10:49

Chyba przesadzacie, firma nie ma potrzeb kadrowych to wnioskuję iż jest ok.
    Lenka

24.07.2017 09:06

Dla mnie to fajna sieć, praca w handlu nigdy nie była lekka.
    Frania

13.07.2017 17:06

Frisco to fajna firma , dobrze mi się tu pracuje choć nie jest lekko.
    Frania

01.07.2017 13:51

Powiem szczerze, że nie spotkałam firmy która płaciłaby za leżenie. Wszędzie trzeba pracować a w sklepie to jest dosyć ciężka praca. Delikatni niech pracują przy pierzach

20.06.2017 11:59

Frisco to bardzo fajna firma, niestety podpadła hejterom.

13.06.2017 21:49

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś dobrego o Frisco?
    Gucio

04.06.2017 19:17

Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód, żeby oskarżyć firmę. To już nawet powód nie jest ważny tylko samo oskarżanie, takie już mamy nawyki. Handel nie jest lekki więc może trzeba przeanalizować swoje decyzje.

25.05.2017 09:18

Frisco.pl nie ma łatwego zadania w czasie gdy na rynku mamy tak olbrzymią sieć różnej wielkości sklepów. Kompetentna załoga oraz dobra lokalizacja mogą dać sukces.
    Skivvy

25.05.2017 21:33

FRYTECZKO kochana aby mieć kompetentną załogę trzeba być uczciwym i uczciwie wynagradzć za wykonaną pracę, a niestety Frisco ma z tym problem. Dopóki tego nie zrozumie nie będzie dobrze.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Frisco?

Kontakt - Frisco S.A.

ul. Grochowska 306/308 03-840 Warszawa

REGON:145819360

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

Alicja

22.05.2017 09:02

@Memo nie współpracuję z Frisco.pl Sp. z o.o. Jestem pracownikiem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w tej firmie.
    Zaciekawiona

22.05.2017 12:37

Alicjo Twoim zadaniem jest przedstawianie informacji o pracodawcy to poproszę o takie informacje z Twojej strony bo jako moderator widzisz wszystkie (nawet te usunięte) komentarze .

17.05.2017 20:55

Frisco.pl jest jednym z wielu sklepów, które bardzo ułatwiają nam życie.
    Zembalek

09.04.2017 12:01

Czy Frisco ma jakieś nowe ofert pracy? Nic nie znalazłam a bardzo odpowiada mi praca w firmie z wielu powodów.
    Pomagam

11.04.2017 12:06

Oni tam wiecznie maja aktywne oferty na temat pracy bo niestety taka firma nie ma stałych pracowników. Wpisz w praca.pl frisco i Ci wyskoczy
    Gregor

26.03.2017 09:26

Widziałem że Frisco ma ostatnio nowe oferty pracy dla kierowcy. Jakie tu można dostać wynagrodzenie? Czy jest dodatek socjalny?Czy fajnie się pracuje?
    praca

28.03.2017 09:05

(usunięte przez administratora) dodatki możesz mieć kartę multisportu (niestety pracując na godną wypłatę czasu na to nie znajdziesz by z niej skorzystać) Praca od Poniedziałku do niedzieli . Praca jak praca ludzie spoko niestety kierownictwo niezbyt więc jeżeli mam rodzić szukaj dalej.
    AtUR

21.03.2017 20:35

Potwierdzam .Firma słabo dbająca o pracowników .Wyzysk jak najwięcej obowiązków a najmniej płacy .Taki to zarząd firmy.Lepiej stać sobie spokój.
    Jack

12.03.2017 18:45

Najbardziej podoba mi się ludzkie podejście. To, że można liczyć na innych. I to, że firma ma jasno wyznaczone cele, do realizacji których konsekwentnie dąży.

13.03.2017 10:30

Ludzi... Znaczy kierowców, magazynier czy kierownictwo?
    Ehhhh

11.03.2017 07:45

Pracodawca która nie docenia pracowników .Nie ma stalej kadry pracowników tylko wieczną rotację która jest efektem warunków pracowniczych i traktowaniem pracowników. Może kiedyś firma przejrzy na oczy.
    A...

08.03.2017 11:01

Firma super Polecam
    Alicja

02.03.2017 08:44

@juzniezainteresowany, pracowałeś kiedyś w Frisco.pl Sp. z o.o.? Mówisz z własnych doświadczeń?
    Prawda

02.03.2017 09:15

Pani Alicjo sokoro jest Pani redaktorem pewnie widzi Pani wszystkie komentarze, to chyba mówi samo za siebie ile komentarzy zostało usuniętych. Lepiej chyba jak usuneliby wszystkie, a nie tylko te negatywne, które są prawdziwe. Firma jako pracodawca to dno i to tak delikatnie mówiąc. Lepiej unikać Frisco jako pracodawcę, a jak widać gowork nie jest już stroną z której można dowiedzieć się prawdy. Nawet gwiazdek nie można już zaznaczać.

24.02.2017 21:43

26.02.2017 10:16

Czy mógłbyś dokładniej napisać co masz na myśli?
    Olt frend

26.02.2017 17:49

Nie długo sami zobaczycie ...
    Dzidek

19.02.2017 16:52

Zawsze można pracować w innej firmie, po co to oskarżanie i czepianie się o wszystko, przecież wiadomo jaką działalność prowadzą?Dobrze, że jest taka fajna firma.
    Fresk

15.02.2017 17:58

Frisko to bardzo dobra firma ale jak czytam niektóre wpisy to......
    Odp

16.02.2017 15:57

Tak, a pracowałeś? Na jakim stanowisku bo raczej komentarze tego nie potwierdzają.... (usunięte przez administratora)
    Były

09.02.2017 09:45

Firma jest bardzo ok! Na uwagę zasługują super współpracownicy i bardzo w porządku kadra managerska! :-0

06.02.2017 17:57

E....

07.02.2017 08:21

Dobrze wiesz kim jesteś! Co tu Ci precyzować? Szkoda na to cennego czasu ;-)
    pracujący

03.02.2017 20:21

Nareszcie pomyśleli o zdrowiu kierowców praca zaczyna się robić normalna kierownictwo zaczyna dostrzegać problem wprowadziło limity na wodę dla klientów bo to co ostatnio działo się po 20-30 zgrzewek wody na 2,3, 4 piętro bez windy to była porażka. Pozdrawiam
    Kleofas

03.08.2017 23:45

Sądzę że pod tym względem akurat niewiele się zmieniło. Niestety...
    zainteresowany

03.02.2017 20:04

Może ktoś pracuje na magazynie i może coś powiedzieć, szukam pracy a słyszałem że nie jest najlepiej.
    juzniezainteresowany

01.03.2017 15:49

Jeżeli chcesz pracować bez weekendów na 3 zmiany za 1600 zł z brakiem możliwości nadgodzin to polecam. Powinieneś też pojsc na lekcje ukrainskiego bo po polsku możesz sie nie dogadac, większosc pracownikow to imigranci :) A polacy, którzy tam pracują to ludzie, ktorzy nie potrafia albo nie che im sie szukac czegos lepszego.

28.12.2016 09:53

17.01.2017 11:37

Myślę , że przesadzasz z takim narzekaniem. Nikt nie zatrudni do pracy fizycznej osoby, która sobie nie poradzi. Jak dla Ciebie jest zbyt ciężko zmień pracę. Ja bardzo lubię pracę w handlu i nie przeszkadza mi że jest ona ciężka. Jestem zadowolony!!!!
    BOBO

30.11.2016 20:39

Firma traktująca pracowników nie pasuje na twoje miejsce są następni.
    nn

27.11.2016 17:53

Może być...
    Rdzenny

29.10.2016 09:51

Powiem tak. Warunki jak dla kierowcy słabe. Masz dużo czasu gotowy na tyrkę, to proszę bardzo. Ale dla kogoś z rodziną nie bardzo dobre zajęcie...

Zostaw merytoryczną opinię o Frisco S.A.