iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA

Dodaj opinię
iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA
3 135 6 1

Opinie o iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA

Filtruj opinie po kryteriach:

Koleś
Nazwa działu: IT
 Opinia

Pracuję od kilku miesięcy. Atmosfera w pracy jest bardzo fajna, żarty lecą jak to bywa wśród informatyków. Szefuncio też spoko, z nim również można nieźle pożartować. Na święta można było dostać kilka stówek premii niewielkim wysiłkiem. Za każdy projekt jest dodatkowa kasa. Ja na spokojnie ciągnę 3. Ważny dla mnie aspekt to fakt, iż nie zwracają uwagi na wykształcenie, a na zdolności. Musiałem przerwać studia więc nie mam jeszcze wyższego, (usunięte przez administratora) powiedział, że to nie ma znaczenia. Rozmowa, pytania, kilka testów, dzień próbny. Zobaczyli, że potrafię i to się dla nich liczy. Szukałem pracy i widziałem niestety, że od umiejętności ważniejsze dla wielu pracodawców jest wykształcenie, a niestety wiadomo, że z tym to różnie bywa, niejeden inżynier nie zna podstaw bo był na marnej uczelni albo przeskoczył studia grubo kombinując.

Pomocna?
Sebastian
 Opinia

iMe jest firmą dla osób, które lubią wyzwania. Duża dynamika i szeroki zakres realizowanych projektów pozwalają na budowanie wszechstronnej wiedzy oraz doświadczenia biznesowego. Z firmą jestem związany od praktycznie samego początku. Przedsiębiorstwo pozwoliło mi się bardzo rozwinąć zarówno kompetencyjnie jak i personalnie. iMe ponadto to zespół młodych, świetnych specjalistów, którzy wiedzą czego chcą i jak to osiągnąć. Nie ma tutaj raczej miejsca na przeciętność, dzięki czemu atmosfera pracy jest bardzo przyjacielska i naprawdę wyjątkowa. Pracę w iMe polecam specjalistom do zadań specjalnych, którzy są pewni swoich kompetencji i umiejętności. :)

Pomocna?
Kevin
 Opinia

Pracuje w iMe od kilku miesięcy, i wiem, że zagrzeję tu dłużej. Chcę tu być przede wszystkim przez niesamowita atmosferę i kreatywny zespół. Mam dużą swobodę działania, mogę realizować własne projekty i pomysły. Dzięki temu rozwijam się i zdobywam nowe doświadczenie

Pomocna?
RickSanchez
Nazwa działu: IT
 Opinia

Super możliwości, opłacane wyjazdy, nawet jak sami się zgadamy i są nieoficjalne to częściowo pokrywają koszty :) Szkolenia jeżeli jakieś sobie znajdę, napiszę prośbę o sfinansowanie i uzasadnienie dlaczego to szkolenie, również często finansują, jeżeli nie to dorzucają minimum 50%.

Pomocna?
Tetrol
 Opinia

Praca w iMe do najłatwiejszych nie należy, ale wspaniała atmosfera w pracy i kadra, która zawsze pomoże z trudnymi problemami sprawiają że aż chce się pracować.

Pomocna?
TakNie
Specjalista Ime Polska SA
Nazwa działu: IT
 Opinia

Brak wyzwan i fatalna atmosfera. Duży balagan organizacjny i ciagle gonienie za swoim ogonem. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM.

Pomocna?

Pracodawca

Nazwa działu: IT
 Opinia
@Specjalista Ime Polska SA 27.02.2019 17:22

Jeśli brakuje Ci wyzwań w pracy na pewno coś dla Ciebie znajdziemy drogi kolego. Wystarczy jedynie napisać, coś dla każdego znajdziemy.

Pomocna?
Piotr Majdan
 Opinia
@Specjalista Ime Polska SA 27.02.2019 17:22

Ciekawa opinia, bo codziennie mamy nowe wyzwania, co potwierdzi osoba na dowolnym stanowisku. Atmosferę natomiast tworzą ludzie. Jeżeli pracowałeś u Nas to widocznie nie pasowałeś lub oczekiwałeś czegoś innego. My natomiast nie uważamy, że ktokolwiek był fatalny lub beznadziejny. Praca w iMe to po prostu nie jest miejsce dla każdego. Widocznie się nie sprawdziłeś, po co winsć firmę? :)

Pomocna?
znam was długo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Piotr Majdan 09.03.2019 12:54

Członek zarządu spółki ma czas na pisanie komentarzy po forach? Co zamierzacie znów opchnąc na rynku szklaną bańke, bo w środku pusto a na zewnatrz musi sie świecić?

Pomocna?
giovani
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Piotr Majdan 09.03.2019 12:54

Codziennym wyzwaniem jest na pewno wytrzymanie w tej firmie. Pozdrawiam ozięble

Pomocna?
Ime jak Abby idzie na giełdę
Nazwa działu: IT
 Opinia

Przyjmują prawie wszystkich. Na rynku maja słaba opinie wśród informatyków ... podpytałem i wiem ze ściemniają straszliwie. Pusto w środku a ponoć na giełdę ida. Czy ktoś jeszcze wierzy w te opowieści i bajki zarządu? Abby House (Art News) to ich historia.

Pomocna?
IME Junior
Nazwa działu: IT
 Opinia

Pracuje i odkąd pamiętam największym problemem są wypłaty... zawsze po terminie. Naprawdę nie można tego poprawić...?

Pomocna?
RickSanchez
Nazwa działu: IT
 Opinia

Super możliwości, opłacane wyjazdy, nawet jak sami się zgadamy i są nieoficjalne to częściowo pokrywają koszty :) Szkolenia jeżeli jakieś sobie znajdę, napiszę prośbę o sfinansowanie i uzasadnienie dlaczego to szkolenie, również często finansują, jeżeli nie to dorzucają minimum 50%.

Pomocna?
BiElu
 Opinia
@RickSanchez 22.02.2019 12:30

Prawda

Pomocna?
Koleś
Nazwa działu: IT
 Opinia

Pracuję od kilku miesięcy. Atmosfera w pracy jest bardzo fajna, żarty lecą jak to bywa wśród informatyków. Szefuncio też spoko, z nim również można nieźle pożartować. Na święta można było dostać kilka stówek premii niewielkim wysiłkiem. Za każdy projekt jest dodatkowa kasa. Ja na spokojnie ciągnę 3. Ważny dla mnie aspekt to fakt, iż nie zwracają uwagi na wykształcenie, a na zdolności. Musiałem przerwać studia więc nie mam jeszcze wyższego, (usunięte przez administratora) powiedział, że to nie ma znaczenia. Rozmowa, pytania, kilka testów, dzień próbny. Zobaczyli, że potrafię i to się dla nich liczy. Szukałem pracy i widziałem niestety, że od umiejętności ważniejsze dla wielu pracodawców jest wykształcenie, a niestety wiadomo, że z tym to różnie bywa, niejeden inżynier nie zna podstaw bo był na marnej uczelni albo przeskoczył studia grubo kombinując.

Pomocna?
IMe Specjalista
Nazwa działu: IT
 Opinia

Pracuje w iMe od kilku miesięcy, i wiem, że nie zagrzeję tu dłużej. Fatalna atmosfera pracy, chaos organizacyjny (usunięte przez administratora)Brak szacunku dla pracownika i nowych projektów. Zwykły help desk, praca na słuchawkach, brak wyzwań, wciąż te same zlecenia help desk a najwiecej zleceń generuje samo kierownictwo :-) NIE POLECAM

Pomocna?
EDEK Z KRAINY KREDEK
Nazwa działu: IT
 Opinia

Prawda jest taka, że jak ktos jest marny i nie ma wiedzy to jest zwalniany lub zarabia grosze. Ja pracuję w ime 3 lata więc wiem co mówię. Ja na swoim przykładzie moge powiedziec, że zaczynałem od niecałych 2 tys na reke, a teraz mam prawie 5. Wiec wychodzi, że mam 1.000 zł podwyżki rocznie. SŁABO ? NIE! Tylko trzeba (usunięte przez administratora) a nie sie OPIER! Tak piszę do leni i hejterów.

Pomocna?
Clau
 Opinia

Ambitna prawa, duże oczekiwania. Pensja po 3 miesiącach bardzo dobra. Dużo różnych zmian.

Pomocna?
nick
Nazwa działu: IT
 Opinia

super pomysl na firme

Pomocna?
anonim
Nazwa działu: IT
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA
 Opinia

Mijasz się z prawdą drogi EX iMe Polska, zresztą nie pierwszy raz. Od stycznia 2019 zespół iMe realizuje nowy ogólnopolski projekt, obsługujemy ponad 200 tysięcy osób. Szkoda czasu na wypisywanie bzdur, mało konkretnych :)

Pomocna?
anonim
Nazwa działu: IT
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Walternator
Nazwa działu: IT
 Opinia

Ktoś tu ma chyba konkretny ból (usunięte przez administratora) szkoda, że jest taki 'odważny' jedynie kiedy może wypisywać bzdury na firmę ukryty za nickami...

Pomocna?
Mikołaj
Nazwa działu: IT
 Opinia

W pracy jak w każdej innej. Bywają dobre i ciężkie chwile. Natomiast iMe pomogło mi się rozwinąć w świecie IT po skończeniu szkoły. Dla świeżo upieczonych absolwentów bardzo dobry wybór :)

Pomocna?
ategeV
Nazwa działu: IT
 Opinia

Dziwne niektóre komentarze, pracowałem w kilku miejscach i w każdym było o wiele gorzej i mniej przyjemnie jak tutaj. Wiesz co masz robić, w razie problemów pytasz, nikt nie stwarza problemów, każdy pomaga.

Pomocna?
Aoki
Nazwa działu: IT
 Opinia

Fajna ekipa, corocznie się spotykamy, praca również przyjemna. Jeżeli chcesz się rozwijać i więcej zarabiać masz ku temu możliwości.

Pomocna?

Pracodawca

 Opinia

Szanowni Państwo, Informujemy, że w związku z nasiloną aktywnością osób publikujących nieprawdziwe informacje w tym jawne pomówienia na temat naszej firmy, które swoim charakterem wprowadzają w błąd, upoważniony podmiot prawny przez spółkę podjął działania prowadzące do ustalenia tożsamości tych osób i zgłoszenia faktu uporczywego nękania / stalkingu przez te osoby do właściwej Komendy Rejonowej Policji.

Pomocna?
Konrad Kasprzyk
Nazwa działu: IT
 Opinia

Spoko.

Pomocna?
PePePandzioPak
 Opinia

Swoje trzeba zrobić, praca, ale dla konkretnych informatyków nie dla ptysiów, jak ktoś nie ma podstaw i nie potrafi się uczyć, tylko ciągle popełnia te same błędy to potem wypisuje takie głupoty.

Pomocna?
IME Specjalista
 Opinia

Fatalne miejsce. (usunięte przez administratora)Omijajcie szerokim łukiem.

Pomocna?
September
Nazwa działu: IT
 Opinia
@IME Specjalista 14.12.2018 04:59

Rany, jak ja nie cierpię takich wpisów. Jak ktoś chce odezwać się w jakimś temacie niech będzie konkretny. Co mi daje taka informacja? KONKRETY

Pomocna?
Ime Polska Sa
Nazwa działu: IT
 Opinia

Bardzo niska jakosc uslug IT.

Pomocna?
September
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Ime Polska Sa 19.02.2019 13:55

Aha... , a może jakiś konkret? Co znaczy niska jakość usług?

Pomocna?
Ime Polska expert
 Opinia

Notorycznie usuwaja komentarze a od obecnych pracownikow wymagaja pisania pozytywnych komentarzy. Reszte dopisuje kierownictwo. Nie polecam ! (usunięte przez administratora)pensje, smieciowe umowy i nie okreslone oczekiwania. Udaja ze wchodza na gielde :-) z help desk jako innowacja. Marketing i nic wiecej.

Pomocna?
Ekspert
 Opinia
@Ime Polska expert 11.02.2019 18:28

Potwierdzam to co wyżej!

Pomocna?
wws
 Opinia
@Ime Polska expert 11.02.2019 18:28

dokładnie, wszystko się zgadza

Pomocna?

Pracodawca

Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ime Polska expert 11.02.2019 18:28

Szanony anonimowy kolego, ciekawe rzeczy piszesz, szkoda, że to stek kłamstw. Takimi właśnie wybiegami atakuje nas konkurencja, która nie może dotrzymać Nam kroku. Gdyby tak nie było, nie pisałbyś anonimowo :)

Pomocna?
Kamil
 Opinia
@Ime Polska expert 11.02.2019 18:28

Pracuje ponad rok, nikt nigdy nie wymagał ode mnie pisania pozytywnych komentarzy. Owszem zachęcają do dodawania opinii lecz zawsze wg własnego uznania. Skąd wy bierzecie takie informacje...

Pomocna?
Jaaaa
 Opinia
@iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA 18.02.2019 12:20

Bo wasi byli pracownicy czują się zastraszeni? Może dlatego pozostajemy anonimowi? Aż strach myśleć co tacy ludzie jak wy są w stanie zrobić.

Pomocna?
IMe Polska
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Ime Polska expert 11.02.2019 18:28

100% sie zgadzam! Sa bezkonkurencyjni (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Ex Ime Polska
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Kamil 19.02.2019 16:17

Ale lepiej dodac ???? na lepiej dodawac systematycznie to cie poklepie (usunięte przez administratora) po ramieniu ???? hahah

Pomocna?
TakNie
Kamil
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Ex Ime Polska 20.02.2019 16:42

Nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś... Ale widzę że masz problem

Pomocna?
September
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Jaaaa 19.02.2019 21:33

Nie wiem dlaczego twierdzisz, że zastraszeni. Coś źle odebrałeś albo chcesz nabrudzić opinii iMe. Nikt mnie tutaj jeszcze do niczego nie zmuszał. Robię swoje. Padają czasami pytania kto chce sobie dorobić i zrobić jakiś projekt. Mam czas to się zgłaszam, nie mam to nie. Nikt mi z tego powodu złego słowa nie powiedział.

Pomocna?
September
Nazwa działu: IT
 Opinia

Normalna praca, trzeba robić swoje wiadomo. Można się sporo nauczyć. Jak nie umiesz to pytasz inni chętnie pomagają. Zepsuł się sprzęt? Piszesz i dostajesz nowy. Wkradł się błąd przy wypłacie? Szybka poprawa i bonus w ramach rekompensaty.

Pomocna?
Ramen
Nazwa działu: IT
 Opinia

Praca dla aktywnych, chcesz więcej zarobić to popracuj nad czymś dodatkowym i nie ma problemu kasa jest za działanie nie za staż jak było w PRL. Nie rozumiem tych komentarzy.

Pomocna?
Wesley
Nazwa działu: IT
 Opinia

Zdobyte doświadczenie w iMe pozwoliło mi się rozwinąć. Zawsze będę dobrze wspominał firmę a zdobyte relację z ludźmi utrzymuje cały czas.

Pomocna?
Ex Ime Polska
Nazwa działu: IT
 Opinia

Tu jest problem z dotrzymywaniem obietnic. Umowy spisuja (usunięte przez administratora)A KPI rozlicza osoba ktora nie potrafi rozwinac tego skrotu.(usunięte przez administratora) i marketing. Tak bylo w Abby House, ITC a teraz tak jest w ime Polska SA

Pomocna?
IME JUNIOR
Nazwa działu: IT
 Opinia

Mega przyjemna firma, koledzy są życzliwi a same projekty nie sprawiają większych problemów, ponieważ nawet jak napotka się na problem, na który brakuje wiedzy każdego można prosić o pomoc.

Pomocna?
iMe Expert
Nazwa działu: IT
 Opinia

Miałem styczność z wieloma firmami o podobnej działalności i iMe w tym zestawieniu wychodzi bardzo solidnie. Jest możliwość zarobku fajnej kasy tylko trzeba się postarać, nie dają każdemu kasy za darmo.

Pomocna?
Matias
Nazwa działu: IT
 Opinia

Kilka projektów i wiele do nauki, ale jak ogarnie się podstawowe problemy to reszta przychodzi bardzo łatwo jeśli ma się podstawy i jakąkolwiek wiedzę. W razie problemów starsi stażem koledzy służą pomocą.

Pomocna?
Kasmi
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

A ja firmę polecam, zgrzyty zdarzają się wszędzie ale trzeba był elastycznym i wszystko wydaje się dobre.

Pomocna?
IME Polska
Nazwa działu: IT
 Opinia

(usunięte przez administratora) Fatalna atmosfera pracy i (usunięte przez administratora) Co miesiąc trzeba się dopominać.

Pomocna?

Zostaw opinię o iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iMe Polska SPÓŁKA AKCYJNA

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.